Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΟΗΘΕΙΑ! θέλει ΣΥΝΕΧΕΙΑ να τρώει

Recommended Posts

1 hour ago, marakiz είπε:

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα ας ρωτήσω εδώ. Το παιδί μου είναι 20 μηνών και ζητάει να φάει συνέχεια, συνέχεια όμως!! Καταλαβαίνω ότι είναι πάνω στην ανάπτυξη κι επειδή κινείται συνέχεια χρειάζεται ενέργεια αλλά γίνεται να είναι όλη μέρα μαμ και μαμ? 

Κ τι δεν θα έδινα μία μέρα αντί να την μπουκωνω εγώ να φάει να μου ζητάει αυτή συνέχεια!!!!! :-D:-D ξέρω για σένα είναι πρόβλημα αυτό αλλά εγώ θα έκανα πάρτυ!! Πάντως όπως σ είπαν τα κορίτσια κ όπως κάνεις ήδη δεν χρειάζεται να στερεις τα σνακ απλά να προσπαθείς να είναι υγιεινα κ με χαμηλές θερμίδες ώστε να μην παχύνει πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , marakiz είπε:

Κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, πχ τα μπισκοτάκια τα κουβαλάω ανά 3 μαζί ώστε να του πω μετά πως δεν έχει άλλο. Αν γκρινιάξει, απλά θα διαχειριστώ τη ματαίωση του.

Το ίδιο και με τα ετοιματζίδικα που αυτά δεν τα θέλω καθόλου η αλήθεια είναι αλλά όσο κοινωνικοποιούμαστε δεν γίνεται να τα αποφεύγουμε τελείως.

Έτσι είναι, θέλει προσοχή με τα σνακς γιατί σίγουρα κόβουν την όρεξη! Πιάνω τον εαυτό μου να λειτουργώ με στρατηγική πλέον. :P 

Αναμένω τα καλοκαιρινά φρούτα που όσο να το κάνεις είναι τα καλύτερα σνακ. Νόστιμα και υγιεινά. 

Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με την κορη μου, οτι θυμαται χαιρεται με το φαγητο. Σημερα πχ  που ημασταν στη μαμα μου και βγηκαμε εκτος προγραμματος, ετρωγε αχλαδι στη 1 το μεσημερι γιατι λυσαξε να το ζηταει και καπακι βλεπει τη γιαγια της να τρωει μπαμιες (που ετσι κι αλλιως θα ηταν το μεσημεριανο της), αρχιζει να της το τρωει και αφου εφαγε 1 πιατο συνεχισε το αχλαδι.  Μετα βλεπει τη θεια της να τρωει σουβλακια (λιγο μπαχαλο τα καναμε σημερα) και εφαγε σουβλακι κοτοπουλο με τζατζικι!!! Αν ημασταν σπιτι δεν θα ετρωγε τιποτα απο αυτα, βλεπει τους αλλους και ζηλευει. Προσπαθω να ελεγξω το τι τρωει ομως οι γιαγιαδες μου χαλανε ολο το προγραμμα! Ειδικα η πεθερα μου της δινει οτι γλυκο βρει, απαγορευτικο για την ηλικια της!!

@marakiz ο γιος μου 16 μηνών τρώει συνέχεια! Εκτός απ τα πέντε γεύματα τρώει και ένα σωρό σνακς. Δεν μπορώ να τον σταματήσω. Μόνο αν δεν τρώμε μπροστά του ή δεν μιλάμε για φαι δεν το ζητάει. Αναρωτιέμαι αν τρώει από πείνα ή από συνήθεια! 

@CMES μην τα συζητάς! Χαλάνε το πρόγραμμα και δεν το παραδέχονται κιολας! 

Ο γιος μου μπορεί να έχει μόλις φάει μία πιαταρα και ή γιαγιά του να του δώσει μπισκότο ή ψωμί ή μπανάνα κτλ. Το χειρότερο δε είναι όταν του δίνει διάφορα και μετά που να φαει το γευμα του! Είπαμε τρώει πολύ αλλά πόσο πια!?

22 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Κ τι δεν θα έδινα μία μέρα αντί να την μπουκωνω εγώ να φάει να μου ζητάει αυτή συνέχεια!!!!! :-D:-D ξέρω για σένα είναι πρόβλημα αυτό αλλά εγώ θα έκανα πάρτυ!! Πάντως όπως σ είπαν τα κορίτσια κ όπως κάνεις ήδη δεν χρειάζεται να στερεις τα σνακ απλά να προσπαθείς να είναι υγιεινα κ με χαμηλές θερμίδες ώστε να μην παχύνει πολύ!

Σε καταλαβαίνω! Και μου το λένε και στις παιδικές χαρές ενίοτε "αχ και να μου έτρωγε κι εμένα έτσι" οπότε το χαίρομαι μην νομίζετε, απλά το έχω στο νου μου. 

22 ώρες πρίν, CMES είπε:

Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με την κορη μου, οτι θυμαται χαιρεται με το φαγητο. Σημερα πχ  που ημασταν στη μαμα μου και βγηκαμε εκτος προγραμματος, ετρωγε αχλαδι στη 1 το μεσημερι γιατι λυσαξε να το ζηταει και καπακι βλεπει τη γιαγια της να τρωει μπαμιες (που ετσι κι αλλιως θα ηταν το μεσημεριανο της), αρχιζει να της το τρωει και αφου εφαγε 1 πιατο συνεχισε το αχλαδι.  Μετα βλεπει τη θεια της να τρωει σουβλακια (λιγο μπαχαλο τα καναμε σημερα) και εφαγε σουβλακι κοτοπουλο με τζατζικι!!! Αν ημασταν σπιτι δεν θα ετρωγε τιποτα απο αυτα, βλεπει τους αλλους και ζηλευει. Προσπαθω να ελεγξω το τι τρωει ομως οι γιαγιαδες μου χαλανε ολο το προγραμμα! Ειδικα η πεθερα μου της δινει οτι γλυκο βρει, απαγορευτικο για την ηλικια της!!

Χαχα ότι θυμούνται χαίρονται όντως! Καλέ τις προάλλες ζήτησε ντίνταντα δηλαδή γίγαντες για πρωινό! Χθες έφαγε 3 φορές μέσα στην ημέρα ρεβύθια!! 

Τουλάχιστον εγώ δεν έχω τέτοια με παππουδογιαγιάδες, είμαι κάθετη σ αυτό και ευτυχώς το σέβονται γιατί αν δεν το σεβόντουσαν δεν θα τον έβλεπαν κιόλας καθημερινά. 

15 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

ι. Αναρωτιέμαι αν τρώει από πείνα ή από συνήθεια! 

Αυτό, συχνά το αναρωτιέμαι κι εγώ!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Και ο μικρός μου τα ίδια (2,5 ετών)! Και πλέον ξέρει τι έχουμε στο σπίτι και πού το έχουμε. Και πηγαινει μόνος του και τρώει ή ζητάει συγκεκριμένα πράγματα που δεν μπορεί να φτάσει! Επίσης μπορεί να φάει μεσημεριανό στο σταθμό, μετά από το δικό μου μεσημεριανό στο σπίτι και αργότερα και από του μπαμπα το μεσημεριανό! (δηλ από τις 12:30 εως τις 4 τρώει μεσημεριανο!! Και με φρουτακι ενδιάμεσα!)

Είναι όντως πολύ δραστήριος και φυσιολογικός στο βάρος του, οπότε δεν αγχώνομαι.

Δεν νομίζω ότι είναι κακό, εφόσον δεν ξεφεύγει ο έλεγχος στην "ποιότητα" των τροφών.

22 ώρες πρίν, CMES είπε:

Πραγματικά αναρωτιέμαι ώρες ώρες τι προσπαθούν να πετύχουν αυτές οι γιαγιάδες με το να πηγαίνουν κόντρα. Εγώ βέβαια δεν ανήκω στην κατηγορία που δίνουν κάτι επιπλέον στο παιδί (η μάνα μου που κρατάει την κόρη μου ακολουθεί κατά γράμμα οδηγείς μου, οπότε δεν έχω θέμα είμαι ξένοιαστη ότι έφαγε όσο πρέπει) Αν επέλεγα την πεθερά να την κπατήσει,το μωρό θα είχε πεθάνει από ασιτία...

πρίν από 16 λεπτά , Dust pink είπε:

Πόσα κιλά είναι βρε @marakiz και αγχώνεσαι; 

Δεν ξέρω γιατί έχουμε να πάμε στον παιδίατρο δυο μήνες. Πριν 2 μήνες ήταν 12,5 κιλά με 87εκ ύψος. Τώρα δεν ξέρω πόσο είναι αλλά σίγουρα πάνω από 13, έχει αφρατέψει. Είναι μεγαλόσωμο παιδάκι γενικά, πάντα ήταν στις τελευταίες καμπύλες. Η ίδια παλιότερα έχω γράψει στο φόρουμ πως εφόσον τρώει υγιεινά ένα παιδί και δεν μπουκώνεται με ψωμιά και ζάχαρες δεν υπάρχει θέμα άγχους. Δεν αγχώνομαι δηλαδή, απλά προβληματίστηκα λίγο ε και που να τα πω, στο φόρουμ θα τα πω! :-D

πρίν από 29 λεπτά , marakiz είπε:

Τουλάχιστον εγώ δεν έχω τέτοια με παππουδογιαγιάδες, είμαι κάθετη σ αυτό και ευτυχώς το σέβονται γιατί αν δεν το σεβόντουσαν δεν θα τον έβλεπαν κιόλας καθημερινά. 

Δυστυχως δεν εχω επιλογη γιατι η πεθερα μου κραταει τη μικρη οταν δουλευω. Ευτυχως τωρα που βρισκομαι σε αδεια λιγο την εχω συμμαζεψει. Πριν 3 μερες αφησακαι τα 2 παιδια στην πεθερα μου για 1 ωρα και οταν γυρισα μου ειπε πως ειχε δωσει στη μικρη ρωξακια!!! Και μια αλλη φορα την επιασα να ταιζει τη μικρη τσουρεκι max perry γεμιστο με σοκολατα!!! Της εχω πει εκατονμυρια φορες οτι δεν θελω το παιδι να τρωει γλυκα και καθε φορα κανει τη χαζη!!!

πρίν από 1 λεπτό , marakiz είπε:

Δεν ξέρω γιατί έχουμε να πάμε στον παιδίατρο δυο μήνες. Πριν 2 μήνες ήταν 12,5 κιλά με 87εκ ύψος. Τώρα δεν ξέρω πόσο είναι αλλά σίγουρα πάνω από 13, έχει αφρατέψει. Είναι μεγαλόσωμο παιδάκι γενικά, πάντα ήταν στις τελευταίες καμπύλες. Η ίδια παλιότερα έχω γράψει στο φόρουμ πως εφόσον τρώει υγιεινά ένα παιδί και δεν μπουκώνεται με ψωμιά και ζάχαρες δεν υπάρχει θέμα άγχους. Δεν αγχώνομαι δηλαδή, απλά προβληματίστηκα λίγο ε και που να τα πω, στο φόρουμ θα τα πω! :-D

Χαχα μια χαρά είναι!! Ας φάει τώρα γιατί μετά θα βρει αλλά ενδιαφέροντα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , CMES είπε:

Δυστυχως δεν εχω επιλογη γιατι η πεθερα μου κραταει τη μικρη οταν δουλευω. Ευτυχως τωρα που βρισκομαι σε αδεια λιγο την εχω συμμαζεψει. Πριν 3 μερες αφησακαι τα 2 παιδια στην πεθερα μου για 1 ωρα και οταν γυρισα μου ειπε πως ειχε δωσει στη μικρη ρωξακια!!! Και μια αλλη φορα την επιασα να ταιζει τη μικρη τσουρεκι max perry γεμιστο με σοκολατα!!! Της εχω πει εκατονμυρια φορες οτι δεν θελω το παιδι να τρωει γλυκα και καθε φορα κανει τη χαζη!!!

Ωχ Θε μου εγκεφαλικό! Κάτι τέτοια ακούω και χαίρομαι που έχω νταντά κι ας είμαι πάντα άφραγκη!! Υπάρχει περίπτωση να το συζητήσεις πολύ σοβαρά με τον άντρα σου και να συμφωνήσετε πως αν δεν συμμορφωθεί σε αυτό το κομμάτι μπορεί να κοιτάξετε για γυναίκα να το κρατάει? ή τέλος πάντων μητέρα του άντρα σου είναι, δεν μπορεί να επέμβει ο ίδιος?

1 hour ago, marakiz είπε:

Ωχ Θε μου εγκεφαλικό! Κάτι τέτοια ακούω και χαίρομαι που έχω νταντά κι ας είμαι πάντα άφραγκη!! Υπάρχει περίπτωση να το συζητήσεις πολύ σοβαρά με τον άντρα σου και να συμφωνήσετε πως αν δεν συμμορφωθεί σε αυτό το κομμάτι μπορεί να κοιτάξετε για γυναίκα να το κρατάει? ή τέλος πάντων μητέρα του άντρα σου είναι, δεν μπορεί να επέμβει ο ίδιος?

Της το εχει πει πολλες φορες και ο αντρας μου αλλα δε βαζει μυαλο. Το κακο ειναι οτι και ο αντρας μου ειναι της ιδιας νοοτροπιας, και να φαει ενα γλυκακι δεν εγινε τιποτα! Εχει και αδυναμια στη μανουλα οποτε δεν σωζεται η κατασταση! Τωρα που ειμαι σε αδεια βλεπουν τη μικρη το πολυ μια φορα την εβδομαδα οποτε δεν μπορω να πω και πολλα.

πρίν από 4 λεπτά , CMES είπε:

Της το εχει πει πολλες φορες και ο αντρας μου αλλα δε βαζει μυαλο. Το κακο ειναι οτι και ο αντρας μου ειναι της ιδιας νοοτροπιας, και να φαει ενα γλυκακι δεν εγινε τιποτα! Εχει και αδυναμια στη μανουλα οποτε δεν σωζεται η κατασταση! Τωρα που ειμαι σε αδεια βλεπουν τη μικρη το πολυ μια φορα την εβδομαδα οποτε δεν μπορω να πω και πολλα.

Ίσως ευθύνεται το παιδί αλλά μετά την γέννηση της μικρής άλλαξα τρόπο σκέψης και έκανα αρκετές ανακατατάξεις στην ζωή... Το άσχημο αυτών των συμπεριφορών δεν είναι τι δίνουν ή όχι στο παιδί, αλλά ότι παραβλέπουν έντεχνως σαν να απαξιουν κάτι που λέει η μαμά και κατά επέκταση την ίδια την μαμά. Το οποίο δεν είναι καθόλου καλή βάση για την μετέπειτα πορεία του παιδιού. Δεν αναφέρομαι στην δική σου περίπτωση @CMES αλλά σε γενικότερα παραδείγματα που όλο και συχνότερα ακούω. Τα ίδια έκανε και η πεθερά και μπήκε στην θέση που έπρεπε και όσο έπρεπε. Έτσι για να μην παίρνουμε και αέρα...

Το θέμα είναι πως όταν επιλέγεις αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις άλλη επιλογή από το να σου κρατάνε το παιδί οι παππουδογιαγιάδες, δεν μπορείς να απαιτείς να γίνονται όλα με τον δικό σου τρόπο. Δεν είναι υπάλληλοι σου, στην τελική εξυπηρέτηση σου κάνουν. 

πρίν από 3 λεπτά , marakiz είπε:

Το θέμα είναι πως όταν επιλέγεις αλλά ακόμα κι αν δεν έχεις άλλη επιλογή από το να σου κρατάνε το παιδί οι παππουδογιαγιάδες, δεν μπορείς να απαιτείς να γίνονται όλα με τον δικό σου τρόπο. Δεν είναι υπάλληλοι σου, στην τελική εξυπηρέτηση σου κάνουν. 

Όταν μια γιαγιά παππούς δηλώνει υπεύθυνα ότι μπορεί να διάθεσει χρόνο και διάθεση στην ανατροφή ενός παιδιού προκειμένου να εξυπηρετήσει τα παιδιά της που δουλεύουν σημαίνει ότι θα βαδίσει και θα σεβαστεί ένα υποτυπώδες προγράμμα που έχουν βάλει οι γονείς για το καλό του παιδιού τους. Η μητέρα ενός παιδιού επειδή ασχολείται από τη φύση της περισσότερες ώρες μαζί του ξέρει και περισσότερα από την οποιαδήποτε γιαγιά, πράγμα το οποίο η κάθε γιαγιά οφείλει τουλάχιστον να σεβαστεί. Αν βάση του χαρακτήρα, διάθεσης ,χρόνου κτλ δεν είναι σε θέση να ακολουθήσουν μια απλή οδηγία όπως πχ μην δώσεις αλάτι στο παιδί, μην το βγάλεις βόλτα γιατί έχει συνάχι τότε έντιμα ας δηλώσουν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν το παιδί έτσι ώστε ο κάθε γονιός να κάνει τα κουμάντα του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αν αναλάβουν να το κρατάνε με πάσης φύσης ακυρωτικές προς τους γονείς πράξεις, δεν μιλάω για ψιλοπραγματα ,είναι αυτο κοροϊδία προς όλους.

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , marakiz είπε:

Ακριβως αυτο. Επισης το θεμα του φαγητου ειναι το μονο παραπονο που εχω απο την πεθερα μου. Σε ολα τα αλλα κανει ακριβως οτι της λεω και το σημαντικοτερο ειναι πως δεν "κραταει" απλως τη μικρη, αλλα ολη μερα ασχολειται μαζι της, της κανει παιχνιδια και την παει βολτες. Ειναι νεα, 57 χρονων και δεν δουλευει και ειναι και ο πεθερος μαζι οποτε ειναι μια χαρα.

πρίν από 1 λεπτό , CMES είπε:

Ακριβως αυτο. Επισης το θεμα του φαγητου ειναι το μονο παραπονο που εχω απο την πεθερα μου. Σε ολα τα αλλα κανει ακριβως οτι της λεω και το σημαντικοτερο ειναι πως δεν "κραταει" απλως τη μικρη, αλλα ολη μερα ασχολειται μαζι της, της κανει παιχνιδια και την παει βολτες. Ειναι νεα, 57 χρονων και δεν δουλευει και ειναι και ο πεθερος μαζι οποτε ειναι μια χαρα.

Αν στα άλλα είναι εντάξει, είναι ψιλοπραγματα να δώσει ένα γλυκό. Το θέμα είναι να ακούει γενικά!

Δεν μπορείς να περιμένεις πως θα ακολουθούν κατά γράμμα τις γονεϊκές εντολές γιατί ξαναλέω πως οι άνθρωποι δεν είναι υπάλληλοι. Έχουν μεγαλώσει ήδη τα δικά τους παιδιά και σε μεγάλη ηλικία καλούνται να ξαναφροντίσουν παιδιά. Εννοείται πως αν δεν τα βρίσκεις μαζί τους και δεν υπάρχει οικονομικό θέμα το συζητάτε και αν δεν βρίσκεις άκρη με τίποτα τότε προσλαμβάνεις άτομο να τα φυλάει. Όταν δεν έχεις όμως αυτή τη δυνατότητα, τότε σκούρα τα πράγματα!! 

Just now, marakiz είπε:

Δεν μπορείς να περιμένεις πως θα ακολουθούν κατά γράμμα τις γονεϊκές εντολές γιατί ξαναλέω πως οι άνθρωποι δεν είναι υπάλληλοι. Έχουν μεγαλώσει ήδη τα δικά τους παιδιά και σε μεγάλη ηλικία καλούνται να ξαναφροντίσουν παιδιά. Εννοείται πως αν δεν τα βρίσκεις μαζί τους και δεν υπάρχει οικονομικό θέμα το συζητάτε και αν δεν βρίσκεις άκρη με τίποτα τότε προσλαμβάνεις άτομο να τα φυλάει. Όταν δεν έχεις όμως αυτή τη δυνατότητα, τότε σκούρα τα πράγματα!! 

Ναι βρε, δεν αναφέρομαι σε κατά γράμμα οδηγίες ούτε υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι ούτε ρομπότ. 5 στοιχειώδη πράγματα λέω να ακούνε για το καλό του παιδιού. Δεν μιλάω για μικρές παραλείψεις αλλά για κραυγαλέα "ατίθασες" συμπεριφορές που συμβαίνουν.

Είναι θέμα ανθρώπου καθαρά η συνεργασία στο παιδί. Αν πχ δεν είχα την επιλογή της μαμας μου που ακούραστα προσφέρει τα πάντα , συμβουλεύεται και συμβουλεύει και δεν το λέω γιατί είναι μάνα μου αλλά έτσι ειναι, σίγουρα θα έπαιρνα γυναίκα.

πρίν από 9 λεπτά , Dust pink είπε:

Αν στα άλλα είναι εντάξει, είναι ψιλοπραγματα να δώσει ένα γλυκό. Το θέμα είναι να ακούει γενικά!

Κανουν και οι δυο γονεις του αντρα μου πολλα για τα παιδια. Τον Ιανουαριο που γεννηθηκε ο μπεμπης, τρεις μερες αφου γυρισαμε απο το μαιευτηριο η κορη μου ανεβασε 40 πυρετο. Ηρθε κατευθειαν ο πεθερος μου και την πηρε και την κρατησαν στο σπιτι τους μια βδομαδα για να μην κολλησει το μωρο. Μαλιστα επειδη η μικρη ηταν χαλια (λογω πυρετου+ελλειψης μαμας+ ελευσης μωρου) το βραδυ δεν κοιμοταν και επι μια βδομαδα την κοιμιζε η πεθερα μου στα χερια και ολο το βραδυ καθιστη στον καναπε!!! Τι να πω μετα για τα γλυκα λοιπον;;;

πρίν από 4 λεπτά , Dust pink είπε:

Ναι βρε, δεν αναφέρομαι σε κατά γράμμα οδηγίες ούτε υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι ούτε ρομπότ. 5 στοιχειώδη πράγματα λέω να ακούνε για το καλό του παιδιού. Δεν μιλάω για μικρές παραλείψεις αλλά για κραυγαλέα "ατίθασες" συμπεριφορές που συμβαίνουν.

Είναι θέμα ανθρώπου καθαρά η συνεργασία στο παιδί. Αν πχ δεν είχα την επιλογή της μαμας μου που ακούραστα προσφέρει τα πάντα , συμβουλεύεται και συμβουλεύει και δεν το λέω γιατί είναι μάνα μου αλλά έτσι ειναι, σίγουρα θα έπαιρνα γυναίκα.

Έτσι ναι το καταλαβαίνω. Είσαι τυχερή που είσαι ευχαριστημένη από γιαγιά ακόμα και που είναι μαμά σου. :) 

Εγώ πάντως χαίρομαι που "αναγκαστικά" έχω νταντά και έχει σχέση καθημερινά με παππουδογιαγιάδες χωρίς να έχουν όμως λόγο ανατροφής. 

πρίν από 2 λεπτά , CMES είπε:

Κανουν και οι δυο γονεις του αντρα μου πολλα για τα παιδια. Τον Ιανουαριο που γεννηθηκε ο μπεμπης, τρεις μερες αφου γυρισαμε απο το μαιευτηριο η κορη μου ανεβασε 40 πυρετο. Ηρθε κατευθειαν ο πεθερος μου και την πηρε και την κρατησαν στο σπιτι τους μια βδομαδα για να μην κολλησει το μωρο. Μαλιστα επειδη η μικρη ηταν χαλια (λογω πυρετου+ελλειψης μαμας+ ελευσης μωρου) το βραδυ δεν κοιμοταν και επι μια βδομαδα την κοιμιζε η πεθερα μου στα χερια και ολο το βραδυ καθιστη στον καναπε!!! Τι να πω μετα για τα γλυκα λοιπον;;;

Τίποτα να μην τους πεις!! Προσφέρουν πραγματικά και αβίαστα! Μόνο ευχαριστώ πρέπει να πούμε, δείχνουν ότι ενδιαφέρονται επί της ουσίας!

πρίν από 4 λεπτά , marakiz είπε:

Έτσι ναι το καταλαβαίνω. Είσαι τυχερή που είσαι ευχαριστημένη από γιαγιά ακόμα και που είναι μαμά σου. :) 

Εγώ πάντως χαίρομαι που "αναγκαστικά" έχω νταντά και έχει σχέση καθημερινά με παππουδογιαγιάδες χωρίς να έχουν όμως λόγο ανατροφής. 

Ναι άγαλμα πρέπει να της στήσω!! Μέχρι και φαγητό δικό μας και της μικρής έχω έτοιμο (ενώ κρατάει) όταν γυρίσουμε η γυρίσει ο άντρας μου από την δουλεια μόνος του.

Η πεθερά ασχολίαστο... γλώσσα 3 μέτρα, θεωρία, εξαφανίζολ,παρτακιας, παράπονα ,τσακωμοί με όλους για όλα, υποδείξεις, αφερεγγυοτητα φουλ, τσιγγουνια φουλ τι άλλο...μόνο προβλήματα.

Εκτός της γυναίκας είσαι και τυχερή που αν και δεν κρατάνε το παιδί δεν ανακατεύονται. Η δικιά μου σίγουρα θα το έκανε!! Αλλά είπαμε κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν εκεί που πρέπει!

πρίν από 10 λεπτά , Dust pink είπε:

Τίποτα να μην τους πεις!! Προσφέρουν πραγματικά και αβίαστα! Μόνο ευχαριστώ πρέπει να πούμε, δείχνουν ότι ενδιαφέρονται επί της ουσίας!

Ναι άγαλμα πρέπει να της στήσω!! Μέχρι και φαγητό δικό μας και της μικρής έχω έτοιμο (ενώ κρατάει) όταν γυρίσουμε η γυρίσει ο άντρας μου από την δουλεια μόνος του.

Η πεθερά ασχολίαστο... γλώσσα 3 μέτρα, θεωρία, εξαφανίζολ,παρτακιας, παράπονα ,τσακωμοί με όλους για όλα, υποδείξεις, αφερεγγυοτητα φουλ, τσιγγουνια φουλ τι άλλο...μόνο προβλήματα.

Εκτός της γυναίκας είσαι και τυχερή που αν και δεν κρατάνε το παιδί δεν ανακατεύονται. Η δικιά μου σίγουρα θα το έκανε!! Αλλά είπαμε κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν εκεί που πρέπει!

Εμενα οπως περιγραφεις την πεθερα σου ειναι η μαμα μου!!

πρίν από 2 λεπτά , CMES είπε:

Εμενα οπως περιγραφεις την πεθερα σου ειναι η μαμα μου!!

Ωχ ωχ τοξικές καταστάσεις! Να τις γνωρίσουμε καλέ κολλητές θα γίνουν! Αλλά η δικιά μου έχει μαλώσει με ότι άψυχο και έμψυχο υπάρχει στον πλανήτη (πως τα καταφέρνει να μην την θέλει κανείς δεν ξέρω) οπότε δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει η παρέα!

πρίν από 20 λεπτά , Dust pink είπε:

Ωχ ωχ τοξικές καταστάσεις! Να τις γνωρίσουμε καλέ κολλητές θα γίνουν! Αλλά η δικιά μου έχει μαλώσει με ότι άψυχο και έμψυχο υπάρχει στον πλανήτη (πως τα καταφέρνει να μην την θέλει κανείς δεν ξέρω) οπότε δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει η παρέα!

Αχ κι η μαμα μου το ιδιο! Μπορει να ταιριαξουν, ποιος ξερει;;;:-P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...