Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

Πάντως κορίτσια για να σας μιλήσω απολύτως ειλικρινά μιας και έχει αναφερθεί το θέμα από την αρχή. Εμένα αν μια στις 1000 μου πήγαινε το μυαλό ότι ο άντρας μου θα ήταν ένας από αυτους, αν δηλαδή στο άκουσμα της είδησης πήγαινε εκεί το μυαλό μου και τον υποψιαζόμουν θα προτιμούσα να πέσω από το παράθυρο....

Είναι σα να βγάζουν ειδηση ότι μια ιερόδουλη παντρεμένη κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας και μετά να έρθει ο άντρας σου να σε ρωτήσει μήπως είσαι εσύ!!!!

Σε καμία περίπτωση δεν θα ρωτούσα και σε καμία περίπτωση δεν τον βάζω με το σωρο. Αλίμονο αν σε κάθε είδηση βάζαμε τον άνθρωπό μας σε διαδικασία να απολογείται. Αυτό σημαίνει ότι δεν του έχουμε σε τίποτα εμπιστοσύνη και τότε.....βραστα....

Μου έκανε εντύπωση που μερικές από εσας είπατε "Οκ δεν ξέρω αν και ο δικός μου πήγε εκεί...ποιός μου το εγγυάται?" (σε ελεύθερη μετάφραση)....Υπάρχει αλήθεια γυναίκα που έχει τέτοια άποψη για τον άνθρωπο που κοιμάται μαζί? Και συνεχίζει να κοιμάται μαζί του στο ίδιο κρεβάτι? Στεναχωρήθηκα πραγματικά.

δηλαδη αν τπου εχεις εμπιστοσυνη δεν παει με αλλες? πρωτη φορα τ ακουω αυτο. απο τη στιγμη που οι ερευνες λενε οτι πανω απο τους μισους (6 στους 10 ελεγε ο ασκητης το πρωι) παντρεμενους εχουν επισκευθει οικο ανοχης ε τοτε υπαρχει ενα 60% να ειναι κι ο δικος σου μεσα σ αυτους ασχετα αν του εχεις εμπιστοσυνη ή οχι. και συνηθως οι περισσοτεροι αντρες που πανε με αλλες λενε "σιγα μην καταλαβει τιοποτα η γυναικα μου βαζει το χερι στη φωτια για μενα". το εχω ακουσει απειρες φορες απο αντρες γνωστους μου. στο δικο μου απ οταν σταματησαμε το προφυλακτικο του ειπα οτι αν ποτε παει με αλλη για οποιο λογο κι αν το κανει να φροντισει να παρει προφυλαξεις. στο κατω κατω δεν ειναι μονο αυτες οι 17 ιεροδουλες φορεις ειναι και πολλοι και πολλες εκει εξω, ξερουμε για το εητζ απο τη δεκαετια του 80 εινια μεγαλη ανευθυνοτητα να κανουμε ερωτα χωρις προφυλακτικο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sofiade αλήθεια πιστεύεις πως ένας άντρας που πήγε χωρίς προφύλαξη με ιερόδουλη (ίσως όχι μόνο μία φορά), πληρώνοντας μάλιστα παραπάνω, θα το παραδεχθεί στη γυναίκα του αν αυτή τον ρωτήσει με τσαγανό;

Τι δηλαδή, θα του κάνει τον ορό της αλήθειας ή βασανιστήρια, γιατί άλλος τρόπος να ομολογήσει ένας τόσο βλάκας άντρας δεν υπάρχει......

Ενώ υπάρχει βλάκας άντρας που γνωρίζοντας ότι έτσι και δηλώσει ότι θέλει να εξεταστεί θα βγει η φάτσα του στις εφημερίδες, θα πάει;

Βρε κορίτσια μου γλυκά, αν δημοσιεύσουν τα ονόματα και τις φωτογραφίες των αντρών, εσείς θα είσαστε ήσυχες επειδή το όνομα του άντρα σας δεν είναι μέσα στα 50, 100 ή 1000 που θα δημοσιευτούνε; Με ποια λογική;

Το θέμα δεν είναι αν ο άντρας σου (γενικώς μιλάω, όχι ο δικός σου Χριστινάκι) πήγε με ιερόδουλη, αυτό με πάσα βεβαιότητα το ξέρει μόνο αυτός και κανείς άλλος. Εσύ όσο και να προσπαθείς δεν θα μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη ότι δεν πήγε, η σιγουριά σου θα είναι πάντα ανάλογη της εμπιστοσύνης που του έχεις.

Το θέμα είναι αν ο άντρας σου, γνωρίζοντας ότι είναι οροθετικός, θα συνεχίσει να κάνει ελεύθερο σεξ μαζί σου, βάζοντας σε κίνδυνο εσένα και το αγέννητο παιδί σου. Αν πραγματικά πιστεύεις ότι ο άντρας σου είναι τόσο ανεύθυνος, τότε ναι, συμφωνώ ότι το μόνο πράγμα που θα σε προφυλάξει στην περίπτωση αυτή είναι να δεις το όνομα και τη φωτογραφία του στην εφημερίδα. Πάντως αν πραγματικά το πιστεύεις αυτό, έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα στη σχέση σου και καλό θα ήταν να επικεντρωθείς σε αυτό και να μην χαλάς δευτερόλεπτο στα φόρουμ. Γενικά πάντα μιλάω, δεν αναφέρομαι σε καμία συγκεκριμένα.

Κορίτσια αντί να αναρωτιέστε αν ο άντρας σας σας έχει απατήσει, αναρωτηθείτε καλύτερα κάτι άλλο: αν σας απατούσε, θα φορούσε προφυλακτικό; Θα έκανε εξετάσεις για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα; Και αν τυχόν βρισκόταν να είναι φορέας κάποιου νοσήματος, θα σας το έλεγε ή θα έκανε τον Κινέζο;

Για μένα οι 500, 1000 ή 5000 άντρες που πήραν τηλέφωνο για να εξεταστούν δεν είναι επικίνδυνοι. Πραγματικά επικίνδυνοι είναι οι 50, 100 ή 500 που δεν ασχολήθηκαν. Γιατί όσοι βρεθούν οροθετικοί, θα πάρουν τουλάχιστον ιατρική συμβουλή, ενδεχομένως θα αρχίσουν θεραπεία και θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους. Οι άλλοι που κρύβουν το κεφάλι στην άμμο και συνεχίζουν τη ζωή τους με την πεποίθηση ότι "σιγά μην έτυχε σε μένα" είναι αυτοί που πραγματικά θα έπρεπε να μας ανησυχούν.

Για μένα οι 500, 1000 ή 5000 άντρες που πήραν τηλέφωνο για να εξεταστούν δεν είναι επικίνδυνοι. Πραγματικά επικίνδυνοι είναι οι 50, 100 ή 500 που δεν ασχολήθηκαν. Γιατί όσοι βρεθούν οροθετικοί, θα πάρουν τουλάχιστον ιατρική συμβουλή, ενδεχομένως θα αρχίσουν θεραπεία και θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους. Οι άλλοι που κρύβουν το κεφάλι στην άμμο και συνεχίζουν τη ζωή τους με την πεποίθηση ότι "σιγά μην έτυχε σε μένα" είναι αυτοί που πραγματικά θα έπρεπε να μας ανησυχούν.

Πολύ πολύ πολύ σωστό.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Βρε κορίτσια μου, πολύ το μπλέξαμε το θέμα. Ας το πάρω από την αρχή: επειδή ακριβώς δεν είναι δυνατή η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των πελατών (κι ας πάψουμε να το ζητάμε στο βρόντο, είναι κάτι απολύτως ανέφικτο), δεν θα έπρεπε να δημοσιευτούν και οι φωτογραφίες των ιερόδουλων. Αν δούλευαν σε οίκο ανοχής, ήταν αρκετή η δημοσιοποίηση της διεύθυνσής του. Αν όμως κάποιες δούλευαν στο δρόμο, τότε, με μεγάλη μου λύπη, θα παραδεχτώ πως πιθανόν να μην υπάρχει άλλος τρόπος ενημέρωσης. Όμως και σ' αυτήν την περίπτωση, είναι εντελώς περιττή η δημοσιοποίηση ονόματος και λοιπών στοιχείων. Σιγά να μην ζήτησαν οι πελάτες ονόματα, πατρώνυμα και τόπο καταγωγής, λες και σκόπευαν να βγάλουν άδεια γάμου! Στο μόνο που εξυπηρετεί λοιπόν η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων, δίπλα από τη φωτό, είναι να βεβαιωθεί ο καθένας που γνωρίζει την οικογένεια της κοπέλας, οτι ναι, όντως, δεν είναι απλή ομοιότητα, αυτή είναι!

Όσο για τα υπόλοιπα, είπατε πάρα πολλά και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Άσε που μόλις διάβασα τα ποστ που βρίσκονται στο αρχείο. Εκεί ξέρω τι να σχολιάσω, αλλά δε θα το κάνω. Δεν είναι σωστό να ταπεινώνεις τους ηττημένους.

Ακριβώς!

Αυτό που λέμε είναι ότι όσο φταίχτρες ήταν αυτές οι γυναίκες και δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες τους άλλο τόσο φταίχτες (και περισσότερο) είναι και οι πελάτες κι αν υπήρχε πραματική δικαιοσύνη θα δημοσιεύονταν και οι δικές τους....μου είναι αδιανόητο ότι δίνουμε βορά 10 20 ονόματα και τους πολλούς και "οικογενειάρχες" απλά τους βοηθάμε....στο κάτω κάτω αυτές δηλώνουν ιερόδουλες......οι άλλοι που δηλώνουν ότι είναι άνθρωποι?...αυτό δεν μπορώ να χωνέψω προσωπικά.....

Διαφημίσεις

Πραγματικά, αυτό που όλοι πια κρίνονται άπιστοι δεν το καταλαβαίνω...Εγώ έχω πάρα πολλούς στο περιβάλλον μου που είναι πιστοί (και πιστές) και ελάχιστους που πάνε με τη μία και με την άλλη...Άσε που έχω να συναναστραφώ άτομα που πάνε με ιερόδουλες από το σχολείο που προσπαθούσαν οι συμμαθητές μας να μαζέψουν μερικά χιλιάρικα (δραχμές ;)) για να πάνε σε οίκο ανοχής...και μάλιστα με προφύλαξη, έτσι; (τους ρωτάγαμε) Ήταν ενημερωμένα τα παιδιά, και δεν πιστεύω ότι ήταν μόνο λόγια γιατί και με όποια συμμαθήτρια κοιμόντουσαν πάντα έβαζαν προφυλακτικό, δανειζόντουσαν ο ένας από τον άλλο κτλ.

Αυτοί οι 5-10 χιλιάδες που είναι τόσο ανώμαλοι σίγουρα δεν επαρκούν για να βάλουμε μέσα σε αυτούς τους άντρες μας σαν πιθανούς ηλίθιους μοιχούς..Γιατί πέρα από αυτούς υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι που ούτε το διανοούνται να κάνουν κάτι τέτοιο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Πραγματικά, αυτό που όλοι πια κρίνονται άπιστοι δεν το καταλαβαίνω...Εγώ έχω πάρα πολλούς στο περιβάλλον μου που είναι πιστοί (και πιστές) και ελάχιστους που πάνε με τη μία και με την άλλη...Άσε που έχω να συναναστραφώ άτομα που πάνε με ιερόδουλες από το σχολείο που προσπαθούσαν οι συμμαθητές μας να μαζέψουν μερικά χιλιάρικα (δραχμές ;)) για να πάνε σε οίκο ανοχής...και μάλιστα με προφύλαξη, έτσι; (τους ρωτάγαμε) Ήταν ενημερωμένα τα παιδιά, και δεν πιστεύω ότι ήταν μόνο λόγια γιατί και με όποια συμμαθήτρια κοιμόντουσαν πάντα έβαζαν προφυλακτικό, δανειζόντουσαν ο ένας από τον άλλο κτλ.

Αυτοί οι 5-10 χιλιάδες που είναι τόσο ανώμαλοι σίγουρα δεν επαρκούν για να βάλουμε μέσα σε αυτούς τους άντρες μας σαν πιθανούς ηλίθιους μοιχούς..Γιατί πέρα από αυτούς υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι που ούτε το διανοούνται να κάνουν κάτι τέτοιο. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

Ε μα.......και καλά έγιναν όλοι οι άντρες ανώμαλοι.....και δε φτάνει που έγιναν ανώμαλοι, δε βάζουν και προφυλακτικό......πλήρης ισοπέδωση!!!!!!!!

Σα να λέμε όλοι οι άντρες είναι γουρούνια..........

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με αφορμή τη δημοσίευση φωτογραφιών οροθετικών εκδιδομένων γυναικών επισημαίνει τα ακόλουθα:

Ο νόμος προστατεύει και απαγορεύει τη δημοσιοποίηση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όπως μεταξύ άλλων και εκείνων που αφορούν την υγεία και την προσωπικότητα του ατόμου.

Δημοσιοποίηση επιτρέπεται μόνο από την εισαγγελική αρχή, η οποία ενεργεί στο πλαίσιο της απονομής δικαιοσύνης ή για την εξυπηρέτηση των αναγκών της λειτουργίας με σκοπό τη βεβαίωση εγκλημάτων, που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα και ιδίως εγκλημάτων κατά της ζωής. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται η προηγούμενη άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η επίκληση της γενικής αρχής της προστασίας του κοινωνικού συνόλου δεν δικαιολογεί τη σκοπιμότητα της εισαγγελικής εντολής για τη δημοσιοποίηση χωρίς άδεια της Αρχής ιατρικών δεδομένων αφʼ εαυτών απορρήτων.

Είναι φανερό ότι η χρονική στιγμή και ο τρόπος, που επιλέχθηκαν για την προβολή ενός πράγματι χρόνιου κοινωνικού προβλήματος και τη διαπόμπευση των γυναικών αυτών, απλώς, προσπαθεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και συμβάλλει στην προστασία του κοινωνικού συνόλου. Εάν δεν ήταν υποκριτική η επίκληση της προστασίας της δημόσιας υγείας θα έπρεπε να υπάρξει δημοσιοποίηση και των στοιχείων όλων όσων διαπιστώθηκε ότι κατέστησαν οροθετικοί από την επαφή με τα συγκεκριμένα άτομα. Και τούτο διότι ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία είναι ο ίδιος ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα ή τη κοινωνική τάξη του πάσχοντος.

Το Δ.Σ. με λύπη του διαπιστώνει ότι εφημερίδες, κανάλια και ιστοσελίδες, με ευθύνη της εργοδοσίας και διευθυντικών στελεχών, συνήργησαν στο δημόσιο εξευτελισμό ορισμένων γυναικών καταπατώντας κάθε έννοια του κώδικα δεοντολογίας και επαγγελματικής ηθικής των δημοσιογράφων.

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=15&art_id=14701

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

ηθελα κι εγω να τοποθετηθω επι του θεματος αυτου που τοσο με εχει πληγωσει

βλεποντας αυτες τις δυστυχες γυναικες ξαφνικα ενα πρωι να διαπομπευονται κατα αυτον τον χυδαιο τροπο σε τηλεοραση και μεσα γενικοτερ μονον να τις αγκαλιασω και να τις προστατεψω ενιωσα την αναγκη

η χρονικη στιγμη που βγηκε αυτο στη φορα και με τον τροπο αυτο σιγουρα δεν ειναι τυχαια, οποιος το αμφισβητει μαλλον ειναι απο αλλον πλανητη το θεμα αυτο ειναι γωστο εδω και χροοονια, πεσατε απο τα συννεφα που ζειτε?

αν ηθελαν να ευαισθητοποιησουν πραγματικα την κοινη γνωμη θα μπορουσαν χωρις φωτογραφιες και τετοια γελοια,,,θα ελεγαν καθε 1 ωρα σε ολα τα μεσα τρεχατε για εξετσαη τζαμπα σε ολα τα νοσοκομεια οσοι εχετε παει με ιεροδουλες τα τελευταια 2 χρονια χωρις προφυλαξη,,,οι 8 στις 10 ιεροδουλες στο κεντρο της αθηνα που εξεταστηκαν ειναι οροθετικες,,,θα αρκουσε να δημοσιευσουν ονοματα οικων ανοχης παρανομων οπου δεν χρησιμοποιειται προφυλακτικο καθως και ονοματα προαγωγων,,αρα δεν τους παιρνω στα σοβαρα ουτε το θεμα θα λυθει και οι γυναικες αυτες απλα ξαναβιαστηκαν,,,, για μια ακομη φορα,,,τελος οσοι θα αναγνωρισουν τις φωτο των κοριτσιων θα τρεξουν, λεμε τωρα, ενω οσοι δεν ειδαν τις δικες τους φορα παρτιδα θα πουν ουφ οκ τη γλίτωσα,,,,,

φοβερη εκστρατεια για να καθαρισει το κεντρο της αθηνας τι να πω! ριχνεις μια φωτο στην τηλεοραση και ολοι θα εξεταστουν και θα χρησιμοποιουν προφυλακτικο στο μελλον

οι γυναικες αυτες που τις βιαζουν ξυλοφορτωνουν εκδιδουν κλπ κανουν οτι ζηταει ο πελατης,,για σεξ χωρις προφυλακτικο πληρωνει ο κυριος, αυτο υφισταται η ερημη

κανουν οτι ζηταει αυτος που πλερωνει κι αλίμονο να βγαλουν αχνα,,,με το πιστολι στον κροταφο και αχνα

δεν παει δηλαδη ο αλλος με το προφυλακτικο κι αυτη τον αποπλανει επιτηδες!

ουτε ειναι εκει η κατεστραμμενη για να νοιαστει περισσοτερο εκεινη για τη ζωη του παχυδερμου και της συζυγου του απ οτι εκεινος

τελος αν ημουν εγω στη θεση τους, που δεν ειμαι γιατι υπηρξα απλα πιο τυχερη απο αυτες,οχι πιο εξυπνη αλλα πιο τυχερη,,μπλεγμενη στα γραναζια του τραφικινγκ, των ναρκωτικων αυτα πανε πακετο, βιασμενη, ξυλοδαρμενη, και τελος και οροθετικη διχως να πιαστω απο πουθενα , δεν θα μου καιγοταν καρφι αν θα κολλησω κανεναν αλλον,,,θα μου ειχαν ακρωτηριασει ολοι τους τη ψυχη και το σωμα μου,,,τι ανθρωπια θα μου ειχε απομεινει υστερα απο μια τετοια ζωη για αυτους? χεσμενους θα τους ειχα ολους

αν βρεθει μια οροθετικη τι νομιζετε οτι θα κανει ο προστατης της? θα της πει χρησιμοποιησε προφυλακτικο μην κολλησεις κανεναν? αφου οι πελατες πληρωνουν επι τουτου το χωρις προφυλακτικο γιατι γουσταρουν καλυτερα ετσι,,,,,αν δεν υπηρχε ζητηση δεν θα υπηρχε προσφορα εγω ετσι το βλεπω

λυπαμαι και ντρεπομαι για πολλες τοποθετησεις γυναικων εδω μεσα,,,μεγαλωνουμε αγορια και κοριτσια,,,ευχομαι να μην χτυπησει την πορτα μας, η πορνεια το τραφικινγκ τα ναρκωτικα, ευχομαι να μην γινει ο γιος μου νταβατζης ουτε να πηγαινει με γυναικες ταλαιπωρημενες πληρωνοντας, ουτε να εκδιδεται για την δοση του, ουτε να ζει ελλαδα και να πρεπει να περιμενει 7 χρονια για να μπει σε προγραμμα απεξαρτησης με μεθαδονη,,,

η αυθαιρεσια και ο φασισμος δινουν και παιρνουν στις μερες μας και οι κοπελες αυτες ηταν θυματα τετοια,,,αλλα μην ανησυχειτε και ο φασισμος χτυπαει την πορτα ολων, δεν αφηνει κανεναν παραπονεμενο,,,οταν θα σας βρει θα λετε σιγουρα αλλααααα

α και κατι αλλο για καποιους ευσυνειδητους ταχα μου που λενε φταινε κι αυτες φταινε κι εκεινοι και οι τριτοι και το κρατος και ολοι,ολοι αυτοι που μοιραζουν ευθυνες, ξετετε, αν τους πεις μαζι τα φαγαμε φταις ΚΑΙ εσυ για την κριση θα σου πουν ΕΓΩ? εγω δεν φταιω σε τιποτα το κρατος οι αλλοι τα λαμογια,,,

ενω τωρα για αυτες τις δυστυχες που φταινε λιγοτερο απο ολους δεν ξεχνουν να υπογραμμιζουν την ευθυνες τους

:cry::cry:

Διαφημίσεις

εγω κρίνω την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών σε συνάρτηση με το αποτελεσμα. Βάση αυτού λοιπόν η δημοσιευση αν και σκληρή πραγματικά είχε αποτελεσμα. Τα ζώα είδαν τις φωτογραφίες και πήραν τηλέφωνο. Αν ειχαν απλα πει οτι βρέθηκαν 18 ιερόδουλες με aids που το έκαναν χωρίς προφυλακτικό δεν θα ειχε πάρει κανείς τηλέφωνο.

Στην παρούσα φάση μιλάμε για ενα θέμα ζωής και θανάτου, οσο νωρίτερα ενημερώθηκαν τα ζωα οι άντρες τόσο λιγότερο απειλή για τις υπόλοιπες συντρόφους τους.

Επίσης δεν πιστεύω οτι όλες αυτές οι γυναίκες πιστευαν οτι χαίρουν άκρας υγείας με το να πηγαίνουν αερα πατέρα με οποιον λάχει!

Τα λοιπά λυπηρά στοιχεία για το πως έφτασαν εκει κτλ δεν εχουν σχέση με το θέμα της υγείας τώρα. Σε μια εκπομπή Πρωταγωνιστες που ρωτούσε τις Αφρικάνες πόρνες που εχουν κατακλύσει το κέντρο όλες του απάντησαν οτι δεν μετανιώνουν που ηρθαν εδω και κάνουν αυτό που κάνουν και δεν θέλουν για κανένα λόγο να γυρίσουν πίσω...σοκαρίστηκα απίστευτα απο αυτό!

Επίσης το οτι πήρε διαστάσεις το θέμα την εβδομάδα των εκλογών δεν θεωρώ οτι ειναι τυχαίο, το ΠΑΣΟΚ κάνει οτι μπορεί να μας δείξει οτι παράγει έργο!

Πάντως τα νούμερα του aids θα εκτοξευτούν στο θεό το επόμενο διάστημα και θα βγούν δεκάδες ακόμα γυναίκες στη φόρα....που σημαίνει άλλοι τόσοι μολυσμένοι άντρες.......χαμος :(

εγω κρίνω την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών σε συνάρτηση με το αποτελεσμα. Βάση αυτού λοιπόν η δημοσιευση αν και σκληρή πραγματικά είχε αποτελεσμα. Τα ζώα είδαν τις φωτογραφίες και πήραν τηλέφωνο. Αν ειχαν απλα πει οτι βρέθηκαν 18 ιερόδουλες με aids που το έκαναν χωρίς προφυλακτικό δεν θα ειχε πάρει κανείς τηλέφωνο.

Στην παρούσα φάση μιλάμε για ενα θέμα ζωής και θανάτου, οσο νωρίτερα ενημερώθηκαν τα ζωα οι άντρες τόσο λιγότερο απειλή για τις υπόλοιπες συντρόφους τους.

Επίσης δεν πιστεύω οτι όλες αυτές οι γυναίκες πιστευαν οτι χαίρουν άκρας υγείας με το να πηγαίνουν αερα πατέρα με οποιον λάχει!

Τα λοιπά λυπηρά στοιχεία για το πως έφτασαν εκει κτλ δεν εχουν σχέση με το θέμα της υγείας τώρα. Σε μια εκπομπή Πρωταγωνιστες που ρωτούσε τις Αφρικάνες πόρνες που εχουν κατακλύσει το κέντρο όλες του απάντησαν οτι δεν μετανιώνουν που ηρθαν εδω και κάνουν αυτό που κάνουν και δεν θέλουν για κανένα λόγο να γυρίσουν πίσω...σοκαρίστηκα απίστευτα απο αυτό!

Επίσης το οτι πήρε διαστάσεις το θέμα την εβδομάδα των εκλογών δεν θεωρώ οτι ειναι τυχαίο, το ΠΑΣΟΚ κάνει οτι μπορεί να μας δείξει οτι παράγει έργο!

Πάντως τα νούμερα του aids θα εκτοξευτούν στο θεό το επόμενο διάστημα και θα βγούν δεκάδες ακόμα γυναίκες στη φόρα....που σημαίνει άλλοι τόσοι μολυσμένοι άντρες.......χαμος :(

ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα

ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα

μα τι λες τώρα; όταν πρόκειται για την προστασία του εαυτούλη μας, εμείς μπορεί να ολιγωρούμε, αλλά το κράτος πρέπει να κάνει τα πάντα! Ακόμα και να καταπατήσει στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα για να μάθει στο Γιαννάκη ότι δεν πρέπει να βάζει το πολύτιμο πτηνό του όπου κι όπου, και κυρίως ποτέ χωρίς προφύλαξη...

Πάντα οι άλλοι έχουν την ευθύνη: για τα στραβά που συμβαίνουν, για το να μας ανοίξουν τα μάτια, για να μας προστατεύσουν την υγεία, για να μας μάθουν το ποιον των αντρών μας... εμείς είμαστε αθώες, άσπιλες και αμόλυντες... πέφτουμε από τα σύννεφα που υπάρχει αγοραίος έρωτας, που οι πόρνες είναι και ναρκομανείς, που είναι και οροθετικές... αυτά μόνο στις ταινίες του Χόλιγουντ! Εδώ στην Ελλάδα έχουν μαζευτεί μόνο κάτι ξετσίπωτες, που ήταν εκεί στις χώρες τους κόρες επιχειρηματιών, μεγαλογιατρών κλπ, είχαν όλες τις ευκαιρίες στα πόδια τους, αλλά τις πέταξαν γιατί γουστάρουν να έρθουν στην Ελλάδα και να βγάζουν 300 ευρώ τη βραδιά, αναγκαζόμενες να υπομένουν το βίτσιο του καθενός, για να μπορεί ο Γιαννάκης μας να κάνει τη δουλειά του και με μας και με αυτές και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Δε νομίζω ότι διάβασες σωστά πάντως.........

αν αναφερεσαι σε εμενα διαβασα καλα,,,καποια ποστ με εκαναν να ντρεπομαι,,,δεν θα ηθελα ομως να κανω καμια παραθεση συγκεκριμενα,

Διαφημίσεις

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=14851

Χρυσοχοΐδη, «δώστα όλα» στη δημοσιότητα

02/05/2012

kyrtra1-thumb-medium.jpg Photo: mattoart@Flickr

του Κώστα Κυριακόπουλου

Αφού μιλάμε για την προστασία της ζωής των Ελλήνων πολιτών, την όψιμη ανακάλυψη της κυβέρνησης, μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δηλώνω ότι θα ψηφίσω το ΠΑΣΟΚ αν εισαγάγει στην προγραμματική του διακήρυξη, έστω και την τελευταία ώρα, το αίτημα για υποχρεωτική δημοσιοποίηση φωτογραφιών των ακόλουθων κατηγοριών ανθρώπων, Ελλήνων, ξένων, αντρών, γυναικών κ.λπ. για τους οποίους έχει διαπιστωθεί, επισήμως ή ανεπισήμως:

-Ότι φέρνουν στην Ελλάδα αυτές τις γυναίκες, τις κακοποιούν σεξουαλικά και τις αναγκάζουν να κάνουν πεζοδρόμιο.

-Ότι τις στριμώχνουν σε διαμερίσματα, τους κατάσχουν τα διαβατήρια, τις δέρνουν, τις βιάζουν κατά μόνας ή ομαδικώς, δείχνουν φωτογραφίες από τα κινητά τους με τα παιδιά τους ν’ απειλούνται με μαχαίρια στις πατρίδες τους αν δεν συναινέσουν να εκδίδονται.

-Ότι δεν έχουν συντάξει ένα στοιχειώδες πρόγραμμα στήριξης για απελπισμένες γυναίκες – μητέρες που το μόνο που τους έχει μείνει να πουλήσουν είναι αυτό που εύκολα αγοράζουν τα αντράκια της τεστοστερόνης. Τα οποία, όπως φαίνεται στις σημερινές φωτογραφίες, και γαμούν –χωρίς καν προφύλαξη- και δέρνουν.

-Ότι συμμετέχουν στα κυκλώματα του trafficking ακόμα και ως οδηγοί, ως παραγγελιοδόχοι, ως ταβερνιάρηδες, καφετζήδες, νυχτόβιοι της επαρχίας που στοιβάζουν αλλοδαπές σε ετοιμόρροπα κτίσματα για να περνούν καλά οι φραγκάτοι πελάτες τους στα «πίσω» δωμάτια.

-Ότι δέρνουν εκδιδόμενες –όπως και πάλι φαίνεται στη φωτογραφία τουλάχιστον μιας γυναίκας που αιμορραγεί από τη μύτη- για να φωτογραφηθούν για τις ανάγκες της διαπόμπευσης. Αν είναι αστυνομικοί, θα επιθυμούσα να δει τις φωτογραφίες τους η ελληνική κοινωνία.

-Ότι δεν παίρνουν κανένα κεντρικό – κυβερνητικό μέτρο για την προστασία αυτών των γυναικών.

-Ότι αποφυλακίζουν νταβατζήδες και υψηλόβαθμα στελέχη ομάδων του οργανωμένου εγκλήματος και συγκεκριμένα του trafficking μετά από ολιγόλεπτες συναντήσεις με τους δικηγόρους τους.

Κατά τα άλλα, μια τελειωμένη πολιτική εξουσία χρησιμοποιεί κάθε τεχνική της προπαγάνδας για να προσπαθήσει να πείσει. Μοιραίοι και άβουλοι. Ένα, ακόμα, αίτημα, θα ήταν, να δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες όλων όσοι συλλαμβάνονται να οδηγούν μεθυσμένοι. Θα μπορούσαν να σκοτώσουν περισσότερους από τους αναζητητές του αγοραίου σεξ. Πολλούς περισσότερους.

*Ο Κώστας Κυριακόπουλος είναι δημοσιογράφος.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14832

Όταν η ασθενής γίνεται πρωτοσέλιδο

02/05/2012

venkon11-thumb-medium.jpg Photo: fabiobetelli@Flickr

του Βασίλη Βενιζέλου

Όταν το 2009 ο Άρειος Πάγος δικαίωσε ελληνική ιδιωτική εταιρεία η οποία απέλυσε εργαζόμενό της επειδή ο τελευταίος ήταν οροθετικός, δηλαδή φορέας του ιού HIV/AIDS, η μόνη κίνηση η οποία "έσπασε" την εκκωφαντική σιωπή στην ελληνική κοινωνία ήταν η καταγγελία την οποία εξέδωσε ο τότε γενικός γραμματέας Υγείας Αριστ. Καλογερόπουλος - Στράτης.

Σήμερα, το σοκ της ελληνικής κοινωνίας από την "διαπίστωση" ότι υπάρχουν οροθετικές ιερόδουλες οι οποίες δέχονται να προσφέρουν αφύλακτα τις υπηρεσίες τους τείνει να νομιμοποιήσει ολοσχερώς την κατάφωρα αντιδεοντολογική απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας να δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και όλα τα στοιχεία της οροθετικής ιεροδούλου, κουρελιάζοντας με μία κίνηση κάθε αρχή του κράτους δικαίου και κάθε έννοια βασικού ανθρωπίνου δικαιώματος.

Ας αφήσουμε στην άκρη τους ανεύθυνους φωνασκούντες σε κάθε περίπτωση, ας αφήσουμε στην άγνοιά τους όλους όσοι δείχνουν να χαίρονται με τον κανιβαλισμό και την καταπάτηση των δικαιωμάτων των ασθενών και ας κρατήσουμε στο μυαλό μας μόνον αυτή τη φράση την οποία υπογράφουν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδας "Θετική Φωνή", οι μη κυβερνητικές οργανώσεις "Κέντρο Ζωής" και "PRAKSIS", καθώς και το "Δίκτυο για το δικαίωμα στη στέγη και την κατοικία": "Η σεξουαλική αγωγή και ο ασφαλής τρόπος σεξουαλικής επαφής είναι κάτι που επαφίεται σε όλους τους συμμετέχοντες σε μια σεξουαλική πράξη και η αμέλεια γύρω από τη μη χρήση προφυλακτικού βαραίνει κυρίως τους πελάτες των οίκων ανοχής, αφού είναι ευρέως γνωστό ότι η απαίτηση για τη μη χρήση μέσων προστασίας συνήθως προβάλλεται από τους άνδρες πελάτες των ιεροδούλων γυναικών ως προαπαιτούμενο για τη συνεύρεση τους".

Όλοι το γνωρίζουμε, αλλά όλοι τείνουμε να κρυβόμαστε πίσω από το μικρό μας δαχτυλάκι...

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το τσουβάλιασμα που γίνεται.......

πάει η Ελλάδα χάλια? φταίνε όλοι!

υπάρχουν ιερόδουλες με aids? φταίνε όλοι!

δε βάζουν οι πίθηκες προφυλακτικό? φταίνε όλοι!

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14859

Sex Crimes

03/05/2012

stamcrim1-thumb-medium.jpg Photo: Junta*

της Εύας Στάμου Σχόλια

Η Λένα, μητέρα δύο παιδιών, είναι 40 ετών. Την τελευταία δεκαετία έχει κάνει οκτώ αμβλώσεις, χρησιμοποιώντας ουσιαστικά την διακοπή κύησης ως μόνη μέθοδο αντισύλληψης. Αγνοώντας τις συμβουλές του γυναικολόγου της ισχυρίζεται ότι δεν έχει άλλη επιλογή αφού τα αντισυλληπτικά της προκαλούν προβλήματα υγείας και αφού αδυνατεί να πείσει τον σύζυγό της να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της επαφής.

Ο Δημήτρης, φοιτητής στη Νομική Αθηνών σε αναζήτηση μόνιμης σχέσης, επισκέπτεται συχνά μαύρες κοπέλες που κάνουν πιάτσα γύρω από την Ομόνοια, κυρίως για στοματικό σεξ, γιατί, όπως λέει, σιχαίνεται να κάνει οτιδήποτε άλλο μαζί τους. Η άρνηση του να χρησιμοποιήσει προφυλακτικό είναι ένα ρίσκο που κατά τη διάρκεια της επαφής αυξάνει την ικανοποίησή του, αλλά αμέσως μετά τον βυθίζει σε αγωνία και τον οδηγεί σε μονάδες διάγνωσης.

Αυτές είναι δύο μόνο από τις εκατοντάδες περιπτώσεις που φτάνουν κάθε μήνα στα γραφεία γιατρών και ψυχολόγων που εργάζονται στην Αθήνα, γεγονός που με κάνει να σκέφτομαι ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των ονομάτων των ιερόδουλων που είναι φορείς του AIDS αποτελεί την κορύφωση μιας κατάστασης που καθημερινά βιώνουμε ως κοινωνία: την υποκρισία που χαρακτηρίζει οποιοδήποτε θέμα αφορά το σεξ, την έμφαση στην καταστολή έναντι της πρόληψης, και τη συνακόλουθη έλλειψη σεξουαλικής παιδείας.

Η έλλειψη σεξουαλικής παιδείας στη χώρα μας οδηγεί, αφενός, πολλές γυναίκες να κακοποιούν συστηματικά το σώμα τους χρησιμοποιώντας την άμβλωση ως μέσο αντισύλληψης, κι αφετέρου τους άντρες να αρνούνται την χρήση προφυλακτικού κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είτε με τις μόνιμες συντρόφους τους, είτε με τις περιστασιακές επαφές τους. Και οι δύο συμπεριφορές έχουν να κάνουν με την αδυναμία μας να αναλάβουμε οποιαδήποτε προσωπική ευθύνη, την παραμονή σε μία αιώνια εφηβεία, την απουσία σαφών ορίων που να μας ξεχωρίζουν από τους άλλους, αλλά και την γενικευμένη πεποίθηση πως για ό,τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της συνουσίας, υπεύθυνη είναι βασικά η γυναίκα: αυτή είναι που πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της από τις ορέξεις του άντρα, την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες νόσους.

Οι νόμιμες ιερόδουλες, μέσω μιας μακράς διαδικασίας διεκδίκησης βασικών δικαιωμάτων, αυτό-οργάνωσης και χειραφέτησης έχουν κατακτήσει κάποια δεδομένα τα οποία δυστυχώς δεν επεκτείνονται σε όσες γυναίκες, Ελληνίδες και μετανάστριες, δουλεύουν παράνομα στον χώρο της πορνείας.

Παρόλα αυτά η πολιτεία, ενώ δεν παρεμβαίνει αποτελεσματικά στο εμπόριο του trafficking απαιτεί από τα θύματά του -που προκειμένου να διαφυλάξουν την ζωή τους και να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαΐ, έχουν μάθει να υπακούν τυφλά το αφεντικό, να μην ρωτούν, να μην μιλούν, και δεν έχουν κανένα υποστηρικτικό σύστημα-, να βρουν την απαραίτητη ψυχική οργάνωση να προστατεύσουν τον εαυτό τους, να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια και στην συνέχεια σαν καλές επαγγελματίες να προστατεύσουν τους πελάτες τους.

Είναι υποκριτικό να περιμένουμε από γυναίκες που βρίσκονται σε εξαιρετικά δεινή

κατάσταση, κι η επιβίωσή τους κρέμεται από μια κλωστή, να αναλάβουν δράσεις ή μέτρα,

τη στιγμή που οι ʽευυπόληπτοιʼ πελάτες τους, ενώ έχουν όλα τα μέσα, δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τις γυναίκες –συντρόφους, περιστασιακές παρτενέρ, ιερόδουλες-, που έχουν την ατυχία να έρχονται σε επαφή μαζί τους.

μα τι λες τώρα; όταν πρόκειται για την προστασία του εαυτούλη μας, εμείς μπορεί να ολιγωρούμε, αλλά το κράτος πρέπει να κάνει τα πάντα! Ακόμα και να καταπατήσει στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα για να μάθει στο Γιαννάκη ότι δεν πρέπει να βάζει το πολύτιμο πτηνό του όπου κι όπου, και κυρίως ποτέ χωρίς προφύλαξη...

Πάντα οι άλλοι έχουν την ευθύνη: για τα στραβά που συμβαίνουν, για το να μας ανοίξουν τα μάτια, για να μας προστατεύσουν την υγεία, για να μας μάθουν το ποιον των αντρών μας... εμείς είμαστε αθώες, άσπιλες και αμόλυντες... πέφτουμε από τα σύννεφα που υπάρχει αγοραίος έρωτας, που οι πόρνες είναι και ναρκομανείς, που είναι και οροθετικές... αυτά μόνο στις ταινίες του Χόλιγουντ! Εδώ στην Ελλάδα έχουν μαζευτεί μόνο κάτι ξετσίπωτες, που ήταν εκεί στις χώρες τους κόρες επιχειρηματιών, μεγαλογιατρών κλπ, είχαν όλες τις ευκαιρίες στα πόδια τους, αλλά τις πέταξαν γιατί γουστάρουν να έρθουν στην Ελλάδα και να βγάζουν 300 ευρώ τη βραδιά, αναγκαζόμενες να υπομένουν το βίτσιο του καθενός, για να μπορεί ο Γιαννάκης μας να κάνει τη δουλειά του και με μας και με αυτές και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...

kinkajoujou, δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα, εκτός από τα βλήματα που τηλεφωνούν τώρα πανικόβλητα ζητώντας εξετάσεις, προφανώς γιατί πίστευαν πως η "δική" τους ιερόδουλη, που ψώνισαν από το δρόμο, ήταν άσπιλη κι αμόλυντη κι επομένως δε χρειαζόταν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό μαζί της.

Επίσης, επειδή έγινε αυτό που έγινε, δε σημαίνει ότι ξαφνικά όλοι οι σύζυγοι της Ελλάδας γίνανε ασυλλόγιστα κι ανεύθυνα κτήνη. Έχουμε ξεφύγει πάνω σε αυτό το θέμα.

Και τέλος, στις ταινίες του Χόλλυγουντ ανήκει και το σενάριο ότι ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι πόρνες είναι θύματα trafficking και υποφέρουν. Υπάρχουν κι ένα σωρό συνάδελφοι αυτών των δυστυχισμένων που πιάσανε, οι οποίες το κάνουν από επιλογή και την περνάνε κοτσάνι. Ή μήπως είμαστε τόσο αθώες, που δεν το βάζει ο νους μας πως υπάρχουν και γυναίκες με βίτσια και αρρωστημένα γούστα κι όχι μόνο άντρες;

kinkajoujou, δεν έπεσε κανείς από τα σύννεφα, εκτός από τα βλήματα που τηλεφωνούν τώρα πανικόβλητα ζητώντας εξετάσεις, προφανώς γιατί πίστευαν πως η "δική" τους ιερόδουλη, που ψώνισαν από το δρόμο, ήταν άσπιλη κι αμόλυντη κι επομένως δε χρειαζόταν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό μαζί της.

Επίσης, επειδή έγινε αυτό που έγινε, δε σημαίνει ότι ξαφνικά όλοι οι σύζυγοι της Ελλάδας γίνανε ασυλλόγιστα κι ανεύθυνα κτήνη. Έχουμε ξεφύγει πάνω σε αυτό το θέμα.

Και τέλος, στις ταινίες του Χόλλυγουντ ανήκει και το σενάριο ότι ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι πόρνες είναι θύματα trafficking και υποφέρουν. Υπάρχουν κι ένα σωρό συνάδελφοι αυτών των δυστυχισμένων που πιάσανε, οι οποίες το κάνουν από επιλογή και την περνάνε κοτσάνι. Ή μήπως είμαστε τόσο αθώες, που δεν το βάζει ο νους μας πως υπάρχουν και γυναίκες με βίτσια και αρρωστημένα γούστα κι όχι μόνο άντρες;

Μην σου κάνει εντύπωση...είναι το τσουβάλιασμα που έλεγα παραπάνω..........

Υπάρχουν κι ένα σωρό συνάδελφοι αυτών των δυστυχισμένων που πιάσανε, οι οποίες το κάνουν από επιλογή και την περνάνε κοτσάνι. Ή μήπως είμαστε τόσο αθώες, που δεν το βάζει ο νους μας πως υπάρχουν και γυναίκες με βίτσια και αρρωστημένα γούστα κι όχι μόνο άντρες;

Εχμ...σόρι που θα στο χαλάσω αλλά αυτές στις οποιες αναφέρεσαι είναι ΝΟΜΙΜΕΣ! Δεν έχουν άλλωστε λόγο να ΜΗΝ είναι ;)

Και αν δεν κάνω λάθος...οι έλεγχοι γίνονται στους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ οίκους ανοχής και στο δρόμο!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Σε αυτό τον τόπο κανείς δεν είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, και έχει χίλια ελαφρυντικά, αλλά είναι υπεύθυνος για όσα κακά κάνουν οι άλλοι....

Τελικό συμπέρασμα!

Αν σου φαίνεται μικρός αριθμός οι μερικές χιλιάδες που έσπευσαν να εξεταστούν, τότε πάω πάσο... προσωπικά κυκλοφορούσα χρόνια με αντροπαρέες και ξέρω ότι για πολύ περισσότερους από ό,τι νομίζετε, οι πόρνες είναι το κερασάκι της σαββατιάτικης εξόδου...

Εγώ μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν και γυναίκες που όπως είπα και προηγουμένως, είχαν όλες τις ευκαιρίες στα πόδια τους, αλλά τις πέταξαν για να γίνουν πόρνες από βίτσιο κι επειδή απολαμβάνουν να εκδίδονται. Είδες εσύ κάποια τέτοια περίπτωση στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν; Γιατί εδώ δεν είδα καμία με το χαμόγελο της επιτυχίας και τη λουί παραμάσχαλα...

Μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο ότι γυναίκες βλέπουν μπροστά τους ότι υπάρχουν άλλες γυναίκες τόσο δυστυχισμένες και ξεφτιλισμένες, και αυτές κοιτάνε να πουν ότι "ναι, αλλά υπάρχουν και κάποιες που το κάνουν επειδή γουστάρουν" ή ότι έχει ευθύνη η εξαθλιωμένη ναρκομανής οροθετική πόρνη που διαδίδει το AIDS, όταν για αυτή το χωρίς προφυλακτικό σημαίνει μερικά παραπάνω πολύτιμα ευρώ. Σε λίγο δλδ θα λέμε ότι δεν φταίει ο παιδεραστής, αλλά το ανήλικο που κάθισε κάτω στις κούνιες με ανοιχτά τα πόδια. Όπως μου φαίνεται κι αδιανόητο ότι παρόλο που είναι πασιφανές ότι πρόκειται για ένα ακόμα φτηνό κομματικό τρικ, πολλοί είναι αυτοί που το υποστηρίζουν (τελικά τα κόμματα μας εξουσιάζουν με πολύ περισσότερους τρόπους από ό,τι νομίζουμε). Και τέλος επιμένω ότι ευτυχώς ο νομοθέτης δεν επηρεάζεται από τη λαϊκή κρίση, γιατί τότε δεν θα έφταναν η σπιναλόγκα, η γυάρος και το long island (η μακρόνησος ντε!) για όλους τους απόκληρους της καλής κοινωνίας μας...

όπως είπε και μια καλή μου φίλη, αντί να απλώσουμε το χέρι να στηρίξουμε κανένα δυστυχισμένο πλάσμα, εμείς κοιτάμε να το σηκώσουμε πρώτοι για να δείξουμε και να κρίνουμε...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...