Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

Ξέρετε τι είναι λάθος σε αυτό το σκεπτικό; Ότι περιμένουμε προστασία από άλλον, κι όχι από τον ίδιο μας τον εαυτό.

Δεν πρέπει να περιμένουμε από το κράτος να μου πει "αυτός κι αυτός είναι μιαροί", φροντίζουμε εμείς να προστατεύσουμε τον εαυτό μας με όλα τα μέσα που, δόξα τω θεώ, υπάρχουν. Κι αν περιμένουμε να γίνει ένα τέτοιο σκηνικό για να μάθει το παιδί μας ότι σεξ = προφύλαξη, τόσο σε σχέση όσο και εκτός, να είμαστε προετοιμασμένοι για πολύ χειρότερα... Και το βασικότερο είναι να ξέρεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις. Ποιος άντρας θα μπορούσε να δει αυτές τις γυναίκες και να μην τις λυπηθεί η ψυχή του, αλλά να δώσει λεφτά για να πάει μαζί τους, λες και χάθηκαν οι γυναίκες που δεν το κάνουν καταναγκαστικά... αυτό για μένα πραγματικά είναι απάνθρωπο... να εκμεταλλεύεσαι με αυτό τον τρόπο την αδυναμία του άλλου... και στην αρχή πίστευα πραγματικά ότι θα ήταν μικρής έκτασης θέμα, αλλά όταν άκουσα τα νούμερα που έσπευσαν να εξεταστούν έπαθα πλάκα... κι εμείς αντί να κοιτάμε μην χτυπάει καμιά καμπάνα έξω από την πόρτα μας, σπεύδουμε να πούμε "εεε, αφού γουστάρουν αυτές και είναι και ναρκομανεις, καλά να πάθουν"

(δεν τα λέω για σένα, γενικά τα λέω)

Ακριβώς επειδή η καμπάνα μπορεί να χτυπάει έξω από την πόρτα μας, θέλουμε δημοσιοποίηση και των δύο πλευρών. Βλέπεις? Η δική μου φαντασία πάει πιο μακρυά από την δική σου :D

Αυτά με το ΄τι άνθρωπο έχω να κάνω' δεν τα δέχομαι γιατί όλοι οι άνθρωποι κατά τη γνώμη μου ΙΣΩΣ κάναμε κανα δυο βλακείες. Τώρα , με αυτές , με άλλες....δεν έχει σημασία....σημασία έχει η μη προφύλαξη.

Και άντε στο παιδί μας το μαθαίνουμε....είσαι τόσο σίγουρη ότι θα σε ακουσει 100%? Εγώ όχι...δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Τον εαυτό μου ναι, μπορώ να τον προστατεύσω ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ (ειμαι παντρεμένη, δεν χρησιμοποιώ προφυλακτικό). Σε ένα τέτοιο θέμα όμως είναι από τις λίγες φορές που χρειάζεται να σε προστατέψει και ο άλλος.;)

Για τους λόγους αυτούς ΕΠΙΘΥΜΩ οποιονδήποτε τρόπο μπορέι να μειώσει αυτό το φαινόμενο.

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το τι δυσκολίες συνάντησε ο καθείς στη ζωή του για να φτάσει εκεί που έφτασε, είναι ένα μεγάλο θέμα που δύσκολα μπορούμε να το φανταστούμε εμείς που έχουμε την πολυτέλεια να φιλοσοφούμε στο ίντερνετ ;) έχουμε και είχαμε άλλες ανέσεις που δεν μας έφεραν μπροστά σε διλήμματα επιβίωσης...

Όσο για τη δημοσιοποίηση, συνεχίζει η πλειοψηφία να σκέφτεται το δικό της συμφέρον και την προφύλαξή της, αλλά δεν σκέφεται π.χ. τα δόλια παιδιά των προσβεβλημένων τι έχουν να τραβήξουν από μια τέτοια ιστορία...

Δεν μπορώ να δεχτώ την άποψή σου περί δυσκολιών γιατί προσωπικά, εύκολα θα μπορούσα να είμαι μία από αυές τις περιπτώσεις που τώρα δικαιολογείς. ;) Αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο....Αυτός όμως είναι άλλος ένας λόγος που δεν με 'πείθει' αυτή η άποψη.

Τα δόλια παιδιά τους τα σκέφτομαι πολύ περισσότερο από τους ηλίθιους γονείς τους. :cool: Δεν είναι κακό νομίζω να σκέφτομαι όμως και τα δικά μου....

Εσείς δλδ ως γυναίκες, θα ανεχόσασταν πιο εύκολα έναν επιχειρηματία που σας δίνει 500 ευρώ αντί για το Μένιο το βρωμιάρη που σας δίνει 50 για την ίδια ανωμαλία; Μέσα σας θα νιώθατε καλύτερα; Θα σκεφτόσασταν ότι δεν πειράζει η ξεφτίλα του σώματος και της ψυχής σας, γιατί πήρατε 500 ευρώ; Κι επειδή ο επιχειρηματίας δίνει 500 ευρώ, αυτό τον κάνει ανώτερο άνθρωπο από εκείνον που δίνει 50;

Το τι σου λέει μια περίπτωση που ξέρεις, που έχει κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και κάπως προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον εαυτό της, δεν σημαίνει ότι ισχύει και για την πλειοψηφία...

Εdit: τι πιστεύετε ότι παίρνουν στα στριπτιζάδικα, για να περιφέρονται γυμνές και να τρίβονται στον κάθε λιγούρη; νομίζετε ότι κρατάνε όλα αυτά που τους δίνουν οι πελάτες; ούτε το 10% δεν παίρνουν...

οι γυναίκες αυτές είναι δυστυχισμένες, κι εμείς ως γυναίκες θα έπρεπε να το καταλαβαίνουμε αυτό...

Με τιποτα οπως ειπε και το χριστινακι η ξεφτιλα ειναι ξεφτιλα οποιο το κοστος της!

Συμφωνω με οσα λες απλα υπαρχει και ποοοολυ εξαιρεση αυτο λεω.....

Προσωπικα με αυτες τις 2-3 που εχω μιλησει....οι οποιες ειναι σε στριπτιτζαδικα και εκδιδονται κιολας....απο οτι καταλαβα περνανε ζωη και κοτα....οταν σου λεει η αλλη πως μεσα σε μια βραδυα το λιγοτερο που βγαζει απο το στριπτιτζαδικο ειναι 300-400 ευρω στην τσεπουλα της...εεε τοτε αυτη ναι ''καλοπαιρναει'' σε σχεση παντα με τις κοπελες που τις φερνουν απο την χωρα τους με πολλες υποσχεσεις και κακοποιουνται και οπως λες τους τα παιρνουν ολα οι προαγωγοι τους....!!!Αλλα ετσι ειναι τα νομισματα εχουν παντα 2 οψεις...το θεμα ειναι οπως ειπα και πιο πανω πως μας αφορα οοολους...το θεμα...και ως ανθρωπους και πανω απο ολα ως γυναικες...ειχα δει μια φορα στους προταγωνιστες να μιλανε εκδιδομενες γυναικες και πραγματικα πιαστηκε η ψυχη μου και εκλαιγα...!!!!Με λυπη πολυ το γεγονος πως ενετη 2012 υπαρχουν εκδιδομενες που δεν προσεχουν την υγεια τους βαζοντας κοσμο σε κινδυνο....και πανω απο ολα αντρες ξεδιαντροποι που δεν ενδιαφερονται ουτε για την δικη τους υγεια ουτε για της συζυγου/κοπελας τους κτλ!!!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαβαζω διαβαζω εδω και δεν ξερω. Σαν πρωτη ματια η κινηση δεν μου αρεσει που εγινε. Και σαν δευτερη και σαν τριτη. Δεν καταλαβαινω τι θα κερδισουν με το να ξεφτυλιζουν αρρωστους ανθρωπους που υποφερουν. Μια ενημερωση των πελατων του ταδε 'σπιτιου' νομιζω θα ηταν αρκετη να αφυπνισει τους πελατες, και μια μαζωξη απο την αστυνομια, μια κινηση ποιο νομιμη ναι. Αλλα δημοσια για ποιο λογο? Για να μαθουν να βαζουν προφυλακτικο οι αντρες σας (δεν βαζω εμενα μεσα γιατι ειμαι σε αλλη φαση)? Το τραβολογημα των γυναικων αυτων θα τους βαλει μυαλο? Και παλι το να βγαλουν και τις φωτο των πελατων τι προταση 'THIS IS SPARTA!!!' ειναι αυτη? καψτε τους! κρεμαστε τους ντε.....Το επαγγελμα αυτο ειναι το αρχαιοτερο ολων και εχει λογο. Υπαρχει θεμε δεν θεμε και οι αντρες 'σας'/'τους' θα πηγαινουν εκει για τους δικους τους λογους. Καλο ειναι να μαθει ο κοσμος να χρησιμοποιει προφυλαξη και ειδικα σε τετοιες συναλλαγες αν θελει να προστατεψει την κουτρα του, και το λεει καποια που λογω παλαιοτερου επαγγελματος (οχι ιεροδουλη βεβαια), και συναναστροφης με την νυχτα, αλλα και λογω μ!...κιανσης εγκεφαλου ΔΕΝ επερνα προστασια και εφτασα να εχω κανει 4 φορες εξεταση για αιντς σε πανικο (καλα να παθω).

Οσο για το 'εμενα ο αντρας μου ποτε' .......επιτρεψτε μου να γελασω διακριτικα και να σας το ευχηθω να ειναι ετσι.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Αυτά από πολιτικής πλευράς λίγο πριν τις εκλογές όποιος δεν θέλει να κάνει τον συσχετισμό δικαίωμα του αλλά όλα συνηγορούν στο ότι υπήρχε αδράνεια σε ένα θέμα που προυπάρχει εδώ και καιρό και μάλιστα με επίσημα στοιχεία.Οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν το δημοσιοποιήσουν τώρα του στυλ εμείς προσπαθούμε για εσάς και θέλουμε με κάθε τρόπο να σας προστατέψουμε,κι αν αρπάξουμε και κανένα ψηφο από κανένα αναποφάσιστο έχει καλώς

Αν είχαν λίγη τσίπα επάνω τους λίγη κοινωνική συνείδηση θα δημοσίευαν μόνο την διεύθυνση (όπως πρότεινε το κεελπνο είναι πιο αρμόδιο νομίζω)καθώς και φωτογραφίεςτων σωματεμπόρων των ιδιοκτητών παράνομων οίκων ανοχής των μπράβων και πολλές φορές και ατόμων της δημόσιας τάξης που κάνουν τα στραβά μάτια με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως.

Για αυτούς που συνευρέθηκαν με τις συγκεκριμένες γυναίκες και

για την δικαιολογία ότι μόνο αν δει το πρόσωπο της κάποιος θα αναγνωρίσει ότι πήγε μαζί της προσωπικά την θεωρώ ακόμη πιο αηδιαστική και ποταπή.Αν συμφωνούσα στην δημοσίευση φώτο και μόνο για αυτό θα πρέπει να δημοσιευτούν οι δικές τους τους φωτογραφίες για να γνωρίζουμε ποιοί είναι αυτοί οι αποκτηνωμένοι σαδιστές που βλεπουν απέναντι τους ένα αδύναμο άνθρωπο έναν ανθρώπινο ράκος κι αντί να τον βοηθήσουν έχουν και στύση.Μόνο μία ματιίά στις φώτο και αμέσως μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι μπροστά μας υπάρχει ένας άρρωστος.Επίσηςο θεωρώ αδύνατον ότι κάποιος από αυτούς τους "κυρίους"ενδιαφερότανε πέρα από ένα συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας τους για να θυμάται και το πρόσωπο της αλλά από ένα σαδιστή ένα αποκτηνωμένο άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο πως θα ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες όλα τα περιμένω εδώ δεν βάζανε καν προφυλακτικό.Παρότι σε αυτό το τελευταίο πρέπει να έχεις και εγκέφαλο για να μάθεις την χρήση προφυλακτικού και οι τύποι αυτοί έχουν αποδείξει για μένα ότι είναι ανεγκέφαλοι.Κι αρκετοί από αυτούς παντρεμένοι με παιδιά όπως αναφέρεται εδώ http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=42301&category_id=88

Προσωπικά μιας και μία απαισιοδοξία την έχω το θέμα θα παραμείνει στην επικαιρότητα των ημερών και θα ξεχαστεί .

Το Trafficking η σωματεμπορία και ο ιός δεν σταματάνε με δημοσιεύσεις φωτογραφιών αλλά για σοβαρά μέτρα για ενημέρωση και για σεξουαλική αγωγή ούτε κουβέντα απο τους αρμόδιους.

δεν διαφωνώ σε τίποτα από τα παραπάνω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα δικαιολογήσω και κάποιες ιερόδουλες οροθετικές που έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη....

Η αξία της προσωπικότητας είναι μεγάλη, η αξία της ζωής όμως είναι η μέγιστη.

Διαφημίσεις

Καταρχήν για μένα, θα ήταν σοβαρό θέμα από μόνο του το ότι ο γιος μου πήγε με εκδιδόμενη, ανεξαρτήτως προφυλακτικού. Θα φρόντιζα να ξέρει από νωρίς υπό ποιες συνθήκες οι γυναίκες αυτές αναγκάζονται να κάνουν ό,τι κάνουν, κι όπως δεν θα εκμεταλλευόταν έναν άρρωστο ή ένα ανήλικο παιδί, έτσι είναι ανήθικο να εκμεταλλευτούν κι αυτές τις γυναίκες. Για μένα είναι πολύ πολύ σημαντική αυτή η ανθρωπιστική διάσταση του θέματος, για άλλους μπορεί όχι. Δεκτό.

Μου κάνει όμως τρομερή εντύπωση που καμία δεν διαρρηγνύει τα ιμάτιά της που μεγαλώνουμε άντρες που θεωρούν ΟΚ να πηγαίνουν με γυναίκες αβοήθητες και άρρωστες και όλες επικεντρώνεστε στο ότι θα προστατευτείτε με κάποιο τρόπο, αν βγουν ονόματα στη φόρα. Λες και όλοι αυτοί που έχουν σχέσεις/ γάμους και πηγαίνουν παράλληλα με ιερόδουλες σε τέτοια κατάσταση θα βάλουν μυαλό από ένα τέτοιο σκηνικό. Αν είχαν μυαλό, δεν θα το έκαναν εξαρχής... Ή μήπως αν βγουν και πουν "αυτοί είναι οι άντρες που έχουν διαγνωστεί ως φορείς" θα τυπώσουν οι ελεύθερες τη λίστα με τα ονόματα και σε κάθε ραντεβού θα τσεκάρουν μην τυχόν ο υποψήφιος είναι μέσα;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Καταρχήν για μένα, θα ήταν σοβαρό θέμα από μόνο του το ότι ο γιος μου πήγε με εκδιδόμενη, ανεξαρτήτως προφυλακτικού. Θα φρόντιζα να ξέρει από νωρίς υπό ποιες συνθήκες οι γυναίκες αυτές αναγκάζονται να κάνουν ό,τι κάνουν, κι όπως δεν θα εκμεταλλευόταν έναν άρρωστο ή ένα ανήλικο παιδί, έτσι είναι ανήθικο να εκμεταλλευτούν κι αυτές τις γυναίκες. Για μένα είναι πολύ πολύ σημαντική αυτή η ανθρωπιστική διάσταση του θέματος, για άλλους μπορεί όχι. Δεκτό.

Μου κάνει όμως τρομερή εντύπωση που καμία δεν διαρρηγνύει τα ιμάτιά της που μεγαλώνουμε άντρες που θεωρούν ΟΚ να πηγαίνουν με γυναίκες αβοήθητες και άρρωστες και όλες επικεντρώνεστε στο ότι θα προστατευτείτε με κάποιο τρόπο, αν βγουν ονόματα στη φόρα. Λες και όλοι αυτοί που έχουν σχέσεις/ γάμους και πηγαίνουν παράλληλα με ιερόδουλες σε τέτοια κατάσταση θα βάλουν μυαλό από ένα τέτοιο σκηνικό. Αν είχαν μυαλό, δεν θα το έκαναν εξαρχής... Ή μήπως αν βγουν και πουν "αυτοί είναι οι άντρες που έχουν διαγνωστεί ως φορείς" θα τυπώσουν οι ελεύθερες τη λίστα με τα ονόματα και σε κάθε ραντεβού θα τσεκάρουν μην τυχόν ο υποψήφιος είναι μέσα;

φυσικά και υπάρχει και η ανθρώπιστική διάσταση του θέματος και δεν υπάρχει μάνα στον κόσμο έχοντας σώας τα φρένας που δεν θα σου πει ότι θα κάνει τα πάντα για να γίνει ο γιος της ένας σωστός άνθρωπος. Αλλά πίστεψε με....καμια φορά και την 'καλύτερη' μαμά την ερκπλήσσει αρνητικά το βλαστάρι της. Προσωπικά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Προσπαθώ να το 'δημιουργήσω' αλλα είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι Θεός!:)

Ξαναείπα, αν η διαπόμπευση και για τις δύο πλευρές, ακόμη και η ποινικοποίηση (κάτι πρακτικά αδύνατο θεωρώ), μπορεί να μειώσει αυτό το φαινόμενο, τοτε είμαι υπερ.

φυσικά και υπάρχει και η ανθρώπιστική διάσταση του θέματος και δεν υπάρχει μάνα στον κόσμο έχοντας σώας τα φρένας που δεν θα σου πει ότι θα κάνει τα πάντα για να γίνει ο γιος της ένας σωστός άνθρωπος. Αλλά πίστεψε με....καμια φορά και την 'καλύτερη' μαμά την ερκπλήσσει αρνητικά το βλαστάρι της. Προσωπικά δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Προσπαθώ να το 'δημιουργήσω' αλλα είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι Θεός!:)

Ξαναείπα, αν η διαπόμπευση και για τις δύο πλευρές, ακόμη και η ποινικοποίηση (κάτι πρακτικά αδύνατο θεωρώ), μπορεί να μειώσει αυτό το φαινόμενο, τοτε είμαι υπερ.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι 2.000 διαφορετικοί άντρες (και αυτοί είναι μόνο όσοι ενδιαφέρθηκαν να πάνε να εξεταστούν) εξέπληξαν αρνητικά τις μανάδες τους... τα νούμερα αυτά δείχνουν μια κατάσταση πολύ πιο endemic... την οποία εμείς στηρίζουμε όπως φαίνεται με το να κοιτάμε τα τσιρότα κι όχι τη θεραπεία...

Πρακτικά και μόνο είναι αδύνατο να δημοσιευτούν και τα ονόματα αυτών των ανθρώπων γιατί μιλάμε για χιλιάδες....Δηλαδή τι θα κάνουν,θα εκδώσουν εφημερίδα ''Φορείς του AIDS'' και θα τη μοιράζουν κάθε εβδομάδα;Και αυτοί που κόλλησαν από μετάγγιση σε νοσοκομείο ας πούμε, θα γίνουν γνωστοί και αυτοί;Και οι γυναίκες που έχουν κολλήσει επειδή έκαναν ελεύθερο έρωτα με τον άντρα τους, και αυτές θα βγουν στη δημοσιότητα;Το θεωρώ υπερβολικό!

Απλώς ο καθένας μας πρέπει να προφυλάσσει τον εαυτό του όσο καλύτερα μπορεί. Και να το διδάσκει και στα παιδιά του, γιατί αυτοί οι 25-30άρηδες που έχουν έρθει σε επαφή με τις ιερόδουλες αυτές είναι κάποιων παιδιά, που είτε τους έμαθε ο μπαμπάς ή ο θείος ότι θα γίνουν άντρες πηγαίνοντας σε οίκους ανοχής είτε ήθελαν να δουν πώς είναι χωρίς προφύλαξη :shock:!

Προσωπικά όταν αποφασίσαμε με τον άντρα μου να κάνουμε ελεύθερα έρωτα (νομίζω στα 2 χρόνια σχέσης, δεν θυμάμαι ακριβώς) κάναμε και οι δύο εξετάσεις και μάλιστα με προτροπή του γυναικολόγου μου. Από κει και πέρα τίθεται θέμα εμπιστοσύνης. Τον εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεται και κάνουμε και το σταυρό μας να είμαστε καλά, να αγαπιόμαστε και να μην έχουμε τέτοια δράματα!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

To φαινομενο 'σεξ' με ολες τις παραμετρους του οι οποιες ειναι τραγικα πολλες και δεν περιοριζονται στον μικροκοσμο μας δεν μπορει να το μειωσει τπτ. Αυτο ειναι μια αφελης φαντασιωση. Απλα θα το κανω ακομα πιο κρυφο, ακομα πιο δυσκολα ελεγξιμο, ακομα πιο επικυνδινο απο οτι ειναι ηδη.....τπτ αλλο. Θα πληγωσει ηδη κατεστραμενους ανθρωπους και αν γινει και απο την αλλη πλευρα θα καταστρεψει οχι οικογενειες. Αλλα τα παιδια τους που δεν φταινε σε τπτ.

Διαφημίσεις

To φαινομενο 'σεξ' με ολες τις παραμετρους του οι οποιες ειναι τραγικα πολλες και δεν περιοριζονται στον μικροκοσμο μας δεν μπορει να το μειωσει τπτ. Αυτο ειναι μια αφελης φαντασιωση. Απλα θα το κανει ακομα πιο κρυφο, ακομα πιο δυσκολα ελεγξιμο, ακομα πιο επικυνδινο απο οτι ειναι ηδη.....τπτ αλλο. Θα πληγωσει ηδη κατεστραμενους ανθρωπους και αν γινει και απο την αλλη πλευρα θα καταστρεψει οχι οικογενειες. Αλλα τα παιδια τους που δεν φταινε σε τπτ.

To φαινομενο 'σεξ' με ολες τις παραμετρους του οι οποιες ειναι τραγικα πολλες και δεν περιοριζονται στον μικροκοσμο μας δεν μπορει να το μειωσει τπτ. Αυτο ειναι μια αφελης φαντασιωση. Απλα θα το κανω ακομα πιο κρυφο, ακομα πιο δυσκολα ελεγξιμο, ακομα πιο επικυνδινο απο οτι ειναι ηδη.....τπτ αλλο. Θα πληγωσει ηδη κατεστραμενους ανθρωπους και αν γινει και απο την αλλη πλευρα θα καταστρεψει οχι οικογενειες. Αλλα τα παιδια τους που δεν φταινε σε τπτ.

αυτή είναι η άποψή σου και είναι σεβαστή, δεν σημαίνει όμως ότι είναι αυτή που αντιστοιχεί απόλυτα στην πραγματικότητα.

Για εμένα το 'φαινόμενο σεξ με όλες τις παραμέτρους του' και το 'σεξ χωρίς προφύλαξη' απέχει μακράν. Αλίμονο αν αυτό δεν μπορέι να περιοριστεί.

Παραπάνω ειπώθηκε για τους ΄δηθεν' καλούς οικογενειάρχες που κάνουν ό,τι κάνουν και μετα γίνονται οι ευυπόληπτοι πολίτες. Τι νομίζεις ότι αυτούς τουλάχιστον θα τους έκανε να το ξανασκεφτούν. Άποψή μου είναι πως η απάντηση είναι 'η ντροπή' που θα νιώσουν στον κύκλο τους...η διαπόμπευση λοιπόν.

Τα παιδιά τους δεν φταίνε φυσικά σε τίποτα, δεν θεωρώ ότι πρέπει να ανακατέψω τα παιδιά τους σε αυτήν την κουβέντα. Αν μιλάς για τον στιγματισμό, να πω ότι θεωρώ υποκρισία να σκεφτόμαστε τον ΄τυπικό ' στιγματισμό τη στιγμή που ο στιγματισμός υπάρχει ουσιαστικά, στην πραγματικότητα.

φυσικά και υπάρχει και η ανθρώπιστική διάσταση του θέματος και δεν υπάρχει μάνα στον κόσμο έχοντας σώας τα φρένας που δεν θα σου πει ότι θα κάνει τα πάντα για να γίνει ο γιος της ένας σωστός άνθρωπος. Αλλά πίστεψε με....καμια φορά και την 'καλύτερη' μαμά την ερκπλήσσει αρνητικά το βλαστάρι της. ...

Για πολύ καιρό το θέμα πορνεία είχε απενοχοποιηθεί εντελώς, ήταν σχεδόν κοινωνικά αποδεκτό. Ξέρω μαμά που κανόνισε η ίδια ραντεβού για τον έφηβο γιό της. Αντροπαρέες πήγαιναν σε στριπτιτζάδικα χωρίς να ντρέπεται κανείς. Οι εφημερίδες είναι γεμάτες αγγελίες "αβάδιστα". Κι αυτοί που πηγαίνουν δεν είναι επειδή δεν έχουν γυναίκα, αλλά επειδή ψάχνουν ποικιλία.

Είναι αυτό που λέει η kinkajoujou, δεν υπάρχει συνείδηση στους πελάτες ότι συντηρούν ένα εγκληματικό κύκλωμα.

Στη Γαλλία πάντως συζητούσαν την μεγάλη άνοδο του έιντζ στην Ελλάδα, ήδη από τον Νοέμβριο. Εμείς μάλλον το ανακαλύψαμε τώρα.

Σήμερα διαπιστώθηκαν ακόμα 5 οροθετικές. Είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό θα ατονίσει το θέμα και θα σταματήσουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες.

Δεν ξέρω. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς νιώθει ο οποιοσδήποτε από όλους αυτούς. Συμφωνώ με κινκα, ελ και σαμ, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ένα δίκαιο στο τελευταίο που είπε η μισιρλού.

Πολύπλοκο το θέμα και απλά κάνουμε το σταυρό μας για τους άντρες μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αφυπνίσουμε τους γιους μας.

Τώρα γιατί όσο πάμε και μου θυμίζουμε τριτοκοσμική αφρικανική χώρα..... Μία οι άνθρωποι που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας (και που θα αυξηθούν κατά τα φαινόμενα), μία το AIDS που κάνουμε ότι δεν το ξέρουμε εκτός κι αν είναι Δεκέμβρης (επετειακά δηλ)..... χμμμμμ

FLcUp3.png0BQfp3.png

οι γυναίκες αυτές είναι δυστυχισμένες, κι εμείς ως γυναίκες θα έπρεπε να το καταλαβαίνουμε αυτό...

Έτσι θα έπρεπε αλλά βλέπεις...

αντί να κοιτάμε να λέμε "αφού γουστάρουν καλά να πάθουν", ας ντραπούμε για τους άντρες που συναναστρεφόμαστε και θεωρούν ΟΚ το να συντηρούν μια τέτοια κατάσταση...

Τα στεφάνια μας είναι υπεράνω πάσης υποψίας και κυρίως ΑΝ κάνουν αυτό το λάθος... θα τους το συγχωρέσουμε σχετικά εύκολα γιατί είχαν κάποιους λόγους που το έκαναν αυτό και παρασύρθηκαν και και και και και και και και και και και... Ενώ οι οροθετικές ιερόδουλες είναι απλά κακιές...

Όσο για τη δημοσιοποίηση, συνεχίζει η πλειοψηφία να σκέφτεται το δικό της συμφέρον και την προφύλαξή της, αλλά δεν σκέφεται π.χ. τα δόλια παιδιά των προσβεβλημένων τι έχουν να τραβήξουν από μια τέτοια ιστορία...

Σιγά μην σκεφθούν τα παιδιά... και των μεν και των δεν...

Δεν μπορώ να δεχτώ την άποψή σου περί δυσκολιών γιατί προσωπικά, εύκολα θα μπορούσα να είμαι μία από αυές τις περιπτώσεις που τώρα δικαιολογείς. ;) Αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο....Αυτός όμως είναι άλλος ένας λόγος που δεν με 'πείθει' αυτή η άποψη.

Μισιρλού... φαντάζομαι πως έχεις καταλάβει από τις συνομιλίες μας σε διάφορα θέματα πόσο σ' εκτιμώ! Αλλά εδώ θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Το ότι εσύ κι εγώ, παρ' ότι οι συνθήκες μπορεί να το "ευνοούσαν", στο κρίσιμο σταυροδρόμι... δεν πήραμε τον δρόμο της κακίας αλλά της αρετής... δεν μας φέρνει σε θέση να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και τόσο θυμό για τους άλλους που έπραξαν ακριβώς το αντίθετο. Είναι πολύ δύσκολο να το συζητήσουμε αυτό (κυρίως διαδικτυακά) και γενικά το ποιόν δρόμο διαλέγει κανείς και γιατί... είναι ενα θέμα τόσο πολύπλοκο, σοβαρό, πολυπαραγοντικό που ας είμαστε λίγο συγκρατημένοι και ίσως και επιεικείς...

Γενικά... κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι άσχετος ο χρόνος που δημοσιοποιήθηκε το θέμα αλλά τέλος πάντων αυτό συμβαίνει και με άλλα θέματα και μας είναι γνωστή πια αυτή η τακτική, δεν είναι όμως αυτό το μείζον τώρα εδώ.

Όταν δημοσιεύτηκε η φωτογραφία της πρώτης κοπέλας και την είδα, έτυχε μετά από λίγο να μπω σ' ένα χώρο όπου βρισκόντουσαν 5-6 άντρες (και ο άντρας μου) και να κάνω το εξής κακόγουστο και κατάμαυρο αστειάκι : Δεν νομίζω αγόρια μου να το γνωρίζετε το κορίτσι...?

Και μετά απώθησα εντελώς αυτό το δημοσίευμα μέσα μου.

Όταν βγήκε η δεύτερη ιστορία, κλίκαρα απορημένη πάνω στην είδηση σκεπτόμενη ότι "τι ιστορίες βγάζουν οι δημοσιογράφοι ρε παιδί μου, τι είναι πάλι τούτο, τώρα τα θυμήθηκαν/τα κατάλαβαν, κ.λ.π." κι όταν άνοιξε το θέμα κι άρχισα σιγά σιγά να συνειδητοποιώ (και σε σχέση πια με την πρώτη φωτογραφία) τι διαβάζω και τι βλέπω... μου σηκώθηκε η τρίχα!

Αμφισβητεί κανείς την ευθύνη του συνειδητού εγκληματία, αυτού που γνωρίζει(?) δηλαδή ότι νοσεί... και για τους χ,ψ λόγους απλά αδιαφορεί ή/και σκορπά συνειδητά(?) τον θάνατο?

Αλλά το κτήνος ο σύζυγός μας, ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ που πάει όλο χαρά πάνω στην ωρολογιακή βόμβα και εκσπερματώνει,

που καταδέχεται/ανέχεται/αντέχει... να κάνει σεξ με ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΡΑΚΗ, αυτός τι είναι??????

Δεν είναι εύκολο να λύσω το πρόβλημα της (παράνομης) πορνείας και δεν με ενδιαφέρει να διαπομπεύσω καμία πόρνη-καμικάζι. Γιατί το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι. Αν θέλουμε να λυθεί.

Κι επειδή... ανακάλυψα σοκαρισμένη πως τυχαίνει να το γνωρίζω κάπως το ένα κορίτσι - την έβλεπα όταν κατέβαινα για 2 χρόνια, 3 φορές την εβδομάδα, στο κέντρο της Αθήνας για να δουλέψω και σύχναζε κάτω από τον χώρο εργασίας μου για ν' αγοράζει τη δόση της κι όχι μόνο (απ' ότι φαίνεται)... μου είχε ζητήσει τσιγάρο, είχαμε ανταλλάξει κάποιες κουβέντες, την είχα ακούσει να μιλάει στο μπαμπά της στο τηλέφωνο, να του ζητάει συγνώμη και να τον εκλιπαρεί να 'ρθει να την σώσει... ήταν ένα κορίτσι πολύ όμορφο και πολύ ευγενικό όταν σου μίλαγε... και τέλος πάντων δεν θέλω να συγκινηθώ περισσότερο ούτε να κάνουμε το θέμα μελό,

η προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι ν' αναρτηθούν με όλες τις λεπτομέρειες τα στοιχεία των 5.000? ατόμων που συνευρέθησαν με αυτές τις κοπέλες που απλά δεν περνάει η ώρα να πεθάνουν...

Εγώ ευχαρίστως θα τους έφτυνα (τουλάχιστον) κι ας ήταν κι ο γιος μου ανάμεσά τους. Καλά, για τον άντρα μου δεν το συζητάω. Ακόμα κι αν δεν είχε κολλήσει aids, θα φοβόμουνα μήπως με κολλήσει κτηνωδία.

edit : Ξέρω αρκετά νέα παιδιά που έχουν έντονη/άστατη ερωτική ζωή (όχι επί πληρωμή) και δεν παίρνουν καμιά προφύλαξη...

Διαφημίσεις

Nα πω ότι κανείς από όσους διαφωνούμε με τον τρόπο που έγινε η δημοσίευση των στοιχείων των ιερόδουλων, δεν διαφωνεί με την ποινική τους δίωξη. Εφόσον γνώριζαν πως ήταν οροθετικές και συνευρίσκονταν ελεύθερα με τους πελάτες τους, σαφώς και πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να τους επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή. Το λέω αυτο γιατί από κάποια ποστ σχημάτισα την εντύπωση πως όσες αντιδράσαμε στη διαπόμπευσή τους, τις θεωρούμε και αθώες περιστερές. Ωστόσο, κάποιες - οι περισσότερες, πιθανότατα - είναι και οι ίδιες θύματα. Κάποιες άλλες του επαγγέλματός τους, όμως, όχι. Το κάνουν από επιλογή, για το "εύκολο" χρήμα και γιατί, όσο κι αν μας σοκάρει, κάποιες το γουστάρουνε. Αυτό υπάρχει και, όσο κι αν είναι η μειοψηφία και μπορεί να μην ισχύει στην περίπτωση που συζητάμε εδώ, δε μπορούμε να το παραγνωρίσουμε εντελώς.

Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος να δημοσιεύσουν φωτογραφίες των κοριτσιών.

Για μένα πάντως , αυτές οι φωτογραφίες ήταν γροθιά στο στομάχι, τα μελαγχολικά τους μάτια και τα ταλαιπωρημένα σώματα.. Με θλίβει , λυπάμαι τοσο πολύ γι αυτά τα πλάσματα..

Γνωρίζω πολλα για τη σωματεμπορία kinka αλλά νόμιζα ότι συζητάμε για το αν συμφωνούμε με τη δημοσιοποίηση. Συμφωνώ διότι δεν πιστεύω ότι υπήρχε άλλος τρόπος ώστε να πάνε να εξεταστούν όσοι μ@@@κες πήγαν χωρίς προφύλαξη και πιθανότατα θα συνεχίσουν να μεταδίδουν τον ιό ( η μ@@@κια δεν σταματάει να υφίσταται έτσι εύκολα ). Καλα αυτο που λέτε ας βγάζανε τα ονόματα μου προκάλεσε αρκετό γέλιο. Το να βγάζανε και αυτούς αν γινόταν και πρακτικά και όχι μόνο ρητορικά ας τους βγάζανε.Επισηs ξεχνατε τουσ εξησ παράγοντεσ: δεν ξερουμε αν οι κοπελεσ γνωριζαν την αρρωστεια τουσ και επισησ οι άντρεσ που προτιμουν να ψωμισουν τετοιου ειδουσ πόρνεσ είναι " κομμάτια".Αν θέλετε να μιλήσουμε γενικότερα για την πορνεια συμφωνώ με kinka και γενικότερα δεν με χαλάει το τι διαλέγει ο καθένας σαν επάγγελμα όποιο και αν είναι αυτο.

rQGhp3.png

Καμια δεν ρωτησε τον αντρα της γιατι ο κοσμος μας θεωρουμε οτι δεν εχει σχεση με τον κοσμο αυτων των κοριτσιων οποτε κρινουμε εκ του ασφαλους το "πριν" τους το "αυριο" τους και το "τελος" τους απο εξωγηινους που επιλεγουν να πηγαινουν μαζι τους και να συντηρουν αυτη την κατασταση. Αλλα δεν εχουμε καμια σχεση εμεις με εξωγηινους ποτε αλλωστε οποτε δεν μας αγγιζει.

Για πολύ καιρό το θέμα πορνεία είχε απενοχοποιηθεί εντελώς, ήταν σχεδόν κοινωνικά αποδεκτό. .
Από φίλους ναι...έστω και από πατέρες. Από μητέρες όμως πιστεύω ότι η γνωστή σου θα ήταν εξαίρεση!

Τώρα γιατί όσο πάμε και μου θυμίζουμε τριτοκοσμική αφρικανική χώρα..... Μία οι άνθρωποι που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας (και που θα αυξηθούν κατά τα φαινόμενα), μία το AIDS που κάνουμε ότι δεν το ξέρουμε εκτός κι αν είναι Δεκέμβρης (επετειακά δηλ)..... χμμμμμ

έχεις δίκιο......

Μισιρλού... φαντάζομαι πως έχεις καταλάβει από τις συνομιλίες μας σε διάφορα θέματα πόσο σ' εκτιμώ! Αλλά εδώ θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου. Το ότι εσύ κι εγώ, παρ' ότι οι συνθήκες μπορεί να το "ευνοούσαν", στο κρίσιμο σταυροδρόμι... δεν πήραμε τον δρόμο της κακίας αλλά της αρετής... δεν μας φέρνει σε θέση να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και τόσο θυμό για τους άλλους που έπραξαν ακριβώς το αντίθετο. Είναι πολύ δύσκολο να το συζητήσουμε αυτό (κυρίως διαδικτυακά) και γενικά το ποιόν δρόμο διαλέγει κανείς και γιατί... είναι ενα θέμα τόσο πολύπλοκο, σοβαρό, πολυπαραγοντικό που ας είμαστε λίγο συγκρατημένοι και ίσως και επιεικείς...

Γενικά... κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι άσχετος ο χρόνος που δημοσιοποιήθηκε το θέμα αλλά τέλος πάντων αυτό συμβαίνει και με άλλα θέματα και μας είναι γνωστή πια αυτή η τακτική, δεν είναι όμως αυτό το μείζον τώρα εδώ.

Όταν δημοσιεύτηκε η φωτογραφία της πρώτης κοπέλας και την είδα, έτυχε μετά από λίγο να μπω σ' ένα χώρο όπου βρισκόντουσαν 5-6 άντρες (και ο άντρας μου) και να κάνω το εξής κακόγουστο και κατάμαυρο αστειάκι : Δεν νομίζω αγόρια μου να το γνωρίζετε το κορίτσι...?

Και μετά απώθησα εντελώς αυτό το δημοσίευμα μέσα μου.

Όταν βγήκε η δεύτερη ιστορία, κλίκαρα απορημένη πάνω στην είδηση σκεπτόμενη ότι "τι ιστορίες βγάζουν οι δημοσιογράφοι ρε παιδί μου, τι είναι πάλι τούτο, τώρα τα θυμήθηκαν/τα κατάλαβαν, κ.λ.π." κι όταν άνοιξε το θέμα κι άρχισα σιγά σιγά να συνειδητοποιώ (και σε σχέση πια με την πρώτη φωτογραφία) τι διαβάζω και τι βλέπω... μου σηκώθηκε η τρίχα!

Αμφισβητεί κανείς την ευθύνη του συνειδητού εγκληματία, αυτού που γνωρίζει? δηλαδή ότι νοσεί... και για τους χ,ψ λόγους απλά αδιαφορεί ή/και σκορπά συνειδητά(?) τον θάνατο?

Αλλά το κτήνος ο σύζυγός μας, ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ που πάει όλο χαρά πάνω στην ωρολογιακή βόμβα και εκσπερματώνει,

που καταδέχεται/ανέχεται/αντέχει... να κάνει σεξ με ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΡΑΚΗ, αυτός τι είναι??????

Δεν είναι εύκολο να λύσω το πρόβλημα της (παράνομης) πορνείας και δεν με ενδιαφέρει να διαπομπεύσω καμία πόρνη-καμικάζι. Γιατί το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι. Αν θέλουμε να λυθεί.

Κι επειδή... ανακάλυψα σοκαρισμένη πως τυχαίνει να το γνωρίζω κάπως το ένα κορίτσι - την έβλεπα όταν κατέβαινα για 2 χρόνια, 3 φορές την εβδομάδα, στο κέντρο της Αθήνας για να δουλέψω και σύχναζε κάτω από τον χώρο εργασίας μου για ν' αγοράζει τη δόση της κι όχι μόνο (απ' ότι φαίνεται)... μου είχε ζητήσει τσιγάρο, είχαμε ανταλλάξει κάποιες κουβέντες, την είχα ακούσει να μιλάει στο μπαμπά της στο τηλέφωνο, να του ζητάει συγνώμη και να τον εκλιπαρεί να 'ρθει να την σώσει... ήταν ένα κορίτσι πολύ όμορφο και πολύ ευγενικό όταν σου μίλαγε... και τέλος πάντων δεν θέλω να συγκινηθώ περισσότερο ούτε να κάνουμε το θέμα μελό,

η προσωπική μου άποψη λοιπόν είναι ν' αναρτηθούν με όλες τις λεπτομέρειες τα στοιχεία των 5.000? ατόμων που συνευρέθησαν με αυτές τις κοπέλες που απλά δεν περνάει η ώρα να πεθάνουν...

Εγώ ευχαρίστως θα τους έφτυνα (τουλάχιστον) κι ας ήταν κι ο γιος μου ανάμεσά τους. Καλά, για τον άντρα μου δεν το συζητάω. Ακόμα κι αν δεν είχε κολλήσει aids, θα φοβόμουνα μήπως με κολλήσει κτηνωδία.

edit : Ξέρω αρκετά νέα παιδιά που έχουν έντονη/άστατη ερωτική ζωή (όχι επί πληρωμή) και δεν παίρνουν καμιά προφύλαξη...

σε ευχαριστώ για την εκτίμηση, ανταποδίδω, και δηλώνω ότι έχετε το ελεύθερο να διαφωνείτε μαζί μου χωρίς καμιά παρεξήγηση!!! :D:D Εδώ είμαστε απλά για να μιλάμε. Δεν έχω ούτε μία 'φίλη' σε αυτό το φόρουμ και μου αρέσει που έτσι 'αντικειμενικά' συμφωνώ η διαφωνώ με κάποιαν.

Να τα πάρω ένα ένα.....

Θυμό αν έβγαλα ήταν λάθος ο τρόπος μου, γιατί δεν νιώθω θυμό. Ούτε για τη μία πλευρά ούτε για την άλλη. Λύπη ναι, αλλά όχι θυμό. Θυμό θα ένιωθα μόνο αν ένας από αυτους τους άντρες ήταν ο άντρας μου, ο αδερφός μου ή μεθαύριο ο γιος μου.

Ασφαλή συμπεράσματα ποιά είναι? εξήγησέ μου για να σου απαντήσω. Δεν έχω συμπεράνει κάτι. Θεωρώ ότι όλες οι κοπέλες του κόσμου εχουν την δυνατότητα επιλογής. Όχι όταν πλεόν είναι έρμαια των παθών τους, πολύ πριν. Όπως θεωρείτε ότι η προφύλαξη είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ (αν και όπως βλεπετε δεν είναι) εν έτη 2012, έτσι θεωρώ αυτονόητο ότι στην εποχή μας από πολύ μικ΄ρες ξέρουμε τις κλασσικές κακοτοπιές και ότι πρέπει να τις αποφύγουμε. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, ναι. Ελάχιστες όμως.....εγώ μιλάω για τον κανόνα.

Έχετε σκεφτεί τι γίνεται στον φοιτητόκοσμο? Ξέρετε ποιό είναι το ποσοστό σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος που φοιτήτριες εκδίδονται για να έχουν εξτρα χρήματα?....πολύ μεγάλος ο αριθμός... Δεν είναι επιλογή τους αυτό? Μεθαυρίο το πιθανότερο δεν είναι να καταλήξουν κάπου άσχημα?

Εκφράστηκα σκληρά? Παραδέχομαι ότι έτσι νιώθω. Δεν θα ήθελα να υποκριθώ προκειμένου να με συμπαθήσετε.:).... Για κάποιες ιερόδουλες που ήξεραν ότι είναι οροθετικές και παρ΄όλο αυτα έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη , δεν νιώθω συμπάθεια. Συμπόνοια ναι, αλλά όχι συμπάθεια.

Η μία από αυτές λοιπόν είναι παντρεμένη, με παιδί, και θεωρείται ως μία 'καλή' σύζυγος και μητέρα...Η φωτό την αδικέι πολύ. Δεν ξέρω αν είναι χρήστης ή όχι, ξέρω όμως ότι είχε όλες τις προυποθέσεις να μην βάλει σε κίνδυνο τη ζωη των άλλων, του παιδιού της. Για τον άντρα της δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήξερε κάτι...τι να πω.....:-(

Από εκέι και πέρα, ούτε μίσος νιώθω, ούτε θυμό. Αλλά δεν μπορω να την δικαιολογήσω. Αν ξέρατε και εσείς το παιδάκι ή τη μητέρα της ίσως να νιώθατε το ίδιο.

Και εγω τα ίδια συναισθήματα με εσένα είχα όταν είδα τις φωτό....Αλλά εγώ τον φώναξα τον άντρα μου και του είπα σοβαρη 'αν έχεις κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τα τελευταια 3-4 χρονια, σε παρακαλώ πήγαινε να εξεταστείς.' Δεν μου έχει δώσει δικαιώματα, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος αλλά είμαι παντα επιφυλακτική....

Είπα εξαρχής ότι ευθύνη έχουν ίση και οι δύο πλευρές. Δεν είπα ότι φταίνε μόνο οι κοπέλες. 'Εχω διαβάσει τόσα άρθρα τις τελευταίες ώρες περί των δικαιωμάτων τους, που θέλω να φωνάξω υπέρ των δικών μου!!!!

Nα πω ότι κανείς από όσους διαφωνούμε με τον τρόπο που έγινε η δημοσίευση των στοιχείων των ιερόδουλων, δεν διαφωνεί με την ποινική τους δίωξη. Εφόσον γνώριζαν πως ήταν οροθετικές και συνευρίσκονταν ελεύθερα με τους πελάτες τους, σαφώς και πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και να τους επιβληθεί η προβλεπόμενη ποινή. Το λέω αυτο γιατί από κάποια ποστ σχημάτισα την εντύπωση πως όσες αντιδράσαμε στη διαπόμπευσή τους, τις θεωρούμε και αθώες περιστερές. Ωστόσο, κάποιες - οι περισσότερες, πιθανότατα - είναι και οι ίδιες θύματα. Κάποιες άλλες του επαγγέλματός τους, όμως, όχι. Το κάνουν από επιλογή, για το "εύκολο" χρήμα και γιατί, όσο κι αν μας σοκάρει, κάποιες το γουστάρουνε. Αυτό υπάρχει και, όσο κι αν είναι η μειοψηφία και μπορεί να μην ισχύει στην περίπτωση που συζητάμε εδώ, δε μπορούμε να το παραγνωρίσουμε εντελώς.

α μπράβο.....:)

Γνωρίζω πολλα για τη σωματεμπορία kinka αλλά νόμιζα ότι συζητάμε για το αν συμφωνούμε με τη δημοσιοποίηση. Συμφωνώ διότι δεν πιστεύω ότι υπήρχε άλλος τρόπος ώστε να πάνε να εξεταστούν όσοι μ@@@κες πήγαν χωρίς προφύλαξη και πιθανότατα θα συνεχίσουν να μεταδίδουν τον ιό ( η μ@@@κια δεν σταματάει να υφίσταται έτσι εύκολα ).

α μπράβο, και αυτό. Το ξέχασα προηγουμένως! Νομίζετε ότι μαζί με αυτές τις κοπέλες θα πήγαινε κάποιος 'νορμαλ' ανθρωπος? εγώ όχι.....ίσως οι φωτό μόνο να ταρακουνούσαν τέτοια πλάσματα.

α μπράβο, και αυτό. Το ξέχασα προηγουμένως! Νομίζετε ότι μαζί με αυτές τις κοπέλες θα πήγαινε κάποιος 'νορμαλ' ανθρωπος? εγώ όχι.....ίσως οι φωτό μόνο να ταρακουνούσαν τέτοια πλάσματα.

Δηλαδή όλες αυτές οι χιλιάδες ανθρώπων που έσπευσαν να εξεταστούν (συν πόσοι άλλοι δεν εκδήλωσαν τέτοιο ενδιαφέρον) είναι όλοι "μη νορμάλ";

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...