Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"Για όποια θέλει να μείνει έγκυος μετά τα 40"

Recommended Posts

Υπάρχει τέτοιου είδος προφυλακτικό συλλογής σπέρματος, είναι από μη τοξικό υλικό που δεν επηρρεάζει το σπέρμα. Μας το είχε προτείνει ο γιατρός επειδή ο σύζυγος είχε αγχωθεί αρχικά.Εμείς δεν το πήραμε, αλλά σίγουρα υπάρχει!Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση στο φαρμακείο κι απο κει θα σου πουν.

Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 437
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Cristy μου , σαν πολλές μου φαίνονται οι εξετάσεις που σε βάζει ο γιατρός σου. Μπας και είναι πολύ "ψείρας" χωρίς λόγο ? Και γω έκανα μαστογραφία σήμερα (και γω έχω μεγάλο στήθος 90D) αλλά δεν μου είπε κάτι. Και έχω και ιστορικό καρκίνου στην οικογένεια.

Δεν μου είπε ο γιατρός για υπέρηχο στήθους, το πόρισμα της μαστογραφίας το γράφει. Κι έχω και περιστατικό γαλακτόροιας από τις θηλές μου για άσχετο λόγο στο πρόσφατο παρελθόν μου.

Εντωμεταξύ ρώτησα στη Euromedica κ μου είπαν ότι σ΄ αυτές τις περιπτώσεις το ταμείο μου (Δημόσιο) δικαιολογεί την εξέταση.

Ίδωμεν...

s-age.png

pAfOp2.png

Αυτό που λες, δεν γίνεται. Θα πάρετε ουροσυλλέκτη από φαρμακείο, θα εκσπερματίσει μονος του στο σπίτι και θα το πάτε στο εργαστήριο αμέσως. Και προσοχή. Δεν πρέπει να βοηθήσεις καθόλου στη διαδικασία, για να μην αλλοιωθεί το σπέρμα.

κι εγώ αυτό ήξερα. Βέβαια, μπορεί να είναι και κανένα από τα παραμυθάκια των γιατρών μας όπως αυτό με των ειδικών προδιαγραφών τράχηλο της Ελληνίδας που αναγκάζει τους γιατρούς να διενεργούν πολλαπλάσιες καισαρικές από το ανώτατο όριο που επιβάλει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας...

Σε googl-άρισμα για "masturbation rooms of fertility centers" που έκανα όταν ο δικός μου άρχισε να διαμαρτύρεται για το πόσο ανοργάνωτα είναι τα Ελληνικά (στενοί χώροι, παλιά έπιπλα, παλιά περιοδικά, έλλειψη DVD και το ενδεχόμενο της "πτώσης" προ των πυλών) έπεσα πάνω σε ειδικά διαμορφωμένο ρομαντικό κρεβάτι χαλάρωσης για ζευγάρια ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ για να χαλαρώνουν οι σύζυγοι!!!

Από κει και πέρα όλα είναι πιθανά...

s-age.png

pAfOp2.png

....έπεσα πάνω σε ειδικά διαμορφωμένο ρομαντικό κρεβάτι χαλάρωσης για ζευγάρια ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ για να χαλαρώνουν οι σύζυγοι!!!

Από κει και πέρα όλα είναι πιθανά...

Κανείς δεν είπε ότι απαγορεύεται να... "χαλαρώσουν" οι σύζυγοι. Φυσικά και μπορείτε "να έρθετε κοντά". Απλώς δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Θα το κάνω όμως, γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Δεν πρέπει να ερθει το σπέρμα καθόλου σε επαφή με σάλιο ή άλλα σωματικά υγρά. :mrgreen:

Αν όντως υπάρχει αυτό το ειδικό προφυλακτικό συλλογής σπέρματος που έγραψε η someday πιο πάνω, πάω πάσο. Πάντως όσους ξέρω, σε ουροσυλλέκτη το δώσανε.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να "χαλαρώσω" σε κανέναν χώρο κάποιου ιατρικού κέντρου, όσο καλά εξοπλισμένος και να'ταν, στην ιδέα και μόνο ότι έξω/δίπλα υπάρχει άγνωστος κόσμος που μας περιμένει να τελειώσουμε. :lol:

Κανείς δεν είπε ότι απαγορεύεται να... "χαλαρώσουν" οι σύζυγοι. Φυσικά και μπορείτε "να έρθετε κοντά". Απλώς δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Θα το κάνω όμως, γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Δεν πρέπει να ερθει το σπέρμα καθόλου σε επαφή με σάλιο ή άλλα σωματικά υγρά. :mrgreen:

Αν όντως υπάρχει αυτό το ειδικό προφυλακτικό συλλογής σπέρματος που έγραψε η someday πιο πάνω, πάω πάσο. Πάντως όσους ξέρω, σε ουροσυλλέκτη το δώσανε.

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να "χαλαρώσω" σε κανέναν χώρο κάποιου ιατρικού κέντρου, όσο καλά εξοπλισμένος και να'ταν, στην ιδέα και μόνο ότι έξω/δίπλα υπάρχει άγνωστος κόσμος που μας περιμένει να τελειώσουμε. :lol:

ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΟ Θέμα πιάσαμε.

Προσωπικά θεωρώ ΝΤΡΟΠΗ τους για τα χρήματα που παίρνουν τα κέντρα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, μαιευτήρια κλπ να μην φροντίζουν να "ενθαρρύνουν" με τον οποιόνδηποτε τρόπο τους "σπερματοδότες".

Όσο δεν κάνουν τίποτα προς αυτήν την κατεύθυνση κι επιμένουν στις οδηγίες "χέρια καλά πλυμένα - όχι επαφή με σάλιο κλπ" με αυστηρό ύφος τόσο χειρότερα είναι τα πράγματα.

Φαντάζομαι και το ειδικό προφυλακτικό θα έχει ειδικές κ σαφείς οδηγίες κ καλά θα έκαναν οι δικοί μας φωστήρες ειδικοί γατροί να δίνουν τέτοιες εναλλακτικές στα ζευγάρια.

Ο δικός μου έχει δώσει μέχρι στιγμής 6 φορές σπέρμα και κάθε φορά τρέμω ότι μπορεί να μην τα καταφέρει και να τιναχθεί η όλη προσπάθεια στον αέρα...

Κι εγώ όσους ξέρω στο κυπελάκι το δώσανε.

Τη μία και μοναδική φορά δε που είχα πάει μαζί του στο μαιευτήριο και παρακολουθούσα (απ΄ έξω, από το χώρο της αναμονής) τη διαδικασία (στη σειρά οι άντρες με τα κυπελάκια στο χέρι, να περιμένουν τον προηγούμενο να "τελειώσει") με είχε πιάσει νευρικό γέλιο και παραλίγο να διαλύσω όχι μόνο τη δική μας προσπάθεια, αλλά και όλων των υπολοίπων...

s-age.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Τη μία και μοναδική φορά δε που είχα πάει μαζί του στο μαιευτήριο και παρακολουθούσα (απ΄ έξω, από το χώρο της αναμονής) τη διαδικασία (στη σειρά οι άντρες με τα κυπελάκια στο χέρι, να περιμένουν τον προηγούμενο να "τελειώσει") με είχε πιάσει νευρικό γέλιο και παραλίγο να διαλύσω όχι μόνο τη δική μας προσπάθεια, αλλά και όλων των υπολοίπων...

:shock::shock::shock::shock::shock:

3 φορές που έδωσε σπέρμα ο άντρας μου στο κέντρο εξωσωματικής, δεν είχε κόσμο, μόνος του ήταν και δεν αγχώθηκε καθολου. Σε 5 λεπτά βγήκε κιόλας με το δείγμα έτοιμο.

Κορίτσια, εμάς η πρώτη σπερματέγχυση δεν έγινε γι'αυτόν ακριβώς το λόγο...μπλόκαρε, αγχώθηκε, κι αυτό ήταν...γι αυτό και τις επόμενες φορές το συλλέγαμε στο σπίτι.Τότε μας είχε πει κι ο γιατρός για το συγκεκριμένο προφυλακτικό.

Στο google που το κοίταξα, το αναφέρουν όλα σχεδόν τα κέντρα στα sites τους, οτι υπάρχει κάτι τέτοιο. Παρ'όλα αυτά, δεν αναφέρεται ούτε μάρκα ούτε κάτι άλλο, παρά μόνο σε κάποιο έγγραφο της ελλην. ανδρολογικής εταιρείας κι αν θυμάμαι καλά είναι millex, milex ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Εμείς πάντως καταψύξαμε σπέρμα σε άσχετο χρόνο, απλά και μόνο για να είμαστε καλυμένοι σε επόμενες προσπάθειες, και για να είναι πιο ήρεμος και ο σύζυγος.Είναι μια λύση κι αυτό...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην σκάσω στα γέλια μπροστά σε αυτή την εικόνα!!!! Φαντάζομαι τον εαυτό μου να τρέχω έξω σαν τρελή για να μην γίνω ρεζίλι....:lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια θα σας πω ένα κόλπο που .....βοηθάει ;):wink:

Κινητά όλοι έχουμε έτσι? Ε, πολύ απλά πηγαίνετε κάπου που να μην σας ακούνε και κάντε ένα ροζ ;) τηλεφώνημα στον καλό σας!!

Πετυχαίνει !!! Βρέ τι άλλο θα κάνουμε εμείς οι....ταλαίπωρες για την....επιστήμη????:)

Εμείς πάντως καταψύξαμε σπέρμα σε άσχετο χρόνο, απλά και μόνο για να είμαστε καλυμένοι σε επόμενες προσπάθειες, και για να είναι πιο ήρεμος και ο σύζυγος.Είναι μια λύση κι αυτό...

Μου φαίνεται κι εμείς κάτι τέτοιο θα κάνουμε, γιατί κάθε φορά που είναι να πάμε για "κατάθεση" με λούζει κρύος ιδρώτας...

Τα "ροζ" τηλέφωνα στον καλό μου δεν λειτουργούν... τι να κάνουμε, άλλα τα κουμπιά του καθενός.

Στο ΙΑΣΩ η σκηνή με τα ποτηράκια... Με τα χρήματα που χρεώνουν γενικώς στο συγκεκριμένο "πολυκατάστημα" και πληροφορίες για το εν λόγω προφυλακτικό έπρεπε να παρέχουν, αλλά και το ίδιο από την παραμονή της "δουλειάς". Τάχω πάρει!

(Προσωπική μου άποψη ότι και "βιζιτούδες" για ενθάρρυνση έπρεπε να έχουν, αλλά τεσπά)

s-age.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!!Αν σας πω οτι μου έστειλαν πρόσφατα ένα mail με φωτό από κέντρο εξωσωματικής στην Ιαπωνία, και δείχνει ακριβώς αυτό!!!Στη σειρά όλοι ξαπλωμένοι σε κρεβάτια, κι οι γιαπωνεζούλες με γαντάκια τους "περιποιούνται"!!!

Πέρα απ την πλάκα τώρα, αυτό με την κατάψυξη εμάς μας βοήθησε πολύ - ψυχολογικά και μόνο! Ξέραμε πως οτι και να γίνει σπέρμα υπάρχει.

...κορίτσια τί να πω, χαίρομαι που άνοιξε κι αυτό το θεματάκι εδώ γιατί ο άντρας μου είναι αρκετά διστακτικός με το όλο σκηνικό και δεν έχω και με ποιον να το συζητήσω!..προς το παρόν είμαστε στη φάση που ψάχνω από κάθε πλευρά πώς θα δοθεί το περίφημο δείγμα χωρίς πολλή ψυχική ταλαιπωρία, σε διακριτικό περιβάλλον κι όχι σε σκηνικό ο ένας μετά τον άλλο με το ποτηράκι σε αίθουσα αναμονής.

Ήδη ανήσυχοι που αργεί να έρθει το μωρό μας και μ΄εμένα στα 41, το μόνο που μας έλειπε είναι πρόσθετο άγχος επί της διαδικασίας!

Χθες του μίλησα έξω από τα δόντια ότι είναι τυραννία να έχω κάνει όλες τις εξετάσεις εγώ, να περνάει κάθε μήνας που αδιαθετώ και να απογοητεύομαι κι εκείνος να διστάζει για μια εξέταση από την πλευρά του!!

Βλέπετε, οι άντρες δεν έχουν την εμπειρία του γυναικολόγου κάθε χρόνο όπως οι περισσότερες από εμάς και κολώνουν απίστευτα με τέτοιου τύπου δικές τους εξετάσεις..

Έχετε αντιμετωπίσει κι εσείς παρόμοιο κόλλημα με τους δικούς σας?

λοιπόν κορίτσια επανέρχομαι για να σας πω τα νέα μου..θυμάστε που είχα έντονο πόνο στο στήθος 2 εβδομάδες νωρίτερα απο την περίοδό μου και έλεγα βρε μήπως????

λοιπόν περίμενα περίοδο την δευτέρα στις 7 του μήνα....όμως είχα διαίσθηση πως είμαι έγκυος για κάποιο λόγο.....

τελικά έκανα τεστάκι και είναι θετικό!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

δευτέρα θα με δει ο γιατρός, μέχρι τότε ψυχραιμία γιατί φοβάμαι και λιγο...

εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου για όλες γρήγορα με ένα υγιές μωράκι!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα!!!Αν σας πω οτι μου έστειλαν πρόσφατα ένα mail με φωτό από κέντρο εξωσωματικής στην Ιαπωνία, και δείχνει ακριβώς αυτό!!!Στη σειρά όλοι ξαπλωμένοι σε κρεβάτια, κι οι γιαπωνεζούλες με γαντάκια τους "περιποιούνται"!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Απίστευτο!!! Σίγουρα ηταν κέντρο εξωσωματικής; Γιατί κυκλοφορούν πολλά χιουμοριστικού τυπου μέηλ με πειραγμένες φωτογραφίες.

Βλέπετε, οι άντρες δεν έχουν την εμπειρία του γυναικολόγου κάθε χρόνο όπως οι περισσότερες από εμάς και κολώνουν απίστευτα με τέτοιου τύπου δικές τους εξετάσεις..

Έχετε αντιμετωπίσει κι εσείς παρόμοιο κόλλημα με τους δικούς σας?

Εμένα ευτυχώς δεν τσίνησε καθόλου, πρότεινε η γιατρός σπερμοδιάγραμμα για κείνον και σαλπιγγογραφία για μένα και πήγε την επόμενη κιόλας και το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Πες του άντρα σου ότι το σπερμοδιάγραμμα δεν είναι τίποτα μπροστά στην εξέταση προστατικού υγρού που κάνουν κάποιοι. Μη ρωτήσετε πώς γίνεται, είναι αρκετά επώδυνο και εξευτελιστικό για τον άντρα. :oops:

λοιπόν κορίτσια επανέρχομαι για να σας πω τα νέα μου..θυμάστε που είχα έντονο πόνο στο στήθος 2 εβδομάδες νωρίτερα απο την περίοδό μου και έλεγα βρε μήπως????

λοιπόν περίμενα περίοδο την δευτέρα στις 7 του μήνα....όμως είχα διαίσθηση πως είμαι έγκυος για κάποιο λόγο.....

εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου για όλες γρήγορα με ένα υγιές μωράκι!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥγχαρητήρια! Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. :D

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ΤΕΛΕΙΑ !!!!!! Πολύ χαίρομαι για σένα makmarev. Ευχόμαι όλα να πάνε καλά , άντε είδες τα κατάφερες τελικά!!! Αχ πολύ χαίρομαι για σένα !!!:-D

Διαφημίσεις

κορίτσια σας ευχαριστώ πάααααααααααααρα πολύ!!!!!!!

ευχομαι η επιθυμία της κάθεμιάς να γίνει πραγματικότητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βέβαια είμαι αρκετά συγκρατημένη μέχρι να με δει ο γιατρός την δευτέρα.....αχ μακάρι Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά...το εύχομαι και το ελπίζω!!!!!

το κουφό είναι πως οκ 3 μήνες κάναμε ελεύθερα και αυτή τη φορά είχαμε τις πιο λίγες επαφές και όχι μέσα στην ωορηξία....αλλά την ημέρα που συνέλαβα ρε παιδιά, αν θέλετε το πιστεύετε, το κατάλαβα...το ένιωσα για κάποιο λόγο....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Όλα να σου πάνε καλά.

s-age.png

pAfOp2.png

μπράβο κούκλα μου!!..εύχομαι τα καλύτερα και ...στα δικά μας όλων των κοριτσιών εδώ:-P:-P:-P

..κι εγώ κανονικά σήμερα περιμένω να αδιαθετήσω αλλά μέχρι στιγμής τίποτα από τα προκαταρκτικά εκτός από ένα πρησμένο και πονεμένο στήθος εδώ και 2 βδομάδες περίπου..δεν παίρνω όμως και πολύ θάρρος γιατί έτσι την πάτησα τον Αύγουστο που αδιαθέτησα με 3 μέρες καθυστέρηση και έκλαιγα άλλες τόσες μετά..:?

Για να δούμε..??

μπράβο κούκλα μου!!..εύχομαι τα καλύτερα και ...στα δικά μας όλων των κοριτσιών εδώ:-P:-P:-P

..κι εγώ κανονικά σήμερα περιμένω να αδιαθετήσω αλλά μέχρι στιγμής τίποτα από τα προκαταρκτικά εκτός από ένα πρησμένο και πονεμένο στήθος εδώ και 2 βδομάδες περίπου..δεν παίρνω όμως και πολύ θάρρος γιατί έτσι την πάτησα τον Αύγουστο που αδιαθέτησα με 3 μέρες καθυστέρηση και έκλαιγα άλλες τόσες μετά..:?

Για να δούμε..??

χίλια ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!!! και εγώ σου ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άντε πες μας τι έγινε.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και αρνητικό να είναι που ξου ξου ξου μακρυά, μη το βάλεις κάτω έτσι????????)

άντε κοπελάρα μου μακάρι!!!!

Για να δούμε..??

Αντε μπράβο:P , τέτοια να ακούω θέλω, περιμένω με αγωνία τα ευχάριστα νεά κοριτσάκι μου!!!!:-D

Από το ημερολόγιο της Cristy:

Μέρα 19η του κύκλου. 8 μέρες μετά την ωορρηξία μου και την προγραμματισμένη επαφή με τον αντρούλη μου.

Συμπτώματα: κολπικά υγρά ημιδιάφανα, πονάκια περιόδου που έρχονται και φεύγουν και ενίοτε με κρατούν ξύπνια όλη νύχτα, στήθος φουσκωμένο και βαρύ, θηλές που πονάνε.

Ενθαρρυντικά σα συμπτώματα, αποθαρρυντικό το ότι ξεκίνησαν μόλις 4 μέρες μετά την "συνεύρεση", άρα πιθανότατα δεν σχετίζονται.

Θέλω να πιστεύω ότι ολοκλήρωσα τις εξετάσεις μου (καθέξιν αποβολών και προετοιμασίας εξωσωματικής). Αναμένω μερικά αποτελέσματα (καρυότυπου ζεύγους- καλλιεργειών κολπικού). Εκκρεμεί υπέρηχος στήθους (παρατήρηση στη μαστογραφία).

Ο γιατρός θα τις δει όλες μαζί, μέχρι στιγμής με ανησυχεί η ΑΜΗ μου (0,9) και η προγεστερόνη 1 εβδομάδα μετά την ωορρηξία (12,5) - χτες αυτό.

Ε, μια και μέτρησα ορμόνες χτες, μέτρησα και β-χοριακή: 0,1 ακριβώς!!! (Ήθελα νάξερα τι περίμενα ότι θα έβγαινε...)

Επίσης χτες πήγα για 2ο μάθημα χορού της κοιλιάς: θεωρείται ο χορός της γονιμότητας.

Είχα ξεκινήσει επίσης κατά το Μάρτη: τότε μετά το 4ο μάθημα μου προέκυψε εγκυμοσύνη (η γνωστή παλλίνδρομη στην 9η εβδομάδα):

Τουλάχιστον ότι και να γίνει το μάθημα είναι ξεσηκωτικό!

s-age.png

pAfOp2.png

Αύριο πάω για χοριακή με 5 μέρες καθυστέρηση. Εδώ και 15 μέρες έχω στήθος τούμπανο και την τελευταία βδομάδα πόνους όπως πριν κατέβει η περίοδος. Κατά τ' άλλα, ούτε ίχνος υγρών που συνήθως έχουμε μια-δυο μέρες πριν αδιαθετήσουμε...τίποτα απολύτως

Από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη φοβάμαι όχι τόσο μήπως δεν ήρθε το μωράκι και τελικά αδιαθετήσω αλλά μήπως είναι τίποτα άλλο κακό..

Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να ξεχαστώ και να σκέφτομαι μόνο τα καλύτερα και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Καλό βράδυ κορίτσια:)

Από το ημερολόγιο της Cristy:

Μέρα 19η του κύκλου. 8 μέρες μετά την ωορρηξία μου και την προγραμματισμένη επαφή με τον αντρούλη μου.

Συμπτώματα: κολπικά υγρά ημιδιάφανα, πονάκια περιόδου που έρχονται και φεύγουν και ενίοτε με κρατούν ξύπνια όλη νύχτα, στήθος φουσκωμένο και βαρύ, θηλές που πονάνε.

Ενθαρρυντικά σα συμπτώματα, αποθαρρυντικό το ότι ξεκίνησαν μόλις 4 μέρες μετά την "συνεύρεση", άρα πιθανότατα δεν σχετίζονται.

Θέλω να πιστεύω ότι ολοκλήρωσα τις εξετάσεις μου (καθέξιν αποβολών και προετοιμασίας εξωσωματικής). Αναμένω μερικά αποτελέσματα (καρυότυπου ζεύγους- καλλιεργειών κολπικού). Εκκρεμεί υπέρηχος στήθους (παρατήρηση στη μαστογραφία).

Ο γιατρός θα τις δει όλες μαζί, μέχρι στιγμής με ανησυχεί η ΑΜΗ μου (0,9) και η προγεστερόνη 1 εβδομάδα μετά την ωορρηξία (12,5) - χτες αυτό.

Ε, μια και μέτρησα ορμόνες χτες, μέτρησα και β-χοριακή: 0,1 ακριβώς!!! (Ήθελα νάξερα τι περίμενα ότι θα έβγαινε...)

Επίσης χτες πήγα για 2ο μάθημα χορού της κοιλιάς: θεωρείται ο χορός της γονιμότητας.

Είχα ξεκινήσει επίσης κατά το Μάρτη: τότε μετά το 4ο μάθημα μου προέκυψε εγκυμοσύνη (η γνωστή παλλίνδρομη στην 9η εβδομάδα):

Τουλάχιστον ότι και να γίνει το μάθημα είναι ξεσηκωτικό!

άντε μακάρι στο εύχομαι ολόψυχα να έρθει το πολυπόθητο αδερφάκι!!!!!

Αύριο πάω για χοριακή με 5 μέρες καθυστέρηση. Εδώ και 15 μέρες έχω στήθος τούμπανο και την τελευταία βδομάδα πόνους όπως πριν κατέβει η περίοδος. Κατά τ' άλλα, ούτε ίχνος υγρών που συνήθως έχουμε μια-δυο μέρες πριν αδιαθετήσουμε...τίποτα απολύτως

Από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη φοβάμαι όχι τόσο μήπως δεν ήρθε το μωράκι και τελικά αδιαθετήσω αλλά μήπως είναι τίποτα άλλο κακό..

Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να ξεχαστώ και να σκέφτομαι μόνο τα καλύτερα και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Καλό βράδυ κορίτσια:)

άντε καλέ θα μας σκάσεις.......τόσες μέρες πέρασαν και ούτε ένα νέο...πολλές πολλές ευχές κοριτσάκι μου για μια χοριακή ΝΑ!!!!!!!!

και εγώ αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρό για τον πρώτο υπέρηχο...έχω μια αγωνία πολύ μεγάλη........ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...