Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ...

Recommended Posts

Κοριτσια εχτες πηγα για τον υπερηχο β επιπεδου...Κι ενω ολα εδειχναν τελεια παρατηρω οτι ο γιατρος μενει για πολυ ωρα στην καρδουλα του μωρου..Την κοιταζει,την ξανακοιταζει, και λεω απο μεσα μου.."Ωπα,αυτο δεν μου πολυαρεσει".. :? Κατι λεει στην γιατρο μου που δεν πολυκαταλαβα,και μολις τελειωνει ο υπερηχος μετα απο κανα μισαωρο βρισκομαι στο κρεβατι για σχεδον επειγουσα αμνιοκεντηση.. :(:( Ειδαν κατι στα τοιχωματα της καρδουλας του μωρου σαν να εχει μαζεψει υγρο κι επειδη ειχα κι ενα ιστορικο πριν κανα μηνα με μια εξεταση κυταρομεγαλοιου η οποια βρεθηκε θετικη,μπηκαν υποψιες με αυτο που ειδαν στον υπερηχο κι ετσι εκανα και αμνιοκεντηση..Τι να πω..Οτι εχασα την μιλια μου?Οτι ξεσπασα σε κλαμματα και τρομαξε η γιατρος μου να με συνεφερει?Οτι εχω στεναχωρηθει και τα βλεπω ολα μαυρα?Θελω να ειμαι αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα αλλα μου ειναι δυσκολο κοριτσια..Θα τρελαθω απ την αγωνια μου μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα.. :cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Ηρέμησε όσο μπορείς και προσπάθησε να σκεφτεσαι θετικά... Το ξέρω ότι ειναι δυσκολο και εγώ στη θέση τα ιδια και χειρότερα θα ημουν, αλλά όλα θα πανε καλα, θε δεις..

Τις καλυτερες ευχές μου :)

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Mην στεναχωριέσαι Κορινάκι, προσπάθησε να φανείς δυνατή για το μωράκι σου και όλα θα πάνε καλά. Κουράγιο και υπομονή. Πότε περιμένεις τα αποτελέσματα?

uAq4.jpgMqhPp2.png

Κορινάκι μου εδώ είμαι για να σου δώσω κουράγιο.

Πρώτον αμνιοπαρακέντηση έκανα και εγώ μετά το Β επιπέδου και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά....

Δεύτερον περικαρδιακή συλλογή υγρού έχει και το δικό μου το νινάκι γύρω στα 3 χιλιοστά και έκανα 2 φορές υπέρηχο καρδιάς και μάλιστα χωρίς να έχω περάσει και καμία λοίμωξη όπως εσύ που θα το δικαιολογούσε το υγρό παρ'όλα αυτά δεν θα κάνουμε τίποτα θα αποροφηθεί μόλις γεννηθεί το παιδί μόνο του σιγά σιγά και να προσέχω να μη περάσω καμία λοίμωξη μέχρι τον τοκετό για να μην έχουμε τον ενδεχόμενο να αυξηθεί το υγρό. Επίσης ίσως χρειαστεί αν είναι πιο ξεκούραστω για το μωρό να γεννήσω με καισαρική για να μην πιεστεί καθόλου η καρδιά του με τον φυσιολογικό τοκετό....Αυτό είναι όλο με την περίφημη συλλογή υγρού....

Για αυτό μην αγχώνεσαι....Θα δεις που θα σου πούνε ακριβώς τα ίδια.....

Όλα θα πάνε καλά......

dev244pb___.png

Κορινάκι θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό αφού όπως είπε και η Πηνελόπη Β αντιμετωπίζει και η ίδια παρόμοια κατάσταση και υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Εφόσον έχεις κάνει όλα τις εξετάσεις είσαι απολύτως καλυμμένη και οτιδήποτε προκύψει είναι αντιμετωπίσιμο!!!Προσπάθησε να ηρεμήσεις και θα δεις ότι θα πάνε όλα καλά και το μωράκι σου θα είναι υγιέστατο!! :P:P

Διαφημίσεις

Την Παρασκευη θα βγουν τα πρωτα αποτελεσματα, και σε κανα 2 εβομαδες τα υπολοιπα.Απο την αμνιοκεντηση θα κανουν και μια εξτρα εξεταση λογω του ιου.Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση,να στε καλα.Πηνελοπη μου μακαρι να ειναι ετσι και να μην ειναι κατι αλλο..Φοβαμαι ακομα περισσοτερο γιατι στην οικογενεια μου υπαρχει ιστορικο καρδιας και τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να περασει και στο μωρο μου αυτο..

Κορίτσια, νομίζω ότι η κεντρική ιδέα από όσα διαβάζουμε τελευταία είναι ότι η πιο κρίσιμη εξέταση είναι η β-επιπέδου στην οποία μπορεί να προκύψουν πολλά. Πρέπει να είμαστε οπλισμένες με παραπάνω ψυχραιμία στο στάδιο αυτό γιατί όλο και κάτι βγαίνει. Κι εγώ τρελάθηκα όταν διαγνώστηκε υδρονέφρωση στο μπεμπάκι μου και όλες οι άλλες κοπέλες που κάτι βρέθηκε έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Στατιστικά όμως και μόνο τα προβλήματα που προκύπτουν τελικά εξομαλύνονται από τον οργανισμό του μωρού και τέλος καλό όλα καλά. Εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες που έχουν το β-επιπέδου μπροστά τους να ακούσουν μόνο καλά νέα

Κορινάκι μου, μη στενοχωριέσαι κοπέλα μου, όλα θα πάνε μια χαρούλα και το μωράκι σου θα είναι μια χαρά :D Ειλικρινά το πιστεύω αυτό, δεν το λέω για να σε παρηγορήσω... Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ το τί περνάς, τα πέρασα κι εγώ πριν μία ακριβώς εβδομάδα, χωρίς λόγο κι αφορμή και κόντεψα να τρελλαθώ. Διαβασε και το θέμα που άνοιξα εγώ, να δεις που όλα πήγαν καλά και να ξεαγχωθείς λιγάκι... Πότε περιμένεις αποτελέσματα, την Πέμπτη; Να δεις που όλα θα είναι τέλεια, κοπέλα μου, άδικα στενοχωριέσαι, πίστεψέ με... μην κάνεις τέτοιο ψυχολογικό κακό τόσο σ' εσένα όσο και στο μωράκι σου...

Πολλά πολλά φιλάκια και μια πελώρια αγκαλιά... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ, ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΕ! :D

σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα και είμαι σίγουρη πως θα είναι τέλεια :D:wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Κορινακι ξερεις οτι εχεις την σκεψη και την συμπαρασταση ολων μας!!!!

Εγω εκανα δυο φορες β' επιπεδου κι ενω ολα τα αλλα βγαινουν μια χαρα υπαρχει μια οριακη διαταση της δεξιας κοιλιας του εγκεφαλου της μπεμπουλας μου. Ολοι λενε οτι δεν ειναι κατι ομως αυτος που μου εκανε το δευτερο β΄επιπεδου μου ειπε να παω την 32η εβδομαδα να κανω μαγνητικη...... Οπως καταλαβαινεις ημουν μεσα στη μαυρη μαυριλα .....

Τελικα ο γιατρος μου μου ειπε να γραψω τους παντες γιατι ολο και κατι βγαζουν για να μας τρελλαινουν και να τα σκαμε για εξετασεις ....

Ξεαγχωσου και να δεις οτι το μπεμπακι σου θα ειναι μια χαρα!

Χριστινα

Διαφημίσεις

καλημέρα..είχα ακριβώς το ίδιο θέμα και γω, βέβαια σε συνάρτηση με πολλά άλλα!!!! στην β επιπέδου είδαν υγρό στην καρδούλα του μωρού, όχι πολύ μεγάλο ποσό,περίπου 1,6χλ, αλλά επειδή είχα αυξημένη αυχενική υπήρξε φόβος.. είχα κάνει λήψη τροφοβλάστη και είχαμε αποκλείσει τα σύνδρομα άρα μας έμενε μόνο η καρδιά... η γιατρός ζήτησε να με ξαναδεί μετά από 2 εβδομάδες για να δούμε αν αυτό το υγρό μεγαλώνει ή μένει στάσιμο και ευτυχώς δεν υπήρξε αύξηση και από ότι μου είπε με τη γέννηση θα απορροφηθεί πλήρως!

η ύπαρξη υγρού στην καρδιά του εμβρύου μπορεί να δημιουργηθεί από μια λοίμωξη δική σου(ακόμα και απλή γαστρεντερίτιδα), μια απλή ταχυκαρδία ή μια μικρή αναιμία του εμβρύου...επίσης ρόλο παίζει και η ομάδα αίματος, αν υπάρχει ασυμβατότητα σε σένα και το μικρό, αλλά δεν ξέρω να στο εξηγήσω ακριβώς.. και αυτά που σου λέω είναι ότι μου είπε εμένα η εμβρυοκαρδιολόγος..

πάντως το σημαντικο είναι οτι ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ σε αυτό, και ακόμα και αύξηση να έχει το υγρό υπάρχει διαδικασία που επεμβαίνει γιατρός και το αφαιρεί..

όλα καλά θα πάνε, να είσαι αισιόδοξη και σκέψου θετικά

νομίζω πολλές κοπέλες σου έδωσαν κουράγιο με τις παρόμοιες εμπειρίες τους..όλα καλά θα πάνε, να έχεις πίστη και θετική σκέψη...δυστυχώς οι μέρες της αναμονής είναι οι χειρότερες της ζωής σου, εμένα τουλάχιστον που χρειάστηκε να κάνω τροφοβλάστη έτσι μου φάνηκαν..αλλά μόλις πάρεις τα ευχάριστα αποτελέσματα να δεις που θα το αφήσεις πίσω σου και θα το ξεχάσεις...να είσαι θαρραλέα κορίνα..σε έχει αναγκη το μωράκι σου! :lol:

Σημερα με πηρε τηλ η γιατρος μου και μου ειπε οτι τα πρωτα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα. :) Σε μια βδομαδα θα βγουν και τα αποτελεσματα για τον κυταρομεγαλοιο,και σε 2 βδομαδες περιπου θα εχουμε πληρη εικονα.Καπως ησυχασα με τα πρωτα αποτελεσματα..Τωρα περιμενω την αλλη βδομαδα τα υπολοιπα.Κοριτσια σας ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου για την συμπαρασταση!!Να στε καλα,μου δινετε κουραγιο και αισιοδοξια!! :)

Σημερα με πηρε τηλ η γιατρος μου και μου ειπε οτι τα πρωτα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα. :) Σε μια βδομαδα θα βγουν και τα αποτελεσματα για τον κυταρομεγαλοιο,και σε 2 βδομαδες περιπου θα εχουμε πληρη εικονα.Καπως ησυχασα με τα πρωτα αποτελεσματα..Τωρα περιμενω την αλλη βδομαδα τα υπολοιπα.Κοριτσια σας ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου για την συμπαρασταση!!Να στε καλα,μου δινετε κουραγιο και αισιοδοξια!! :)

Μπράβο γλυκιά μου πολύ χαίρομαι για σένα και σου εύχομαι ότι καλύτερο και για σένα και για το μωράκι σου........ :wink:

Θα δεις που και τα άλλα αποτελέσματα θα είναι μια χαρά............

xOSvp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...