Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απαραίτητες αγορές: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ;

Recommended Posts

ειναι αγορακι και ειδικα τις πρωτες μερες στο σπιτι εβαζα καθε 2 μερες πλυντηριο ,ασε το σιδερο ,δραμα!

...........ειχαμε πολλα ατυχηματα το βραδυ ,τσισακια απο πανω μεχρι κατω . ......αλλα οπωσ και να εχει καθε βραδυ μετα το μπανιο του, του αλλαζω τα ρουχαλακια του

Κάθε 2 μέρες πλυντήριο; Πλάκα κάνεις!

Πώς το γεμίζεις; Κι εγώ γεννάω τον Ιούνιο και έχω πάρει προς το παρόν 1 7αδα αμάνικα ζιπουνάκια και 1 7αδα κοντομάνικα. Από φορμάκια 5-6 για 0-3 μηνών και τέλος.

Ζακετάκι δεν θυμάμαι αν παρήγγειλα χθες. Αμφιταλαντευόμουν και γιατί δεν ήξερα αν θα μου χρειαστεί καλοκαιριάτικα.Θα έχει ζέστη...

Κουβερτούλες αγκαλιάς, σεντόνια και ο,τι έχει σχέση με κούνια δεν έχω πάρει τίποτα απολύτως. Ελπίζω να μπορέχω να πάω αυτή την εβδομάδα να πάρω γιατί περναει ο καιρός.

Να πω την αλήθεια, και εγώ άκουγα αυτά για τα πλυντήρια ανά 2 ημέρες και είχα φρικάρει - ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ, ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ:?:-?

Η Δανάη γεννήθηκε τέλος Μαίου. Είχα πάρει από 2-3 εξάδες κοντομάνικα και μακρυμάνικα φορμάκια, κόντρα ότι μου άρεσε και κράτησα από τα ρουχάκια που της έφεραν στο μαιευτήριο. Την άλλαζα κάθε βράδυ μετά το μπάνιο και ενίοτε μέσα στην ημέρα, τουλάχιστον 1 φορά, αν χρειαζόταν π.χ. διαρροή από την πάνα, εμετός, γουλίτσες κλπ. Έβαζα πλυντήριο κάθε 5 ημέρες περίπου, τα ρούχα και τις πετσέτες, που άλλαζα κάθε 2-3 ημέρες.

Ο Ερμής γεννήθηκε τέλος Αυγούστου και ακολούθησα την ίδια τακτική. Μετά το εξάμηνο, έπλενα μαζί τα ρούχα των 2 παιδιών, ένα σκούρα και ένα ανοιχτά ή λευκά την εβδομάδα συνήθως.

Να σκεφθείς την λύση του στεγνωτηρίου. Είναι εξαιρετικά πρακτικό. Το έχω περίπου 2,5 χρόνια και δεν σιδερώνω, μόνο 2-3 ώρες τον μήνα, τίποτα πολύ τσαλακωμένα και πουκάμισα, φούστες, παντελόνια. Τα δε μωρουδιακά και παιδικά ρούχα που θέλουν απολύμανση, για ευνόητους λόγους, βγαίνουν κούκλα. Δίπλωμα και στην ντουλάπα.

Προτίμησα εν ολίγοις να έχω αρκετά ρούχα και να μην βάζω μέρα παρά μέρα πλυντήριο. Για να πω και την πλήρη αλήθεια, έχει βάλει ο Ερμής ροζουλιά φορμάκια που έχει πάει σύννεφο. Αλλά μόνο μέσα στο σπίτι, εντάξει ? Όχι έξω. Ελπίζω να μην έχει θιχτεί θανάσιμα ο ανδρισμός του :lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Να πω την αλήθεια, και εγώ άκουγα αυτά για τα πλυντήρια ανά 2 ημέρες και είχα φρικάρει - ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ, ΤΟ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ:?:-?

Η Δανάη γεννήθηκε τέλος Μαίου. Είχα πάρει από 2-3 εξάδες κοντομάνικα και μακρυμάνικα φορμάκια, κόντρα ότι μου άρεσε και κράτησα από τα ρουχάκια που της έφεραν στο μαιευτήριο. Την άλλαζα κάθε βράδυ μετά το μπάνιο και ενίοτε μέσα στην ημέρα, τουλάχιστον 1 φορά, αν χρειαζόταν π.χ. διαρροή από την πάνα, εμετός, γουλίτσες κλπ. Έβαζα πλυντήριο κάθε 5 ημέρες περίπου, τα ρούχα και τις πετσέτες, που άλλαζα κάθε 2-3 ημέρες.

Ο Ερμής γεννήθηκε τέλος Αυγούστου και ακολούθησα την ίδια τακτική. Μετά το εξάμηνο, έπλενα μαζί τα ρούχα των 2 παιδιών, ένα σκούρα και ένα ανοιχτά ή λευκά την εβδομάδα συνήθως.

Να σκεφθείς την λύση του στεγνωτηρίου. Είναι εξαιρετικά πρακτικό. Το έχω περίπου 2,5 χρόνια και δεν σιδερώνω, μόνο 2-3 ώρες τον μήνα, τίποτα πολύ τσαλακωμένα και πουκάμισα, φούστες, παντελόνια. Τα δε μωρουδιακά και παιδικά ρούχα που θέλουν απολύμανση, για ευνόητους λόγους, βγαίνουν κούκλα. Δίπλωμα και στην ντουλάπα.

Προτίμησα εν ολίγοις να έχω αρκετά ρούχα και να μην βάζω μέρα παρά μέρα πλυντήριο. Για να πω και την πλήρη αλήθεια, έχει βάλει ο Ερμής ροζουλιά φορμάκια που έχει πάει σύννεφο. Αλλά μόνο μέσα στο σπίτι, εντάξει ? Όχι έξω. Ελπίζω να μην έχει θιχτεί θανάσιμα ο ανδρισμός του :lol::lol:

Καταρχήν οφείλω να ομολογήσω οτι τα ονόματα των παιδιών σου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! Εμείς είμαστε πατροπαράδοτοι και όπως αντιλαμβάνεσαι ο μικρός θα πάρει το όνομα του πεθερού μου.

Κατά δεύτερον στεγνωτήριο έχω κι εγώ αλλά σιδερώνω τα πάντα,εκτός από πετσέτες και εσώρουχα. Εμένα γιατί μου βγαίνουν τσαλακωμένα;.....

Τρίτον, αν κατάλαβα καλά, να υπολογίσω 2 φανελάκια την ημέρα; Άρα να πάρω ακόμα μία 7άδα κοντομάνικα ή και αμάνικα. Να πάρω και μακρυμάνικα λες; Από πετσέτες και σεντόνια άλλαζες κάθε μέρα;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κατά δεύτερον στεγνωτήριο έχω κι εγώ αλλά σιδερώνω τα πάντα,εκτός από πετσέτες και εσώρουχα. Εμένα γιατί μου βγαίνουν τσαλακωμένα;.....

Τρίτον, αν κατάλαβα καλά, να υπολογίσω 2 φανελάκια την ημέρα; Άρα να πάρω ακόμα μία 7άδα κοντομάνικα ή και αμάνικα. Να πάρω και μακρυμάνικα λες; Από πετσέτες και σεντόνια άλλαζες κάθε μέρα;

Κοίτα τα προγράμματα που βάζεις και μην βάζεις πάρα πολλά ρούχα μέσα.

Αν υπολογίσεις 2-3 κοντομάνικα την ημέρα, θέλεις 15-20 την εβδομάδα, δηλ. αυτό που σου είπα, κάθε 5-6 ημέρες πλυντήριο. Μακρυμάνικα είχα πάρει 2 εξάδες, είχα το κλιματιστικό ανοικτό λόγω καλοκαιριού και τα φορούσαν. Σεντόνια άλλαζα κάθε 3 ημέρες ή νωρίτερα αν λερώνονταν. Πετσέτες το ίδιο. Είχα πάρει 4-5 σετ σεντονάκια και πετσέτες και ήμουν ΟΚ. Από ρούχα, τα έπλενα όταν έβαζα πλυντήριο.

Όσο για το απαπα, μην λές πολλά και εκτίθεσαι, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πολλές τα είπαν αυτά και μετά τα λούστηκαν.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοίτα τα προγράμματα που βάζεις και μην βάζεις πάρα πολλά ρούχα μέσα.

.....

Όσο για το απαπα, μην λές πολλά και εκτίθεσαι, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Πολλές τα είπαν αυτά και μετά τα λούστηκαν.

1. Δυστυχώς έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα αλλά δεν παίζει να μην τσαλακώνουν. Βέβαια όπως τα βγάζω από το 8κιλο πλυντήριο τα βάζω μέσα. Μπορεί να φταίει κι αυτό....

2. Λες να τρέχω κι εγώ και να μην φτάνω; Ωχ Παναγία μου!...Αυτό όπως λέει και η μαμά μου λέγεται ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ! Χα χα!!!!:lol::lol::lol:

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

1. Δυστυχώς έχω δοκιμάσει όλα τα προγράμματα αλλά δεν παίζει να μην τσαλακώνουν. Βέβαια όπως τα βγάζω από το 8κιλο πλυντήριο τα βάζω μέσα. Μπορεί να φταίει κι αυτό....

Πόσων κιλών είναι το στεγνωτήριό σου ? Αν έχεις 8κιλο πλυντήριο και το φουλάρεις, θα πρέπει να σπας στα δύο τις πλύσεις στο στεγνωτήριο.

Το πλυντήριό μου είναι 5κιλο και το στεγνωτήριο 6άκιλο. Αν βάλω φούλ πλυντήριο, το στεγνωτήριο τα τσαλακώνει. Θα έπρεπε να έχω τουλάχιστον 7κιλο μην σου πω 8κιλο στεγνωτήριο. Την πάτησα ελαφρώς, αλλά δεν πειράζει. Έμαθα και τα προσέχω τώρα. Βέβαια κάποια σετ σεντόνια που έχω από την ΜΠΙΑΝΚΑ τα τσαλακώνει ενώ ότι έχω σε περκάλια τα βγάζει τζετ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κάθε 2 μέρες πλυντήριο; Πλάκα κάνεις!

Πώς το γεμίζεις; Κι εγώ γεννάω τον Ιούνιο και έχω πάρει προς το παρόν 1 7αδα αμάνικα ζιπουνάκια και 1 7αδα κοντομάνικα. Από φορμάκια 5-6 για 0-3 μηνών και τέλος.

Ζακετάκι δεν θυμάμαι αν παρήγγειλα χθες. Αμφιταλαντευόμουν και γιατί δεν ήξερα αν θα μου χρειαστεί καλοκαιριάτικα.Θα έχει ζέστη...

Κουβερτούλες αγκαλιάς, σεντόνια και ο,τι έχει σχέση με κούνια δεν έχω πάρει τίποτα απολύτως. Ελπίζω να μπορέχω να πάω αυτή την εβδομάδα να πάρω γιατί περναει ο καιρός.

Σε ποιο πρατήριο πήγες αν επιτρέπεται;

Στα σπατα ειναι το πρατηριο της 'felicita' ,το τηλεφωνο ειναι 210 6630110

δεν ξερω αν σε βολευει η περιοχη.

Παντως εμενα στο Μητερα δεν μου ειπαν τιποτα για μακρυμανικα εσωρουχακια, εγω παντωσ δεν τα εβαλα καθολου.

επισης καλο ειναι να εχεις ζακετουλα εστω και το καλοκαιρι, παντα χρειαζεται

χα....οσο για το πλυντηριο , στην αρχη οταν τον αλλαζα (δεν ηξερα ...!)

για να τον θηλασω και ενω ηταν καθαρος και ετοιμαζομουνα να του βαλω την πανα του ή μου εκανε στισα ή μου εκανε κακα στις πετσετουλες που του ειχα στην αλλαξιερα μαζι με ζιπουνακια,βλεπεις βιαζομουνα να τον καθαρισω για να τον ταισω, ετσι μου γεμιζε οχι ολοκληροο πλυντηριο αλλα τι να εκανα να τα επλενα στο χερι?icon12.gif

Μπα, μαλλον φταιει το συγκεκριμενο στεγνωτηριο.

Εμενα το πλυντηριο ειναι οκτακιλο και το στεγνωτηριο 7 κιλο.

Προσπαθω να μη φουλαρω το πλυντηριο ωστε να βγαινει συνηθως 7 κιλα, και τα χωνω κατ'ευθειαν στο στεγνωτηριο οπως νά'ναι.

Και το στεγνωτηριο ειναι και της πλακας να φανταστεις! Οτι πιο φτηνο υπηρχε στην αγορα. Μια χαρα τα βγαζει, ετοιμα για διπλωμα.

Καλημέρα σας! Τώρα είδα τις απαντήσεις σας...

Λοιπόν, έχω 8κιλο πλυντήριο και νομίζω 8κιλο στεγνωτήριο. Της Bosch είναι κι απ' οτι κατάλαβα το λάθος μου είναι πως όπως τα βγάζω από το πλυντήριο έτσι τα βάζω στο στεγνωτήριο. Όλα, μηδενός εξαιρουμένου...Αλλά βρε κορίτσια αν κάθε στέγνωμα κρατά 2 ώρες μου φαίνεται κουλό να στεγνώνω 4 ώρες ρούχα ενός πλυντηρίου. Να μου πεις έτσι δεν θα σιδερώνω...Θα το δοκιμάσω λίαν συντόμως. Αν όχι σήμερα, αύριο σίγουρα και θα σας πω.

Μία 8κιλη πλύση=2 4κιλα στεγνώματα :wink:

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

• 3 εβδομάδες μετά...
Απο εδώ: www.......gr μας έκαναν δώρο τον μαγικό πίνακα. Είναι ένας όμορφος οδηγός αγορών με έξυπνες και πρωτότυπες επιλογές! Για παιδιά που ξεκινούν το σχολείο αξίζει να δείτε και την εργονομική τσάντα !!!

Xμ, ξέρεις είναι λίγο κάπως, τρία μυνήματα, διάσπαρτα στο φόρουμ και σε όλα έχεις να προτείνεις κάτι από το εν λόγω σάιτ .....

Απευθύνεσαι σε ανθρώπους που έχουν ψάξει αρκετά και κάνει μπαμ.... Εγγραφή και την ίδια μέρα 3 μυνήματα που σε όλα αναφέρεις το σάιτ αυτό. Και το χόμπυ σου είναι sales.

Όσο για τον τίτλο του μυνήματός σου, τον αφήνω ασχολίαστο.

Η διαφήμιση απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στο edit admin στο οποίο βρήκαμε καταπληκτικές τιμές σε όλα τα προϊόντα και ιδιαίτερα σε καροτσάκια Peg-perego και chicco . Καθώς και στο bebe-shop.gr το οποίο είναι αδερφικό του site .

• 5 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κι από μένα

Γεννάω τον πιτσιρίκο μου τέλος Οκτωβρίου και δεν έχω ιδέα τι να ψωνίσω για εκείνη την εποχή.

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει σε ότι αφορά ζιπουνάκια, φορμάκια, ζακετούλες, κουβερτούλες κλπ?

Εκτός από το Jumbo έχετε καμιά ιδέα για οικονομικά, αλλά και καλής ποιότητας ρουχαλάκια?

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Ηρθες για να με τρελάνεις!!! 19/10/2011

Καλησπέρα κι από μένα

Γεννάω τον πιτσιρίκο μου τέλος Οκτωβρίου και δεν έχω ιδέα τι να ψωνίσω για εκείνη την εποχή.

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει σε ότι αφορά ζιπουνάκια, φορμάκια, ζακετούλες, κουβερτούλες κλπ?

Εκτός από το Jumbo έχετε καμιά ιδέα για οικονομικά, αλλά και καλής ποιότητας ρουχαλάκια?

έχουν κ τα ζαρα από οτι μου έχουν πει!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Καλησπέρα κι από μένα

H&M, δες σε καμιά βιοτεχνία.

Εγώ πάντως ψώνισα το 95% μέσω ίντερνετ (ebay, amazon)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

H&M, δες σε καμιά βιοτεχνία.

Εγώ πάντως ψώνισα το 95% μέσω ίντερνετ (ebay, amazon)

Πολύ καλή μαθήτρια !!!!!!!!!!!!

Κοντεύεις ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα

Παντως κατα την αποψη μου καλα θα ηταν να μην παρεις εσωρουχακια και φορμακια απο τα Jumbo για βρεφακι.Ειναι ολα κινεζικα και ποιος ξερει με τι χρωματα και με τι υφασματα φτιαγμενα.Καλυτερα να παρεις λιγοτερα αλλα μιας μαρκας γνωστης παρα αυτα.Εγω προσπαθησα και εκοψα απο αλλου αλλα τα ρουχακια της ηταν ολα επωνυμα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Λέω τελικά να πάρω καλαθούνα...Τί λέτε;Θα ζεσταίνετε αν κοιμάται κατά τη διάρκεια της μέρας εκεί; Απλά μωρέ για να έχω το μωρό συνεχώς κοντά μου (σαλόνι, κουζίνα).

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες-υποψήφιες μανούλες!!!15-7 ξεκινάνε οι θερινές εκπτώσεις.εγώ γεννάω βέβαια μέχρι 3-2-2012(:P) αλλά θέλω να σας ρωτήσω ως έμπειρες τί μπορώ να αγοράσω στις εκπτώσεις??εννοώ τα "χοντρά"...καρότσι,κούνια....

Mε το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου! Αυτά που πιστεύω ότι μπορείς να αγοράσεις είναι: Κάθισμα αυτοκινήτου απαραίτητα για να μεταφέρεις το μωράκι σου με ασφάλεια από το μαιευτήριο στο σπίτι!

Το καροτσάκι του! Μην σπαταλήσεις μια περιουσία υπάρχουν ωραιότατα της chicco με ποδόσακο κουκούλα βροχής που το χρησιμοποιείς αμέσως μόλις γεννηθεί το μωράκι - αν κ βέβαια το δικό σου θα γεννηθεί χειμώνα οπότε τουλαχιστον για 40 ημέρες μην σου πω και παραπάνω δεν θα το κυκλοφορείς έξω λόγω καιρού! Η καλαθούνα νόμιζω είναι μια άχρηστη αγορά γιατί σε μικρό χρονικό διάστημα την καταργείς! Εγώ χρησιμοποίησα κατευθείαν την κούνια και όλα καλά! Αυτά σου τα λέει μια μικρομάνα με 1.5 μηνών μωράκι και διαμένουσα Καλλιθέα! Να είσαι καλά και όλα να πάνε δεξιά!

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες-υποψήφιες μανούλες!!!15-7 ξεκινάνε οι θερινές εκπτώσεις.εγώ γεννάω βέβαια μέχρι 3-2-2012(:P) αλλά θέλω να σας ρωτήσω ως έμπειρες τί μπορώ να αγοράσω στις εκπτώσεις??εννοώ τα "χοντρά"...καρότσι,κούνια....

κοριτσακι μην σε πιανει φουρια... ειναι λιγο νωρις(θα εισαι 3 μηνων περιπου αν δεν κανω λαθος) κατα την γνωμη μου για αγορες. απολαυσε την εγκυμοσυνη σου παρε πραγματακια γαι εσενα(εξαλλου θα τα χαιρεστε κ οι δυο σας;)) κανε ερευνα αγορας με την ησυχια σου. κ μην σε αχγωνουν οι εκπτωσεις, τωρα ολο τον χρονο βρισκεις καλυτερες τιμες κ προσφορες. ειδικα στα ειδη τα ''χοντρα'' που θελεις κανουν μικρες εκπτωσεις 10-15% συνηθως:evil:

κ στο λεει μια μαμα που το καλοκαιρι του 2009 ημουν στην ιδια φαση με εσενα(γεννησα 30/01/10) κ αγοραζα καλοκαιρινα ρουχαλακια στις εκπτωσεις του Αυγουστου για 3-6 μηνων κ ντρεπομουν να πω οτι τα ηθελα για το αγγεννητο μωρο μου.....μην με περασουν για χαζομαμα!!!!!

να εχεις καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι κ εδω ειμαστε ξανα για συμβουλες!:-P:razz::-P

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

γειά σαϛ ,

έχω τελειώσει τα μεγάλα ψονια για την μπεμπουλα μου, και τώρα ψάχνω σεντονια.. μηποϛ ξέρει καμία σαϛ να μου πει που να πάω και τι ακριβοϛ να παρω! το μωρό θα έρθει τον Σεπτέμβριο.. αν γνωρίζετε οποιαδήποτε καταστήματα ή ακόμα και ηλεκτρονικά καταστήματα...

Σας ευχαριστώ πολύ

PF2hp3.png

Γειά σας κορίτσια!!!!

Είμαι έγκυος με ΠΗΤ 23/9/2011 , λέω σιγά σιγά να αρχίσω

να ψωνίζω ρουχαλάκια για την κορούλα μου!!!:D

Βοηθείστε με όμως γιατί δεν ξέρω, πρέπει να της πάρω χειμερινά

ή καλοκαιρινά , είναι αλλαγή εποχής ο Σεπτέμβρης -αν και όπως το πάει

αν κρίνω και απο τα περισινά , μέχρι αρχές Νοέμβρη θα έχουμε κατακαλόκαιρο!!!!-Να τα πέρω λέτε μισά-μισά και βλέπουμε?

Κι αν τα χειμερινα δεν φορεθούν καθόλου αμαρτία δεν είναι?.....

Τι λέτε καμοιά μανούλα που έχει γεννήσει ίδια εποχή?:-P

γειά σαϛ ,

έχω τελειώσει τα μεγάλα ψονια για την μπεμπουλα μου, και τώρα ψάχνω σεντονια.. μηποϛ ξέρει καμία σαϛ να μου πει που να πάω και τι ακριβοϛ να παρω! το μωρό θα έρθει τον Σεπτέμβριο.. αν γνωρίζετε οποιαδήποτε καταστήματα ή ακόμα και ηλεκτρονικά καταστήματα...

Σας ευχαριστώ πολύ

Nikol πάρε αρχικά 3-5 σεντονάκια μικρά για το λίκνο ή την καλαθουνα που θα χρησιμοποιήσεις το 1ο 3μηνο. Το κρεβατακι θα παει για αργότερα φαντάζομαι , οπότε μη φορτωνεσαι με πολλά πράγματα απο τώρα. Θα σου φέρουν και δώρα εξάλλου. Για το λίκνο δεν χρειάζεται να έχουν λάστιχο, γιατί το μωρό δεν κουνιέται πολυ για να το ξεστρώνει . Για το κρεβατακι καλύτερα με λάστιχο. Μαξιλάρι μετά τον 1ο χρόνο , οπότε μη φορτωνεσαι ολόκληρα σετ . Εγώ ούτε τον σκεπαζω γιατί με τα πόδια του το βγάζει το σεντόνι .

Εμένα μου αρέσουν του mother care , αλλά φυσικά θα βρεις ωραία σε όλα τα μαγαζιά .

Ελπίζω να βοήθησα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...