Owl_1

Νέο Μέλος
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  31
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

13 Neutral

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

103 εμφανίσεις προφίλ
 1. Μακάρι να βρεις την άκρη στην σαλπιγγογραφια και στην υστεροσκοπηση!! Να βρεθεί η λύση τόσες αποβολές πια κρίμα !!
 2. Κι εγώ το ίδιο έχω μπερδευτει γι'αυτό ρώτησα τις τιμές!! Εμβρυϊκά στοιχεία δεν υπάρχουν σε τόσες χαμηλές τιμές το μόνο που θα μπορούσε να δει ήταν ένα παχύ ενδομήτριο απλά!! Το να απορροφηθεί εξωμήτριο είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο αλλά συμβαινει!! Δεν ξέρω αλλά αυτός ο Γιατρος δεν μου έκατσε καλά καθόλου από την αρχή με αυτά που έλεγε!! Πιστεύω ότι ήταν βιοχημική κύηση και όχι εξωμήτριο και ότι οι αποβολές οφείλονται κάπου αλλού που ίσως τα δείξει οι εξετάσεις που θα κάνει!
 3. Η χοριακη μέχρι τι τιμή έφτασε? Κ τι τιμή είχε όταν έκανες αποξεση? Πάντως το να απορροφηθεί η εκτοπη κύηση είναι πολύ σπάνιο,με λίγα λόγια είσαι τυχερή μέσα στην ατυχία σου!!! Εύχομαι να βρεις το πρόβλημα που υπάρχει και να αποκτήσεις το θαυματακι σου!!

 4. Διαφημίσεις


 5. Φυσικά και θα το πεις στον άντρα σου, είναι οι γονείς του και πρέπει να ξέρει ακριβώς τι γίνεται!! Και στο κάτω κάτω δεν έχει καμία απολύτως δουλειά η πεθερά να πει το πάραμικρο στους δικούς σου γονείς!!! Δεν έχεις να φοβηθεις κάτι, και δεν χρειάζεται να γίνει κάποια φασαρία απλά να το γνωρίζει ο άντρας σου και ας μην πείτε τίποτα πάλι στην πεθερά εφόσον δεν θέλετε να έχετε πάλι φασαρίες!! Αλλά τουλάχιστον μεταξύ σας να είστε απόλυτα ειλικρινής και εξίσου ενημερωμένοι και οι δύο!!
 6. Φαντάζομαι ότι είναι αναλόγως με τον οργανισμό!! Εγώ μετά από αποβολή στην 10η εβδομαδα με απόξεση όμως έπρεπε να περιμένω αναγκαστικά 2 κύκλους σίγουρα! Και έμεινα έγκυος στο 5μηνο όπου κατέληξε πάλι σε αποβολή βιοχημική αυτή τη φορά (Δεκεμβρίο) και ακόμη δεν έχω μείνει !! Τώρα για βιταμίνες και διάφορα τέτοια θα σου πει μοοοονο και μόνο ο γυναικολόγος σου που ξέρει και το ιστορικό σου!!
 7. Θα συμφωνήσω κι εγώ με την νινακι!! Καταρχάς γιατί δεν παίρνεις μια δεύτερη γνώμη? Και γιατί δεν αφήνεις να δεις την επόμενη χοριακη και την αύξηση της? Απόξεση με τετοια τιμή δεν κάνουν όπως και ότι δεν υπάρχουν εμβρυϊκά στοιχεία!! Έχεις δει σάκο?
 8. Αυτό σου έγραψα κι εγώ αλλά δεν εμφανίζεται το μήνυμα!!! Από εμπειρία φίλη μου που είχε δίδυμα και ο ένας σάκος αποβλήθηκε η χοριακη στην αρχή έμεινε στάσιμη μετά έπεσε και μετά ανέβηκε και μάλιστα είχε τελειομηνη εγκυμοσύνη και τώρα έχει το μπουμπουκακι της αγκαλίτσα!!! Ευχομαι η χοριακη σου να ανέβει οσο πρέπει σήμερα!
 9. Γεια κορίτσι !!! Λοιπόν τα συμπτώματα που αναφέρεις δεν είναι πάντα τα ίδια ακόμη και στην ίδια τη γυναίκα μπορεί δηλ στη επόμενη εγκυμοσύνη να μην έχεις τίποτα απολύτως από συμπτώματα ενώ στην προηγούμενη να είχες τα πάντα ας πούμε!! Τώρα αυτό δεν είναι απαραίτητα εγκυμοσύνη μπορεί να είναι απλά μια ανωμαλία του κύκλου μπορεί να είναι μια κυστουλα!! Καλό θα ήταν να ενημερώσεις τώρα τον γιατρό σου και να του πεις να σε δει μόλις τελειώσεις και καθαρίσεις μπορείς να κάνεις και μια χοριακη να δεις αν είναι η όχι εγκυμοσύνη!!! Εγώ πάντως στην δεύτερη περίοδο μετά την απόξεση έβγαλα κύστη και είχα καφέ όμως έφυγε μόνη της στον επόμενο κύκλο!!
 10. Είναι πολύ ευχάριστα αυτά που σου είπε!!! Ξεκινα από σήμερα κιόλας και για 2-3 μέρες ακόμη και εύχομαι να πετύχεις όπως την προηγούμενη φορά όμως αυτή τη φορά να είναι εκεί μέσα για τους επόμενους 9 μήνες!!
 11. Καλημεραααα!!! Περιμένουμε τα νέα σου!!! Θετική σκέψη και προχωράμε!!
 12. Μπορείς την ώρα που θα ακούσεις να προσβάλει και να μιλήσει άσχημα στο παιδί σου εκείνη την ώρα να επέμβεις και να πεις στο άλλο παιδί ότι αυτό που είπε δεν ήταν σωστό και καλυτερα θα είναι να μην το ξαναπεί γιατί δεν θα του άρεσε να του το έκανε και το δικό σου παιδί ας πούμε!! Και αααας παρεξηγήθει η μανούλα του που δεν ξέρει να βάζει όρια!!! Πρέπει να προστατέψεις το παιδί σου και το ψυχολογικό κομμάτι!!! Ο ανιψιός μου είχε μια παρόμοια κατάσταση στο σχολείο και η δασκάλα αντί να βάζει όρια να μας λέει ότι το παιδί κάθεται μόνο του σε μια γωνιά στο σχολείο και δεν θέλει να παίζει με τα άλλα παιδιά!! Ε συγνώμη κυρά μου που δεν του αρέσει να τον χτυπάνε και να τον προσβάλουν !! Γγγκκκρρρ
 13. Ναι μετά τον υπέρηχο θα σου πει ο γιατρός σου αν επιτρέπεται να ξεκινήσετε τις προσπάθειες από αυτόν τον κύκλο η όχι!!
 14. Καλό είναι να σε δει ο γυναικολόγος πρώτα με υπέρηχο μόλις καθαρίσεις εντελώς!!! Οι γόνιμες όπως κανονικά και τους προηγούμενους κύκλους σου....δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποια καθυστερηση στον κύκλο σου λόγω βιοχημικής!
 15. Γάμοι καθημερινές γίνονται, για τα διαδικαστικά θα σας ενημερώσει ο παπάς στην εκκλησία που θα παντρευτείτε!! Αν θυμάμαι καλά επειδή είστε ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο δεν χρειάζονται μάρτυρες απλά πάτε την ληξιαρχική πράξη αλλά αυτά αλλάζουν κάθε τόσο...! Οπότε στην εκκλησία που θα πάτε θα ενημερώθειτε πλήρως από τον πάπα!