Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Πήρα χτες από ebay κατι φορμάκια και η αποστολή είναι Standard Int'l Postage από Αγγλία. Σε πόσες μερες να τα περιμένω. Ο πωλητής είπε ότι θα τα στείλει σήμερα.

annagrig1980 τελικά τα χτυπησα, περισσότερο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

του έστειλα μήνυμα τελικά για πληρωμή αύριο, ελπίζω να μην έχω θέμα...

για το ΤΤ μιλάω, δεν ξέρω εάν το είχαν θέμα και άλλες τράπεζες.....

Ki'εγω στην Ασπις ειμαι (νυν ΤΤ) και χτες εκανα αγορα. Ισως εχουν διαφορετικο συστημα ακομα οι δυο τραπεζες.

Hello!

Θελω να παρω πανακια/πετσετουλες για διαφορες χρησεις, κ μου εχουν πει ... η να μου πειτε πως τα λενε αυτα τα πανακια στα αγγλικα να τα ψαξω!?:?

Εχουν κι'αλλη ονομασια αλλα εχει κολλησει το μυαλο μου. Τα λενε και baby wash cloth

Πήρα χτες από ebay κατι φορμάκια και η αποστολή είναι Standard Int'l Postage από Αγγλία. Σε πόσες μερες να τα περιμένω. Ο πωλητής είπε ότι θα τα στείλει σήμερα.

annagrig1980 τελικά τα χτυπησα, περισσότερο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους.

Me γεια!!! :D

τα mini boden ειναι καλα; στελνει ελλαδα με 6 λιρες μονο και εχει καλες τιμες..

Ωραια ρουχαλακια και αρκετα ανθεκτικα.

Διαφημίσεις

hello! να ρωτησω.... το πειπαλ με χρεωνει με ισοτιμια λιρα ευρω 1.19

πολυ δεν ειναι? ολη μερα να φανταστω θα ναι ιδια η ισοτιμια ε? αρα....? τι κανω???? να περιμενω να πληρωσω αυριο ή να ρισκαρω και να βαλω χρεωση με ισοτιμια της τραπεζας μου αντι για του πειπαλ??????????????

επισης το fragrancedirect ζηταει ακομα λογαριασμο δεκο? γιατι ειμαι ενα βημα πριν τη πληρωμη και δε ζητησε κατι.... δε βρηκα και κανα καλο εκπτωτικο κωδικο.... μονο 5%.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Προχθές εβαλα παραγγελία στο http://www.alouetteshop.gr στις 26 απόγευμα, στις 27 έφυγαν με ταχυμεταφορές Ελτα κ χτες ήρθαν στα χεράκια μου!

Ολα πολύ ομορφα σε κουτάκι συσκευασμένα κτλπ.

Σημερα τα προβαρα στη μικρή κ ανακαλύπτω οτι μας ειναι τεράστια....

Τους παιρνω τηλεφωνο στο περιστέρι, ευγενικότατη η κυρια υπευθυνη του eshop την ρωτησα για τα νουμεράκια να δω ποιο ήταν το λαθος μου.

Τα νουμερα τους οταν πχ λενε 104εκ ειναι για 4ων χρονών κ πάνω οχι για 3-4. Δεκτό.

Μου προσφερε να μου στειλει πισω τα σωστά νουμερα σε 3αρια σε κατάστημα κοντά στο σπιτι μου, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση , οτι οταν ερθουν εντος της επομενης εβδομάδας θα με ειδοποιήσουν απο το κατάστημα να παω, κ εκει επιτόπου θα επιστρέψω κ τα δικά μου .

Αψογη εξυπηρέτηση, αμεση ανταπόκριση για ελληνικά δεδομένα eshop!

http://www.alouetteshop.gr

Με αγορές ανω των 40ευρώ δωρεάν μεταφορικά κ δεν χρεώνει εξοδα αντικαταβολής.

κορίτσια από το hilfiger στην αμερική έχει ψωνίσει καμία? γιατί το βλέπω στην λίστα και επίσης βλέπω ότι στέλνει με DHL.. να το ρισκάρω το τελωνείο ή θα το μετανιώσω πικρά?

θα με βοηθησετε σε κατι?

πηρα μεσω paypal ενα κουπονι απο την winwindeals,αλλα μου στειλαν μεηλ απ τη winwindeals οτι ενω ειχαν δεσμευσει τα χρηματα ,δεν μπορεσαν να τα παρουν(αγνωστο το γιατι,δεδομενου οτι εχει γινει κ verified η καρτα μου:rolleyes:)

κ αρα μου το ακυρωσαν(οντως το ειδα κ στο λογαριασμο του paypal οτι ειναι ακυρη η συναλλαγη απ τη winwin)

κ μου προτειναν να πληρωσω σε λογαριασμο...

κ να τους στειλω την αποδειξη με μεηλ ή φαξ...

επειδη λοιπον χρησιμοποιω web banking,αλλα δεν ξερω κ πολλα(για την ακριβεια,τιποτα...:oops:),

1)μιλαμε για την ιδια τραπεζα που προκειται να κανω μεταφορα-εχει "μιζα"?μηπως δε συμφερει?

2)στο print screen που θα τους κανω,θα μπορουν να δουν το λογαριασμο απ οπου κ εσταλη?(φανταζομαι ναι ε?-δε θα θελα)

3)να κανω μεταφορα μεσω paypal συμφερει,αξιζει τον κοπο?

ποσο θα μου παει-μηπως αδικα ανησυχω κ ν παω να κανω τη μεταφορα απευθειας απο λογαριασμο μου(που βαζω ουτως ή αλλως λιγα λιγα μεσα,ακριβως για ιντερνετικες αγορες)?

4)γιατι ειμαι τοσο ασχετη ,ακομα,ενω εχω ξεκοκκαλισει το θεμα σας κ τις οδηγιες σας?λετε να φταιει που μαι ξανθια?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::oops::oops::oops:

βοηθεια χριστιανοι-πειτε μια γνωμη τι να κανω(ολα τα κουλα σε μενα συμβαινουν....)

για το τί προμήθεια θα σου κρατήσει, πρέπει να διαβάσεις τις χρεώσεις.

εάν όμως είναι ίδια τράπεζα η δικιά σου και αυτών που θέλεις να πληρώσεις, δεν πρέπει να έχει προμήθεια λογικά

όσον αφορά τον λογαριασμό σου, μην ανησυχείς, δεν προκειται να τον δουν, θα εκτυπώσεις την απόδειξη από το webbanking και θα την στείλεις

Ki'εγω στην Ασπις ειμαι (νυν ΤΤ) και χτες εκανα αγορα. Ισως εχουν διαφορετικο συστημα ακομα οι δυο τραπεζες.

.

να σου πω την αλήθεια πήγε και το μυαλό μου στο πονηρό.......αλλά δεν νομίζω.......

Διαφημίσεις

Προχθές εβαλα παραγγελία στο http://www.alouetteshop.gr στις 26 απόγευμα, στις 27 έφυγαν με ταχυμεταφορές Ελτα κ χτες ήρθαν στα χεράκια μου!

Ολα πολύ ομορφα σε κουτάκι συσκευασμένα κτλπ.

Σημερα τα προβαρα στη μικρή κ ανακαλύπτω οτι μας ειναι τεράστια....

Τους παιρνω τηλεφωνο στο περιστέρι, ευγενικότατη η κυρια υπευθυνη του eshop την ρωτησα για τα νουμεράκια να δω ποιο ήταν το λαθος μου.

Τα νουμερα τους οταν πχ λενε 104εκ ειναι για 4ων χρονών κ πάνω οχι για 3-4. Δεκτό.

Μου προσφερε να μου στειλει πισω τα σωστά νουμερα σε 3αρια σε κατάστημα κοντά στο σπιτι μου, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση , οτι οταν ερθουν εντος της επομενης εβδομάδας θα με ειδοποιήσουν απο το κατάστημα να παω, κ εκει επιτόπου θα επιστρέψω κ τα δικά μου .

Αψογη εξυπηρέτηση, αμεση ανταπόκριση για ελληνικά δεδομένα eshop!

www.alouetteshop.gr

Με αγορές ανω των 40ευρώ δωρεάν μεταφορικά κ δεν χρεώνει εξοδα αντικαταβολής.

kalamaraki μου με γεια σας!!

ψώνισες χειμερινά ή καλοκαιρινά?

γιατί ενώ βλέπω να αναφέρει για την καλοκαιρινή σεζόν.......δεν βρίσκω τα νούμερα.......

kalamaraki μου με γεια σας!!

ψώνισες χειμερινά ή καλοκαιρινά?

γιατί ενώ βλέπω να αναφέρει για την καλοκαιρινή σεζόν.......δεν βρίσκω τα νούμερα.......

Καρδιά μου πήρα αυτά

ριγέ φορεματάκι

Ροζ φορεματάκι

και μια φουξ φουστίτσα

axaxax είναι πολύ όμορφα!! καλοφόρετα!!

μάλλον όμως έχουν αποσύρει την καλοκαιρινή κολεξιόν, γιατί δεν την βρίσκω

έχει ωραία ρουχαλάκια πάντως και εάν σου συμπεριφέρθηκαν έτσι μπράβο τους

εγώ από Ελλάδα έχω τύχει αντίστοιχης πολύ κάλής μεταχείρισης από www.mouyer.gr

να λέγονται και τα καλά λοιπόν

Σ ευχαριστώ ΚΑΡΔΙΑ !

Οκ,τα κατάφερα-δεν έχει λέει χρέωση-έψαξε στα της τράπεζας!

Έκανα κιόλας κ τη διαδικασία κ έχω το κουπόνι στα χέρια μου:D

Διαφημίσεις

μπραβο! όλα καλά λοιπόν....

και εγώ από το πρωί βλεφαριάζω ένα κουπονάκι και ενώ έχω την έγκριση του συζύγου......το σκέφτομαι.........τέλος πάντων μέχρι αύριο έχω καιρό να το αποφασίσω

Εγω να σου πω την αλήθεια είμαι επιφυλακτική...δεύτερο κουπόνι που παίρνω....

Το πρώτο αφορούσε μια θήκη για το κινητό μου που περιμένω 7η μέρα τώρα,ερχόμενο από Ολλανδία νομίζω,κ μ έχουν ζωσει τα φίδια μη μου το κλεψαν κι αυτό όπως τα καπελακια:confused:

Hello!

Θελω να παρω πανακια/πετσετουλες για διαφορες χρησεις, κ μου εχουν πει οτι το jumbo εχει παμφτηνα κ καλα... αλλα εγω ειμαι επαρχια κ δεν εχει jumbo.

Ξερετε απο που μπορω να βρω? Ψαχνω στο αμαζον αλλα βρισκω αυτα που τα λεει muslin squares κ ειναι μεγαλα κ απ'οτι καταλαβα οχι αυτο που θελω.

Εχετε υποψιν κανενα σαιτ, η να μου πειτε πως τα λενε αυτα τα πανακια στα αγγλικα να τα ψαξω!?:?

Είχα πάρει για τον ανηψούλη μου από το αγγλικο μάδερκεαρ, τα πρώτα που βγάζει που είναι 50 κομμάτια. Έχει και άλλα μεγέθη. Μόνο που θέλει ξάδερφο ........

Επίσης στο ΕΒΑΥ, πολλά και σε διάφορα μεγέθη.

Τσέκαρε και στα βρεφικά καταστήματα της λίστας.

Τα gymboree πώς στέλνουν? Με ΕΛΤΑ ή DHL?

Απλή αποστολή :arrow: ΕΛΤΑ

Εξπρές αποστολή :arrow: DHL :arrow: τελωνείο :?:?:?

Επέλεξε απλή αποστολή.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

WALLIS :arrow: MY22 για -22%

KICKERS :arrow: kickmvc για -10% στα full priced items

YOURS CLOTHING :arrow: MVCEX10 για -10 λίρες έκπτωση σε παραγγελία 50 λιρών σε νέους πελάτες

Επίσης το BODEN μιας και το συζητούσατε, έχει -10%.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

hello! να ρωτησω.... το πειπαλ με χρεωνει με ισοτιμια λιρα ευρω 1.19

πολυ δεν ειναι? ολη μερα να φανταστω θα ναι ιδια η ισοτιμια ε? αρα....? τι κανω???? να περιμενω να πληρωσω αυριο ή να ρισκαρω και να βαλω χρεωση με ισοτιμια της τραπεζας μου αντι για του πειπαλ??????????????

επισης το fragrancedirect ζηταει ακομα λογαριασμο δεκο? γιατι ειμαι ενα βημα πριν τη πληρωμη και δε ζητησε κατι.... δε βρηκα και κανα καλο εκπτωτικο κωδικο.... μονο 5%.....

καμια???? βοηθατε καλε και βιαζομαι!!!!!! πλιιιιιζ

WLFfp2.png XI11p2.png

καμια???? βοηθατε καλε και βιαζομαι!!!!!! πλιιιιιζ

Iridaki η σημερινή ισοτιμία είναι 1,15 πόσο να ανέβει έτσι ώστε να μην σε συμφέρει η μετατροπή της τράπεζας ??? εγώ πάντως το έχω δηλώσει πάντα μα πάντα επιλέγω την μετατροπή που κάνει η τράπεζα και μέχρι τώρα δεν έχω βγει χαμένη

για το άλλο δεν ξέρω :D

edit πάντα η ισοτιμία που δίνει το paypal και το αμαζον είναι κατα τι τσιμπημένη σε σχέση με την τρέχουσα οπότε δεν έχει νόημα αυτό που λές να περιμένεις

Iridaki η σημερινή ισοτιμία είναι 1,15 πόσο να ανέβει έτσι ώστε να μην σε συμφέρει η μετατροπή της τράπεζας ??? εγώ πάντως το έχω δηλώσει πάντα μα πάντα επιλέγω την μετατροπή που κάνει η τράπεζα και μέχρι τώρα δεν έχω βγει χαμένη

edit πάντα η ισοτιμία που δίνει το paypal και το αμαζον είναι κατα τι τσιμπημένη σε σχέση με την τρέχουσα οπότε δεν έχει νόημα αυτό που λές να περιμένεις

για το αμαζον το ηξερα αλλα για το πειπαλ ειχα αμφιβολια........... οκ τοτε θα βαλω τις τραπεζας μια και ειναι μεγαλο το ποσο...

να σου πω συνηθως χρησιμοποιω την ισοτιμια του πειπαλ για τα μικροποσα του εβαυ ωστε να ξερω τι πληρωνω σε ευρω..........

WLFfp2.png XI11p2.png

Να κανω μια χαζη ερωτηση? Πως επιλεγεις με ποια ισοτιμια θα πληρωσεις;

h0MYp3.png

Εγώ πάλι αυτό που λες-να το χεις μόνιμα-είχα ρωτήσει κ τις προάλλες που το βρίσκω σαν επιλογή γιατί το ψαχνα μάταια η ξανθιά...αλλα δεν το είδατε...

Που το βρίσκω ωρε; Δεν υπάρχει κάποια σχετική επιλογη εκεί που χατε πει,την ώρα που πληρώνεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...