Pleiad

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  251
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  2

Pleiad last won the day on Ιούλιος 23 2017

Pleiad had the most liked content!

Συνεισφορα στο φορουμ

34 Neutral

1 ακόλουθος

Περισσότερα για την/τον Pleiad

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Πειραιάς

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

584 εμφανίσεις προφίλ
 1. Παρακολουθώ το θέμα μέρες τώρα... Μακάρι να είχατε άλλα αποτελέσματα... Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως είμαστε δίπλα σου! Σε όποια απόφαση σας. Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ που ζευγάρια πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστασεις...
 2. τι εξετάσεις έχετε κάνει? ο αντρας σου έχει εξεταστεί? υπομονή... είσαι νέα και θα βρεθεί λύση
 3. είναι μεγάλη η απόσταση για να κατέβετε εδώ! δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι πιο κοντά, ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο σας. Για ρώτησε. Αν δεν έχουν θα ξέρουν να σε κατευθύνουν. Ακριβώς επειδή υπάρχει ιστορικό με εσένα καλό είναι να το κάνεις, όχι ότι θα αλλάξει κάτι με το αποτέλεσμα, αλλά όπως μου είχε πει ο γιατρός μου, καλό είναι να ξέρουμε για να προσφέρουμε την κατάλληλη βοήθεια μόλις γεννηθεί

 4. Διαφημίσεις


 5. γιατί όχι? και εμένα μου το είχε ζητήσει χωρίς να έχει ενδείξεις. ένας υπέρηχος είναι από ειδικό για την καρδούλα του! εμείς το κάναμε στο ωνάσειο.
 6. Περίμενα την μέρα που θα σου έγραφα ευχές! Να σου ζήσει λοιπόν το κοριτσάκι σου! Καλότυχο να είναι στην ζωή του! Μόνο χαρές από εδώ και πέρα!
 7. Έχετε δίκιο, μαθηματικά είναι σωστή η στατιστική αυτή. Όμως σε δεύτερη εγκυμοσύνη δεν σου λένε ποτε έχεις 6% πιθανότητες να σου ξανασυμβεί. Γιατί πολύ απλά οι πιθανότητες είναι πάλι 25%. Υπάρχει κοπέλα εδώ μέσα, αν δείτε το παλαιότερο ποστ με το ίδιο θέμα το οποίο έχει κλειδωθεί, που της έχει συμβεί 5 συνεχόμενες φορές! Ούτε μια, ούτε δύο, 5 φορές! Ναι η στατιστική είναι με το μέρος μας, είναι όμως μόνο στατιστική και νούμερα. Τίποτε άλλο. Σε ποιο ποσοστό θα πέσεις δεν το ξέρει κανείς! Σε δυο μου εξωσωματικές έλεγξα συνολικά 6 έμβρυα και δεν βρέθηκε κανένα να νοσεί. Στην τελευταία μου έλεγξα συνολικά 8 και νοσουσαν τα 5! Και δύο φυσιολογικές κυήσεις και τα δύο να νοσούν. Δεν είμαι μέσα σε κανένα μεγάλο ποσοστό της στατιστικής! Αλλά σε όλα τα μικρότερα. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να βασιζόμαστε στα νούμερα, αλλά στις αντοχές μας και μόνο.
 8. Κωνσταντίνα πολύ λυπάμαι που έπρεπε να το βιώσεις αυτό και εσύ... Είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς. Οι πιθανότητες να ξανασυμβεί σαφώς και υπάρχουν. σε κάθε εγκυμοσύνη είναι 25%. Μακάρι να μην χρειαστεί να το ξαναπεράσεις. Εγώ προσπαθώντας φυσιολογικά για το δεύτερο παιδάκι μου, έπεσα ξανά σε αυτό το 25%. ακολούθησε εξωσωματική χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα δεν ξέρω αν θα συνεχίσω και πως. Δύο πράγματα μόνο θα σου πω. Πρώτον πάρε τον χρόνο σου, να συνέλθεις και ψυχολογικά και σωματικά πριν προσπαθήσεις ξανά. όποιος και αν είναι ο τρόπος που θα αποφασίσετε. Δεν ήταν λίγο αυτό που πέρασες και δεν είναι κάτι που ξεχνάς. Ο χρόνος βοηθά. Τα σχέδια επίσης βοηθούν. Δεύτερον η εξωσωματική στην ηλικία σου έχει πιο πολλές πιθανότητες να επιτύχει, όπως φυσικά και μία φυσιολογική κύηση. όσο περνάνε τα χρόνια θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο, ακόμα και για την εξωσωματική. Αν προσπαθήσεις τώρα με εξωσωματική θα έχεις, θεωρητικά πάντα, περισσότερα ωάρια, καλύτερες γονιμοποιήσεις, περισσότερα έμβρυα και καλώς ερχόντων των πραγμάτων περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν υγιεί έμβρυα αλλά και να εμφυτευτούν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και αργότερα. Και γιατί όχι να μην σου "περισσέψουν" και για αδερφάκι. Είναι βέβαια μια αρκετά ακριβή διαδικασία αλλά είσαι πιο σίγουρη για το αποτέλεσμα. Να ξέρεις ότι παρά την εξωσωματική γίνεται ξανά έλεγχος με τροφοβλάστη γιατί και η εξωσωματική έχει ένα μικρό σφάλμα. Είναι δύσκολη απόφαση, μίλα με τους γιατρούς σου, μίλα ίσως και με γενετιστή αν θες, με τον σύζυγο και κυρίως με τον εαυτό σου. Γιατί όλοι θα σου πουν την γνώμη τους αλλά εσύ είσαι αυτή που θα το υποστείς όλο αυτό. Εσύ ξέρεις τι αντέχεις και πόσο. Όσον αφορά τις στατιστικές... είναι μόνο στατιστικές. πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις σε ποιο από τα δύο ποσοστά θα πέσεις. Δυστυχώς... εγώ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην το ξαναπεράσεις αυτό ποτέ!
 9. Ελευθερία μου μακάρι όλα να πάνε καλά! Ξέρουμε πολύ καλά όλες τι περνάς αυτό το διάστημα! Θέλουμε μόνο ευχαριστα νέα να ακούμε. Το αίμα που βλέπεις δεν έχει σχεση με το αν νοσεί ή όχι το μωράκι. Μίλα με τον γιατρό όμως. Είναι σημαντικό να είσαι καλά και χωρίς αποκόλληση για να μπορέσουν να πάρουν δείγμα.
 10. Τι έκανες τελικά; Πήγες σήμερα;
 11. ναι roxan, και εγώ αύριο θα την έκανα την χοριακή. για να ξέρω. να ξέρεις όμως ότι υψηλές χοριακές και δεν προχωράνε, χαμηλές και πάνε σούπερ! τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. μακάρι να σε διαψεύσει η επόμενη χοριακή σου!
 12. Roxan ποτέ ξαναπάς για χοριακη; Από δευτέρα σε δευτέρα σε πάνε;
 13. Καλή επιτυχία εύχομαι! Όλα όσα νιώθεις μπορεί να είναι από τα φάρμακα! Εγώ και στις δύο επιτυχημένες εξωσωματικές και στις δύο αποτυχημένες τα ίδια ένιωθα! Οπότε ήταν από τα φάρμακα σε εμένα! Με το καλό η θετική χοριακη την Δευτέρα!
 14. Χίλια μπράβο!!! Όλα πάνε καλά και σύντομα θα έχετε τα μωράκια σας αγκαλιά!