Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

αυτο λέω και εγω ..όλο τα ίδια φοράω στο γραφείο ....

και εγω ευτυχως βρηκα το παντελονι και τη φουστα με εκπτώσεις :wink:

γιατί με 75 € το jean δε μου φάνηκε φθηνό

0sb2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 424
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Nadine

Nadine 19 δημοσιεύσεις

• Jen.

Jen. 15 δημοσιεύσεις

• naina

naina 14 δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 10 δημοσιεύσεις

αχ κοριτσια κι εγώ εδώ και 10 μερες έχω κάνει κοιλιά εγκύου! Ξαφνικά - λες και κοιμήθηκα χωρίς κοιλιά και ξύπνησα με εγκυμοσύνης! Τα ρούχα μου, μου κάνουν βέβαια (3 κιλά εχω πάρει μέχρι και τις 12/2 οιυ με ζύγισε πάλι ο γιατρός) αλλά δε φοράω τίποτα απο αυτά πια γιατί όταν κάθομαι νιώθω να με πνίγουν! οπότε τα παλιά μου ρόύχα ενδύκνοντε μόνο για ορθοστασία! χαχαχαχ

Πήγα πριν μια εβδομάδα στο πολυκατάστημα ΛΗΤΩ και πήρα ενα φορεμα κι ενα παντελόνι εγκυμοσύνης κι ενα μπλουζοφόρεμα κι από εκείνη τη μέρα ή το ένα θα φοράω ή το άλλο! σε λίγο θα με κοροιδεύουν στο γραφείο με τα ίδια ρουχα μέρα παρα μέρα! Τι να κάνω όμως, είναι πολύ άνετα! Τα ρούχα στο λητώ νομίζω ήταν΄σχετικά φτηνα, ίσως φταίνε και οι εκπτώσεις αλλά εγώ για αυτα που σας είπα έδωσα 75 ευρώ κι είναι πάρα πολύ ωραία - θα τα φορούσα δηλαδή κι ας μην ήμουν έγκυος!

Ακριβώς έτσι "έπαθα" κι εγώ..!

Εδώ και 2 εβδομάδες έκανε την εμφάνισή της μια κοιλιά από το πουθενά..!!

Απ' όσο βλέπω, είμαστε και πολύ κοντα στις μέρες, κι εγώ 3 κιλά έχω πάρει μέχρι τώρα.

Πάντως, κορίτσια, εκπτώσεις ουσιαστικές σε ρούχα εγκυμοσύνης δε γίνονται, τουλάχιστον στην επαρχία....!!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Πάντως, κορίτσια, εκπτώσεις ουσιαστικές σε ρούχα εγκυμοσύνης δε γίνονται, τουλάχιστον στην επαρχία....!!

Nadine, εγώ το παντελόνι εγκυμοσύνης το τζην που αγόρασα για αργότερα, είχε μισή τιμή. Επαρχία είμαι. Από 52 το είχαν 26!Ψάξε μήπως βρείς ευκαιρίες! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

αχ κοριτσια κι εγώ εδώ και 10 μερες έχω κάνει κοιλιά εγκύου! Ξαφνικά - λες και κοιμήθηκα χωρίς κοιλιά και ξύπνησα με εγκυμοσύνης! Τα ρούχα μου, μου κάνουν βέβαια (3 κιλά εχω πάρει μέχρι και τις 12/2 οιυ με ζύγισε πάλι ο γιατρός) αλλά δε φοράω τίποτα απο αυτά πια γιατί όταν κάθομαι νιώθω να με πνίγουν! οπότε τα παλιά μου ρόύχα ενδύκνοντε μόνο για ορθοστασία! χαχαχαχ

Πήγα πριν μια εβδομάδα στο πολυκατάστημα ΛΗΤΩ και πήρα ενα φορεμα κι ενα παντελόνι εγκυμοσύνης κι ενα μπλουζοφόρεμα κι από εκείνη τη μέρα ή το ένα θα φοράω ή το άλλο! σε λίγο θα με κοροιδεύουν στο γραφείο με τα ίδια ρουχα μέρα παρα μέρα! Τι να κάνω όμως, είναι πολύ άνετα! Τα ρούχα στο λητώ νομίζω ήταν΄σχετικά φτηνα, ίσως φταίνε και οι εκπτώσεις αλλά εγώ για αυτα που σας είπα έδωσα 75 ευρώ κι είναι πάρα πολύ ωραία - θα τα φορούσα δηλαδή κι ας μην ήμουν έγκυος!

Απ' όσο βλέπω, είμαστε και πολύ κοντα στις μέρες, κι εγώ 3 κιλά έχω πάρει μέχρι τώρα.

Πόσο μηνών είσαι? εγώ έκλεισα τους τρεις και η κοιλιά μου είναι σαν πρησμένη! μάλλον επειδή ήμουν ήδη 10 κιλά πάνω απο το κανονικό θα αργήσει να φανει! ¨:-)) Εμένα αυτές οι κάλτσες με την σιλικόνη γιατί μου πέφτουν??? :shock:

anna75

Διαφημίσεις

Πόσο μηνών είσαι? εγώ έκλεισα τους τρεις και η κοιλιά μου είναι σαν πρησμένη! μάλλον επειδή ήμουν ήδη 10 κιλά πάνω απο το κανονικό θα αργήσει να φανει! ¨:-)) Εμένα αυτές οι κάλτσες με την σιλικόνη γιατί μου πέφτουν??? :shock:

Έκλεισα τον 4ο και μπήκα στον 5ο.

Πήρα κι εγώ κάλτσες με σιλικόνη και επίσης μου πέφτουν..!

Σχετικά με τις εκπτώσεις, βρήκα αρκετά στη μισή τιμή, που όμως, δε θα φοριούνται καλοκαιριάτικα, που θα έχω την κοιλιά μέχρι το στόμα...!!!

Τα ρούχα, που με ικανοποίησαν, δεν είχαν έκπτωση......

:evil::evil::evil:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Έκλεισα τον 4ο και μπήκα στον 5ο.

Πήρα κι εγώ κάλτσες με σιλικόνη και επίσης μου πέφτουν..!

Σχετικά με τις εκπτώσεις, βρήκα αρκετά στη μισή τιμή, που όμως, δε θα φοριούνται καλοκαιριάτικα, που θα έχω την κοιλιά μέχρι το στόμα...!!!

Τα ρούχα, που με ικανοποίησαν, δεν είχαν έκπτωση......

Κλασσική περίπτωση! αυτά που μας αρέσουν θα ανήκουν στην "νέα" κολεξιόν χωρίς έκπτωση πάντα! Τσίου! Αυτά τα σχεδιάκια πως τα βάζεις κάτω απο το κείμενό σου? Επίσης, έχεις φτιάξει παιδικό δωμάτιο ή όχι ακόμη?

:evil::evil::evil:

anna75

καλά ναι ...και εμενα η φούστα και το jean μεχρι Απριλη ..Μάη το πολυ :!: και είναι και πανακρίβου τα εγκυμοσυνης γενικα :!:

κατάλαβα! θα καλοπεράσουμε! όσο σκέφτομαι ότι το καλοκαίρι με τη ζέστη θα είμαστε με τις κοιλιές μέχρι το στόμα!... θυμάμαι το ρητό Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ!

<a href=http://lilypie.com/pic/090219/nHIS.jpg' alt='nHIS.jpg'>bLMYp2.png[/img]

anna75

καλά ναι ...και εμενα η φούστα και το jean μεχρι Απριλη ..Μάη το πολυ :!: και είναι και πανακρίβου τα εγκυμοσυνης γενικα :!:

κατάλαβα! θα καλοπεράσουμε! όσο σκέφτομαι ότι το καλοκαίρι με τη ζέστη θα είμαστε με τις κοιλιές μέχρι το στόμα!... θυμάμαι το ρητό Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ!

:shock::shock::shock::shock:

Το καλό είναι ότι δε θα κινδυνεύει ν' αρπάξει κρύωμα το μωράκι μας...! :wink::wink:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Διαφημίσεις

Για τις κάλτσες σιλικόνης κορίτσια ο γιατρός μου μου είχε πει απ'την πρώτη κιόλας επίσκεψη, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, να μη φοράω, γιατί σφίγγουν το πόδι και παρεμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία του αίματος.

Τώρα βέβαια όλα είναι σχετικα... όπως αισθάνεται κανείς καλύτερα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

zouzounel, εμένα μου απαγόρευσε τα καλτσάκια που είναι μέχρι το γόνατο για τον λόγο που λες, αλλά όχι τις κάλτσες σιλικόνης. Πάντως εμένα ούτε με σφίγγουν, ούτε μου πέφτουν.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 1 month later...

Καλημέρα κι από μένα.

Έχει περάσει καιρός που εχει κάποια να γραψει σε αυτό το θέμα και έπιασε Ανοιξη για τα καλά!!!

Τα νέα που έχω να σας πω είναι πως τα Η&Μ παραμένουν κορυφή στις επιλογές.

Το Σάββατο πήγα και τα σήκωσα!!

Στο Αvenue έχει αρκετά εγκυμοσύνης, αλλά βασικά τα καλύτερα τα βρήκα στον επάνω όροφο που έχει casual γυναικεία, αλλά κορίτσια είναι τα περισσότερα τέλεια για γκαστροπούλες (δεν είμαι αδύνατη, είμαι 170 και 80 κιλά αισίως!!!)

Φέτος μου έκατσαν και δύο γάμοι και δύο βαφτήσεις.... (μέχρι τώρα είχα να πάω σε γάμο και βάφτιση 2 χρόνια...τώρα βρέθηκαν...τεσπα)

Για πιο καλά ρούχα (δεν είμαι του πολύ posh, αλλά κάτι λίγο πιο "αμπιγιέ" τελοσπάντων) στα Η&Μ δε βρήκα κάτι...

Ψώνισα όμως από τα http://www.isabellaoliver.com κάτι πολύ ωραία τοπ που είναι ιδανικά και για θηλασμό, και ένα παντελόνι. Είναι όμως ακριβά. Όχι υπερβολικά αλλά σίγουρα πολύ πιο ακριβά από τα τύπου Zara και Η&Μ...

Περιμενω να μου έρθουν και θα σας πω...

Τέλος πήρα και δύο παντελόνια από το http://www.laredoute.gr. Έχουν πολύ ωραία πραγματάκια και εκεί και όχι ιδιαιτέρα ακριβά.

Αυτά!

Ρούχα ξανά όταν επιστρέψω στα 68κ. για αρχή και στη συνέχεια στα παλιά μου 64... (εύχομαι να μη με προλάβει η επόμενη εγκυμοσύνη στο μεταξύ...)

M9fdp3.png

Διαφημίσεις

http://www.isabellaoliver.com αυτα τα ρουχα μονο στο Avenue υπαρχουν?

επισης ειχε αρκετα απο αυτα που βλεπουμε στην σελιδα?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Πολυ σικατα ρουχα, αλλα συγνωμη που θα το πω, ΟΚ?

Πολυ ακριβο δεν ειναι για μαγαζι στο ιντερνετ? Δινω πολλά χρηματα για ρουχα :oops: συνηθως, αλλά τωρα για λιγους μηνες δεν ξερω...εκτος αν ειναι να παμε καπου ιδιαιτερα, αλλα και παλι ενα φορεματακι αμπιρ απο οποιοδηποτε μαγαζι κανει και το δοκιμαζεις κι ολας :wink:

Λίζα έχεις δίκιο.

Είναι ακριβά για αυτό που προσφέρουν (μονόχρωμα και λίγο βαρετά) αλλά δεν έχει σημασία που είναι στο ίντερνετ...

Επειδή είναι online θα πρέπει να είναι και φτηνά?

Πάντως η αλήθεια είναι πως αν δεν είχα τους γάμους και τα βαφτίσια ούτε εγώ θα τα αγόραζα...

Εγώ όμως δεν ποντάρω μόνο στους άλλους 3 μήνες που μου απομένουν...

Έχω και το θηλασμό που και αυτός χρειάζεται κρουαζέ τοπάκια...και επίσης δεν ευελπιστώ να χάσω τα κιλά που έχω πάρει από τη μια μέρα στην άλλη... Επομένως μέχρι και την άλλη άνοιξη μια χαρά θα τα κοτσάρω! (εμένα έτσι κι αλλιώς το σώμα μου είναι σαν εγκυμονούσας....αδύατα πόδια, καθόλου περιφέρεια, αλλά μπυροκοιλιά και στήθος, και μπράτσο και πλάτη φουλ!

Επομένως....μια χαρά θα φτουρίσουν!!!!!

Και να φτάσω να μου πέφτουν (μακάρι...), δεν νομίζω να μείνω με ένα παιδί στη ζωή μου...

οπότε τα φυλάω και τα ξαναβγάζω σε επόμενη εγκυμοσύνη... (σαν τα αποκριάτικα....χεχε!! :lol: )

M9fdp3.png

Εχεις δικιο οτι τα κρουαζε μπορεις να τα φορεσεις και αργοτερα, θα προσαρμοζονται κιολας...

Για γαμους κλπ παντως κι εγω ειχα και πηρα ενα μεταξωτο φορεμα αμπιρ με 95 ευρω απο τη γειτονια μου, δλδ μην δισταζετε να μπαινετε και σε αλλα μαγαζια η μοδα φετος εχει πολλα φαρδια και βοηθαει :D

η αληθεια ειναι οτι σε πολλα μαγαζια τα ρουχα μας κανουν ...εγω δοκιμαζα και Medium και ημουν οκ ...απλα δεν ξερω πως θα εξελιχθω :oops::lol::lol: οποτε λεω να περιμενω ...μονο ενα φορεματακια aπο ζαρα πηρα για το πασχα ( medium) :wink:

0sb2p3.png

Αγόρασα ένα παντελονάκι τζην από το Mothercare(τσιμπημένη βέβαια η τιμή στα 70€), αλλά στρώνει φανταστικά!!!!!!!!

Και το καλό είναι ότι το λάστιχο δεν είναι μεγάλη μπάσκα, και έτσι μπορείς να το φοράς και αργότερα. Ειδικά ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη, σε κατι εξόδους με μεγάλο ταβερνοφαγοπότι, είναι ωραιότατο και γλιτώνεις από το γνωστό κρυφό ξεκούμπωμα των κουμπιών κάτω απο το τραπέζι για να πάρεις ανάσα!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πήρα επίσης και κάποια παντελονάκια με λάστιχο από μαγαζί αθλητικών, χρώματος μαύρο, που φοριούνται από γυμναστική μέχρι και για βραδυνή έξοδο. Η αδερφή μου που δεν είναι έγκυος, μόλις είδε το ένα, έσπευσε να αγοράσει κι εκείνη.

Γενικά ότι έχω πάρει, μπορώ να το φορέσω και μετά και αύτό είναι καλό για την τσέπη μου!!!!!!! :wink::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...