Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρούχα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Σ' ευχαριστώ πολύ, bp μου..!

Απ' ό,τι βλέπω κολάν και μπλουζοφορέματα είναι πολύ δημοφιλή..!

Όσο για την κοιλιά, έχει πάρει μια ανοδική πορεία, εκτός από το πρήξιμο..!

Όλο εκπλήξεις είναι, η άτιμη..! :lol::lol:

ITKtp2.png

Feiyp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 424
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Nadine

Nadine 19 δημοσιεύσεις

• Jen.

Jen. 15 δημοσιεύσεις

• naina

naina 14 δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 10 δημοσιεύσεις

Μήπως έχετε δει πρόσφατα κάποιο μαγαζί να πουλάει ποντσος?

Ξέρετε αυτά τα μάλλινα η πλεκτά πανωφόρια που τα φοράς όπως οι μεξικάνοι και δεν είναι σώνει και καλά μόνο για εγκυμοσύνη...

Νομίζω ότι μου χρειάζεται...

:roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Είδα στα Αχιλλέας Accessories. Βέβαια το είδα στη βιτρίνα σε λαδί, δεν ξέρω αν έχει άλλα χρώματα. Αν βρεθείς σε κανένα τέτοιο κατάστημα, δεν χάνεις τίποτα να κοιτάξεις :)

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Δεν ξέρω πως τα έβγαλα πέρα τις προηγούμενες 2 φορές (μάλλον είχα περισσότερο χρόνο, χρήμα και αντοχή) πάντως τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα ρούχα εγκυμοσύνης.

Δεν είναι τόσο χρηματικό το θέμα όσο χρόνου και αγνοίας. Δηλαδή δεν ξέρω που να πάω για να πάρω ρούχα που να είναι ωραία (όχι τσουβάλια) και σε καλές τιμές. Δεν έχω χρόνο πλέον να ψάχνω, παλαιότερα πάνω στη βόλτα έβλεπα ένα μαγαζί, έμπαινε και όλο και κάτι φαρδύ και ωραίο έβρισκα και ας μην ήταν αποκλειστικά εγκυμοσύνης). Τώρα όμως δεν συμβαίνει το ίδιο, άλλο να περιμένεις παιδί, άλλο να έχεις ένα και άλλο δυο. Εννοώ έχω μεγαλύτερη κούραση, λιγότερο χρόνο και είναι και δυσκολότερο να τα αφήσω κάπου η' να τα πάρω μαζί μου. Δεν ξέρω αν έχει άλλο θέμα παρόμοιο ανοιχτό αν και έψαξα λίγο ούτε αν επιτρέπεται να γράψουμε μάρκες και μαγαζιά πάντως αν κάποια γνωρίζει για καταστήματα εγκυμοσύνης ή και αλλά που να βρίσκουν όμως ρούχα για έγκυες στην Θεσσαλονίκη (κέντρο και ανατολικά) θα ήθελα να με ενημερώσει έστω και με pm. Προς το παρόν δεν έχω μεγάλη κοιλιά αλλά στο μέλλον ξέρω ότι ενώ θα είμαι παντού αδύνατη θα έχω τεραστία κοιλιά.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Nana υπαρχει ηδη ανοιχτο θεμα εδω

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=613

Γενικα η ευκολη λυση ειναι τα zara που εχουν ειδiκα ρουχα zara for mum μπορει να εχουν λιγα πραγματα αλλα σιγουρα θα βρεις ευκολα ενα καταστημα στη γειτονια σου!!!

Διαφημίσεις

στη θεσσαλονικη στο κεντρο εχει σιγουρα ρουχα εγκυμοσυνης στο prenatal (ακριβουτσικα),στο mothercare (πιο οικονομικα) στη Βενιζελου και τα δυο,επειτα υπαρχουν ενα η δυο μαγαζια στον πεζοδρομο της αγιας θεοδωρας (πολυ περισσοτερο κλασικα ομως,οχι τοσο νεανικα οσο στα αλλα,ιδιως στο μαδερκεαρ εχει ομορφουτσικα)

αλλα

αν κανεις τον κοπο να πας στο ΛΗΤΩ στη Μοναστηριου κοντα στο Grand Hotel Palace,θα παθεις πλακα,εχει τεραστια ποικιλια και διαφορες τιμες :wink:

αλλα

αν κανεις τον κοπο να πας στο ΛΗΤΩ στη Μοναστηριου κοντα στο Grand Hotel Palace,θα παθεις πλακα,εχει τεραστια ποικιλια και διαφορες τιμες :wink:

Συμφωνω και επαυξανω

z1QBp3.png UKB8p3.png

ΣΑΣ ΕΥΑΧΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ 2-3 ΜΠΛΟΥΖΟΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΩ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΚΟΛΑΝ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ MEGA OUTLET (REBECCA BLUE KAI MORE AND MORE). ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Την Παρασκευή -μετά από μια πρωινή κρίση "δεν έχω τίποτα να φορέσω :cry::cry: " και έχοντας διαβάσει πολλά καλά λόγια εδώ, πήρα το δρόμο για το Η&Μ στο Avenue.

Ενθουσιασμός!

Πήρα 2 παντελόνια, 1 φουστάνι πλεκτό, 2 μπλούζες θηλασμού (πολύ σούπερ τις συστήνω ανεπιφύλακτα), 1 μπλούζα απλή όχι εγκυμοσύνης, 1 μπλούζα με τιραντάκι, 2 σουτιέν θηλασμού, 2 ζώνες που καλύπτουν την κοιλιά (τις φοράς μαζί με χαμηλοκάβαλο παντελόνι και δεν σου πέφτει και είναι και η κοιλιά μέσα) και πλήρωσα.....195? :D:D

KbCJp2.pngEYukp3.png

• 1 month later...
Εγω φαίνομουν έγκυος απο την 8η βδομάδα. Δεν με χωραγε τιποτα απο τα ρουχα μου και πηρα άμεσως ρουχα εγκυμοσύνης απο το prenatal που ήταν ΄τελεια και μοντέρνα. Να φανταστεις ειμαι στον 8ο και πήρα μολις 8 κιλά αλλα όλα στην κοιλια. Προτεινω ρουχα εγκυμοσύνης λοιπον για να μην ζορίζεσαι ουτε εσύ ουτε το μωράκι

Καλημέρα κι από εμένα! Κι εγώ ζορίζομαι λίγο με τα ρούχα. Βασικά με ενοχλούν τα καλσόν. Είμαι στην αρχή του τέταρτου μήνα και η κοιλιά μου είναι ελαφρώς πρησμένη. Είδα στα mothercare καλσόν με 35 ευρώ?? δεν υπάρχουν πιο οικονομικά? Στα prenatal ειναι καλύτερα? δεν έχω πάει να δω. Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνετε καταστήματα που να έχουν λίγο πιο΄καλά ρούχα για εγκύους, γιατί η αδελφή μου βαφτίζει το μωράκι της σε δύο μήνες και θα ήθελα να χωράω σε κάτι όμορφο και ανάλογο της περίστασης.

Ευχαριστώ πολύ πολύ,

Άννα

anna75

Άννα με το καλό το μωράκι σου. Τα Omor έχουν ρούχα για τέτοιες περιστάσεις. Έχουν ιστοσελίδα στο internet για να δεις που μπορείς να τα βρείς. Ελπίζω να βοήθησα

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Άννα με το καλό το μωράκι σου. Τα Omor έχουν ρούχα για τέτοιες περιστάσεις. Έχουν ιστοσελίδα στο internet για να δεις που μπορείς να τα βρείς. Ελπίζω να βοήθησα

Σ' ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο ήθελα!! από τιμές τι λένε?

anna75

Διαφημίσεις

Νομίζω πως είναι τσιμπημένες αλλά σκέψου πως αν δεν ήσουν έγκυος κάτι σε τουαλετο-ειδές θα διάλεγες που θα σου πήγαινε περίπου τόσο.

Σωστό αυτό που λες, σχετικά με τα καθημερινα ρούχα, κολαν κλπ, τα prenatal έχουν καλυτερες τιμές από τα mothercare? ξέρεις κάποιο άλλο μαγαζι να μου συστήσεις που να έχει ποικιλια και λογικές τιμές?

anna75

Για τα καθημερινά ρούχα, εγώ πήρα ένα παντελόνι από τα mothercare και ένα omor από τα ΛΗΤΩ. Τα ΛΗΤΩ στον Κηφισσό έχουν μεγάλη ποικιλία και αρκετές μάρκες. Τώρα για οικονομικά, εγώ προσωπικά δεν έχω δει πουθενά οικονομικά ρούχα εγκυμοσύνης, αν και τώρα είναι ευκαιρία να πας όσο έχουν εκπτώσεις. Αν και εκπτώσεις έχουν τα χειμερινά και εσύ τώρα θα χρειαστείς πιο ανοιξιάτικα. Για τα prenatal έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Μπορείς επίσης να αγοράσεις κανονικές φόρμες, απλά θα αλλάξει το νούμερό σου. Εγώ αυτό έκανα από ένα σημείο και μετά. Μπλούζες κ.λπ δεν χρειάστηκα. Επίσης επειδή παραπάνω λες για καλσόν, θεωρώ πως δεν θα σε βολεύει για πολύ ακόμα. Γιατί δεν στρέφεσαι στις κάλτσες με σιλικόνη? Νομίζω είναι καλή επιλογή και δεν χρειάζεσαι "καλσόν εγκυμοσύνης" που εκτινάσει την τιμή στα ύψη!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Για τα καθημερινά ρούχα, εγώ πήρα ένα παντελόνι από τα mothercare και ένα omor από τα ΛΗΤΩ. Τα ΛΗΤΩ στον Κηφισσό έχουν μεγάλη ποικιλία και αρκετές μάρκες. Τώρα για οικονομικά, εγώ προσωπικά δεν έχω δει πουθενά οικονομικά ρούχα εγκυμοσύνης, αν και τώρα είναι ευκαιρία να πας όσο έχουν εκπτώσεις. Αν και εκπτώσεις έχουν τα χειμερινά και εσύ τώρα θα χρειαστείς πιο ανοιξιάτικα. Για τα prenatal έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Μπορείς επίσης να αγοράσεις κανονικές φόρμες, απλά θα αλλάξει το νούμερό σου. Εγώ αυτό έκανα από ένα σημείο και μετά. Μπλούζες κ.λπ δεν χρειάστηκα. Επίσης επειδή παραπάνω λες για καλσόν, θεωρώ πως δεν θα σε βολεύει για πολύ ακόμα. Γιατί δεν στρέφεσαι στις κάλτσες με σιλικόνη? Νομίζω είναι καλή επιλογή και δεν χρειάζεσαι "καλσόν εγκυμοσύνης" που εκτινάσει την τιμή στα ύψη!

Κι εγώ πήρα ένα τζιν από τα mothercare με μπάσκα. Έχεις δίκιο για τις τιμές. Πραγματική εκμετάλλευση στα πάντα. Βασικά θα ήθελα ρούχα και για την δουλειά (ανοιξιάτικα κλπ) τύπου κολάν φορεματάκι ή κάτι τέτοιο, γενικά casual Κι ευκολοφόρετα. Στα Λητώ δεν έχω πάει, μόνο από το Internet ο,τι έχω δει. Αφού έχει τα omor που μου είπες θα τα επισκεφτώ σύντομα!

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση. Έχεις να μου προτείνεις καταστήματα για τα παιδικά έπιπλα? Ψάχνω ΄κούνια σε λευκό χρώμα, έχω δει μια (humphrey) στα Mothercare που μου αρέσεις περισσότερο από όλες και κάποιες στα Ήρα και στα Lapin αλλά μου φαίνονται πολύ κλασσικές και ψιλοακριβές? Τι λες κι εσύ?

anna75

Κολάν εγκυμοσύνης πήρα απ' τα Η&Μ 12 ευρώ νομίζω τα δύο, είναι 60 den και επειδή πήρα XL ήταν αρκετά μακριά, οπότε τα έραψα στο κάτω μερος και τα έκανα καλτσόν. :D Με βόλεψαν πααααρα πολύ. Έχει και άλλα ρουχα εγκυμοσύνης στα Η&Μ, αν και προσωπικά δε με ενθουσίασε τίποτε αλλο.

Από φορεματάκια βρήκα αρκετά στο Λητώ, μάλιστα έχουν εκπτώσεις 60% σε μερικά και πήρα 2-3 με λιγότερα από 30 ευρώ το καθένα. Στα prenatal πήρα το χειμωνα ένα τζιν με μπασκα, αλλά κατα τ άλλα δεν εχω βρει τίποτα το ιδιαίτερο (άσε που είναι πανάκριβα και ακόμα και με τις εκπτώσεις δε βρίσκεις νουμερα στα χειμωνιάτικα, σου πασάρουν την καινούρια ανοιξιάτιaκή συλλογή με κανονικές τιμές βεβαια).

Ευτυχώς δεν πήρα πολλά κιλά και μου κάνουν τα ελαστικά φορεματάκια που είχα πριν την εγκυμοσύνη, επίσης κάποια φορεματάκια με φαρδιά φόρμα βρήκα σε μαγαζιά με κανονικά ρούχα. Α και φορμίτσες απ' το Ζara, μια χαρά τη βόλεψα! :D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Κολάν εγκυμοσύνης πήρα απ' τα Η&Μ 12 ευρώ νομίζω τα δύο, είναι 60 den και επειδή πήρα XL ήταν αρκετά μακριά, οπότε τα έραψα στο κάτω μερος και τα έκανα καλτσόν. :D Με βόλεψαν πααααρα πολύ. Έχει και άλλα ρουχα εγκυμοσύνης στα Η&Μ, αν και προσωπικά δε με ενθουσίασε τίποτε αλλο.

Από φορεματάκια βρήκα αρκετά στο Λητώ, μάλιστα έχουν εκπτώσεις 60% σε μερικά και πήρα 2-3 με λιγότερα από 30 ευρώ το καθένα. Στα prenatal πήρα το χειμωνα ένα τζιν με μπασκα, αλλά κατα τ άλλα δεν εχω βρει τίποτα το ιδιαίτερο (άσε που είναι πανάκριβα και ακόμα και με τις εκπτώσεις δε βρίσκεις νουμερα στα χειμωνιάτικα, σου πασάρουν την καινούρια ανοιξιάτιaκή συλλογή με κανονικές τιμές βεβαια).

Ευτυχώς δεν πήρα πολλά κιλά και μου κάνουν τα ελαστικά φορεματάκια που είχα πριν την εγκυμοσύνη, επίσης κάποια φορεματάκια με φαρδιά φόρμα βρήκα σε μαγαζιά με κανονικά ρούχα. Α και φορμίτσες απ' το Ζara, μια χαρά τη βόλεψα! :D

ευτυχώς μας βολεύει αυτή η μόδα. Κι εγώ πήρα ένα ωραίο μακό φόρεμα σε σκούρο φούξια από το Ζάρα με 19 ευρώ! Κάτι μου λέει πως πρέπει να επισκευθώ τα Λητώ σύντομα! :-))) σ' ευχαριστώ για την πληροφόρηση, αν έχεις να συστήσεις και κάτι για παιδικό δωμάτιο...

Σε ποιο μήνα είσαι?

anna75

Να είσαι καλά, με το καλό το μωρό σου!

Διανύω τον 8ο μήνα αυτη τη στιγμή, καλομελέτα κι έρχεται που λένε!

Για το παιδικό δωμάτιο ριξε μια ματιά στην ενότητα "οι πρωτες αγορες" εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewforum.php?f=35

θα βρεις πααααρα πολλές ιδέες, τα κορίτσια έχουν φοβερή φαντασία!

κι εγώ τις συμβουλές τους ακολούθησα. Απλά πρέπει να αποφασίσεις τι θες πρώτα απ' ολα, κουνια που να γινεται και κρεββατάκι, κούνια και μόνο κούνια, με χρώματα... χωρίς.... αλλιώς θα χαθείς.

Εγώ παρήγγειλα κρεββατάκι και συρταριέρα απ'το babynet στη Μεταμόρφωση (έχει και site: http://www.babynet.gr αν θες να δεις), έχει πολλά σχέδια και όχι μόνο τις κλασικούρες που έχουν τα άλλα καταστήματα.

Υπομονή να έχεις και κουράγιο για ποδαρόδρομους!

:D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

εγω πάντως δε χωραω σε κανένα παντελονι και φούστα :lol::lol:

στις μπλούζες είμαι οκ ..και τα φουστανακια που είχα :!:

όλη τη βδομάδα τη βγάζω με 1 jean εγκυμοσυνης που αγόρασα :lol: και μια φουστιτσα απο τα prenatal

0sb2p3.png

Καλημέρα κι από εμένα! Κι εγώ ζορίζομαι λίγο με τα ρούχα. Βασικά με ενοχλούν τα καλσόν.

Αννα, ε........όχι και να πάρεις αυτά τα πανάκριβα καλσόν των 35€!!!!!!!!!Μα τους κλέφτες!!!! :mad: Να σου πώ τί έκανα εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη!Φορούσα καλτσοδέτες. Από αυτές που έχουν σιλικόνη και στέκονται ψηλά χωρίς να πέφτουν . Ήταν υπέροχες και δεν με ενοχλούσαν καθόλου!

Όταν ήθελα να φορέσω χοντρό καλσόν, έκοβα με το ψαλίδι το λάστιχο λίγο και έτσι δεν με ενοχλούσε! :wink:

Εγώ τώρα που μπαίνω στον τρίτο και με ενοχλούν τα στενά παντελόνια,αγόρασα 2 παντελόνες με λάστιχο από αθλητικό μαγαζί που όμως φοριούνται από πρωί μέχρι και για βράδυ. Δεν φαίνονται για αθλητικές γιατί δεν έχουν κανένα αθλητικό σήμα. Εχουν λάστιχο φαρδύ στη μέση και κάνουν μέχρι και για το τέλος, μια που είναι ελαστικά και μαλακά. Προς το παρόν φοράω και κάποια παντελόνια που μου κάνουν και δεν είναι σφικτά στη μέση. Το τζήν εγκυμοσύνης που αγόρασα, δεν μπορώ να το φορέσω ακόμα, γιατί είναι όταν θα έχω κοιλιά!

Ελπίζω να σας έδωσα ιδέα! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

αχ κοριτσια κι εγώ εδώ και 10 μερες έχω κάνει κοιλιά εγκύου! Ξαφνικά - λες και κοιμήθηκα χωρίς κοιλιά και ξύπνησα με εγκυμοσύνης! Τα ρούχα μου, μου κάνουν βέβαια (3 κιλά εχω πάρει μέχρι και τις 12/2 οιυ με ζύγισε πάλι ο γιατρός) αλλά δε φοράω τίποτα απο αυτά πια γιατί όταν κάθομαι νιώθω να με πνίγουν! οπότε τα παλιά μου ρόύχα ενδύκνοντε μόνο για ορθοστασία! χαχαχαχ

Πήγα πριν μια εβδομάδα στο πολυκατάστημα ΛΗΤΩ και πήρα ενα φορεμα κι ενα παντελόνι εγκυμοσύνης κι ενα μπλουζοφόρεμα κι από εκείνη τη μέρα ή το ένα θα φοράω ή το άλλο! σε λίγο θα με κοροιδεύουν στο γραφείο με τα ίδια ρουχα μέρα παρα μέρα! Τι να κάνω όμως, είναι πολύ άνετα! Τα ρούχα στο λητώ νομίζω ήταν΄σχετικά φτηνα, ίσως φταίνε και οι εκπτώσεις αλλά εγώ για αυτα που σας είπα έδωσα 75 ευρώ κι είναι πάρα πολύ ωραία - θα τα φορούσα δηλαδή κι ας μην ήμουν έγκυος!

Gxp7p3.png yBZjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...