Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΕΤΑΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Recommended Posts

2. Τα ετήσια ανώτατα όρια δαπάνης για όλο το Πρόγραμμα διαμορφώνονται ως εξής:

Το ετήσιο ανώτατο όριο δαπάνης σε ευρώ, που θα καταβάλλεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. ανά θέση που θα καλυφθεί, για το σχολικό έτος 2012 – 2013, στους Βρεφικούς – Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας μειώνεται κατά 12,5% και διαμορφώνεται σε 3.237,50? με σίτιση και σε 2.975,00? χωρίς σίτιση.

ΔΗλ παιδιά αν υπογραψουμε με 3,237 μας καλυπτουν την σιτηση? και γιατι στον παιδικο μου λενε αν μειωθει κ αλλο δεν θα με καλυπτουν στο μεσημεριανο

που ακομα δεν καταλαβα σε ποια κατηγορια θα μαι...απο 3,700 με Α1,1 που παω σε ποιο ποσο:?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλ για κατηγορια που εχω Α1.1 απο 3,700 παει στα 3,400 και θα κατευει και επιπλεον 12,5%? οποτε παει το μεσημεριανο ?

Αυτο με την σιτιση δεν ειναι πολυ διευκρινιστικο σιτιση οπως φαινεται θα υπαρχει στους σταθμους που το ειχαν δηλωσει αλλα τι εννοει με το:

 Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με το ανωτέρω έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και κατόπιν της προκύπτουσας μείωσης των ετήσιων ανώτατων ορίων δαπάνης, η σίτιση θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη παροχή προγεύματος ή απογευματινού.

Οτι θα παρεχουν μονο το προγευμα ή το απογευματινο? Και το μεσημεριανο θα το καλυπτουμε εμεις?

Παντως το 3700,00 θα γινει 3237.50 και θα περιλαβμανει σιτιση , ποια θα ειναι αυτη δεν ξερω και αυτοι οι σταθμοι που ειχαν ετσι και αλλιως δηλωσει απο την αρχη χωρις σιτιση απο 3400,00 θα γινουν 2975,00.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Αυτο με την σιτιση δεν ειναι πολυ διευκρινιστικο σιτιση οπως φαινεται θα υπαρχει στους σταθμους που το ειχαν δηλωσει αλλα τι εννοει με το:

 Σημειώνεται ότι, σύμφωνα και με το ανωτέρω έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και κατόπιν της προκύπτουσας μείωσης των ετήσιων ανώτατων ορίων δαπάνης, η σίτιση θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τη παροχή προγεύματος ή απογευματινού.

Οτι θα παρεχουν μονο το προγευμα ή το απογευματινο? Και το μεσημεριανο θα το καλυπτουμε εμεις?

Παντως το 3700,00 θα γινει 3237.50 και θα περιλαβμανει σιτιση , ποια θα ειναι αυτη δεν ξερω και αυτοι οι σταθμοι που ειχαν ετσι και αλλιως δηλωσει απο την αρχη χωρις σιτιση απο 3400,00 θα γινουν 2975,00.

οχι βεβαια...ειναι διευκρινιστικο για οσους προσπαθουν να χρεωσουν πρωινο απογευματινο

Διαφημίσεις

Σήμερα μέσα στην τσάντα του παιδιού μου βρήκα ένα σημείωμα που έλεγε τα εξής:

Σας ενημερώνουμε όλους τους γονείς που συμμετέχετε μέσα από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ , ότι στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα πάρετε επιστολή με περαιτέρω διευκρινίσεις λόγω διαφόρων προβλημάτων και ασαφειών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας κακής διαχείρισης και από μέρους της ΕΕΤΑΑ αλλά και από μέρους των αρμόδιων υπουργείων που εμπλέκονται σε αυτό. Πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα διευκρινιστούν διάφορα θέματα ώστε να επέλθει η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του σχολείου………..

Εμένα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτό? Ήδη με το που πήγα μου είπαν πως δεν θα παρέχουν πρωινό στα παιδάκια από ΕΣΠΑ και ότι θα μας δώσουν μια λίστα για γραφική ύλη που θα χρειαστούν. Τι άλλο μπορεί να ζητήσουν? Ούτως ή άλλως σίτιση δεν παρείχαν.

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες για να μην γίνει καμία παρεξήγηση τα ποσά ήταν ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών αλλά και εάν είναι ΑΜΕΑ κλπ. Από την συζήτηση που είχα τα πράγματα είναι απλά ...... ο παδικός έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον λεφτά γιατί πολύ απλά του μειώσαν τα ποσά. Μπορεί κάποιος παιδικός να μην το κάνει άλλος όμως πάλι να ξεκαθαρήσει τα πράγματα από την αρχή. Τώρα το θέμα κατά την γνώμη μου είναι να ξέρετε ποια ακριβώς είναι η διαφορά ώστε να μην σας ζητήσουν ότι θέλουν. επίσης παίζει ρόλο εάν έχετε και σχολικό. Δηλαδή για μια μανούλα που έχει σχολικό και της ζητάνε και χρήματα για την σίτιση πιστεύω ότι περίπου στα 100 ευρώ θα της έρθει το μήνα. Εμείς δεν έχουμε σχολικό, η διαφορά είναι 360 ευρώ / 11 μήνες = 32 ευρώ το μήνα πχ για μια μαμά με σχολικό 360 + 500 (ένας μέσος όρος) = 860 / 11 μήνες = 78 το μήνα. Πες 100 ευρώ χονδρικά.

Λυπάμαι πολύ ένα τόσο καλό πρόγραμμα έγινε...και αυτό.....μην πω!!! αλλά όπως πάντα στην Ελλάδα πρέπει να πούμε και ευχαριστώ......που δεν μας το κόψανε και τελείως.

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες για να μην γίνει καμία παρεξήγηση τα ποσά ήταν ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών αλλά και εάν είναι ΑΜΕΑ κλπ. Από την συζήτηση που είχα τα πράγματα είναι απλά ...... ο παδικός έχει το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον λεφτά γιατί πολύ απλά του μειώσαν τα ποσά. Μπορεί κάποιος παιδικός να μην το κάνει άλλος όμως πάλι να ξεκαθαρήσει τα πράγματα από την αρχή. Τώρα το θέμα κατά την γνώμη μου είναι να ξέρετε ποια ακριβώς είναι η διαφορά ώστε να μην σας ζητήσουν ότι θέλουν. επίσης παίζει ρόλο εάν έχετε και σχολικό. Δηλαδή για μια μανούλα που έχει σχολικό και της ζητάνε και χρήματα για την σίτιση πιστεύω ότι περίπου στα 100 ευρώ θα της έρθει το μήνα. Εμείς δεν έχουμε σχολικό, η διαφορά είναι 360 ευρώ / 11 μήνες = 32 ευρώ το μήνα πχ για μια μαμά με σχολικό 360 + 500 (ένας μέσος όρος) = 860 / 11 μήνες = 78 το μήνα. Πες 100 ευρώ χονδρικά.

Λυπάμαι πολύ ένα τόσο καλό πρόγραμμα έγινε...και αυτό.....μην πω!!! αλλά όπως πάντα στην Ελλάδα πρέπει να πούμε και ευχαριστώ......που δεν μας το κόψανε και τελείως.

...Για να καταλαβω...τα αλλα παιδακια θα τρωνε πρωινο και τα δικα μας θα τα κοιταζουν!!!

Σήμερα μέσα στην τσάντα του παιδιού μου βρήκα ένα σημείωμα που έλεγε τα εξής:

Σας ενημερώνουμε όλους τους γονείς που συμμετέχετε μέσα από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ , ότι στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα θα πάρετε επιστολή με περαιτέρω διευκρινίσεις λόγω διαφόρων προβλημάτων και ασαφειών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας κακής διαχείρισης και από μέρους της ΕΕΤΑΑ αλλά και από μέρους των αρμόδιων υπουργείων που εμπλέκονται σε αυτό. Πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα διευκρινιστούν διάφορα θέματα ώστε να επέλθει η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του σχολείου………..

Εμένα γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτό? Ήδη με το που πήγα μου είπαν πως δεν θα παρέχουν πρωινό στα παιδάκια από ΕΣΠΑ και ότι θα μας δώσουν μια λίστα για γραφική ύλη που θα χρειαστούν. Τι άλλο μπορεί να ζητήσουν? Ούτως ή άλλως σίτιση δεν παρείχαν.

...Για να καταλαβω τα αλλα παιδακια θα τρωνε πρωινο και τα δικα μας θα τα κοιταζουν.Ακομα δεν με εχουν παρει απο τον παιδικο αλλα εγω τους ενημερωσα για ανακοινωση.

...Για να καταλαβω τα αλλα παιδακια θα τρωνε πρωινο και τα δικα μας θα τα κοιταζουν.Ακομα δεν με εχουν παρει απο τον παιδικο αλλα εγω τους ενημερωσα για ανακοινωση.

αυτο ξαναπες το.....μεσα διαβασα οτι θα καλυπτεται το προγευμα ή το απογευματινο....τιποτα για το μεσημεριανο....μαλλον μας βλεπω με ταπερακια..:evil::evil: και θα τρωνε τα παιδια μας φαγητο απο το σπιτι και θα κοιτανε τα αλλα παιδακια που θα τρωνε το φαγητο του παιδικου? θα ζηλευουν τρομερα:cry::cry:

Διαφημίσεις

αυτο ξαναπες το.....μεσα διαβασα οτι θα καλυπτεται το προγευμα ή το απογευματινο....τιποτα για το μεσημεριανο....μαλλον μας βλεπω με ταπερακια..:evil::evil: και θα τρωνε τα παιδια μας φαγητο απο το σπιτι και θα κοιτανε τα αλλα παιδακια που θα τρωνε το φαγητο του παιδικου? θα ζηλευουν τρομερα:cry::cry:

δε νομιζω οτι θα υπαρχουν πολλα παιδακια που θα τρωνε το φαγητο του σταθμου.πιστευω η πλειοψηφία θα ειναι το ταπερακι.;)

Κάποιοι σταθμοί δεν θα κόψουν το πρωινό, ακριβώς γιατί βρίσκουν γελοία την διαδικασία, σε κάτι που έχει και μικρό κόστος!

Κατά τα άλλα, εγώ πάντα ταπεράκι έστελνα στο σχολείο, γιατί θέλω να ξέρω τι τρώει η μικρή. Ποιος ο λόγος να ζηλέψει το τι τρώνε τα άλλα παιδιά; Δεν βρίσκω να υπάρχει λόγος, και ποτέ δεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο το παιδί τόσα χρόνια.

Το επικίνδυνο σενάριο που άκουσα, είναι πως παιδικοί της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζονται μέσω του Συμβουλίου τους, να κάνουν ένσταση στην ΕΕΤΑΑ και να διακόψουν τη σύμβαση, μια που δεν τηρούνται αυτά που είχαν υπογράψει.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, κάποια στιγμή να λάβουμε χαρτί ότι τα παιδιά μας που μπήκαν μέσω ΕΣΠΑ σταματάνε.. θα είναι πραγματικά πως να το χαρακτηρίσω δεν ξέρω!!!

Σήμερα το πρωι ξαναμίλησα με ΕΕΤΑΑ και μου είπαν ότι σημερα το βράδυ θα βγουν αργά ή την Δευτέρα.

Μας έσκασαν πια!!

ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΑΝ:evil:

Χτες μιλησα μαζι τους και μου ειπαν σημερα οτι θα βγουν.

αντε να δουμε τι θα δουμε:?

Διαφημίσεις

Το επικίνδυνο σενάριο που άκουσα, είναι πως παιδικοί της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζονται μέσω του Συμβουλίου τους, να κάνουν ένσταση στην ΕΕΤΑΑ και να διακόψουν τη σύμβαση, μια που δεν τηρούνται αυτά που είχαν υπογράψει.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, κάποια στιγμή να λάβουμε χαρτί ότι τα παιδιά μας που μπήκαν μέσω ΕΣΠΑ σταματάνε.. θα είναι πραγματικά πως να το χαρακτηρίσω δεν ξέρω!!!

Ενώ το ότι παίρνοντας πιο πολλά παιδιά μέσω ΕΣΠΑ θα χρειαστεί να εκδιωχθούν παιδάκια που έγιναν δεκτά εκτός ΕΣΠΑ δεν είναι πρόβλημα, έτσι;

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Δεν πρόκειται για διαγωνισμό όπου θα πρέπει να μπουν ή τα παιδάκια μέσω ΕΣΠΑ ή τα παιδάκια που γράφτηκαν εκτός ΕΣΠΑ!

Το θέμα είναι να βολευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Οι παιδικοί σταθμοί ιδιωτικοί και δημόσιοι είχαν περιθώριο μέχρι σήμερα τις 10 να δηλώσουν πόσες θέσεις έχουν για να διαθέσουν. Κανένα παιδί που ξεκίνησε και περνάει το στάδιο της προσαρμογής δεν πρέπει να χάσει την θέση του άσχετα με το πώς μπήκε……

Αν οι σταθμοί έχουν ήδη καλύψει τις θέσεις τους τότε απλά θα δηλώσουν ότι δεν μπορούν να δεχτούν άλλα παιδάκια!

Το μπέρδεμα είναι με πιο τρόπο θα καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις αφού τα δεδομένα έχουν αλλάξει……

Τι να πω μεγάλο μπέρδεμα……………

Τελικα μαλλον ειναι θεμα σταθμου.Πηγαμε σημερα και μου ειπε η διευθυντρια οτι για εμας δεν θα αλλαξει κατι,μονο το σχολικο θα πληρωσουμε απλα ο σταθμος θα παρει λιγοτερα χρηματα.Καλη επιτυχια σε ολες και ελπιζω αυτα να ειναι τα τελευταια <<σπασμενα>> που <<πληρωνουμε>> εμεις.......

Κάποιοι σταθμοί δεν θα κόψουν το πρωινό, ακριβώς γιατί βρίσκουν γελοία την διαδικασία, σε κάτι που έχει και μικρό κόστος!

Κατά τα άλλα, εγώ πάντα ταπεράκι έστελνα στο σχολείο, γιατί θέλω να ξέρω τι τρώει η μικρή. Ποιος ο λόγος να ζηλέψει το τι τρώνε τα άλλα παιδιά; Δεν βρίσκω να υπάρχει λόγος, και ποτέ δεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο το παιδί τόσα χρόνια.

αφου θα τρωνε στο ιδιο τραπεζι η ταξη του ας το πουμε....δεν θα ζηλευουν?

εκτος κι αν τα χωρισουν:shock::shock: κατι που ακουσα απο αλλες κοπελες

κοριτσια καλησπερα,

ειμαι κι εγω απο τις επιλαχουσες που περιμενω με λαχταρα να βγουν αυτα τα νεα αποτελεσματα πια -ουτε πανεληνιες να διναμε!!!- μπας και μπουμε σε κανενα παιδικο σταθμο!!! περιττο να σχολιασω το μπαχαλο της υποθεσεως το φετινο, που στα παιδια μας που ειναι 3 και 4 να το λεγαμε πιο ευκολα θα βρισκαν μια λυση ικανοποιητικη για ολους....οχι σε αυτους τους υποτιθεται υπευθυνους της βλακειας....

η γνωμη η δικη μου ειναι αν ηταν πραγματικα να εξοικονομησουν χρηματα και να παρουν ολα τα παιδια που εχουν επιλεχθει ας μην καλυπταν και καθολου την σιτηση με δεδομενο ομως, να μπορω εγω να στειλω ταπερακι κατσαρολακι ή ταψακι (οτι ευχαριστει τον καθενα) για να ταιστει το παιδι μου. τι εννοω;;; οτι απλουστατα πιστευω κανεις δεν θα ειχε αντιρηση να στελνει φαγητο στο σχολειο του παιδιου του (θα το κανουμε σε κανα δυο χρονια στο ολοημερο δημοτικο γιατι οχι απο τωρα;;;). οσον αφορα στην ανησυχια σας για το αν ζηλευουν, επειδη εχω εμπειρια στο θεμα (περσι η μικρη μου πηγε σε προγραμμα πρωινης φυλαξης που εστελνα εγω το φαγητο) και δεν υπηρξε ποτε το παραμικρο προβλημα, ισα ισα που λειτουργουσε και θετικα για φαγητα που στο σπιτι δεν τα ετρωγε κι εκει εβλεπε αλλα παιδακια να τα τρωνε και μου ζητουσε να της φτιαξω κι εγω...

το ολο θεμα ομως εχει να κανει με την νοοτροπια που μας εχει φτασει εδω που ειμαστε τωρα ως χωρα, το ο,τι αρπαξουμε, που χαρακτηριζει ως επι το πλειστον τους ιδιωτικους σταθμους, που ζητανε ο,τι θελουν, χρεωνουν οσο θελουν, και πριν καλα καλα καταληξει η εεταα σε οριστικους πινακες και θεσεις εχουν αρχισει οπως λετε κι εσεις που πατε ηδη στους σταθμους να ζητανε ο,τι να 'ναι....

τι να πω πια;;; η ασυδοσια στο μεγαλειο της!!!!

καλησπερα!!!συμπληρωματικη λιστα ερχεται

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-09-07_oristika-gynaikwn/index_no_template.html

Ευχαριστώ!!!!Είσαι φοβερή, τόση ώρα προσπαθώ να βρω κάτι και όλα τα ίδια μου έβγαζε.

καλησπερα!!!συμπληρωματικη λιστα ερχεται

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-09-07_oristika-gynaikwn/index_no_template.html

Βγήκαν τα νέα αποτελέσματα δηλαδή? γιατί στην σελίδα της εεταα δεν βγάζει τίποτα.

Δεν μπορω να δώ ούτε από δω κορίτσια

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...