Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Aν θέλεις πες μου που μένεις σε ένα πμ για να σε παραπέμψω σε ειδικό.

Για πιο λόγο πρέπει να διακοπεί η γαλουχία; Δεν κατάλαβα γιατί παίρνει το flagyl. Eκτός από τις αιματηρές κενώσεις έχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Έχει σοβαρή αναιμία; Έχει διάρροιες; Έχει πρόβλημα στην ανάπτυξή του;

Αν το μωρό σου αναπτύσσεται κανονικά μέχρι τώρα σημαίνει ότι μπορεί και αφομοιώνει καλά το μητρικό γάλα οπότε δεν έχει λόγο να το σταματήσει. Ποτέ δεν συστήνεται διακοπή του θηλασμού σε ένα μωρό που αναπτύσσεται κανονικά

Οι πληροφορίες που δίνεις είναι λίγες και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει ή τι μπορεί να συμβαίνει.

Με τι θα τρέφεται το μωρό αν διακόψεις το θηλασμό;

Από τα λίγα που μπορώ να καταλάβω δεν συντρέχει λόγος διακοπής του θηλασμού. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σε καθοδηγούν λάθος. Την απόφαση για την αλλαγή της διατροφής του μωρού θα πρέπει να την πάρει παιδογαστρεντερολόγος που έχει σαφή διάγνωση. Αν δεν είσαι 100% σίγουρη για τη διάγνωση, δεν πρέπει να διακόψεις τη γαλουχία αλλά να τη διατηρήσεις μέχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Αν θέλεις γράψε μου πμ για περισσότερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:

η μπεμπα μας συνεχιζει με το αιμα στις κενωσεις της , παρολο που της χορηγουμε flagyl και η γιατρος μου ειπε οτι πλεον δεν εχουμε σχεδον αλλη επιλογη... ισως χρειαστει να κανουμε και ορθοσκοπιση! :cry:

δεν μπορω να επιμενω αλλο με το θηλασμο... φοβαμαι

το φάρμακο που χορηγείται στο μωρό έχει δραστική ουσία τη:

ΜΕΤΡΟΝΙΔΑΖΟΛΗ

Metronidazole

Ενδείξεις:

Λοιμώξεις από αναερόβια, ιδίως Bacteroides fragilis (π.χ. ηπατικό απόστημα, ενδοκοιλιακά αποστήματα, περιτονίτιδα, λοιμώξεις χοληφόρων, μαιευτικές, γυναικολογικές). Tριχομονάδωση, λαμβλίαση, αμοιβάδωση (εντέρου, αμοιβαδικό απόστημα και ασυμπτωματικοί φορείς), προεγχειρητική προετοιμασία (εγχειρήσεις παχέος εντέρου, υστερεκτομή, διακολπικές χειρουργικές επεμβάσεις), διάρροια εξ αντιβιοτικών και ψευδομεμβρανώδης κολίτιδα. Eπίσης σπανιότερες παρασιτώσεις, όπως βαλαντιδίαση, δερματική λεϊσμανίαση, δρακοντίαση.

τις πληροφρίες τις βρήκα στο εθνικό συνταγολόγιο:

http://www.ifet.gr/drugs/ingrM.htm

Η γιατρός υπέθεσε ότι μπορεί να υπάρχει: Tριχομονάδωση, λαμβλίαση ή αμοιβάδωση εντέρου (που μπορεί να μην υπάρχει) προφανώς κάνει μια υπόθεση και σύμφωνα με τα όσα γράφεις δεν υπάρχει εργαστηριακή ένδειξη για κάτι τέτοιο.

Το σκεπτικό της είναι το εξής: αφού το φάρμακο δεν βελτιώνει την κλινική εικόνα άρα δεν υπάρχει τριχομονάδωση, λαμβλίαση ή αμοιβάδωση εντέρου, άρα η κλινική εικόνα οφείλεται σε αλλεργιογόνο παράγοντα του μητρικού γάλακτος που επειδή δεν μπορεί να τον βρει προτείνει διακοπή του θηλασμού.

Η πρόταση της διακοπής οφείλεται σε μια υπόθεση που το πιθανότερο είναι να μην ισχύει γιατί αν ίσχυε το μωρό δεν θα μπορούσε να αναπτύσσεται κανονικά...

Έψαξα όσο μπορούσα τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα βιβλία μου και απ' ότι φαίνεται αυτή η προσέγγιση (να προτείνεται διακοπή θηλασμού σε ένα μωρό που αναπτύσσεται καλά) δεν είναι συνηθισμένη...

Αν θέλεις γράψε το ιστορικό στα αγγλικά και στείλε το σε έναν από τους παρακάτω γιατρούς, απαντούν συνήθως σε ένα 24ωρο.

Because Edith and Jack each receive so many emails a day and answer each and every one of them personally, we respectfully request that emails be kept as brief as possible.

Jack Newman

[email protected]

Edith Kernerman

[email protected]

αγλαια μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και το χρονο που σπαταλας για μας.

Με τι θα τρέφεται το μωρό αν διακόψεις το θηλασμό;

θα της δωσει υποαλλεργικο γαλα :?

το σκεπτικο της γιατρου ειναι οτι υπαρχει φλεγμονη που τα δημιουργει ολα αυτα,αφου με τον περιορισμο στη διατροφη μου ( τρωω πλεον πολυ λιγα φαγητα) ,με τη χορηγηση του φαρμακου ( θεωρουσε σχεδον σιγουρο οτι θα τελειωσουμε ) δεν υποχωρει ,πρεπει να δοκιμασει και τη διακοπη του θηλασμου γιατι τον αλλεργιογονο παραγοντα τον παιρνει απο μενα. το επομενο ειναι η ορθοσκοπιση.

εχω σκεφτει να το κανω, προεχει παντα το παιδι... αλλα επειδη δεν ειμαστε σιγουροι οτι θα σταματησει ή θα το πιει το παιδι ειπαμε με τον αντρα μου να διατηρησουμε τη γαλουχια ( αν βεβαια μπορω να βγαλω γαλα, εχουμε και αυτο ! :? ) με ενα νοσοκομειακο θηλαστρο και βλεπουμε..

Eκτός από τις αιματηρές κενώσεις έχει κάποιο άλλο πρόβλημα; Έχει σοβαρή αναιμία; Έχει διάρροιες; Έχει πρόβλημα στην ανάπτυξή του;

δεν εμφανιζει κατι αλλο, εκτος απο το οτι εχω παρατηρησει οτι τα κατω βλεφαρακια της ειναι κοκκινα κατα τη διαρκεια της μερας και μου φαινεται λιγο χλωμη τελευταια. απο διαθεση και ενεργητικοτητα ειναι μια χαρα.

οι κενωσεις της τωρα ειναι υγρες και βλενωδεις. πολλες φορες ,ολη η μερα καταπρασινες, με βλεννα που μεσα υπαρχουν τα στιγματα αιματος, ή μικρες τριχουλες αιματος ή ροζ βλεννα. τις υπολοιπες φορες οι κενωσες ειναι παλι υδαρεις σε μουσταρδι χρωμα και με τα ιδια στιγματα.

την τεταρτη θα παρουμε τα αποτελεσματα για το σιδηρο.

η αναπτυξη της ειναι αυτη που σου εγραψα στο πμ.

Πως είναι το αίμα στα κόπρανα; τι υφή και τι χρώμα έχει;;;

ειναι κοκκινο , ειναι μεσα σε βλεννα και το μεγεθος κυμαινεται απο κεφαλη καρφιτσας , μεχρι φακη και αλλες φορες ειναι βλενες ροζ ή τριχουλες αιματος.

ευχομαι ο,τι καλυτερο!

σε ευχαριστω, και εμεις το ιδιο.

το φάρμακο που χορηγείται στο μωρό έχει δραστική ουσία τη:

ΜΕΤΡΟΝΙΔΑΖΟΛΗ

Metronidazole

Ενδείξεις:

Λοιμώξεις από αναερόβια, ιδίως Bacteroides fragilis (π.χ. ηπατικό απόστημα, ενδοκοιλιακά αποστήματα, περιτονίτιδα, λοιμώξεις χοληφόρων, μαιευτικές, γυναικολογικές). Tριχομονάδωση, λαμβλίαση, αμοιβάδωση (εντέρου, αμοιβαδικό απόστημα και ασυμπτωματικοί φορείς), προεγχειρητική προετοιμασία (εγχειρήσεις παχέος εντέρου, υστερεκτομή, διακολπικές χειρουργικές επεμβάσεις), διάρροια εξ αντιβιοτικών και ψευδομεμβρανώδης κολίτιδα. Eπίσης σπανιότερες παρασιτώσεις, όπως βαλαντιδίαση, δερματική λεϊσμανίαση, δρακοντίαση.

τις πληροφρίες τις βρήκα στο εθνικό συνταγολόγιο:

http://www.ifet.gr/drugs/ingrM.htm

Η γιατρός υπέθεσε ότι μπορεί να υπάρχει: Tριχομονάδωση, λαμβλίαση ή αμοιβάδωση εντέρου (που μπορεί να μην υπάρχει) προφανώς κάνει μια υπόθεση και σύμφωνα με τα όσα γράφεις δεν υπάρχει εργαστηριακή ένδειξη για κάτι τέτοιο.

Το σκεπτικό της είναι το εξής: αφού το φάρμακο δεν βελτιώνει την κλινική εικόνα άρα δεν υπάρχει τριχομονάδωση, λαμβλίαση ή αμοιβάδωση εντέρου, άρα η κλινική εικόνα οφείλεται σε αλλεργιογόνο παράγοντα του μητρικού γάλακτος που επειδή δεν μπορεί να τον βρει προτείνει διακοπή του θηλασμού.

Η πρόταση της διακοπής οφείλεται σε μια υπόθεση που το πιθανότερο είναι να μην ισχύει γιατί αν ίσχυε το μωρό δεν θα μπορούσε να αναπτύσσεται κανονικά...

Έψαξα όσο μπορούσα τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα βιβλία μου και απ' ότι φαίνεται αυτή η προσέγγιση (να προτείνεται διακοπή θηλασμού σε ένα μωρό που αναπτύσσεται καλά) δεν είναι συνηθισμένη...

τωρα τι να πω εγω... :?

Αν θέλεις γράψε το ιστορικό στα αγγλικά και στείλε το σε έναν από τους παρακάτω γιατρούς, απαντούν συνήθως σε ένα 24ωρο.

δυστυχως τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα αλλα θα προσπαθησω να βρω καποιον να με βοηθησει. :?

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

bon-bon μου,διαβαζα κατα καιρους στο τοπικ "αλλεργια σε μωρο που θηλαζει" αυτα που εγραφες!!!εχεις κανει πολλα αυτους τους μηνες για το παιδακι σου και σε χαιρομαι βρε παιδι μου!!!

με το χερι στην καρδια, ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις δυναμη.

φιλα

9a7bp2.pngIm47p2.png

Δυσκολεύεται να κάνει κακά της;;;;Η παραγωγή σου πως είναι;;;;

A common cause of blood in an infant's stool is a slight anal tear (fissure) from baby straining with the passage of the stool. The small amount of blood from an anal fissure tends to look like a red streak on the outside of the stool.

Another common cause of blood in the stools of infants is food allergies. The top allergens are cow's milk products and soy. See Dairy and other Food Sensitivities in Breastfed Babies for more information.

A third common cause: If mom has a cracked nipple or other bleeding, then baby may ingest some blood from mom (this is not harmful to baby), which may show up in baby's stool.

Occasionally, blood in the stool may be due to breastmilk oversupply. Per Dr. Jack Newman, bloody stools in some babies have been eliminated completely by resolving mom's oversupply. This can be done by following the usual management procedures for oversupply; it can also be helpful to use breast compressions to increase the amount of fat that baby gets while nursing. See Can a baby be allergic to breastmilk? for more information on oversupply causing blood in baby's stool.

There are several case reports of a baby beginning to have mucous and/or blood in the stool after starting vitamin/fluoride drops, where the blood disappeared after the drops were discontinued.

Blood in the stool may also be caused by a temporary case of lactose intolerance, due to an intestinal infection.

Certain kinds of infectious diarrhea can cause bloody stools in babies, including Salmonella and C. Difficile. C. Difficile is a bacteria that grows in the gut if the bacterial balance has been upset; the toxin can cause injury to the mucosa and bloody stools. Breastfed babies tend to have less severe symptoms than non-breastfed babies because breastmilk inhibits the growth of the bacteria.

Various forms of colitis, intussusception, or other intestinal disorders are other possible causes.

Εδώ http://www.kellymom.com/babyconcerns/bloodystool.html

Εδώ http://www.kellymom.com/bf/supply/fast-letdown.html#links

και εδώ

There may be other concerns, such as breastmilk oversupply, which can sometimes cause bowel problems and occasionally even bloody stools (Andrusiak, F. Larose-Kuzenko, M 1987) (Woolridge & Fisher 1988).

Babies of mothers with oversupply frequently have bowel problems because the over production of milk causes the baby to get more foremilk ( the lower fat first milk) than hind milk. Hindmilk is the higher fat milk that comes later in the feeding. Because the fat in the milk helps to slow digestion, a baby who receives more foremilk than hind milk may experience very rapid digestion. This would allow some of the lactose, a milk sugar, into the bowel undigested. Once in the bowel, lactose creates irritation that often leads to gassiness and explosive, sometimes green bowel movements. Irritation also further inhibits the bowel's ability to manage the lactose, creating a situation that often gets progressively worse. This bowel irritation sometimes becomes so severe it can cause bloody stools.

Από αυτό http://parenting.ivillage.com/newborn/nbreastfeed/0,,70jn,00.html

Υποθέτω ότι η γατρεντερολόγος που την παρακολουθεί έχει αποκλείσει όλα αυτά τα παραπάνω.... Το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι το παιδί να μην παίρνει υποαλλεργικό γάλα (βρωμάει ψαρίλα) οπότε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διατηρήσεις την γαλουχία.... προσωπικά εφόσον έχεις αποκλείσει αλλεργία σε αυτά που τρως, κολίτιδα αφού και με το flagyl δεν βρήκες άκρη θα κοίταζα το πρόβλημα της υπερπαραγωγής....

WLn5p2.png

Υποθέτω ότι η γατρεντερολόγος που την παρακολουθεί έχει αποκλείσει όλα αυτά τα παραπάνω....

Από όσα έχει γράψει μέχρι τώρα η bon-bon, νομίζω ότι η γαστρεντερολόγος έδωσε το flagyl υποθέτωντας ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο μικρόβιο. Αφού το παιδί δεν ανταποκρίθηκε στο flagyl, υποθέτει ότι δεν είναι μικρόβιο και προτείνει διακοπή θηλασμού παρόλο που δεν είναι σίγουρη ότι σε αυτό οφείλεται το πρόβλημα.

Το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι το παιδί να μην παίρνει υποαλλεργικό γάλα (βρωμάει ψαρίλα)

Τα περισσότερα παιδιά άνω των 3 μηνών δεν μπορούν να το δεχθούν. Τα υποαλλεργικά γάλατα με υδρολυμένες πρωτεΐνες αξακολουθούν να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα αλλεργιών σε μωρά που είναι αλλεργικά στο αγελαδινό γάλα. Σε αυτή την περίπτωση το μωρό πρέπει να πάρει υποκατάστατο γάλακτος από σόγια. Αυτό επίσης βρωμάει.

Γενικά δεν βάζουμε σε τέτοιες περιπέτειες ένα μωρό που αναπτύσσεται καλά....

οπότε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να διατηρήσεις την γαλουχία.... προσωπικά εφόσον έχεις αποκλείσει αλλεργία σε αυτά που τρως, κολίτιδα αφού και με το flagyl δεν βρήκες άκρη θα κοίταζα το πρόβλημα της υπερπαραγωγής....

Αν οι κενώσεις είναι πράσινες μερικές φορές είναι πολύ πιθανό να υπάρχει υπερπαραγωγή...

Σε αυτή την περίπτωση το μωρό πρέπει να πάρει υποκατάστατο γάλακτος από σόγια. Αυτό επίσης βρωμάει

Και η σόγια προκαλεί αλλεργίες

Ερώτηση: Αν το πιο φυσικό γάλα ενοχλεί κάπως το μωρό γιατί κάποιο άλλο υποκατάστατο να μην ενοχλεί....

WLn5p2.png

bon-bon

Νομίζω ότι ξέρεις και τη δικιά μας ιστορία με το θέμα της αλλεργίας. Και εμεις πήραμε flagyl αλλά δε μας έκανε τίποτα. Παρ΄ολ'αυτά η παιδογαστρεντερολόγος ούτε που συζηταγε το θέμα να διακόψουμε το θηλασμό. Πήγαινε κάνε την χαμηλή ορθοσκόπηση για να δεις επιτέλους αν είναι φλεγμονή. Το μωρό την αντιλαμβάνεται σαν υποθετάκι και δε χρειάζεται νάρκωση. Είναι πολύ κρίμα να διακόψεις το θηλασμό αφού το θέλεις. Και βέβαια δεν τίθεται θέμα τι θέλουμε εμείς αλά οι περισσότεροι λένε ότι το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη αντιμετώπιση για την αλλεργία στο αγελαδινό.

Το υποαλλεργικό γάλα όντως βρωμάει. Το δίνω εγώ στο παιδί μου 2 φορές την ημέρα. Δεν είχα πότέ πρόβλημα να το πιεί γιατί το έχει ξεκινήσει από 30 ημερών περίπου. Λίγες φορές βέβαια το έπινε αλλα το συνήθησε... Άσε που είναι και πολύ καλοφαγάς... Τώρα όμως που έχουμε ξεκινήσει στερεά τροφή το παιδί καταλαβαίνει, το πίνει βέβαια αλλά εεεε δεν είναι και η καλύτερη του. Περίπου 2 εβδομάδες έχω σταματήσει το θηλασμό και μπορώ να σου πω ότι το μετάνιωσα. Δεν νομίζω ότι έκανα καλά ... Η παιδογαστρετερολόγος μου όταν το μάθει θα με κυνηγάει, αυτό για να καταλάβεις πόσο ΥΠΕΡ του θηλασμού είναι.

Μπορεί να μην έχουμε αίμα εδώ και 4 μήνες αλλά τότε το είχα ψάξει πάρα πολύ και μπορώ να πώ ότι ήμουν και εγώ σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εμείς το εμφανίσαμε από 10 ημερών, 25 ημερων νοσηλευτήκαμε στο πάιδων, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Από τη μικρή μου λοιπόν εμπειρία σου λέω: Οι περισσότεροι παιδίατροι δεν έχουν εμπειρία στην αλλεργία. Μίλα ΜΟΝΟ με παιδογαστρεντερολόγο.

Στίγματα αίματος και ροζ τριχούλες δεν είναι κάτι τρομερό, με το πολύ αίμα να ανησυχήσεις.

Και κάτι ακόμα και συγγνώμη για τον τρόπο μου. Το υποαλλεργικό γάλα δεν είναι φάρμακο κατά της αλλεργίας. Δε σημαίνει δηλαδή ότι με το που θα το ξεκινήσεις θα σταματήσει το παιδί το αίμα μέσα σε 2 ημέρες. Έχουμε πει ότι χρειάζεται 3-4 εβδομάδες για να καθαρίσει το έντερο από το αλλεργιογόνο. Αυτό σουτο λέω γιατί δε νομίζω ότι είναι λύση να σταματήσεις το θηλασμό για 2 ημέρες για να δεις...

Κάτι ακόμα. Εσεις δε θα ξεκινήσετε στερεές τροφές??? Το παιδί σου είναι 6 μηνών....

Θα σου στείλω και πμ.

Υπομονή, σου έχω ξαναπει η περίπτωση σου μας θυμίζει πολύ τη δική μας, μόνο που εμείς το περάσαμε σε πιο μικρή ηλικία, και μας πήρε 2 μήνες με αίμα σχεδόν καθημερίνα και γιααρκετά μεγάλο διάστημα σχεδόν σε κάθε κένωση....

Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά όπως νομίζω.... ότι όλα πάνε καλά και στο μπέμπη μας :wink:

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Διαφημίσεις

Ασχετα με το αν διακοψεις το θηλασμο:

το μωρο ειναι 5,5 μηνων και συντομα θ'αρχισει αλλες τροφες... αν παιρνει τον αλλεργιογονο παραγοντα απο τις τροφες που τρως εσυ με αποτελεσμα αυτο το αιμα στις κενωσεις, τοτε τι θα συμβει μολις αρχισει να τρωει τις τροφες αυτες καθεαυτες??? Σου εχει πει η παιδιατρος? Γιατι αν δε σου εχει πει, τοτε κακως αντιμετωπιζει μονη της ενα τοσο σοβαρο ζητημα επι τοσους μηνες, επρεπε να σε ειχε παραπεμψει απο καιρο σε γαστρεντερολογο.

Ετσι εκανε κι ο δικος μου παιδιατρος μ'ενα σοβαρο δερματικο προβλημα του μωρου κι οταν τελικα απευθυνθηκα μονη μου σε παιδοδερματολογο, μου εδωσαν επιτελους σωστες οδηγιες και το προβλημα λυθηκε! Ο καθενας στην εξειδικευση του, λεω εγω.

Γιατι αν δε σου εχει πει, τοτε κακως αντιμετωπιζει μονη της ενα τοσο σοβαρο ζητημα επι τοσους μηνες, επρεπε να σε ειχε παραπεμψει απο καιρο σε γαστρεντερολογο.

παιδογατρεντερολογος ειναι.

Πήγαινε κάνε την χαμηλή ορθοσκόπηση για να δεις επιτέλους αν είναι φλεγμονή

προς το παρον μας ειπε να περιμενουμε...

Μπορεί να μην έχουμε αίμα εδώ και 4 μήνες αλλά τότε το είχα ψάξει πάρα πολύ και μπορώ να πώ ότι ήμουν και εγώ σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εμείς το εμφανίσαμε από 10 ημερών, 25 ημερων νοσηλευτήκαμε στο πάιδων, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.

χαιρομαι πολυ που το ξεπερασατε. ευχομαι να μη ξανασχοληθεις με το θεμα :)

Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά όπως νομίζω.... ότι όλα πάνε καλά και στο μπέμπη μας

:lol::lol::lol:

Δυσκολεύεται να κάνει κακά της;;;;Η παραγωγή σου πως είναι;;;;

το αντιθετο, ποτε δεν ειχε προβλημα. η παραγωγη μου ,..., οποτε εχω πατησει το στηθος μου αφου το εχει αφησει βγαινει ασπρο γαλα. οποτε υποθετω οτι ειναι το λιπαρο γαλα. μπορω να το καταλαβω αλλιως.:?:

απο το πρωι κανω αυτο που εγραψε η αγλαια. οι κενωσεις λοιπον ειναι μουσταρδι και μεχρι τωρα καθαρη.

κολίτιδα αφού και με το flagyl

αν ειχε κολιτιδα θα ειχε σταματησει με το φαρμακο :?:

τι ειναι κολιτιδα :?:

με το χερι στην καρδια, ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις δυναμη

σε ευχαριστω κι να ξερεις οτι εσυ εισαι αξιοθαυμαστη, απο οτι θυμαμαι ταιζεις με θηλαστρο το μωρο τοσο καιρο! χιλια μπραβο σου αξιζουν :D:D

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

το ευχαριστω ειναι λιγο. :oops:

ειδικα στην αγλαια και τη felinidoc που εχουν κατεβασει ολη τη βιβλιογραφια! :)

117684ygkpzfr3jr.gif

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

το αντιθετο, ποτε δεν ειχε προβλημα. η παραγωγη μου ,..., οποτε εχω πατησει το στηθος μου αφου το εχει αφησει βγαινει ασπρο γαλα. οποτε υποθετω οτι ειναι το λιπαρο γαλα. μπορω να το καταλαβω αλλιως.:?:

απο το πρωι κανω αυτο που εγραψε η αγλαια. οι κενωσεις λοιπον ειναι μουσταρδι και μεχρι τωρα καθαρη.

τι ειναι κολιτιδα :?:

Εύχομαι bon bon μου και με τις συμβουλές της Αγλαϊας να τα πάτε περίφημα... και πάντα μουσταρδί και καθαρές κενώσεις!!!! :D

Κολίτιδια είναι μια ευαισθησία του εντέρου από ότι γνωρίζω σε όσπρια, φυτικές ίνες, φρούτα...

Διαφημίσεις

Οτιδήποτε τελειώνει σε -ίτιδα είναι φλεγμονή του πρώτου συνθετικού (πχ. οισοφαγίτδια=φλεγμονή του οισοφάγου) εκτός από την πευμονία που είναι φλεγμονή των πνευμόνων αλλά δεν λέγεται πευμονίτιδα.

Η φλεγμονή μπορεί να οφείλεται σε διάφορουν παράγοντες (μικρόβια, ιούς, άσχετους με λοιμώξεις) πχ μπορεί να υπάρχει φλεγμονή του οισοφάγου λόγο γαστροοισοφαγικής παλλινδρόμησης.

Η κολίτιδα όταν δεν οφείλεται σε λοίμωξη λέγεται Συνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου. Η συμβατική ιατρική μπορεί να απαλύνει τα συμπτώματα αλλά σπάνια το θεραπεύει γιατί είναι ψυχογενούς αιτίας, στο θεραπευτικό σχήμα περιλαμβάνονται και αντικαταθλιπτικά...

ακουσα κατι τελευταια και θα ηθελα την γνωμη σας..

μου ειπαν οτι ενα μωρο πρεπει να αποθηλασει ή πριν το καλοκαιρι ή μετα...

δηλαδη δεν κανει να σταματησει τον θηλασμο μεσα στο καλοκαιρι...

ισχυει αυτο? και αν ναι γιατι?

tqj2p3.png vvtJp3.png

ακουσα κατι τελευταια και θα ηθελα την γνωμη σας..

μου ειπαν οτι ενα μωρο πρεπει να αποθηλασει ή πριν το καλοκαιρι ή μετα...

δηλαδη δεν κανει να σταματησει τον θηλασμο μεσα στο καλοκαιρι...

ισχυει αυτο? και αν ναι γιατι?

Ένα μωρό μπορεί να αποθηλάσει όποτε θέλει...

Αν εννοούσαν για βίαιο αποθηλασμό (πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους) υπάρχει κίνδυνος το μωρό να αρνηθεί άλλη τροφή και να κινδυνεύει από αφυδάτωση. Σε κάθε περίπτωση τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά ο βίαιος αποθηλασμός είναι πολύ βάρβαρη τακτική και δε συστήνεται για κανένα λόγο...

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και το ενδιαφερον σας! :)

προς παρον συνεχιζω τις οδηγιες της αγλαιας : θηλαζω για 6 ωρες απο το ιδιο στηθος, οι κενωσεις ειναι κυριως μουσταρδι ή ...λαχανι... καμια σχεση με το σκουρο πρασινο! ο αριθμος τους εχουν μειωθει μεχρι στιγμης , καθως επισης και το αιματακι: εκανε 1 στιγμα μικροτερο απο κεφαλι καρφιτσας και σε αλλη κενωση σα μια μικρη τριχουλα. ευχομαι να εχει δικιο η felinidoc & η αγλαια... και τι στο κοσμο!

με τη μεθοδο αυτη παρατηρησα οτι η μικρη καθεται περισσοτερη ωρα στο στηθος... μηπως της αρεσει πιο πολυ τωρα το γαλα που πινει το πιο λιπαρο ή δεν εχει σχεση?

καλημερα και καλη συνεχεια!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

με τη μεθοδο αυτη παρατηρησα οτι η μικρη καθεται περισσοτερη ωρα στο στηθος... μηπως της αρεσει πιο πολυ τωρα το γαλα που πινει το πιο λιπαρο ή δεν εχει σχεση?

καλημερα και καλη συνεχεια!

Χαίρομαι πολύ bon-bon που πάνε καλύτερα τα πράγματα. Μακάρι να μην υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον! :)

Όσο γι'αυτό που αναφέρεις παραπάνω μπορεί να συμβαίνει γιατί κάπως κι εσύ χαλάρωσες που πάνε καλύτερα τα πράγματα κι έτσι χαλάρωσε και η μπέμπα σου!

Καλή συνέχεια σας εύχομαι!

manina, Marle, xrysalis, annastasia σας ευχαριστω παρα πολυ για τη συμπαρασταση.

αν σταματησει τελειως αυτο το φαινομενο θα ειμαι η πιο ευτυχισμενη μαμα στο κοσμο! :)

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...