Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με γείτονα

Recommended Posts

σκέφτηκα μια άλλη λύση. να μιλήσετε στο σπιτονοικοκύρη σας μπας και του τρίξει τα δόντια αυτός λίγο. πείτε του οτι έχετε σκοπό να μετακομίσετε λόγω γείτονα. πιστεύω οτι προκειμένου να μη χάσει τα νοίκια θα έκανε τα πάντα γιατί είναι και δύσκολο με τέτοια κρίση να βρει άλλους ενοικιαστές

Η σπτονοικοκυρά ζει εξωτερικό και καμία επαφή με Ελλάδα και δεν έχει κανένα θέμα αν φύγουμε ή όχι!!

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 149
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καταρχην μιλα με τον ιδιοκτητη σου και πες οτι σκεφτεσαι να φυγεις λογω του γειτονα...οι καλοι νοικαρηδες ειναι δυσευρετοι ..ασ ενα βγλαει αυτος το φιδι απο την τρυπα..Επι του πρατκικου...βαλε ψηλη καλαμωτη να κοψεις την οτικη επαφη και γλαστρες για να σε ηρεμει εσενα το πρασινο...βαλε και ενα απο τα μικρα συντριβανακια φενγκ σουι...θα ακους το τσουρου τσουρου του νερου και ιδως να ην ακους πια το κομπολοι...βαλε και ενα σιντακι με χαλαρη μουσικη...και προσπαθησε να μην δινεις σημασια...

Αν πια δεν αντεχετε...φυγετε...εγω στην θεση σου θα ειχα ηδη φυγει...το σπιτι ειναι ο χωρος σου για ψυχικη ηρεμια και γαληνη....

Καλο κουραγιο και με ενα πονο:D

Αυτό με το σιντριβανάκι δεν το είχα σκεφτεί, πολύ καλή ιδέα. Μόνο που χρειάζεται ένα ψιλομεγάλο, με καλό ήχο!

sLvDp3.png

Δεν έρχεσαι καμιά βόλτα κατά Σέρρες μεριά να τον φτιάξεις και τον δικό μου??

Πάντως οι υπόλοιποι από την πολυκατοικία μας δεν ξέρω αν ενοχλούνται, δεν έχω μιλήσει μαζί τους Άλλωστε αυτοί είναι σε ψηλότερους ορόφους. Μόνο ο διπλανός συμφωνεί ότι είναι ενοχλητική η κατάσταση, αλλά δεν δραστηροποιείται. Έχω προσέξει ότι γενικά όταν υπάρχει κάποιο θέμα π.χ. με κάποιον ένοικο, οι ιδιοκτήτες δεν μιλάνε. Μπορεί να θάβουν ο ένας τον άλλον από πίσω, αλλά κανείς δεν χαλάει τη ζαχαρένια του.

Πάντως είναι γεγονός ότι ελάχιστοι βγαίνουν στο μπαλκόνι, δεν ξέρω, ίσως να είναι και τυχαίο.

Για αστυνομία το σκέφτηκα και γω, αλλά αν τους πω πώς έχει η κατάσταση, θα με πουν τρελή. Άσε που θα με γράψουν και στα τοπικά νέα "νευρωτική έγκυος καταγγέλει γείτονα με κομπολόϊ". Η αστυνομία απλά θα γελάσει αν τους πάρω τηλ., ίσως και γω στη θέση τους το ίδιο να' κανα. όταν κάποιος δεν ζει μία κατάσταση δεν μπορεί να ξέρει και πώς είναι.

sLvDp3.png

τώρα θα κάθετε πιο πολύ στο μπαλκόνι...γιατί με το μωρό θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον!

δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που ακούω...έχω κάνει αρκετές μετακομίσεις (όχι εξαιτίας προβληματων με τους γείτονες)...μια οικογένεια δεν είχε κουρτίνες και κυκλοφορούσε με τα απολύτως απαραίτητα εσώρουχα(μονοκίνι άνδρες γυναίκες)..κάποιοι άλλοι συνέχεια φώναζαν και ακουγαν τέρμα μουσικη..κ.α. περιπτώσεις που όλοι σχεδόν τις έχουμε ζήσει.

Συμφωνό με την προλαλήσαντα για τις ώρες κοινής ησυχίας και τον διαχειριστή της πολυκατοικίας....αν του πεις ότι με κοιτάς...θα σου πει.."εγώ όχι..στον μπαλκόνι μου κάθομαι...μήπως με κοιτάς εσύ..?"

μήπως θα ήταν σκόπιμο να συννενοηθείς με τον ιδιοκτήτη να βάλεις καμία τέντα..καμία πέργκολα..κάτι...είναι πολύ κοντά το μπαλκόνι του?

Τέντα έχω, την έχω κατεβασμένη, απλά το μπαλκόνι του είναι στο ίδιο ύψος με το δικό μου ή μάλλον λίγο χαμηλότερα, οπότε μια χαρά μας βλέπει. Όταν για παράδειγμα είμαι μέσα στο σπίτι, με κατεβασμένη τέντα μια χαρά τους βλέπω και με βλέπουν αν είναι λίγο ανοιχτή η κουρτίνα, οπότε μάλλον είναι κάπως χαμηλότερα.

Πάντως χθες είδα ότι είναι έγκυος και η κόρη του, πρέπει να είναι σε λίγο πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Δεν μένει μαζί τους, απλά έρχεται (σπανίως) και τους βλέπει. Επομένως αποκλείεται να ενοχλείται από το δικό μου του χρόνου, αν το βγάζω στο μπαλκόνι. Άσε που μπορεί να μάθει στο εγγόνι του τη τέχνη του τάκα τούκα και μετά να είμαι κατευθείαν για τρελοκομείο. Επίσης ο υιος του, ο οποίος σπάνια κάθεται μπαλκόνι (δεν χωράνε), όταν κάθεται, παίζει κι αυτός κομπολόι..τί να κάνει το παιδί??

Πριν 2 εβδομάδες ήταν ο άντρας μου εφορία για δουλειές. Τον παίρνω τηλ και του λέω "ο τάκα τούκα δεν είναι στο μπαλκόνι, είμαι σπίτι με ανοιχτές τις πόρτες, απίστευτο". Και τί μου λέει "είναι εδώ, εφορία, μαζί με τον υιό του, παίζουν και οι δύο από ένα μεγάλο κομπολόι και οι υπάλληλοι τους αγριοκοιτάν"!

sLvDp3.png

Για μια στιγμη νόμιζα οτι μενεις στο σπίτι που μεναμε πρωτου φυγουμε απο Ελλάδα:lol:

Δεν προσεξα παρακάτω τι έχεις γραψει.Ο άνθρωπος είναι κλασικός τύπος παππου που δεν εχει τι να κάνει όλη μέρα, κάθεται στη βεράντα και παίζει κομπολόι(ε μην κάθεται και με τα χέρια άδεια)και φυσικά και αιρκοντίσιον να έχουν(ο δικός μας γειτονας είχε) δεν τα βάζουν γιατί τους πιανει ψυχολογικό να κλειστουν μέσα καλοκαιριάτικα.

Δεν παλεύεται η κατάσταση αυτη παρά μόνο με μετακόμιση(αν υπάρχει δυνατότητα βέβαια).Και πάλι πηγαινε ενα απογευμα καλοκαιρι να κόψεις κίνηση γιατι ποτέ δεν ξέρεις.Υπαρχουν πολλοι τέτοιοι βλέπεις.

Βεράντα δεν χαρήκαμε καθόλου 3 χρόνια εμείς(δεν είχαμε και τέντες βλέπεις...Αιρκοντίσιον δεν είχαμε και είχαμε καταλήξει στο να βάλουμε πολυ χοντρές κουρτίνες ελπίζοντας οτι δεν θα φαινόμαστε απο μέσα τουλάχιστον.Θυμάμαι μια φορά που επλενα τη βεράντα και είχε κρεμαστεί απο τα κάγκελα η γυναίκα του για να βλέπει.Αλλα επειδή είχαμε την καλαμωτη φαίνεται δεν έβλεπε καλα και ανεβηκε στη ταράτσα για να βλέπει πιο καθαρα.Εκεί εμεινε στα κάγκελα και παρακολουθούσε μεχρι να τελειώσω ετσι για να δει αν έλαμψε το πάτωμα φαινεται...

Σίγουρα δεν έμενες στο δικό μας σπίτι? Μήπως μόλις μετακόμισες εσύ ήμουν εγώ η τυχερή και νοίκιασα το σπίτι? Ακριβώς τα ίδια τραβάμε. Εμεις όταν πλένουμε τα μπαλκόνια, πλένει ο άντρας μου το κάτω (που είναι ακριβώς απέναντι από το παρατηρητήριο τους και εγώ το πάνω, εκεί να δεις, πάρτυ γίνεται, σκουπίζω τη δεξιά πλευρά, δεξιά τα κεφάλια τους, σκουπίζω την αριστερή, αριστερά τα κεφάλια τους..

Επίσης το θεϊκό..όταν είχα πρωτονοικιάσει το σπίτι, το νοίκιασα με τον αδερφό μου. Μετά παντρεύτηκα και αγόρασε ο αδερφός μου άλλο και μετακόμισε, ενώ ο σύζυγος ήρθε σε αυτό που νοικιάζαμε, γιατί το είχαμε επιπλωμένο και έτοιμο. Μια γειτόνισα μου είπε ότι από το παρατηρητήριο με κουτσομπολεύουν ότι αλλάζω τους άντρες και κάνω αίσχη μαζί τους (ότι έχω 2 άντρες) και ότι γυρνάνε μέσα στο σπίτι μα τα βρακιά. Βέβαια δεν ξέρω ποιός το είπε, η γιαγιά, η μάνα ή ο τάκα τούκα, ούτε ενδιαφέρθηκα να μάθω. Κακώς δεν τους ενημέρωσα ότι ο ένας είναι αδερφός μου και δεν έχω προχωρήσει σε αιμομιξία ( με τον αδερφό μου στο μεταξύ μοιάζουμε σαν δίδυμα, οποιοσδήποτε δεν μας ξέρει καταλαβαίνει ότι είμαστε αδέρφια). Και κακώς δεν τους ενημέρωσα ότι παντρεύτηκα!! Αλλά με τέτοια παρακολούθηση μας έχουν δει εκατοντάδες φορές τους τρεις μας π.χ. να βγαίνουμε έξω, να μιλάμε κάτω, να στήνουμε τα έπιπλα στο μπαλκόνι..θα νομίζουν ότι κάνουμε μας αρέσει το ομαδικό. Όσο για τα "βρακιά". Ο αδερφός μου όταν μέναμε μαζί γυρνούσε με ένα βερμουδάκι μέσα στο σπίτι και από πάνω γυμνός (λόγω ζέστης). Προφανώς τον έβλεπαν, λίγο από τα πλάγια της κουρτίνας (αν στραβολεμιάσεις), λίγο αν πήγαινε να πετάξει κάτι στον κάδο έξω. Το ίδιο συμβαίνει και με τον σύζυγο, με τη διαφορά ότι κυκλοφορεί με φανελάκι-μποξεράκι. Κρυβόμαστε όμως καλά! Δεν βγαίνει στο μπαλκόνι έτσι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ούτε να βασιστείς σε ό, τι σου είπε μία γειτόνισα για να προχωρήσεις σε κάποια μήνυση (τυγχάνει να είμαι δικηγόρος), άλλωστε μπορεί εν τέλει να μην καταθέσει. Άσε που εδώ είμαστε επαρχία, γνωριζόμαστε έστω και τυπικά όλοι, θα έχει πολύ γέλιο να παραστείς στο δικαστήριο για τέτοιο λόγο, δε θα το κανα ποτέ. Προτιμώ να μη δίνω έκταση.

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

έτσι όπως τα λες δε βλέπω τελικά άλλη λύση, φύγετε να γλυτώσετε! αφού δε μπορεί γίνει τίποτα άλλο. του χρόνου τέτοια εποχή εύχομαι να τα θυμάσαι και να γελάς!

tsarli εφόσον αυτός δεν παίρνει από λόγια, το μόνο που βλέπω να έχει πιθανότητες επιτυχίας είναι να μιλήσεις κατά πρόσωπο με την κόρη του. Αφού είναι και αυτή έγκυος και δει και σένα στην ίδια κατάσταση και ακούσει πως τα νεύρα σου παίζουν επικίνδυνα, μπορεί να νιώσει και να προσπαθήσει να τον πείσει να καλμάρει με το μπεγλέρι. Αν μπορείς να τη βρεις, μίλα της και ας μην έχετε σχέσεις.

Καλή επιτυχία.

Σωκράτης

Aν δεν θέλεις να έρθεις σε αντιπαράθεση κατά πρόσωπο με τον γείτονά σου θα σου πρότεινα να του αφήσεις στην πόρτα του, στο γραμματοκιβώτιο, στο χαλάκι της εξώπορτας, τέλος πάντων θέλω να πω όπου εσύ κρίνεις ως κατάλληλο μέρος , ένα σημείωμα, με μια λιτή αλλά ουσιαστική στο περιεχόμενό της παρατήρηση, με όλα όσα σε ενοχλούν, ανυπόγραφο εννοείται δηλαδή τύπου ανώνυμο...

Θα έβαζα γλάστρες (όχι καλαμωτή) αφού είναι μεγάλο το μπαλκόνι και ενα ραδιόφωνο να παίζει μονίμως εκτός των ωρών κοινής ησυχίας. (όχι πολύ δυνατά, αρκετά ώστε να μην ακούω το κομπολόι) Αν ο θόρυβος είναι πολύς τις ώρες κοινής ησυχίας θα έκανα παράπονο στην αστυνομία. Αλλά νομίζω είπες ότι ούτως ή άλλως έχει φασαρία ?

Μην ασχολείσαι άλλο μαζί του.

Διαφημίσεις

Τέντα έχω, την έχω κατεβασμένη, απλά το μπαλκόνι του είναι στο ίδιο ύψος με το δικό μου ή μάλλον λίγο χαμηλότερα, οπότε μια χαρά μας βλέπει. Όταν για παράδειγμα είμαι μέσα στο σπίτι, με κατεβασμένη τέντα μια χαρά τους βλέπω και με βλέπουν αν είναι λίγο ανοιχτή η κουρτίνα, οπότε μάλλον είναι κάπως χαμηλότερα.

Πάντως χθες είδα ότι είναι έγκυος και η κόρη του, πρέπει να είναι σε λίγο πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Δεν μένει μαζί τους, απλά έρχεται (σπανίως) και τους βλέπει. Επομένως αποκλείεται να ενοχλείται από το δικό μου του χρόνου, αν το βγάζω στο μπαλκόνι. Άσε που μπορεί να μάθει στο εγγόνι του τη τέχνη του τάκα τούκα και μετά να είμαι κατευθείαν για τρελοκομείο. Επίσης ο υιος του, ο οποίος σπάνια κάθεται μπαλκόνι (δεν χωράνε), όταν κάθεται, παίζει κι αυτός κομπολόι..τί να κάνει το παιδί??

Πριν 2 εβδομάδες ήταν ο άντρας μου εφορία για δουλειές. Τον παίρνω τηλ και του λέω "ο τάκα τούκα δεν είναι στο μπαλκόνι, είμαι σπίτι με ανοιχτές τις πόρτες, απίστευτο". Και τί μου λέει "είναι εδώ, εφορία, μαζί με τον υιό του, παίζουν και οι δύο από ένα μεγάλο κομπολόι και οι υπάλληλοι τους αγριοκοιτάν"!

Χα,χα,χα ...κορυφαίο :D:D:D

Ο τακα τούκα και ο γιος του....ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς και των περιχώρων...χαχαχα

Για το θέμα να πω ότι σε θαυμάζω που ανέχεσαι να σε κοιτάνε - παρακολουθούνε...μου τη δίνει απίστευτα στα νεύρα...και εμάς στο πατρικό μου η κατάσταση είναι χειρότερη. όλοι κρέμονται όλη μέρα από ένα μπαλκόνι...και αν κάνεις το λάθος και βγεις ή σε δουν να φεύγεις αρχίζουν την ανάκριση και τα σχόλια..."Αδυνάτισες;;; Πάχυνες;;; Πόσα κιλά;; Που πας;; Χθες ήσουν στο χωριό;; Δουλεύεις;; Τι ψώνισες πάλι;; και όταν επιστρέφεις : ήρθες;; Πού ήσουν;; Τι κρατάς;; Τι κάνει η μάνα, πατέρας, αδερφός, αδερφή,....πότε θα παντρευτούν;; είσαι έγκυος;; γιατί δεν είσαι;; δεν θες;; ή δεν μπορείς;; και άλλα όμορφα...

Αν κάνεις το λάθος και απαντήσεις σε μία ερώτηση...την έβαψες...

Γι΄αυτό στο σπίτι που μένω με τον άντρα μου...είμαι υποψιασμένη...γιατί κι εκέι καραδοκούν....

Όρεξη που την έχει ο κόσμος..δεν ασχολείται με το σπίτι του...αλλά μόνο με των άλλων...

Σε ερωτήσεις που θεωρώ αδιάκριτες ή με εκνευρίζουν...τώρα που μεγάλωσα πια...δεν απαντώ...τους αγνοώ..κάποιοι όμως ξαναρωτούν γιατί νομίζουν ότι απλώς κουφάθηκες...:D:D

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Οτι και να κανεις ακρη δεν θα βγαλεις πάντως.Αλλωστε δεν καταλαβαίνουν καν οτι ενοχλούν.Και σε όποιον κι αν το πεις θα σου πουνε το κλασικό "ε τι να κανουν κι αυτοι μεγάλοι άνθρωποι καθονται στη βεράντα να ξεκουραστουν"....

Όσο για τις ερωτήσεις εμείς ευτυχως μείναμε μόνο 3 χρόνια σε εκείνο το διαμέρισμα και δεν είχαμε πολλα πολλά με κανέναν.Ολοι οι άλλοι βεβαια καθε μέρα ειχαν πολλα πολλα μεταξύ τους μιας και μιλούσαν κρεμασμένοι απο τα μπαλκονια ο ένας απο πάνω ο άλλος απο κάτω.Πιο αργά γινόταν πάρτυ με τις γιαγιάδες που έβγαζαν και καρεκλίτσες έξω.Άλλαζε η βάρδια με τους πρωινούς.Οι παπούδες έβγαζαν καρεκλίτσες τραπεζάκι στο πεζοδρόμιο όση ώρα ήταν ανοιχτό ένα μαγαζάκι απο κάτω.Γενικά μία κατάσταση που υπήρχε στο χωριό μου αλλα εκεί τουλάχιστον έχεις την άπλα σου.Δεν είναι ο ένας πάνω στον άλλο.Στη τελική καθομουν και στην πίσω αυλη και δεν με έβλεπε και κανένας.

Τώρα για το τρίο και τα βρακια που σου ψιθυρίζουν...έλεος πια.Επειτα δεν ξέρω για τον δικό σας γείτονα αλλά εμας έσκαγε μύτη με το σωβρακάκι-βερμουδίτσα και τη φανελίτσα και σε μεγάλο καύσωνα μόνο με το σεξυ του σωβρακάκι.Ουτε την όραση μας δεν λυπήθηκαν...:lol::lol:

Το πόσο το χάρηκα οταν φύγαμε που δεν θα τους ξαναδω δεν περιγράφεται!!Και στα δικά σας σας εύχομαι και με το καλό το μωράκι!!

Ο κακός χρόνος περνάει,ο κακός γείτονας όχι λέει μια παροιμία.Μάλλον πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να φύγετε από αυτό το σπίτι,αφού δεν βλέπετε φως στον ορίζοντα.Οι άνθρωποι όντως φαίνονται να μην παίρνουν από λόγια και να μην έχουν συναίσθηση του πόσο ενοχλούν.Όσο για τη παρακολούθηση σε καταλαβαίνω περνάω τα ίδια,δεν τολμώ να βγω στο μπαλκόνι μου τις ώρες που ξέρω ότι θα με παρακολουθούν.Μόνο με αντίποινα μπορεί να βρεις την ησυχία σου.Δηλαδή την ώρα που ξεκουράζονται το μεσημέρι εσύ στο μπαλκόνι να κάνεις φασαρία.Και πάλι όμως μπορεί να σου την πούνε άμα είναι τόσο απολίτιστοι!!!!Εύχομαι να ηρεμήσουν σύντομα.

(Πάντως παράλογη δεν είσαι αφού και στην εφορία έδειξαν να ενοχλούνται από το τάκα τούκα.....)

Χα,χα,χα ...κορυφαίο :D:D:D

Ο τακα τούκα και ο γιος του....ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς και των περιχώρων...χαχαχα

Για το θέμα να πω ότι σε θαυμάζω που ανέχεσαι να σε κοιτάνε - παρακολουθούνε...μου τη δίνει απίστευτα στα νεύρα...και εμάς στο πατρικό μου η κατάσταση είναι χειρότερη. όλοι κρέμονται όλη μέρα από ένα μπαλκόνι...και αν κάνεις το λάθος και βγεις ή σε δουν να φεύγεις αρχίζουν την ανάκριση και τα σχόλια..."Αδυνάτισες;;; Πάχυνες;;; Πόσα κιλά;; Που πας;; Χθες ήσουν στο χωριό;; Δουλεύεις;; Τι ψώνισες πάλι;; και όταν επιστρέφεις : ήρθες;; Πού ήσουν;; Τι κρατάς;; Τι κάνει η μάνα, πατέρας, αδερφός, αδερφή,....πότε θα παντρευτούν;; είσαι έγκυος;; γιατί δεν είσαι;; δεν θες;; ή δεν μπορείς;; και άλλα όμορφα...

Αν κάνεις το λάθος και απαντήσεις σε μία ερώτηση...την έβαψες...

Γι΄αυτό στο σπίτι που μένω με τον άντρα μου...είμαι υποψιασμένη...γιατί κι εκέι καραδοκούν....

Όρεξη που την έχει ο κόσμος..δεν ασχολείται με το σπίτι του...αλλά μόνο με των άλλων...

Σε ερωτήσεις που θεωρώ αδιάκριτες ή με εκνευρίζουν...τώρα που μεγάλωσα πια...δεν απαντώ...τους αγνοώ..κάποιοι όμως ξαναρωτούν γιατί νομίζουν ότι απλώς κουφάθηκες...:D:D

Μήπως μέναμε στην ίδια γειτονιά...??? και εγώ απο χωριό είμαι και απο κάτω μου μεναν γιαγια και θεία και απο δίπλα άλλες θείες άσε... ανάκριση στο φουλ... μέχρι που τους ξέχεσα και μάλωσα με όλο το σόι... το πιο τραγικό ήταν η γιαγιά μου που όποιος έρχονταν να με δει επειδή έμενα έναν όροφο πιο πάνω τους έλεγε ότι λείπω και ξαναέφευγαν... χώρια που έμενα μόνη μου και με είχαν βγάλει ένα σωρο επειδή λένε έφερνα άντρες στο σπίτι ( φίλους και φίλες) μέχρι που τσατίστικα με μία και της είπα ότι θα ξελογιάσω το γιό της και με άφησαν ήσυχη χεχε...

Εγω μεγαλωσα σε χωριο και ομως περα απο τα κλασικα κοιταγματα τυπου πισω απο τις κουρτινες,δεν εχω ζησει αυτο που περιγραφεται.

Ισως να φταιει και του οτι καθε μερα ειχαμε και μια νεα "περιπετεια" οποτε σιγα μην ασχοληθουμε με την κυρια πισω απο τις τεντες.Θα ασχοληθουμε με την παντρεμενη που αφησε τον συζηγο και πηρε με αλλον...μεχρι που θα μαθουμε οτι το παιδι του ταδε δεν ειναι του ταδε....!!

Χα χα χα...

Στην θεματοθετρια...με το καλο το μωρο σου!Ελπιζω οταν μεγαλωσει να μην παρει τα "χουγια" του γειτονα και αντι για πιπιλα σου ζηταει κομπολοι!Εκει,φιλεναδα θα ΠΡΕΠΕΙ επειγωντος να μετακομισεις!!!!

Διαφημίσεις

Να το δώ κι αυτό και τίποτε άλλο! Λέτε το μωρό να συνηθίσει το τάκα τούκα από την κοιλιά και να μου βγει ένας επιδέξιος παίχτης κομπολοϊού??? Ε, με τέτοιο μέντορα απέναντι...

Εμάς πέραν του ότι είναι σαν αγριάνθρωπος, δεν μιλάνε με κανέναν μα κανέναν, ούτε γεια, καλημέρα, τίποτα. Ή μάλλον δεν τους μιλάει κανείς. Ελάχιστοι θα πουν μια καλημέρα όταν περνάν από κάτω. Μόνο σε ένα μωρό που μένει παραδίπλα και φωνάζει συνέχεια (είναι 3 και δεν μίλησε ακόμη), του κάνει που και που κάτι τρομακτικά "κου τζα" και δως του αυτό να ουρλιάζει και αυτός να περιμένει απάντηση!

Πάντως οι καλοί γείτονες είναι λαχείο. Και ναι, στην περίπτωση μετακόμισης πρέπει να γίνεται σχολαστική έρευνα, ακόμη και αν φανεί παρεξηγήσιμο. Κανείς δεν ξέρει τί τον περιμένει!!

sLvDp3.png

Χωρίς να έχω διαβάσει τα υπόλοιπα μηνύματα, παρά μόνο το δικό σου, σου απαντώ πως ένα κομπολόι (ακόμα κι αν χτυπάει συνέχεια) και 2-3 αδιάκριτοι γείτονες δεν είναι λόγος για να μετακομίσεις, αν όλα τα υπόλοιπα είναι καλά με το σπίτι. Υπάρχουν πολύ χειρότεροι γείτονες.

Στη θέση σου θα έβαζα τον άντρα μου να τον πιάσει και να του πει μήπως αν γίνεται να μην παίζει με το κομπολόι τις ώρες κοινής ησυχίας τουλάχιστον και να επικαλεστεί και την κατάστασή σου κι ότι όταν με το καλό έρθει το μωρό, δεν είναι δυνατόν να ξυπνάει κάθε λίγο με το κομπολόι.

Λύση για την αδιακρισία τους δεν υπάρχει. Συνήθισέ το. Εμένα πχ δε με πειράζει να με κοιτάνε οι απέναντι, εφόσον δεν κάνω κάτι επιλήψιμο στο σπίτι μου (ούτε κι έξω απ' αυτό φυσικά) :-P Στη θέση σου θα άνοιγα διάπλατα πόρτες και κουρτίνες και προκλητικότατα θα έκανα ό,τι μου γουστάρει κοιτώντας τους κι εγώ. Μη σου πω ότι θα ήμουν συνέχεια στο μπαλκόνι. Το θεωρώ υπερβολικό να κλείνεστε μέσα για να μη σας βλέπουν οι απέναντι. Και στην τελική αφήστε τους να σχολιάζουν, σας ενδιαφέρει η άποψή τους;

Βρε κοριτσια!Δεν το πιστευω οτι στη σελιδα κατω κατω μου βγαζει διαφημιση για κομπολογια!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Κορίτσια, πραγματικά δεν έχω θέμα με το ότι κοιτάνε αδιάκριτα, δεν τολμάμε να βήξουμε και καρφώνονται, αυτά δεν είναι τίποτα. Απλά έχουν σπάσει τα νεύρα μας τόσο πολύ με το κομπολόϊ που πλέον και αυτά (τα αδιάκριτα βλέματα) μας φαίνονται τραγικά.

Η πλάκα ποιά είναι...τελευταία πηγαίνω πολύ πρωί για περπάτημα, κατά τις 6, γιατί έχω φοβερές αϋπνίες (εν ολίγοις δεν κοιμάμαι καθόλου το βράδυ, αλλά το μεσημέρι κανά 3ωρο). Ε, ποιον βλέπω φάτσα κάρτα μπροστά μου στον περίπατο? Τον τάκα τούκα, με το κομπολόι στο χέρι και δωσ του!! Μα δεν το αποχωρίζεται ποτέ?? Πάει μήπως να σπάσει κανένα ρεκόρ γκίνες? Και εννοείται ότι μόλις γυρνάω σπίτι, μέχρι να κάνω μπάνιο,έχει γυρίσει κι αυτός και παίρνουν θέση με τη γυναίκα του στο μπαλκόνι και δωσ΄του πάλι!! Και εγώ με όλες τις πόρτες κλειστές, σαν χειμώνας!

Χθες ο άντρας μου τα πήρε πολύ άσχημα, γιατί πήγε να βάλει νερό και έτσι όπως έπινε, είδε την κουκουβάγια (η γυναίκα του τάκα τούκα, φορά γυαλιά και τα ανεβοκατεβάζει όταν βλέπει κίνηση σε μας) να τεντώνεται δεξιά-αριστερά, να γέρνει να τον δει (οι κουρτίνες καταλήγουν στο τέλος των τοίχων και εκεί τελειώνουν και οι μπαλκονόπορτες, οπότε πολλές φορές μένει κανά εκατοστό "κενό" από όπου προσπαθούν οι απέναντι να πάρουν μάτι..άρχισε να φωνάζει και λέει να πάρουμε καλαμωτή να βάλουμε οπωσδήποτε.

Και γω είμαι της άποψης ότι πρέπει να καθόμαστε και μεις έξω, όπως θέλουμε, να τους προσφέρουμε στο πιάτο αυτό που θέλουν, να γίνουμε εμείς κουραστικού με τη συνεχή παρουσία μας στο μπαλκόνι. Έλα μου ντε όμως που δεν αντέχω πλάον το τάκα τούκα...ούτε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! Χτυπάει στο νευρικό σύστημα αμέσως (ε, αν το χεις 12 ώρες το λιγότερο το 24 ωρο για πολύ πολύ καιρό μέσα στα αυτιά σου και ο πιο ήρεμος άνθρωπος να είσαι θα σου τη "δώσει" στο τέλος)!! Τα νεύρα κρόσια!!

sLvDp3.png

Πέρυσι που έμενα ακόμη Αθήνα και είχα ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με κάτι Αλβανούς που έμεναν απέναντι (ήμουν μάλιστα και στις εβδομάδες σου 5 μηνών), τα νεύρα μου γινότανε τσατάλια αλλά όταν ήρεμα είχα πει ότι είμαι έγκυος με αποκόλληση και θέλω ηρεμία γέλαγαν. μετά άρχισα να τους φωνάζω αλλά και με το βρίσιμο δεν έγινε τίποτα, (ακόμη και οι υπόλοιποι γείτονες τους διαολόστελναν, δεν ήμουν η μόνη που είχα θέμα) τίποτα δεν γινόταν. Ευτυχώς φύγαμε από Αθήνα και βρήκα την υγειά μου. Αυτό που έμαθα όμως είναι ότι κάποια στιγμή η κοπέλα που έμενε δίπλα μου, πήρε αυγά και τα πετάξε στο μπαλκόνι τους!!!! Αυτή είχε ένα αγοράκι που κοιτούσε το δωμάτιο του στον ακάλυπτο που αυτοί γκάριζαν και έβαζαν τίγκα μουσική και δεν το άφηναν να κοιμηθεί, και δεν είχε λεφτά να βάλει κλιματιστικό για να κλείνει τις πόρτες. Ειλικρινά εγώ αυτό δεν θα το έκανα ΠΟΤΕ αλλά αυτή καταφέρε να τους βάλει μέσα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...