Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως προέκυψε η εγκυμοσύνη σας?

Recommended Posts

Μολις ειχαν τελειωσει τις προετοιμασιες του γαμου μας... ειχα κλεισει το νυφικο και ειχα παρει μια ανασα απο το αγχος της προετοιμασιας...

Σε ανυποπτη στιγμη ο συζηγος μου αποφασισε να κανει μια δοκιμη και αυτη ηταν αρκετη για να μεινω εγκυος... Το ακολουθησε δεν το συζητω αγχος μηπως και δεν μου κανει το νυφικο,μηπως δεν μπορεσω να ευχαριστηθω το γαμο μου,κτλ...μου εφυγαν γρηγορα ομως οι ανυσηχιες καθως ειχα μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα...

Σε λιγοτερο απο ενα χρονο απο τη μερα του γαμου τωρα ετοιμαζω τη βαπτιση του γιου μας και αυτο ειναι οτι καλυτερο...

.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 534
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!! Θα σας πω κι εγώ την δική μου ιστορία. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 13 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία 2,5 παντρεμένοι. Ένα μήνα πριν γιορτάσουμε την πρώτη μας επέτειο γάμου, σ' ένα τρυφερό τετ - α τετ, αποφάσισε να δοκιμάσει...

αυτό ήταν... Τα κατάλαβα αμέσως, χωρίς τεστ χωρίς τίποτα, θημάμαι ήταν Παρασκευή και περίμενα ν'αδιαθετήσω, η ώρα περνούσε και τίποτα (έχω πολύ σταθερό κύκλο), οπότε του λέω: Να ξέρεις είμαι έγκυος..

απάντηση : Ναι καλά, άλλες τα γεννάνε και δεν το καταλαβαίνουν κι εσύ με 2 ώρες καθυστέρηση είσαι έγκυος...

Ναι σου λέω είμαι..

Μην με νευριάζεις... θα πάω να πάρω τέστ

Πήγαινε, αλλά εαν είμαι, άυριο πας στα folli follie, για δαχτυλίδι και τσάντα,

Εντάξει, μήπως θέλεις και ρολόι;;;;; (χαχαχαχα)

Πήγαμε μαζί στο φαρμακείο, πήρα το τέστ, γυρίσαμε σπίτι, το έκανα..... ΘΕΤΙΚΟ... γιούπι!!!!

Πήρε τηλέφωνο όλο το κόσμο, η μαμά μου ήταν σινεμά, την παίρνει τηλέφωνο και της λέει Θα κάνουμε μωρό... η μαμά μου κάγκελο.. και απαντάει ΓΙΑΤΙ;;;;

Την επόμενη μέρα με πήγε, για δαχτυλίδι και τα σχετικά... το είπε παντού, γέλαγε συνέχεια σαν το χαζό... και ευτυχώς είναι πολύ καλός μπαμπας!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια! Οπότε από την στιγμή που με τον τότε φίλο μου αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε γάμο του είπα πως θέλω παιδί και μου είπε πως θέλει και εκείνος. Παντρευτήκαμε στις 9/9/06 και επειδή μέναμε σε γκαρσονιέρα δεν ήθελα να μείνω έγκυος ακόμα. Βρήκαμε σπίτι και μετακομίσαμε τελικά Το Νοέμβριο του 2007 οπότε και εγώ φαγώθηκα να βάλουμε μπρος για παιδί. Έλα όμως που ο άντρας μου είχε αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις!! 44 πλεόν εκείνος άρχισε να λέει πως ίσως να μην πρέπει να κάνουμε παιδί και σε τι κοινωνία θα το φέρουμε κλπ κλπ. Εγώ είχα τρελλαθεί. Μετά από πολλούς καυγάδες τελικά μου λέει εντάξει αλλά με απέφευγε!!! Πιεστική τελείως εγώ μετρούσα μέρες, θερμοκρασία και έκανα κάτι πολύ ωραίο και απολαυστικό..καταναγκαστική εργασία! ο Κώστας από την άλλη δεν με πλησίαζε και όλο έβρισκε διαφορες δικαιολογίες. Τον Ιούνιο πήγα για ετήσιο check up και ανακάλυψα πως έχω πολύποδες και έκανα διαγνωστική απόξυση. Το τι κλάμα έριξα δεν λέγεται! Ήμουν σίγουρη πως έπαθα κάτι και δεν θα μείνω ποτέ έγκυος. Ο γιατρός είπε πως όλα είναι μια χαρά και θα μείνω αλλά εγώ εκεί. Τελικά αφού τον Αϋγουστο είχα πλέον κανονικά περίοδο και όλα έδειχναν πως έστρωσε ο οργανισμός μου αποφασίσαμε να πάμε Χαλκιδική για να γιορτάσουμε την επέτειο μας (6 και 7 Σεπτεμβρίου που έπεφτε Σαββατοκύριακο) και γύρισα έγκυος. Ίσως επειδή σταμάτησα να υπολογίζω και να τον πιέζω!! Όταν είδα πως περνάνε 4 μέρες και δεν μου έρχεται περίοδος άρχισα να αγχώνομαι αλλά ο Κώστας έλεγε να περιμένω γιατί μπορεί να έχω κρυώσει απλώς. Τελικά πήγα κρυφά και πήρα τεστ και από την αγωνία μου το έκανα στις 5:30 το πρωί και τρελλάθηκα όταν βγήκε θετικό. Ο Κώστας δε, τρελάθηκε πιο πολύ γιατί μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν μπορούσε να το πιστέψει!! Τώρα όμως η κόρη του τον κλοτσάει και πολύ σύντομα θα το καταλάβει και καλά καλα αφού στις 16 γεννάω!! χαχαχαχα

bunbunavi20090516_-8_To+mpakakaki+mou+einai.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα! Εμείς μετά από 1 χρόνο γάμου κι αφού χορτάσαμε βόλτες,εκδρομές και ησυχία στο σπίτι αποφασίσαμε να βάλουμε μπρος. Έμεινα έγκυος τον επόμενο μήνα αλλά τελικά δεν προχώρησε... Μετά από αυτή την δυσάρεστη εμπειρία και αφού άρχισα να αγχώνομαι και πείσμωσα αρχίσαμε εντατικές προσπάθειες επί 3 μήνες (με τεστ ωορηξίας κλπ) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τα νεύρα μου καθώς και η σεξουαλική μας ζωή άρχισαν να κλωνίζονται κι έτσι αποφάσισα να σταματήσουμε για λίγους μήνες την προσπάθεια για να χαλαρώσουμε και να συνεχίσουμε να περνάμε καλά. Τότε λοιπόν (κοντά στα μέσα Δεκέμβρη) έμεινα έγκυος αφού ο άντρας μου όταν μας έπιανε το πάθος είχε καλομάθει κι έλεγε "δεν πειράζει, τι να κάνω, αφού μ' αρέσει!". Αυτό το παιδί λοιπόν όπως λέω κι εγώ είναι παιδί του πάθους κι όχι της προσπάθειας κι αυτό με κάνει 2 φορές χαρούμενη! Έχουν δίκιο που λένε ότι όταν αγχώνεσαι και προσπαθείς είναι πιο δύσκολο τελικά...!

39of6754xr8myz8h.png

Η εγκυμοσυνη μου προεκυψε μετα απο εξι χρονια προσπαθειων, μετα από πολυ πονο, αγωνια, απογοητευσεις και προσευχες. Μετα απο τρεις παλλινδρομες, μετα απο πολλα φαρμακα, γιατρους και επεμβασεις, προσπαθειες εξωσωματικης.

Καθε αλλο παρα απρογραμματιστη και ανεπαντεχη ηταν. Ηταν απολυτως προγραμματισμενη με τις ειδοποιησεις του κινητου να χτυπανε καμια 10αρια φορες την ημερα για να κανω τις ενεσεις μου και να καταπινω τα χαπια μου.

Αυτα τα μωρακια ειναι ειναι ο,τι πολυτιμοτερο για μενα, ειναι το σπουδαιοτερο θαυμα για μενα.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εμείς το θέλαμε, αλλά περιμέναμε να περάσει η επίδραση του εμβολίου ερυθράς που είχα κάνει και αναγκαστικά περιμέναμε ένα εξάμηνο. Μετά ο άντρας μου έσπασε το πόδι του .... Αφού ανάρωσε κάναμε τρεις μήνες ελεύθερα. Τον τρίτο μήνα πήρα ένα τεστ ωορεξίας. Όταν έδειξε θετικό κάναμε έρωτα δύο συνεχόμενες ημέρες. Αυτό ήταν ... Ανήμερα το Πάσχα κάναμε το τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό.

• 4 εβδομάδες μετά...

Ήμασταν παντρεμένοι με τον άντρα μου επί δύο χρόνια περίπου.Στον δεύτερο χρόνο αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι.

Αφού προσπαθήσαμε επί ένα σχεδόν χρόνο χωρίς κανένα αποτέλεσμα,αποφασήσαμε ότι έπρεπε να το ψάξουμε.

Για καλή μου τύχη,ο γιατρός μου,ο οποίος είναι και πάρα πολύ γνωστός και καταξιωμένος στην εξωσωματική,μας είπε να κάνουμε διάφορες εξετάσεις.

Ετσι μετά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων,μας είπε ότι η μόνη λύση για να αποκτήσουμε παιδάκι ήταν να κάνουμε εξωσωματική.

Μετά από δύο προσπάθειες ευτυχώς,έμεινα έγκυος!

Τώρα είμαι σχεδόν επτά μηνών και περιμένουμε με αγωνία τη γέννηση του πρώτου μας παιδιού!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γνώρισα τον άντρα μου το 2002, παντρευτήκαμε στις 12 Σεπτέμβρη του 2007 με πολιτικό για τα μόρια μου.Είχαμε πει ότι παντρευόμαστε για να κάνουμε οικογένεια (αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να παντρεύεσαι κατ΄εμε) δεν θέλαμε όμως άμεσα λέγαμε να αφήσουμε κανένα χρόνο να περάσει...δεν ειχαμε σπιτι,βρίσκουμε σπίτι τον νοέμβριο στις 9 του μήνα... Την επόμενη μέρα στις 10 Νοέμβρη μπαίνουμε να το καθαρίσουμε...και κάνουμε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ελέυθερα στα 7 χρόνια που είμαστε μαζί γιατί τα είχαμε ξεχάσει στο πατρικό του... Το μόνο που είχα καταλάβει είχαν αλλάξει γεύση τα τσιγάρα μου ....και αηδίαζα που κάπνιζα και θεωρούσα ότι κατι φταέι από εκεί που τα αγοράζω...Στις 6 Δεκέμβρη αποφασίζω μετά από 3 μέρες καθυστέρηση να κάνω ένα τεστ μόνο και μόνο για να μου φύγει η ιδέα. Το κάνω το παρατάω στο μπάνιο κάνω δουλειές πινω καφέ καπνίζω τις τσιγάρες μου..και καααααποια στιγμή το θυμήθηκα.Πάω να το δω και βλέπω δυο γραμμούλες!!! Οπα λέω αυτό δεν το θυμάμαι τι να σημαίνει? Τόσο χαιβάνι είμαι.Το συνειδητοποιώ και δεν το πίστευα...το έλεγα στο γιατρό μου μα είναι δυνατόν με την πρώτη φορά χωρίς και σε μη γόνιμες..>??? Για αυτό τώρα ο αντρούλης με πειράζει και μου λεει ΄τωρα έλενα θα μου πεις πότε θες να γεννήσεις και εγώ θα φροντίσω χεχεχεχεχε! Και εγώ όποτε βιάζεται και μου λέει έλα λίγο...του λέω λίγο εγγυος θα ξαναμείνω χχαχαχα και του κόβεται η μιλιά και πάει και βάζει σκουφάκι :mrgreen::mrgreen:

Και τώρα ετοιμαζόμαστε για την γαμο-βάφτιση μας στις 13 Σεπτεμβρίου (ε να έχω μια ημερομηνία επετείου για να την θυμάται ντε να μην λέει)

Εγώ με τον συντροφό μου είμαστε μαζί από το λύκειο 1995 τα τελευταία 4 χρόνια συζούμε δεν θέλαμε να παντρεφτούμε αν δεν κάναμε παιδιά .μετά από προσπάθειες 2 χρόνων και πολλών εξετάσεων,είμασταν λίγο πριν την εξωσωματική έμεινα εγκυος κανονικότατα:D μόνο με παρακολούθηση με test ωορηξίας, στον δεύτερο μήνα του test τα καταφέραμε :P:pμεχρη και η γιατρός δεν το περήμενε. Παντρευτήκαμε πριν μια βδομάδα με πολιτικό αφού ο στόχος επιτεύχθει:wink: Γεννάω Δεκέμβριο:mrgreen:

Διαφημίσεις

Για μένα το να κάνω παιδί, ήταν μία μακροχρόνια και επίπονη διαδικασία. Παντρευτήκαμε το 1989!!! Πιτσιρίκια και οι 2, 19 εγώ 22 ο άντρας μου και περνάγαμε καλά. 2 χρόνια μετά ανακαλύπτω ότι είμαι έγκυος όταν λυποθύμησα μέσα στο νοσοκομείο όπου πέθαινε ό πατέρας μου. Να μην τα πολυλογώ, το μωράκι μου τελικά το έχασα μετά από 1 ΄μήνα. Έκτοτε προσπαθούσαμε αλλά τζίφος. Μετά από 3 χρόνια, πάω στον γιατρό. Ξεκινώ εξετάσεις, χάπια ενίσχυσης οωρηξίας, και τελικά ανακαλύπτουμε υδροσάλπιγγες και αρα εξωσωματική. Μετά από 6 αποτυχημένες εντελώς προσπάθειες, απογοητεύομαι πλήρως και αποφασίζω ότι δεν πρόκειται να κάνω παιδιά. Ο καλός μου εντωμεταξύ να μου λεει πάντα "Τι τρώγεσαι? Εγώ εσένα θέλω, όχι τα παιδιά. Σκασίλα μου και δεν μην κάνουμε" και εγω τσατιζόμουνα και του έλεγα ότι είναι αναίσθητος και δεν με βοηθάει καθόλου. Ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό το πόσο με αγαπούσε για να τα λεει όλα αυτά ώστε να μην στεναχωριέμαι. Τελικά εγκαταλείπω τις προσπάθειες για 3-4 χρόνια και μετά μου καρφώνεται η ιδέα να υιοθετήσουμε. Και εκεί ο καλός μου μου΄λέει εντάξει, ότι θελεις, αλλά μήπως να κάνουμε άλλη μία τελευταία προσπάθεια? Εγώ ανένδοτη. Δεν ξαναπερνάω αυτό το σοκ. Τελικά μου την πέφτουν όλοι (αδέρφια, μάνα, φίλοι) και λέω ας πάω ένα ραντεβού να τους ξεγελάσω εκεί που θέλουν, στον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΟ!!!!

Πως μετά από 18 χρόνια λοιπόν βρέθηκα στο χειρουργείο με τον γιατρό να ωρύεται ότι αν το είχα κάνει από τις αρχές θα είχα τουλάχιστον 10 παιδιά, πως έκανα εξωσωματική και πως έμεινα έγκυος κατευθείαν, πως ξεπέρασα αιμμοραγίες, αποκολλήσεις κλπ πάντα με την καθοδήγηση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥ δεν το κατάλαβα βρε παιδιά.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ 2 ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΤΡΑ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΠΑΜΠΑ.

Μονο να τον δείτε πως είναι με τις κόρες του, αυτός που επί 18 χρόνια μου έλεγε ότι δεν θέλει παιδιά αλλά εμένα, δεν θα το πιστεύεται.

Α και κλείσαμε και 20 χρόνια γάμου!!!!!

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Εμεις λεγανε να κανουμε καποια στιγμη 1 παιδακι, ημασταν παντρεμενοι 5 χρονια, αλλα εγω φοβομουν και δεν το αποφασιζα και ειχα και τον γιατρο μου που μου ελεγε τι θα γινει θα το αποφασισεις τα χρονια περνανε και μετα μπορει να μην μπορεις, ημουν 34χρ, και ειπα αντε δεν δοκιμαζουμε, σκεφτομουν πως αποκλειεται να συμβει με την πρωτη,.....

Ελα ομως που εμεινα εγκυος απ τον 1ο μηνα και με 4 επαφες..... Βεβαια η εγκυμοσυνη μου ηταν πολυ δυσκολη οπως και η γεννα αλλα σημασια εχει πως ειχε αισιο τελος .

Τωρα ειχα ενδομητριωση, και λεω πως ειναι πολυ δυσκολο να μεινω κλπ, αντε δεν κανω ελευθερα και αν ειναι να γινει θα γινει, βεβαια ο γιατρος μου που ειναι πολυ θετικος ανθρωπος μου ελεγε πως θα γινει.

Οντως μετα απο 3 μηνες ειμαι και παλι εγκυος

Εμείς παντρευτήκαμε πέρσι στις 14 Ιουνίου , μέσα σε 2 μήνες γάμου, αρχίζουμε ένα γολγοθά μεσα στα νοσοκομεία γιατι αρρωστησε η πεθερούλα μου (πολύ γλυκός άνθρώπος) μέρχι τον Φεβρουάριο όπου και την χάσαμε. Φυσικά όλο αυτό το διάστημα που μυαλο για παιδια και όνειρα και να ήθελες δεν χωρουσαν πουθενα ουτε ψυχικά ουτε χρονικά. Ήξερα από τα 18 μου ότι έχω πολυκυστικές και έπαιρνα πάντα αντισυληπτικά για να έχω σταθερό κύκλο μέχρι που παντρευτικαμε όπου και τα σταματησα. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι ήταν δυσκολο για μένα να μείνω έγκυος και μάλιστα τον μάρτιο του 2009 πήγα και έκανα κατι εξετάσεις οι οποίες έδειχναν πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ωορήξία μου και πως για να μείνω έγκυος πρεπει να πηγαίνω κάθε μέρα στο γιατρό για να κοιτάει την ωορηξία ποτε θα γίνει και μετα να πάρω χάπια για πρόκληση. Αποφασισαμε λοιπον πως αν κάναμε κάτι θα το καναμε από Σεπτέμβρη να χαλα΄ρωσουμε λίγο. Ειχα πιάσει και 10 μέρες πριν καινούρια δουλεια οπότε καταλαβαίνετε οτι σκεφτόμουν πολλά πράγματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι μετά περίπου από 15 μέρες που΄πήγα στο γιατρό έμεινα έγκυος και το πιο αστείο ότι ένώ είχα συμπτώματα, καθυστέρηση ο κύκλος μου 40 μέρες και αλλες 15 περιπου καθυστέρηση),δέκατα , λίγες αναγούλες, ψιλοζαλάδες φυσικά νόμιζα ήμουν άρρωστη. Πήγα λοιπόν έκανα εξετάσεις και μου λέει ο μικροβιολόγος δεν κάνεις και μια β χοριακή. Του απαντησα όχι γιατί είμαι σίγουρη πως δεν είμαι έγκυος απλα. Οι εξετάσεις μου τέλειες, λέω και εγω μετά απο μια βδομάδα να πάω να κάνω ένα τεστ. Απο τα νεύρα μου ίσα που το ούρησα και φυσικά δεν έδειχνε μετά από 5 λεπτά τίποτα. Το παρατάω και εγω στο μπάνιο και φεύγω. Γύρισα με τον άντρα μου στις 2 το πρωι και΄πάω στο μπάνιο. Κοιταω το τεστ θετικο, επαθα σοκ, βγηκα του το έδειξα πέταξε απο την χαρα του και εγω ακόμα δεν πίστευα ότι ήμουν έγκυος. Έκανα β χοριακή πήγα στο γιατρό και το αποτέλεσμα ήταν ότι ήμουν 9 εβδομάδων και εγω δεν είχα καταλάβει τιιιιιποτα κοριτσια μέχρι και ιππασία έκανα που δεν είχα κάνει ποτέ στην ζωή μου όσο δεν το ήξερα. Δοξα το θεό όλα καλα είμαι στην 21 εβδομάδα το μωρακι χαίρει άκρας υγείας και εγω εχω τέλεια εγκυμοσύνη και πετάω στα σύννεφα για αυτό το αναπάντεχο δώρο που ήθελα πως και πως και που πιστευα οτι δεν μπορώ να έχω.

Διαφημίσεις

Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 12,5 χρόνια.Παντρευτήκαμε πέρυσι στίς 06/09/08.Δυόμιση μήνες μετά πάρολο που λέγαμε πως θέλουμε να ζήσουμε τον έγγαμο βίο οι δύο μας και με μία ελεύθερη ουσιαστικά επαφή προέκυψε η εγκυμοσύνη!!!΄Ηταν το ομορφότερο γαμήλιο δώρο τώρα 9 μήνες μέτα και λίγο πριν την πρώτη επέτειο γάμου δεν χρειάζεται με το αντρούλη μου να ψάξουμε για δώρα ,το δώρο μας κοιμάται στην κούνια!!!!!

pcs9p3.pngTYJ2p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Αχ τι ωραία ιστορία ήταν αυτή. Ίσως η καλύτερη από όλες. Να σου ζήσουν οι κούκλες σου και να τις δεις να μεγαλώνουν με υγεία.

Έλειπα διακοπές και μόλις τώρα κατάφερα να συνδεθώ. Δεν με άφηναν τα πλυντήρια και οι μικρές. Χίλια ευχαριστώ. Και σε σένα ότι επιθυμείς.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

• 2 months later...

Εμένα και οι 2 μου εγκυμοσύνες ήταν προγρμματισμένες, η πρώτη μετά από 4 μηνες προσπαθειών και η 2 μετά από 2..θέλω παρα πολύ και ένα 3ο παιδάκι αλλά ο άντρας μου δεν θέλει λέει..ελπίζω και εγώ σε ενα ΄΄ατυχημα΄΄..ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που έμειναν έγκυες ΄΄κατά τύχη΄΄ τί εννοούν? μιλάμε για εντελώς ελέυθερη επαφή ή ελέυθερη επαφή αλλά πρόσεχε ο σύντροφος και έτυχε...γιατι εγώ μάλλον στο 2ο ελπίζω..επειδή προσέχει..δεν περνάει από το χέρι μου..είμαι σίγουρη ότι αν μας τύχει θα πετάξει από την χαρά του, μου το έχει πει..απλά δεν θέλει να το προγραμματίσει...αλλά προσεχει..τραβιέται δηλαδή..είναι δυνατόν να συμβεί ετσι?μπορώ εγώ να κάνω κάτι?ξέρω ακούγεται χαζό και μάλιστα αφού έχουμε 2 παιδάκια ήδη, αλλά θα ήθελα τις γνώμες σας γιατί τι θέλω πάαρα πολύ..

Εμένα και οι 2 μου εγκυμοσύνες ήταν προγρμματισμένες, η πρώτη μετά από 4 μηνες προσπαθειών και η 2 μετά από 2..θέλω παρα πολύ και ένα 3ο παιδάκι αλλά ο άντρας μου δεν θέλει λέει..ελπίζω και εγώ σε ενα ΄΄ατυχημα΄΄..ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που έμειναν έγκυες ΄΄κατά τύχη΄΄ τί εννοούν? μιλάμε για εντελώς ελέυθερη επαφή ή ελέυθερη επαφή αλλά πρόσεχε ο σύντροφος και έτυχε...γιατι εγώ μάλλον στο 2ο ελπίζω..επειδή προσέχει..δεν περνάει από το χέρι μου..είμαι σίγουρη ότι αν μας τύχει θα πετάξει από την χαρά του, μου το έχει πει..απλά δεν θέλει να το προγραμματίσει...αλλά προσεχει..τραβιέται δηλαδή..είναι δυνατόν να συμβεί ετσι?μπορώ εγώ να κάνω κάτι?ξέρω ακούγεται χαζό και μάλιστα αφού έχουμε 2 παιδάκια ήδη, αλλά θα ήθελα τις γνώμες σας γιατί τι θέλω πάαρα πολύ..

Η κολλήτή μου ετών 38φέτος τον φεβρουάριο γέννησε ενα αγοράκι. Το οποίο πιάστηκε με τα προεόρτια που λεώ εγώ...δηλαδη ο άντρας της δεν τελείωσε την δουλειά του καν...απλά ξεκίνησαν λίγο έτσι...και μετά βάλαν προφύλαξη. Δηλαδή με τα πρώτα υγρά έγινε η γονιμοποίηση! Και κανείς μας δεν την πίστευε!! Από τοτε οι άλλες δυο μου κολλητες που θεωρούν ότι έτσι δεν πίανεται παιδί προσέχουν σαν τρελλές και δεν επιτρέπουν προσβαση χωρίς προφύλαξη από την αρχή!

καλησπερα κοριτσια να σας πω και εγω τα δικα μου.. με τον αντρα μου ειμαστε μαζι σχεδον 5 χρονια, παντρευτηκαμε στις 20 ιουνιου του 09 φευγουμε καπακι ταξιδι και γυριζουμε στις 28 οποτε κ περιμενα περιοδο η οποια ομως δεν ηρθε. μετα απο μια εβδομαδα εκανα τεστ και ενω βαθια μεσα μου ηξερα οτι ειχα μεινει εγκυος οταν ειδα τις γραμμουλες στο τεστ συγκλονιστηκα και με πηρανε τα ζουμια...πιασαμε παιδι με τη πρωτη το λεω στο γιατρο και μου λεει να λες δοξα τω θεω ξερεις ποσα ζευγαρια προσπαθουν χρονια?τα παιδια ειναι ευλογια απο το θεο.Βεβαια δεν ειμαστε και στη καλυτερη μας φαση απο οικονομικη αποψη μιας και εγω δε δουλευω οντας ακομη φοιτητρια (που θα παει θα το παρω θελω να ελπιζω) και αφου προεκυψε η εγκυμοσυνητα τραβαει ολα ο αντρουλης μου..παρολα αυτα δεν θα αλλαζα τιποτα και ξερω οτι ολα θα πανε καλα εχοντας την μπεμπουλα μας αγκαλια!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 7,5 ΧΡΟΝΙΑ! ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008! ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ! Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009! 02/10/2009 ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΑΜΕ......... ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ........!!!!!!!!!

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Είμαστε 3,5 χρόνια παντρεμενοι με τον άντρα μου, όταν αποφασιζουμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Μετά από 3 μηνες προσπαθειών, που για κάποιο λόγο αγχωθηκα, του ειπα να χαλαρωσουμε λιγο και οποτε ερθει. Τριήμερο καθαράς Δευτερας παμε Καλαβρυτα για 4 μερες για σκι. Βγαίνουμε ενα βράδυ με κατι παιδιά που ξερουμε από εκεί και πινουμε ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟ πολύ που δεν μπορουσαμε να παρουμε τα ποδια μας. Αποτέλεσμα? Γύρισα έγκυος από τα Καλαβρυτα. Η εγκυμοσυνη δυστηχως δεν προχωρησε, οποτε μετά απο ψυχολογική καταπτωση, παμε διακοπες. Καναμε εκει μια προσπαθεια, τζιφος. Ε, τώρα λεμε μετα τις γιορτες, να παμε πουθενα για σκι τα Χριστουγεννα.

31/10 έχει γενεθλια η αδελφή μου. Βγαίνουμε, πίνουμε τα πόδια μας πάλι, γυρναμε σπιτι. Αποτέλεσμα? Εγκυος για δεύτερη φορά. Ο άντρας μου μου είπε, δεν πρόκειται να ξαναπιούμε. Τις μερες που θα γένναγα αν ειχε προχωρήσει η πρώτη μου εγκυμοσυνη, έμαθα ότι είμαι παλι έγκυος. Σαν να ήθελε ο Θεός να μου παρει το μυαλο από στεναχωρες σκέψεις.

Εμείς είχαμε ήδη κανονίσει για Χριστούγεννα εντωμεταξύ. Ευτυχως ο γιατρός μας άφησε να παμε. Και τώρα ψάχνουμε για φετος τα Χριστουγεννα, κάπου να παμε με το μωρακι μας.

CYaip2.png

οταν εμεινα εγκυος την κορη μου ειμασταν παντρεμενοι 11 μηνες και συνολικα μαζι 4,5 χρονια.δεν το ειχαμε συζητησει απλα μια μερα ο αντρας μου εκανε δοκιμη και επειδη του αρεσε εκανε ολο το μηνα....για κακη του τυχη (οπως ο ιδιος λεει αφου θα ηθελε να διασκεδασει περισσοτερο!) εκανε μονο ενα μηνα γιατι εμεινα εγκυος:rolleyes:το δευτερο παιδι μας ηρθε ακομη πιο ξαφνικα αφου σε μια και μονη δοκιμη παλι αλλα την μολις 5η μερα του κυκλου εμεινα παλι εγκυος....φυσικα απο τοτε του απαγορευσα τις δοκιμες μιας και καταληξαμε στο συμπερασμα οτι μαλλον ειμαστε και οι δυο υπεργονιμοι!!!!!!:oops::oops::oops::oops:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ .ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΟΛΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ "ΑΝΗΚΑ'' ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΜΕΝΑΝ ΕΓΓΥΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΦΗ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ...ΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΓΥΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ !!!!ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΔΑ ΠΕΡΣΙ ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΟΝΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ. . . ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΗ ΕΠΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ.

την πρωτη εγκυμοσυνη την θελαμε κ καναμε ελευθερα την 14η μερα του κυκλου.ο μκρος ετυχε κ πετυχε :P:p 2 φορες ελευθερα 2 παιδια :P τυχη να το πω?τι καρπεροτητα ειναι αυτη να το πω?παντως δε το μετανοιωσαμε ποτε!ισα ισα μολις βλεπαμε θετικο τεστ χαιρομασταν αφανταστα.τον μικρο τον χαρηκα πιο πολυ γιατι δεν ειχα το αγχος της πρωταρας που ειχα στη μεγαλη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...