Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

peony, τα αμπιρ φορεματακια τα πηρες απο καπου συγκεκριμενα?

Τωρα που αλλαζουν και οι εποχες δεν ξερω τι να φοραω καθ'οτι κοιλια τεραστια, τα τζιν με ενοχλουνε και τα ποδια μου εχουν μεγαλωσει 1 νουμερο. Αλλα λιγα μαγαζια εχουνε φερει πιο χειμωνιατικα ετσι ωστε να τα ψωνισω κατι να εχω και αφου γεννησω μιας και τον Νοεμβριο τα καλοκαιρινα δεν θα λενε αλλα ουτε και τα φουλ χειμερινα.

Ποσο καιρο ακομα θα την βγαζω με αερινα καλοκαιρινα αμπιρ μπλουζακια ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 424
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Nadine

Nadine 19 δημοσιεύσεις

• Jen.

Jen. 15 δημοσιεύσεις

• naina

naina 14 δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 10 δημοσιεύσεις

3 από αυτά τα πήρα από τη Lola, 1 από το Νaf Naf και είχα και 1-2 από παλιότερα (πρέπει να πω ότι δεν ήταν και φτηνά, γύρω στα 70 - 90 ευρώ το ένα, αλλά τα φόρεσα από Οκτώβριο ως Απρίλιο - αρχές Μαϊου και θα τα φορέσω και φέτος σίγουρα).

Τα μπλουζάκια νομίζω ότι θα σε βγάλουν σίγουρα ως μέσα Οκτωβρίου με ένα πανωφοράκι τύπου βαμβακερή ζακέτα - τζάκετ με κουκούλα από πάνω (άλλωστε, εγώ θυμάμαι ότι ζεσταινόμουν υπερβολικά) και φορμίτσες γυμναστικής ή άλλα παντελόνια εγκυμοσύνης.

Εγώ πήρα προχτές απο τα Λητώ ένα παντελόνι μακρύ πολύ ωραίο καμπαρντινέ με μαλακό ύφασμα στην κοιλίτσα, πήρα και δυο μπλουζάκια με κοντό μανίκι γιατί νομίζω πως θα ζεσταίνομαι οποτε και με μια ζακετούλα θα είμαι μια χαρά

άλλωστε μέσα Οκτώμβρη θα γεννήσω :wink:

Εκάβη, όταν λες site για αγορές ρούχων εννοείς εγκυμοσύνης ή κανονικά;

Εγκυμοσύνης εννοώ (τώρα βέβαια αν έχεις και κανα άλλο καλό με κανονικά ρούχα, πες το μας κι αυτό, χαμένο δε θα πάει :D )

Να σου πω, από κανονικά έχω το http://www.asos.com, αν και δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, όλο το σκέφτομαι μόνο.

Από εγκυμοσύνης, πάλι δεν είχα πάρει, αλλά από όσα είχα δει, το isabella oliver ήταν το κορυφαίο.

Επίσης: http://www.jojomamanbebe.co.uk,

http://www.cravematernity.co.uk,

http://www.funkybumpmaternity.com.

Για πολύ posh μέλλουσες μητέρες:

http://www.blossommotherandchild.com.

Διαφημίσεις

Όλα τα παραπάνω είναι από Αγγλία, γιατί έχω πάντα έναν φόβο ότι αγορές από ΗΠΑ θα κολλήσουν επ'απειρον στο τελωνείο...

Αυτό που τόλμησα πάντως να αγοράσω από το Ίντερνετ - η πρώτη μου αγορά! - ήταν αυτή η τσάντα από αυτό το site:

http://www.happybags.co.uk/products.php?cat=328

Πολύ βολική, δεν μπορώ να πω, και τη διάλεξα ασορτί με το καρότσι.

Άσχετο: Εκάβη είσαι πάλι έγκυος; Έχω χάσει επεισόδια;

Απίστευτα όμορφα τα ρούχα isabella oliver!!!

Μήπως ξέρετε αν τα πουλάνε και πουθενά στην Ελλάδα γιατί μόνο ρούχα αποφεύγω να αγοράσω προς το παρόν από το internet.... :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Είναι όντως ένα θέμα οι αγορές ρούχων απ'το ίντερνετ. Αλλά στη χειρότερη λέω να πάω σε μοδίστρα να μου το προσαρμόσει, αν δε μου κάνει. Τέλος πάντων, κι εγώ στη σκέψη είμαι, δεν το έχω αποφασίσει (πάντως μία μπλουζίτσα από την ιζαμπέλα θα την πάρω που να χαλάσει ο κόσμος :D )

Peony πολύ ωραία τα σάιτ, πάααααρα πολύ ωραία, ευχαριστώ. Και η τσάντα πολύ ωραία.

Ναι, είμαι έγκυος, αν και δεν το έχω ακούσει ακόμη το μωρό, οπότε επιφυλάσσομαι. Από Τετάρτη θα ξέρω περισσότερα :D:D

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω ειμαι στον τεταρτο μηνα .Λεω αυτη την εγκυμοσυνη να την βγαλω με κολαν και φορεματομπλουζακια απο πανω.πιστευω οτι θα ειναι πιο οικονομικα απο τα ρουχα της εγκυμοσυνηςκαι ανετα(αυτο θα το δω βεβαια) στο γιο μου πριν τρια χρονια που ειχα αγορασει πατελονια ειχαν 70 ευρω και δεν μου αρεσαν.εδω εχουμε και πιο λιγες επιλογες.

Τα Mothercare δεν κάλυψαν καμία σας?? :roll::roll:

Εγώ έχω ένα απίστευτο χαμηλοκάβαλο τζήν με μπάσκα απο την 1η μου εγκυμοσύνη το οποίο φοράω ακόμα και τώρα! Δυστυχώς είχα μείνει έγkυος χειμώνα τότενες και δεν μπορώ να φορέσω τα ρουχάκια που φόραγα .. :(

Επίσης απο τα Mothercare έχω αγοράσει πολλά μπλουζάκια .. ίσως τα περισσότερά μου ρούχα να είναι mothercare .. και φυσικά στα Λητώ κορίτσια .. μπορείτε να βρείτε πολλές μάρκες .. εγώ το καλοκαίρι μόλις άρχισαν οι εκπτώσεις τσίμπησα 2 φορεματάκια Ομόρ σε τζιτζί τιμή! :wink:

επίσης εάν έχετε σώμα και κοιλίτσα σαν της Κάτιας Ζιγούλη (και το πορτοφόλι του Σάκη :P:lol: ) μπορείτε να επισκεφτείτε το Babyboom στο Κολωνάκι ..

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕπίσης, εάν έχετε κάποια επίσημη έξοδο όπως πχ κάποιο γάμο όπως έχω εγώ στις 27 το γάμο της κουνάδας μου, μπορείτε να βρείτε σχετικά φθηνά ρούχα στο Piano Nobile στην αρχή της Λ. Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά .. Εγώ τσίμπησα ένα τύπου "Crazy Girl I Looooooove You Crazy Girl I Need You Sooooooooo" φορεματάκι σε έντονο περδικαλί με κάτι πετρούλες στο λαιμό στην τιμή των 190€ !!

Φυσικά έχει και πιο οικονομικά ρουχάκια ..Α! και για όλα τα μεγέθη κορίτσια!! Ακόμα και για εμάς που έχουμε UK size 18 :wink:

Επίσης και τα Marks & Spencer έχουν όχι εγκυμοσύνης αλλά σχετικά άνετα φορεματάκια ή φορμούλες ακόμα και μπλουζάκια σε σχετικά οικονομικές τιμές ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Λοιπόν...χθες πήγα να δοκιμάσω μια σαλοπέτα που είχα απο την 1η -προ δεκαετίας και πλέον- εγκυμοσύνη...αλλά δεν ανέβαινε με τίποτα στην κοιλιά!!!

Μιας και ούτε πανωφόρι διέθετα πήγα πρωί πρωί στα μαγαζιά για να πάρω μερικά ρουχαλάκια, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μου χρησιμεύσουν και μετά την εγκυμοσύνη έτσι που έχω γίνει...

Πρώτος σταθμός ήταν τα H&M στο Avenue... Εκτός απο μια πολύ εξυπηρετική πωλήτρια δεν βρήκα τίποτα ενδιαφέρον εκεί...Βέβαια μου είπε η κοπέλα ότι το Σάββατο είχαν ορδές εγκύων εκεί που ξεσήκωσαν το μαγαζί κι έτσι εξηγείται φυσικά ότι τα νούμερα ήταν "σπασμένα" και τα σχέδια περιορισμένα...Δεν ξέρω αν εγώ εχω περίεργο σώμα τελικά, αλλά τίποτα δεν μου έστρωνε καλά, εκτός απο ενα παντελόνι με μπάσκα που τελικά αγόρασα...Επιφυλάσσομαι πάντως για μια δεύτερη επίσκεψη, Παρασκευή αυτή τη φορά που κάνουν και τις παραλαβές, μήπως βρω τίποτα παραπάνω αφού αργά ή γρήγορα θα φέρουν και περισσότερα εποχιακά (διότι είχαν περισσότερα καλοκαιρινά ακόμα).

Στα θετικά βέβαια είναι οι τιμές που ήταν - ανάλογα το είδος- αρκετά έως πολύ χαμηλότερες απο αλλού...

Μετά πήγα στα Λητώ...Επίσης πολύ εξυπηρετικές κοπέλες, αλλά στα περισσότερα οι τιμές ήταν πολύ τσουχτερές και οι φόρμες μέτριες (προσωπικά με πολλά ένοιωσα σα φάλαινα). Ενδεικτικά αναφέρω οτι είδα μια φόρμα αθλητική που η τιμή του παντελονιού μόνο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η τιμή δυο σετ μαζί! Τέλοσπάντων μετά απο τα πολλά βρήκα μια ωραία παντελόνα, πολύ ανάλαφρη, που χαλαρά θα την ευχαριστηθώ και μετά...Δεν βρήκα ούτε εκεί κάτι για πανωφόρι, γιατί όπως μου είπαν δεν έχουν παραλάβει ακόμα πολλά χειμερινά...

Στα Mothercare δεν πήγα σήμερα, διότι είχα περάσει απο εκεί τις προηγούμενες μέρες να δω τιμές και θυμόμουν πως πανωφόρια ούτε εκεί είχαν ακόμα, εκτός απο μια χοντρή ζακέτα που το σχέδιό της - επειδή δοκίμασα και στα Η&Μ μια παρόμοια- δεν με κολακεύει καθόλου...Εκεί όμως βρήκα οικονομικές σχετικά μπλουζίτσες που διέθεταν κουμπάκια και για τον θηλασμό, αρα σίγουρα θα με βολεψουν για περισσότερο καιρό. Συνεπώς θα παω σύντομα να πάρω 1-2 τουλάχιστον...

Για πανωφόρι βρε κορίτσια τι να κάνω; Έχετε καμιά ιδέα;

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Να ρωτήσω κάτι μάλλον χαζό? Πανωφόρι εννοείς παλτό? Θα μας χρεαστεί? Γιατί δεν το είχα στο πρόγραμμα...πίστευα μέχρι τώρα ότι κουτσα στραβά αυτά που έχω ήδη θα φοράω με καμιά ζεστή μπλούζα από μεσα για να ζετσαίνεται και η κοιλιά...βλακεία σκέψη ε? :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Ε κάτι δεν πρέπει να έχουμε; Ειδικά εσύ που θα φας όλο το χειμώνα...Οκ όταν εγκυμονούμε ζεσταινόμαστε περισσότερο απ' ότι οι υπόλοιποι, αλλά όσο να 'ναι , αν δεν έχεις ήδη κάτι που να σου κάνει (εγώ π.χ. στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα ενα μπουφάν τεράααστιο -γέννησα Γενάρη- και καλύφθηκα απ' αυτήν την άποψη) δεν πρέπει να φορέσεις κάτι παραπάνω βγαίνοντας έξω; Τώρα που φεύγω 5 το πρωί για τη δουλειά με τρώει το αγιάζι και η υγρασία...Και σκέφτομαι τι θα κάνω αύριο το πρωί με ένα ψιλό ζακετάκι που έχω!!! Μετά που θα πάρω την άδεια (σε 2 βδομάδες) θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά μέχρι Νοέμβρη που γεννάω - θεωρητικά πάντα- δεν θα χρειαστώ κάτι πιο ζεστό για να βγω έξω; Βέβαια εγώ καίγομαι κι απο άλλη άποψη, αφού και μετά τη γέννα αποκλείεται να μου κάνει κάτι απο τα ήδη υπάρχοντα στη ντουλάπα μου...

Πάντως, όπως είπα, μόνο κάτι μακριές πλεκτές ζακέτες βρήκα...Τίποτα πιο ζεστό ή πιο κομψό....Για παλτό δεν το σκέφτομαι γιατί ίσως να παραείναι ζεστό, αλλά σίγουρα θα είναι τεράστιο και η δαπάνη θα παει άχρηστη αφού στοιχίζουν κι αρκετά αυτά...Δεν ξέρω...έχω μπερδευτεί γι' αυτό ζήτησα γνώμες...

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

Χμμμ...έχεις δίκιο...ελπίζω να βρω και να μου κάνει ένα ξεχασμένο τεράστιο μπουφαν που είχα καποτε...σιγά μην πάρω και παλτό εγκυμοσύνης...ούτε που το ξερα ότι υπήρχαν και τέτοια...ευχαριστω για τις πληροφορίες! :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Ίσως αυτές τις ζακέτες που είναι σαν κάπες?Χωρίς κουμπιά δηλαδή,με κόψιμο για το κεφάλι και χέρια?

Έχω δει να φοράνε αλλά δεν ξέρω αν είναι πρακτικά.

Απλώς δεν θα έχεις πρόβλημα με το μέγεθος.

κοριτσια για πανωφορι ριξτε και μια ματια στα benneton.εγω πηρα μια ωραια ζακετα μεχρι το γονατο σε γκρι χρωμα με μοντερνα πλεξη,οχι αυτες με τις πλεξουδες,ειναι ισια και εχει 2 κουμπια μεγαλα που αργοτερα τα ραβεις λιγο πιο μεσα και δεν παει χαμενη.αυτο το σχεδιο ηταν απο τα κανονικα οχι τα εγκυμοσυνης αλλα ειχε μεγαλη φορμα.πηρα το μιντιουμ και ειμαι 86 κιλα.ειχε ακομη ενα παλτο μαυρο παλι στα κανονικα ρουχα που κουμπωνε με τρια κουμπια μεχρι το υψος κατω απο το στηθος και μετα επεφτε σαν φορεματακι φουσκωτο,πολυ βολικο σχεδιο για την κοιλιτσα και μοντερνο.εγω δεν το πειρα γιατι εχω πητ 15/11/08 και πιστευω θα την βγαλω μεχρι τοτε με την ζακετα.(ειναι μαλλινη και χοντρουλα).απο τιμες ενδεικτικα γυρω στα 100 ευρω.

Παιδια εγω παντως εκτος απο ενα Τζην παντελονι και αλλο ενα υφασματινο μαυρο πουτο φορουσα σε επισημες εκδηλωσεις δεν ειχα αγορασει τιποτα αλλο εγκυμοσυνης.. Βολευτηκα με απλα ρουχαλακια με λαστιχο στη μεση τα οποια φορουσα και μεχρι να μου φυγουν τα κιλα και τα οποία τωρα βρισκονται στην ντουλαπα της ξαδελφης μου η οποία ειναι λιγο πιο παχια απο μενα και τα εχει κατευχαριστηθει.. Ετσι δεν πηγε τιποτα χαμενο..

γενικα θεωρω οτι τα ρουχα εγκυμοσυνης ειναι πεταμενα λεφτα.. Αντε να τα φορεσεις σε μια επομενη εγκυμοσυνη και αυτο αν τυχει και μεινεις εγκυος τηνιδια περιοδο και εισαι και στ αιδια κιλα.

Το αλλο που εκανα εγω με φιλες μου ηταν κατι αναλογο με αυτο που κανουμε με τα σχεδον αφορετα μωρουδιστικα μας.. τα περναγαμε η μια στην αλλη.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εγώ είμαι στην αρχή ακόμα. Με τα καλοκαιρινά κάπως τα βόλευα. Ένα μακό φορεματάκι κάπως πιο χαλαρό, καναδυό φουστίτσες με λάστιχο στη μέση και φτάσαμε ως εδώ. Τώρα όμως που άλλαξε ο καιρός και μεγάλωσε και η κοιλίτσα υπάρχει πρόβλημα. Επειδή δεν μου έκανε τίποτα πήρα ένα τζιν εγκυμοσύνης που πολύ μου άρεσε και αργότερα λέω να πάρω κι ένα μαύρο κοτλέ. Πουλόβερ έχω αρκετά από τα φοιτητικά μου χρόνια (μακριά και φαρδιά). Εκεί που αντιμετώπισα πρόβλημα είναι στα πανωφόρια. Τα περισσότερα είναι μεσάτα και δεν κουμπώνουν... Μου είπε μια κοπέλα εδώ στο γραφείο ότι φέτος είναι στη μόδα παλτουδάκια που λίγο πάνω από το στήθος ξεκινάνε πιετάκια και κατεβαίνουν φαρδιά. Έχει λέει στο Zara. Δεν έχω πάει ακόμα, αλλά θα μου άρεσε κάτι τέτοιο. Θα δουλεύω μέχρι τέλος Γενάρη, οπότε θα χρειστώ ρούχα. Επίσης σκέφτομαι να πάρω και κανένα χαριτωμένο φορεματάκι για αργότερα που θα μεγαλώσει κι άλλο η κοιλίτσα.

η μόδα ευνοεί!

κολλάν και μπλουζοφορέματα κορίτσια!

βγαίνει και η εγκυμοσύνη και μετά αν μείνουν κιλάκια αλλά φοριούνται κι αν δεν μείνουν

η μόδα ευνοεί!

κολλάν και μπλουζοφορέματα κορίτσια!

βγαίνει και η εγκυμοσύνη και μετά αν μείνουν κιλάκια αλλά φοριούνται κι αν δεν μείνουν

κολάν εγκυμοσύνης ψάχνω εδώ και πόσο καιρό και κανείς δεν έχει...πήγα mothercare, prenatal, benetton τίποτα...λέω να δοκιμάσω και στο zarra...που αλλού μπορεί να έχουν? :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Απο το Ζαρα τα κολαν καθονται καλα κατω απο την κοιλια. Αλλιως στο mothercare μηπως εχουν φερει?

όχι δεν έχουν φέρει ακόμη...από το zarra εννοείς τα κανονικά κολάν? δεν έχει ειδικά εγκυμοσύνης?

gwggp2.png ISWTp2.png

Ναι, τα κανονικα. Δεν σφιγγουν στην μεση και αμα τα συνδυασεις και με ενα λαστιχο μεσης ( αυτα της εγκυμοσυνης που καλυπτουν την κοιλια - εχει στο mothercare ) δεν κρυωνει και η κοιλιτσα και καθεται και οσο χαμηλα θες. Ετσι εχω βολευτει το τελευταιο διαστημα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...