Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

Την κορη μου την συνελαβα τον σεπτεμβριο του 08. Τελη Ιουλιου ειχα μια αποβολη στην 5η βδομαδα και δεν μου ειχε ερθει περιοδος.Μεσα Αυγουστου εφυγε ο αντρας μου επαγγελματικο ταξιδι στην Αφρικη και γω εμεινα να βραζω στο ζουμι μου γιατι το ειχα ακυρωσει λογω της εγκυμοσυνης και φυσικα στη μαυρη στεναχωρια(ευτυχως ειχα το γιο μου).7 Σεπτεμβριου γυριζει ο αντρας μου και δεν μου ειχε ερθει ακομα περιοδος. Ετσι ουτε καν σκεφτηκαμε να παρουμε προφυλαξεις.Ενα μηνα μετα παιρνω την γυναικολογο και της λεω ακομα τιποτα περιοδος απο τον Ιουλιο! Μου λεει δεν κανεις κι ενα τεστ? Αντε καλε της λεω με τιποτα...οταν το εκανα και βγηκε θετικο παθαμε πλακα!! Ακομα τον δουλευει τον αντρα μου για το αν η κορη μας ειναι δικια του κι ας ειναι φτυστη ο μπαμπας της! (να μην αναφερω το αγχος που ειχαμε λογω της ανθελονοσιακης αγωγης που επαιρνε ο αντρας μου στην Αφρικη γιατι ειναι ασχετο με το θεμα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί από τις 9/3/2000!!!(Πώς περνούν τα χρόνια...)

Πέρσυ τον Αύγουστο 23/8/2008 κάναμε το γάμο...(Τέλεια όλα καταπληκτικά....)

Ο άντρας μου από το πρώτο βράδυ (οκ το πρώτο βράδυ του το ζήτησα εγώ για δώρο,δεν είχε τελειώσει ποτέ μέσα μου) ξεκίνησε γιατί ήθελε ένα παιδάκι...Εγώ να φοβάμαι να γίνω Μάνα (και καλά είμαι μικρή)και έκανα όλα τα αντίθετα από ότι θα έκανε μια γυναίκα για να μείνει έγκυος..Γρήγορα μπάνιο και πλύσεις για την αποφυγή.....

Βέβαια άλλο που δεν ήθελα κάθε μήνα περιμένοντας να αδιαθετήσω,παρακάλαγα να μη έρθει...

Αφού πέρασαν 8 μήνες και τίποτα δε το σκεφτόμουν και ο άντρας μου συνέχιζε τη δουλειά του (και εγώ την δική μου).

Την Μ.Δευτέρα στις 13/4/2009 αδιαθετώ και στις 16/4/2009 τελειώνω...(Είμαι από τις τυχερές με 3 μέρες κύκλο).. Φέτος πρώτη χρονιά παντρεμένοι νηστέψαμε Την Μ.Εβδομάδα(και εγώ όχι μόνο είχα κρατήσει από την Κ.Δευτέρα,άσχετο αλλά είμαι κατατοπιστική έτσι?)

Έρχεται το Μ.Σάββατο και όπως σήμερα ο αντρούλης μου δούλευε νύχτα...Πάω στην εκκλησία και μένω μέχρι το τέλος....

Γυρίζω στο σπίτι,και αποφασίζω να φτιάξω στις 3 τα ξημερώματα εκμέκ.....

Τελειώνω κατά τις 6 και οπότε λέω μια ώρα είναι μέχρι να έρθει το μωράκι μου θα το περιμένω..

Η ώρα πάει 7:30 και γυρίζει το μωράκι μου...

Ορεξάτη που τελείωσε η νηστεία,του δίνουμε και καταλαβαίνει.......

Έλα όμως που μετά θα έπρεπε να φύγουμε γρήγορα για να πάμε στο εξοχικό να ανάψουμε φωτιά για να ψήσουμε τα αρνιά....

Και γίνετε το ασύλληπτο...δεν κάνω μπάνιο κατά συνέπεια ούτε πλύση...

Το φετινό Πάσχα(19/4/2009) ήταν το τέλειο από όσα έχουμε περάσει με τον άντρα μου..Χορέψαμε είχαμε φίλους και συγγενείς μαζί μας(ΤΕΛΕΙΟ)

Για να μη πολυλογώ(όπως πάντα....)περνάει ο καιρός και εγώ 10 μέρες πριν αδιαθετήσω έχω περίεργες ορέξεις του τύπου: έφαγα πόσα κιλά φέτα που υπό κανονικές συνθήκες την βλέπω και αναγουλιάζω...(Λίγο το στήθος πρήξιμο,λίγες ενοχλήσεις στην κοιλιά τίποτα ανησυχητικό).

Όλα αυτά με έτρωγαν ότι κάτι συμβαίνει και λέω στον άντρα μου μεταξύ αστείου και σοβαρού :Θα δεις πως επειδή είμαι ανυπόμονο άτομα θα μείνω έγκυος στους 9 μήνες παντρεμένοι για να πάρω κουράγιο για τους μήνες της εγκυμοσύνης.

Εντωμεταξύ στις 27/4/2009 δηλ 8 μέρες μετά το Πάσχα μπήκα στο παρεάκι σας εδώ στο parents...Σα να το ήξερα λοιπόν...

9/5/2009 μέρα Σάββατο έπρεπε να αδιαθετήσω (σταθερότατος ο κύκλος μου από πάντα...)τίποτα.

Λέω αύριο μπας και λόγω εποχής.Ξημερώνει Κυριακή χωρίς ούτε ένα πονάκι ούτε τίποτα...

Ε,λέω αν μέχρι αύριο(Δευτέρα 11/5/2009) δεν αδιαθετήσω θα πάρω ένα τεστ...

Έρχεται η Δευτέρα και το μεσημέρι μην αντέχοντας πάω στο φαρμακείο και ντροπαλά ζητάω ένα τεστ...

Τρέχοντας μπαίνω στο μπάνιο και το κάνω.....ΘΕΤΙΚΟ!!!!!!!!!

Το ανακοινώνω στη κολλητή μου και περιμένω το μωράκι μου να γυρίσει από την δουλειά....

Με το που μπαίνει βλέπει εμένα να είμαι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά....

Με ρωτάει:Τι έγινε?

Δεν απαντάω και τι μου λέει?

Έκανες τεστ(μου ανάφερα το όνομα της εταιρίας που έκανα το τεστ) και βγήκε θετικό.......???????????????

Ήξερε μόνο πως είχα καθυστέρηση 2 μέρες και δε το είχαμε πολυσυζητήσει.....

Του λέω ας φάμε να ξαπλώσεις και το απόγευμα να κάνουμε άλλο ένα τεστ να βεβαιωθούμε και βλέπουμε....

Στις 16:30 ποστάρω το πρώτο μου μνμ εδώ...

Είναι αυτό:1η φορα!!!

κοριτσια ενα μεγαλο γεια σε εσας και στις οικογενειες σας.

μολις σημερα (11/5/2009)εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο.

και εγω και ο αντρας μου εχουμε χαρει για την ωρα.

ειμαστε απο κορινθο και ψαχνω ενα καλο και ομιλητικο γιατρο γιατι ειναι η πρωτη μας φορα...

θα περιμενουμε νεα σας

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=910409#post910409

Το αποτέλεσμα δε το έχουμε αγκαλιάσει ακόμα..Το μόνο που νιώθουμε για την ώρα είναι κλωτσιές και μπουνιές και ιδιαίτερα όταν του μιλάει ο μπαμπούλης του...

Είναι αγοράκι και το περιμένουμε να "σκάσει μύτη" μέχρι τις 18/1/2010....

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά είναι τόσο ιδιαίτερη στιγμή η σύλληψη του κάθε παιδιού που δε θα μπορούσα να τα πω γρηγορότερα...

Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας και εύχομαι σε όλους να χαίρονται την οικογένεια τους και στους υπόλοιπους να την ολοκληρώσουν σύντομα με τον ερχομό ενός ή δύο ή ... παιδιών...

Κλείνω με την ευχή όλα τα παιδάκια να είναι καλά γεμάτα υγεία,χαρά και ευτυχία....

Εμεις παλι την πρωτη νυχτα του γαμου 19/7/08 ειπαμε να κανουμε ελευθερα και σε 20 μερες εμαθα οτι ημουν εγκυος, τοσο ξαφνικο! δεν προλαβα να το ευχαριστηθω καθολου! χαχα παντως τωρα εχω εναν παιδαρο!

Διαφημίσεις

Πολύ μου αρέσεις βρε Στέγια!!!

Και εμένα εσύ!!!!!Πολλά φιλάκια....

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ, ΥΓΙΕΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ !!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!!

Ευχαριστώ ,να χαίρεστε και το δικό σας ζουζούνάκι....

Εμεις παλι την πρωτη νυχτα του γαμου 19/7/08 ειπαμε να κανουμε ελευθερα και σε 20 μερες εμαθα οτι ημουν εγκυος, τοσο ξαφνικο! δεν προλαβα να το ευχαριστηθω καθολου! χαχα παντως τωρα εχω εναν παιδαρο!

Να σου ζήσει.....

Έλα ντε...αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ μέχρι και τώρα!Το θέμα είναι όμως οτι ήρθε στην σωστή ώρα (ακριβώς 1 μήνα μετά τον γάμο)και ότι είναι το καλύτερο ''ξαφνικό'' που μπορούσε να μας συμβεί ποτέ...!!!:lol::lol:

://lilypie.com]IBAGp3.png[///lilypie.com]lWptp3.png[/url]url]

Έλα ντε...αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ μέχρι και τώρα!Το θέμα είναι όμως οτι ήρθε στην σωστή ώρα (ακριβώς 1 μήνα μετά τον γάμο)και ότι είναι το καλύτερο ''ξαφνικό'' που μπορούσε να μας συμβεί ποτέ...!!!:lol::lol:

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!

Να σας ζήσει...

πως προέκυψε η εγκυμοσυνή ε?????? καλο! ομορφο θεμα συζήτησης....!

εγώ είχα πάει για ένα απλό τεστ παπ στον γιατρουλάκο μου που τον λατρεύω, και μου λέει να κάνουμε και έναν κολπικό υπέρηχο ρουτίνας για να δουμε στα "άδυτα" τι γίνετε.... μου λέει τότε ότι έχω ωορηξία και πως αν θα ήθελα να κανω νινάκι είναι μία καλή μέρα για να προσπαθήσουμε!!! (σημειωτεον δεν είχαμε κάνει πάλι ΠΟΤΕ προσπάθεια για μωράκι, αν και είμασταν ήδη 2 χρονια παντρεμενοι και 4 σχεση-αρραβώνα!)...παω σπίτι και λεω στον αντρα μου..."Θες να κανουμε προσπαθεια????", "Θέλω!¨ μου απαντάει..... Σε 20 μέρες ήταν τα γενεθλια του, και το δώρο γενεθλιων που του εκανα ήταν ενα ΘΕΤΙΚΟ τεστ εγκυμοσύνης και μια τούρτα που έγραφε "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑΚΑ!¨ ....το γέλιο που ρίξαμε με τον γιατρο όταν τον πήρα τηλέφωνο και του ανακοίνωσα δεν λέγετε...... Μία και έξω...!!!! :) εύχομαι όλοι σας που προσπαθείτε να κανετε νινάκι, να το πετύχετε τόσο εύκολα όσο και εμεις....!!!! Ευχή απο καρδιάς! :)

NG2kp2

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσια εμενα οι δικια μου εγκυμοσυνη ηταν πολυ απροβλετη,με τον αντρα μου ειμασταν 2 μηνεσ μαζι περναγαμε μια χαρα και ομορφα και ξαφνικα ηρθε και η κορακλα μασ μεσα σε 2 μηνεσ σχεση και ειμασται υπεροχα.

Διαφημίσεις

Εμεις παλι λογω οτι ασχολουμαστε και οι δυο με αθλητισμο και ειχα καποια θεματακια με την περιοδο(μου κοβοταν οταν επεφτα σε χαμηλα ποσοστα λιπους)το καλοκαιρι μου ειχε κοπει και απο Σεπτεμβρη επανηλθα μιας και ετρωγα πιο φυσιολογικα οπως και μου ηρθε ξανα και Οκτωβρη εμεινα εγκυος,δεν το κυνηγαγαμε απλα ειμασταν ελευθεροι και αν καθοταν θα ηταν καλοδεχουμενο!!!!

Η πλακα ειναι οτι οταν ειχα καθυστερηση εκανα τεστ και βγηκε αρνητικο μετα απο 5 μερες ξαναεκανα(ειχε 2τεστ)το δευτερο και αυτο αρνητικο.Μετα απο μια βδομαδα πηγα και εκανα με το αιμα και ηταν θετικο.....

Η εγκυμοσύνη προέκυψε εντελώς αναπάντεχα 1,5 χρόνο μετά το γάμο μας. Θέλαμε παιδί από την πρώτη στιγμή, αλλά υπήρχαν ¨"τεχνικές" δυσκολίες λόγω της απόστασης (ο άντρας μου δούλευε τότε στην επαρχία, εγώ στην Αθήνα και συναντιόμασταν κάθε Σαββατοκύριακο) και του άστατου κύκλου μου. Επειδή πολλά είχαμε ακούσει και δει από φίλους και γνωστούς κατέληξα να πιστεύω μετά από 1 χρόνο προσπαθειών ότι θα πρέπει να είχαμε κάποιο πρόβλημα. Ο γιατρός μάλιστα στον οποίο απευθύνθηκα είναι πολύ γνωστός για τις δύσκολες περιπτώσεις ζευγαριών που δεν τεκνοποιούν (δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω το όνομά του). Αφού μας "ξετίναξε" στις εξετάσεις (οι οποίες βεβαίως βεβαίως δεν έδειξαν κάποια παθογένεια) μού έδωσε μιαν ορμόνη, η οποία θα ενίσχυε το εκάστοτε ωάριό μου και θα σταθεροποιούσε τον κύκλο μου. Επειδή μάλιστα ο άντρας μου ζούσε ακόμα στην επαρχία ο γιατρός παρακολουθούσε με εσωτερικούς υπερήχους τον κύκλο ζωής του ωαρίου, προκειμένου να μας προειδοποιήσει για τις κατάλληλες ώρες... συνεύρεσης. Τρεις μήνες μετά δεν είχα μείνει έγκυος. Πάλι κλάμματα, αγχη, ανησυχία. Ο γιατρός (να' ναι καλά), αν και θα μπορούσε ευκολότατα να εκμεταλλευτεί τις όποιες αδικαιολόγητες φοβίες μου και τη μεγάλη μας επιθυμία να τεκνοποιήσουμε, μας δήλωσε ότι, εφόσον δεν είχε εντοπίσει κάποιο πρόβλημα (από τα συνήθη), το πιθανότερο ήταν "να μην είχε τύχει ακόμα". Μας συνέστησε μάλιστα να περιμένουμε άλλους 6 μήνες πριν λάβουμε άλλες, δραστικές αποφάσεις (πλην της εξωσωματικής, την οποία ούτε καν ανέφερε). Επίσης σταμάτησα να παίρνω την ορμόνη, κατ' εντολήν του γιατρού. Ο άντρας μου μετατέθηκε στην Αθήνα στις αρχές του Μαρτίου. 12 του ίδιου μήνα ήταν η μέρα της τελευταίας μου περιόδου. 6 εβδομάδες μετά (πράγμα σύνηθες για μένα) ακόμα δεν είχα αδιαθετήσει. Όμως είχα τρομερούς πόνους στο υπογάστριο, δυσκοιλιότητα από την 18η μέρα του κύκλου (αυτή συνεχίζει να με συντροφεύει μέχρι... τώρα!) και ευαισθησία στις μυρωδιές. Ούτε όμως πήγε ο νους μου σε εγκυμοσύνη, εφόσον ήμουν βέβαιη ότι απλώς το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο ή σπάνιο που δεν το εντόπισε καμία εξέταση. Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα όταν, περνώντας με μια φίλη μου που πρόσφατα είχε γεννήσει από έναν φούρνο, διαμαρτυρήθηκα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω γιατί μύριζε... ποδαρίλα! Η φίλη μου γέλασε γιατί πίστεψε ότι αστειευόμουν, αφού η μοναδική μυρωδιά προερχόταν από τα πασχαλιάτικα ευωδιαστά τσουρέκια. Όταν κατάλαβε ότι σοβαρολογούσα, μου συνέστησε να πάρω ένα τεστ εγκυμοσύνης, και γρήγορα μάλιστα αφού Μεγάλη Παρασκευή θα ταξιδεύαμε με τον άντρα μου για τη Μάλτα. Περιττό να σας πω ότι έκανα το τεστ "στην τούρλα του Σαββάτου", Μεγάλη Πέμπτη απόγευμα, κυρίως για να μη με πρήζουν οι υπόλοιποι. Εννοείται επίσης ότι το αποτέλεσμα το είδε ο άντρας μου, ο οποίος ήρθε στο δωμάτιο με ένα μεγάλο χαμόγελο αναγγέλοντάς μου το νέο. Δεν το πίστευα. Πραγματικά δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι μού έκανε αστείο. Ένα "αστείο" που είναι τώρα ενός έτους (και κάτι ημερών), ξανθός σαν άγγελος, γαλανομάτης σαν ένα κομμάτι ουρανό και αφράτος σαν φρατζολάκι μπύρας!!

Αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια

κορίτσια αγόρια στη σειρά και στήνανε χορό

ο κύκλος θα γινότανε πολύ πολύ μεγάλος

κι ολόκληρη τη Γη μας θ' αγκάλιαζε θαρρώ

Γ. Ρίτσος

Κι εμείς είχαμε ένα θεματάκι ως προς τη σύλληψη. Εγώ διορισμένη στην επαρχία και ο άντρας μου έμενε Αθήνα. Βάλαμε μπροστά για παιδί το καλοκαίρι του 2008 και πιστεύαμε ότι είναι μια εύκολη υπόθεση. Τότε δεν είμασταν και τόσο καλά μεταξύ μας βέβαια γιατί εγώ είχα πάρα πολλά προβλήματα με την υπηρεσία μου (διότι μπορεί να είναι δημόσιο,αλλά μεγάλο μπουρδ.......) και κάθε σ/κ που ερχόμουν Αθήνα του έλεγα συνέχεια για το θέμα παιδιού, με αποτέλεσμα να του σπάσω τα νεύρα και να μην θέλει μετά να κάνουμε ούτε αγαπίτσα. Ωστόσο όποιος μας έβλεπε μας ρωτούσε για αυτό το θέμα και κάνανε τα πικρόχολα σχόλιά τους "καλέ ακόμα δε φούσκωσε η κοιλίτσα" ?

Οπότε τα πράγματα γίνονταν ακόμα χειρότερα.

Τα προβλήματα στη δουλειά μου ήταν πάρα πολλά, μου είχαν σπάσει τα νεύρα στην κυριολεξία και το παιδί από ένα σημείο και μετά το είχα συνδέσει άμεσα στο μυαλό μου με το να φύγω από εκεί. Όπότε μόνο καλό δεν έκανα στην ψυχολογία μου. Παράλληλα μου εμφανίστηκε ένα πρόβλημα στο στήθος και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθώ. Αυτό ήταν ότι χειρότερο στη διάθεσή μου.

Οταν η επέμβαση τελείωσε άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά, να είμαι πιο ψύχραιμη, πιο χαλαρή και είπα στον άντρα μου αν είναι να έρθει το παιδί ας έρθει, δεν θα τρελαθώ κιόλας. Οπότε αρχίσαμε και μεταξύ μας να είμαστε καλύτερα και γίναμε πάλι μια χαρά. Τρεις μήνες μετά το χειρουργείο μου έδωσε ο ενδοκρινολόγος εξετάσεις για το τυπικό θέμα του θυροειδή. Δεν είχα καθυστέρηση στην περίοδο γιατί είχα πάντα κύκλο 30-32 ημερών. Ημουν στην 30η μέρα όταν πήγα να κάνω τις εξετάσεις θυροειδή και μου λέει η θεία του άντρα μου. Δεν κάνουμε και μια χοριακή πάλι να δούμε ??? Πάλι αρνητική της λέω θα βγει, δεν έχουμε ελπίδες ειδικά αυτό το μήνα που χάσαμε και την ωορηξία.

Ομως της λέω το τελευταίο 10ημερο είχα κάποια συμπτώματα με το στομάχι. Οτι έτρωγα με έπιανε καούρα. Οδηγούσα για την Αθήνα και από ένα σημείο και μετά με έπιανε ανακατωσούρα και πόνος χαμηλά.

Εκείνη τη φορά είχε έρθει ο άντρας μου στην Πάτρα να με δει και είχαμε πάει μαζί για τις εξετάσεις. Επρεπε όμως το μεσημέρι να φύγει και με παίρνει τηλ από το δρόμο και μου λέει "πήρες τηλ για τη χοριακή?" Οχι του λέω εάν ήταν θετική θα με είχε πάρει η θεία σου τηλ. Για πάρε μου λέει και ξαναπάρε με να μου πεις. ΕΕΕΕ δεν το πίστευα όταν ακουσα "είσαι έγκυος φουλλ !!! Είσαι στην 5η βδομάδα κύησης". Τρελάθηκα, ήθελα να ουρλιάξω από τη χαρά μου. Πήρα τον άντρα μου στο δρόμο και του είπα τα ευχάριστα. Πέταξε από τη χαρά του φυσικά. 8/2/2010 περιμένουμε τον μπεμπουλίνο μας.

Κι εμείς είχαμε ένα θεματάκι ως προς τη σύλληψη. Εγώ διορισμένη στην επαρχία και ο άντρας μου έμενε Αθήνα. Βάλαμε μπροστά για παιδί το καλοκαίρι του 2008 και πιστεύαμε ότι είναι μια εύκολη υπόθεση. Τότε δεν είμασταν και τόσο καλά μεταξύ μας βέβαια γιατί εγώ είχα πάρα πολλά προβλήματα με την υπηρεσία μου (διότι μπορεί να είναι δημόσιο,αλλά μεγάλο μπουρδ.......) και κάθε σ/κ που ερχόμουν Αθήνα του έλεγα συνέχεια για το θέμα παιδιού, με αποτέλεσμα να του σπάσω τα νεύρα και να μην θέλει μετά να κάνουμε ούτε αγαπίτσα. Ωστόσο όποιος μας έβλεπε μας ρωτούσε για αυτό το θέμα και κάνανε τα πικρόχολα σχόλιά τους "καλέ ακόμα δε φούσκωσε η κοιλίτσα" ?

Οπότε τα πράγματα γίνονταν ακόμα χειρότερα.

Τα προβλήματα στη δουλειά μου ήταν πάρα πολλά, μου είχαν σπάσει τα νεύρα στην κυριολεξία και το παιδί από ένα σημείο και μετά το είχα συνδέσει άμεσα στο μυαλό μου με το να φύγω από εκεί. Όπότε μόνο καλό δεν έκανα στην ψυχολογία μου. Παράλληλα μου εμφανίστηκε ένα πρόβλημα στο στήθος και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθώ. Αυτό ήταν ότι χειρότερο στη διάθεσή μου.

Οταν η επέμβαση τελείωσε άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά, να είμαι πιο ψύχραιμη, πιο χαλαρή και είπα στον άντρα μου αν είναι να έρθει το παιδί ας έρθει, δεν θα τρελαθώ κιόλας. Οπότε αρχίσαμε και μεταξύ μας να είμαστε καλύτερα και γίναμε πάλι μια χαρά. Τρεις μήνες μετά το χειρουργείο μου έδωσε ο ενδοκρινολόγος εξετάσεις για το τυπικό θέμα του θυροειδή. Δεν είχα καθυστέρηση στην περίοδο γιατί είχα πάντα κύκλο 30-32 ημερών. Ημουν στην 30η μέρα όταν πήγα να κάνω τις εξετάσεις θυροειδή και μου λέει η θεία του άντρα μου. Δεν κάνουμε και μια χοριακή πάλι να δούμε ??? Πάλι αρνητική της λέω θα βγει, δεν έχουμε ελπίδες ειδικά αυτό το μήνα που χάσαμε και την ωορηξία.

Ομως της λέω το τελευταίο 10ημερο είχα κάποια συμπτώματα με το στομάχι. Οτι έτρωγα με έπιανε καούρα. Οδηγούσα για την Αθήνα και από ένα σημείο και μετά με έπιανε ανακατωσούρα και πόνος χαμηλά.

Εκείνη τη φορά είχε έρθει ο άντρας μου στην Πάτρα να με δει και είχαμε πάει μαζί για τις εξετάσεις. Επρεπε όμως το μεσημέρι να φύγει και με παίρνει τηλ από το δρόμο και μου λέει "πήρες τηλ για τη χοριακή?" Οχι του λέω εάν ήταν θετική θα με είχε πάρει η θεία σου τηλ. Για πάρε μου λέει και ξαναπάρε με να μου πεις. ΕΕΕΕ δεν το πίστευα όταν ακουσα "είσαι έγκυος φουλλ !!! Είσαι στην 5η βδομάδα κύησης". Τρελάθηκα, ήθελα να ουρλιάξω από τη χαρά μου. Πήρα τον άντρα μου στο δρόμο και του είπα τα ευχάριστα. Πέταξε από τη χαρά του φυσικά. 8/2/2010 περιμένουμε τον μπεμπουλίνο μας.

Με το καλό κοριτσάρα μου!!!!!Ο επιμένων νικά....

Πολύ όμορφο θέμα!Εμείς κορίτσια είναι αυτό που λέμε όταν κάνεις σχέδια ο θεός σε βλέπει κ γελάει!!!!(η κάπως έτσι τελωσπάντων).Με τον καλό μου γνωριστήκαμε Δεκέμβριο του 2007,έντονη σχέση,πολύ πάθος,αγάπη,ατέλειωτες ωρες ο ένας με τον άλλον,κτλ.βέβαια ουδείς λόγος για γάμο ακόμα,μόνο κάποιες σκέψεις συγκατοίκησης όταν τα οικονομικά θα το επέτρεπαν.Κάποια στιγμή τον Αύγουστο ήρθαν δυσκολίες απανωτές(υγείας,οικονομικές και άλλα)και απο μαμακία δικιά μας αφήσαμε να γίνουν ένα τεράστιο πρόβλημα που τελικά...μας χώρισε.Κλάμματα,κακό αλλά και εγωισμός που δεν μας άφηνε να έρθουμε κοντα.Μόνο μια μέρα ή μάλλον νύχτα που με πήρε τηλ,με άκουσε χάλια και ήρθε να με δεί.Μιλήσαμε,δέν τα βρήκαμε,αποφασίσαμε να κόψουμε κάθε επικοινωνία και εκεί...μας έπιασαν τα ζουμιά και κάναμε έρωτα(σημειωτέον εγώ στο τέλος της περιόδου μου).Αλλα είμασταν αποφασισμένοι(χαχαχα!εδώ γελάμε).Οντως δεν τον ξαναείδα...μέχρι τον επόμενο μήνα που έμαθα ότι είμαι έγκυος!Το φοβερό είναι ότι δεν πρόλαβα κάν να του το πώ το κατάλαβε απο μόνος του και δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ την απάντηση του όταν αγχωμένη κ φοβισμένη τον ρώτησα..."και τώρα τί θα κάνουμε?''και μου είπε ''τώρα θα κάνουμε μια όμορφη οικογένεια!''ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ.Ο μπέμπης μας τώρα είναι 7 μηνών και αυτό που είπε...το ζούμε πλέον κάθε μέρα!

...σε ευχαριστώ αγάπη μου.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Η αληθεια ειναι οτι δεν ημουν ποτε θερμη με τα παιδια... Γενικα υπηρχε μια επιφυλακτικη σταση.. Ευκαιρια βρηκα να τα γνωρησω οταν μαζι με τη γιαγια της φιλης μου προσεχα το γιο και τη κορη της.. Ομολογω οτι τα ειδα λιγο ολα αναποδα!!

Με τον ανδρα μου μπορει να γνωριζομαστε 2 χρονια και να ειμαστε παντρεμενει 10 μηνες αλλα δεν ηταν μεσα στα αμεσα σχεδια μας ενα πιτσιρικι αναμεσα μας.. Απλα χαλαρωσαμε και ειπαμε αν ειναι να ερθει, θα ερθει αλλιως βλεπουμε.. Τελικα δεν αργησε και πολυ!!

EwCip3.png

KAI EMEIΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΑΣ . ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝ. ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ ( ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΖΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ . ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΩΤΑΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΟΩΘΗΚΩΝ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΝΓΧΟΣ . ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ !!!! ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΧΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!

ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ... ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΛΑ

Καλησπερα σας!!Εγω είμαι 10 χρονια με τον αντρα μου (10 μηνες μονο παντρεμενοι)...Το 2002 αρχισα να εχω καποια προβληματα με την περιοδο μου και μεσα σε 1,5 χρονο εφτασα σε σημειο να εχω περιοδο καθε 5 με 6 μηνες(ΤΡΑΓΙΚΟ???)Αποφασισα να με δει καποιος εμπειρος γυναικολογος στην Αθηνα (ειμαι απο επαρχια), ο οποιος μου εδωσε θεραπεια με χαπια για 2 χρονια (3 αντισσυλιπτικα την ημερα) για να αποφυγουμε το χειρουργιο (ημουν 22 χρονων τοτε)!!Τελικα δεν εγινε τιποτα...το 2005 ακομα δεν ειχα σταθερη περιοδο και βεβαια μου ειπε οτι θα ηταν τρομακτικα δυσκολο να κανω παιδι...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!Συνεχισα τα χαπια για 2 χρονια ακομα αλλα τιποτα!!Ιανουαριο του 2009 επισκεφτηκα αλλο γιατρο στην Αθηνα ο οποιος μου απεκλεισε να κανω παιδι!!Επρεπε να κανω θεραπεια για αρκετο χρονικο διαστημα (ειπε) και βλεπουμε (ειπε)...Τον Αυγουστο 2009 αποφασισα να παω με την εγκυο φιλη μου στη Ροδο, εκεινη για Doppler και εγω για θεραπεια...και ημουν εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με κολπικο υπερηχο το ειδε ο γιατρος!Επαθε σοκ!!!Τελευταια περιοδο ειχα τον Απριλιο του 2009. Κανονικα θα ημουν 4 μηνων εγκυος αλλα ημουν μολις 6 εβδομαδων. Δεν ειχα περιοδο αλλα ειχα ωορρηξια και απλα εμεινα εγκυος!!Και οτι ειχα αποφασισει να κανω εξωσωματικη!!Θεωρω οτι πραγματικα ειναι δωρο ΘΕΟΥ να κρατησω το μωρο μου σε λιγους μηνες στην αγκαλια μου!!!

dev112pb___.png

καλα!! μερικες ιστοριες ειναι απιστευτες.....

εγω φοβομουν παντα να κανω παιδι. φοβομουν τη διαδικασια της γεννας. ειχα τρομοκρατηθει απο μικρη με αυτα που ακουγα. δεν αντεχω και το πονο....

ο συντροφος μου, ηθελε πολυ ενα παιδι. απο τη πρωτη στιγμη που γιναμε ζευγαρι. πριν ειμασταν φιλοι. εγω δισταζα. δε προλαβα να πω το οκ και τον αλλο μηνα ημουνα εγκυος. ο ποντικομικρουλης φωλιασε μεσα μου στην αμοργο, σε μια σκηνη στο καμπινγκ!!!!!!!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας μανουλες. Η δικη μου ιστορια δεν εχει και τοση αγωνια.Με τον αντρα μου ειμαστε μαζι τρια χρονια και τρεις μηνες και παντρεμενοι ενα χρονο και ενα μηνα. (απο τον Δεκεμβριο 2008). Ενιωθα ετοιμη για παιδι ομως πολυ συντομα. Λιγο πριν το Πασχα τον ρωτησα:τι λες μετα το Πασχα ξεκιναμε για παιδακι? Ο αντρας μου δεν περιμενε τοσο γρηγορα οτι θα ημουν ετοιμη . Μου απαντησε αν εισαι εσυ ετοιμη, ειμαι και εγω. Περασε το Πασχα και ημουν στις γονιμες μερες αλλα μαλλον μας διεφυγαν. Καταλαβατε τι εννοω! μπορει να ειχαμε ελευθερη επαφη αλλα δε μας εγινε και αγχος. Τον επομενο μηνα λοιπον αδιαθετησα. Στις γονιμες μερες του ιδιου μηνα ειπαμε να προσπαθησουμε και ενω το ειχαμε προγραμματισει παθαινω μια ψυξη με αποτελεσμα να ειμαι καθηλωμενη στο κρεβατι μια εβδομαδα. Εχοντας λοιπον μια επαφη αυτες τις μερες σιγα μην περιμενα να μεινω και εγκυος. Τον Ιουνιο και ενω ειχα παντα σταθερο κυκλο δεν αδιαθετω , το καταλαβα οτι ημουν εγκυος. Πηγαινω στο φαρμακειο γεματη αγωνια και ζηταω ενα τεστ. Εκει να δειτε φαση που ειχα! Μου το δινει η κοπελα πληρωνω, αφηνω το τεστ και παω να φυγω.Μου φωναζει η κοπελα , επιστρεφω ,παιρνω το τεστ και αφηνω την τσαντα. Κανω να φυγω, μου λεει η κοπελα ξεχασες την τσαντα. Επιτελους αφου τα πηρα ολα πηγα σπιτι και περιμενα τον αντρα μου να σχολασει και αυτος απο τη δουλεια για να κανουμε μαζι το τεστ. Μολις το ειδαμε θετικο τρελαθηκαμε απο τη χαρα μας και γυρω στις 17/02/2010 θα εχουμε ενα κοριτσακι.

Τυχαία.....από τον πολύ έρωτα τυφλώθηκα ....ήταν ωραία πάντως....και έτσι προέκυψε η ζουζουνογαργαλίτσα τρελοπατουσίτσα. Είπα και εγώ να κάνω λίγο σεξ, πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένη....χι χι χι.

καλημέρα κορίτσια! Πριν μείνω έγκυος συζούσα με τον άντρα μου κ σχεδιάζαμε μόλις τελείωνα με τις σπουδές μου να παντρευτούμε.. ο πελαργός όμως αποφάσισε να μας επισκεφτεί νωρίτερα-απρίλιο κράτησα στα χέρια μου το θετικό τεστ, οκτώβριο παντρευτήκαμε κ 8/12/09 ήρθε ο γιος μας!

Οκτώβριος του 1992. Είμαι στο τέταρτο έτος στο πανεπιστήμιο, αρραβωνιασμένη 2 χρόνια και έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου 14 Νοεμβρίου 1992. Κάνω την πρακτική μου άσκηση σ' ένα νηπιαγωγείο της Τούμπας. Προετοιμάζουμε την τάξη για την επέτειο του ΟΧΙ. Ανεβαίνω σε μια σκάλα, να κρεμάσω τα σημαιάκια και ξαφνικά νιώθω μια έντονη ζάλη και ταυτόχρονη αναγούλα. "Παρακουράστηκα", σκέφτομαι, η προετοιμασία και ταυτόχρονα η πρακτική που θα τελείωνε στις 10 περίπου Νοεμβρίου. Εγκυμοσύνη; Ούτε που μου πέρασε απ' το μυαλό.

Περίμενα περίοδο στις 14 Νοεμβρίου και μάλιστα στεναχωριόμουν, που θα είχα περίοδο στο γάμο μου. Η περίοδος δεν μου ήρθε ποτέ...Μια εβδομάδα μετά το γάμο μου έκανα τεστ και ήταν θετικό!!! Έκπληξη!!! Παρόλο που δεν ήταν προγραμματισμένο κι εγώ και άνδρας μου τρελαθήκαμε απ' τη χαρά μας. Η δε μαμά μου φιλούσε τα χέρια του άνδρα μου...

Το συγκλονιστικότερο, όμως νέο ήρθε στις 20 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου, όταν κατά τη διάρκεια του υπερήχου, ακούω το γιατρό να λέει: "Δεν το πιστεύω", τον άνδρα μου να γουρλώνει τα μάτια του κι εγώ τρομοκρατημένη, να κοιτάω την οθόνη και απ' τον πανικό μου να μη βλέπω τίποτα. Συνήλθα, όταν ο ο άνδρας μου ρώτησε ΠΕΡΗΦΑΝΑ το γιατρό "είναι δίδυμα;"

Η συνέχεια δεν περιγράφεται...Ένιωθα ευλογημένη. Και θα τελειώσω με το πιο παράδοξο. Ένα χρόνο μετά την γέννα μου έκανα το πρώτο μου τεστ Παπανικολάου και κολπικό υπέρηχο και είτε το πιστεύετε, είτε όχι, έχω δίκερη μήτρα, που απ' ότι μου έχει πει η γιατρός μου θεωρείται μήτρα άγονη...!

σας ευχαριστώ, που μου δώσατε την ευκαιρία, μετά από 18 χρόνια, να ξαναθυμηθώ και να μοιραστώ μαζί σας μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου.

...η δεσποινουλα ηρθε κοντα μας μετα απο 8 μηνες γαμου@@@η αληθεια ειναι οτι ειχα αγχωθει γιατι με το που παντρευτηκαμε καναμε ελευθερα και νομιζα θα μεινω αμεσως εγγυος!!τεστ εγκυμοσυνης εκανα πρωταπριλια!!!!οταν του τηλ να του πω τα ευχαριστα δε με πιστευε....:lol::lol::lol:

το εκκολαπτομενο τωρα ηρθε με το δευτερο μηνα προσπα8ειων ειχμε βεβαια αποφσισει να κανουμε ενα αδερφακι στη δεσποινα...αυγουστος και εχουμε ψοφισει στις "τρελιτσες",πλαζ ακρογιαλιες ξενοδοχεια βουνα και σπιτι φυσικα του δωσαμε και καταλαβε!!!ουτε στα νιατα μας τετοιο παθος!!!

μου ερχεται περιοδος φουλ απογοητευση εγω...

ερχεται ο σεπτεμβρης και παω να κανω τεστ παπ,στον υπερηχο μου λεει η γιατρος μου,βικυ εδω βλεπω ενα ωαριο ετοιμο να "σκασει"...ευκαιρια λεω εγω γυρναω σπιτι τον βαζω απο κατω (φουλ εκμεταλλευση μιλαμε) και ξαναερχομαστε σε επαφη μετα απο 4 μερες που γυρισαμε απο ενα γαμο ντιρλα!!!

αυτο ηταν...με 2 επαφες..ετυχε?παντως πετυχε

το αστειο ειναι οτι εκεινο το διαστημα δουλευα με συμβαση σε μια εκκλησια(συντηρηση τοιχογραφιων) και δεν ειχα βαλει τον ποπο μου κατω απο δουλεια!!ανεβα κατεβα σκαλωσια κουβαλα κουβαδες χημικα ενας χαμος..και ομως εμεινα εγκυος!!αφου δε το πιστευαμε και καμια φορα λογω του οτι εχω αψογη εκγυμοσυνη ακομη δε το συνειδητοποιω!!!

ολα να μας πανε καλα!!!!φιλια!!!!

1kOup2.pngTxJmp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...