Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Να πώ κάτι ?

Αλλά μην πέσει φατούρος ε ?8-)8-):cool:

Οκτώβρης μπήκε ......... μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών ??????????

Να αρχίσουμε να ρίχνουμε ιδέες στο τραπέζι ?????????:wink::wink::wink:

Eγώ μια φορά....για χριστουγεννιάτικο δώρο τα πήρα τα μπλουζάκια στον ανιψιο μαζί με παιχνίδι !;);)

Κ για να μην ειμαι οφ τοπικ

Βρηκα Μποτάκια Agatha σε δημοπρασία.....μήπως θελει καμιά να τα τσιμπήσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mα ποσο εξυπηρετικη εισαι!!!!!! Αφου παρηγγειλα, τα φορεματα εφαγα πορτα απο την καρτα μου! Οποτε ακυρο το γκρι παλτουδακι. Μα πες, δεν ειναι απαιχτο???

χαχα δεν νομιζω οτι μου το έδειξες για να σου πω την αλήθεια....εκτος κ αν το ξέχασα! Απο την καρτα αμα τρως πορτα.....δυσκολα λυνεται το θεμα σου..χαχα

Παρελαβα και εγώ χτες παντοφλίτσες από inch blue. Ο μικρός κάθεται και χαζεύει το σχέδιο με τα βατραχάκια. Με ένα πρώτο test drive ειδα ότι ευτυχώς δεν γλιστράνε, γιταί δεν το έχουμε ακόμα το περπάτημα και συχνά έπεφτε.

Ο πωλητής από το ebay ακόμα δεν μου έχει αφήσει feedback. Τι να κάνω; Καμιά ιδέα;

Περιμένει λογικά απο εσένα να του αφήσεις πρωτη κ μετά θα σου αφήσει κ εκεινος, ετσι κανω κ εγώ στις πωλήσεις μου.

Καλαμαράκι του αφησα χτες το πρωί feedback και μάλιστα θετικό.

Πολύ ωραια τότε, αν ειναι πωλητής με πολλές πωλήσεις πιθανός να μη το ειδε...

Δωστου κ την σημερινή μέρα κ αύριο υπενθύμισε του το ευγενικά οτι θα ήθελες να σου αφήσει φιντμπακ.

Πολύ ωραία ολα, κ η φορμίτσα κ το ζακετάκι! Καλοφόρετα

Ευχαριστω πολυ....

κορες η τριαδα με τα νεξτ, ειναι σταμπωτα πανω η καλη ποιοτητα η εικονα? δε ξερω πως να το εκφρασω....!

Ειναι μια χαρα για τα λεφτα τους!!!

Εαν εννοεις εαν η σταμπα ειναι απο αυτες που κολανε στο σιδερωμα τοτε ναι ετσι φαινονται αλλα ασ πει καποια που τα εχει ειδη σιδερωσει εγω ακομη στο πλυντηριο τα εχω :lol:

Διαφημίσεις

οταν με το καλο γινουμε και εμεις πωλητες χαχαχχα θα καραθελουμε τα θετικα φιντμπακ!

και αμα σε βλεπει με θετικο και του ζητας κατι λογικα θα ειναι πιο ευκολο να σου κανει ας πουμε μια χαρη!

να πω οτι μαλλον τα αγκαθα και μπιομεκανικς ειναι πιο στενα ισως????

γιατι η μποτα που της πηρα σε 25 δε νομιζω να βγαλει παραπανω απο σεζον και φοραμε ακομα το 23 σε κλαρκς οριακα, της ειχα δοκιμασει ενα 24αρι μπαρετα αγκαθα και της ηταν μια χαρα (η Α ειναι ποδαρακι αναπτυξης 1 νουμερο το χρονο!!!!)

αναλογα ο Β του πηρα 28αρι μπιομεκανικς ενω φοραει 27 κλαρκς και με πολυ δυσκολια του μπηκε, αρα μαλλον θελει 29 (και ηταν και φαρδυα φορμα γιατι ειναι ποδαρας)

παω για αλλαγες ..ευτυχως αυτα ηταν σε λαιβ καταστημα!!!!!

αυτα μπας και την πατησουμε σε καμια ιντερνετικη αγορα μας

kKZUp2.png

Να πώ κάτι ?

Αλλά μην πέσει φατούρος ε ?8-)8-):cool:

Οκτώβρης μπήκε ......... μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών ??????????

Να αρχίσουμε να ρίχνουμε ιδέες στο τραπέζι ?????????:wink::wink::wink:

Αφού το σκέφτηκες πρώτη κιουρία μου, ξεκίνα να ρίχνεις ιδέες!

Επίσης, αν θες ρίξε μου και καμία ιδέα για τη γιορτή της κόρης μου τέλος Οκτώβρη. Θέλω κάτι το οποίο να μην είναι πολύ "αναλώσιμο" ώστε να της το φυλάξω ως πρώτο δωράκι γιορτής! (Άσχετα αν ακόμη της χρωστάω και δώρο γενεθλίων!)

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σήμερα έβγαλα τον πάτο από τα agatha της μικρής μου και ανακάλυψα ότι το πατουσάκι της ξεπερνάει τη σχεδιασμένη πατούσα που έχει ο πάτος :shock: :shock: :shock:. Απ' ότι βλέπω όμως το ποδαράκι της μπαίνει κανονικά. στο 18άρι. Έχω ήδη παραγγείλει και περιμένω ένα ζευγάρι μέσω της Κατερίνας, όμως με έχουν ζώσει τα φίδια για το αν θα πρέπει ή όχι να βάλω όλα τα 18άρια πλέον στην άκρη.

82nop2.png

Να σου πω, αφού είσαι σίγουρη ότι δεν αντιστοιχούν σε αυτό που περιέγραφες, θα έλεγα να μην υπαναχωρήσεις. Εγώ π.χ. θα της έλεγα ότι δεν είναι αυθεντικές, δεν αντιστοιχούν στην περιγραφή της και αν δεν σκεφτεί πως να σε αποζημιώσει θα ακολουθήσει ουδέτερο/κακό φιντμπακ. Εξ'αλλου προετοιμασμένη μου φαίνεται ........

λοιπον της εστειλα τωρα ξανα μειλ

δεν ζητησα κατι , απλα επιμενω οτι δεν ειναι αυθεντικες κατι που δεν ειχε περιγραψει

το ωραιο ειναι οτι γραφει στην περιγραφη του προιοντος οτι θα αφησει φιντμπακ αφου της αφησει ο αγοραστης!!!:P

συνεχεια... ενω στο προχθεσινο, πρωτο μου μηνυμα απαντησε ΑΜΕΣΩΣ , στο δευτερο, χθεσινο δεν απαντησε καθολου...

βαριεμαι να ασχοληθω αλλο...μαλλον θα της αφησω ενα φιντμπακ, δεν ξερω ομως τι...και φανταζομαι οτι με ενδιαφερει το φιντμπακ που θα μου αφησει , μιας και πουλαω κ εγω πλεον στο εμπει

Διαφημίσεις

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Σήμερα έβγαλα τον πάτο από τα agatha της μικρής μου και ανακάλυψα ότι το πατουσάκι της ξεπερνάει τη σχεδιασμένη πατούσα που έχει ο πάτος :shock: :shock: :shock:. Απ' ότι βλέπω όμως το ποδαράκι της μπαίνει κανονικά. στο 18άρι. Έχω ήδη παραγγείλει και περιμένω ένα ζευγάρι μέσω της Κατερίνας, όμως με έχουν ζώσει τα φίδια για το αν θα πρέπει ή όχι να βάλω όλα τα 18άρια πλέον στην άκρη.

εγω παρατηρησα απο τον δικο μου οτι δεν παραπονιεται οταν τα παπουτσακια ειναι μικρα, νομιζω οτι τα ποδαρακια τους ειναι αρκετα ευπλαστα κ καταφερνουν μια χαρα κ στριμωχνονται..εχω ενα φανταστικο pediped που το εβαλε πολυ λιγο και τωρα του ειναι στενο...αλλα δεν το διακινδυνευω...κριμα

να ρωτησω κατι εσας που πουλατε στο εμπει?

εχω παρατηρησει οτι το πειπαλ δεν μου στελνει ολα χρηματα καθε συναλλαγης ξεχωριστα στο λογαριασμο μου, που το βλεπω μεσω ε-banking, αλλα στελνει (μαλλον ) το υπολοιπο μετα απο αγορες που κανω με την ιδια καρτα

επισης τις φορες που δεν επετρεψα στο πειπαλ να κανει μετατροπη σε ευρω, τα κρατησε στο λογαριασμο του πειπαλ σε λιρες κ στην επομενη αγορα μου τα αφαιρεσε απο εκει ??

δεν ξερω αν εγινα κατανοητη

το εχει παρατηρησει καμια σας? εχω χασει τη μπαλα με το πειπαλ, ενω πριν φαινοταν ολες οι αγορες μου στην καρτα μια μια, απο οταν αρχισα νε δεχομαι χρηματα απο τις πωλησεις, δεν ξερω τι μου γινεται

ελπιζω να μην πληρωνω απο την τσεπη μου για αυτα που πουλαω

Παρέλαβα σήμερα τα παντοφλάκια για τον μικρό μου inch blue και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλά.Δεν έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια από άλλα 'τύπου inch blue' αλλά ο μικρός ξετρελάθηκε.Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης (εκτός του ότι τα βρήκα έξω από την εξώπορτα του κτιρίου μας για πολλοστή φορά, γκρρρρ!) είναι πως δεν είχε απόδειξη μέσα.

Πιστεύω πως είναι πολύ καλη λύση για μεσα στο σπίτι για ένα 3χρονο που τρέχει όλη την ώρα.Με τις κοινές παντόφλες ή τα καλτσοπάντοφλα έπεφτε συχνά.Βέβαια,ο χρόνος θα δείξει....

Τώρα τα χάζευα, είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!

Κρίμα που φτάνει μόνο μέχρι 30 νούμερο, μέχρι και για μένα θα έπαιρνά! (κρίση παλιμπαιδισμού)

Από αυτό το σάιτ τα πήρες?

http://www.inch-blue.com/uk/category/best-sellers

Είδα κάτι για μεταφορικά,εσύ πόσο πλήρωσες μεταφορά? με απλό ταχυδρομείο ήρθαν?

Τα βολεύτηκε ο γιός σου?

ψαχνω να βρω αθλητικο για το μικρο μου

ειμαι επαρχια κ εχουμε ελαχιστα καταστηματα

βρηκα κατι αλλα δεν προλαβα το νουμερο

ειπα να μην αγορασω μαρκα που δεν ξερω απο το νετ, γιατι με τα κικερς την πατησα..ειναι τεραστια , γι αυτο τωρα χρειαζομαι κ αλλα

βρηκα κατι κλαρκς που μ αρεσουν πολυ, αλλα δεν ξερω για το νουμερο

στο αντιντας σταν σμιθ θελουμε 24

αυτο ειναι 7,5 Η http://www.shoesforkids.co.uk/size7boys.asp?RSstartat=41&kw=

ειναι αυτο το μπλε σκουρο Β3210

τι σημαινει το Η σε φορμα.?πως ειναι τα νουμερα των κλαρκσ???οποια μπορει ασ με βοηθησει

αααα τωρα που ειπες μεχρι το 30...εχτες σε στοκαδικο αγκαθα-γκαρβαλιν, μου ειπανε οτι οι μπαρετιτσες τους φτανουν μεχρι το 23-24!!! μετα παπαλα....δεν ειμαι σιγουρη αν ισχυει αυτο οπωσδηποτε αλλα πολυ πικραθηκα!!!!!:D

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ και εγώ για ιδέες ψάχνω, τελευταία έχω στομώσει ............

Για τα χριστουγεννιάτικα εννοώ 8-):cool:

Μόλις πήρα αυτό, με γειά του του Ερμάκου !!!!!!!!!:-P:-P

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

εχει μεσα το σαιζ αναλυτικα και σε εκ οποτε τσεκαρε το

το Η ειναι φαρδουλη φορμα

το 7 ειναι το 24 οποτε το 7.5 ειναι και λιγο παραπανω

για φετος πηρα 7αρι στην Α που ειναι 15 εκ το ποδαρι και ειναι οκ

kKZUp2.png

αααα τωρα που ειπες μεχρι το 30...εχτες σε στοκαδικο αγκαθα-γκαρβαλιν, μου ειπανε οτι οι μπαρετιτσες τους φτανουν μεχρι το 23-24!!! μετα παπαλα....δεν ειμαι σιγουρη αν ισχυει αυτο οπωσδηποτε αλλα πολυ πικραθηκα!!!!!:D

Τι λες καλε....??? Εγώ δεν πήρα μπαρετίτσα στο 27αρι...απο τον κάρολο!

ειπα να μην αγορασω μαρκα που δεν ξερω απο το νετ, γιατι με τα κικερς την πατησα..ειναι τεραστια , γι αυτο τωρα χρειαζομαι κ αλλα

τι σημαινει το Η σε φορμα.?πως ειναι τα νουμερα των κλαρκσ???οποια μπορει ασ με βοηθησει

Eιχε γράψει η Αge αναλυτικά εδώ οδηγίες

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1933314&postcount=11

Για τα χριστουγεννιάτικα εννοώ 8-):cool:

Μόλις πήρα αυτό, με γειά του του Ερμάκου !!!!!!!!!:-P:-P

Με γιες με γιες!

Ο πωλητης απο το ebay μου απαντησε. Τα ρουχα ζυγιζουν περιπου 4 κιλα, θα τα σπασει σε δυο δεματα και τα μεταφορικα βγαινουν 25 λιρες. Πολυ καλυτερα απο τις 45. Ολα καλα, λοιπον, και σας ευχαριστω και παλι! ;)

Με γεια!

Χαιρομαι που βοηθησα. :D

Εξοικονομησες 20 λιρες για να τις ψωνισεις δικαιωματικα χωρις καθολου τυψεις! ;)

εγω παρατηρησα απο τον δικο μου οτι δεν παραπονιεται οταν τα παπουτσακια ειναι μικρα, νομιζω οτι τα ποδαρακια τους ειναι αρκετα ευπλαστα κ καταφερνουν μια χαρα κ στριμωχνονται..εχω ενα φανταστικο pediped που το εβαλε πολυ λιγο και τωρα του ειναι στενο...αλλα δεν το διακινδυνευω...κριμα

Εγώ απλά ανησυχώ γιατί δεν έχει πολύ καιρό που άρχισε να περπατάει μόνη της και φοβάμαι απλά μην έχω θέμα. Τέσπα. Την επόμενη βδομάδα θα έχω και το επόμενο νούμερο, οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Με απογοητεύεις!!!!

π.σ. Καλοφόρετο το φορμίδιον!

82nop2.png

εδώ εξηγεί τι σημαίνει το κάθε γράμμα στα κλαρκς http://www.shoesforkids.co.uk/faqs.asp για κάθε απορία αν αποφασίσεις να ψωνίσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα ρώτα τους η κυριούλα είναι πολύ εξυπηρετική ρωτα την για το inside sole length

Καλαμαράκι μου όταν έγραψα τις οδηγίες δεν έβαλα και τις επεξηγήσεις για το κουτουπιέ :oops::oops: επειδή το ρωτάνε συχνά θα ψάξω να βρώ παλαιότερο ποστ που το εξηγώ και να ζητήσουμε από τον αδμινιστρατορα να το βάλει στις οδηγίες για τα πάντα

κάποια φίλη παραπάνω ρωτούσε για τα kickers θεωρώ ότι και ως νούμερο αλλά και ως φόρμα είναι γενικά μεγάλα δυστυχώς στο site τους δεν έχουν το size chart τους αν τους στείλεις όμως μαιλ θα σου απαντήσουν

το 23 που αγόρασα για την κόρη μου πέρσι (όταν φορούσε 22) ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ με αποτέλεσμα να το φορέσει πολύ λίγο αλλά ακόμα και τότε της έπλεε στο πόδι. Αν έχεις την ευχέρεια πήγαινε σε φυσικό κατάστημα να τα δοκιμάσει. Επίσης αν είναι από τα πρώτα παπουτσάκια του παιδιού τώρα δηλαδή άρχισε να τα περπατάει αγόρασε κάτι που να στηρίζει και τον αστράγαλο (προσωπικά πάντα τα κικερς γι αυτή την δουλειά δεν κάνουν ίσως κάποιο μποτάκι τους)

Για τα χριστουγεννιάτικα εννοώ :cool::cool:

Μόλις πήρα αυτό, με γειά του του Ερμάκου !!!!!!!!!:-P:razz:

άψογο με γιές !!! είδες που σε είπα να περιμένεις ?? τώρα αρχίζουν και βγάζουν τα καλά ............που καθαρίζουν τις ντουλάπες :lol::lol:

εγώ τσίμπησα αυτό για το σαμιαμίδάκι μου σήμερις

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300605839787&ssPageName=ADME:L:OC:GB:1123

Κορίτσια καλημέρα!!! Δεν έχω καθόλου εμπειρία σε αγορά βρεφικών ρούχων μέσω ιντερνετ από το εξωτερικό! Έψαξα λίγο στη λίστα αλλά δεν βρήκα κάτι......ίσως να μου διέφυγε .....είναι τόσες οι διευθύνσεις.

Σας παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά εάν είναι πιο οικονομικά και αξίζει να ψωνίσεις φορμάκια και είδη ρουχισμού μπεμπέ από το εξωτερικό. Εάν κάποια από εσάς έχει να μου προτείνει κάποιο κατάστημα παρακαλώ!!!

Είμαι μανούλα ενός μπέμπη 1 μηνός και επειδή έχουμε μεεεγάαααλοο μποι έχουμε ξεμείνει...και σκεφτομαι πριν πάω να πάρω τα κλασικά από τα jumbo ( από εκεί έχω ψωνίσει μέχρι στιγμής) μήπως να ψωνίσω απέξω :))))

Τα φιλιά μου:lol:

Καλημέρες! Για τις πωλήσεις και το paypal λογικό δεν είναι αφού η πλερωμή γίνεται μέσω paypal εκεί να φαίνεται το ποσό? Απλά στο paypal μπαίνει το καθαρό ποσό που κέρδισες (θέλω να πω έχει ήδη αφαιρεθεί η προμήθεια του ebay). Αφού έχεις το paypal, έχεις i-bank και έχεις και ebay, γιατί μπερδεύεσαι? Έχω στην κάρτα τόσα, αυτό το πούλησα τόσο, στο paypal μπήκαν τόσα.

Εγώ σας βρίσκω ιδέες για τα χριστούγεννα, βρείτε μου εσείς λεφτά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...