Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

Τώρα μ' έχετε μπερδέψει. Είμαι και κουρασμένη (μετά από τόσα λινκ που έβαλα:oops::rolleyes:).

Ποιός τσουβαλιάζει?

Και βρε Αγγελίνα κ.π.2:mrgreen:, αυτές που λες... που το απολαμβάνουν... εκτός απ' αυτό που σωστά λέει το Αερικό... τις λένε και κάπως αλλοιώς, όχι απαραίτητα ιερόδουλες... και τέλος πάντων δεν είναι τρυπημένες/χτυπημένες/αποστεωμένες/κακοποιημένες κ.λ.π. Το ευχαριστιούνται και τους φαίνεται. Άσε που αν αγαπάς τόσο πολύ την ζωή και το σεξ, φροντίζεις να μην κολλήσεις aids... τουλάχιστον εσύ η ίδια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όπως είπε και μια καλή μου φίλη, αντί να απλώσουμε το χέρι να στηρίξουμε κανένα δυστυχισμένο πλάσμα, εμείς κοιτάμε να το σηκώσουμε πρώτοι για να δείξουμε και να κρίνουμε...

ΑΥΤΟ! ξεκινώντας επιτέλους κάποια στιγμή από το διπλανό μας μπορεί να φτάσει το μάτι μας και απέναντι!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Εχμ...σόρι που θα στο χαλάσω αλλά αυτές στις οποιες αναφέρεσαι είναι ΝΟΜΙΜΕΣ! Δεν έχουν άλλωστε λόγο να ΜΗΝ είναι ;)

Και αν δεν κάνω λάθος...οι έλεγχοι γίνονται στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ οίκους ανοχής και στο δρόμο!

Όχι, δεν είναι. Είναι call girls (οι γνωστές "βίζιτες"), που δουλεύουν όσο γουστάρουν αυτές και δεν πηγαίνουν με τον οποιονδήποτε. Συνήθως ξεκινάνε σα φοιτήτριες κι από κει και πέρα, κάποιες το συνεχίζουν, άλλες γυρνάνε στην πόλη τους και παντρεύονται κι ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ούτε δηλωμένες είναι, ούτε εξετάσεις κάνουν...υπάρχει και αυτή η κατηγορία, πλην των νόμιμων στους οίκους ανοχής (που δε θεωρώ ότι καλοπερνάνε, κάθε άλλο) και των παράνομων στο πεζοδρόμιο. Επίσης, οι έλεγχοι γίνονται (ή οφείλουν να γίνονται) και στους νόμιμους οίκους, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Το ότι έβγαλες άδεια και έκανες πρόσληψη στους υπαλλήλους, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ένα κάρο άλλες παρανομίες που μπορείς να κάνεις.

kinkajoujou, δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα, εκτός από τα βλήματα που τηλεφωνούν τώρα πανικόβλητα ζητώντας εξετάσεις, προφανώς γιατί πίστευαν πως η "δική" τους ιερόδουλη, που ψώνισαν από το δρόμο, ήταν άσπιλη κι αμόλυντη κι επομένως δε χρειαζόταν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό μαζί της.

Επίσης, επειδή έγινε αυτό που έγινε, δε σημαίνει ότι ξαφνικά όλοι οι σύζυγοι της Ελλάδας γίνανε ασυλλόγιστα κι ανεύθυνα κτήνη. Έχουμε ξεφύγει πάνω σε αυτό το θέμα.

Και τέλος, στις ταινίες του Χόλλυγουντ ανήκει και το σενάριο ότι ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι πόρνες είναι θύματα trafficking και υποφέρουν. Υπάρχουν κι ένα σωρό συνάδελφοι αυτών των δυστυχισμένων που πιάσανε, οι οποίες το κάνουν από επιλογή και την περνάνε κοτσάνι. Ή μήπως είμαστε τόσο αθώες, που δεν το βάζει ο νους μας πως υπάρχουν και γυναίκες με βίτσια και αρρωστημένα γούστα κι όχι μόνο άντρες;

δεν με ενδιαφερουν οι γυναικες που λες, αν υπαρχουν, μαλλον θα υπαρχουν και τετοιες, που να την περνανε κοτσανι,,για να την περνανε κοτσανι μαλλον θα ξερουν να προστατευονται κι αρα προσωπικα δεν με αφορα η υπαρξη τους παρα μονον κινηματογραφικα η λογοτεχνικα

ουτε το θεμα μας ειναι η πορνεια γενικα

το θεμα ειναι η διαπομπευση αυτων των συγκεκριμενων γυναικων οι οποιες δεν την περνανε κοτσανι καθολου, κανουν σεξ χωρις προφυλακτικο επειδη ετσι την βρισκει αυτος που πληρωνει,,,

Διαφημίσεις

Τώρα μ' έχετε μπερδέψει. Είμαι και κουρασμένη (μετά από τόσα λινκ που έβαλα:oops::rolleyes:).

Ποιός τσουβαλιάζει?

Και βρε Αγγελίνα κ.π.2:mrgreen:, αυτές που λες... που το απολαμβάνουν... εκτός απ' αυτό που σωστά λέει το Αερικό... τις λένε και κάπως αλλοιώς, όχι απαραίτητα ιερόδουλες... και τέλος πάντων δεν είναι τρυπημένες/χτυπημένες/αποστεωμένες/κακοποιημένες κ.λ.π. Το ευχαριστιούνται και τους φαίνεται. Άσε που αν αγαπάς τόσο πολύ την ζωή και το σεξ, φροντίζεις να μην κολλήσεις aids... τουλάχιστον εσύ η ίδια.

αχχχ....γιατί είσαι τόσο σίγουρη βρε κορίτσι μου ότι όλες αυτές οι κοπέλες στη φωτό δεν επέλλεξαν να κάνουν αυτη τη ζωή? Επειδη είναι τραγικό? είναι...αλλά συμβαίνει....

Γιατί δηλαδή να είναι αυτονόητο ότι πρέπει όλοι να χρησιμοποιούν προφύλλαξη ( μετα απο την ενημέρωση των τόσων χρόνων) και δεν είναι αυτονόητο ότι και κάποιες από αυτές ήξεραν, ήταν ενημερωμένες και πάλι για προσωπικούς τους λόγους πήραν την απόφαση?

Δεν λέω ότι είναι άξιες της μοίρας τους. Γιατί και αυτές δεν θα πίστευαν ότι θα αρρωστήσουν ας πούμε αλλά δεν μπορώ να ακούω ας πουμε ότι επειδή είναι σε αυτήν την κατάσταση έχουν μόνο δικαιώματα...

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Οι επιλογες ειναι μεγαλη κουβεντα παιδια και εμεις ως μαναδες θα επρεπε να κοιταμε πιο ουσιαστικα το πως καταληγει εκει ενας ανθρωπος. Ξεκινοντας απο το γεγονος οτι κανεις μας δεν επιλεγει τους γονεις και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει και θα πλαστει σαν ανθρωπος, παντα υπαρχει backround και εμεις που μεγαλωνουμε παιδια δεν πρεπει να το περναμε αυτο ως λεπτομερεια. Κανεις δεν θελει να επιλεξει τα σκατα απλα καποιοι περνανε μεσα απο αυτα και επιβιωνουν και αλλοι πιο αδυναμοι δεν βγαινουν ποτε.

Οι επιλογες ειναι μεγαλη κουβεντα παιδια και εμεις ως μαναδες θα επρεπε να κοιταμε πιο ουσιαστικα το πως καταληγει εκει ενας ανθρωπος. Ξεκινοντας απο το γεγονος οτι κανεις μας δεν επιλεγει τους γονεις και το περιβαλλον που θα μεγαλωσει και θα πλαστει σαν ανθρωπος, παντα υπαρχει backround και εμεις που μεγαλωνουμε παιδια δεν πρεπει να το περναμε αυτο ως λεπτομερεια. Κανεις δεν θελει να επιλεξει τα σκατα απλα καποιοι περνανε μεσα απο αυτα και επιβιωνουν και αλλοι πιο αδυναμοι δεν βγαινουν ποτε.

μα δεν διαφωνώ να μην κατακρίνουμε, διαφωνώ ότι επειδή 'τους έτυχε αυτή η άσχημη ζωή΄δεν πρέπει να αποζητάμε την οποιαδήποτε ευθύνη από εκείνες.

αχχχ....γιατί είσαι τόσο σίγουρη βρε κορίτσι μου ότι όλες αυτές οι κοπέλες στη φωτό δεν επέλλεξαν να κάνουν αυτη τη ζωή? Επειδη είναι τραγικό? είναι...αλλά συμβαίνει....

Γιατί δηλαδή να είναι αυτονόητο ότι πρέπει όλοι να χρησιμοποιούν προφύλλαξη ( μετα απο την ενημέρωση των τόσων χρόνων) και δεν είναι αυτονόητο ότι και κάποιες από αυτές ήξεραν, ήταν ενημερωμένες και πάλι για προσωπικούς τους λόγους πήραν την απόφαση?

Δεν λέω ότι είναι άξιες της μοίρας τους. Γιατί και αυτές δεν θα πίστευαν ότι θα αρρωστήσουν ας πούμε αλλά δεν μπορώ να ακούω ας πουμε ότι επειδή είναι σε αυτήν την κατάσταση έχουν μόνο δικαιώματα...

την επελεξαν αυτη τη ζωη ναι την επελεξαν,ενταξει, πειστηκαμε,,, την επελεξαν γιατι δεν εβλεπαν αλλη ζωη στο γυρω που να την αξιζουν, που να τους προταθει,,

κι αρα τι λες ρε φιλεναδα επειδη επελεξαν τη ζωη αυτη ενω ειχαν τοσες αλλες εναλλακτικες, τι να πω με αυτο τωρα,,, πρεπει να καταπατουμε τα ανθρωπινα δικαιωματα τους????

ευτυχως που οι νομοθετες δεν σκεφτονται ετσι

Απλά πράματα:

- Καμία διαπόμπευση, φωτό, κλπ.

- Άμεση προστασία και ιατρική περίθαλψη των γυναικών

- Άμεση ενημέρωση του κοινού για το συμβάν, με όλα τα μέσα, TV, Internet, κλπ., με δημοσίευση μόνο της πιάτσας, των σημείων και των χρόνων.

Όσο για το long-term...

- Εκστρατεία και ενημέρωση στα σχολεία

- Παιδεία

- Παιδεία

- Παιδεία ...

Αλλά μάλλον ονειρεύομαι...

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις

Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω ότι όσο το χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά ως γεγονός, άλλο τόσο το χρησιμοποίησαν και άλλα κόμματα που πρώτα περίμεναν τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης (η οποία νομίζω οτι έχει αρνητική θέση ως προς το γεγονός) και μετά κατέκριναν την ΄διαπόμπευση'.

Η ευθυνη εχει μεριδιο σε αυτον που ειναι σε θεση να του αναλογει ρεαλιστικα. Και σε αυτην την περιπτωση εγω δεν θα την αναζητησω σε καμμενα μυαλα και ψυχες. Δεν εχω την απαιτηση απο αυτον που δεν ειναι λειτουργικος μεσα του εξω του παντου να σκεφτει λογικα. Ειναι σαν να ζητας απο εναν αλκοολικο να σου περπατησει ισια γινεται? δεν γινεται. Μιλαμε για ανθρωπους που η κριση τους και η κατασταση τους δεν το επιτρεπει.

Δλδ υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν είναι αυτονόητο ότι όταν πας με πόρνη χρησιμοποιείς προφύλαξη;

Αν αυτές οι γυναίκες έχουν ποινική ευθύνη (γνώριζαν και δεν ενημέρωναν ή έβγαζαν το προφυλακτικό με τη βία από τα αντρικά μόρια για να κολλήσουν επίτηδες οι πελάτες τους) αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο.. Το αδιανόητο της όλης υπόθεσης είναι ότι καταπατείται το βασικό τους ανθρώπινο δικαίωμα της αξιοπρέπειας, μόνο και μόνο για να μαζέψει μερικά ψηφαλάκια της τελευταίας στιγμής ο κάθε Λοβέρδος και να κρατήσει τη θεσούλα του από Δευτέρα. Μπορεί εσύ κι εγώ από την ασφάλεια του σαλονιού μας να μην θέλουμε να αναγνωρίσουμε δικαιώματα στις επικίνδυνες ομάδες των ιερόδουλων, των ναρκομανών, των οροθετικών κλπ, αλλά τι να κάνουμε που παραμένουν ανθρώπινα όντα και ευτυχώς που υπάρχουν και οργανώσεις που παλεύουν να τους υπερασπιστούν, γιατί αν περίμεναν από τους συνανθρώπους τους...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

κι αρα τι λες ρε φιλεναδα επειδη επελεξαν τη ζωη αυτη ενω ειχαν τοσες αλλες εναλλακτικες, τι να πω με αυτο τωρα,,, πρεπει να καταπατουμε τα ανθρωπινα δικαιωματα τους????

ευτυχως που οι νομοθετες δεν σκεφτονται ετσι

Καλή μου jackrussel αν δεν ήταν αυτή η 'δουλεια' τους, αν δεν υπήρχε η πιθανότητα (βεβαιότητα) για εμένα ότι θα το ξανακάνουν, θα έπρεπε να περιοριστούν στην προστασία των δικαιωμάτων τους και μόνο. Τώρα όμως δεν είναι έτσι......

Απλά πράματα:

- Άμεση ενημέρωση του κοινού για το συμβάν, με όλα τα μέσα, TV, Internet, κλπ., με δημοσίευση μόνο της πιάτσας, των σημείων και των χρόνων.

Όσο για το long-term...

- Παιδεία

- Παιδεία

- Παιδεία ...

μαλλον καλε μου-καλη μου,,,ειναι θεμα οργανωσης, κοστους και χρηματικου και χρονουκλπ, παιδειας, σε ολα αυτα η χωρα μας χωλαινει,,,εμεις την επιλεγουμε και εκεινη μας χειριζεται και μας αδειαζει με τον πιο χυδαιο τροπο

Διαφημίσεις

Απλά πράματα:

Όσο για το long-term...

- Παιδεία

- Παιδεία

- Παιδεία ...

Ποιός δεν θα συμφωνήσει με αυτό? Απλά η δημοσίευση των σημείων και των χρόνων δεν νομίζω να είναι εφικτή...να τη γνωρίζουν δηλαδή.....

Βρε Μισσιρλακι στην ζωη υπαρχουν πολλοι τροποι να λειτουργησεις και να κανεις το σωστο παραμενοντας ανθρωπος. Γιατι επρεπε να επιλεξουν τον χειροτερο? Γιατι προκειται και αδυναμους τελειωμενους και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι?

άρα τώρα που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες τους, μειώνονται οι πιθανότητες να το ξανακάνουν, οπότε επετεύχθη και η προστασία της κοινής γνώμης; Γιατί όσοι πάνε την κλασική τσάρκα θα έχουν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και τις εκτυπώσεις και θα κάνουν εξακρίβωση στοιχείων στυλ "είσαι η και λέγεσαι;" στη Συγγρού;

... Απλά η δημοσίευση των σημείων και των χρόνων δεν νομίζω να είναι εφικτή...να τη γνωρίζουν δηλαδή.....

Δηλαδή τα κορίτσια δεν γνωρίζουν που εργάζονταν;

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Καλή μου jackrussel αν δεν ήταν αυτή η 'δουλεια' τους, αν δεν υπήρχε η πιθανότητα (βεβαιότητα) για εμένα ότι θα το ξανακάνουν, θα έπρεπε να περιοριστούν στην προστασία των δικαιωμάτων τους και μόνο. Τώρα όμως δεν είναι έτσι......

αν αναφερεσαι στις καβατζωμενες βιζιτουδες καλ γκιρλς οπως ειπε μια αλλη κοπελα,,ισως,,για αυτες αυτο ειναι οντως η δουλεια τους και αυτες οντως προστατευονται και ψαχνονται μια χαρα

για τα κοτιτσια των φωτο ομως δεν θεωρω οτι ειναι η δουλεια τους αλλα η γαμημενη τους η ζωη ολοκληρη ,,,οχι δεν περιμενω απο αυτες τιποτα τους οφειλω και ως γυναικα και ως κρατος ταχα μου δημοκρατικο δεν περιμενω απο αυτες τιποτα,,,τους ΟΦΕΙΛΩ

σορρυ αλλα δεν μπορω να το δω αλλιως

. Το αδιανόητο της όλης υπόθεσης είναι ότι καταπατείται το βασικό τους ανθρώπινο δικαίωμα της αξιοπρέπειας, μόνο και μόνο για να μαζέψει μερικά ψηφαλάκια της τελευταίας στιγμής ο κάθε Λοβέρδος και να κρατήσει τη θεσούλα του από Δευτέρα. Μπορεί εσύ κι εγώ από την ασφάλεια του σαλονιού μας να μην θέλουμε να αναγνωρίσουμε δικαιώματα στις επικίνδυνες ομάδες των ιερόδουλων, των ναρκομανών, των οροθετικών κλπ, αλλά τι να κάνουμε που παραμένουν ανθρώπινα όντα και ευτυχώς που υπάρχουν και οργανώσεις που παλεύουν να τους υπερασπιστούν, γιατί αν περίμεναν από τους συνανθρώπους τους...

Αν αυτό είναι που σε ενοχλεί, δεν διαφωνώ....η προεκλογική σκοπιμότητα δηλαδή.....

Φυσικά και έχουν δικαιώματα, έχουν όμως και ευθύνη.

Το τραγικότερο για εμένα ξέρεις ποιό είναι? Ότι μπήκαν στη φυλακή.....Αυτό μάλιστα.... Για τις φωτό δεν νομίζω οι ίδιες να πειράζονται περισσότερο από τις οργανώσεις....αλλά στην φυλακή? Θα έπρεπε να έχουν άλλη τύχη...να σωσουν τη ζωή τους όσο μπορούν....αυτό ειναι το δικαίωμα που οι οργανώσεις θα πρέπει να απαιτούν να αναγνωριστεί.

άρα τώρα που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες τους, μειώνονται οι πιθανότητες να το ξανακάνουν, οπότε επετεύχθη και η προστασία της κοινής γνώμης; Γιατί όσοι πάνε την κλασική τσάρκα θα έχουν στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου και τις εκτυπώσεις και θα κάνουν εξακρίβωση στοιχείων στυλ "είσαι η και λέγεσαι;" στη Συγγρού;

βασικά εγώ σκέφτομαι μπας και σωθει η γυναίκα ή η φίλη καποιου.....:rolleyes:

Αν αυτό είναι που σε ενοχλεί, δεν διαφωνώ....η προεκλογική σκοπιμότητα δηλαδή.....

Το τραγικότερο για εμένα ξέρεις ποιό είναι? Ότι μπήκαν στη φυλακή.....Αυτό μάλιστα.... Για τις φωτό δεν νομίζω οι ίδιες να πειράζονται περισσότερο από τις οργανώσεις....αλλά στην φυλακή? Θα έπρεπε να έχουν άλλη τύχη...να σωσουν τη ζωή τους όσο μπορούν....αυτό ειναι το δικαίωμα που οι οργανώσεις θα πρέπει να απαιτούν να αναγνωριστεί.

καλά βρε παιδί μου....

εσένα σε ενοχλεί που μπήκαν φυλακή αυτές που (μάλλον /ίσως) τέλεσαν αξιόποινη πράξη με σκοπούμενο δόλο και δε σε ενοχλεί που τους καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα??? δηλαδή σε ενοχλεί το νόμιμο (αν είναι νόμιμο) κι όχι το παράνομο (που είναι σίγουρα παράνομο)????

Δηλαδή τα κορίτσια δεν γνωρίζουν που εργάζονταν;
δεν ξέρω πώς λειτουργεί ακριβώς αλλά νομίζω πως εφ΄όσον δεν είναι σε κάποιο σπίτι , θα υπάρχουν διάφορα μέρη που πάνε....

φάσκεις κι αντιφάσκεις όμως ;) από τη μία λες ότι δεν σε ενοχλεί η δημοσιοποίηση των φωτο γιατί έτσι θα μειωθούν οι πιθανότητες να το ξανακάνουν και να θέσουν κι άλλους σε κίνδυνο... άρα η φυλάκισή τους είναι πιο αποτελεσματικό μέσο στο να προστατεύσει την υγεία των πολιτών...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...