Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βιοχημική εγκυμοσύνη - Αποβολη

Georgia32

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Owl_1 είπε:

Ναι για να δεις περίοδο η χοριακη πρέπει να πέσει πολύ γύρω στο 10 θα δεις καφέ και μετά κανονικο αίμα λογικά!!! Απόξεση δεν θα χρειαστείς γιατί είναι βιοχημική κύηση δεν υπάρχει σάκος!! Δεν είναι εξωμήτριο, αν θυμάμαι σωστά η εξωμήτρια κύηση έχει υψηλή τιμή γενικά!! Απλά θα έχεις μια πιο "βαριά" περίοδο και μπορείς να προσπαθήσεις πάλι για παιδί αμέσως !! 

Έχω χοριακη 100 και από χθες ταλαιπωρουμαι πολύ... Χθες υπέφερα λιποθυμησα από τον πόνο... Η χοριακη μου θα πέφτει σταδιακά... Δεν εύχομαι σε καμία. Κοπέλα να το ζήσει αυτό.... Μου είπε θα περιμένω να πέσει. Ένα πιο μεγάλο. Κομμάτι αίματος.... Ας σκεφτόμαστε όμως θετικά κορίτσια μου... Όπως μου είπε και. Κ γυναικολόγος μου η φύση προνοει... Απλά εμένα ήταν κάθετος στο να μην το ψάξω και. Να. Μην Κανω καμία εξέταση, μου είπε μάλιστα ν αξεκινησω αμέσως προσπάθειες και ότι όπως το ίδιο εύκολα έμεινα την πρώτη φορά έτσι θα μείνω και τώρα. Εσείς τι λέτε; είχε καμία κοπέλα βιοχημικη και μετά εγκυμοσύνη τελειομηνη φυσιολογική; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 172
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

15 ώρες πρίν, Owl_1 είπε:

Ναι για να δεις περίοδο η χοριακη πρέπει να πέσει πολύ γύρω στο 10 θα δεις καφέ και μετά κανονικο αίμα λογικά!!! Απόξεση δεν θα χρειαστείς γιατί είναι βιοχημική κύηση δεν υπάρχει σάκος!! Δεν είναι εξωμήτριο, αν θυμάμαι σωστά η εξωμήτρια κύηση έχει υψηλή τιμή γενικά!! Απλά θα έχεις μια πιο "βαριά" περίοδο και μπορείς να προσπαθήσεις πάλι για παιδί αμέσως !! 

Τωρα ειδα τα μνμ σου..ευχομαι γρηγορα να παρηγορηθεισ απο μια νεα εγκυμοσυνη..αφου εχεισ καλο γιατρο κ τον εμπιστευεσαι να.μηνν φοβασαι τιποτα...

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά!!!!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν κάποια κοπέλα έχει ανάλογη εμπειρία να μου πει... Έχω 2 μέρες όπως σας είπα που έχω ξεκινήσει την αιμορραγία αποβολής. Ωστόσο την πρώτη μέρα είχα κόκκινο αίμα πολύ χθες λίγο καφέ και σήμερα τίποτα μονο λίγο καφέ στο χαρτί. Είναι φυσιολογικό αυτό; ο γυναικολόγος μου Ειχ επει ότι θα δω κομματι εγώ όμως είδα μικρά μικρά κομμάτια αίματος προχθές που είχα πολλή ροή.... Δε θα έπρεπε να έχω κόκκινο κάθε μέρα; και σήμερα είναι δυνατόν να μην έχω τίποτα; αν κάποια έχει ανάλογη εμπειρία ας την μοιραστεί. Σας ευχαριστώ! 

On 7/17/2019 at 9:29 PM, Mrs said:

Κορίτσια μου Σηνερα είδα αίμα πολύ και πόνους , απεβαλλα... Ξεκίνησε η αποβολή για το εμβρυακι μου.... Απλά έχω πολύ άγχος.... Θα μπορέσω άραγε να ξαναμεινω έγκυος; ο γιατρός μου είπε το ίδιο εύκολα.... 

Καλύτερα που έγινε μόνο του κ γρήγορα χωρίς αποξεση, γιατί πλέον είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις άμεσα. Εγώ όπως σου είπα αμέσως μετά το αίμα της αποβολής εκείνο τον κύκλο έμεινα έγκυος. "Μια φορά έγκυος πάντα έγκυος". Μην αγχώνεσαι κ σκοτιζεσαι με εξετάσεις και διαδικασίες από ένα τυχαίο γεγονός. Ο γιατρός σου έχει απόλυτο δίκαιο ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια μου είπε και η δικιά μου, ότι αν δεν έκανα τεστ δεν θα το καταλάβαινα καν. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια και πολύ σύντομα θα μας γράψεις για ένα θετικό τεστ :-D Απλά μην βιαστείς να κάνεις τεστ στον επόμενο κύκλο γιατί θα αλλάξει ελαφρώς ο κύκλος σου λογικά. 

On 19/7/2019 at 4:24 ΜΜ, Mrs είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά!!!!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν κάποια κοπέλα έχει ανάλογη εμπειρία να μου πει... Έχω 2 μέρες όπως σας είπα που έχω ξεκινήσει την αιμορραγία αποβολής. Ωστόσο την πρώτη μέρα είχα κόκκινο αίμα πολύ χθες λίγο καφέ και σήμερα τίποτα μονο λίγο καφέ στο χαρτί. Είναι φυσιολογικό αυτό; ο γυναικολόγος μου Ειχ επει ότι θα δω κομματι εγώ όμως είδα μικρά μικρά κομμάτια αίματος προχθές που είχα πολλή ροή.... Δε θα έπρεπε να έχω κόκκινο κάθε μέρα; και σήμερα είναι δυνατόν να μην έχω τίποτα; αν κάποια έχει ανάλογη εμπειρία ας την μοιραστεί. Σας ευχαριστώ

Κορίτσι λυπάμαι πολύ για την περιπέτειά σου. Κομμάτι μεγάλο δεν ξέρω αν θα δεις γιατί η χοριακη δεν ειχε ανέβει πολύ άρα μικρά κόμματα φαντάζομαι είναι αρκετά. Βέβαια γιατρός δεν είμαι αλλά η λογική μου αυτό λέει. Εγω κομμάτι μεγάλο είδα όταν αποβλήθηκε άλλα ήμουν στην 8η εβδομάδα με χοριακη πάνω από 25000 ( δεν θυμάμαι ακριβώς). Τώρα όσο για τη ροή που σταμάτησε καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό. Μήπως διακόπηκε για λίγο; Τέλος, μην ασχοληθείς με εξετάσεις. Εξετάσεις θρομβοφιλιας κάνουν μετά από 3 αποβολές. Μια αποβολή θεωρείται τυχαίο γεγονός. Είσαι πολύ μικρή και το θετικό είναι ότι έμεινες έγκυος με την πρώτη. Πίστεψέ με δεν το συναντάς συχνά. Πιστεύω ότι το ίδιο εύκολα θα ξαναμεινεις έγκυος και μάλιστα σύντομα αρκεί να μην το σκέφτεσαι... Εύχομαι τα καλύτερα!!!

Διαφημίσεις

On 19/7/2019 at 4:24 ΜΜ, Mrs είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά!!!!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν κάποια κοπέλα έχει ανάλογη εμπειρία να μου πει... Έχω 2 μέρες όπως σας είπα που έχω ξεκινήσει την αιμορραγία αποβολής. Ωστόσο την πρώτη μέρα είχα κόκκινο αίμα πολύ χθες λίγο καφέ και σήμερα τίποτα μονο λίγο καφέ στο χαρτί. Είναι φυσιολογικό αυτό; ο γυναικολόγος μου Ειχ επει ότι θα δω κομματι εγώ όμως είδα μικρά μικρά κομμάτια αίματος προχθές που είχα πολλή ροή.... Δε θα έπρεπε να έχω κόκκινο κάθε μέρα; και σήμερα είναι δυνατόν να μην έχω τίποτα; αν κάποια έχει ανάλογη εμπειρία ας την μοιραστεί. Σας ευχαριστώ! 

Κάνε μια χοριακη ακόμη μπορεί να μηδένισε!! Μεγάλο κόμματι δεν είδα ούτε στην παλινδρομη ούτε στην βιοχημική μικρά κομμάτια έβλεπα κι εγώ!! 

Είχα βιοχημική τον προηγούμενο μήνα και μάλιστα η αποβολή ήταν υπερβολικά νωρίς, απλά ήμουν υποψιασμένη και το κατάλαβα. Ξαφνική αιμορραγία στις 27/06 με πολλά κομμάτια και στη μισή μέρα επιτέλους κάλμαρε ο πόνος που είχα χαμηλά στη μέση της κοιλιάς τις προηγούμενες ημέρες. Το αίμα ποικίλει, μη σε αγχώνει. Μέχρι την έναρξη της αιμορραγίας νόμιζα ότι θα πεθάνω, δέκατα, κομμάρες και πολύς πόνος, προφανώς κάτι πήγε εντελώς στραβά... Η άποψη της γιατρού μου ήταν να αφήσω καλύτερα ένα διάστημα να περάσει πριν ξαναπροσπαθήσουμε, γιατί ο οργανισμός μου γενικότερα είναι ταλαιπωρημένος. Αν δεν είχα ξαναβιώσει εγκυμοσύνη (έχω 1 παιδάκι) θα πίστευα ότι απλά ήταν μια "βαριά" έμμηνος ρύση. 

9maTp3.png

Just now, nat2308 είπε:

Είχα βιοχημική τον προηγούμενο μήνα και μάλιστα η αποβολή ήταν υπερβολικά νωρίς, απλά ήμουν υποψιασμένη και το κατάλαβα. Ξαφνική αιμορραγία στις 27/06 με πολλά κομμάτια και στη μισή μέρα επιτέλους κάλμαρε ο πόνος που είχα χαμηλά στη μέση της κοιλιάς τις προηγούμενες ημέρες. Το αίμα ποικίλει, μη σε αγχώνει. Μέχρι την έναρξη της αιμορραγίας νόμιζα ότι θα πεθάνω, δέκατα, κομμάρες και πολύς πόνος, προφανώς κάτι πήγε εντελώς στραβά... Η άποψη της γιατρού μου ήταν να αφήσω καλύτερα ένα διάστημα να περάσει πριν ξαναπροσπαθήσουμε, γιατί ο οργανισμός μου γενικότερα είναι ταλαιπωρημένος. Αν δεν είχα ξαναβιώσει εγκυμοσύνη (έχω 1 παιδάκι) θα πίστευα ότι απλά ήταν μια "βαριά" έμμηνος ρύση. 

Εγώ αφόρητου πόνους είχα μόνο μια μέρα τις υπόλοιπες μέρες έχω απλά ενοχλησουλες. Και αίμα κόκκινο είχα μόνο 2 μέρες όλες τις άλλες μέρες μέχρι. Και σήμερα δηλαδή οπότε έχω.... Καφέ... Απλά γόνιμες μέρες πως υπολογίζουμε σε αυτή την περίπτωση; δηλαδή αν θέλω να ξεκινήσω τον Αύγουστο; 

πρίν από 41 λεπτά , Mrs είπε:

Εγώ αφόρητου πόνους είχα μόνο μια μέρα τις υπόλοιπες μέρες έχω απλά ενοχλησουλες. Και αίμα κόκκινο είχα μόνο 2 μέρες όλες τις άλλες μέρες μέχρι. Και σήμερα δηλαδή οπότε έχω.... Καφέ... Απλά γόνιμες μέρες πως υπολογίζουμε σε αυτή την περίπτωση; δηλαδή αν θέλω να ξεκινήσω τον Αύγουστο; 

Καλό είναι να σε δει ο γυναικολόγος πρώτα με υπέρηχο μόλις καθαρίσεις εντελώς!!! Οι γόνιμες όπως κανονικά και τους προηγούμενους κύκλους σου....δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποια καθυστερηση στον κύκλο σου λόγω βιοχημικής! 

Just now, Owl_1 είπε:

Καλό είναι να σε δει ο γυναικολόγος πρώτα με υπέρηχο μόλις καθαρίσεις εντελώς!!! Οι γόνιμες όπως κανονικά και τους προηγούμενους κύκλους σου....δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποια καθυστερηση στον κύκλο σου λόγω βιοχημικής! 

Εμένα ο. Κύκλος μου γενικά είναι περίπου 35 μέρες, τώρα με όλα αυτά που έτυχαν είχα περίοδο 31 Μαΐου κια μετά προέκυψε αυτό όπου και είδα αίμα 17 Ιουλίου. Εννοείται πως θα με δει ο γυναικολόγος έχω ακόμα καφέ εκκρίσεις υπεραρκετες. Πόσο καιρό να κρατάει άραγε όλο αυτό; δηλαδή αν ξεκινήσω προσπάθειες μετά τον υπέρηχο πχ Αύγουστο έχω πιθανότητες να συλλάβω σχετικά σύντομα; ρωτάω γιατί ναι μεν συνέλαβα νωρίς ήδη στον πρώτο μήνα προσπαθειών αλλά τώρα δνε ξέρω αν θα συνεχίσει να ισχύει μετά την αποβολή 

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, Mrs είπε:

Η χοριακη μου έπεσε στο 5...κορίτσια.... Δευτέρα θα πω για υπέρηχο εύχομαι ναην χρειαστώ αποξεση γτ ακόμα δεν έχω καθαρίσει έχω καφέ! 

Νομιζω ολα καλα θα πανε..φανταζομαι σε λιγεσ μερεσ θα δεισ κ περιοδο...θα σε δει ο γιατροσ κ θα σε ενημερωσει..

Παρε τξ χρονο σου..κ μετα ξανα προσπαθησε..λενε οτι ειναι πιο ευκολο μετα..

Just now, tzenaki1982 είπε:

Νομιζω ολα καλα θα πανε..φανταζομαι σε λιγεσ μερεσ θα δεισ κ περιοδο...θα σε δει ο γιατροσ κ θα σε ενημερωσει..

Παρε τξ χρονο σου..κ μετα ξανα προσπαθησε..λενε οτι ειναι πιο ευκολο μετα..

Ti άλλη περίοδο ;;;;; ο γιατρός μου είπε λόγω βιοχημικής αυτό το αίμα που είχα ήταν περίοδος και μαζί αποβλήθηκε και ο, τι οηγε να σχηματιστεί. Και μου είπε ότι μετά από αυτό μπορώ να προσπαθήσω πάλι. Δεν μου ανέφερε ότι μετά από αυτό το αίμα θα έχω και άλλη περίοδο τώρα. Έχω ήδη αίμα (περίοδο να το πω;) μια εβδομάδα τώρα μ θα δω κι άλλο μετά;;;;;;;;;;;;;;; απλά μετά πως υπολογίζονται οι γόνιμες μέρες μου από τη στιγμή που λόγω συλληψης και αποβολής ήταν μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος.;;;;;; 

Καλημέρα κορίτσια.

Θα σας πω και εγώ την άσχημη περιπέτεια μου μήπως έχει τύχει και σε κάποια άλλη κοπέλα. 3/7 κάνουμε εμβρυομεταφορά με εξωσωματική δύο πολύ καλές βλαστοκυστες. Στις 12/7 κάνουμε την πρώτη χοριακή 154 μονάδες 19/7 κάνουμε τη δεύτερη χοριακή 2 671 μονάδες πετούσαμε στα σύννεφα... 21/7 ξαφνικά τεράστια αιμορραγία και να βγαίνουν και τεράστια πήγματα ...22/7 πάμε στο ΜΗΤΕΡΑ να κάνουμε υπέρηχο να δούμε τι έχει γίνει και ήμασταν σίγουροι και εμείς και ο γιατρός ότι είχε γίνει αποβολή. Όμως βλέπουμε σάκο ότι υπάρχει ...δύσκολα τα πράγματα Μου είπε ο γιατρός Αλλά το ότι υπάρχει είναι ενθαρρυντικό μου δίνει επιπλέον ενέσεις προγεστερόνης.24/7 πάλι χοριακή για να δούμε τι έχει γίνει δυστυχώς οι μονάδες είναι σχεδόν ίδιες 2 590 ενώ μετά από τόσες μέρες θα έπρεπε να είχε ανέβει πολύ.Μου είπε βέβαια ότι επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια του να μη σταματήσω τα φάρμακα μέχρι τη Δευτέρα που θα πάμε για να κάνω ξανά χοριακή και υπέρηχο. Δεν ξέρω ο Θεός είναι μεγάλος βέβαια αλλά εγώ έχω απελπιστεί....

Παράθεση
Παράθεση

"όνειρα" δυστυχώς εγώ δεν μπορω να σε βοηθήσω σε αυτό κάποια κοπέλα που έχει ίσως περάσει το ίδιο θα μπορούσε να συμβουλέψει κατάλληλα για την εξωσωματική.. Αυτό που ξέρω μόνο είναι ότι η χοριακη πρέπει να διπλασιάζεται κάθε 2 ημέρες στην αρχή. Εύχομαι κορίτσι μου όλα να πάνε καλά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρίς ταλαιπωρια. Τώρα κορίτσια μου εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής... Όπως θυμάστε όσες έχετε διαβάσει την ιστορία μου 17 του μηνός άρχισε η αποβολή μου, κόκκινο αίμα είδα μόνο για 2 μέρες με πλήγματα έντονα. Ωστόσο οι καφέ εκκρίσεις συνεχίζουν ακόμα μέχρι και σήμερα. Δευτέρα θα οαω στο γιατρό μου. Είναι φυσιολογικό που συνεχίσω ακόμα να έχω καφέ; ξέρετε όπως στα τελειώματα της περιόδου.... Επίσης τώρα που θα πάω στο γιατρό υοαρχει περίπτωση να δει αν θα κάνω ωορρηξια αυτό το μήνα; γιατί μου είχε πει την πρώτη φορά ότι μετά από αυτό το αίμα συνεχίζεις αμέσως προσπάθειες. Γίνεται αυτό; να μείνεις έγκυος μετά την αποβολή κατευθείαν αν και εφόσον δε χρειαστείς αποξεση; όπως καταλαβαίνετε ψυχολογικά έχω κουραστεί λίγο αν και αρχίζω να σκέφτομαι πιο λογικά τα πράγματα αλλά θέλω τόσο πολύ να έρθει στη ζωή μας.... 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ΟΝΕΙΡΑ είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Θα σας πω και εγώ την άσχημη περιπέτεια μου μήπως έχει τύχει και σε κάποια άλλη κοπέλα. 3/7 κάνουμε εμβρυομεταφορά με εξωσωματική δύο πολύ καλές βλαστοκυστες. Στις 12/7 κάνουμε την πρώτη χοριακή 154 μονάδες 19/7 κάνουμε τη δεύτερη χοριακή 2 671 μονάδες πετούσαμε στα σύννεφα... 21/7 ξαφνικά τεράστια αιμορραγία και να βγαίνουν και τεράστια πήγματα ...22/7 πάμε στο ΜΗΤΕΡΑ να κάνουμε υπέρηχο να δούμε τι έχει γίνει και ήμασταν σίγουροι και εμείς και ο γιατρός ότι είχε γίνει αποβολή. Όμως βλέπουμε σάκο ότι υπάρχει ...δύσκολα τα πράγματα Μου είπε ο γιατρός Αλλά το ότι υπάρχει είναι ενθαρρυντικό μου δίνει επιπλέον ενέσεις προγεστερόνης.24/7 πάλι χοριακή για να δούμε τι έχει γίνει δυστυχώς οι μονάδες είναι σχεδόν ίδιες 2 590 ενώ μετά από τόσες μέρες θα έπρεπε να είχε ανέβει πολύ.Μου είπε βέβαια ότι επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια του να μη σταματήσω τα φάρμακα μέχρι τη Δευτέρα που θα πάμε για να κάνω ξανά χοριακή και υπέρηχο. Δεν ξέρω ο Θεός είναι μεγάλος βέβαια αλλά εγώ έχω απελπιστεί....

Ακολουθεις τις οδηγίες του γιατρού σου! Υπάρχει και η πιθανότητα να είχαν πιαστεί και τα δύο άλλα να έπεσε το ένα, για αυτό και η μείωση της χοριακης! Υπομονή και στον επόμενο υπέρηχο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση!

Just now, Mrs είπε:

"όνειρα" δυστυχώς εγώ δεν μπορω να σε βοηθήσω σε αυτό κάποια κοπέλα που έχει ίσως περάσει το ίδιο θα μπορούσε να συμβουλέψει κατάλληλα για την εξωσωματική.. Αυτό που ξέρω μόνο είναι ότι η χοριακη πρέπει να διπλασιάζεται κάθε 2 ημέρες στην αρχή. Εύχομαι κορίτσι μου όλα να πάνε καλά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρίς ταλαιπωρια. Τώρα κορίτσια μου εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής... Όπως θυμάστε όσες έχετε διαβάσει την ιστορία μου 17 του μηνός άρχισε η αποβολή μου, κόκκινο αίμα είδα μόνο για 2 μέρες με πλήγματα έντονα. Ωστόσο οι καφέ εκκρίσεις συνεχίζουν ακόμα μέχρι και σήμερα. Δευτέρα θα οαω στο γιατρό μου. Είναι φυσιολογικό που συνεχίσω ακόμα να έχω καφέ; ξέρετε όπως στα τελειώματα της περιόδου.... Επίσης τώρα που θα πάω στο γιατρό υοαρχει περίπτωση να δει αν θα κάνω ωορρηξια αυτό το μήνα; γιατί μου είχε πει την πρώτη φορά ότι μετά από αυτό το αίμα συνεχίζεις αμέσως προσπάθειες. Γίνεται αυτό; να μείνεις έγκυος μετά την αποβολή κατευθείαν αν και εφόσον δε χρειαστείς αποξεση; όπως καταλαβαίνετε ψυχολογικά έχω κουραστεί λίγο αν και αρχίζω να σκέφτομαι πιο λογικά τα πράγματα αλλά θέλω τόσο πολύ να έρθει στη ζωή μας.... 

Φυσικά και μπορείς να μείνεις έγκυος αμέσως, αν κάνεις ωορρηξία. Τα καφέ θα σταματήσουν κι αυτά. Εφόσον θα σε δει σύντομα ο γιατρός σου συζήτησε μαζί του τις απορίες σου. Με έναν μόνο υπέρηχο θα σου τις απαντήσει. 

1/4/13...3/7/17...my 2 angel girls in the sky...XSZ4p3.png

On 24/7/2019 at 4:29 ΜΜ, Mrs είπε:

Ti άλλη περίοδο ;;;;; ο γιατρός μου είπε λόγω βιοχημικής αυτό το αίμα που είχα ήταν περίοδος και μαζί αποβλήθηκε και ο, τι οηγε να σχηματιστεί. Και μου είπε ότι μετά από αυτό μπορώ να προσπαθήσω πάλι. Δεν μου ανέφερε ότι μετά από αυτό το αίμα θα έχω και άλλη περίοδο τώρα. Έχω ήδη αίμα (περίοδο να το πω;) μια εβδομάδα τώρα μ θα δω κι άλλο μετά;;;;;;;;;;;;;;; απλά μετά πως υπολογίζονται οι γόνιμες μέρες μου από τη στιγμή που λόγω συλληψης και αποβολής ήταν μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος.;;;;;; 

Εγω φταιω σε αγχωσα..αυτο που σου ειπε ο γιατροσ σου να λαβεισ υποψη..ασε τι ειπα εγω..

Εγω στη θεση σου αν ηθελα να παρακολουθησω την ωορρηξια θα παιρνα τεστακια για τον επομενο μηνα να ειμαι σιγουρη.στο ιντερνετ εχουν πολυ οικονομικα..

Τα δυσκολα περασανε..

.

Ναι θα το συζητήσω με τον γιατρό μου. Σας ευχαριστώ γλυκούλες μου!!!!! Να ρωτήσω κάτι αν υοαρχει κάποια παθολογία στη μήτρα με τον υπέρηχο το βλέπει σωστά; θεωρείτε θα χρειαστώ αποξεση; αχ βρε κορίτσια μου ενώ θέλω πολύ να ξεκινήσω αμέσως προσπάθειες φοβάμαι πάρα πολύ........ Φοβάμαι μηοως συμβεί πάλι το ίδιο..... Φοβάμαι αν πχ οφειλόταν σε χρωμοσωματικες ανωμαλίες μηοως υπάρχει κάποιο θέμα με την ποιότητα ωαρίων και σπερματοζωάριων; αααχ.... Άτιμε φοβε...... Θεωρείτε ότι μετά την βιοχημικη μπορεί να χρειαστεί περισσότερος καιρός συλληψης; πριν έμεινα με την πρώτη.... Επίσης ανήκω πια σε κατηγορία υψηλής επικίνδυνοτητας; εννοώ για επόμενη κύηση;;;;; 

Όνειρα κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ήταν δίδυμα και το ένα να παλινδρομησε. Μην απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να σκέφτεσαι θετικά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλα προσπάθησε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Mrs καταλαβαίνω την αγωνία σου να μείνεις γρήγορα πάλι έγκυος και να έχει αίσιο τέλος αυτή τη φορά (σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου) άλλα μην αγχώνεσαι. Και να χάσεις ένα μήνα δεν είναι τίποτα... Σου το λέω γιατί κι εγώ από τη λαχτάρα μου κάποιες φορές ήμουν υπερβολική και δεν είχα καθόλου υπομονή αλλά κατάλαβα ότι δε βγαίνει κάτι με το άγχος και πραγματικά 1,2 μήνες πάνω κάτω δεν είναι πρόβλημα. Εσύ να είσαι καλά και θα έρθει όταν είναι η ώρα του.

Just now, MagdaP είπε:

Όνειρα κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ήταν δίδυμα και το ένα να παλινδρομησε. Μην απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να σκέφτεσαι θετικά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλα προσπάθησε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!

Mrs καταλαβαίνω την αγωνία σου να μείνεις γρήγορα πάλι έγκυος και να έχει αίσιο τέλος αυτή τη φορά (σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου) άλλα μην αγχώνεσαι. Και να χάσεις ένα μήνα δεν είναι τίποτα... Σου το λέω γιατί κι εγώ από τη λαχτάρα μου κάποιες φορές ήμουν υπερβολική και δεν είχα καθόλου υπομονή αλλά κατάλαβα ότι δε βγαίνει κάτι με το άγχος και πραγματικά 1,2 μήνες πάνω κάτω δεν είναι πρόβλημα. Εσύ να είσαι καλά και θα έρθει όταν είναι η ώρα του.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Απλά ίσως με έχει αγχώσει αν θα είναι η σύλληψη το ιιδο εύκολη.... Αφού μερικές φορές σκέφτομαι μηοως έφτιαξα εγώ σε κάτι, ή το σώμα μου και δ Ε μπόρεσα να κρατήσω το μωράκι μου..... 

Καλημέρα κορίτσια μου. Αχ όλη αυτή η διαδικασία μου έχει. Δημιουργήσει μεγαλη ένταση και νευρικότητα και προσπαθώ κάπως να διαχειριζομαι τα συναισθήματα μου. Θα ήθελα να ρωτήσω, αφού 17 ήρθε αίμα τη Δευτέρα που θα πάω θα δει. Αν έχω ωοθηλακιο η είναι νωρίς ακόμα; εννοώ μπορεί με τον υπέρηχο να δει αν θα κάνω ωορρηξια; βέβαια και από. Τον προηγούμενο μην ;κατάλαβα ότι δεν μπορείς να κυνηγάς τις γόνιμες μέρες 

20 ώρες πρίν, Mrs είπε:

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Απλά ίσως με έχει αγχώσει αν θα είναι η σύλληψη το ιιδο εύκολη.... Αφού μερικές φορές σκέφτομαι μηοως έφτιαξα εγώ σε κάτι, ή το σώμα μου και δ Ε μπόρεσα να κρατήσω το μωράκι μου...

Στις περισσότερες κοπέλες μετά από αποβολή περνάει η σκεψη: "μηπως έφταιξα εγω;". Και σε μενα περασε, αλλά δυστυχώς απλά συμβαίνει... Λίγες είναι οι περιπτώσεις που είναι κάτι οργανικό και χρειάζονται διερεύνηση εφόσον επαναληφθούν 2,3 αποβολές. Προσωπικά, χωρίς να είμαι γιατρός, πιστεύω ότι στην περίπτωσή σου απλά έτυχε εφόσον η σύλληψη έγινε με την πρώτη και είσαι και μικρή. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι γιατί το άγχος είναι αυτό που ίσως δυσκολέψει λίγο τη σύλληψη. Όσο για τις γόνιμες μέρες, γνώμη μου είναι να μην τις μετράς για να μην το έχεις στο μυαλό σου. Καλύτερα να προσπαθήσετε να έρχεστε σε επαφή μέρα παρά μέρα. 

Just now, Mrs είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση σου!!! Ο γιατρός με τον υπέρηχο θα δει την κατάσταση της μήτρας σωστά; θα σας έχω νέα τη Δευτέρα! 

Ναι μετά τον υπέρηχο θα σου πει ο γιατρός σου αν επιτρέπεται να ξεκινήσετε τις προσπάθειες από αυτόν τον κύκλο η όχι!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...