Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φιλόζωοι χωρίς ίχνος παιδείας

Recommended Posts

τι να πω τωρα..επειδη θα παμε αρχειο να πω απλα οτι κατι τετοιες μανες κανουν παιδια που βασανιζουν τα ζωα με ξυλακια απο σουβλακια,τα ριχνουν φολα η κρεας με γυαλι για να ξεσκιστουν τα σωθικα τους και να βγαζουν αιμα και απο τον κωλο πεθαινοντας με φρικτους πονους.

τα κρεμανε αναποδα απο τα δεντρα.τα ριχνουν καυτο λαδι,τα αφηνουν να πεθανουν απο ασιτεια και απο διψα.(αλλα τα αποφαγια στον καδο σκουπιδιων).αυτος ειναι ο πολιτισμος σας το επιπεδο και η παιδεια σας..

ειναι αυτες οι μανες που τσιριζουν και τραβολογανε τα παιδια τους απο το χερι μολις δουν ενα αδεσποτο να ζητιανευει λιγη αγαπη...

αν εγω ειμαι κυρατσα εσεις ειστε τερατα για να μην πω τιποτα αλλο.

αει στο καλο βραδιατικα..

Σε βρισκω τρομερα υπερβολικη και αδικη !!!! που το ξερω εγω οτι το αδεσποτο ζητιανευει αγαπη ? το γραφει στο κουτελο του ? λυπαμαι για τετοιες εκφρασεις που διαβαζω !!!!! αν ειμαι τερας επειδη τραβαω το παιδι αν δω ενα αδεσποτο τεραστιο σκυλο στο δρομο ναι ειμαι !!!!!! και μπορειτε να μου πειτε γιατι εγω που δεν θελω ζωο στο σπιτι μου , δεν θελω το κακο τους δεν τα πειραζω για να μην το παρετε στραβα και ουτε στα παιδια μου προκαλω φοβο για τα ζωα για να τους ριξουν καυτο λαδι, ειμαι μισος ανθρωπος ? αυτο ακουσα απο καποιον φιλοζωο και δεν αγαπω και τους ανθρωπους οπως ειπε ? απο που βγαιει αυτο το συμπερασμα μπορειτε σας παρακαλω να μου λυσετε αυτη την απορια.

Και δεν δινω σε κανεα το δικαιωμα να με αποκαλει κυρατσα και τερας επειδη δεν θελω στο σπιτι μου ζωα !!!!!!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατι λιγο εκτος θεματος (επειδη αγαπατε ζωα ισως γνωριζετε)

Υπαρχουν εκτροφεια σκυλων; Εκει "παραγονται" σκυλοι ρατσας; Τι γνωμη εχετε γι αυτο; (αν πραγματι υπαρχει)

Διαφωτιστε με αν μπορειτε Ευχαριστω

Ναι υπάρχονυ και στην Ελλάδα δυστυχώς. Πέρσι πιάσανε 2 στην Ελλάδα.

Βάλε στο γούγλη puppy mills και στο youtube. Θα βρεις πολλές πληροφορίες.

Επίσης, στο adespoto.gr, ή και στο strayshelp.gr πιθανόν να βρεις πληροφορίες για τα ελληνικά.

Στην περαιτέρω συζήτηση αρνούμαι να συμμετέχω

Djccp2.png

67KIp2.png

Ξέρετε τι θυμήθηκα τώρα; Σε πεζοδρόμια στη γειτονιά μου, έχει κάνει κακα ένα σκυλί. Κάποιος ή κάποια έχει γράψει με τεράστια γράμματα με κοκκινο σπρέυ ''ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΩΝ''! Δηλαδή, το θεό σου άνθρωπε μου! Σε ενόχλησε τόσο η σκ$τούλα που πήγες και έβαψες όοοοοολο το πεζοδρόμιο με σπρέυ που δε θα φύγει ποτε;;;;Τι αίσθηση καθαριοτητας! Για γέλια και για κλάματα!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Σε βρισκω τρομερα υπερβολικη και αδικη !!!! που το ξερω εγω οτι το αδεσποτο ζητιανευει αγαπη ? το γραφει στο κουτελο του ? λυπαμαι για τετοιες εκφρασεις που διαβαζω !!!!! αν ειμαι τερας επειδη τραβαω το παιδι αν δω ενα αδεσποτο τεραστιο σκυλο στο δρομο ναι ειμαι !!!!!! και μπορειτε να μου πειτε γιατι εγω που δεν θελω ζωο στο σπιτι μου , δεν θελω το κακο τους δεν τα πειραζω για να μην το παρετε στραβα και ουτε στα παιδια μου προκαλω φοβο για τα ζωα για να τους ριξουν καυτο λαδι, ειμαι μισος ανθρωπος ? αυτο ακουσα απο καποιον φιλοζωο και δεν αγαπω και τους ανθρωπους οπως ειπε ? απο που βγαιει αυτο το συμπερασμα μπορειτε σας παρακαλω να μου λυσετε αυτη την απορια.

Και δεν δινω σε κανεα το δικαιωμα να με αποκαλει κυρατσα και τερας επειδη δεν θελω στο σπιτι μου ζωα !!!!!!!!

καλα κανεις και δεν τα θελεις τα ζωα στο σπιτι σου..το πιο πιθανο ειναι και αυτα να μην ηθελαν να μεινουν μαζι σας..απο κει και περα θα καθησουμε να αναλυσουμε την περιπτωση της καθε μιας?

η μια δεν θελει ουτε να την κοιταξει το σκυλι..η αλλη δεν εχει προβλημα να την κοιταξει αλλα δεν θελει να περασει απο διπλα της η αλλη δεν θελει ν ατην μυριζει το σκυλι και παει λεγοντας..

α και μην ανησυχεις κυρατσα δεν σε ειπαμε μιας και δεν αγαπας τα ζωα...οι φιλοζωες ειναι κυρατσες..ειδες την γλιτωσες παλι..

λιγοι ελληνες αγαπουν τα ζωα και ομως κανουν αγωνα για να στειρωσουν,να γιατρεψουν και να βρουν οικογενειες σε αδεσποτα..

και μολις αφησετε το cosmopolitan απο το χερι μπειτε στη σελιδα καποιου σωματειου να δειτε τι δουλεια γινετε απο εθελοντες ενω θα επρεπε αυτο το κρατος που ΕΣΥ ψηφιζεις ν αειχε μεριμνησει...θα επρεπε να τους ευχαριστειτε ολους αυτους τους ανθρωπους γιατι αν δεν υπηρχαν οχι θα πατουσατε στα σκατα αλλα θα κολυμπουσατε σε αυτα.

Διαφημίσεις

καλα κανεις και δεν τα θελεις τα ζωα στο σπιτι σου..το πιο πιθανο ειναι και αυτα να μην ηθελαν να μεινουν μαζι σας..απο κει και περα θα καθησουμε να αναλυσουμε την περιπτωση της καθε μιας?

η μια δεν θελει ουτε να την κοιταξει το σκυλι..η αλλη δεν εχει προβλημα να την κοιταξει αλλα δεν θελει να περασει απο διπλα της η αλλη δεν θελει ν ατην μυριζει το σκυλι και παει λεγοντας..

α και μην ανησυχεις κυρατσα δεν σε ειπαμε μιας και δεν αγαπας τα ζωα...οι φιλοζωες ειναι κυρατσες..ειδες την γλιτωσες παλι..

Δεν ειπα οτι δεν τ αγαπω ειπα οτι δεν τα θελω σπιτι μου εχει διαφορα αλλα δεν θα την αναλησω αλλα ενα συγνωμη για τις εκφρασεις σου δε θα ηταν ενδειξη πολιτισμου? λεω εγω τωρα?

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Πάντως εγώ με σκυλάκι μεγάλωσα και τίποτα δεν έπαθα. Ούτε αλλεργία, ούτε πρόβλημα με τις τρίχες. Και τα δύο μου παιδάκια, τα έχω μάθει έτσι ώστε να μην τα φοβούνται και να μην πειράζουν τα ζώα. Μία από τις αδερφές μου, έχει σκύλο όταν η κόρη της ήταν μόλις 5 χρονών. Το βρήκαν κουταβάκι και το πήραν. Μια χαρά είναι και η ανηψιά μου. Η αλλη μου αδερφη έχει γάτες και ο γιος της δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα ζώα. Ξέρετε τι έχω καταλάβει; Τα παιδιά μας θα συμπεριφερθούν στα ζώα ανάλογα με το τι τους έχουμε δείξει εμείς σαν γονείς. Αν κάποιος συχαίνεται, φοβάται,μισεί τα ζώα, αύριο μεθαύριο θα αισθάνεται και το παιδί του το ίδιο ακριβώς. Για αυτό, ας έχουμε λίγη προσοχή με το τι μηνύματα τους περνάμε.

s-age.pngs-age.png

Διαβάζω ξαναδιαβάζω, άκρη δεν βγάζω.

Δηλαδή, όποιος δεν έχει ζώο στο σπίτι του ή δεν ταίζει τα ζώα της γειτονιάς είναι αξεστος, ανάγωγος, "κυράτσα", ζώον, απολίτιστος, τέρας κλπ κλπ?

Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω.

Και ομολογώ μπερδεύτηκα.

Δεν έχω ζώο και δεν ταιζω τα αδέσποτα. Από την άλλη, δεν πειράζω ποτέ ζωάκι, αν δω άλλον να πειράζει θα τον στολίσω κανονικά, στεναχωρήθηκα όταν ανάγωγος απάνθρωπος γείτονας έβαλε φόλα σε σκυλάκια αδέσποτα της γειτονιάς, τα παιδιά μου παίζουν με τα ζωάκια φίλων ε, ναι προσέχω και θεωρώ απαράδεκτο να αφήνουν οι ιδιοκτήτες τα κακά στα πεζοδρόμια, στις πλατείες ή όπου αλλού, ελάχιστοι τα μαζεύουν (χαίρομαι που οι περισσότεροι από εσάς το κάνετε).

Υποθέτω ότι αυτό με κάνει να έχω όλα τα παραπάνω κοσμητικά επίθετα?

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

λυπαμαι ..λυπαμαι πολυ...νιωθω οτι αδειαζω τον ωκεανο με το σουρωτηρι..

αθεραπευτα φιλοζωη...καληνυχτα κορες..

δικαιωμα σου να εισαι αθεραπευτα φιλοζωη αλλα οχι να προσβαλεις οποιον εχει αντιθετη αποψη !!!!!!! καληνυχτα

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006

Διαφημίσεις

Να πω και κάτι άλλο βρε κορίτσια ? Χωρίς να θέλω να προσβάλλω την καταγωγή καμίας κυράτσας και μη......

δεδομένου ότι η επαρχία έχει αδειάσει και έχουν μαζευτεί οι περισσότεροι Αθήνα...... λύστε μου την απορία..... πως μάθανε να περπατάνε τόσοι άνθρωποι στα χωριά, με τόσα πρόβατα, άλογα, κοτες, κατσίκες, γουρούνια και φυσικά σκυλιά...... που κάνεις ένα βήμα να πας στο σπίτι του γείτονα και έχει γίνει η σκατούλα σόλα στο παπούτσι σου !!!!

και έρχονται μετά Αθήνα και λένε ότι δεν βρίσκουν πού να περπατήσουν ?

Η γιαγιά ή ο παππούς που έμεινε πίσω, που περπατάει δηλαδή ? εκείνοι που μεγάλωσαν ? πως περπατούσαν και έπαιζαν και ετρεχαν σαν παιδιά ανάμεσα στις κοπριες των ζώων τους ?

Είχα παει στη Σύρο και είχαν επίδειξη αλόγων, σε ένα μέρος έξω απο την πόλη...... έχετε δει πόσο άνετα, με τι ταχύτητα, χάρη, φυσιολογικότατα και χωρίς ντροπή κάνουν κακάκια τους τα άλογα την ώρα της επίδειξης ? και σε τί μέγεθος :confused:

Υπάρχει ένα δρόμος συγκεκριμένος όπου θα περάσουν και μετά όλοι αυτοί που παρακολουθούσαν αναγκαστικά φεύγουν απο τον ίδιο δρόμο..... ή αλλιώς κολυμπώντας προς το κοντινότερο νησί :)

Δεν πρόσβαλλε κανεις ούτε το άλογο ούτε τον ιδιοκτήτη-αναβάτη..... αντιθέτως τους θαύμαζαν και τους δύο......

για το θεμα σκυλος και θαλασσα.......ενας σκυλος δεν μπορει να κατουρησει στην θαλασσα ενω κολυμπαει εν αντιθεση μ'εμας τα ζωα που εχουμε κανει την θαλασσα τουαλετα του σπιτιου μας να πω? καδο απορριματων να πω????παντως οτι και να πω θα ειναι λιγο..........

οποιος εχει προβλημα με τους ανθρωπους που εχουν ζωα κι εστω δεν μαζευουν τις ακαθαρσιες τους μην μεταφερουν το μισος τους στα παιδια τους,,,,,,,,,δυστυχως δημιουργουμε κομπλεξικα παιδια..........''''μην πας κοντα στο σκυλο θα κολλησεις τιποτα''''μην πας κοντα στο σκυλο θα σε φαει''''''

ποσο κομπλεξικοι μπορει να ειναι καποιοι ανθρωποι???????το οτι εχουμε το προτερημα και μιλαμε δεν μας κανει ανωτερα οντα........

δειτε πως συμπεριφερετε το βασιλειο των ζωων και δειτε κι εμας τα ζωα και θα καταλαβετε.......

φιλια απο μια φιλοζωη που αν καταφερω ποτε να κανω παιδια να ειστε σιγουροι οτι θα κοιμουνται μαζι με το σκυλο μου!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι ακριβως!!!!!!!

να κάνω μια παρένθεση αν κι είμαι εκτός θέματος απλώς επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα...συγγνώμη αλλά κι εγω ενοχλούμαι όταν πάω για μπάνιο και βλέπω σκυλί να κολυμπάει μέσα...βρίστε με,κρίνετέ με (ελπίζω όχι πολύ αυστηρά;)) αλλά ενοχλούμαι...ακόμα και με το σκυλί της συννυφάδας μου το οποίο φιλάω κι αγκαλιάζω συνεχώς (και του οποίου παρεπιμπτόντως μαζεύω και τα κακά αν χρειαστεί να τον βολτάρω εγω)...

δεν ξέρω γιατί όμως άμα δω σκυλί στη θάλασσα φλιπάρω έτσι.

συγνώμη για το εκτός του θέματος..

αν κ εχουμε αντιθετη αποψη στο θεμα σκυλος-θαλασσα μιλησες τοσο απλα κ ανθρωπινα που οχι μονο δεν σε κατακρινω αλλα σε καταλαβαινω!αν θελεις ομως ψαξε το κ θα δεις πως δυστυχως εμεις ειμαστε βρωμεροτεροι κ φορεις πολλων μικροβιων απο οτι ενα σκυλι...

ο τιτλος αλλαξε, η ουσια παραμενει η ιδια!!

ο τιτλος αλλαξε,αλλα η ουσια σου δεν προκειτε ποτε να αλλαξει...αλλη αποψη,αλλη αντιμετωπιση,αλλη ζωη,οποτε αστα να πανε ποτε δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις εσυ εμας κ εμεις εσενα.....

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Δεν ειπα οτι δεν τ αγαπω ειπα οτι δεν τα θελω σπιτι μου εχει διαφορα αλλα δεν θα την αναλησω αλλα ενα συγνωμη για τις εκφρασεις σου δε θα ηταν ενδειξη πολιτισμου? λεω εγω τωρα?

δεν κατάλαβες Ζαχαρένια.... το όλο θέμα ξεκίνησε γιατι αποκάλεσαν τους φιλόζωους μισάνθρωπους και κυράτσες......

και χωρις καμμια διαθεση να προσβαλω κανεναν,θα μου επιτρεψεις σε αυτο σου το σχολιο απλα να σου πω οτι καθε ανυπερασπιστο ον στην γη ζητιανευει αγαπη...ετσι απλα χωρις λογια,χωρις ετικετες στο κουτελο...και απο κει κ περα ειναι στο χερι μας,ειτε να την δωσουμε,ειτε απλα να αδιαφορησουμε...

εν κατακλειδι δεν με νοιαζει τι κανει ο καθενας,αποψη του,ζωη του,σπιτι του...αυτο που με αφορα ομως ειναι να μην ενοχλει τα αθωα θυματα...γιατι σε αυτην την περιπτωση γινομαι ισα κ ομοια με τον βασανιστη κ ξεχναω κ ευγενιες κ ολα!!!

Για τα κακα δεν φταινε τα ζωα. Αυτα θελουν να κανουν την αναγκη τους οπως και στην φυση το οποιο φαινεται οταν 'σκαβουν΄το πεζοδρομιο για να καλυψουν την αφοδευση τους. Κατι που δειχνει οτι ειναι σκαλες ΠΙΟ πολιτισμενα απο τους ιδιοκτητες τους που αντι να παρουν γαντια και μια πλαστικη σακουλα και να μαζεψουν την 'κοπρια' που ποσως δεν θα βοηθησει το πεζοδρομιο να μεγαλωσει με την διατροφικη της αξια, καθονται και βριζουν ανθρωπους που ενοχλουνται απο την μυρωδια δικαιολογημενα.........

τι να πεις ..........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Είναι απολύτως αληθές ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμια παιδεία σχετικά με τα οικόσιτα ζώα, ούτε καμιά ευαισθησία για τα αδέσποτα, πλην μερικών φωτεινών εξαιρέσεων, των εθελοντών και μερικών απλών ανθρώπων...

Κανονικά θα έπρεπε να ασχολούνται με αυτά τα θέματα (και όχι μόνο) στο σχολείο... Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να περιμένουμε από την κάθε φοβισμένη και στραβά ή καθόλου παιδευμένη μαμά (σε θέματα τέτοια) να μπορεί να διδάξει σωστά το παιδί της...

Καλά τέτοιο φανατισμό και προσβολή προς τους ζωόφιλους δεν την περίμενα... Δηλαδή κάποιος πρέπει να είναι συναισθηματικά ανάπηρος για να είναι ζωόφιλος; Να του λείπει η οικογένεια και να ψάχνει για υποκατάστατο;

Όσο για τη θάλασσα, μακάρι να έβρισκα ένα φιλαράκι σκύλο να κάνουμε μαζί μπανάκι... :-) Ε, ρε χαρά που θα έκανε η κόρη μου... Είναι δυνατόν, μια ζωή ασχολούμαι με αδέσποτα, πολλές φορές με άρρωστα, έχω κάνει μέχρι ενέσεις, ποτέ δεν έπαθα τίποτα...

Προκειμένου να μην έχω πρόβλημα με τους άλλους λουόμενους αγόρασα στον ένα σκύλο μου που αγαπάει τρελά το νερό μια πλαστική μπανιέρα και κάνει τη δουλειά του στην αυλή...:lol:

Μετά από όλο αυτό, μπορούμε άνετα να ξαναγυρίσουμε στο θέμα "γιατί δεν έχουμε μάθει να συζητάμε στο parents.gr":rolleyes:

galios ειναι πολυ μεγαλο ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ που διαβαζει τοσο κοσμος να εκφερεις τοσο ρατσιστικες και μονομερης αποψεις αναφορικα με τους φιλοζωους και τη φιλοζωια γενικα

Λατρευω τα ζωα και ναι ξοδευω πολυ ελευθερο χρονο απο το να τρεχω σε καφε, να πινω φραπεδιες και να π....λογω οπως λες, στο να ξεσκιζομαι εθελοντικα και απο τη τσεπη μου να φροντιζω αδεσποτα ζωα, κατι που το κρατος θα επρεπε να μεριμνα και να κανει οπως και γινεται σε ολα τα πολιτισμενα ευρωπαϊκα κρατοι. Αλλα επειδη στο Ελλαντα ειμαστε ημημαθεις, αξεστοι, αμορφωτοι, και γενικα ενας λαος τουλαχιστον τριτοκοσμικος, η παιδεια ΔΕΝ ξεκιναει σωστα απο το σπιτι μεσα και καταληγει στην αδιαφορια του κρατους

και να σε προλαω με τη γνωστη καραμελα με τα παιδιακια στην Αφρικη που πεινανε και που διοχετευω το χρονο μου και τα λεφτα μου να σε πληροφορησω οτι ειμαι εθελοντρια και στα 2, αναρωτιεμαι ολοι αυτοι που π....ρολογουν με αυτη τη καραμελα τη κανουν στη ζωη τους....

και για να σε προλαβω επισης ΝΑΙ ειμαι φιλοζωη με ενεργη δραση, ΝΑΙ ΔΕΝ μπορουσα να κανω οικογενεια οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι δεν μπορουσα οποτε κατεληξα υστερα απο πολλα προβληματα στη μεθοδο της εξωσωματικης, ΟΧΙ δεν μου τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια δυστυχως και πιστεψε με εχω με πολλα πραγματα να ασχοληθω στη ζωη μου χωρις να αραζω στα καφε οπως κανει ο κλασικος ελληναρας που εμαθε να καθετε πισω απο ενα πισι και να το παιζει κριτης και ειδημων σε ολα! και μεσα σε ολα αυτα που εχω να κανω ειναι να περιθαλπω και να βοηθω τα ζωα που ο αχρηστος ελληναρας θωρει μιασματα τη κοινωνιας οταν ο ιδιος θα επρεπε να ντρεπεται για τα χαλια του

και ναι επειδη η παιδεια ξεκιναει απο το σπιτι ντρεπομαι που υπαρχουν γονεις να μεγαλωνουν παιδια με νοοτροπιες σαν αυτη που εκφραζεις...εγω θεωρω τον εαυτο μου την οικογενεια μου και τα παιδια μου οταν γεννηθουν με το καλο το λιγοτερο ευλογημενα που θα μεγαλωσουν μαζι με ζωα μεσα στο σπιτι, γιατι ετσι θα μαθουν να σεβονται ΠΡΩΤΑ τον εαυτο τους και τον συναθρωπο τους, και σε πληροφορω οτι το ρητο γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα το επιβεβαιωνεις περιτρανα με την ανω δηλωση σου!!!!

και για να απαντησω και στο θεμα με τα πεζοδρομια συμφωνω απολυτα οτι ειναι απαραδεκτο να μη μαζευουμε τα περιττωματα των σκυλων μας, εγω ειμαι με μια σακουλα σε καθε τσαντα μου και ποτε μα ποτε δεν αφηνω περιττωματα ακομα και στην εξοχη που ζω

αλλα οπως προανεφερα ο ελληναρας ειναι αμμορφωτος και του λειπει η παιδεια σε ολα τα θεματα στη σακουλα θα κολλησει?

Πρίν ορμήσεις επειδή είπα τη γνώμη μου, ίσως έπρεπε να διαβάσεις αυτό που έγραψα και που δεν είδες καν

"Οι φανατικοί "φιλόζωοι" είναι συνήθως μια κατηγορία ανθρώπων.....".

Συνήθως λοιπόν όχι πάντα. Μιλάω από προσωπική πείρα γιατί κατά καιρούς έχει συμβεί να γνωρίσω διάφορες "καλές" πλην φανατικές φιλόζωες κυρίες βαθιά χωμένες σε συλλόγους και κόμματα (με ότι αυτό συνεπάγεται) που κρυμμένες πίσω από το φιλοζωικό τους προφίλ προς εξιλέωση, προσπαθούν να κάνουν κακό στον άνθρωπο. Εγώ για αυτή την ομάδα ανθρώπων μίλησα και αν το πήρες προσωπικά επειδή θεωρείς ότι ανήκεις κι εσύ εκεί, είναι δικό σου θέμα. Εγώ δεν μίλησα για κανέναν από εδώ μέσα και κυρίως όχι για όλο τον κόσμο φυσικά, σε αντίθεση με σένα που χωρίς να με ξέρεις καν, έγραψες "και σε πληροφορω οτι το ρητο γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα το επιβεβαιωνεις περιτρανα με την ανω δηλωση σου" μέχρι και για το ότι ντρέπεσαι για το πώς μεγαλώνω το παιδί μου (κι είχες το θράσσος μετά από τέτοια επίθεση και προσβολές που εξαπέλυσες να μου κάνεις κι αναφορά από πάνω). Όσο για το ρατσισμό ως επιχείρημα είναι αστείο από έναν άνθρωπο που θεωρεί τους Έλληνες άχρηστους ημιμαθείς άξεστους και αμόρφωτους τη στιγμή κιόλας που σε δύο παραγράφους έχεις κάνει 500 ορθογραφικά λάθη (τα έχω σημειώσει με κόκκινο μέσα στο quote) με το σύστημα τονισμού να απουσιάζει πλήρως.Πάρε μια αναφορά κι από μένα έτσι επειδή έχεις παιδεία.

di dro παρτα για να μαθεις!!!!και αλλη φορα να εισαι καλυτερο κοριτσακι!!!μουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

galios εγω παλι πιστευω οτι οσοι δεν μπορουν να σεβαστουν και να αγαπησουν ενα ζωο τοτε δε μπορουν να αγαπησουν ουτε ανθρωπο.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο.Εγώ εξέθεσα την κακή όψη των φιλόζωων έτσι όπως τη γνώρισα από συγκεκριμένους ανθρώπους πολύ πρόσφατα κι έτρεξαν όλες να αποδείξουν (βρίζοντας) πόσο καλοί και επιπέδου άνθρωποι είναι .Αναφέρθηκα σε μια συγκεκριμένη προσωπική μου πλην μεγάλη εμπειρία.Δεν καταλαβαίνω ο ρατσισμός ή τα συμπεράσματα ότι δεν αγαπάω τα ζώα που κολλάνε......:confused:

Διαβάζω ξαναδιαβάζω, άκρη δεν βγάζω.

Δηλαδή, όποιος δεν έχει ζώο στο σπίτι του ή δεν ταίζει τα ζώα της γειτονιάς είναι αξεστος, ανάγωγος, "κυράτσα", ζώον, απολίτιστος, τέρας κλπ κλπ?

Γιατί εγώ αυτό καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω.

Και ομολογώ μπερδεύτηκα.

Δεν έχω ζώο και δεν ταιζω τα αδέσποτα. Από την άλλη, δεν πειράζω ποτέ ζωάκι, αν δω άλλον να πειράζει θα τον στολίσω κανονικά, στεναχωρήθηκα όταν ανάγωγος απάνθρωπος γείτονας έβαλε φόλα σε σκυλάκια αδέσποτα της γειτονιάς, τα παιδιά μου παίζουν με τα ζωάκια φίλων ε, ναι προσέχω και θεωρώ απαράδεκτο να αφήνουν οι ιδιοκτήτες τα κακά στα πεζοδρόμια, στις πλατείες ή όπου αλλού, ελάχιστοι τα μαζεύουν (χαίρομαι που οι περισσότεροι από εσάς το κάνετε).

Υποθέτω ότι αυτό με κάνει να έχω όλα τα παραπάνω κοσμητικά επίθετα?

Με καλυψες για να μην επαναλαμβανομαι και εγω στην ιδια κατηγορια ανηκω....και αναρωτιεμαι και εγω το ιδιο με σενα.

Αλλα δε μπορω να καταλαβω και το αλλο, γιατι εμεις που δεν εχουμε κατοικιδιο απο επιλογη ειμαστε ολα τα παραπανω που αναφερθηκαν και οχι καποιοι (εστω λιγοι)που εχουν κατοικιδιο κλεισμενο μεσα σε ενα διαμερισμα που κοπανιεται ολη μερα σε τοιχους και κλαψουριζει επειδη λειπουν τα αφεντικα του...η οικογενεια του δλδ....

Το εχω ζησει και προτιμω να με λενε ''κυρατσα'' ή ''τερας''(μπερδευτηκα η δολια με τους χαραχτηρισμους) οι φιλοι μας οι φιλοζωοι παρα να βασανιζω ετσι ενα ζωντανο.

ή το εχεις το κατοικιδιο και το σεβεσαι και του συμπεριφερεσαι οπως πρεπει παρεχοντας του πρωτιστως ενα περιβαλλον που του ταιριαζει αλλα ταυτοχρονα σεβεσαι και την επιλογη του διπλα,του γειτονα,του περαστικου κτλ κτλ να μην εχει κατοικιδιο για τους δικους του λογους ή διαφορετικα καλυτερα να μην το εχεις καθολου και ας θεωρησαι ''τερας''.....

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Το θέμα αυτό με βρήκε σε μια περίοδο που συζητάω με το γιο μου και τον άντρα μου αν μπορούμε να πάρουμε σκυλί. Και τονίζω το μπορούμε...

Κι επειδή η μπάλα χάθηκε (όχι σκόπιμα θέλω να πιστεύω), ας θυμηθούμε τι είπε η κοπέλα που άνοιξε το θέμα :

εχω αγανακτησει! και παραλληλα εχω βαρεθει να κανω εκπαιδευση στο παιδι μου πως να περπαταει στο πεζοδρομιο για να αποφευγει τα σκ@#$ των σκυλων που ο καθε φιλοζωος (!!) αφηνει δωρο για τον επομενο! τοσο δυσκολο ειναι πια να εχει η καθε κυρατσα στην τσαντα της μια σακουλιτσα και να μαζευει οτι αφηνει ο σκυλος της??? γιατι πρεπει να μαθαινω στο παιδι μου να περπαταει με το κεφαλι προς τα κατω για να κοιταει που παταει??? τι φασισμος ειναι αυτος απο τον καθενα που κοιταει την παρτη του και τη βολεψη του???

Καταλαβαίνω λοιπόν πως αποκαλεί μούφα φιλόζωους και κυράτσες όσους θεωρούν τα ζώα αξεσουάρ κι αδιαφορούν για την δημόσια υγιεινή (κι όχι μόνο). Διαφωνείτε με αυτό?

Όσο για ειδικότερες πληροφορίες που εγώ προσωπικά αγνοώ, όπως αν "κάνει" ένα σκυλί να κολυμπάει στην θάλασσα... γιατί απλά δεν μας ενημερώνετε... αλλά μας μαλώνετε (για να το πω κομψά)?

Και πως να σωθεί η αξιοπιστία μιας συζήτησης προς ώφελος των ζώων όταν δεν έχουμε την βασική παιδεία να σεβόμαστε τον συνομιλητή μας ακόμα κι όταν οι απόψεις του μας βρίσκουν άκρως αντίθετους/ανενημέρωτους? Όταν την κάθε άποψη την εκλαμβάνουμε ως προσωπική προβολή ή ως προσωπική επίθεση?

Για τα κακά των σκύλων μπορεί να βρεθεί λύση, τα κακά τα δικά μας έχουν τον αμάζευτο...

Το θέμα αυτό με βρήκε σε μια περίοδο που συζητάω με το γιο μου και τον άντρα μου αν μπορούμε να πάρουμε σκυλί. Και τονίζω το μπορούμε...

Κι επειδή η μπάλα χάθηκε (όχι σκόπιμα θέλω να πιστεύω), ας θυμηθούμε τι είπε η κοπέλα που άνοιξε το θέμα :

Καταλαβαίνω λοιπόν πως αποκαλεί μούφα φιλόζωους και κυράτσες όσους θεωρούν τα ζώα αξεσουάρ κι αδιαφορούν για την δημόσια υγιεινή (κι όχι μόνο). Διαφωνείτε με αυτό?

Όσο για ειδικότερες πληροφορίες που εγώ προσωπικά αγνοώ, όπως αν "κάνει" ένα σκυλί να κολυμπάει στην θάλασσα... γιατί απλά δεν μας ενημερώνετε... αλλά μας μαλώνετε (για να το πω κομψά)?

Και πως να σωθεί η αξιοπιστία μιας συζήτησης προς ώφελος των ζώων όταν δεν έχουμε την βασική παιδεία να σεβόμαστε τον συνομιλητή μας ακόμα κι όταν οι απόψεις του μας βρίσκουν άκρως αντίθετους/ανενημέρωτους? Όταν την κάθε άποψη την εκλαμβάνουμε ως προσωπική προβολή ή ως προσωπική επίθεση?

Για τα κακά των σκύλων μπορεί να βρεθεί λύση, τα κακά τα δικά μας έχουν τον αμάζευτο...

1000 like

Γειά σας,

το παρόν θέμα κλειδώνεται προσωρινά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...