Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρες! Για τις πωλήσεις και το paypal λογικό δεν είναι αφού η πλερωμή γίνεται μέσω paypal εκεί να φαίνεται το ποσό? Απλά στο paypal μπαίνει το καθαρό ποσό που κέρδισες (θέλω να πω έχει ήδη αφαιρεθεί η προμήθεια του ebay). Αφού έχεις το paypal, έχεις i-bank και έχεις και ebay, γιατί μπερδεύεσαι? Έχω στην κάρτα τόσα, αυτό το πούλησα τόσο, στο paypal μπήκαν τόσα.

Εγώ σας βρίσκω ιδέες για τα χριστούγεννα, βρείτε μου εσείς λεφτά...

να ρωτησω κατι εσας που πουλατε στο εμπει?

εχω παρατηρησει οτι το πειπαλ δεν μου στελνει ολα χρηματα καθε συναλλαγης ξεχωριστα στο λογαριασμο μου, που το βλεπω μεσω ε-banking, αλλα στελνει (μαλλον ) το υπολοιπο μετα απο αγορες που κανω με την ιδια καρτα

επισης τις φορες που δεν επετρεψα στο πειπαλ να κανει μετατροπη σε ευρω, τα κρατησε στο λογαριασμο του πειπαλ σε λιρες κ στην επομενη αγορα μου τα αφαιρεσε απο εκει ??

δεν ξερω αν εγινα κατανοητη

το εχει παρατηρησει καμια σας? εχω χασει τη μπαλα με το πειπαλ, ενω πριν φαινοταν ολες οι αγορες μου στην καρτα μια μια, απο οταν αρχισα νε δεχομαι χρηματα απο τις πωλησεις, δεν ξερω τι μου γινεται

ελπιζω να μην πληρωνω απο την τσεπη μου για αυτα που πουλαω

Λοιπόν επειδή χτες μου ήρθε το μπουγιουρντι του εμπευ....

Οταν πουλάς κάτι στο εμπευ εχει ενα ποσοστό επι τις % προμήθεια το εμπευ , αυτο το παιρνει αυτοματα κατα την πληρωμή που σου κάνει ο αγοραστής κ τα χρηματά σου μπαινουν στο πευπαλ, μενει να αποφασίσεις μολις δεις την εντολή πληρωμής σου αν θα τα κρατήσεις στο πευπαλ σαν μπαλανσ σε λιρες (κ οποτε κ αν αγοράσεις κάτι να χρησιμοποιήσεις αυτά τα χρηματα σε πιστωση) ή να ζητήσεις να σου πανε στο λογαριασμο σου στην κάρτα....(κατι που ειδα οτι η γιουρομπανκ χρεωνει πολλά για την μεταφορά κ τα εξοδα συναλλάγματος)

Εγώ προσωπικά τα αφηνω στο πευπαλ σαν μπαλανσ κ αγοραζω κατι ετσι.

Τωρα παμε στο δευτερο σκέλος

Εδωσες την προμήθεια κτλπ.

Μετά απο ενα μήνα πωλήσεων στο εμπευ, μου ηρθε χτες το μπουγιουρντι του εμπευ οτι πρεπει να τον πληρώσω 5λιρες για τα εξοδα αναρτησης αγγελιών μου. Με ενημερώνει το ινβοις οτι ειναι τοσα, με αναλυτική λιστα κτλπ, οτι αφορά το μηνα σεπτέμβρη κτλπ κ οτι θα τραβηχτουν/ζητηθουν απο το πευπαλ το ποσό αυτό απο μεσα οκτωβρη κ μετά.Και απο οτι κατάλαβα γιατι αναρρωτιομουνα ποτε θα μου ζητήσει, ζητάει καθε μήνα το εμπευ τα εξοδα αναρτησης αγγελιών σου.

Αυτά τα ωραία!

Τωρα οσον αφορά να το θέμα που ειχε συζητηθεί με την μετατροπή νομισματος απο την τράπεζα μας κατα τις αγορές μας μεσω πευπαλ....

Εγω το ειχα να κανει εκεινη την ωρα την μετατροπή το πευπαλ κ να πληρωνω σε ευρω....το αλλαξα τις τελευταιες μερες να δω τι χρεώνει η γιουρομπανκ...

Ε δε λεει....για αγορά 15λιρών με χρεωσε για εξοδα συναλλάγματος 0.42λεπτά κ για αγορά 9λιρών με χρέωσε 0.22 λεπτά.....

Για μένα δεν αξιζει γιατί παντα κανω αντιπαράθεση την ισοτιμία του πευπαλ με του http://www.xe.com και ποτέ δεν ειναι πχ 42λεπτά η διαφορά...

Κ για αυτό θα το κρατήσω στο να κανει την ισοτιμία το πευπαλ κ να πληρώνω σε ευρώ παρά να μου το αλλάζει η τραπεζα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως αφορά προμήθεια για αντικείμενα που έχεις πουλήσει απευθείας (χωρίς δημοπρασία) ή αντικείμενα των οποίων η δημοπρασία ξεκίνησε από 1 λίρα και πάνω? Γιατί εγώ έχω πωλήσεις πριν από σένα και δε μου χει έρθει τέτοιο invoice...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Μήπως αφορά προμήθεια για αντικείμενα που έχεις πουλήσει απευθείας (χωρίς δημοπρασία) ή αντικείμενα των οποίων η δημοπρασία ξεκίνησε από 1 λίρα και πάνω? Γιατί εγώ έχω πωλήσεις πριν από σένα και δε μου χει έρθει τέτοιο invoice...

Ναι βρε ματάκια , αφορά αντικέιμενα που πουλήθηκαν σε δημοπρασία με πανω απο μια λιρα εκκίνηση, αφορά ανεβασμα φωτογραφιών πανω απο την πρωτη που ειναι δωρεάν, και αφορά χρεώσεις για πωλήσεις με στανταρ τιμή.

Γιατι τελικά απο οτι κατάλαβα, δεν αξιζει να βαζεις δημοπρασία μεταχειρισμένα....

Γιατι τα χτυπάνε (οπως κ εμεις αλλωστε ως αγοραστές) στη μια λιρα πχ κ το κερδος σου ειναι μηδενικό....

Καλυτερα να βαλω το μεταχειρισμένο/καινουργιο σε στανταρ τιμή εκκίνησης γιατι τελικά οι χρεώσεις εμενα δεν μου φάνηκαν πολλές.

Και εννοειτε το καινουργιο γνωστής μαρκας ευρωπαικης να το βαλεις δημοπρασία...αλλά επουδενί τιμή εκκίνησης μια λιρα!!!

καλημερα

κοριτσακι αυτο με το εξοδα συναλλαγματος με μπερδεψε

μεχρι τωρα ειχαμε ποτε κατι τετοιο στις αγορες μας

απλα επαιζε η ισοτιμια

κανω κατι λαθος?

kKZUp2.png

καλημερα

κοριτσακι αυτο με το εξοδα συναλλαγματος με μπερδεψε

μεχρι τωρα ειχαμε ποτε κατι τετοιο στις αγορες μας

απλα επαιζε η ισοτιμια

κανω κατι λαθος?

Αλλαξα τη ρυθμιση στο πευπαλ κ αντι να κανει το πευπαλ την αλλαγη στην ισοτιμία το αφησα να το κανει η τραπεζα μου , η γιουρομπανκ, κ για αγορές πχ των 15λιρων με χρεωσε η γιουρομπανκ 0,42λεπτα.....

Κ εννοειτε στις επομενες αγορές μου δεν θα το ξανακάνω.....θα αφηνω το πευπαλ να κανει την ισοτιμία κ να μου δειχνει ποσα ευρώ θα βγουν απο την κάρτα.

Διαφημίσεις

δηλαδη περα απο την ισοτιμια σε χρεωσε και 0.42?

γιατι? κολλησα ρε συ!!!!

το τζιμπορυ εχει αγορες 100+ δολλαρια , δεν ειδα ποτε κατι αναλογο σε Κυπρου

kKZUp2.png

Τώρα τα χάζευα, είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!

Κρίμα που φτάνει μόνο μέχρι 30 νούμερο, μέχρι και για μένα θα έπαιρνά! (κρίση παλιμπαιδισμού)

Από αυτό το σάιτ τα πήρες?

http://www.inch-blue.com/uk/category/best-sellers

Είδα κάτι για μεταφορικά,εσύ πόσο πλήρωσες μεταφορά? με απλό ταχυδρομείο ήρθαν?

Τα βολεύτηκε ο γιός σου?

Πήραμε και εμείς inch από το σάιτ που αναφέρεις. μεταφορικά έχουν δυο λίρες. Η παραγγελία έγινε Πέμπτη και τη Δευτέρα είχαν έρθει, με απλό ταχυδρομείο. Τα άφησε ο ταχυδρόμος στο κουτί.

Ο μικρός τα βολεύτηκε πολύ, δεδομένου ότι με τις κάλτσες γλίστραγε ενώ αυτά δεν γλιστράνε .

καλημέρα

κάποια κοπέλα είχε ψωνίσει από εδώ :

http://www.expresstrainers.com/ ξέρουμε τι μεταφορικά έχει ;;;

έχει αρκετά καλές τιμές αλλά δεν βλέπω αν στέλνει Ελλάδα και πόσο χρεώνει;;;

την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

ευχαριστώ.

καλημέρα

κάποια κοπέλα είχε ψωνίσει από εδώ :

http://www.expresstrainers.com/ ξέρουμε τι μεταφορικά έχει ;;;

έχει αρκετά καλές τιμές αλλά δεν βλέπω αν στέλνει Ελλάδα και πόσο χρεώνει;;;

την βοήθεια σας παρακαλώ!!!

ευχαριστώ.

Εγώ. Σου ζητάει τη χώρα όταν κάνεις εγγραφή. Τα έξοδα αποστολής είναι 9,99. Την επόμενη μέρα που παρήγγειλα το έστειλαν με Royal Mail, αλλά δεν το έχω λάβει ακόμη (το εστειλαν 30/9). Έχει tracking number, αλλά δεν εμφανίζεται στο track and trace στα ελτα....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ναι βρε ματάκια , αφορά αντικέιμενα που πουλήθηκαν σε δημοπρασία με πανω απο μια λιρα εκκίνηση, αφορά ανεβασμα φωτογραφιών πανω απο την πρωτη που ειναι δωρεάν, και αφορά χρεώσεις για πωλήσεις με στανταρ τιμή.

Γιατι τελικά απο οτι κατάλαβα, δεν αξιζει να βαζεις δημοπρασία μεταχειρισμένα....

Γιατι τα χτυπάνε (οπως κ εμεις αλλωστε ως αγοραστές) στη μια λιρα πχ κ το κερδος σου ειναι μηδενικό....

Καλυτερα να βαλω το μεταχειρισμένο/καινουργιο σε στανταρ τιμή εκκίνησης γιατι τελικά οι χρεώσεις εμενα δεν μου φάνηκαν πολλές.

Και εννοειτε το καινουργιο γνωστής μαρκας ευρωπαικης να το βαλεις δημοπρασία...αλλά επουδενί τιμή εκκίνησης μια λιρα!!!

σε ευχαριστω πολυ καλαμαρακι για την απαντηση

εγινε λιγο πιο ξεκαθαρο το τοπιο

κ εγω ειδα κατι χρεωσεις για μετατροπη συναλλαγματος, αλλα οπως ειπα μπερδευτικα τοσο πολυ που δεν ηξερα τι γινοταν

ελπιζω να καταφερω να ξανααλλαξω την ρυθμιση κ να κανει την μετετροπη το πειπαλ

δυστυχως κ τα δικα μου στι 1 λιρα πουληθηκαν ολα, ακομη κ πολυ ωραια κομματια

λες να αξιζει να βαζω τιμη εκκινησης πιο μεγαλη, εεε?μηπως θυμασαι αν σε χρεωνει ακομη κ αν δεν πωληθει το κομματι σε αυτη την περιπτωση?

Πήραμε και εμείς inch από το σάιτ που αναφέρεις. μεταφορικά έχουν δυο λίρες. Η παραγγελία έγινε Πέμπτη και τη Δευτέρα είχαν έρθει, με απλό ταχυδρομείο. Τα άφησε ο ταχυδρόμος στο κουτί.

Ο μικρός τα βολεύτηκε πολύ, δεδομένου ότι με τις κάλτσες γλίστραγε ενώ αυτά δεν γλιστράνε .

Συμφωνώ με την προλαλείσασα.Και ο δικος μου τα εχει βολευτεί πολύ.Δεν ξέρω αν θα τον βγαλουμε τον χρόνο πάντως δεν τα βγάζει από τα πόδια του.

Μόνος του διάλεξε αυτα:

http://www.inch-blue.com/uk/product/frog-navyred-collar

Καλησπέρα!!!Μια ερώτηση..έχει αγοράσει καμία γυαλιά μυωπίας απο το εξωτερικό με φακούς κανονικά όχι μόνο σκελετό...επειδή έχω αρκετή μυωπία τα γυαλιά εδώ μου στοιχίζουν πολλά..αναρωτιόμουν αν αξίζει να το ρισκάρω..Ευχαριστώ..

Βρε κοριτσάκια μου αφού κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αλλά δεν μπορώ να το βρώ τώρα..Δεν θυμάται καμία?

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

δηλαδη περα απο την ισοτιμια σε χρεωσε και 0.42?

γιατι? κολλησα ρε συ!!!!

το τζιμπορυ εχει αγορες 100+ δολλαρια , δεν ειδα ποτε κατι αναλογο σε Κυπρου

Ω ναι.....τράβηξε τα χρηματα που αναλογούσαν στις 15λιρες....κ διπλα χρέωσε 0.42 ως εξοδα συναλλάγματος!!

Για αυτο ξανά ποτε....μεσω τράπεζας η ισοτιμία για μενα τουλαχιστον που εχω γιουρομπανκ

σε ευχαριστω πολυ καλαμαρακι για την απαντηση

εγινε λιγο πιο ξεκαθαρο το τοπιο

κ εγω ειδα κατι χρεωσεις για μετατροπη συναλλαγματος, αλλα οπως ειπα μπερδευτικα τοσο πολυ που δεν ηξερα τι γινοταν

ελπιζω να καταφερω να ξανααλλαξω την ρυθμιση κ να κανει την μετετροπη το πειπαλ

δυστυχως κ τα δικα μου στι 1 λιρα πουληθηκαν ολα, ακομη κ πολυ ωραια κομματια

λες να αξιζει να βαζω τιμη εκκινησης πιο μεγαλη, εεε?μηπως θυμασαι αν σε χρεωνει ακομη κ αν δεν πωληθει το κομματι σε αυτη την περιπτωση?

Οταν θα πας να ξαναπληρώσεις κατι εκει που κανεις λογκ ιν στο εμπευ για να εγκριθει το ποσο μεσω πευπαλ μολις κανεις λογκ ιν λεει στην αριστερή μπαρα με το σημα του εμπευ ταδε ποσό και δεξιά λεει

Payment Method

PayPal Balance?0.18 EUR <--αυτό ειναι το μπαλανσ σου αν δεν το μεταφέρεις στην κάρτα σου

Credit/Debit Card : Visa XXXX-XXXX-XXXX-ΧΧΧΧ ?10.63 EUR <--πχ εδώ θα παρει ενα μερος απο το μπαλανσ κ ενα μέρος απο την κάρτα σου

PayPal Conversion Rate as of Oct 6, 2011: 1 Euro = 0.832199 British Pounds

εδώ σε ενημερώνει για την σημερινή ισοτιμία

Και απο κάτω θα λεει αυτό οπου αν το πατήσεις θα σου εχει δυο επιλογές

Other conversion options

1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency.

2. Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Λοιπόν....στην πρωτη κανει την ισοτιμία το πευπαλ με την τρεχουσα της ημέρας

και στην δευτερη την κανει η τραπεζά σου....

Εγω ειχα κ θα εχω απο εδώ κ περα την πρωτη επιλογή, γιατι η γιουρομπανκ...δεν συμφέρει!

Τώρα οσον αφορά την προμήθεια που παιρνει το εμπευ.....

Εγω δεν ξαναβάζω με μια λιρα....νο γουέι!

Κ ναι σε χρεώνει ακομη κ αν δεν πουληθεί...για την αναρτηση. Δωρεάν αναρτηση ειναι μονο οσα ειναι 0.99λιρες κ με μια φωτο. Οτιδήποτε αλλο χρεώνεται.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με την προλαλείσασα.Και ο δικος μου τα εχει βολευτεί πολύ.Δεν ξέρω αν θα τον βγαλουμε τον χρόνο πάντως δεν τα βγάζει από τα πόδια του.

Μόνος του διάλεξε αυτα:

http://www.inch-blue.com/uk/product/frog-navyred-collar

Με τον μικρό σου έχουμε το ίδιο γούστο. Και εμείς αυτά πήραμε. Ο δικός μου έχει ενθουσιαστεί. Κάθεται και μιλάει στα βατραχάκια όταν δεν έχει τι να κάνει.

Κορίτσια καλημέρα!!! Δεν έχω καθόλου εμπειρία σε αγορά βρεφικών ρούχων μέσω ιντερνετ από το εξωτερικό! Έψαξα λίγο στη λίστα αλλά δεν βρήκα κάτι......ίσως να μου διέφυγε .....είναι τόσες οι διευθύνσεις.

Σας παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά εάν είναι πιο οικονομικά και αξίζει να ψωνίσεις φορμάκια και είδη ρουχισμού μπεμπέ από το εξωτερικό. Εάν κάποια από εσάς έχει να μου προτείνει κάποιο κατάστημα παρακαλώ!!!

Είμαι μανούλα ενός μπέμπη 1 μηνός και επειδή έχουμε μεεεγάαααλοο μποι έχουμε ξεμείνει...και σκεφτομαι πριν πάω να πάρω τα κλασικά από τα jumbo ( από εκεί έχω ψωνίσει μέχρι στιγμής) μήπως να ψωνίσω απέξω :))))

Τα φιλιά μου:lol:

Λοιπόν κορίτσι, καλωσήλθες και ετοιμάσου για ψάξιμο αν θές να εντρυφήσεις στις ονλάιν αγορές :wink:;-)

Η λίστα στην αρχή έχει πάρα πολλά μαγαζιά. Πρέπει όμως να δεις μόνη σου, σχέδια, τιμές κλπ., για να αποφασίσεις. Αν έχεις απορία σε οτιδήποτε μετά, ρώτα εδώ.

Καλή πηγή για ρούχα κλπ. είναι και το ΕΒΑΥ.

Ο μικρός σου είναι ενός μηνός. Δες στο ΕΒΑΥ, για ηλικίες 0-3 μηνών και 3-6 μηνών.

Επιβεβαιώνω το καλαμαράκι.

Μόλις πούλησα 2 χρησιμοποιημένα καλσόν στο ΕΒΑΥ. Είχα βάλει άμεση πώληση 3 λίρες και μεταφορικά άλλες 3. Μου έκαναν προσφορά για 2,75 την οποία φυσικά αποδέχθηκα.

Αν τα έβαζα σε δημοπρασία, 99 λεπτά θα έμεναν.

Εγώ. Σου ζητάει τη χώρα όταν κάνεις εγγραφή. Τα έξοδα αποστολής είναι 9,99. Την επόμενη μέρα που παρήγγειλα το έστειλαν με Royal Mail, αλλά δεν το έχω λάβει ακόμη (το εστειλαν 30/9). Έχει tracking number, αλλά δεν εμφανίζεται στο track and trace στα ελτα....:rolleyes:

Όταν παραλάβεις, γράψε εντυπώσεις. Αν είναι να το βάλουμε στην παπουτσολίστα.:wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Αλλαξα τη ρυθμιση στο πευπαλ κ αντι να κανει το πευπαλ την αλλαγη στην ισοτιμία το αφησα να το κανει η τραπεζα μου , η γιουρομπανκ, κ για αγορές πχ των 15λιρων με χρεωσε η γιουρομπανκ 0,42λεπτα.....

Κ εννοειτε στις επομενες αγορές μου δεν θα το ξανακάνω.....θα αφηνω το πευπαλ να κανει την ισοτιμία κ να μου δειχνει ποσα ευρώ θα βγουν απο την κάρτα.

να κατι τετοιο φοβομουν κι εγω και σας ελεγα οτι προτιμω να χρησιμοποιω την ισοτιμια του πειπαλ για να ξερω τι πληρωνω σε ευρω κατευθειαν..... τωρα που εκανα ομως αγορα πανω απο 100 ευρω, εβαλα να πληρωσω με την ισοτιμια της καρτας μου.. για να δουμε τι θα με χρεωσουν.... α θα παρω τηλ μου φαινεται!!!!

παντως ισως εχει σημασια τι καρτα χρησιμοποιει καθενας... γιατι και παλιοτερα νομιζω το ειχα επιλεξει να πληρωσω λιρες και να το κανει η τραπεζα μου ευρω και δε με χρεωσαν κατι εξτρα στη πιστωτικη... κανονικη, οχι προπληρωμενη...

επισης αυτο που λετε για το paypal balance το ειχα δει κι εγω σε μια επιστροφη που μου ειχαν κανει,.... ειχαν μεινει στο λογαριασμο μου και στην επομενη αγορα τα χρησιμοποιησα...

WLFfp2.png XI11p2.png

http://www.javari.co.uk/dp/B003QCKGNK/276-0172842-6073802?ie=UTF8&creative=22386&suppressRedirect=1&linkCode=asn&tag=shoppingcomja-21&creativeASIN=B003QCKGNK&ref_=asc_df_B003QCKGNK4704146

Πού μπορώ να βρώ τέτοιο στύλ, σε αγορίστικο?

Τα βρήκα στο φάκτορι στα Μούγερ, αλλά το 20 πιά δεν μας κάνει και είχε μόνο κανα ζευγάρι κοριτσίστικα σε άλλα νούμερα,γύρω στα 22?

καλησπερα.

τα inch blue οντως φαινονται πολυ ωραια, αλλα μηπως ειναι πολυ μaλακα κ δε στηριζουν τον αστραγαλο?

μηπως ειναι πιο σωστα τα παντοφλακια που ψαχνει παραπανω η tsioubal?

αν κ προσωπικα βρισκω τα inch πολυ ωραιοτερα.

επισης τι νουμερο για μωρα 15μηνων? το large(12-18 )θα ναι καλο λετε?φοραμε 20 σε garvalin πχ.

wxbup3.png

δε ξερω , αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει εξτρα χρεωση στη προπληρωμενη της κυπρου, καλαμαρι και εσυ νομιζω μεχρι τωρα! τι αλλαξε?

μπορεις να ρωτησεις τη τραπεζα σου αν υπαρχει καποια διαφορα στο θεμα πληρωνω η με πληρωνουνε?

kKZUp2.png

Κοριτσια θα ρωτησω εδω γιατι το θεμε με τα βιολογικα εχει.. ατονησει! εκτος κι αν μιλανε καπου αλλου τα κοριτσια κ δεν το ξερω....

ηθελα γνωμες για τη σειρα jason natural απο iherb.com

βασικα θελω να παρω παιδικη οδοντοπαστα και καμια κρεμα χεριων και face scrub

accessακι βλεπω οτι εσυ χρησιμοποιεις πολυ αυτη http://www.iherb.com/Jason-Natural-Aloe-Vera-84-Hand-Body-Lotion-227g-8-oz/6262?at=0 προφανως εισαι ευχαριστημενη, για πες λιγο πως μυριζει? απορροφαται γρηγορα? εγω ελεγα να παρω το αρωμα ροδακινο.... το χεις παρει? ή μονο τη μπλε αγοραζεις?

WLFfp2.png XI11p2.png

http://www.javari.co.uk/dp/B003QCKGNK/276-0172842-6073802?ie=UTF8&creative=22386&suppressRedirect=1&linkCode=asn&tag=shoppingcomja-21&creativeASIN=B003QCKGNK&ref_=asc_df_B003QCKGNK4704146

Τα βρήκα στο φάκτορι στα Μούγερ, αλλά το 20 πιά δεν μας κάνει και είχε μόνο κανα ζευγάρι κοριτσίστικα σε άλλα νούμερα,γύρω στα 22?

H μάρκα ROX ελληνική βγάζει τέτοια , χτες τα χάζευα στο σουπερ μάρκετ ειχε αγελαδίτσα, μαιμου, γουρουνάκι στα 9ευρώ....

Κ στο τζάμπο εχει τετοιου είδους παντοφλάκια με σκρατσ ή με φερμουάρ.

δε ξερω , αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει εξτρα χρεωση στη προπληρωμενη της κυπρου, καλαμαρι και εσυ νομιζω μεχρι τωρα! τι αλλαξε?

μπορεις να ρωτησεις τη τραπεζα σου αν υπαρχει καποια διαφορα στο θεμα πληρωνω η με πληρωνουνε?

Παλιοτερα με χρέωσε μια φορά που αγορασα ενα ρολόι για ενα φιλο του συζηγου μεσω αμαζον, ειχα κανει παραγγελία σε λιρες φυσικά, κ με χρεωσε παλι 2ευρώ νομιζω , βεβαια το ποσό ήταν 300-400λιρες δεν θυμάμαι καλα...

Εχω σκοπό να τους ρωτήσω.

στο site του μουγερ.. 20 ευρώ θυμάμαι είχε κάποια περισυ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...