Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

να ολοκληρωσω,,,τους ΟΦΕΙΛΩ γιατι ειναι τα αμορτισερ μεταξυ εμου κι ολων των αρρωστων που πανε μαζι τους, ολοι αυτοι ξεδινουν, αποφορτιζουν καποια κιλα τεστοστερονης και δεν ερχονται να βιασουν εσενα η εμενα η το παιδι μας θολωμένοι, αρα τους οφειλω τουλαχιστον μια συγνωμη ενα ευαριστω για να ποσταρω κουλαριστη εγω και μια χειρα βοηθειας ωστε να ανακαλυψουν εναν αλλον δρομο που προφανως αγνοουν οτι υπαρχει ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν αναφερεσαι στις καβατζωμενες βιζιτουδες καλ γκιρλς οπως ειπε μια αλλη κοπελα,,ισως,,για αυτες αυτο ειναι οντως η δουλεια τους και αυτες οντως προστατευονται και ψαχνονται μια χαρα

για τα κοτιτσια των φωτο ομως δεν θεωρω οτι ειναι η δουλεια τους αλλα η γαμημενη τους η ζωη ολοκληρη ,,,οχι δεν περιμενω απο αυτες τιποτα τους οφειλω και ως γυναικα και ως κρατος ταχα μου δημοκρατικο δεν περιμενω απο αυτες τιποτα,,,τους ΟΦΕΙΛΩ

σορρυ αλλα δεν μπορω να το δω αλλιως

:) δεν πειράζει...δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον, τη γνώμη μου λέω....

Οι εμπειρίες του καθενός μας, μας κάνουν να τα βλέπουμε συγκεκριμένα....Η δική μου εμπειρία σε αυτήν την περίπτωση, γνωρίζοντας την οικογένεια της μίας κοπέλας, με κάνει και σκέφτομαι έτσι....

Μπορεί 'θεωρητικά' να είχα άλλη γνώμη.....

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

να ολοκληρωσω,,,τους ΟΦΕΙΛΩ γιατι ειναι τα αμορτισερ μεταξυ εμου κι ολων των αρρωστων που πανε μαζι τους, ολοι αυτοι ξεδινουν, αποφορτιζουν καποια κιλα τεστοστερονης και δεν ερχονται να βιασουν εσενα η εμενα η το παιδι μας θολωμένοι, αρα τους οφειλω τουλαχιστον μια συγνωμη ενα ευαριστω για να ποσταρω κουλαριστη εγω και μια χειρα βοηθειας ωστε να ανακαλυψουν εναν αλλον δρομο που προφανως αγνοουν οτι υπαρχει ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ

+100000000000000000000000000

Υ.Γ.

Όσοι πάνε με εκδιδόμενες δεν είναι όλοι άρρωστοι ή βιαστές...

Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

αχχχ....γιατί είσαι τόσο σίγουρη βρε κορίτσι μου ότι όλες αυτές οι κοπέλες στη φωτό δεν επέλλεξαν να κάνουν αυτη τη ζωή? Επειδη είναι τραγικό? είναι...αλλά συμβαίνει....

Γιατί δηλαδή να είναι αυτονόητο ότι πρέπει όλοι να χρησιμοποιούν προφύλλαξη ( μετα απο την ενημέρωση των τόσων χρόνων) και δεν είναι αυτονόητο ότι και κάποιες από αυτές ήξεραν, ήταν ενημερωμένες και πάλι για προσωπικούς τους λόγους πήραν την απόφαση?

Δεν λέω ότι είναι άξιες της μοίρας τους. Γιατί και αυτές δεν θα πίστευαν ότι θα αρρωστήσουν ας πούμε αλλά δεν μπορώ να ακούω ας πουμε ότι επειδή είναι σε αυτήν την κατάσταση έχουν μόνο δικαιώματα...

θα συμφωνήσω με την Μάρκο "οι επιλογές είναι μεγάλη κουβέντα"... Να σου πω βρε Μισιρλού μου : πιστεύεις ότι επιλέγει κανείς να είναι δυστυχισμένος? Δηλαδή, ο γιος μου που τώρα γελάει, τρέχει, παίζει όλη μέρα - δηλαδή είναι ένα αθώο και χαρούμενο παιδί (νομίζω)... κάποια στιγμή εντελώς τυχαία ή από επιλογή θα βρεθεί στη Συγγρού και θα κάνει πιάτσα? Δεν νομίζω να εξηγούνται έτσι εύκολα και ελαφρά τη καρδία αυτές οι καταστάσεις.

Οι κοπέλες αυτές δεν είπα ότι έχουν μόνο δικαιώματα ή και καμία ευθύνη γι' αυτό που βιώνουν. Αλλά σκέψου αυτό : Είμαστε σε μια σχέση και μας πλησιάζει ο σύντροφός μας για να συνευρεθούμε ερωτικά, δεν γουστάρουμε αλλά υποκύπτουμε (παρ' ότι θέλουμε να του βγάλουμε τα μάτια εκείνη την ώρα)(όχι από ερωτικό οίστρο)... για να μην χάσουμε την βολή μας, τα λεφτά του, την ευχή της μαμάς μας, την επιδοκιμασία του παιδιού μας και τον χαιρετισμό του γείτονα. Τό άλλο πρωί νοιώθουμε αηδία για το κτήνος κι ανοίγουμε κι ένα θέμα εδώ : ο βιασμός μέσα στη σχέση/γάμο... Πως μπορεί λοιπόν να νοιώθουν αυτές οι γυναίκες που αναγκάζονται καθημερινά να πηγαίνουν με διψήφιο αριθμό αντρών(?)...

Θέλω να φέρω κι άλλα παραδείγματα αλλά κρατιέμαι γιατί είναι χοντρά και δεν θέλω να μπαναριστώ μιας και θέλω να σχολιάσω τ' αποτελέσματα των εκλογών την Κυριακή το βράδυ (όπως είπα και δίπλα) ειδικά με την κίνκα που΄σ' αυτό εδώ το θέμα συμφωνούμε απόλυτα (ενώ στ' άλλα τα πολιτικά, βράστα:rolleyes::lol:)

καλά βρε παιδί μου....

εσένα σε ενοχλεί που μπήκαν φυλακή αυτές που (μάλλον /ίσως) τέλεσαν αξιόποινη πράξη με σκοπούμενο δόλο και δε σε ενοχλεί που τους καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα??? δηλαδή σε ενοχλεί το νόμιμο (αν είναι νόμιμο) κι όχι το παράνομο (που είναι σίγουρα παράνομο)????

αν θεωρούσα ότι δόθηκαν οι φωτό τους για να τιμωρηθουν, θα διαφωνούσα. Απλά το, μπορεί και στενό, μυαλό μου με κάνει να σκεφτώ ότι δόθηκαν μήπως σωθεί κάποια χειρότερη κατάσταση.

φάσκεις κι αντιφάσκεις όμως ;) από τη μία λες ότι δεν σε ενοχλεί η δημοσιοποίηση των φωτο γιατί έτσι θα μειωθούν οι πιθανότητες να το ξανακάνουν και να θέσουν κι άλλους σε κίνδυνο... άρα η φυλάκισή τους είναι πιο αποτελεσματικό μέσο στο να προστατεύσει την υγεία των πολιτών...

Δεν είπα ρε παιδιά να τις αφήσουν να συνεχίσουν τη ζωή τους....είπα να τους δωσουν φαρμακευτική αγωγή, να κάνουν και άλλες εξετάσεις, να βοηθήσουν στην απεξαρτητοποίησή τους....

Οι δικοί τους άνθρωποι τουλάχιστον, αυτό θα ήθελαν, πιστεύω....

Διαφημίσεις

+100000000000000000000000000

Υ.Γ.

Όσοι πάνε με εκδιδόμενες δεν είναι όλοι άρρωστοι ή βιαστές...

Αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

Ενοειται! σε ευχαριστω που το επισημαινεις,,,,,

Ζώπυρον, αναγνωρίζω απόλυτα ότι πλεόν ζουν οικτρά....και τον ψυχικό πόνο τους....

Θεωρώ όμως ότι ο ψυχικός πόνος του καθενός μας δεν μας επιτρέπει να πράττουμε χωρίς κανένα όριο....

Όσες ήξεραν ότι ήταν οροθετικές για κανέναν λόγο δεν θα έπρεπε να κάνουν ελευθερο σεξ....

έχει μεγάλη διαφορά όμως να μιλάμε χωρίς να ειρωνευόμαστε ή να λέμε ας πούμε 'εσείς οι έτσι, οι αλλιώς που πιστεύετε αυτό φταίτε για την κοινωνία μας' κλπ... Στο λέω με πραγματικά καλή διάθεση ;)...

γλυκια μου θα μου απαντησεις εσυ πως κολλησαν αυτες οι κοπελες?

Διαφημίσεις

μια ερωτηση χαζη

το aids φυτρωσε? πως το κολλησαν? θα ηθελα πραγματικα μια απαντηση

Οι περισσότερες πιστεύω από τη χρήση ουσιών. Τώρα γιατί έκαναν χρήση...μεγάλο θέμα....

Δες εδώ πιθανότητες...

ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Μετάγγιση danger.gif90%

Τοκετός danger.gif25%

Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ναρκωτικών danger.gif0,67%

Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή danger.gif0,50%

Τυχαίο τρύπημα βελόνας danger.gif0,30%

Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή danger.gif0,10%

Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή danger.gif0,06%

Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή danger.gif0,05%

Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή danger.gif0,01%

Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή danger.gif0,005%

γλυκια μου θα μου απαντησεις εσυ πως κολλησαν αυτες οι κοπελες?

να σου απαντήσω εγώ??? (κι εγώ γλυκιά είμαι)

εκτός από ιερόδουλες ήταν και χρήστες με κοινή σύριγγα. :lol:

οι φωτό τους θα ξαναδημοσιευθούν στην κατηγορία "χρήστες ναρκωτικών με κοινή σύριγγα"

έχει μεγάλη διαφορά όμως να μιλάμε χωρίς να ειρωνευόμαστε ή να λέμε ας πούμε 'εσείς οι έτσι, οι αλλιώς που πιστεύετε αυτό φταίτε για την κοινωνία μας' κλπ... Στο λέω με πραγματικά καλή διάθεση ;)...

είπα εγώ σε κανέναν ότι φταίει για την κοινωνία μας; γιατί θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω σήμερις...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

μια ερωτηση χαζη

Ο ιός προσβάλει πιο εύκολα ανθρώπους ταλαιπωρημένους σωματικά και ψυχικά, που κάνουν συχνή αλλαγή συντρόφων, που κάνουν κοινή χρήση ενδοφλέβιων ουσιών.

Ένας ειδικός ας μας εξηγήσει καλύτερα.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις

Ζώπυρον, αναγνωρίζω απόλυτα ότι πλεόν ζουν οικτρά....και τον ψυχικό πόνο τους....

Θεωρώ όμως ότι ο ψυχικός πόνος του καθενός μας δεν μας επιτρέπει να πράττουμε χωρίς κανένα όριο....

Όσες ήξεραν ότι ήταν οροθετικές για κανέναν λόγο δεν θα έπρεπε να κάνουν ελευθερο σεξ....

Βρε καλή μου φιλενάδα, κρίνεις με τα κριτήριά μας, τις πράξεις τους, σ' εκείνον τον κόσμο που ζούνε...

μια ερωτηση χαζη

Θέλω να πάω τώρα να ξεκινήσω ένα καινούριο βιβλίο που αγόρασα σήμερα και δεν με αφήνεις.:cool: Ανοίγεις νέο κύκλο συζητήσεων για τ' αυτονόητα που φυσικά δεν είναι μόνο οι σύριγγες...

Α ωραια οσοι μεταγγιζονται ειναι στο 90 της 100 των πιθανοτητων αρα αν δουμε και τις δικες τους φωτο μεθαυριο φανταζομαι θα ειναι αποδεκτο μιας και το ιατρικο απορρητο παει περιπατο.

Τον νου σας μην χρειαστειτε αιμα ποτε.

Α ωραια οσοι μεταγγιζονται ειναι στο 90 της 100 των πιθανοτητων αρα αν δουμε και τις δικες τους φωτο μεθαυριο φανταζομαι θα ειναι αποδεκτο μιας και το ιατρικο απορρητο παει περιπατο.

Τον νου σας μην χρειαστειτε αιμα ποτε.

άσε και την έχουν πατήσει αρκετοί έτσι γιατί το αίμα δεν προλαβαίνουν να το εξετάζουν λόγω έλλειψης προσωπικού.

ουτε το θεμα μας ειναι η πορνεια γενικα

το θεμα ειναι η διαπομπευση αυτων των συγκεκριμενων γυναικων οι οποιες δεν την περνανε κοτσανι καθολου, κανουν σεξ χωρις προφυλακτικο επειδη ετσι την βρισκει αυτος που πληρωνει,,,

Αγαπητή jackrussel, τώρα ξανάγινε αυτό το θέμα μας. Αμα πας λίγο πίσω στα μηνύματα, θα βρεις την Άρτα με τα Γιάννενα. Τι παιδεραστές, τι μπακάληδες, τι χρυσαυγίτες...και για την πορνεία γενικά μιλήσαμε και για όλα.

Θα το ξαναπώ μία τελευταία φορά. Δεν υπαινίχθηκα καν ποτέ, ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες έκαναν ό,τι έκαναν από επιλογή, πολύ περισσότερο, ότι το γούσταραν κι από πάνω. Όποιος και να έχει την απανθρωπιά να υποστηρίξει κάτι τετοιο, διαψεύδεται αυτόματα από την τραγική τους εμφάνιση στις φωτογραφίες. Σαφώς και τις θεωρώ θύματα - του προαγωγού τους, των πελατών τους και ούτε μπορώ να βάλω με το νου μου ποιων άλλων, πιο πριν - που χρήζουν συμπαράστασης και υποστήριξης και που πραγματικά δεν θα έπρεπε να υποστούν αυτό το καταλαλητό. Και, το χω ξαναπεί πολλές φορές, η μεγαλύτερη λύσσα με πιάνει όταν σκέφτομαι τους πελάτες τους, σώους, ασφαλείς και ΑΦΑΝΕΙΣ στα σπίτια τους, τη στιγμή που αυτές στοιβάζονται διαπομπευμένες στη φυλακή, περιμένοντας τη δίκη τους. Και ο μεγαλύτερος πόνος, αυτό το αγέννητο παιδί...που εύχομαι τουλάχιστον να γεννηθεί υγιές, μήπως κι έχει μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο από την καταδικασμένη, από κάθε άποψη, μητέρα του.

Είναι κι αυτή μια παράμετρος, που τείνουμε να ξεχνάμε. Καλά έκανες και μας το υπενθύμισες.

Αυτοι που μεταγγιζονται και μπορει να κολλησουν μετα θα τους φερθουμε ανθρωπινα επειδη το επαθαν κατα λαθος η γιατι ειναι στον καλο δρομο της κοινωνιας και εχουν δικαιωματα η θα τους κανουμε αφισα για να μην κινδυνευει το κοινο καλο αραγε? Που σταματανε και που αρχιζουν τα δικαιωματα αυτων που νοσουν? Αναλογα την θεση που εχουν στην κοινωνια?

Αυτοι που μεταγγιζονται και μπορει να κολλησουν μετα θα τους φερθουμε ανθρωπινα επειδη το επαθαν κατα λαθος η γιατι ειναι στον καλο δρομο της κοινωνιας και εχουν δικαιωματα η θα τους κανουμε αφισα για να μην κινδυνευει το κοινο καλο αραγε? Που σταματανε και που αρχιζουν τα δικαιωματα αυτων που νοσουν? Αναλογα την θεση που εχουν στην κοινωνια?
αχ....δεν νοσούν απλώς , νοσούν και κάνουν ελεύθερο σεξ.

Σας καληνυχτίζω λοιπόν, καλό βράδυ σε όλες.

α γεια σου!

Δεν υπαινίχθηκα καν ποτέ, ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες έκαναν ό,τι έκαναν από επιλογή, πολύ περισσότερο, ότι το γούσταραν κι από πάνω. Όποιος και να έχει την απανθρωπιά να υποστηρίξει κάτι τετοιο, διαψεύδεται αυτόματα από την τραγική τους εμφάνιση στις φωτογραφίες. Σαφώς και τις θεωρώ θύματα - του προαγωγού τους, των πελατών τους και ούτε μπορώ να βάλω με το νου μου ποιων άλλων, πιο πριν - που χρήζουν συμπαράστασης και υποστήριξης και που πραγματικά δεν θα έπρεπε να υποστούν αυτό το καταλαλητό. Και, το χω ξαναπεί πολλές φορές, η μεγαλύτερη λύσσα με πιάνει όταν σκέφτομαι τους πελάτες τους, σώους, ασφαλείς και ΑΦΑΝΕΙΣ στα σπίτια τους, τη στιγμή που αυτές στοιβάζονται διαπομπευμένες στη φυλακή, περιμένοντας τη δίκη τους. Και ο μεγαλύτερος πόνος, αυτό το αγέννητο παιδί...που εύχομαι τουλάχιστον να γεννηθεί υγιές, μήπως κι έχει μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο από την καταδικασμένη, από κάθε άποψη, μητέρα του.

Πολύ ωραία τα είπες φιλενάδα.

στην 1η κατηγορία βάλε και τις συντρόφους των ανδρών που πήγαν στις ιερόδουλες.

κοίτα, ανθρώπινα θα τους φερθούμε αλλά εκ του μακρώθεν. μην έχουμε κι εμείς την "τύχη" τους. άστα, βράστα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...