Pleiad

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  260
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  2

Pleiad last won the day on Ιούλιος 23 2017

Pleiad had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

40 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Pleiad

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Πειραιάς

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

681 εμφανίσεις προφίλ
 1. εμένα το φιλισιν μου έχουν πει να μην το σταματώ καθόλου. Παίρνω σε καθημερινή βάση. Ο σύζυγος μου πρώτη φορά τώρα έχει κάνει εξετάσεις για αυτό και βρέθηκε ότι έχει έλλειψη οπότε πήρε από την αιματολογο μας να ξεκινήσει και εκείνος. Εγώ έχω και σιδηροπενία μαζί, δεν ξέρω αν φταίει και αυτό αλλά δεν περνάω καλά, ειδικά στις εγκυμοσύνες μου.
 2. Με το καλό λοιπόν το υγιές μωράκι σου σε λίγους μήνες! Μάθατε και φύλλο; Να προσέχεις τον εαυτό σου!

 3. Διαφημίσεις


 4. αχ βρε Zina... να σκέφτεσαι το γερό σου παιδάκι για την ώρα, δύσκολος ο διαχωρισμός το ξέρω αλλά θα προχωρήσεις για εκείνο. θα σε έχει ενημερωσει και ο γιατρός σου σχετικά με αυτό που ρωτάς. να πάνε όλα καλά και να γεννήσεις σε λίγους μήνες το παιδάκι σου! εγώ μόλις γύρισα σπίτι από την απόξεση που έκανα. πονάω λίγο αλλά θα συνέλθω. ξεκούραση για εμένα για λίγες μέρες.
 5. Δεν ήξερα ότι υπάρχει και η επίκτητη. Την κληρονομική πάντως δεν την έχω. Μου έδωσε εξετάσεις η αιματολογος μου και έκανα αλλά δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα. Τώρα είναι αργά βέβαια. Απλά αν όντως είναι κάτι θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Ούτε για το φιλισιν για τους άντρες μας το ήξερα. Μπαίνει και αυτό στην λίστα. Που κανονικά θα έπρεπε να παίρνει λόγω στίγματος αλλά δεν έχει πάρει ποτέ του. Αν σε καταλαβαίνουμε λέει... Μεγάλη και διπλή η αγωνία και ελπίζουμε σε διπλή χαρά!
 6. Στην πρώτη παλινδρομη είχε γίνει έλεγχος στο έμβρυο αλλά δεν είχε βρεθεί κάτι. Τυχαίο γεγονός μου είχαν πει. 1 στις 4 κυήσεις καταλήγει έτσι. Τώρα δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει έλεγχος, θα τα συζητήσω όλα την Τετάρτη με τον γιατρό μου που θα με ξαναδεί. Περιμένω τα ευχάριστα νέα σου!
 7. Έχω ένα γερό κοριτσάκι 4,5 ετών! Το αδερφάκι της με ταλαιπωρει. Θα ξαναπροσπαθήσω άλλη μια φορά και βλέπουμε. 4 χαμένα μωράκια δεν είναι λίγα, δεν σας κρύβω ότι κουράστηκα, πολύ. Το θέλουμε όμως όλοι πολύ οπότε ελπίζουμε στην επόμενη προσπάθεια. Ας τελειώσει πρώτα και αυτή η ταλαιπωρία να συνέλθουμε και βλέπουμε.
 8. Τελικά ούτε αυτή την φορά τα καταφέραμε. Παλινδρομη κύηση και πάλι. Μαζί με τις δύο διακοπές κύησης, είναι το 4ο μωράκι που χάνω. Ζίνα μου θέλω μόνο ευχαριστα από εσένα! Πότε θα ξέρεις; Έχει ξαναυπαρξει περίπτωση διδύμων για έλεγχο μεσογειακής! Να πάνε όλα καλά! Αγωνιώ μαζί σου!
 9. Zina να πάνε όλα καλα αυτή την φορά και για τα δύο σου παιδάκια! για την θρομβοφιλία σου έχουν δώσει αγωγή? περιμένουμε με αγωνία τα νέα σας! κι εγώ είμαι έγκυος, φυσιολογική σύλληψη, λογικά αν προχωρήσει και φτάσουμε στην 12 εβδομάδα θα κάνω την λήψη σε 3-4 εβδομάδες για έλεγχο... για να δούμε.
 10. Παρακολουθώ το θέμα μέρες τώρα... Μακάρι να είχατε άλλα αποτελέσματα... Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως είμαστε δίπλα σου! Σε όποια απόφαση σας. Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ που ζευγάρια πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστασεις...
 11. τι εξετάσεις έχετε κάνει? ο αντρας σου έχει εξεταστεί? υπομονή... είσαι νέα και θα βρεθεί λύση
 12. είναι μεγάλη η απόσταση για να κατέβετε εδώ! δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι πιο κοντά, ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο σας. Για ρώτησε. Αν δεν έχουν θα ξέρουν να σε κατευθύνουν. Ακριβώς επειδή υπάρχει ιστορικό με εσένα καλό είναι να το κάνεις, όχι ότι θα αλλάξει κάτι με το αποτέλεσμα, αλλά όπως μου είχε πει ο γιατρός μου, καλό είναι να ξέρουμε για να προσφέρουμε την κατάλληλη βοήθεια μόλις γεννηθεί
 13. γιατί όχι? και εμένα μου το είχε ζητήσει χωρίς να έχει ενδείξεις. ένας υπέρηχος είναι από ειδικό για την καρδούλα του! εμείς το κάναμε στο ωνάσειο.
 14. Περίμενα την μέρα που θα σου έγραφα ευχές! Να σου ζήσει λοιπόν το κοριτσάκι σου! Καλότυχο να είναι στην ζωή του! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα!