Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"Για όποια θέλει να μείνει έγκυος μετά τα 40"

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 437
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή χρονιά σε όλες σας κορίτσια και πολλές πολλές ευχές για καινούρια μωράκια στις κοιλιτσες σας. Εγώ δεν την παλεύω ακόμα....είμαι πολύ χάλια, άρχισα τα ηρεμιστικά γιατί μου φαίνεται θα κάνω καμία μ@λ@κί@......

Τι είναι πάλι αυτό? Από που ήρθε αυτή η απαισιοδοξία?

Αισιοδοξία δεν είπαμε?

Κουράγιο κοριτσάκι... θαρθούν και καλύτερες μέρες, θα δεις.

s-age.png

pAfOp2.png

κορίτσια είμαι έγκυος..5 εβδομάδων...:D:Dη χοριακή βγήκε 4959

στον τέταρτο μήνα προσπαθειών,αυτόν τον μήνα με τεστ ωορηξίας που μου έστειλε μία κοπέλα από δω...

το ήξερα, είχα τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά εδώ και μέρες όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη...;)

χαιδω ευχαριστώ!

κορίτσια είμαι έγκυος..5 εβδομάδων...:D:Dη χοριακή βγήκε 4959

στον τέταρτο μήνα προσπαθειών,αυτόν τον μήνα με τεστ ωορηξίας που μου έστειλε μία κοπέλα από δω...

το ήξερα, είχα τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά εδώ και μέρες όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη...;)

χαιδω ευχαριστώ!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά.

Και εμείς προσπαθούμε για το δεύτερο είμαι 39 αλλά τίποτα. Το πρώτο το απέκτησα με εξωσωματική γιατί δεν άντεχα να περιμένω . Ανεξήγητη υπογονιμότητα. Αγχος λέω εγώ. Κάνεις κάτι που πιστεύεις ότι βοήθησε στη σύλληψη; π.χ βιταμίνες ,γυμναστική κάποια ιδιαίτερη διατροφή; δεν ξέρω ρε κορίτσια νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος.

Διαφημίσεις

δεν ξέρω τι να σου πω..να φανταστείς στη μικρή έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα κιόλας..στο δεύτερο δεν το είχα και τόσο στο μυαλό μου.φυσικά το σκεφτόμουν..αλλα δεν μου είχε γίνει και έμμονη ιδέα όπως βλέπω πολλές κοπέλες εδώ..το είχα φιλοσοφήσει και έλεγα ότι ήδη είμαι πολύ τυχερή αφού έχω ένα παιδί..

κατά τα άλλα έχω γενικά καλή φυσική κατάσταση, γυμνάζομαι, δεν καπνίζω, κάνω καλη διατροφή..δεν νομίζω όμως ότι παίζουν αυτά ρόλο..νομίζω το άγχος είναι που μπλοκάρει..σου εύχομαι σύντομα με αυτό που επιθυμείς..;)

επίσης βοήθησαν τα τεστ..βρήκα τις γόνιμες και ήξερα πού βρισκόμουν.γιατί τις υπολόγιζα για νωρίτερα..

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Και εγώ πιστεύω ότι το άγχος μπλοκάρει τις ορμόνες.Εμένα μου έχει γίνει έμμονη ιδέα αν και ξέρω ότι δεν είναι σωστό. Ευχαριστώ βέβαια το θεό που μου έδωσε ένα αγγελουδάκι. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη. Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να αποκτήσουν παιδάκι.Και ας μην το βάζουμε κάτω. Ξέρω πολλές που απέκτησαν παιδάκι μετά τα 40 και μάλιστα χωρίς να ταλαιπωρηθούν.

Τι είναι πάλι αυτό? Από που ήρθε αυτή η απαισιοδοξία?

Αισιοδοξία δεν είπαμε?

Κουράγιο κοριτσάκι... θαρθούν και καλύτερες μέρες, θα δεις.

Μπα, όσο παιρνούν οι μέρες γίνομαι χειρότερα....λέω να ζητήσω ψυχιατρική βοήθεια:oops: γιατί η καταθλιψάρα μου πάλι μου χτύπησε την πόρτα!

Να πάνε όλα καλά σε σας ρε κορίτσια τουλάχιστον!

Ε, τρελές 40άρες... Καλή Χρονιά!!!

Αισιοδοξία - αισιοδοξία - αισιοδοξία.

Δυσκολίες πολλές - ακατόρθωτο τίποτα. Έχει ο Θεός για όλες/όλους μας.

Εγώ στα αντισυλληπτικά λόγω κύστεων κ αναμονή για εξωσωματική: Good news: στα ίδια κιλά κ το βυζί "φούσκωσε"... από 75C πήγα 75DD... εντυπωσιακό ντεκολτέ στην αυγή του νέου έτους. (οι "καλές" παρενέργειες)

Mε φώναξε κανείς; Παρούσα! Καλή χρονιά σε όλες. :lol:

Στα 5 κιλά συν, από 75DD που ήμουν, πήγα στο 80Ε και πάλι με στενεύει. :evil: Πρώτα σκάει μύτη το βυζί και μετά η κοιλιά. Κι έχω κι άλλους 4 μήνες μπροστά μου ακομα. Ελπίζω να μη μεγαλώσει κι άλλο το στήθος, αν και όλες μου λένε ότι στο θηλασμό θα φτάσει στο θεό. Θα μου πεις... εδώ ο κόσμος καίγεται, κι εγώ κάτι προβλήματα που έχω! :mrgreen:

Καλή χρονιά σε όλες σας κορίτσια και πολλές πολλές ευχές για καινούρια μωράκια στις κοιλιτσες σας. Εγώ δεν την παλεύω ακόμα....είμαι πολύ χάλια, άρχισα τα ηρεμιστικά γιατί μου φαίνεται θα κάνω καμία μ@λ@κί@......

Μπα, όσο παιρνούν οι μέρες γίνομαι χειρότερα....λέω να ζητήσω ψυχιατρική βοήθεια:oops: γιατί η καταθλιψάρα μου πάλι μου χτύπησε την πόρτα!

Να πάνε όλα καλά σε σας ρε κορίτσια τουλάχιστον!

Αν νομίζεις οτι πραγματικά δεν είσαι καλά, να ζητήσεις βοήθεια από επαγγελματία. Ψυχοθεραπευτή καλύτερα και όχι ψυχολόγο. Αλλά κοίτα μη σε πλακώσει στα φάρμακα. Εγώ πάντως λέω να το παλέψεις μόνη σου, αν μπορείς. Την έχω περάσει τη φάση, οπότε δε μιλάω εκ του ασφαλούς. Ίσως είναι μια μίνι κατάθλιψη μετά τις γιορτές. Θα δεις που μόλις μεγαλώσει λίγο η μέρα και φτιάξει ο καιρός, θα αισθανθείς καλύτερα. Αν πάλι όχι, εμείς είμαστε εδώ για να μας γράφεις. Αγκαλίτσα.

Διαφημίσεις

.....και είναι αλήθεια!!!!

Εδώ λοιπόν και εγώ να ευχηθώ να έχουμε μια υπέροχη χρονιά, να έχουμε υγεία, ευτυχία, τύχη, αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα!!!!

Μετά την αποβολή μου, την απόξεση και αυτή την άθλια εμπειρία με πολύ κλάμα, κατάθλιψη, πόνο και πένθος πριν απο ακριβώς ένα μήνα είμαι και πάλι εδώ, δυνατή, αισιόδοξη, χαμογελαστή γεμάτη ελπίδες...

δεν ξέρω αν θα έρθει άλλο μωράκι..το εύχομαι....ίσως ναι ίσως και όχι...ότι θέλει ο Θεός..αυτό που ξέρω όμως είναι πως κάθε τι που γίνεται έχει το λόγο του και το σκοπό του...αν μπορώ να βγάλω κάτι καλό από αυτή την τρισάθλια εμπειρία είναι η αγάπη για την οικογένειά μου, τον άντρα μου και την κόρη μου...το δέσιμό μας ακόμα πιο πολύ..

η στεναχώρια μου και η θλίψη μου κυρίως ήταν γιατί ενώ τους έδωσα τέτοια χαρά με την εγκυμοσύνη μου ξαφνικά σε τόσα λίγα λεπτά, το σοκ, η απώλεια ο πόνος στα μάτια τους ήταν φανερός και ένιωθα υπεύθυνη γιατί τους στέρησα την λαχτάρα τους, την χαρά τους....πονέσαμε όλοι πολύ...όμως κρύβαμε τέτοια αγάπη μέσα μας ο ένας για τον άλλον που δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής την δύναμή της....και η δύναμή της ήταν απίστευτη...στάθηκε και στήριξε ο ένας στον άλλον, αγαπήσαμε περισσότερο ο ένας τον άλλον, προσέξαμε περισσότερο ο ένας τον άλλον, θυμηθήκαμε ίσως ο ένας τον άλλον γιατί η καθημερινότητα και τα διάφορα προβλήματα και η λαχτάρα μας για ένα νέο μέλος στην οικογένεια, μας κάνει να ξεχνάμε ότι έχουμε δίπλα μας και άλλους ανθρώπους που ζούνε μέσα απο εμάς και απο το χαμόγελό και την αγάπη μας...γιατί ......αν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.....

σας φιλώ γλυκά όλες!!!!!!!

Κοπέλα μου, λυπάμαι πολύ για ό,τι εγινε! Τουλάχιστον έχεις το κοριτσάκι σου και μπορεις να παιρνεις δυναμη και χαρα από αυτό.Και η αδελφή μου έχασε το μωράκι της πριν ένα μήνα και ήταν το πρώτο της. Της στοίχισε πάρα πολύ. Γυρισε σπίτι και ήταν μονοι τους. Ελεγαν και ξανάλεγαν ότι αν είχαν ήδη ένα παιδάκι να τους περιμένει, ο πόνος θα υπήρχε μεν αλλά δεν θα ήταν τόσο έντονος!

Οπως και να έχει, το να χάνεις ένα μωράκι είτε είναι το πρώτο είτε το δεύτερο είτε το δεκατο πέμπτο, πάντα πονάει......Απλά να σκέφτεσαι πως θα ξανάρθει ένα δεύτερο μωράκι και αυτή την φορά θα έρθει για να μείνει.

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Κορίτσια χρόνια πολλά. η μητέρα μου έμεινε έγκυος στα 48 της!Δεν το ήξερε και όταν το κατάλαβε ήταν 4 μηνών!Είχε πάει σε γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί είχε φουσκώσει λίγο η κοιλιά της και της είπε οτι είχε οινομυώματα κ έπρεπε να τα βγάλει. Πείτε μου πως γίνεται να κανεις υπερηχο σε μια γυναίκα κ να μην δείς ολόκληρη εγκυμοσύνη; Έτσι της έκλεισε χειρουργείο για να τα βγάλουν! Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν τουλάχιστον 3 μηνών. Ταυτόχρονα δούλευε σε ζαχαροπλαστείο κ σήκωνε καζάνια με κρέμες κ έπαιρνε χάπια για την μέση της γιατί είχε κάνει εγχείρηση σοβαρή στον αυχένα. Δεν έιχε όυτε ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης!

Σήμερα ο αδερφός μου είναι 16 χρονών είναι ένα παλλικάρι 1.80 και έιναι ένας άγγελος ομορφιάς. Ένα πανέμορφο παιδί που το χαζεύουν όλοι. Έχουμε 16 χρόνια διαφορά και απο τον πρωτο αδερφό μου 17 χρόνια διαφορά. Μπορώ να πώ οτι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου μέχρι τώρα που έιμαι 31 ήταν η γέννηση του αδερφού μου.Μεγαλώσαμε πολύ δύσκολα κ η γέννηση του μας έφερε μόνο χαμόγελο κ ευτυχία!! Μέχρι τα 20 που έφυγα για σπουδές τον μεγάλωνα εγώ με τη μαμα κ τον αδερφό μου.Θα ομολογήσω οτι αν οι γονείς μου το καταλάβαιναν νωρίς θα το έριχναν,είμαι σίγουρη, γιατί δεν υπήρχε δραχμή στην κυριολεξία και μάλιστα υπήρχαν κ προβλήματα στην οικογένεια, αλλά ο θεός δεν ήθελε... το ότι αυτό το παιδί βγηκε φυσιολογικό με τα χάπια που έπαιρνε η μητέρα μου είναι θαύμα. Κ μάλιστα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, διαφορετικό απο τα άλλα. Τώρα έιμαστε όλοι μαζί και όλα έιναι καλά. Πιστεύω οτι αυτό το παιδί κρύφτηκε απο όλους...και πείτε οτι έιμαι κ τρελή..

Όσον αφορά στον εγκληματια γιατρό που θα άνοιγε την έγκυο μητέρα μου για να της βγάλει τα οινομυώματα τι να πώ. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει πρέπει να κλείνονται μέσα.

Αυτά λοιπόν, ήθελα κ εγώ να μοιράστώ την σοκαριστική αυτή εμπειρία μου, αλλά ταυτόχρονα μοναδική κ υπέροχη!

Κορίτσια χρόνια πολλά. η μητέρα μου έμεινε έγκυος στα 48 της!Δεν το ήξερε και όταν το κατάλαβε ήταν 4 μηνών!Είχε πάει σε γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί είχε φουσκώσει λίγο η κοιλιά της και της είπε οτι είχε οινομυώματα κ έπρεπε να τα βγάλει. Πείτε μου πως γίνεται να κανεις υπερηχο σε μια γυναίκα κ να μην δείς ολόκληρη εγκυμοσύνη; Έτσι της έκλεισε χειρουργείο για να τα βγάλουν! Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν τουλάχιστον 3 μηνών. Ταυτόχρονα δούλευε σε ζαχαροπλαστείο κ σήκωνε καζάνια με κρέμες κ έπαιρνε χάπια για την μέση της γιατί είχε κάνει εγχείρηση σοβαρή στον αυχένα. Δεν έιχε όυτε ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης!

Σήμερα ο αδερφός μου είναι 16 χρονών είναι ένα παλλικάρι 1.80 και έιναι ένας άγγελος ομορφιάς. Ένα πανέμορφο παιδί που το χαζεύουν όλοι. Έχουμε 16 χρόνια διαφορά και απο τον πρωτο αδερφό μου 17 χρόνια διαφορά. Μπορώ να πώ οτι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου μέχρι τώρα που έιμαι 31 ήταν η γέννηση του αδερφού μου.Μεγαλώσαμε πολύ δύσκολα κ η γέννηση του μας έφερε μόνο χαμόγελο κ ευτυχία!! Μέχρι τα 20 που έφυγα για σπουδές τον μεγάλωνα εγώ με τη μαμα κ τον αδερφό μου.Θα ομολογήσω οτι αν οι γονείς μου το καταλάβαιναν νωρίς θα το έριχναν,είμαι σίγουρη, γιατί δεν υπήρχε δραχμή στην κυριολεξία και μάλιστα υπήρχαν κ προβλήματα στην οικογένεια, αλλά ο θεός δεν ήθελε... το ότι αυτό το παιδί βγηκε φυσιολογικό με τα χάπια που έπαιρνε η μητέρα μου είναι θαύμα. Κ μάλιστα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, διαφορετικό απο τα άλλα. Τώρα έιμαστε όλοι μαζί και όλα έιναι καλά. Πιστεύω οτι αυτό το παιδί κρύφτηκε απο όλους...και πείτε οτι έιμαι κ τρελή..

Όσον αφορά στον εγκληματια γιατρό που θα άνοιγε την έγκυο μητέρα μου για να της βγάλει τα οινομυώματα τι να πώ. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει πρέπει να κλείνονται μέσα.

Αυτά λοιπόν, ήθελα κ εγώ να μοιράστώ την σοκαριστική αυτή εμπειρία μου, αλλά ταυτόχρονα μοναδική κ υπέροχη!

Πραγματικά εγκληματίας αυτός ο γιατρός, τι λάθη μπορεί να γίνουν!!!!! Να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου, ήθελε αυτό το παιδί να γεννηθεί:-P:-P:-P. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να χάνει την ελπίδα να γίνει μητέρα σε οποιαδήποτε ηλικία.

s-age.pngs-age.png

Σας διαφεύγει κάτι βασικό. Την σήμερον ημέραν, πολλές γυναίκες παντρεύονται σε μεγάλη ηλικία κι έτσι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα κάνουν παιδιά μετά τα 40. Αν ήταν να μην πρέπει να κάνουμε παιδιά μετά τα 40, θα μπαίναμε στην κλιμακτήριο νωρίτερα. Η φύση ξέρει καλύτερα. Όσο για τα σχόλια του κόσμου, δεν σας καταλαβαίνω. Γιατί ν' ασχοληθεί ο διπλανός με το σε ποια ηλικία θα επιλέξω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί; Επειδή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει; Πρόβλημά του! Εμένα γιατί θα πρέπει να με απασχολεί αυτό; Προσωπικά πάντως, θεωρώ πιο λογικο για μια γυναίκα να έχει κάνει τον κύκλο της και να επιλέγει να κάνει παιδιά στα 40 (ή και μετά), παρά να κάνει παιδιά στα 20 και μετά να έχει απωθημένα επειδή δεν έχει ζήσει τη ζωή της. Θα μου πείτε, υπάρχει κι η μέση λύση, ναι σαφώς, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα σχεδιάζουμε. Υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω, μόνες, χωρίς σύντροφο. Αυτές όταν βρουν τον κατάλληλο -γιατί θα τον βρουν- γιατί να μην κάνουν παιδί; Επειδή έτυχε να παντρευτούν αργά;

καλημερα ...το τι λεει ο κοσμος και κ αλα το ειπε καποια κοπελα εδω εμενα πρωσοπικα τον γραφω ..εκει που δεν πιανει μελανι ..!!! ο κοσμος μονο κακιες λεει και ττπ αλλο ...γιατι στις δυσκολεσ δεν σε βοηθαει κανεις .!!! για να ανοιξει ομωσ το κ..λοστομα του ..ειναι μια χαρα και να πει τις μα...κιεσ του ....

οποιος εχει τη μουρη ας ερθει να σχολιασει μπροστα μου ..σε αυτο το θεμα τα παιρνω παρα πολυ κρανιιιιοοοοοοοοοο...

οσο για την ηλικια ..ναι μεν πλεον η γυναικα ..κανει καριερα κλπ..συνεπαγεται οτι παντρευεται ..η τελοσπαντων κανει παιδι αμεγαλυτερη ..αλλά πιστευω οτι αν το πολυ καθυστερησει ..δεν θα εχει τ κουραγια να μεγαλωσει ,οχι οτι δεν θα το κανει αλλα ππλεον ειναι πιο κουραστικο δεν εχοθμε τισ ιδιες αντοχεσ στα 25 απ οτι στα 40 ...και λογικο ειναι ...

σασ το λεω εγω που ειμαι 34 και ακμα δεν εχω παιδι ..

ελπιζω να με καταλαβαινετε

καλημερα..

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, πέρασα να σας πω ένα γειά:)

newbie G , ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγκαλίτσα:P

Τελικά πήγα στον γιατρό και "χαπακώθηκα" κανονικά. Δεν γινόταν αλλιώς γιατί τα πράγματα ήταν σε επικίνδυνο σημείο!!!!

Έχω κατάθλιψη πολλά χρόνια αλλά είχα σταματήσει τα χάπια για να κάνω την εξωσωματική.

Τελικά εσείς κορίτσια που δεν τα καταφέρατε (μαζί με μένα) με την εξωσωματική τι σκέφτεστε να κάνετε ? Βρήκατε την αιτία της αποτυχιάς σας?

φιλιά σε όλες:D

Γεια σας κορίτσια, πέρασα να σας πω ένα γειά:)

newbie G , ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγκαλίτσα:P

Τελικά πήγα στον γιατρό και "χαπακώθηκα" κανονικά. Δεν γινόταν αλλιώς γιατί τα πράγματα ήταν σε επικίνδυνο σημείο!!!!

Έχω κατάθλιψη πολλά χρόνια αλλά είχα σταματήσει τα χάπια για να κάνω την εξωσωματική.

Τελικά εσείς κορίτσια που δεν τα καταφέρατε (μαζί με μένα) με την εξωσωματική τι σκέφτεστε να κάνετε ? Βρήκατε την αιτία της αποτυχιάς σας?

φιλιά σε όλες:D

Γεια σου Καραπινάτ!

Τουλάχιστον με το "χαπάκωμα" νιώθεις καλύτερα?

Κι εγώ επισκέφτηκα μια ειδικό, γιατί με αυτά που μου συμβαίνουν είμαι να σκάσω. Πολύ αγωνία. Έπρεπε κάπου να τα πω να ξεσπάσω. Βέβαια εγώ τα χάπια τα φοβάμαι πιο πολύ κι από τις ενέσεις της εξωσωματικής...

Τη Δευτέρα πάμε για επανέλεγχο της μικρής μου γι΄ αυτό που έπαθε κι αν είμαστε οκ θ΄ αναζητήσω κανένα μάθημα γιόγκα (ή αναισθησίας, πότε ξεκινάνε αυτά, ξέρει καμιά σας?).

Κι από μένα αγκαλίτσα...:-)

s-age.png

pAfOp2.png

Γεια σου Καραπινάτ!

Τουλάχιστον με το "χαπάκωμα" νιώθεις καλύτερα?

Κι εγώ επισκέφτηκα μια ειδικό, γιατί με αυτά που μου συμβαίνουν είμαι να σκάσω. Πολύ αγωνία. Έπρεπε κάπου να τα πω να ξεσπάσω. Βέβαια εγώ τα χάπια τα φοβάμαι πιο πολύ κι από τις ενέσεις της εξωσωματικής...

Τη Δευτέρα πάμε για επανέλεγχο της μικρής μου γι΄ αυτό που έπαθε κι αν είμαστε οκ θ΄ αναζητήσω κανένα μάθημα γιόγκα (ή αναισθησίας, πότε ξεκινάνε αυτά, ξέρει καμιά σας?).

Κι από μένα αγκαλίτσα...:-)

Καλά έκανες Cristy μου και επισκέφτηκες ειδικό. Είναι οι μόνοι που μπορούν να σε βοηθήσουν να βοηθήσεις και συ τον εαυτό σου να ξεπεράσεις αυτά που σε βαραίνουν. Εγώ ναι , άρχισα να νοιώθω καλύτερα από αυτή την εβδομάδα ευτυχώς. Ευχαριστώ για την αγκαλίτσα;) φιλάκιαααα!!!!!

Τα νέα μου:

1) Το παιδί μου είχε επανέλεγχο σήμερα και ΝΑΙ είναι όλα οκ... Τυπικός επανέλεγχος σε 6 μήνες.

2) Ξεκίνησα τις ενέσεις μου... puregon 300 και menopur 90 νομίζω....

Ε καλά, αφού λιβάνιζα τις σύριγγες για ώρα, ανέβηκα στην γιατρίνα που μένει από πάνω μας για κουβεντούλα και ... μου τις σβούριξε

3) Είμαι πτώωωμα...

Φιλάκια κ αγκαλίτσες σε όλες.

s-age.png

pAfOp2.png

Τα νέα μου:

1) Το παιδί μου είχε επανέλεγχο σήμερα και ΝΑΙ είναι όλα οκ... Τυπικός επανέλεγχος σε 6 μήνες.

2) Ξεκίνησα τις ενέσεις μου... puregon 300 και menopur 90 νομίζω....

Ε καλά, αφού λιβάνιζα τις σύριγγες για ώρα, ανέβηκα στην γιατρίνα που μένει από πάνω μας για κουβεντούλα και ... μου τις σβούριξε

3) Είμαι πτώωωμα...

Φιλάκια κ αγκαλίτσες σε όλες.

Cristy,

1. Συγχαρητήρια! περαστικά και αγύριστα, να είναι καλά από εδώ και πέρα η μικρή και να μην σας κοψοχολιάσει άλλο!

2. καλή αρχή!!! και με ένα καλό αποτέλεσμα στην προσπάθειά σου

3. και ποιος δεν είναι? να σκέφτεσαι την μικρή σου που έγινε καλά και το ενδεχόμενο μιας νέας εγκυμοσύνης και να παίρνεις θάρρος!!!

κουράγια σε όλες μας και υπομονή

Καλημέρα κορίτσια μου,

'Εχω αρκετό καιρό να μπω εδώ να σας βρω και χαίρομαι που το θέμα παραμένει επίκαιρο και συνεχίζει!

karapinat και makmarev πολλές αγκαλιές και φιλιά, κουράγιο και υπομονή και σταθερά, μικρά βήματα προς τα μπρος μαζί με τους αγαπημένους σας..

Καλή επιτυχία και μόνο καλά νέα σε όλες τις 40άρες εγκυούλες και μη!

ELENAGEM welcome back!!!

Δεν μας είπες τα νέα σου... Σε τι φάση είσαι τώρα?

Εγώ είμαι κανονικά σε κύκλο εξωσωματικής... οι ωοθήκες μου βέβαια όχι ακριβώς: 2 ωαριάκια (ότι έκανα δηλ. πέρυσι μόνη μου!!!)- Αχ αυτά τα 40!!!

Τεσπά, ο γιατρός είπε προχωράμε ολοταχώς και να μην ανησυχώ.

Ε, κι εγώ ΔΕΝ ανησυχώ (πάτησα το κουμπί στο off).

s-age.png

pAfOp2.png

ELENAGEM welcome back!!!

Δεν μας είπες τα νέα σου... Σε τι φάση είσαι τώρα?

Εγώ είμαι κανονικά σε κύκλο εξωσωματικής... οι ωοθήκες μου βέβαια όχι ακριβώς: 2 ωαριάκια (ότι έκανα δηλ. πέρυσι μόνη μου!!!)- Αχ αυτά τα 40!!!

Τεσπά, ο γιατρός είπε προχωράμε ολοταχώς και να μην ανησυχώ.

Ε, κι εγώ ΔΕΝ ανησυχώ (πάτησα το κουμπί στο off).

Εννοείται τα κακά κουμπάκια στο off και μόνο βηματάκια ολοταχώς!

Εγώ προχωράω μήνα μήνα και μέχρι στιγμής πάμε καλά. Είμαστε 16η εβδομάδα και μεθαύριο έχουμε γιατρό, το μηνιαίο ραντεβού. Θα δούμε το μωρό και φαντάζομαι θα με προγραμματίσει για διάφορες εξετάσεις. Αυχενική και papp-a πήγαν καλά αλλά δεν ξέρω μήπως τελικά αποφασίσουμε με τον άντρα μου για αμνιο κατά την 19η-20η..

Φοβάμαι λίγο αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι όλα καλά.

Αυτά για τώρα..

Καλή επιτυχία Cristy μου, καλά νέα να έχεις:)

Εννοείται τα κακά κουμπάκια στο off και μόνο βηματάκια ολοταχώς!

Εγώ προχωράω μήνα μήνα και μέχρι στιγμής πάμε καλά. Είμαστε 16η εβδομάδα και μεθαύριο έχουμε γιατρό, το μηνιαίο ραντεβού. Θα δούμε το μωρό και φαντάζομαι θα με προγραμματίσει για διάφορες εξετάσεις. Αυχενική και papp-a πήγαν καλά αλλά δεν ξέρω μήπως τελικά αποφασίσουμε με τον άντρα μου για αμνιο κατά την 19η-20η..

Φοβάμαι λίγο αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι όλα καλά.

Αυτά για τώρα..

Καλή επιτυχία Cristy μου, καλά νέα να έχεις:)

Άντε βρε κοπελιά, μπράβο!

"πετάρισε" καθόλου το σποράκι σου? όπου νάναι θαρθεί το πρώτο κλωτσιδάκι...

Καλώς να το δεχτείς.

s-age.png

pAfOp2.png

Καλημέρες!

Cristy δεν ξέρω πώς είναι όταν "πεταρίζει" το μωρό..μπορεί να το κάνει και να μην το αντιλαμβάνομαι γιατί γενικά νιώθω διάφορα χαμηλά..βασικά μικροπονάκια έχω πότε πότε και τη συνεχή αίσθηση ότι δεν υπάρχει ο χώρος που υπήρχε πριν κάτω απ΄τον αφαλό μου. Για πείτε οι ήδη μανούλες πώς είναι να "ακούσεις" το μωρό όταν είμαστε πρωτότοκες? και πότε περίπου το πρωτακούμε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...