Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπές στην κρήτη με δύο μωρά

Recommended Posts

Κορίτσια μου sos!!!ξέρετε περιοχές στη Κρήτη που να έχουν καθαρή και ήρεμη  παραλία κατάλληλη για μωρα και να έχει τα πάντα κοντά δλδ ξενοδοχείο παραλία ταβέρνα κοντά. Έχω δύο μωράκια και όπως καταλαβαίνετε πρέπει να τα έχουμε όλα στα πόδια μας χωρίς να χρειαζόμαστε αυτοκίνητο.. ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Διαφημίσεις

ο πλατανιάς, αν εχει αερα, δεν μπορείς να κολυμπήσεις με μωρά, και το καλοκαιρι χανιά γίνεται χαμός απο αέρα. θα θες λοιπόν πισίνα.

γενικά από ότι άκουσα η κρήτη είναι αρκετά γεμάτη φέτος και θα βρείς δύσκολα αν δε βιαστείς. 

αν βρεις καποιο ξενοδοχείο στην παραλία "καλαμάκι" ή κοντά στο "αγιοι αποστολοι" , αν δείς στο χάρτη είναι πιο προστατευμένες παραλίες/κόλποι  και λίγο πιο οικογενειακές νομίζω. 

Ο καλαθάς έχει παραλία άμμου και φοβερή ταβέρνα και πολύ προστατευμένος αλλά τα ξενοδοχεία είναι πιο μακρύτερα λίγο  κ ΔΕΝ πας περπατώντας με την καμία. 

ξέρω ένα καλό με all inclusive  κ με πισινούλα και τα πάντα,  στον πλατανιά αλλά νομίζω αυτό ήδη έχει κλείσει  (το  Iolida smile + village )... 

το ακριβώς δίπλα του το Καλημέρα  είναι πιο οικονομικό και εύκολο κ εχει κ πισινα. 

τι budget εχεις? Η κρήτη είναι εντελώς μεγάλο νησί δεν είναι ότι έχει λίγες επιλογές.  αν δε σε πειράζει να πας μακρύτερα υπάρχει και η παραλία ροδάκινο, νοτια κρήτη που έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια, και ταβερνούλα όλα πάνω στη θάλασσα. πετρούλες όμως όχι άμμος, όπως είναι συνηθισμένο στα νότια. νομίζω πρόσφατα απέκτησε και ξενοδοχείο. 

εκεί θα βρείς ησυχία και φοβερό ψάρι κ οικονομικά τα πράγματα. και εκεί όμως χτυπιέται λίγο από τον αέρα , αν τύχει. 

επίσης στην νότια πλευρά της κρήτης έχω να σου συστήσω το kakkos beach είχε πάει συγγενής πρόσφατα και ήταν ΠΑΡΑ πολύ καλό προσεγμένο ήσυχα κλπ. είναι αχανής η κρήτη ! 

Επεξεργάστηκαν by belleblue

Αλμυρίδα στα Χανιά. Έχει ξενοδοχεία ακριβώς πάνω από τη θαλασσα η οποία είναι ρηχή με λεπτή άμμο κ έχει ταβερνάκια κ καφετέριες δίπλα, σουπερμάρκετ φούρνο, φαρμακείο. Δεν είναι κάτι φοβερό βέβαια αλλά τα παιδιά θα περάσουν ωραία κ εσείς θα ξεκουραστείτε. Στον Πλατανιά είναι πολύ ωραία αλλά δε θα πήγαινα με παιδια. Έχει πολλή φασαρία, άπειρο κόσμο, τουρίστες, μπιτσοκλαμπακια κ άπειρα νυχτερινά κέντρα. Καλύτερα για βόλτα.

Τώρα που το σκέφτομαι, κ στις Καλύβες θα μπορούσατε. Τα έχεις όλα στα πόδια σου.

Ένα ένα μου έρχονται. Αν σκέφτεστε για Ηράκλειο, Γάζι, Αμμουδάρα.

Επεξεργάστηκαν by Lenia16

Δεν αναφέρεις σε ποιο νόμο της Κρήτης σκέφτεστε για διακοπές θα σου γράψω κάποια μέροι των Χανίων κ εγώ ..!!! Είναι ο Καλαθάς , Σταύρος ,κ ο Τερσανάς έχει πολύ ωραία παραλία για παιδιά αλλά δε γνωρίζω αν έχει κοντά ξενοδοχεία ..!! Μετά είναι Χρυσή Ακτή άγιοι απόστολοι που όπως προαναφέρθηκε έχει κολπακια κ είναι ποιο ήρεμη η θάλασσα .. Αγία Μαρίνα , Πλατανιάς εκεί βέβαια γινεται χαμός το καλοκαίρι  αλλά υπάρχουν παραλίες που έχουν παιδότοπους κ παιδικές χαρές κ κάποιες παραλίες εκεί αν όχι όλες δε χρεώνουν ξαπλώστρες ..!Μετα είναι Φαλάσαρνα κ το Ελαφονήσι απλά εκεί δεν έχεις κ πολλές επιλογές δλδ αν θες ένα απόγευμα να πας σε μια καφετέρια για καφέ θα χρειαστείς μεταφορικό μέσο ..μετά είναι η Παλαιόχωρα .. καλύβες εκει κοντα είναι κ η Αλμυρίδα που αναφέρθηκε ποιο πάνω , Γεωργιούπολη, Καβρός 

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τις άμεσες απαντήσεις σας!ψάχνω σε Ρέθυμνο ή Χανιά..τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά ενός και τριών επόμενος σίγουρα δε θέλω παραλία σα τα Φαλάσαρνα που ξέρω ότι σηκώνει πολύ κύμα.Το ιδανικό για μένα θα ήταν το Ελαφονήσι αλλά αν θυμάμαι καλά είναι αρκετά μακριά από το κέντρο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και δεν έχει κ πολλές ταβέρνες, φαρμακείο κλπ...

On 5/6/2018 at 6:09 ΜΜ, Donat2 είπε:

Σας ευχαριστώ όλες για τις άμεσες απαντήσεις σας!ψάχνω σε Ρέθυμνο ή Χανιά..τα παιδιά μου είναι πολύ μικρά ενός και τριών επόμενος σίγουρα δε θέλω παραλία σα τα Φαλάσαρνα που ξέρω ότι σηκώνει πολύ κύμα.Το ιδανικό για μένα θα ήταν το Ελαφονήσι αλλά αν θυμάμαι καλά είναι αρκετά μακριά από το κέντρο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και δεν έχει κ πολλές ταβέρνες, φαρμακείο κλπ...

H Κρήτη δυστυχώς έχει στο Βορρά τον "πολιτισμό" και στο Νότο τις σχετικά ήρεμες παραλίες. Ισως στην περιοχή της Ιεράπετρας;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...