Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έχω πρόβλημα με τα ξενοδοχεία...

Recommended Posts

πλακα κανεις!!!!!!

αφου το πουλανε τα φαρμακεια σαν δυαλυμα αντισηπτικο και μαλιστα διαλυμενο το βαζεις λενε οι οδηγιες και σε γρατζουνιες και τετοια!!!

δεν ξερω για τα καθαριστικα που πουλανε τα σουπερ τι ποσοστο εχουν μεσα αλλα μου φαινεται κουλο κατι που ειναι εγκεκριμενο απο εοφ να μην ισχυει αυτο που λεει

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σου πω τι κανει συναδελφος μου που εχει αυτη τη λολα?

πιανει τα παντα με χαρτοπετσετες...πομολα, λεφτα, την καφετιερα στο γραφειο, εννοειται φερνει μαζι της ποτηρι απο το σπιτι αν και οι συνθηκες καθαριοτητας στην εταιρια μας ειναι αριστες...ουτε νοσοκομειο ετσι..

Τελος παντων, η αδερφη μου που ειναι Ψυχιατρος μου εχει πει οτι η εμμονες με τα μικροβια ειναι παρα μα παρα πολυ συχνο φαινομενο. Πιο συχνες απο οτι φανταζεστε!

παντως απο το να παω σε ενα καλο ξενοδοχειο και να στρωσω δικα μου σεντονια, να καθαριζω το δωματιο μονη μου κλπ, 10000 φορες να καθισω σπιτακι μου.

Συμφωνώ.

Κορίτσια, σας μιλάει κάποια που έχει αναγνωρίσει το θέμα που έχει με τις ξένες τουαλέτες, έχω πάθει και ουρολοίμωξη επειδή δεν έκανα πιπί μου :lol::lol: ακούς ταξιδιάρα μαμά 8-)8-)8-):cool:

Λοιπόν, αν είναι να τα θέλετε όλα αποστειρωμένα, όντως, καλά τα λέτε, μείνετε σπίτι σας. Πολλοί κίνδυνοι παραμονεύουν αν αφήσεις την ασφάλεια και την καθαριότητα του σπιτιού σου, τι λεωφορεία που σπάνε τα φρένα, τι ο μακελάρης της Νορβηγίας, τι θανατηφόροι ιοί που μεταδίδονται με την ματιά ....... αφήστε δραματικά πράγματα.

Δεν σας κοροιδεύω, απλά πιστεύω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα εκλογικεύσουμε λίγο, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει μια ζωή :wink:;-):wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

δηλαδη ρε κοριτσια στο σπιτι σας οι συνθηκες καθαριοτητας ειναι αριστες;;; Συγχαρητηρια. Πραγματικα... Εμεις με το ζορι πλενουμε πιατα και ρουχα καθημερινα. Τα υπολλοιπα... οταν μας τη δωσει πραγματικα (ασε που τα παιδια κυλιουνται ολημερα στα πατωματα και τα καθαριζουν :P )

Δεν πειραζει ομως, τα δικα μου παιδια θα αναπτυξουν πιο γερο ανοσοποιητικο:lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ: βαλτε με κι εμενα στο club των "κοιμαμαι οπου να'ναι και μ'αρεσει" :cool:

:lol::lol::lol:

Mε εκφράζεις απόλυτα! Και αυτό με το γερό ανοσοποιητικό και το πόσο βοηθάει η βρώμα στην ανάπτυξή του, είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο, κάπου εδώ μέσα έχει δημοσιευθεί και η έρευνα παλιότερα!:rolleyes::rolleyes:

Αντιθέτως, η χλωρίνη είναι πολύ βλαβερή, το ίδιο και το ντετόλ που σκοτώνει και τους μη παθογόνους μικροοργανισμούς και το μόνο που πετυχαίνεις είναι να αφήνεις το έδαφος ελεύθερο για τους παθογόνους!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Η Χλωρινη οντως απολυμαινει,στα χειρουργεια χλωρινη χρησιμοποιουν!Αλλα ειναι υπευθυνη επισης και για αλλα "κακα"...απο καρκινογενεσεις μεχρι τερατογενεσεις!

Το δε ντετολ,ειναι ενα απλο σαπουνι,τσαμπα τοσο ντορος γυρω απο το ονομα του!

Για μενα,στο σπιτι μου καθαριζω τα παντα με ξυδι,απλο σαπουνακι και σοδα!

Στο ξενοδοχειο,λιγη χλωρινη θα βαλω στην λεκανη αλλα μεχρι εκει.Δεν θα απολυμανω τα παντα εκει μεσα.Καλο ειναι να αφηνουμε και κανενα μικροβιο να εισερχεται στον οργανισμο μας για να δημιουργουνται αντισωματα!

Σιχαινόμουν πολύ, πάρα πολύ.

Με την γέννηση του γιου μου - παραδόξως - μετά από 2, 3 χρόνια το ξεπέρασα (αν και σε άλλα μηνύματα διαβάζω ακριβώς το αντίθετο).

Έχω "κρατήσει" ακόμη τα : παντόφλες στη ντουζιέρα / απολύμανση λεκάνης / ποτήρι δικό μου / πετσετούλα για να σκουπίζομαι εγώ (κι αυτά όχι πάντα).

Αν και... θυμάμαι... στα χρόνια της... μεγάλης χολέρας... είχα κάνει ένα πολυήμερο ταξίδι με τρένο με την κολλητή μου στην Ισπανία (ααααααααχ Βαρκελώνη....) όπου πλενόμασταν και κοιμόμασταν όπου βρίσκαμε. Δεν με είχε πιάσει καμία σιχαμάρα ούτε είχα κολλήσει τίποτα φυσικά. Υπάρχουν και τα σχετικά βίντεο/φωτογραφίες που μ' έχει απαθανατίσει κι όσοι τα είδαν δεν πίστευαν στα μάτια τους (μεταξύ αυτών... κι εγώ:roll:)!

Εξάλλου... κι όταν είμαστε φουλ ερωτευμένοι, εξετάζουμε που και πως ξαπλώνουμε...:oops::rolleyes::cool::D??

Διαφημίσεις

Τα σεντονια και οι πετσετες του ξενοδοχειου δεν πλενονται παντα!Εχω δουλεψει σε ξενοδοχειο πολλων αστερων και σας πληροφορω οτι αν δεν φαινονται να ειναι λερωμενα στο check out,απλα τα ξαναστρωνουμε/ξαναδιπλωνουμε και ξαναχρησιμοποιουνται!Αν τυχαινει και φαινονται καθαρα,αλλα ειναι τσαλακωμενα,απλα σιδερωνονται.Οποτε μην εχετε οφθαλμαπατες οτι ειναι καθαρα επειδη φαινονται καθαρα.Η δε καθαριστρια με τα ιδια γαντια που πιανει την λεκανη πιανει και το πομολο της πορτας κτλ.

Πανω που είπα να χαλαρώσω με ξετίναξες!!!

Φέτος ήταν η πρώτη φορά που δεν απολοίμανα...

συνήθως κάτι κάνω για τουαλέτες μπάνια κλπ. Τα σεντόνια φαινόντουσαν ασπρα ξεξασπρα λες απλά να τα σιδέρωσαν???? Και όταν εφαγα την φλασια που ξέχασα να απολυμάνω την τουαλέτα είπα δεν πειράζει τα τερατακια μου καθόντουσαν εδώ και εκεί στην πισινα και στην παραλία και δεν ακολουθούσαν τους 'περιπλοκους' κανόνες υγιεινής μου ούτως ή άλλως....

Παρεπιμπτόντως μύκητες μπορείς εύκολα να κολλήσεις αν παίζεις στην άμμο εκεί που σκάει το κύμα...

[QUOTE=jannis;2101140]Πανω που είπα να χαλαρώσω με ξετίναξες!!!

Φέτος ήταν η πρώτη φορά που δεν απολοίμανα...

συνήθως κάτι κάνω για τουαλέτες μπάνια κλπ. Τα σεντόνια φαινόντουσαν ασπρα ξεξασπρα λες απλά να τα σιδέρωσαν???? Και όταν εφαγα την φλασια που ξέχασα να απολυμάνω την τουαλέτα είπα δεν πειράζει τα τερατακια μου καθόντουσαν εδώ και εκεί στην πισινα και στην παραλία και δεν ακολουθούσαν τους 'περιπλοκους' κανόνες υγιεινής μου ούτως ή άλλως....

Παρεπιμπτόντως μύκητες μπορείς εύκολα να κολλήσεις αν παίζεις στην άμμο εκεί που σκάει το κύμα...

Εννοειται και να χαλαρωσεις,διακοπες πας αλλωστε!

Το καθε ξενοδοχειο δουλευει με το δικο του τροπο.Εγω σε αυτα που εχω δουλεψει εδω δει τα απιστευτα και γιαυτο εχω παντα τα δικα μου σεντονια και πετσετες!

Παντως για να λεμε και την αληθεια περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να κολλησεις κατι απο την πισινα απο τα σεντονια/πετσετες!!

Η πισινα ειναι ενα μειγμα απο χημικα,μπαινει μεσα ο καθε απλυτος-ακομα και το σαλιο μενει μεσα!

πέρα απο την τουαλέτα την οποία καθαρίζω και το φαγητό που χρησιμοποιώ δικά μου σκεύη δεν κάνω τίποτα άλλο στις διακοπές μου.ούτε σφουγγαρίσματα, ούτε απολύμανση στα πόμολα ούτε τίποτα άλλο.φροντίζω μόνο να χαλαρώσω.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Έχω μείνει και σε ακριβά ξενοδοχεία και έτυχε να δω την καθαρίστρια να κάνει με το ίδιο πανί όλες τις επιφάνειες στο μπάνιο και με τα γάντια να ακουμπάει παντού και έπαθα σοκ...

Πάντα έχω το δικό μου μαξιλάρι και πετσέτες.Και δεν κοιμάμαι χωρίς πυζάμες ποτέ σε ξενοδοχείο.και το άλλο που το βάζεις; Πολλές καθαρίστριες αδειάζουν τον κουβά από το σφουγγάρισμα στη λεκάνη...ΕΛΕΟΣ.[/quote [/b]

γιατί που το πετάτε εσείς??????? :roll: για τα υπόλοιπα οκ ο καθένας όπως τη δεί... αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Έχω μείνει και σε ακριβά ξενοδοχεία και έτυχε να δω την καθαρίστρια να κάνει με το ίδιο πανί όλες τις επιφάνειες στο μπάνιο και με τα γάντια να ακουμπάει παντού και έπαθα σοκ...

Πάντα έχω το δικό μου μαξιλάρι και πετσέτες.Και δεν κοιμάμαι χωρίς πυζάμες ποτέ σε ξενοδοχείο.και το άλλο που το βάζεις; Πολλές καθαρίστριες αδειάζουν τον κουβά από το σφουγγάρισμα στη λεκάνη...ΕΛΕΟΣ.[/quote [/b]

γιατί που το πετάτε εσείς??????? :roll: για τα υπόλοιπα οκ ο καθένας όπως τη δεί... αλλά μου κάνει εντύπωση αυτό

σωστο, κι εγω εκει το πεταω, νομιζω ειναι το πιο ασφαλες μερος απο αποψη υγιεινης. Καζανακι, χλωρινουλα κι ενταξει. Τι πιο λογικο απο το να πετας βρωμικο νερο σε μερος που δημιουργηκε για ακαθαρσιες...

Διαφημίσεις

Πάντα έχω το δικό μου μαξιλάρι και πετσέτες.Και δεν κοιμάμαι χωρίς πυζάμες ποτέ σε ξενοδοχείο.και το άλλο που το βάζεις; Πολλές καθαρίστριες αδειάζουν τον κουβά από το σφουγγάρισμα στη λεκάνη...ΕΛΕΟΣ.

Και εμένα βρε κορίτσια μου έκανε εντύπωση αλλά δεν έβρισκα το ποστ να το κάνω QUOTE. Δηλαδή που αλλού μπορώ να τον αδειάζω; Θεωρούμε βρωμιάρα που τον αδειάζω στην λεκάνη της τουαλέτας;

συγγνώμη είναι πιο καθαρό να το αδειάσω στον απο κάτω???

κι αν το κάνει και η από πάνω σου φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα..

Να το διευκρινήσω γιατί προφανως δεν κατανόησες.Στην αποχετευση του μπαλκονιου αναφέρομαι (στην τρυπα) ...

Να το διευκρινήσω γιατί προφανως δεν κατανόησες.Στην αποχετευση του μπαλκονιου αναφέρομαι (στην τρυπα) ...

Το μπαλκόνι δεν έχει αποχέτευση! Έχει λούκια για το νερό της βροχής που νομικά απαγορεύετε να συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης! Αποχέτευση έχουν οι νεροχύτες, η τουαλέτα και το πλυντήριο κτλ τέτοιου είδους.

Πέρα από αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να κεντράρω την τρυπούλα του σωλήνα με τον γεμάτο κουβά και θα καταλήξω να μου χυθεί όλο στο μπαλκόνι. Οπότε καταλήγω ότι πολύ σωστά το πετάμε το νερό στην τουαλέτα και όχι κάπου αλλού γιατί όντως δεν υπάρχει πουθενά αλλού πιο κατάλληλο μέρος να το ξεφορτωθείς!

πρωτον δυστυχως τα περισσότερα σπίτια παλιάς κατασκευής έχουν υδροροές στην εξωτερική πλευρά των μπαλκονιων ...

δευτερον, δεν είναι κρίμα τα βρωμόνερα που σιχαίνεσαι να ρίξεις στην λεκάνη να τα ρίχνεις στην αυλή σου ή στον δρόμο που ισως κάποια παιδάκια παίζουν?

Αυτό το τελευταίο δεν το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια. Από την άλλη όμως ,εκεί δεν καταλήγουν και τα νερά από το πότισμα των φυτών του μπαλκονιού ( με λίπασμα και μερικές φορές και με φυτοφάρμακο) και τα νερά από το σφουγγάρισμα του;τι άλλο θα μπορούσε να γίνει;σκέφτομαι:confused:

Για να είμαι ειλικρινής, δεν εχω παρατηρήσει παιδιά να παιζουν στο δρόμο και αν έπαιζαν, οι κίνδυνοι που βλέπω είναι πολλοί περισσότεροι και χειρότεροι από τα νερά (αυτοκίνητα πχ).

πιθανώς βγήκαμε εκτός θέματος όμως...

Διαφημίσεις

Που ειναι το λαθος δλδ να ριξεις τα νερα μεσα στη λεκανη?Μηπως προκειται να πιειτε νερο μεσα απο τη λεκανη?Τεσπα οπως βολευεται ο καθενας.....εγω παντως μεσα στη λεκανη τα ρχνω.

Παρεπιπτοντως εχω μια γνωστη μου η οποια ειναι λιγο καπως με τα μικροβια....οσο κι αν προσπαθησε αυτο περασε και στο παιδι.Το παιδι πολυ απλα δεν παει σε ξενη τουαλετα.Και ειναι κριμα να περναμε τις φοβιες και τις εμμονες μας στα παιδια.

Εγω τα ριχνω στη λεκανη γιατι ετσι εχω συνηθισει αλλα και γιατι μου φαινεται το πιο λογικο.Αλλα και στο μπαλκονι του κανεις να θελει να τα ριξει, παω πασο.

Αυτο που τρελλαινομαι ομως και το βλεπω συχνα πυκνα ειναι να πετανε το νερο οχι στη τρυπα αλλα απ το μπαλκονι κατ ευθειαν κατω στον ακαλυπτο, στην πυλωτη κλπ...Και οχι μονο τα νερα αλλα και τα σκουπιδια απ το φαρασι επισης....

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Αυτό το τελευταίο δεν το σκέφτηκα να σου πω την αλήθεια. Από την άλλη όμως ,εκεί δεν καταλήγουν και τα νερά από το πότισμα των φυτών του μπαλκονιού και το σφουγγάρισμα του;τι άλλο θα μπορούσε να γίνει;σκέφτομαι:confused:

βρε τα νερά απ τα φυτά τουλάχιστον δεν έχουν χλωρίνη μέσα...

άσε ανοίγουμε μεγάλο κεφάλαιο... ότι πετάμε στον δρόμο και στο δίκτυο ομβρίων επιστρέφει ΑΜΕΣΑ στο πιάτο μας...

Εγω τα ριχνω στη λεκανη γιατι ετσι εχω συνηθισει αλλα και γιατι μου φαινεται το πιο λογικο.Αλλα και στο μπαλκονι του κανεις να θελει να τα ριξει, παω πασο.

Αυτο που τρελλαινομαι ομως και το βλεπω συχνα πυκνα ειναι να πετανε το νερο οχι στη τρυπα αλλα απ το μπαλκονι κατ ευθειαν κατω στον ακαλυπτο, στην πυλωτη κλπ...Και οχι μονο τα νερα αλλα και τα σκουπιδια απ το φαρασι επισης....

αυτο ακριβώς εννοώ ρε πασουμι...δηλαδή ας είναι καθαρό το σπίτι μου και όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να πνιγούν....

Και μόνο τα σεντονια- πετσετες θα σκεφτώ ? Τα σκευη για το πρωινο? Ποιος μου ειπε πως δεν ξαναχρησιμοποιουνται οταν δεν φαινονται λερωμένα ?

Αυτό ειχα αναρωτηθει και εγώ πιο νωρίς :rolleyes: Φαινεται λεει αν δεν ειναι καλα πλυμενα...γιατι τα σεντόνια δεν φαινονται?

Αυτό ειχα αναρωτηθει και εγώ πιο νωρίς :rolleyes: Φαινεται λεει αν δεν ειναι καλα πλυμενα...γιατι τα σεντόνια δεν φαινονται?

Δεν φαίνονται καθόλου . Αν σου βάλει ήδη την πορτοκαλάδα μέσα θα δεις εσύ αν ειναι καλά πλυμένο ή όχι .

Πόσες φορές έχει συμβεί να καθαρίζουμε κουταλομαχαιροπίρουνα - και όχι μόνο σε ξενοδοχεία - με την άκρη του τραπεχομάντηλου γιατί δεν μας φαίνονται αρκετά καθαρά ????????

Στα σεντονια στο κάτω κάτω αν δεν μου φαίνονται καθαρά ή μυρίζουν ζητάω να μου φέρουν άλλα. Τι στο καλό ....κάποιο θα πετυχω καθαρό !!!

...Τα σκευη για το πρωινο? Ποιος μου ειπε πως δεν ξαναχρησιμοποιουνται οταν δεν φαινονται λερωμένα ?

Να πάω ένα βήμα παραπέρα; Γιατί ξέρει κανείς τι συνθήκες υγιεινής επικρατούν σε κάθε κουζίνα ταβέρνας / εστιατορίου / ξενοδοχείου ; Εκεί δηλαδή τι κάνουμε; Ψεκάζουμε με De**ol (να μην πω οινόπνευμα ή χλωρίνη) πιάτα, μαχαιροπήρουνα και ποτήρια; Και το φαΐ; Μήπως να το ψεκάσουμε κι αυτό;

Άντε και το ψεκάσαμε... Όταν θα πάνε τα παιδιά σχολείο τι κάνουμε; Θα ψεκάζουμε τα θρανία και τα πράγματα του διπλανού (γιατί τα δικά μας θα είναι πεντακάθαρα, ούτε κουβέντα). Μήπως να ψεκάζουμε και το προαύλιο πριν τη γυμναστική; Για να μην αναφερθώ σε βρύσες, τουαλέτες κλπ...

Φυσικά και προσέχουμε και ναι, κι εγώ προτιμάω να αποφεύγει το παιδί μου τις τουαλέτες του σχολείου, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας!

Να πάω ένα βήμα παραπέρα; Γιατί ξέρει κανείς τι συνθήκες υγιεινής επικρατούν σε κάθε κουζίνα ταβέρνας / εστιατορίου / ξενοδοχείου ; Εκεί δηλαδή τι κάνουμε; Ψεκάζουμε με De**ol (να μην πω οινόπνευμα ή χλωρίνη) πιάτα, μαχαιροπήρουνα και ποτήρια; Και το φαΐ; Μήπως να το ψεκάσουμε κι αυτό;

Άντε και το ψεκάσαμε... Όταν θα πάνε τα παιδιά σχολείο τι κάνουμε; Θα ψεκάζουμε τα θρανία και τα πράγματα του διπλανού (γιατί τα δικά μας θα είναι πεντακάθαρα, ούτε κουβέντα). Μήπως να ψεκάζουμε και το προαύλιο πριν τη γυμναστική; Για να μην αναφερθώ σε βρύσες, τουαλέτες κλπ...

Φυσικά και προσέχουμε και ναι, κι εγώ προτιμάω να αποφεύγει το παιδί μου τις τουαλέτες του σχολείου, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας!

εγω ξερω παιδακι που επαθε ουρολοιμωξη γιαιτ τσιριζε (κυριολεκτικα, την εχω ακουσει) η μαμα του μην τυχον και παει στην τουαλεττα του σχολειου και κολλησει τιποτα.. Αμαρτιες γονεων...

Εχω εργαστει 3 καλοκαιρια σε μεγαλη ξενοδοχειακη μοναδα.

Οπως σε αλλους πολλους τομεις ο Ελληνας, ετσι και σε αυτον, κανει τις παρασπονδιες του σε βαθμο κακουργηματος.

Μην εμπιστευεστε μια γυναικα που δεν γνωριζετε, οτι οντως σας καθαρισε, οτι οντως σας αλλαξε σεντονια κλπ. Δεν ειναι απλα θεμα σιχαμαρας. Ειναι θεμα υγειας.

Τωρα αν θελετε να το παιξετε κορωνα γραμματα ειναι δικαιωμα σας, αλλα το να ειρωνευεστε κι οσους θελουν να προφυλαξουν τον εαυτο τους απο μια υπαρκτη κι οχι εξωπραγματικη απειλη, ειναι αλλο καπελο. ισως να φταιει οτι τα εχω βιωσει. Αμα το δεις το μαξιλαρι πεταμενο στην τουαλετα, βαζεις μετα το κεφαλι σου επανω; Δε νομιζω.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...