Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

για καποιο καρμικο λογο συμφωνω με τον Περηφανο Πατερα. αν πραγματικα τους ενδιεφερε η οικογενεια τους θα το εδειχναν με την εν γενει συμπεριφορα τους και οχι με ελευθερο σεξ. ας μην κρυβομαστε πισω απο τα γεγονοτα: δεν ειναι μονο το aids ή η ηπατιτιδα που μπορει να κολλησει καποιος. ειναι κομματι της γενικοτερης παρακμης της οικογενειας και του κοινωνικου συνολου. πηγαινω στις ιεροδουλες αλλα ειμαι ευηποληπτος πολιτης και περιφερω παντου την "οικογενειακη μου ευτυχια". εχω προβληματα με τη γυναικα μου γιατι θελω ισως πιο κινκυ καταστασεις και ξεσπαω σε ερειπεια της κοινωνιας που ειτε το θελησαν ειτε οχι βρεθηκαν στη θεση να πουλανε το κορμι τους. ξερετε κατι; πριν απο 4-5 χρονια (δε θυμαμαι λογω ηλικιας) ειχα γνωρισει καποιον που επανω στη κουβεντα μου ειχε εξομολογηθει ολα αυτα που σας αναφερω ως προσωπικη του εμπειρια και επιλογη. εκανε ελευθερα σεξ με ιεροδουλες με πληρη επιγνωση των συνεπειων των πραξεων του. επομενως δεν μπορω να λυπηθω για αυτους που εκθετουν τους εαυτους τους ασυνειδητα σε κινδυνο. εχω να λυπηθω τις οικογενειες τους και πολυ περισσοτερο τα "μαυρα προβατα" της καλοστημενης κοινωνιας μας.

lRR9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Misspiggy, δεν είμαστε εδώ να κρίνουμε κανέναν, ο αναμάρτητος......

Είναι ό,τι ακριβώς είπες κι εσύ '' όλοι είμαστε μαύρα πρόβατα της καλοστημένης κοινωνίας μας''. Το ζητούμενο είναι η αφύπνηση στην όλη ιστορία.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Δηλαδη εσυ πιστευεις θαυματακι, οτι καποιος που εχει παει ελευθερα με καποια απο αυτες τις κοπελες, θα την δει στο ιντερνετ, και θα παει να πει στην γυναικα του, "γυναικα, κατσε κατω εχω να σου πω κατι, δεν ξερω πως θα το παρεις, μαλλον εχεις AIDS γιατι πηγα με μια ιεροδουλη χωρις προφυλακτικο, ναι αυτην εδω την νουμερο 6 και μετα καναμε ερωτα και μαζι οποτε μαλλον σε κολλησα παμε μια στο νοσοκομειο να κανουμε εξετασεις να μας φυγει η ιδεα, ναι αγαπη μου στιγμιαιο λαθος ηταν, μια φορα μου συνεβη το υποσχομαι, τι? με συγχωρεις? αχ σε ευχαριστω αγαπη μου και εγω σε αγαπαω?". με τετοια μετρα δεν προστατευεται κανενας, και το να ξερει καποιος "μετα εορτης" δεν τον προστατευει, απλα τον προετοιμαζει για το μετα....τι φαρμακα να παρω? κτλ.....θα εχει ηδη κολλησει την γυναικα του μεχρι να δει την φωτο σε ανοιχτη δημοσιευση. το θεμα ειναι να μην παει...εφοσον και πηγε.....

Εάν πάντως ο άντρας μου είχε πάει μαζί της, 1.000.000 φορές να μου το έλεγε χύμα, να πάω να δω ΕΓΩ τί θα κάνω (για μένα και τα παιδιά μου θα με ένοιαζε και μόνο), παρά να ζω στο συννεφάκι μου.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Βλέπω είσαι άντρας.... ΕΑΝ (υποθετικά) είχες επισκεφτεί αυτόν τον οίκο και είχες πάει ελεύθερα με τη γυναίκα που είναι οροθετική, δε θα σε ενδιέφερε να το γνωρίζεις; Ώστε να προφυλαχθείς εσύ, το παιδί σου, η γυναίκα σου....

ενω αν ειχε παει σε αλλον οικο με αλλη γυναικα χωρις προφ θα επρεπε να κοιμαται ησυχος????/ το χωρις προφ με ιεροδουλη ειναι το θεμα που πρεπει να τους κανει να ψαχτουν οχι η φατσα τους φορα παρτιδα στην τηλεοραση,,,αυτη αυτη κυρια προεδρε ασε που το ηξερε η παλιοπορνη,,και οι αλλες??????οι αλλοι που εκαναν το ιδια με τις οοοολες τις αλλες τι κανουν? να καθησυχαστουν? η θα τις βγαλουν ολες φωτο να τις παιζουν ολη μερα κι ολη νυχτα στην τηλεοραση? να τις βγαλουν αφισα σε κολωνα της δεη! ελεος! δεν φτανει δηλαδη πηγες με ιεροδουλη χωρις προφυλακτικο αντε ψαξου???

το προφυλαξου αφορα ολους και ολες κι οποιος παει με τετοιους ορους με γυναικα ιεροδουλη προσεγγιζεται διαφορετικα,, απο το κρατος,,κρατος:confused:λεμε τωρα

Διαφημίσεις

για καποιο καρμικο λογο συμφωνω με τον Περηφανο Πατερα. αν πραγματικα τους ενδιεφερε η οικογενεια τους θα το εδειχναν με την εν γενει συμπεριφορα τους και οχι με ελευθερο σεξ. ας μην κρυβομαστε πισω απο τα γεγονοτα: δεν ειναι μονο το aids ή η ηπατιτιδα που μπορει να κολλησει καποιος. ειναι κομματι της γενικοτερης παρακμης της οικογενειας και του κοινωνικου συνολου. πηγαινω στις ιεροδουλες αλλα ειμαι ευηποληπτος πολιτης και περιφερω παντου την "οικογενειακη μου ευτυχια". εχω προβληματα με τη γυναικα μου γιατι θελω ισως πιο κινκυ καταστασεις και ξεσπαω σε ερειπεια της κοινωνιας που ειτε το θελησαν ειτε οχι βρεθηκαν στη θεση να πουλανε το κορμι τους. ξερετε κατι; πριν απο 4-5 χρονια (δε θυμαμαι λογω ηλικιας) ειχα γνωρισει καποιον που επανω στη κουβεντα μου ειχε εξομολογηθει ολα αυτα που σας αναφερω ως προσωπικη του εμπειρια και επιλογη. εκανε ελευθερα σεξ με ιεροδουλες με πληρη επιγνωση των συνεπειων των πραξεων του. επομενως δεν μπορω να λυπηθω για αυτους που εκθετουν τους εαυτους τους ασυνειδητα σε κινδυνο. εχω να λυπηθω τις οικογενειες τους και πολυ περισσοτερο τα "μαυρα προβατα" της καλοστημενης κοινωνιας μας.

συμφωνω,,,οσο για τις οικογενειες τους προφανως τις εχουν χεσμενες,,,οι πραξεις μιλανε απο μονς τους

Προσωπικά δε το βλέπω σα διαπόμπευση. Δεν είδα κανένα να τις χλευάζει....

Το ζητούμενο είναι -και συμφωνούμε όλοι- η ενημέρωση και η πρόληψη.

Το AIDS δε το αντιμετωπίζω σα κάτι το επάρατο, το κακό, ούτε είπα να τους στείλουμε στα έγκατα, προς Θεού.

Η λεπτή γραμμή εδώ είναι όχι ότι οι κοπέλες νοσούν, αλλά ότι εκδίδονται. Και όχι, δε το θεωρώ κακό να εκδίδεσαι, απενατίας το βρίσκω τίμιο σαν επάγγελμα αφού δε βλάπτεις κάποιον, δε σκοτώνεις, δε κλέβεις, δε βιάζεις.

Εφόσον όμως εκδίδεσαι και ο πελάτης είναι κουκουρούκου να βάλει προφυλακτικό, γιατί είναι επιεικώς ανεγκέφαλος, τότε δε πρέπει να δράσει κάπως εναλλακτικά η κοινωνία;

Δε λέω πως δρα σωστά ή λάθος, αλλά έστω κι έτσι....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Προσωπικά δε το βλέπω σα διαπόμπευση. Δεν είδα κανένα να τις χλευάζει....

Το ζητούμενο είναι -και συμφωνούμε όλοι- η ενημέρωση και η πρόληψη.

Το AIDS δε το αντιμετωπίζω σα κάτι το επάρατο, το κακό, ούτε είπα να τους στείλουμε στα έγκατα, προς Θεού.

Η λεπτή γραμμή εδώ είναι όχι ότι οι κοπέλες νοσούν, αλλά ότι εκδίδονται. Και όχι, δε το θεωρώ κακό να εκδίδεσαι, απενατίας το βρίσκω τίμιο σαν επάγγελμα αφού δε βλάπτεις κάποιον, δε σκοτώνεις, δε κλέβεις, δε βιάζεις.

Εφόσον όμως εκδίδεσαι και ο πελάτης είναι κουκουρούκου να βάλει προφυλακτικό, γιατί είναι επιεικώς ανεγκέφαλος, τότε δε πρέπει να δράσει κάπως εναλλακτικά η κοινωνία;

Δε λέω πως δρα σωστά ή λάθος, αλλά έστω κι έτσι....

το ότι μάθανε γνωστοί, φίλοι οικογένειες και τα πιθανά παιδιά τους ότι εκδίδονται και είναι οροθετικές δεν είναι διαπόμπευση?

Ποιά είναι η εναλλακτική δράση της κοινωνίας? Να βγάλει τις φωτο των κοριτσιών που νοσούν και εκδίδονται?

Λες να μην ξέρουν αυτοί που πήγαν μαζί τους σε ποιά περιοχή πήγαν και ποιές μπορεί να είναι πάνω κάτω?

Μια ανακοίνωση για την περιοχή χρειάζεται και θα το πιάσουν το νόημα οι "πελάτες".

Εξακολουθώ λοιπόν να μην καταλαβαίνω πως προστατεύεται η δημόσια υγεία με την ανάρτηση των φωτογραφιών.

Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου? ή είναι μέρος της παιδείας που προσφέρει το κράτος για την ενημέρωση των πολιτών?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

O τρόπος ενημέρωσης σαφέσατα και είναι λάθος. Αλλά τελευταία στιγμή, που το ''κακό'' (ας μου επιτραπεί ο όρος) έγινε, τί άλλο πρόσφορο υπάρχει;

Η Αχαρνών και η Φυλής είναι φύσκα σε οίκους ανοχής και φύσκα σε ''κοπέλες'', εκ των οποίων οι περισσότερες δεν είναι και μόνιμες σε κάποιον οίκο. Άρα η ανάρτηση της φώτο τους δεν είναι μια άμεση -έσχατη και λάθος- λύση; Επιπλέον, δε πρέπει να ενημερωθούν και μελλοντικοί ''πελάτες'';

iyuNp3.png4hNCp3.png

Έντιτ

Οι οικογένειες αυτών των γυναικών για ποιό πράμα να λυπηθούν πρώτα; Που το παιδί τους/εγγόνι τους δε ξέρω κι εγώ τί, εκπορνεύεται; Που είναι χρήστης ουσιών; Που είναι οροθετικός; Που η φώτο του δημοσιεύτηκε;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Άρα η ανάρτηση της φώτο τους δεν είναι μια άμεση -έσχατη και λάθος- λύση; Επιπλέον, δε πρέπει να ενημερωθούν και μελλοντικοί ''πελάτες'';

Μαρκάρω την λέξη ΛΑΘΟΣ.

Εφόσον λοιπόν συμφωνούμε ότι είναι λάθος, τότε δεν έχει να προσφέρει κάτι στην δημόσια υγεία.

Η δημόσια υγεία προστατεύεται με ΣΩΣΤΕΣ αποφάσεις και όχι με πυροτεχνήματα.

Όσο για την ενημέρωση των μελλοντικών πελατών, εσύ πιστεύεις ότι το ανεγκέφαλο ζώονπου πάει με αδήλωτη ιερόδουλη χωρίς προφυλακτικό, θα πάει με την φωτο στο χέρι?

Ή να σε ρωτήσω κάτι άλλο... αυτά τα ανθρωποειδή που πάνε και θα πάνε στο μέλλος, με αυτές τις ταλαίπωρες ναρκομανείς κοπέλες ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΕΣ, πιστεύεις ότι τις κοιτάνε στο πρόσωπο? Ότι τις θυμούνται?????

Άρα ξαναρωτάω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ?

Συγνώμη αλλά δεν την βλέπω πουθενά.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Έντιτ

Οι οικογένειες αυτών των γυναικών για ποιό πράμα να λυπηθούν πρώτα; Που το παιδί τους/εγγόνι τους δε ξέρω κι εγώ τί, εκπορνεύεται; Που είναι χρήστης ουσιών; Που είναι οροθετικός; Που η φώτο του δημοσιεύτηκε;

Που το μάθανε από τα ΜΜΕ και δεν είχαν ιδέα ότι μπορεί να εκπορνεύεται ή ότι είναι οροθετική και αύριο μεθαύριο θα βγει η μάνα Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ κάποιες από αυτές τις κοπέλες να πάει s/m και κάποιος αρχι-λαλακας θα την δείξει με το δάχτυλο και θα φωνάξει μέσα στον κόσμο :

"Παιδιά η κόρη αυτηνής είναι πουτάνα"

Ή στο σχολείο να ρωτήσουν το παιδί:

"Γιατί η μάνα σου είναι πουτάνα" (και σου λέων την light εκδοχή)

Σου αρκεί ?

Μαρκάρω την λέξη ΛΑΘΟΣ.

Εφόσον λοιπόν συμφωνούμε ότι είναι λάθος, τότε δεν έχει να προσφέρει κάτι στην δημόσια υγεία.

Η δημόσια υγεία προστατεύεται με ΣΩΣΤΕΣ αποφάσεις και όχι με πυροτεχνήματα.

Όσο για την ενημέρωση των μελλοντικών πελατών, εσύ πιστεύεις ότι το ανεγκέφαλο ζώονπου πάει με αδήλωτη ιερόδουλη χωρίς προφυλακτικό, θα πάει με την φωτο στο χέρι?

Ή να σε ρωτήσω κάτι άλλο... αυτά τα ανθρωποειδή που πάνε και θα πάνε στο μέλλος, με αυτές τις ταλαίπωρες ναρκομανείς κοπέλες ΠΟΥ ΕΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΕΣ, πιστεύεις ότι τις κοιτάνε στο πρόσωπο? Ότι τις θυμούνται?????

Άρα ξαναρωτάω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ?

Συγνώμη αλλά δεν την βλέπω πουθενά.

Δε πάει με τη φώτο, αλλά άμα έχει δει τη φώτο της θα ξέρει πως κινδυνεύει 10.000 φορές περισσότερο. Αμα παρόλα αυτά πάει, τότε ναι αποτελεί κίνδυνο, γιατί θα μολύνει κάποιον άλλο με τη σειρά του, αυτό το ζαβάδι (ο πελάτης εννοώ).

Η λύση, είναι έσχατη, αναγκαία. Δεν είναι άμεση και αποτελεσματική.

Είναι ρε συ, σα να βάλω ένα αναμμένο κερί δίπλα στη κουρτίνα, αυτή αρπάξει φωτιά, λαμπαδιάσει το σπίτι μετα.....Ε, στη τελική θα πηδήξω από το μπαλκόνι. Ε, όσο ηλίθια είναι και αυτή η λύση, άλλο τόσο είναι και η δημοσίευση των φώτο. Αλλά είναι η τελική λύση...

iyuNp3.png4hNCp3.png

Που το μάθανε από τα ΜΜΕ και δεν είχαν ιδέα ότι μπορεί να εκπορνεύεται ή ότι είναι οροθετική και αύριο μεθαύριο θα βγει η μάνα Ή ΤΟ ΠΑΙΔΙ κάποιες από αυτές τις κοπέλες να πάει s/m και κάποιος αρχι-λαλακας θα την δείξει με το δάχτυλο και θα φωνάξει μέσα στον κόσμο :

"Παιδιά η κόρη αυτηνής είναι πουτάνα"

Ή στο σχολείο να ρωτήσουν το παιδί:

"Γιατί η μάνα σου είναι πουτάνα" (και σου λέων την light εκδοχή)

Σου αρκεί ?

Απ'όσο παρακολούθησα οι κοπέλες -ευτυχώς- παιδάκια δεν είχανε. Ήταν τοξικομανείς, είναι άλλο κεφάλαιο αυτό πολύ πιο ευαίσθητο. Μιλάμε για κοπέλες άρρωστες λόγω της εξάρτησής τους. Δε τις βάζω στην ίδια κατηγορία με τις ''επαγγελματίες''.

Επιπρόσθετα, 7/10 ήταν και άστεγες, δεν είχανε οικογένεια να τις αναζητήσει; Δηλαδή τώρα θα εκπλαγούν οι δικοί τους που είδανε το παιδί τους αναρτημένο στο site της αστυνομίας;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Απ'όσο παρακολούθησα οι κοπέλες -ευτυχώς- παιδάκια δεν είχανε. Ήταν τοξικομανείς, είναι άλλο κεφάλαιο αυτό πολύ πιο ευαίσθητο. Μιλάμε για κοπέλες άρρωστες λόγω της εξάρτησής τους. Δε τις βάζω στην ίδια κατηγορία με τις ''επαγγελματίες''.

Επιπρόσθετα, 7/10 ήταν και άστεγες, δεν είχανε οικογένεια να τις αναζητήσει; Δηλαδή τώρα θα εκπλαγούν οι δικοί τους που είδανε το παιδί τους αναρτημένο στο site της αστυνομίας;

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τις ρωτήσαν εάν έχουν οικογένεια ή παιδιά πριν αναρτήσουν τις φωτο?

Που το ξέρεις ήταν άστεγες επειδή κάποια στιγμή τα σπάσανε με τις οικογένειές του και πήραν τον στραβό το δρόμο?

Που το ξέρεις πόσες οικογένειες εκπλαγήκανε με αυτές τις φωτο?

Που ξέρεις τι ξημερώνει αύριο μεθαύριο στα παιδιά μας και δεν παρασυρθούν σε τέτοιους δρόμους???????????:oops::oops::oops:

Σκατά στο στόμα μου, αλλά δεν κρίνω για να μην κριθώ.

Αν ήμουν η μάνα μιας από αυτές τις κοπέλες και δεν ήξερα τίποτε (και στην ηλικία μου θα μπορούσα να είμαι) τώρα θα είχα πάθει εγκεφαλικό.

Διαφημίσεις

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι τις ρωτήσαν εάν έχουν οικογένεια ή παιδιά πριν αναρτήσουν τις φωτο?

Που το ξέρεις ήταν άστεγες επειδή κάποια στιγμή τα σπάσανε με τις οικογένειές του και πήραν τον στραβό το δρόμο?

Που το ξέρεις πόσες οικογένειες εκπλαγήκανε με αυτές τις φωτο?

Που ξέρεις τι ξημερώνει αύριο μεθαύριο στα παιδιά μας και δεν παρασυρθούν σε τέτοιους δρόμους???????????:oops::oops::oops:

Σκατά στο στόμα μου, αλλά δεν κρίνω για να μην κριθώ.

Αν ήμουν η μάνα μιας από αυτές τις κοπέλες και δεν ήξερα τίποτε (και στην ηλικία μου θα μπορούσα να είμαι) τώρα θα είχα πάθει εγκεφαλικό.

Άμα μπεις το site της αστυνομίας λέει αναλυτικά τα στοιχεία τους. Πότε γεννήθηκαν ,πού γεννήθηκαν, πού μένουν, ονόματα γονέων και τα σχετικά.

Εγώ εγκεφαλικά θα πάθαινα από τη στιγμή που τα παιδιά μου θα εξαφανίζονταν από το σπίτι, δε νομίζω να προλάβαινα να πάθω κι άλλα στη πορεία...Δε θα υπήρχα.

Σαφέστατα και τα παιδιά μου μπορεί να μπλέξουν, δεν είπα το αντίθετο. Ακόμη κι εγώ. Μηδενός εξαιρουμένου.

Τέσπα, το ζήτημα είναι πολύ λεπτό γιατί εμπλέκονται πολλά ατομικά δικαιώματα. Οπότε από τη φύση του είναι δυσεπίλυτο.

Δε κρίνω κανένα. Απλά όλα είναι λύση ανάγκης και σίγουρα μπορούν να υπάρξουν αποτελεσματικότερες λύσεις.

iyuNp3.png4hNCp3.png

ναι γι' αυτούς δεν παίζει να δημοσιευθούν φωτογραφίες! Αυτοι δεν αποτελούν κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία άλλωστε! Είναι όλοι ειλικρινείς και πριν ... μήσουν προειδοποιούσαν: "πήγα με ιερόδουλο χωρίς προφυλακτικό... δεν φαντάζομαι να φοβάσαι ή να σε πειράζει ε;"

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Οσον αφορα την δημοσια διαπομπευση των ιεροδουλων, δεν εκπλησομαι, καθε κοινωνια σε παρακμη θελει το "κολοσσαιο" της, να βλεπει τους "αδυναμους κρικους" να κατασπαραζονται μπροστα στα ματια τους. Σημεια των καιρων...(οχι το αρχαιοτερο επαγγελμα του κοσμου, αυτο υπηρχε και θα υπαρχει οσο υπαρχουν γυναικες αντρες, πεινα και στρατος) οπως και η στροφη της κοινωνιας (8%?) στη ακροδεξια. Ο πεινασμενος και ο παρηκμασμενος ψαχνει καποιον πιο αδυναμο, να βρει καπου και να βγαλει ολα του τα κομπλεξ, καποιον να παρηγορησει για ολα αυτα που τον καινε, γιατι για ολα φταινε οι αλλοι. οι ιεροδουλες, οι μεταναστες, οι μεταναστριες ιεροδουλες κτλ........οσον αφορα αυτους τους πελατες που πηγανε χωρις προφυλακτικο με αυτες τις ιεροδουλες, εγω το βλεπω εντελως δαρβινικα το θεμα, αν ειναι τοσο ηλιθιος καποιος, αφαιρει τα γονιδια του απο τον ματαιο αυτον τον κοσμο και το ανθρωπινο ειδος γινεται καλυτερο.

Τα είπες πολύ ωραία! Άντρας είσαι? Χαίρομαι γι' αυτό!

O τρόπος ενημέρωσης σαφέσατα και είναι λάθος. Αλλά τελευταία στιγμή, που το ''κακό'' (ας μου επιτραπεί ο όρος) έγινε, τί άλλο πρόσφορο υπάρχει;

Η Αχαρνών και η Φυλής είναι φύσκα σε οίκους ανοχής και φύσκα σε ''κοπέλες'', εκ των οποίων οι περισσότερες δεν είναι και μόνιμες σε κάποιον οίκο. Άρα η ανάρτηση της φώτο τους δεν είναι μια άμεση -έσχατη και λάθος- λύση; Επιπλέον, δε πρέπει να ενημερωθούν και μελλοντικοί ''πελάτες'';

καλα εσυ νομιζεις οτι θυμουνται τα προσωπα των κοριτσιων?στοιχιματιζω οτι κανενας τους δεν τις θυμαται,,ακουσαν για τις περιοχες, τους παρανομους οικους ανοχης, και για οροθετικες, αυτο τους ηταν αρκετα για να φοβηθουν μετα ειδαν και κατι φωτογραφιες και θυμηθηκαν,,,τι θυμηθηκαν ο θεος κι η ψυχη τους,,περιττες οι φωτογραφιες εντελως περιττες

οι μελλοντικοι πελατες θα πηγαινουν με τις φωτογραφιες στο χερι να διαλεξουν μια αλλη για να κανουν ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ?

Φοβερη προνοια, φοβερος σχεδιασμος να τον προτεινουν και δτην υπολοιπη υφηλιο

γνωριζω κοπελα δερματολογο, με σοβαρο προβλημα υγειας που κολλησε απο μεταγγιση να μας την δειξουν κι αυτη?

καλα εσυ νομιζεις οτι θυμουνται τα προσωπα των κοριτσιων?στοιχιματιζω οτι κανενας τους δεν τις θυμαται,,ακουσαν για τις περιοχες, τους παρανομους οικους ανοχης, και για οροθετικες, αυτο τους ηταν αρκετα για να φοβηθουν μετα ειδαν και κατι φωτογραφιες και θυμηθηκαν,,,τι θυμηθηκαν ο θεος κι η ψυχη τους,,περιττες οι φωτογραφιες εντελως περιττες

οι μελλοντικοι πελατες θα πηγαινουν με τις φωτογραφιες στο χερι να διαλεξουν μια αλλη για να κανουν ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ?

Φοβερη προνοια, φοβερος σχεδιασμος να τον προτεινουν και δτην υπολοιπη υφηλιο

γνωριζω κοπελα δερματολογο, με σοβαρο προβλημα υγειας που κολλησε απο μεταγγιση να μας την δειξουν κι αυτη?

Προσωπικά, τις κοπέλες τις θυμάμαι από τις φώτο που είδα. Εντάξει δε θυμάμαι και τί χρώμα μάτια έχουν, αλλά άμα τις δω σίγουρα θα θυμηθώ! Ιδιαίτερα τη κοπέλα από τη Ρωσία, τη θυμάμαι χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι, πως πέρα από εμένα θα θυμούνται κι άλλοι ''ενδιαφερόμενοι''.

Ακόμη, θα υπάρχουν ακόμα πολλοί ανεγκέφαλοι που μετά από όλο αυτό το ντόρο, πα πληρώνουν για σεξ χωρίς προφύλαξη. Άμα τώρα κάποιος, έχοντας δει τη φώτο εξακολουθήσει να θέλει χωρίς προφυλακτικό μαζί της, τί να πω.....

Όσο για τα άλλα, θα συμφωνήσω μαζί σου!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Προσωπικά, τις κοπέλες τις θυμάμαι από τις φώτο που είδα. Εντάξει δε θυμάμαι και τί χρώμα μάτια έχουν, αλλά άμα τις δω σίγουρα θα θυμηθώ! Ιδιαίτερα τη κοπέλα από τη Ρωσία, τη θυμάμαι χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι, πως πέρα από εμένα θα θυμούνται κι άλλοι ''ενδιαφερόμενοι''.

Ακόμη, θα υπάρχουν ακόμα πολλοί ανεγκέφαλοι που μετά από όλο αυτό το ντόρο, πα πληρώνουν για σεξ χωρίς προφύλαξη. Άμα τώρα κάποιος, έχοντας δει τη φώτο εξακολουθήσει να θέλει χωρίς προφυλακτικό μαζί της, τί να πω.....

Όσο για τα άλλα, θα συμφωνήσω μαζί σου!

θα στο πω διαφορετικα,,αν βαλουν μια δικη μου φωτογραφια και πουν ιεροδουλη οροθετικη, θα σπευσουν πολλοι αντρες να πουν αχ εχω παει με αυτην ας ψαχτω

οι περισσοτεροι θυμουνται αμυδρα μπερδευονται ειτε βλεποντας σε ενα προσωπο ολες τις πορνες με τις οποιες εχουν παει, ειτε και το αντιστροφο θυμουνται την δικη τους καπως αλλιως και μετα δεν την αναγνωριζουν στην φωτογραφια,,εν ολιγοις ως μετρο ειναι αχρηστο,,δημιουργει, ειτε πανικο ειτε εφησυχασμο εφοσον ο αλλος δεν την αναγνωριζει ακομα κι αν εχει κοιμηθει μαζι της

τωρα εσυ κι εγω που τις θυμομαστε χεστηκαμε μαλλον,,, το θεμα ειναι να αποδοθει η εννοια,,,σεξ, ιεροδουλες, προφυλαξη, οροθετικες, οροθετικοι εξετασεις,, τα προσωπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

Μέχρι στιγμής οι οροθετικές ιερόδουλες έχουν φτάσει τις 31. Βέβαια, τώρα που τα κανάλια έχουν να ασχοληθούν με άλλα θέματα, ούτε φωτογραφίες είδαμε ούτε πολύωρες συνδέσεις, ούτε αναλύσεις και ειδικούς στα παράθυρα να επισημαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης...ούτε καν να αναφέρουν σε ποια "σπίτια" βρέθηκαν (μα τόση αδιαφορία ξαφνικά?)

Άλλη μία προεκλογική καυτή πατάτα , που κρύωσε μετεκλογικά....

(άποψή μου πάντα για την προεκλογική χρήση του θέματος)

Κατά τα άλλα για να επιστρέφουμε στον τίτλο του θέματος, δημόσια διαπόμπευση υπέστησαν μόνο οι πρώτες.

Και τώρα που βρέθηκαν οι πρώτοι 5 άντρες μήπως να μας τους δείξουν κι αυτούς;

Βγήκε πάντως μία από αυτές, νομίζω σε μεσημεριανή εκπομπή, και έδωσε συνέντευξη γιατί λέει είχε έρθει σε επαφή με 24χρονο ηθοποιό. Εν τω μεταξύ δεν έδειχναν το πρόσωπο της :shock:!Αφού είχαν δει όλοι τη φωτό της, τι την ένοιαζε;Τελοσπάντων αυτή είπε ότι βγήκε να μιλήσει γιατί οι άλλες κοπέλες λένε ''δεν με νοιάζει ποιον θα κολλήσω'' ενώ αυτή νοιάζεται. Και είπε μάλιστα ότι δεν το πρότεινε αυτή να πάνε χωρίς προφύλαξη αλλά αυτός...Τώρα κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά, θα σας γελάσω...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Πρώτη εγώ έλεγα ότι αφού έδειξαν αυτές θα πρέπει να δείξουν και τους πελάτες.....ανθρωπάρια όλοι τους.....το θέμα τους δηλ. δεν είναι οι πράξεις τους και οι επιπτώσεις τους, αλλά μη φανούν ποιοι είναι.......

Ξανατονίζω ότι οι πελάτες είναι πιο επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία από ότι οι ιερόδουλες.....στο φινάλε αυτές λόγω δουλειάς και εξαρτήσεων κουβαλάνε ένα κάρο πράγματα......οι "καλοί", "τίμιοι" και απερίσκεπτοι πελάτες που ντύνονταν μετά τα βίτσια τους την αθωότητα έτσι θα τη βγάλουν?

Η υποκρισία της κοινωνίας είναι όλο αυτό!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...