Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ!Σφίγγεται και πονάει στον ύπνο και στο θηλασμό.Τί έχει;

Recommended Posts

@Bibo mommyπρεπει να μιλησεις με καποιον παιδιατρο που να ειναι κ συμβουλος θηλασμου.που μενετε;

οπως ειπε κ η αργκ,αν εχεις εντονη ροη κ συντριβανακι βοηθαει αυτο που βγαζεις με το χερι

αν ομως τα κακα του μωρου ειναι εκρηκτικα,πρασινα κ εχουν βλεννη πρεπει να ελεγξεις την υπερπαραγωγη κ να δεις κ το θεμα αλλεργιων(εμεις με τετοια κακα μονο υπερπαραγωγη).απο βαρος πως πατε;

κριμα που δ βρεθηκε καποιος να σε βοηθησει σε κτ τοσο απλο,μπορει να μην λυθουν ολα,αλλα σιγουρα θα δεις διαφορα

κανονικα θηλαζεις η σε καθε γευμα κ απο τα δυο στηθη,η γευμα κ στηθος.αφου εχεις θεμα με υπερπαραγωγη,στην ουσια πρεπει να μειωσεις το γαλα σου.οποτε σε πρωτη φαση δινε σε καθε γευμα μονο ενα στηθος.για μια ωρα οσο κ να ζηταει μην αλλαξεις στηθος.αν αυτο δ ειναι αρκετο για να σταματησεις την υπερπαραγωγη δινεις επι 2ωρες το ιδιο στηθος.αν χρειαστει κ επι 3ωρες η κ 4(οπως ανεφερα εγω το εκανα για 6ωρες,αλλα πηρα την ευθυνη κ το εκανα μονη.καλυτερα να απευθυνθεις σε συμβουλο για να εχεις σωστη καθοδηγηση)

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

@Bibo mommyπρεπει να μιλησεις με καποιον παιδιατρο που να ειναι κ συμβουλος θηλασμου.που μενετε;

οπως ειπε κ η αργκ,αν εχεις εντονη ροη κ συντριβανακι βοηθαει αυτο που βγαζεις με το χερι

αν ομως τα κακα του μωρου ειναι εκρηκτικα,πρασινα κ εχουν βλεννη πρεπει να ελεγξεις την υπερπαραγωγη κ να δεις κ το θεμα αλλεργιων(εμεις με τετοια κακα μονο υπερπαραγωγη).απο βαρος πως πατε;

κριμα που δ βρεθηκε καποιος να σε βοηθησει σε κτ τοσο απλο,μπορει να μην λυθουν ολα,αλλα σιγουρα θα δεις διαφορα

κανονικα θηλαζεις η σε καθε γευμα κ απο τα δυο στηθη,η γευμα κ στηθος.αφου εχεις θεμα με υπερπαραγωγη,στην ουσια πρεπει να μειωσεις το γαλα σου.οποτε σε πρωτη φαση δινε σε καθε γευμα μονο ενα στηθος.για μια ωρα οσο κ να ζηταει μην αλλαξεις στηθος.αν αυτο δ ειναι αρκετο για να σταματησεις την υπερπαραγωγη δινεις επι 2ωρες το ιδιο στηθος.αν χρειαστει κ επι 3ωρες η κ 4(οπως ανεφερα εγω το εκανα για 6ωρες,αλλα πηρα την ευθυνη κ το εκανα μονη.καλυτερα να απευθυνθεις σε συμβουλο για να εχεις σωστη καθοδηγηση)

Σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές..Κ όμως δε βρέθηκε κάποιος.. μένω λίγο έξω από Χαλκίδα.έχω απελπιστεί πολλές φορές αισθάνομαι ότι κάνω κακό  στο παιδί μου με το γάλα μου..θα τα δοκιμάσω κ αυτά που είπες απλά φοβάμαι μη πετρωσει το στήθος αν απέχω τόσο από τον θηλασμό κ δίνω μόνο ένα..το έπαθα ήδη μια φορά άλλα το έσωσα χωρίς αντιβίωση..θα δω Μήπως το βγάζω με θήλαστρο..στα κιλά του το παιδί είναι μια χαρά..Είμαστε πέντε μηνών και είναι 7μισή κιλά..

3 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Αλλο υπερπαραγωγή και άλλο έντονη ροή. 

Αν έχεις έντονη ροή, δε βγάζεις με το χέρι. Βάζεις το παιδί στο στήθος, τραβά 2-3 γουλιές, το βγάζεις, αφήνεις το γάλα να τιναχτεί μέχρι να πέσει η ροή και μετά θηλάζεις κανονικά. Βοηθά και το τάισμα σε ανάκλιση, με το παιδί πάνω σου, όπως και στο κρεβάτι, στο πλάι, κοιλιά με κοιλιά.

Αν έχεις υπερπαραγωγή, τότε αρχίζεις να δίνεις ένα στήθος σε κάθε γεύμα, και αν χρειαστεί το ίδιο στήθος σε 2 γεύματα. 

Εντάξει Σ ευχαριστώ πολύ..το κάνω ήδη το να το αφήνω να πέσει το ''συντριβανακι'' και αυτό με τη στάση..Γενικά θηλάζω πιο πολύ έτσι οπότε θα δω και το θέμα της υπερπαραγωγής..Μήπως και..Γενικά θα κάνω ότι μπορώ προκειμένου να δω το παιδί μου να μη πονάει επιτέλους σε κάτι τόσο φυσιολογικό..Στον θηλασμό..

8 ώρες πρίν, Bibo mommy είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές..Κ όμως δε βρέθηκε κάποιος.. μένω λίγο έξω από Χαλκίδα.έχω απελπιστεί πολλές φορές αισθάνομαι ότι κάνω κακό  στο παιδί μου με το γάλα μου..θα τα δοκιμάσω κ αυτά που είπες απλά φοβάμαι μη πετρωσει το στήθος αν απέχω τόσο από τον θηλασμό κ δίνω μόνο ένα..το έπαθα ήδη μια φορά άλλα το έσωσα χωρίς αντιβίωση..θα δω Μήπως το βγάζω με θήλαστρο..στα κιλά του το παιδί είναι μια χαρά..Είμαστε πέντε μηνών και είναι 7μισή κιλά..

νομιζω οτι χαλκιδα δ εχει καποιον συμβουλο θηλασμου δυστυχως

αθηνα ομως σιγουρα μπορεις να βρεις  πιστοποιημενο παιδιατρο 

λογικο ειναι να πργστεις σε πρωτη φαση,γι αυτο αυξανεις σταδιακα τον χρονο.κ οταν πρηστεις πολυ σε σημειο να ειναι ενοχλητικο,βγαζεις λιγο με το χερι ισα να ανακουφιστεις

προσεχε αν βγαλεις με θηλαστρο να ειναι πολυ λιγο,δ θελεις να αδειαζεις το στηθος

5 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

νομιζω οτι χαλκιδα δ εχει καποιον συμβουλο θηλασμου δυστυχως

αθηνα ομως σιγουρα μπορεις να βρεις  πιστοποιημενο παιδιατρο 

λογικο ειναι να πργστεις σε πρωτη φαση,γι αυτο αυξανεις σταδιακα τον χρονο.κ οταν πρηστεις πολυ σε σημειο να ειναι ενοχλητικο,βγαζεις λιγο με το χερι ισα να ανακουφιστεις

προσεχε αν βγαλεις με θηλαστρο να ειναι πολυ λιγο,δ θελεις να αδειαζεις το στηθος

Ωραία θα το κάνω έτσι..άντε να δω..Δεν έχει λογικά σύμβουλο Ναι και είναι κρίμα..

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...