Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Recommended Posts

καλησπερα,

θελω να παραγγείλω απο το internet το Recaro young sport με το υφασμα του 2010, που εχει τρυπουλες και "αναπνέει" καλυτερα απο το περσινο ύφασμα.

εχει κανεις παραγγείλει (γενικα Recaro καθισματακια) απο καποιο site που μπορεί να μου προτείνει?

ευχαριστω πολυ:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 401
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποτε παιρνω ενα 0-13 στην αρχη και μετα αλλο ενα και ειμαι οκ.

Αν το αυτοκινητο σας εχει μεγαλη ζωνη μπορειτε να παρεται ενα 0-18..οταν φτασει τα 9 κιλα το γυρνας να κοιταει μπροστα..Αλλα θελει πραγματικα μεγαλη ζωνη για να κοιτα πισω..

καλησπερα,

θελω να παραγγείλω απο το internet το Recaro young sport με το υφασμα του 2010, που εχει τρυπουλες και "αναπνέει" καλυτερα απο το περσινο ύφασμα.

εχει κανεις παραγγείλει (γενικα Recaro καθισματακια) απο καποιο site που μπορεί να μου προτείνει?

εγω εχω παραγγειλει το ρεκαρο γιανγκ προφι απο το pramworld.co.uk...ηταν το πιο φτηνο μετα απο συγκριση τιμων και σε αλλα σαιτ!!! ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο ποιοτητα,παραδοση κλπ.Ριξε μια ματια...

Καλημέρα σε όλους.

Έχω ένα μωράκι 9 1/2 μηνών και θέλω να του αλλάξω καθισματάκι στο αυτοκίνητο. Μέχρι τώρα έχω ένα Peg Perego που κοιτάει προς τα πίσω. Μετά από έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι και το καινούργιο θα πρέπει να κοιτάει προς τα πίσω. Έτσι κατέληξα στο BeSafe izi kid με isofix το οποίο βγήκε πρώτο στα crash test. Έχει κανείς το συγκεκριμένο καθισματάκι ή γνωρίζει τίποτα για αυτό?

Διαφημίσεις

Εγω είχα πάρει το iseos neo bebe confort αλλά τελικά δεν το κράτησα και το γύρισα πίσω. Οι λόγοι ήταν 2.

1. Λόγω του μηχανισμού που έχει να ανοιγοκλείνουν τα πλαϊνά του για να καλύπτει το ηλιακιακό φάσμα 0-18kg, μου φάνηκε ότι στερούσε στοιβαρότητας. Σε μια πλαινή σύγκρουση τι θα γινόταν??? θα ήθελα κάτι πιο ¨"δεμένο" για να έχει ασφάλεια το μωρό.

2. Ο άλλος λόγος και ο πιο σημαντικός ήταν γιατί ενώ αρχικά πήρα αυτό το κάθισμα γιατί μου φάνηκε καλή και οικονομική ιδέα να βάλω το μωράκι ανάποδα και όταν κλείσει χρόνο να το γυρίσω μπροστά και να μην χρειαστεί να ξανααγοράζω κάθισμα... μετά από έρευνα που έκανα στο ιντερνετ κατέληξα ότι θέλω να κρατήσω το μωρόμου όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ ανάποδα. Είναι η πιο ασφαλής θέση. Πράγμα που το συγκεκριμένο καθισματάκι δεν σου το επιτρέπει. Το ρώτησα επειδή το έιχα ήδη πάρει. Έτσι το έδωσα πίσω και παρήγγειλα από το carseat.se το Duologic που είναι επίσης από 0-18kg αλλά είναι αποκλειστικά για να εγκαθίσταται ανάποδα. Ρίξε μια ματιά στον ιντερνετ για "rear facing car seats" και ειμαι σιγουρη οτι θα αλλάξεις γνώμη, όπως και γω. Ελπίζω να βοήθησα.

PuMep3.png?UOeroVFC

Καλησπέρα !!!

Θέλουμε να πάρουμε για την 3χρονη κόρη μας το concord transformer xt μήπως έχετε ακούσει κάτι ;

Εδώ το έχουν 350 ? περίπου και ψάχνουμε μήπως το πάρουμε από Γερμανία

Συγνώμη αν υπάρχει ήδη απάντηση αλλά έχω την εξής επείγουσα ερώτηση:

Έχουμε μωρό 2 μηνών και κάθισμα αυτοκινήτου Primo Viagio της PegPerego και την αντίστοιχη απλή βάση (δεν έχει isofix το αμάξι).

Το αμάξι της συζύγου μου είναι Mini με 2 πόρτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι μαρτύριο το να βάλεις το μωρό και να το βγάλεις από το πίσω (μικρό) κάθισμα. Βάσει των οδηγιών θα μπορούσε να τοποθετηθεί το κάθισμα στο κάθισμα του συνοδηγού αρκει να απενεργοποιηθεί ο αερόσακος.

Βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας αυτό επιτρέπεται;

Και το πιο σημαντικό φυσικά: Αν βάλω το μωρό στο κάθισμα του συνοδηγού, βλέποντας προς τα πίσω και πηγαίνοντας το κάθισμα τέρμα πίσω, είναι επισφαλές; Μιλάμε για αυτοκίνητο που έτσι και αλλιώς το πίσω κάθισμα δεν απέχει πολύ από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου...

Ευχαριστώ

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας και απο εμενα.εχω διαβασει τα περισσοτερα απο τα μηνυματα σας και εχω μπερδευτει αρκετα.ειμαι στον 7ο μηνα και αρχισαμε να κοιταμε για καρεκλακι αυτοκινητου.Μπορειτε να βοηθησετε???

εννοειτε οτι μιλαμε να βλεπει πισω οσο περισσοτερο καιρο γινεται αλλα μας φαινονται ολα ιδια:roll::roll::roll:

θελουμε με isofix και λεγαμε να παρουμε 0+ εως 18 αλλα μας φαινονται πολυ ορθια για οταν θα ειναι πολυ μικρακι ακομα, πως θα το βαλουμε απο το μαιευτηριο εκει???τα φοβομαστε:roll:

εαν παμε στην γνωστη κατηγορια 0-13 μετα το επομενο καθισμα ειναι για πολυ καιρο και θα μπαινει στην ιδια βαση isofix ή θα πρεπει να τα ξανα αγοραζουμε ολα???

σκεφτομαστε για maxi-cosi εχετε προσωπικη εμπειρια???ειναι καλα???

σορυ αν σας κουρασα ελπιζω να βρεθει καποιος να μας βοηθησει

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

chris,μην φοβασαι να βαλεις το βρεφακι στο καθισμα μετα το μαιευτηριο...τα καθισματακια ειναι σχεδιασμενα με ειδικο insert ωστε να μπορει να κατσει ενα νεογεννητο μεχρι 45 ολοκληρα λεπτα χωρις σταση για λυσιμο και ξεκουραση.Εμεις ετσι μεταφεραμε την μικρη κι ηταν μια σταλιτσα,επρεπε να δεις στις 40 μερες πως γεμιζε το καθισματακι:PΠαντως καλο ειναι τα καρεκλακια να μην εχουν μεγαλο ηλικιακο ευρος.

Εμεις πηραμε το 0-13 της Recaro με ξεχωριστη βαση isofix και μολις το μωρο φτασει τα 13 κιλα ή ξεπερασει το κεφαλακι του την πλατη θα προχωρησουμε στο 0-18 της Besafe με ενσωματωμενο isofix. Ο λογος που δεν θα ξαναπαρω ρεκαρο ειναι απλα γιατι τα μεγαλυτερα καρεκλακια εφαρμοζουν μεν στην βαση αλλα δεν κοιτανε πισω,αναγκαστικα το γυρνας μπροστα κι εγω δεν θελω.Νομιζω οτι οταν το εψαχνα ετσι ηταν και με τα maxi cosi.

Εεε,δεν εγινε και κατι..θα φυλαξω το μικροτερο καρεκλακι για το 2ο μωρακι οταν ερθει με το καλο:P

Συγνώμη αν υπάρχει ήδη απάντηση αλλά έχω την εξής επείγουσα ερώτηση:

Έχουμε μωρό 2 μηνών και κάθισμα αυτοκινήτου Primo Viagio της PegPerego και την αντίστοιχη απλή βάση (δεν έχει isofix το αμάξι).

Το αμάξι της συζύγου μου είναι Mini με 2 πόρτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι μαρτύριο το να βάλεις το μωρό και να το βγάλεις από το πίσω (μικρό) κάθισμα. Βάσει των οδηγιών θα μπορούσε να τοποθετηθεί το κάθισμα στο κάθισμα του συνοδηγού αρκει να απενεργοποιηθεί ο αερόσακος.

Βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας αυτό επιτρέπεται;

Και το πιο σημαντικό φυσικά: Αν βάλω το μωρό στο κάθισμα του συνοδηγού, βλέποντας προς τα πίσω και πηγαίνοντας το κάθισμα τέρμα πίσω, είναι επισφαλές; Μιλάμε για αυτοκίνητο που έτσι και αλλιώς το πίσω κάθισμα δεν απέχει πολύ από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου...

Ευχαριστώ

Δεν ξερω αν εχει απαντηθει,αλλα εχω διαβασει προσφατα στα site του carseat και της besafe νομιζω,αλλα και σε αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα οτι το να βαλεις το καρεκλακι του παιδιου στο καθισμα του συνοδηγου με απενεργοποιημενο αεροσακο και να κοιταει πισω ειναι εξισου ή και περισσοτερο ασφαλες απο οτι πισω.Ελεγαν μεσα σε αλλα οτι ακομη και το αμαξωμα στις μπροστινες θεσεις ειναι πιο ενισχυμενο κλπ!Απλα δεν ειναι κατι που το συνηθιζουμε.Κι επισης φανταζομαι οτι δεν χρειαζεται να παει το καθισμα τερμα πισω αλλα σε θεση ωστε η πλατη του παιδικου να βρισκει αντισταση στο ταμπλω.

Καλημερα! Ειμαι στην διαδικασια αναζητησης καθισματος για το αυτοκινητο. Εχουμε καταληξει στο be safe izi sleep με βαση isofix.

Στο ΛΗΤΩ στοιχιζει 229 + 170 ευρω η βαση = 400 ευρω

Διαβαζοντας σας μπηκα σε αυτο το site

http://www.prams-pushchairs.co.uk/besafe-izi-sleep-beigedark-grey-p-1665.html

και στοιχιζει 303 ευρω + 41 ευρω τα μεταφορικα 343 ευρω

Εχει παραλαβει καποιος απο αυτο το site?Εαν ειναι αξιοπιστο να το παραγγειλω!

sq3Zp2.png

Καλημερα! Ειμαι στην διαδικασια αναζητησης καθισματος για το αυτοκινητο. Εχουμε καταληξει στο be safe izi sleep με βαση isofix.

Στο ΛΗΤΩ στοιχιζει 229 + 170 ευρω η βαση = 400 ευρω

Διαβαζοντας σας μπηκα σε αυτο το site

http://www.prams-pushchairs.co.uk/besafe-izi-sleep-beigedark-grey-p-1665.html

και στοιχιζει 303 ευρω + 41 ευρω τα μεταφορικα 343 ευρω

Εχει παραλαβει καποιος απο αυτο το site?Εαν ειναι αξιοπιστο να το παραγγ

για κοιτα κι εδω http://www.pramworld.co.uk!!

Διαφημίσεις

για κοιτα κι εδω www.pramworld.co.uk!!

Στοιχιζει 324 ευρω αλλα δεν μπορω να βρω ποσο στοιχιζουν τα μεταφορικα...

Δεν νομιζω να ειναι δωρεαν! Μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

sq3Zp2.png

Στοιχιζει 324 ευρω αλλα δεν μπορω να βρω ποσο στοιχιζουν τα μεταφορικα...

Δεν νομιζω να ειναι δωρεαν! Μηπως μπορεις να με βοηθησεις?

τους στελνεις μεηλ και τους ρωτας αλλα δεν υπερβαινουν τα 35 ευρω η καθε κουτα!

Καλημέρα σε όλους!!

Μετά από ερευνα που έκανα, στην οποία βοήθησε πάρα πολύ και η εμπειρία

όλων στο forum, καταλήξαμε να παρουμε το Britax SHR II για 0+ και το Besafe Izi Combi για την επόμενη κατηγορία κιλών, με παραγγελία από το internet.

Υπάρχει κάποιος που αγόρασε ή γνωρίζει κατι για τα καρεκλάκια αυτά?

καλησπερα,

Δοκιμασε και γερμανικα sites εχουν καλες τιμες και φτηνα μεταφορικα.

Η Recaro εξαγορασε μια εταιρια την Storchemulhe και κυκλοφορει τα προιοντα της με το design της δευτερης. Αγορασα πριν δυο εβδομαδες από το www.kidsroom.de και το παρελαβα σε 5 μερες. Κοστος για το recaro της μικρης που ερχεται 130? + μεταφορικα (40? αλλά πηρα και 2 βασεις isofix (90?)καθως περιμενουμε διδυμα)

• 2 εβδομάδες μετά...

Εχει παρει κανεις σας το καρεκλακι inglesina prime miglia I-FIX group 1-2-3?

http://www.bimbomarket.it/ie/en/prime-miglia-isofix-car-seat-inkiostro-P16885.htm

Ειναι απο 9-36 κιλα και ταιριαζει στις βασεις ισοφιξ του αυτοκινητου μου συμφωνα με το manual και σκεφτομαι να το παρω αλλα θα ηθελα εντυπωσεις αν καποιος το εχει παρει.

lcWup3.png

κορίτσια τι είναι η βάση isofix ? Που χρησιμεύει . Εμείς εχουμε αυτή τη στιγμή ενα καθισματάκι της peg perego 0+ αλλα χωράει τσιμα τσιμα και μονο αν η πλάτη του συνοδηγού είναι μπροστά . Μάλλον επειδή το αυτοκινητό μας είναι μικρό και παλαιο μοντέλο . Αν πάρω καθισματάκι για μεγαλύτερο μωρό μπορεί να μην χωρά στο αυτοκίνητο ?

Εσεις που το έχετε ψάξει ποιο θεωρείτε ποιο ασφαλές ?

Ευχαριστώ και καλή εβδομάδα .

JJBjp3.png

οποτε παιρνω ενα 0-13 στην αρχη και μετα αλλο ενα και ειμαι οκ.

Τσεκαρε το topic με τις αγορές από internet διοτι οι διαφορες τιμών είναι πολύ μεγάλες! (Μέχρι και 50% πιο φτηνα από έξω)

Εγώ δεν έχω πάρει τίποτε από Ελλάδα και έχω γλυτώσει ένα κάρο λεφτά.

Κατ'αρχας καλησπέρα.......και κατα δεύτερον....βοήθειαααα

Μας έφεραν δώρο ένα καθισματάκι nania (από τα jumbo παρακαλώ) στην αρχή δε μου γέμισε το μάτι αλλά μετά έψαξα λίγο και είδα ότι τα nania είναι σχετικά καλή μάρκα (τώρα έχουμε της peg perego το 0-9 isofix) αλλά δεν έχει όύτε κουτί, ούτε manual.....ούτε τίποτα!!!!!!Έτσι χύμα το έφεραν με την τσάντα του jumbo! (εχει και αυτοκόλλητο ότι είναι αποκλειστικός εισαγωγέας).

Το μοντέλο είναι rider sp multi passion(Κοκκινο) και στο internet απλά ΔΕΝ το βρίσκω.......έχει πάρει κανείς καθισμα από τα jumbo??? Μήπως να πάρω ένα άλλο να τελειώνουμε????Δεν μπορω να βρω και σχετικό manual (μοιάζει σε αυτο...περιπου http://www.casadelbambino.com/index.php?main_page=product_info&products_id=2916&language=it)

για μεγαλυτερα παιδια θα σου χωραει σηγουρα δεν προεξεχουν τοσο,

isofix ειναι η βαση που δενει στο σασι του αυτοκηνιτου και σηγουρα εχει καλυτερο δεσημο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...