Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαριχουάνα/ινδική κάνναβη & αποποινικοποίηση;

πιστεύετε ότι θα ήταν καλό να αποποινικοποιηθεί η χρήση μαριχουάνας ή όχι;  

276

1. 1. πιστεύετε ότι θα ήταν καλό να αποποινικοποιηθεί η χρήση μαριχουάνας ή όχι;

• όχι δεν πιστεύω ότι θα ήταν καλό, όπως και να έχει
      205
    • όχι δεν πιστεύω ότι θα ήταν καλό γιατί το κράτος δεν είναι έτοιμο να διαχειριστεί κάτι τέτοιο
      72
    • ναι εάν το κράτος φροντίσει να τεθούν οι απαραίτητες συνθήκες (ενημέρωση/πρόληψη/φορείς)
      383
    • ναι ακόμα και αν δεν υπάρχει στρατηγική ενημέρωσης/θα βοηθήσει η νομιμοποίηση και απο μόνη της - οι γονείς ας αναλάβουν να ενημερωθούν/ενημερώσουν τα παιδιά τους
      303

Recommended Posts

Το ένα τσιγαριλίκι την ημέρα, κάθε μέρα, για 15-20 χρόνια, δεν συνιστά (ψυχικό) εθισμό?

Και συνεχίζει κάποιος να καπνίζει απαρέγκλιτα - καθημερινά - επί χρόνια... έτσι απλά για να μην χάσει το σερί...?

μμμ ως προς το πρωτο σκελος. οχι απαραίτητα απο την στιγμή που πχ δνε μπαινει μεσα στο σπιτι αλαλαζοντας που ειναι ο μπάφος μουυυυ και κλειδωνετε στην τουαλετα να το καπνισει για να μην το δει πχ ο κοσμος που εχει ερ8ει για να πιει ενα ποτο. ουτε χάνει ενα σημαντικο ραντεβου πχ με τον παιδιατρο του παιδιου του επειδη "πρεπει να πιει" ή επειδη ειναι ντάγκλα. το οτι εξακολουθει και καπνιζει απαρέγκλιτα μπορει απλά... να του αρέσει, να τον χαλαρώνει, να το προτιμάει απο δυο μπύρες, ή και απο ενα απλο τσιγάρο μετά το φαγητό

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 567
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και για να το ολοκληρωσω κατα την ταπεινη μου άποψη οι άνθρωποι που ειναι ψυχικά εξαρτημένοι απο καναβη 8α ηταν ψυχικά εξαρτημενοι απο ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..απο ιντερνετ εως φαγητό.

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Sam, το άρθρο που παραθέτεις θα τύχει σχολιασμού από μένα.

Ήθελα μόνο να σε ρωτήσω εαν ξέρεις να μου πεις ποιός/τι είναι η Συμμαχία.

Γειά σου zopiron είναι μία διασυλλογική διακομματική συμμαχία συμμετέχουν

Ηλιόσποροι, Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ), Κενό Δίκτυο, Φίλοι του Ανθρώπου, Νέοι Πράσινοι, Οικολόγοι Πράσινοι, AKOA,Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, Δράση, Φιλελεύθερη Συμμαχία(δεν γνωρίζω αυτή την στιγμή αν έχουν προστεθεί/αποχωρήσει οργανώσεις)

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Πραγματικά δε ξέρω τι να ψηφίσω. Ζήσαμε για κάποια χρόνια στο Βέλγιο και είχα αρκετούς φίλους που κάπνιζαν ,Πηγαίναμε βόλτες στην Ολλανδία για να αγοράσουν χόρτο .Εγώ και ο άντρας μου δεν καπνίσαμε ποτέ , περνάμε καλά και χωρίς αυτό ! όσο για τα παιδιά που έκαναν τσιγάρο ,τι να πω , μια χαρά παιδιά ήταν και είναι.

Ίσως μεγάλο ρόλο παίζει ο χαρακτήρας του ανθρώπου πχ εμείς τα είχαμε μπροστά μας αλλά δεν θέλαμε, δεν κάναμε , άλλοι δεν τα έχουν και τα αναζητούν με 1000 τρόπους και δε ξέρω κατά πόσο σταματάνε εκεί ….

Δε κατέκρινα ποτέ κανέναν ,ίσως γιατί το έζησα από κοντά ,όμως σα μάνα 2 αγοριών το σκέφτομαι σοβαρά.

Ξέρω ότι η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο ,αλλά τα παιδιά είναι παιδιά και καμιά φορά κάνουν βλακείες που δυστυχώς έχουν άσχημο τέλος

Μα αυτά και μ΄ αυτά με βλέπω να ψηφίζω

όχι δεν πιστεύω ότι θα ήταν καλό, όπως και να έχει

οπως επισης και κάποιος μπορει να πιει το τσιγάρο του και να πάρει το αμαξι και να στουκάρει... Κάθε χρονο σχεδόν παω ικαρία... εχεις δει ποτέ μπαφο-παππου να χαιρετε ανεμελος την θαλασα στα 98 του? εε χανεις θεαμα! ;)

το τοτε γκομενακι (που αναφερω στο ποστ μου 224), περασε με πρασινο φαναρι την γεφυρα κατω απ το αλσος για να βγει μιχαλοκοπουλου. πεταχτηκε ενας γερος απ την διαβαση κ τον σκοτωσε. ειχε κανει χρηση καναβις πριν (κατα τα λεγομενα φιλων), του εγινε μονο αλκοτεστ κ εδειξε καθαρος. (:confused:)

να σου πω τωρα οτι εχω γνωστο απο ικαρια που κανει χρηση χασις κ αλκοολ (χασις οταν ειναι εδω, το αλκκολ κ εν πλω) σε διεθνη υδατα? κ προσεξε πριν φυγουν απο εδω ολοι οι ναυτικοι κανουν ειδικες εξετασεις για ντραγκ τεστ κ αλκοολ τεστ. ξερεις ποσοι φιλοι κ γνωστοι εχουν κατουρησει στο ποτηρακι του για το αλκοολ τεστ? το θετικο αποτελεσμα στο τελευταιο ντραγκ τεστ, ηταν ο λογος που εχασε την δουλεια του απο την κοσταμαρε (πριν μπαρκαρει), κ αντιο καριερα (στη συγκεκριμενη σιπιν κομπανι). κ σε αλλες γιατι αυτα ραπορταρονται σε χρονο δτ.

κ δεν εχω ιδεα αν ειναι αυτο το προβλημα τους να κανουν ενα παιδι.

κ πρεπει? θελω να πω μπορει (ηθικα κ ιατρικα)? η' θα εχει καποιο προβλημα το τεκνο? τι επιπτωσεις εχει η χρηση καναβις με την συλληψη για την εξελιξη του εμβρυου?

να σου πω οτι μια κουμπαρα μου τρωει ασυστολο ξυλο απ τον αντρα της γιατι ο ιδιος κανει χρηση χασις-κοκας-κ οτι αλλο βρεθει ευκαιρο μπροστα του (πιθανον κακιστης ποιοτητας, δεν με νοιαζει αυτο), κ οταν δεν ειναι καλα του βγαινει ετσι?! κ ξεκινησε απο τα ελαφρια.

5) Δεν μπορώ να προσεγγίσω καθόλου αυτό το θέμα χιουμοριστικά.

"είναι πολλά τα λεφτά Άρη..."

Μάρα με 6 ποτήρια κρασί και γίνεσαι γκολ. Και ο χ....... (συγγνώμη για τη δόκιμη έκφραση, δε το λέω υποτιμητκά), έχει διαύγεια όταν είναι υπό την επίρροια;

με τετοιες παραμετρους μπαινω στον προβληματισμο.

θα μπορούσα, υπό όρους, να δω θετικά την αποποινικοποίηση... αλλά πρωτίστως εδώ μιλάμε για την νομιμοποίηση...

αυτο εχω καταλαβει κ εγω. ειναι παμπολλες οι παραμετροι κ το υπο ορους. κ ειδικοτερα οτι μιλαμε για την ελλαδα! δεν ειναι παντα κορωνα η' γραμματα.

κ το τοτε γκομενακι ειναι ακομα απο οτι ακουω κουκουρουκου παντα. γενικοτερα αποχαυνομενο. κ εχει κ παιδι!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

Το αλκοτέστ δεν "πιάνει" μαριχουάνα...

"Μία αναλυση αίματος, δύο ώρες μετά τη λήψη μεγάλης δόσης μαριχουάνας, δεν παρουσιάζει ενδείξεις τετραϋδροκανναβινόλης, ακόμη κι αν ένας παρατηρητής θα έκρινε ότι οι ικανότητες του ατόμου έχουν επηρεαστεί. Εκτιμάται ότι το ένα τέταρτο όλων των οδηγών που έχουν αναμιχθεί σε ατυχήματα βρίσκονται υπό την επήρεια της μαριχουάνας, είτε σκέτης είτε σε συνδυασμό με αλκοόλ (Jones & Lovingner, 1985).

Οι επιδράσεις της μαριχουάνας μπορεί να επιμείνουν επί μεγάλο διάστημα μετά την πάροδο της υποκειμενικής αίσθησης της ευφορίας και της υπνηλίας.

....

Τα ευρήματα αυτά (έρευνα σε πιλότους,Yesavage, et al.1985) οδήγησαν σε ανησιχίες για τη χρήση της μαριχουάνας από ανθρώπους που η δουλειά τους επηρεάζει τη δημόσια ασφάλεια. "

Επίσης....

"Ένα άτομο που εμφανίζει ψυχαναγκαστική χρήση, χωρίς ενδείξεις ανοχής ή στέρησης, όπως ορισμένοι χρήστες της μαριχουάνας, θα θεωρούνταν παρ'ολα αυτά εξαρτημένο."

Επίσης παρουσιάζεται πίνακας με ψυχοτρόπες ουσίες, μεταξύ των οποίων περιέχονται (ηρωίνη, κοκαΐνη, μαριχουάνα, αλκοόλ, νικοτίνη, καφεΐνη και πολλά άλλα). ...

" (Οι ουσίες αυτές) θεωρούνται ότι επηρεάζουν τη συμεριφορά και τη συνείδηση επειδή ενεργούν στον εγκέφαλο με συγκεκριμένους βιοχημικούς τρόπους. Με την επαναλαμβανόμενη χρήση, μπορεί να δημιουργηθεί εξάρτηση σε οποιαδήποτε από αυτά. Η εξάρτηση έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά: 1) ανοχή (.........) 2) στέρηση (...........) 3) ψυχαναγκαστική χρήση (.........)."

----------------------------------------------------------------------

Άρα....

Οι χρήστες της μαριχουάνας σπάνια αναπτύσουν ανοχή (δηλαδή να χρειάζονται μεγαλύτερες δόσεις).

Αυτό όμως ... δε σημαίνει πως δεν μπορούν να είναι εξαρτημένοι. Άλλο το στερητικό σύνδρομο, άλλο η εξάρτηση.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Για μένα το χασίσι είναι ναρκωτικό. Δε θα μπω καθόλου στη διαδικασία να σκεφτώ ότι αφού δεν είναι ηρωίνη ή καποιο άλλο σκληρό ναρκωτικό, δεν πειράζει ,βρε αδερφέ,ας νομιμοποιηθεί. Σκέφτομαι αν θα ήθελα να δω ένα από τα παιδιά μου ή από τα ανήψια μου να καπνίζει το τσιγαριλίκι και η απάντησή μου είναι ΟΧΙ. Και επειδή διαβάζω σε παραπάνω ποστ ότι με αυτό κάποιος χαλαρώνει από αγχωτικές καταστάσεις, θα διαφωνήσω και θα πω, υπάρχουν άλλοι τρόποι να χαλαρώσεις, ένα βιβλίο, γυμναστική, γιόγκα, σινεμά. Αυτά τα παραδείγματα θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε στα παιδιά μας και όχι να καπνίστε το τσιγαριλίκι σας για να ξεαγχωθείτε ή να χαλαρώσετε.

s-age.pngs-age.png

μμμ ως προς το πρωτο σκελος. οχι απαραίτητα απο την στιγμή που πχ δνε μπαινει μεσα στο σπιτι αλαλαζοντας που ειναι ο μπάφος μουυυυ και κλειδωνετε στην τουαλετα να το καπνισει για να μην το δει πχ ο κοσμος που εχει ερ8ει για να πιει ενα ποτο. ουτε χάνει ενα σημαντικο ραντεβου πχ με τον παιδιατρο του παιδιου του επειδη "πρεπει να πιει" ή επειδη ειναι ντάγκλα. το οτι εξακολουθει και καπνιζει απαρέγκλιτα μπορει απλά... να του αρέσει, να τον χαλαρώνει, να το προτιμάει απο δυο μπύρες, ή και απο ενα απλο τσιγάρο μετά το φαγητό

Αυτά που λες τα ξέρεις από προσωπική εμπειρία (κι όχι μαρτυρίες άλλων);;;;

(Αν θες απαντάς)

gth0p3.png

απλά εχε υποψη σου πώς υπάρχουν χρονιοι χρήστες κάναβης...οχι περιστασιακοι αλλά "κανονικοί" που ειναι απολύτως λειτουργικά μέλη της κοινωνίας, συγκροτημένοι, νομοταγεις, ηρεμοι, οικογενειάρχες κλπ κλπ κλπ

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω πού το πας.

Από μια σειρά ποστ σου κατάλαβα ότι γνωρίζεις αρκετά άτομα που είναι χρόνιοι χρήστες κάνναβης, όχι περιστασιακοί.

Αυτοί έχουμε και λέμε:

1. Είναι απολύτως λειτουργικοί, συγκροτημένοι, νομοταγείς, κλπ, κλπ.

2. Δεν έχουν εθιστεί ούτε μετά την πολύχρονη χρήση

3. Δεν έχουν περάσει στα λεγόμενα "σκληρά" ναρκωτικά

4. Είναι νομοταγείς, άρα δεν έχουν μπλέξει με άτομα του υποκόσμου, εμπόρους, κ.λπ. Ούτε έχουν διωχθεί ή τιμωρηθεί ποινικά.

Επομένως, εφόσον ΌΛΑ ΑΥΤΑ έχουν σκοπό να αποδείξουν κάτι, τι ακριβώς αποδεικνύουν ως προς την αποποινικοποίηση; Αφού και χωρίς αυτή να εφαρμοστεί, οι άνθρωποι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.:rolleyes:

ΥΓ Εγώ πάλι Μάρα γνωρίζω ανθρώπους που κάνουν χρήση κάνναβης και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι παρόλα αυτά είναι απολύτως λειτουργικοί, συγκροτημένοι, κ.λπ. Αυτοί όμως είναι διαφορετικοί από τους δικους σου γνωστούς.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Το να απομονωθει μια ουσία από ένα κατα τα αλλα απαγορευμένο χόρτο για χρήση για ιατρικούς λόγους εννοείται με βρίσκει σύμφωνη. Αλλα μη προσπαθούμε να αποδειξουμε σε ένα σάιτ που το διαβάζουν και έφηβοι ότι η μαριχουάνα δεν είναι τίποτα το κακό. Και ότι μπορείς να ζεις φυσιολογικά κάνοντας χρήση καθημερινά. Μας πειράζει να πούμε κάτι ρατσιστικό για κάποιες ομάδες πληθυσμού και δεν μας πειράζει σε δημόσιο φόρουμ να δημιουργούνται τόσο λανθασμένες εντυπώσεις στους νέους;;

Καλό βράδυ και καλά μυαλά..

gth0p3.png

Η μαριχουάνα δηλαδή θεραπεύει και από τον καρκίνο;

οτι διαβασες διαβασα και εγω :shock:....επεσα πανω του πριν λιγο και θυμηθηκα το θεμα εδω ....

λεει οτι σε καποιες πολιτειες ειναι νομιμη για φαρμακευτικη χριση σε ενηλικες ...φυσικα οχι σε παιδια λογο "ταμπου" ομως αυτος ο πατερας κατι εψαξε κατι βρηκε και εσωσε το παιδι του .....πλακα στην πλακα ολη η χλωριδα του πλανητη μας ειναι χρησιμη ....πρεπει να βρουν οι επιστημονες που μπορει να βοηθησει το καθε χορταρακι γιατι σιγουρα απο το μικροτερο χορταρακι μεχρι το μεγαλυτερο δεντρο καπου μπορουν να βοηθησουν και να ειναι ωφελιμα .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Μας πειράζει να πούμε κάτι ρατσιστικό για κάποιες ομάδες πληθυσμού και δεν μας πειράζει σε δημόσιο φόρουμ να δημιουργούνται τόσο λανθασμένες εντυπώσεις στους νέους;;

Εδώ θα ήθελα και εγώ να συμφωνήσω ότι θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη της διαχείρισης σχετικά με την παραπληροφόρηση.

.....δε νομίζω τάκη....

Εδώ θα ήθελα και εγώ να συμφωνήσω ότι θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη της διαχείρισης σχετικά με την παραπληροφόρηση.

Δεν υπάρχει κάποια πηγή που να εξακριβώνει τα λεγόμενά σου.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω πού το πας.

Από μια σειρά ποστ σου κατάλαβα ότι γνωρίζεις αρκετά άτομα που είναι χρόνιοι χρήστες κάνναβης, όχι περιστασιακοί.

Αυτοί έχουμε και λέμε:

1. Είναι απολύτως λειτουργικοί, συγκροτημένοι, νομοταγείς, κλπ, κλπ.

2. Δεν έχουν εθιστεί ούτε μετά την πολύχρονη χρήση

3. Δεν έχουν περάσει στα λεγόμενα "σκληρά" ναρκωτικά

4. Είναι νομοταγείς, άρα δεν έχουν μπλέξει με άτομα του υποκόσμου, εμπόρους, κ.λπ. Ούτε έχουν διωχθεί ή τιμωρηθεί ποινικά.

Επομένως, εφόσον ΌΛΑ ΑΥΤΑ έχουν σκοπό να αποδείξουν κάτι, τι ακριβώς αποδεικνύουν ως προς την αποποινικοποίηση; Αφού και χωρίς αυτή να εφαρμοστεί, οι άνθρωποι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.:rolleyes:

ΥΓ Εγώ πάλι Μάρα γνωρίζω ανθρώπους που κάνουν χρήση κάνναβης και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι παρόλα αυτά είναι απολύτως λειτουργικοί, συγκροτημένοι, κ.λπ. Αυτοί όμως είναι διαφορετικοί από τους δικους σου γνωστούς.:wink:

Aυτό που προσπαθεί να πει η Μάρα από οτι κατάλαβα ( και συμφωνώ ) είναι ότι ο εθισμός έχει να κάνει με την προσωπικότητα ,το ψυχολογικό υπόβαθρο ,την δύναμη ή την αδυναμία κάθε ανθρώπου. Και εγω γνωρίζω ανθρώπους φίλους μου που είναι χρόνιοι χρήστες κανναβής και απόλυτα λειτουργικοι με την δουλεια τους ,την οικογενειά τους , τα παιδιά τους , εξίσου όμως και άτομα ( από τις ίδιες παρέες ) οι οποίοι ναι είναι όντως μη λειτουργικοι η μόνη τους σκέψη και έννοια είναι το επομένο τσιγάρο . Οπως υπάρχουν οι κοινωνικοί πότες ( που πάνω κάτω είμαστε όλοι ) και οι αλκοολικοί εξίσου και αν ερωτηθώ ναι πιστευω χίλιες φορές οτι το αλκοολ είναι εξαιρετικά πιο εθιστικό απο την κάνναβη και εξαιρετικά πιο επικινδυνο για την υγεία .

Το να απομονωθει μια ουσία από ένα κατα τα αλλα απαγορευμένο χόρτο για χρήση για ιατρικούς λόγους εννοείται με βρίσκει σύμφωνη. Αλλα μη προσπαθούμε να αποδειξουμε σε ένα σάιτ που το διαβάζουν και έφηβοι ότι η μαριχουάνα δεν είναι τίποτα το κακό. Και ότι μπορείς να ζεις φυσιολογικά κάνοντας χρήση καθημερινά. Μας πειράζει να πούμε κάτι ρατσιστικό για κάποιες ομάδες πληθυσμού και δεν μας πειράζει σε δημόσιο φόρουμ να δημιουργούνται τόσο λανθασμένες εντυπώσεις στους νέους;;

Καλό βράδυ και καλά μυαλά..

Μαζι σου!

ναι ......ειδικά οι έφηβοι απο το parents ενημερώνονται :-)

και μάλιστα παραπληροφορούνται

;)

όπως και για την αντισύληψη ...και τις εκτρωσεις ..... το σεξ ....

όλες οι πληροφορίες για τις ευγερτικες και μη ιδιοότητες όλων των ουσιών είναι εκει έξω

και δόξα να χει ο ..... ινετρεντ ευτυχώς αυτοι οι νέοι που ξέρουν τουλάχιστον να την ψάχνουν

ξέρουν να ενημερωθούν (αν δεν εχουν την δυνατότητα να εχουν κοντα τους γονείς τους )

• Αν γινει νομιμο γλυτωνουμε παιδια απο τις φυλακες
  • Τελειωνει το λαθρεμποριο και οτι συνέπάγετε
  • Εσοδα στο κρατος απο εξαγωγη και απο φορους
  • Λιγοτερα παιδια στα σκληρα ναρκωτικα αρα και λιγοτερους νεκρους
  • Χαλαρωνει το δικαστικο συστημα που εχει βουλιάξει απο τετοιες υποθεσεις
  • Μειώνει το πελατολόγιο τον εμπόρων.

ενα ζακι ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 1000ε ημερησίως στο ελληνικό δημόσιο

αν του δώσεις την δόση του στοιχίζει 30 ευρω ;)

αλλα εδω δεν μιλαμε για ζουζου .....;):wink: οκ;;;;

εξακολουθώ - καθώς το θέμα το εχω μελετήσει και παρακολουθήσει χρόνια- να πιστεύω οτι η ελλαδα δεν είναι έτοιμη για αυτο

αλλα και οτι γίνεται με οικονομικούς σκοπούς το όλο ζήτημα

κατα τα αλλα τα βαρύγδουπα περι παραπληροφόρησης της νεολαίας ας τα εξατάσουμε ΟΛΟΙ εκ νέου

μετα απο βαθεια ενημέρωση αμφότεροι ....! ;)

ενα ζακι ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 1000ε ημερησίως στο ελληνικό δημόσιο

αν του δώσεις την δόση του στοιχίζει 30 ευρω ;)

αλλα εδω δεν μιλαμε για ζουζου .....;):wink: οκ;;;;

εξακολουθώ - καθώς το θέμα το εχω μελετήσει και παρακολουθήσει χρόνια- να πιστεύω οτι η ελλαδα δεν είναι έτοιμη για αυτο

αλλα και οτι γίνεται με οικονομικούς σκοπούς το όλο ζήτημα

κατα τα αλλα τα βαρύγδουπα περι παραπληροφόρησης της νεολαίας ας τα εξατάσουμε ΟΛΟΙ εκ νέου

μετα απο βαθεια ενημέρωση αμφότεροι ....! ;)

τι ειναι το ζουζου??????:confused:

(εχω δουλέψει στον ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με το Κέντρο Διερεύνησης ανθρωπίνων σχέσεων και την Χάρις Κατακη - για τους γνώστες- - μέγα πανεπιστήμιο .... προς αποφυγή παρεξηγήσεων για το ποιόν μου Ευχαριστω )

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...