Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με νουμερα:αντλησα 2000 ωρες περιπου,πανω απο 320 λιτρα γαλα για 16 μηνες κι εσπασα το ελληνικο ρεκορ στις αντλησεις! :)

Οταν ενοικίασα το symhony και είχα κάποιες απορίες η Λίνα που με εξυπηρέτησε μου είπε αν θέλω να ρωτήσω κάποια Κατερίνα. Να υποθέσω ότι αυτή η Κατερίνα είσαι εσύ. Σωστά?

Συγχαρητήρια!!! Εισαι πραγματικά μια ηρωίδα!!!!

Έδωσες στο παιδί σου ότι καλύτερο με τον πιο δύσκολο τρόπο.

Μετά από τόσους μήνες αυτή η δυσκολία έγινε κάτι πολύ απλό για σένα και αναγκάζεσαι να το διακόψεις για το καλό του επόμενου παιδιού σου.

Τί να πω; Είσαι μια καταπληκτική μανούλα. Μπράβο σου!!!!

P5orp3.png fGvTp3.png

Οταν ενοικίασα το symhony και είχα κάποιες απορίες η Λίνα που με εξυπηρέτησε μου είπε αν θέλω να ρωτήσω κάποια Κατερίνα. Να υποθέσω ότι αυτή η Κατερίνα είσαι εσύ. Σωστά?

ναι εγω ειμαι αυτη :oops::oops: πολλες κοπελες μου εστελναν πμ που απο την εταιρεια τους ελεγαν για μενα,η Λινα συγκεκριμενα...

μονο αυτογραφα που δεν μοιραζω :lol::lol:

βρε κοριτσια μη μου λετε συγχαρητηρια,κι αλλες μανουλες θα το εκαναν αυτο.

σκοπο του ποστ αυτου ηταν να σας ευχαριστησω γιατι πραγματικα κανεις δε με στηριξε σε αυτο!!! :cry:

δε μπορειτε βεβαια να φανταστειτε το τι ακουω και ποση ικανοποιηση δινω με αυτη την αποφαση μου :cry:

9a7bp2.pngIm47p2.png

και βεβαια μπορώ να το φανταστώ :(:(:(

κρίμα γιατί αντί για την επιβράβευση που πραγματικά αξίζεις παίρνεις την αρνητική ενέργεια ανθρώπων που σε ζηλεύουν για ότι έχεις καταφέρει.

Κουράγιο... σκέψου την χαρά του ερχομού του νέου μωρού σου και ότι σε λίγους μήνες θα μπεις πάλι στην πρόκληση του θηλασμού.

Καλή συνέχεια :):):)

P5orp3.png fGvTp3.png

Κατερινακι μου εισαι ηρωιδα!!!! Στο επομενο μωρακι θα μπορεσεις να απολαυσεις το θηλασμο πολυ περισσοτερο!!!!

Αληθεια ποναει η κοιλια σου? Πως?

σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! :oops: πηγα στο νοσοκομειο και ειδαμε στον υπερηχο οτι η μητρα μου κανει συσπασεις.

κι επειδη εχω ιστορικο συσπασεων απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη πρεπει να διακοψω!! :cry:

Σε ρωταω γιατι με ενδιαφερει το θεμα......πως δλδ θα συνεχοζω να θηλαζω και για ποσο αν μεινω εγκυος.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Κατερίνα, όχι απλά είσαι ηρωίδα, είσαι η Ηρωίδα.

Συγχαρητήρια και με το καλό στο μωράκι που έρχεται θα είναι τα πράγματα καλύτερα.

Βέρα, όταν με το καλό μείνεις έγκυος μπορεί να μην υπάρχει κανένα θέμα με συσπάσεις - μην ανησυχείς

Κατερινα μπραβο σου για οτι εχεις κανει αλλα και για με εκανες να αισθανθω με το θεμα σου.

Για πρωτη φορα ενιωσα ποσο θα με πειραξει αν σταματησω να θηλαζω το μωρακι μου. :cry::cry::cry:

Να σας πω τελικα ισως δεν ειναι μονο το γαλα και οτι σημαινει αυτο αλλα ειναι και για μας. :wink::wink:

Ειναι ενα συναισθημα που καμια γυναικα δεν εχει νιωσει και ουτε προκειτε να νιωσει αν δεν εχει θηλασει συστηματικα.

Τωρα το θελω πιο πολυ απο πριν, σαν τρελη και για οσο περισσοτερο γινετε. Σευχαριστω Κατερινα :lol::lol: και παλι μπραβο σου.

Kατερινα δεν εχει τυχει μαλλον να μιλησουμε μεχρι τωρα αλλα θα ηθελα να εκφρασω κι εγω με τη σειρα μου το θαυμασμο μου σ'εσενα μια μανουλα που κανει το καλυτερο για τα μωρα της.Μπραβο που τα καταφερες τοσο καλα μεχρι τωρα!!Ειναι πολυ ωραιο να διαβαζουμε τετοιες ιστοριες που πραγματικα αποτελουν εμπνευση για ολες μας.

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου.Με το καλο να ελθει το μωρακι σου και να χαιρεσαι και τα δυο σου παιδακια!!

Οταν θα ξεκινησεις με το καλο το θηλασμο σκεφτηκες οτι θα εισαι εμπειρη αυτη τη φορα???Νομιζω οτι θα το απολαυσεις πολυ!

Και παλι σου ευχομαι τα καλυτερα και μπραβο σου κοπελα μου!

03HJp2.png

Κατερινιώ, με το καλό να έρθει το νέο μωράκι σου.

Πραγματικά θαυμάζω αυτό που έκανες για το Μανώλη σου και -πίστεψέ με- δεν είναι το αυτονόητο. Πολύ λίγες γυναίκες θα είχαν το κουράγιο να το κάνουν.

Ο αποθηλασμός σου σε αυτό το στάδιο δεν είναι απόφαση που πρέπει να πάρεις ,αλλά αναγκαιότητα και κανένας λόγος δεν υπάρχει για να στενοχωριέσαι.

Σου εύχομαι από την καρδιά μου αυτή τη φορά ο θηλασμός σου να είναι εύκολος και υπέροχος. Είσαι μια καταπληκτική μανούλα!!! :D:D:D

KbCJp2.pngEYukp3.png

Ένα μεγάλο μπράβο Κατερίνα και να σου πω ότι διαβάζοντάς σε εδώ στο forum σε θαυμάζω και πιστεύω πως είσαι ένα πολύ τρυφερό παράδειγμα πως όταν θέλουμε, όλα τα μπορούμε.

Έκανες το καλύτερο για το παιδάκι σου και με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου και το μωράκι σου.

Είσαι μια καταπληκτική μανούλα :)

bV9Yp3.png

Mr42p3.png

Διαφημίσεις

Οταν θα ξεκινησεις με το καλο το θηλασμο σκεφτηκες οτι θα εισαι εμπειρη αυτη τη φορα???

ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!

για την ακριβεια δεν ειμαι εμπειρη σε θεμα θηλασμου αλλα θηλάστρου.

εχω τοοοοσο αγχος που νομιζω οτι δε θα τα καταφερω παλι!!! :oops:

τωρα ομως δε μασαω,αν δεν μου παει καλα κατι θα φερω την Αγλαια κατω με το τζετ μου!!! :lol::lol:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Οταν θα ξεκινησεις με το καλο το θηλασμο σκεφτηκες οτι θα εισαι εμπειρη αυτη τη φορα???

τωρα ομως δε μασαω,αν δεν μου παει καλα κατι θα φερω την Αγλαια κατω με το τζετ μου!!! :lol::lol:

Νομίζεις οτι δεν ξέρεις. Πλύση εγκεφάλου έχεις πάθει εδώ μέσα!! :lol:

Μιά χαρά θα τα καταφέρεις Κατερινάκι. Και για κάθε ενδεχόμενο, πόσο μεγάλο είναι το τζετ? Χωράμε να 'ρθούμε όλες για συμπαράσταση? :lol:

με νουμερα:αντλησα 2000 ωρες περιπου,πανω απο 320 λιτρα γαλα για 16 μηνες κι εσπασα το ελληνικο ρεκορ στις αντλησεις! :)

:shock::shock: Το έσπασες και μπράβο σου !!!! :D:D

Οπως σου έχω ξαναγράψει είσαι παράδειγμα προς μίμηση!!

Μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι μου , ο Μανωλης κέρδισε με αυτή τη προσφορά σου το ανεκτίμητης αξίας γαλατάκι σου!

Να είσαι γερή και δυνατή και να καταφέρεις την επόμενη φορά να θηλάσεις απευθείας το μωράκι οπότε και θα μπορείς να συμβουλεύεις και μαμάδες που θηλάζουν και εκείνες που αντλούν , αφου η πείρα σου θα είναι σφαιρική!!!

Καλή συνέχεια ! :D

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Μιά χαρά θα τα καταφέρεις Κατερινάκι. Και για κάθε ενδεχόμενο, πόσο μεγάλο είναι το τζετ? Χωράμε να 'ρθούμε όλες για συμπαράσταση? :lol:

Ερχομαστε και μου λες εσυ για το θηλαστρο που εγω δεν εχω εμπειρια!!!! :wink:

03HJp2.png

:lol::lol::lol:

αμα ειναι να ερθετε ολες θα φερω το μποιγκ!!!! :)

το τζετ ειναι μικρο!!!

1695915a062jey11b.jpg

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

όχι το μπόινγκ!!!!!

δεν είδατε τι πάθανε στο Λοστ?????:P:P:P

Γιατί καλέ τι πάθανε? Μιά χαρά περνάνε αυτοί! Άραγε η Κλερ το θηλάζει ακόμα το μωρό, ή του δίνει γάλα αγριόχοιρου?

Γιατί καλέ τι πάθανε? Μιά χαρά περνάνε αυτοί! Άραγε η Κλερ το θηλάζει ακόμα το μωρό, ή του δίνει γάλα αγριόχοιρου?

μια χαρά και δυο τρομάρες!!! μη μου πείτε για τη πέμπτη σεζόν, θέλω να τη δω όλη μαζί :P

δε μπορώ να φανταστώ τη Κλερ να αρμέγει αγριοχοιρο!!!

Κατερινάκι όπως,ίσως, θυμάσαι ζω την ίδια κατάσταση με την δικιά σου, πρίν ένα χρόνο, αποκλειστικές αντλήσεις και άγιος ο θεός!!!!!Εχω να σου πώ ένα μεγάλο μπράβο γιατί τώρα που μπήκα στην διαδικασία καταλαβαίνω τα λόγια σου για το πόσο δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία είναι.Είναι όμως το καλύτερο που μπορώ να κάνω αυτή την στιγμή για την μπέμπα μου, όπως έκανες και εσύ για τον γιο σου. Μακάρι να καταφέρω να φτάσω μέχρι τα μισά απο εκεί που έφτασες εσύ. Το σημαντικό τώρα είναι να πάει καλά η εγκυμοσύνη σου χωρίς προβλήματα με συσπάσεις και άγχος!Χάρηκα πολύ που έμαθα οτι είσαι έγκυος και εύχομαι όλα να πάνε καλά!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Μαμάδες θέλω τις συμβουλές σας!

Θήλαζα την μικρή μου για 8 μήνες. Στον έκτο μήνα ξεκινήσαμε τις στερεές και αντικατέστησα ένα γεύμα, στον έβδομο άλλο ένα, μετά ξεκίνησα και βραδυνό συμπλήρωμα μέχρι που διέκοψα το θηλασμό. Για ένα μήνα έβγαζα με το θήλαστρο κάθε 2 μέρες, μετά κάθε 4-5, κλπ. Την τελευταία φορά δεν έβγαλα καθόλου. Πέρασαν 10 μέρες και άρχισα να πονάω. Δοκίμασα να βγάλω αλλά τίποτα. Τηλεφώνησα στη μαία μου και μου είπε ζεστό μπάνιο, μαλάξεις, να το δέσω με επίδεσμο και να πάρω τα χαπάκια για αποθηλασμό. Μήπως το άφησα αρκετό καιρό και προκαλέσω τελικά κακό? Υπάρχει περίπτωση να έχει πετρώσει το γάλα στο στήθος μου και να πονάω τόσο πολύ? Έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή?

Τηλεφώνησα στη μαία μου και μου είπε ζεστό μπάνιο, μαλάξεις, να το δέσω με επίδεσμο και να πάρω τα χαπάκια για αποθηλασμό. Μήπως το άφησα αρκετό καιρό και προκαλέσω τελικά κακό? Υπάρχει περίπτωση να έχει πετρώσει το γάλα στο στήθος μου και να πονάω τόσο πολύ? Έχετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή?

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί έκανες πολύ βιαστικά όλη τη διαδικασία. Θα έπρεπε να προχωρήσεις με πιο αργά βήματα και κυρίως όχι χωρίς το μωρό.

1. Τα χαπάκια αποθηλασμού είναι φάρμακα και μόνο ο γιατρός έχει δικαίωμα να τα χορηγεί, όχι η μαία.

2. Έχουν σοβαρές παρενέργειες και κάποια απαιτούν καρδιολογική παρακολούθηση γιατί έχουν σημειωθεί ακόμη και θάνατοι (πολλή ανεύθυνη η μαία σου)

3. Μπορείς να βάλεις το μωρό να θηλάσει μήπως και σε ανακουφίσει. Το θήλαστρο που έχεις είναι αναποτελεσματικό.

4. Αν δεν θέλεις να συνεχίσεις το θηλασμό μπορείς να πιεις φασκόμηλο, 5 φλιτζάνια την ημέρα.

Είτε με τα χάπια είτε με το φασκόμηλο ο πόνος είναι δεδομένος για κάποιες μέρες εξαιτίας της βιασύνης σου.

aglaia σε ευχαριστώ.

Άρχισα τον αποθηλασμό χωρίς το μωρό γιατί δεν καθόταν με τίποτα στο στήθος και με δάγκωνε. (Έφτασα στο σημείο να ματώσω). Άρα και τώρα δεν γίνεται να με βοηθήσει. Το θήλαστρο που έχω είναι το ηλεκτρικό της Avent, αλλά δεν βγάζω σταγόνα χθες και σήμερα που δοκίμασα.

Πέρα από τον πόνο που είναι πολύ έντονος, αλλά μπορώ να κάνω υπομονή και να τον αντέξω μπορεί να προκληθεί κάποια ζημιά?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...