Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 556
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παλιότερα χρησιμοποιοούσα τις libero αλλά από ένα σημείο και μετά τα μωρά ξυπνούσαν μούσκεμα! κι έτσι τις άλλαξα με pampers. του lidl δεν τις έχω χρησιμοποιήσει. αν ξέρει κάποιος, ας μας πει!

.png

Εγώ προς το παρόν στο μωράκι μου φοράω pampers γιατί αυτά μας πρότειναν στο μαιευτήριο, αλλά στο σταθμό που δούλευα χρησιμοποιούσαμε τα lidl και ποτέ κανένα παιδάκι μας δεν είχε πρόβλημα. Να μεγαλώσει λίγο το παιδάκι μου κι έπειτα μας βλέπω να τις χρησιμοποιούμε κι εμείς.

glitterfy071816980D37.gif 767d1f5390.png

εγω απο την αρχη χεησιμοποιουσα dia αλλα τωρα ξεκολανε ευκολα και πηρα lidl. ποτε δεν ειχε προβλημα. Το κολπο ειναι να το πλενεις σε καθε αλλαγη να κανεις το λιγοτερο 6 αλλαγες το 24ωρο και να χρησιμοποιεις μια καλη βαζω κρεμα (εγω weleda). 9 μηνες ουτε μου ερεθιστικε

Διαφημίσεις

και εγω pampers εβαζα μεχρι πριν κανα μηνα αλλα αποφασισα πως δεν συμφερει...20 ευρω καθε δεκα μερες μονο για τις πανες???

Πηρα απο το lidl πολυ καλες ειναι... δεν την εχουν πειραξει και δεν εχουν διαροες. Του Dia εμενα της κανανε φαγουρα και σπυρακια, ολο το τραβουσε να το βγαλει.

Η γνωμη μου ειναι βεβαια πως τα Pampers ειναι μακραν τα καλυτερα και απο αποψη εφαρμογης και στεγανοτητας :wink:

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Εμείς έχουμε δοκιμάσει τα πάντα ο Σπύρος που τώρα είναι 3 χρονών έχει ευαίσθητο δέρμα και με όλες τις φτηνές συγκαιόταν αμέσως και του έβγαιναν απ έξω το βράδυ. Οι πάμπερς ήταν οι καλύτερες αλλά ασύμφορες, οι λίμπερο επίσης οι babylino ήταν μια λύση αρκετά καλές και οικονομικές. Όταν μεγάλωσε λίγο δοκίμασα lidl και ακόμα αυτές βάζει όταν κοιμάται γιατί τις έχουμε κόψει κατά τα άλλα. Ο μπεμπούλης μου είναι τώρα (10/08) 1 χρονών αλλά δεν είναι το ίδιο ευαίσθητος μόνο όταν ήταν πολύ μωρό του έβαλα πάμπερς μετά του βάζω τις ίδιες με τον Σπύρο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Είναι και στο παιδί βέβαια να ξέρετε. Πάντως όπου πάω σε άλλες μαμάδες συστήνω τις lidl και με ευγνωμονούν. Φιλιά

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

και εμένα είχε ο μεγάλος ευαισθησία στο δέρμα του. στην αρχή του έβαζα pampers επειδή φοβόμουν αλλά μετά του άρχισα lidl. Γενικά έχει βάλει λίγο πολύ από όλες. Oi babylino του κάνανε κοκκινίλες και βγαίνανε και τα τσισάκια έξω. Oi libero kai pampers είναι πολύ καλές αλλά θα συμφωνήσω ότι οι καλύτερες όλων είναι oi lidl. πολύ οικονομικές και ποτέ δεν του δημιούργησαν πρόβλημα.

Lgpcp3.png

uxqmp3.png

και γω υποστήριζα τις pampers. Στο τρίτο όμως που ζοριστήκαμε ξεκίνησα για δοκιμή από τα lidl. Είμαι πολύ ευχαριστημένη απο τις πάνες του Lidl αλλά αν πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε pampers, libero και Lidl διαλέγω Libero και μετά lidl

Φανατικά Pampers και εμείς (τις active fit, νούμερο 4+ πλέον). Δοκιμάσαμε Libero και Babylino και μας φάνηκαν πολύ πιο κάτω από τις Pampers.

Όσο για τα Lidl , ντρέπομαι που το λέω :oops: , αλλά δεν έχω πάει ποτέ μου σε Lidl! Όλο λέω στον εαυτό μου : "Την άλλη βδομάδα όχι Βασιλόπουλο - Lidl , ρε θύμα dadycool!!" αλλά τελικά η δύναμη της συνήθειας ....

Γενικά επειδή η στιγμή του Super Market είναι μια στιγμή της εβδομάδος που απολαμβάνω εξαιρετικά , μου αρέσει να είμαι σε οικείο περιβάλλον που χαίρομαι να ψωνίζω....

Πρέπει όμως να πάω κάποτε να δω και εγώ τι είναι τούτο το πράμα που μου λένε όλοι.... :) :)

του Λιντλ ειναι cien και η εταιρια αυτη στο εξωτερικο εχει τα καλυτερα προιοντα εγω παντως που του βαζω λιντλ ειναι οι καλυτερες απο πολλες φιρματες και δεν τον πειραξαν πουθενα ουτε τα μωρομαντηλα της cien

Διαφημίσεις

Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΠΑΜΠΕΡΣ.ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΒΡΕΧΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΣ ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΓΟΡΑΣΑ BABYLINO ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΕΓΝΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΞΕΜΕΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΕΣ ,ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ BABYLINO ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΜΠΕΡΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.LIDL ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

as1cCr8kw2B0030NzU1NThkfDAwMDI4NjBqfE1ZIExJVFRMRSBCT1kgSVM.gif

daddycool ετσι ήμουν και εγώ, η πρώτη φορά που πήγα ήταν μόνο και μόνο για να πάρω ένα πακέτο πάνες που μου τις διαφημίζανε τόσο πολύ οι φίλες μου. ΜΠήκα μέσα και πήρα ένα σωρό πράγματα πολύ πολύ πολύ πιο φτηνά από το Βασιλόπουλο. Από τότε μία φορά το μήνα πάω σίγουρα για προμήθειες. Τρόφιμα δεν παίρνω από τα υπόλοιπα όμως τίγκα το αυτοκίνητο κάθε φορά. Δοκίμασέ το μία φορά

Lgpcp3.png

uxqmp3.png

Στα μωρά που έχω δει να δοκιμάζουν διάφορες πάνες, είδα ότι αυτά που δεν είχαν ευαίσθητο δέρμα δεν είχαν πρόβλημα και με την πιο φτηνή πάνα. Χαριτολογώντας λέγαμε ότι, και πλαστική σακούλα να φορούσανε, δεν θα είχαν πρόβλημα. Τα παμπερς έχουν κατηγορηθεί για επικίνδυνες χημικές ουσίες (κάπου στην Greenpeace υπάρχει ένα άρθρο) και θα προτιμούσα να τα είχα αποφύγει. Στη συσκευασία γράφουν ότι είναι ποτισμένα με βαζελίνη ή κάποια λοσιόν και κάποιοι έχουν σοβαρές αντιρρήσεις για τη βαζελίνη.

Αλλά τα κρατήσαμε γιατί δεν μας δημιούργησαν ποτέ πρόβλημα με ερεθισμούς και ήταν πιο λεπτά και δεν κρεμούσαν προς τα κάτω όταν γέμιζαν. Εδώ και λίγους μήνες που χρησιμοποιούμε λιντλ, παρατηρώ ότι ερεθίζεται λίγο αλλά όχι πάντα, μπορεί να φταίει η ζέστη και το έντονο παιχνίδι. Επίσης, δεν είμαι σίγουρη αν συγκρατούν την μυρωδιά των ούρων αλλά τότε με τα πάμπερς, έτρωγε πολύ πιο απλά πράγματα και μπορεί καν να μην υπήρχε μυρωδιά!) Δεν αλλάξαμε τη συχνότητα της αλλαγής (κάπου 3 ώρες πάντα, εκτός αν γεμίσουν νωρίτερα).

Κατά τα άλλα, παίζει ρόλο το σωστό μέγεθος. Μια μεγάλη πάνα αφήνει να τρέχουν τσισάκια από κάτω αλλά συγκρατεί τα κακάκια που φτάνουν ως την πλάτη. Όταν το μωρό μας έκανε κακά μια φορά ανά λίγες μέρες, περίπου προβλέπαμε και της φορούσαμε μεγάλη πάνα, ενώ τις επόμενες 2-3 μέρες φορούσαμε το προηγούμενο νούμερο, μέχρι το επόμενο ... ψάρεμα.

Επειδή δε ήταν αφρατούλα, περνούσαμε μεγάλα διαστήματα που κανένα νούμερο δεν ήταν κατάλληλο (πάντα παίρναμε το επόμενο από τα κιλά μας νούμερο, δεν επιβεβαιώσαμε ποτέ την αντιστοιχία!) και εκεί αλλάζαμε μάρκα για λίγες μέρες, μέχρι που να "γεμίζουμε" το επόμενο νούμερο. Αλλά δεν μας άρεσαν, για να πω την αλήθεια. Και με το λιντλ έχουμε συμβιβαστεί, όχι τόσο για λόγους οικονομίας (αν και είναι τα μισά χρήματα!), όσο για λόγους μεγέθους, γιατί στο 5 είναι πολύ πιο άνετα (και τα πάμπερς πάνε μετά σε πάνα-βρακάκι).

Πλέον η μικρή κάνει τσίσα λίγες φορές και μαζεμένα, οπότε τα λιντλ κρεμάνε πολύ άχαρα και την αλλάζουμε αμέσως αφήνοντας τη με βρακάκι για τις επόμενες ώρες (τα λιντλ έχουν και αυτή τη γραμμή που γίνεται μπλε, όταν βραχούν, οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε διαρκώς αυτοψία).

Ακόμη μια σύγκριση ήταν ανάμεσα σε παμπερς active fit και baby dry. Αν μπορούσα να είχα την απορροφητικότητα του δεύτερου με την μεσούλα του πρώτου (και χωρίς τα χημικά), θα ήταν ιδανικό!

Για το επόμενο μωρό, σκέφτομαι σοβαρά τις πλενόμενες οικολογικές πάνινες.

Συγνώμη για την φλυαρία βραδυάτικα!

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

δε θελω καθολου τα pampers! μου παιζουν τα νευρα. καπου ειχα διαβασει και για ενα εξαιρετικα επικινδυνο υλικο που εχουν αλλα δε μπορω να θυμηθω με τιποτα που...μπορει και να ηταν ραδιο αρβυλα, μη σας παρω στο λαιμο μου...παντως εμεις με τα pampers ειχαμε διαρροες.

χρησιμοποιω τα libero. ειμαι αρκετα ευχαριστημενη...και ειναι και πιο οικονομικα...μου τη δινει οταν μια εταιρεια λογω ονοματος και μονο υπερτιμολογει τα προιοντα της (pampers)

οσο για τα lidl δεν εχω παρει. παντως η μαμα μου χρησιμοποιουσε σερβιετες απο εκει και ηταν μια χαρα. εγω ας πουμε με τις always ειχα προβλημα ερεθισμου αλλα με αυτες κανενα. το λεω γιατι πιστευω οτι σαν προιοντα ειναι καλα...και ειναι και παρομοια....

Λοιπόν, η έκθεση αφορούσε τα "Pampers Baby Dry Mini"

http://archive.greenpeace.org/pressreleases/toxics/2000may152.html

Και μια ελληνική δημοσίευση που έχει αναφερθεί και σε πρόσφατο τόπικ, εδώ στο φόρουμ:

http://www.iospress.gr/mikro2000/mikro20000603.htm

Γενικά το θέμα έχει συζητηθεί σε πολλά τόπιξ.

Sofia_nefeli κουκλί το μωρό σου στην νέα άβαταρ!!

Ενδιαφέροντα , πολύ ενδιαφέροντα τα στοιχεία για τα pampers!!!

Τροφή για συζήτηση :

1. Ποιός ο λόγος που υπάρχει η ουσία στο προϊόν? Μπαίνει επίτηδες ώς πρόσθετο (π.χ. Μικροβιοκτόνο) ? Είναι ανεπιθήμητο παραπροϊον της διαδικασίας παραγωγής των υλικών της πάνας ?

2. Εάν η παρουσία της ουσίας δεν είναι μέρος των συστατικών στεγανότητας - καθαριότητας αλλά είναι ακούσια , τότε δεν είναι πιθανό δυνητικά να ανιχνεύεται και σε άλλες μάρκες , επειδή όπως και να το κάνουμε όλες οι πάνες παρόμοιες είναι?

Επίσης μιλάμε για ένα άρθρο του 2000. Από τότε ξέρετε πόσες αναβαθμίσεις στο προϊόν έχουν γίνει?

Έχει ξανασυζητηθεί στο φόρουμ ως ξεχωριστό τόπικ , όπου θέτεις το ίδιο θέμα, αλλά δεν διάβασα πουθενά ότι η εταιρεία έβγαλε κάποια σχετική ανακοίνωση, οτιδήποτε. Οπότε δεν ξέρω τι να υποθέσω για τις αναβαθμίσεις του προϊόντος.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...