Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ο μεγάλος μου γιός είναι 3 χρονών και κάτι μηνών και πριν δυο μήνες άρχισε το αριστερό του ματάκι να πρήζεται από κάτω και έβγαλε κάτι σαν κριθαράκι, αλλά εσωτερικό. Ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι είναι χαλάζιο. Μου είπε να του βάζω αλοιφή Tobradex εξωτερικά από το μάτι και απορροφάται λεεί...(μπούρδα Νο1) Το βάζαμε για μια βδομαδα, τελικά άρχισε και το δεξί μάτι.

Πηγαμε λοιπόν σε οφθαλμίατρο. Μας είπε ότι συμβαίνει συχνά στα παιδάκια και δεν χρειάζεται τίποτα. Φεύγει μόνο του. Μόνο αν χειροτερέψει πολύ να βάζω αυτή την αλοιφή εσωτερικά όμως στο μάτι. Και τα γρομπαλάκια που μένουν απορροφώνται από τον αργανισμό σιγά σιγά ή με μικροεπεμβασούλα αν είναι αισθητικό το πρόβλημα.

Τελικά μετά από 1 μήνα σχεδόν φύγανε και από τα 2 μάτια. Ανεβήκαμε λοιπον Αθηνα για διακοπές. Λίγο πριν φύγουμε ξαναπρήστηκε το αριστερό μάτι του. Πήγαμε σε μια οφθαλμίατρο που μας συστήσανε.Μόλις τον είδε μας κατσάδιασε, γιατί αφήσαμε έτσι το παιδί χωρις θεραπεία και μπορεί να πάθαινε ζημιά στους δακρυγόνους πορους και μας έδωσε να του βάζω 3 φάρμακα για 10 μέρες. Εντομεταξύ κατεβήκαμε ξανά σπίτι μας την Κρήτη. Στις 10 μέρες την πήραμε τηλ γιατί δεν είχε φύγει τελείως και μας είπε να συνεχισουμε την θεραπεία για άλλες 5 μέρες και να τον ξαναδει...πράγμα δύσκολο από την Ιεράπετρα...

Μετά από2-3 μέρες άρχισε να πρήζεται και το άλλο μάτι.Πήγαμε λοιπόν σε άλλον οφθαλμίατρο εδώ κάτω. Μας είπε ότι η tobradex πρωι-βράδυ φτάνει και ότι συμβαίνει αυτό στα παιδιά και στη χειρότερη θα πάει να του σπάσει την κυστούλα να φύγει το πύον...(σιγά μη κάτσει...λέμε τώρα!) και ότι δεν είναι και κάτι τραγικό και οι 3 αλοιφές είναι υπερβολή...

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, το ένα μάτι πάει καλύτερα, το άλλο είναι πρησμένο και έτοιμο να πετάξει και αυτό χαλάζιο και μόλις τελείωσε το 15ήμερο για το ένα μάτι αλοιφής, αρχίζει το άλλο 15ήμερα για το δεξί ματάκι...

Έχει κάποιος εμπειρία επί του θέματος...? Γιατί όπως καταλαβαίνεται έχω πελαγώσει!! Καλά μου τα έλεγε ο γυναικολόγος μου για τους γιατρούς: "Βρες ένα γιατρό να εμπιστεύεσαι και ακολούθα τις συμβουλές του κατά γράμμα! Αν πάρεις 2η γνώμη θα μπερδευτείς! Αν πάρεις 3η θα τρελαθείς!!!"

Υ.Γ. Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα...! Ελπίζω να έχετε υπομονή να το διαβάσετε! :roll::wink:

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παρομοιο προβλημα ειχε ο ανιψιος μου και η μητερα μου. Στον μεν ανιψιο (σε προσχολικη ηλικια) το προβλημα λυθηκε μονο μετα απο την χειρουργικη επεμβασουλα (σε νοσοκομειο), στην δε μητερα μου απλα ο οφθαλμιατρος "εσκασε" την κυστουλα αλλα ο πονος ειναι αβασταχτος για να γινει ετσι στην "ψυχρα" σε ενα παιδακι.

Για περαιτερω φυσικα μονο ο γιατρος μπορει να σε καθοδηγησει.

0IBKp3.png JgEip3.png

Ο μεγάλος μου γιός είναι 3 χρονών και κάτι μηνών και πριν δυο μήνες άρχισε το αριστερό του ματάκι να πρήζεται από κάτω και έβγαλε κάτι σαν κριθαράκι, αλλά εσωτερικό. Ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε ότι είναι χαλάζιο. Μου είπε να του βάζω αλοιφή Tobradex εξωτερικά από το μάτι και απορροφάται λεεί...(μπούρδα Νο1) Το βάζαμε για μια βδομαδα, τελικά άρχισε και το δεξί μάτι.

Πηγαμε λοιπόν σε οφθαλμίατρο. Μας είπε ότι συμβαίνει συχνά στα παιδάκια και δεν χρειάζεται τίποτα. Φεύγει μόνο του. Μόνο αν χειροτερέψει πολύ να βάζω αυτή την αλοιφή εσωτερικά όμως στο μάτι. Και τα γρομπαλάκια που μένουν απορροφώνται από τον αργανισμό σιγά σιγά ή με μικροεπεμβασούλα αν είναι αισθητικό το πρόβλημα.

Τελικά μετά από 1 μήνα σχεδόν φύγανε και από τα 2 μάτια. Ανεβήκαμε λοιπον Αθηνα για διακοπές. Λίγο πριν φύγουμε ξαναπρήστηκε το αριστερό μάτι του. Πήγαμε σε μια οφθαλμίατρο που μας συστήσανε.Μόλις τον είδε μας κατσάδιασε, γιατί αφήσαμε έτσι το παιδί χωρις θεραπεία και μπορεί να πάθαινε ζημιά στους δακρυγόνους πορους και μας έδωσε να του βάζω 3 φάρμακα για 10 μέρες. Εντομεταξύ κατεβήκαμε ξανά σπίτι μας την Κρήτη. Στις 10 μέρες την πήραμε τηλ γιατί δεν είχε φύγει τελείως και μας είπε να συνεχισουμε την θεραπεία για άλλες 5 μέρες και να τον ξαναδει...πράγμα δύσκολο από την Ιεράπετρα...

Μετά από2-3 μέρες άρχισε να πρήζεται και το άλλο μάτι.Πήγαμε λοιπόν σε άλλον οφθαλμίατρο εδώ κάτω. Μας είπε ότι η tobradex πρωι-βράδυ φτάνει και ότι συμβαίνει αυτό στα παιδιά και στη χειρότερη θα πάει να του σπάσει την κυστούλα να φύγει το πύον...(σιγά μη κάτσει...λέμε τώρα!) και ότι δεν είναι και κάτι τραγικό και οι 3 αλοιφές είναι υπερβολή...

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, το ένα μάτι πάει καλύτερα, το άλλο είναι πρησμένο και έτοιμο να πετάξει και αυτό χαλάζιο και μόλις τελείωσε το 15ήμερο για το ένα μάτι αλοιφής, αρχίζει το άλλο 15ήμερα για το δεξί ματάκι...

5Aqjp3.png

• 3 months later...

Η κορη μου πριν λιγους μηνες ειχε βγαλει μια κοκκινη γραμμη στο ματι της.Αφου δεν υποχωρουσε πηγαμε στον οφθαλμιατρο και μας ειπε οτι ειναι χαλαζιο.Καναμε θεραπεια και εφυγε.Πριν λιγο ειδα παλι λιγο ροζ κατω απο το ματι της υπαρχει περιπτωσει να ειναι παλι το ιδιο;Δεν δειχνει να την ενοχλει,περα απο λιγη γκρινια που εχει σημερα.Αν ειναι υπαρχει κατι αλλο να κανω για να αποφυγω τα φαρμακα;

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Γεια σου geoste! Δεν μπορώ να σου πω αν είναι όντως χαλάζιο ή όχι, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι το χαλάζιο σαφώς και μπορεί να ξαναεμφανιστεί. Εγώ έχω βγάλει ως τώρα 2 φορές. Την πρώτη μου το αφαίρεσε η γιατρός με νυστεράκι και την δεύτερη το καταπολεμήσαμε με φαρμακευτική αγωγή. Το δικό μου χαλάζιο ήταν σαν σπυράκι στο εσωτερικό μέρος του κάτω βλεφάρου, κοντά στον δακρυικό πόρο. Απ'ό,τι μου είπε η γιατρός μπορεί να εμφανίζεται σε περιόδους που ο οργανισμός έχει λίγο πεσμένο ανοσοποιητικό, είναι κάτι σαν τον έρπη δηλαδή.

Διαφημίσεις

• 2 months later...

ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΕΤΩΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΑΝ ΤΖΕΛ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ

• 2 εβδομάδες μετά...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΑΛΑΖΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ. Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΣΤΑ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΕΝΑ ΧΑΛΑΖΙΟ. ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΑΣΤΑΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΖΕΛ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΜΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΠΟΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ. Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ 1 ΤΕΤΑΡΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ. ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΒΛΕΠΕ ΘΟΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΝΑΡΚΩΣΗΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ. 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΙΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΗΡΕ ΝΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ!! ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΓΩ ΝΑΡΚΩΣΗΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΥΕΣΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ. ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ 2 ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!!!!

Διαφημίσεις

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με ανησυχησες.

Εχουμε κ εμεις χαλαζιο κ βαζουμε τζελ, εδω κ μια βδομαδα ηδη!

Εχω τρελαθει στην σκεψη πως μπορει να πρεπει να χειρουργηθει.

Θα ειχε φυγει ως τωρα λες?

Να ευχηθω περαστικα στο κοριτσακι σου κ να σου πω οτι λυπηθηκα πολυ με αυτα που περασε!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ. ΝΑ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΑΖΑΜΕ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 2 ΦΟΡΕΣ. ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΤΟ 1992. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ

Φυσικα κ θα σου πω εξελιξη...

Πες μου η μικρη κοιμηθηκε για το χειρουργειο?

Και τωρα ειναι κλειστο το ματακι ακομα? Για ποσο?

Εμας ειναι εξωτερικα στο κατω βλεφαρο στην εσωτερικη γωνια.

Η μικρή κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου πρώτα και μετά την πήραν στο χειρουργείο. Επρεπε να κοιμηθεί γιατί γυρίσανε το βλεφαρο το καθαρίσανε και μετά το καυτηριάσανε. Το ματάκι της επρεπε να είναι κλειστό μόνο εκείνη την μέρα και το βράδυ το ανοίγουν. βέβαια όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν γίνεται σε ένα παιδάκι 2,5 χρονών γιατί το κλειστό μάτι του προκαλούσε φοβερό εκνευρισμό. Μόλις της κάνανε την ηρεμιστική ένεση κοιμήθηκε για 3 ώρες με το ματάκι της κλειστό. μόλις ξύπνησε το έβγαλε γι' αυτό και πήραμε αντιβίωση και ξεκινήσαμε την θεραπεία την ίδια μέρα. Βέβαια το θέαμα ενός μωρού με κλειστό και πρισμένο το 1 ματάκι και ανοιχτό το άλλο είναι εικόνες που δύσκολα ξεχνάς. Την άλλη μέρα το πρωί ξύπνησε με το ματάκι της σχεδόν ημίκλειστο και από το απόγευμα άρχισε σιγά σιγά να καλυτερεύει. Δόξα το Θεό μέχρι σήμερα έχει ανοίξει τελείως και συνεχίζουμε την θεραπεία. Α! ξεχασα να σου πω ότι εμάς ήταν πάνω στο βλέφαρο και όταν ο γιατρός βγήκε μας είπε ότι δεν ήταν 1 χαλάζιο αλλά πολλαπλό χαλάζιο. Δηλάδη 1 μεγάλο που φαινόταν και εξωτερικά και 3 μικρά που δεν φαινόντουσαν καθόλου. Οτι άλλο θες στην διάθεση σου. Περιμένω νέα σας

Διαφημίσεις

Καλη μου φιλη να σου πω οτι εμας δειχνει να φευγει σιγα σιγα...

Θα περιμενουμε ως αυριο, για πιο σιγουρα. Θα παμε παιδιατρο κ αν κρινει οτι δεν υποχωρησε οφθαλμιατρο.

Ελπιζω απλα να την γλυτωσαμε.

Θα σε ενημερωσω ξανα.

Ευχομαι τα καλύτερα αλλά δεν χάνεις τίποτα να πας και σε έναν παιδοοφθαλμίατρο έτσι απλά για μια δεύτερη γνώμη. Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι μια επίσκεψη γιατρού. Καλύτερα 2 γνώμες. Περιμένω νέα σας

Ευχομαι τα καλύτερα αλλά δεν χάνεις τίποτα να πας και σε έναν παιδοοφθαλμίατρο έτσι απλά για μια δεύτερη γνώμη. Το μόνο που έχεις να χάσεις είναι μια επίσκεψη γιατρού. Καλύτερα 2 γνώμες. Περιμένω νέα σας

Εχουμε νεα.

Την ειδε ο παιδιατρος κ μας ειπε οτι μαλλον φευγει. Θα συνεχισουμε με το τζελ κ πολυ πολυ αργοτερα το συζηταμε. Ειδε λεει μωρα με πολυ μεγαλυτερα χαλαζια κ δεν δεχτηκε χειρουργειο, ποσο μαλλον λεει για το δικο μας που ουτε καν φαινεται.

Δεν συζηταει να κοιμησουμε το μωρο για να γινει το χαλαζιο.

Αν μεγαλωνοντας σε ηλικια το εχει βλεπουμε λεει.

Αλλωστε λεει μπορει να φυγει.

• 11 months later...

kalispera

o mikros mou ebgale ena spuraki edo kai treis meres sto mati kai pigame simera ston paidoofthalmiatro kai mas eipe oti einai xalazio.mas edose aloifi kai stagones gia na bazoume gia mia bdomada kai eipe oti an den perasei pame gia epembasi :(

kserete eseis kati gia auto einai kati sobaro?

euxaristo ek ton proteron..

line_m123_beg_40_time_1229922000_text_6f20e1ede4f1e1eaeff220eceff520e5e9ede1e9.gif

και γω είχα βγάλει όταν πήγαινα στο δημοτικό και ο γιατρός είχε πει χειρουργείο. Στο 2ο ραντεβού η μαμα μου ανέφερε ότι είχε ξάδερφο τον τάδε γιατρό (που εν τω μεταξύ τον ρώτησε) και αμέσως είπε ότι θα φύγει μόνο του. Έτσι και έγινε, έφυγε από μόνο του μετά από λίγες μέρες.

Κι εγώ έβγαλα τον προηγούμενο μήνα.

Μου έκανε μια ψιλοεπέμβαση στο ιατρείο, (το έσκασε δηλ) και μου είπε πως αν με την αλοιφή και την αντιβίωση δεν φύγει θα πάμε για χειρουργείο. Εφυγε όμως ευτυχώς. Είναι μικρόβιο όπως μου είπε και κάπως το κόλλησα.

Εύχομαι να είναι περαστικό και για τον μικρούλη σας.

932708c9ku0fnaz0.gif

Εγώ είχα μικρότερη πολλά 5-6 στο ένα μου μάτι είχα πάρει αγωγή κ φύγανε....πριν περίπου 6-7 χρόνια έβγαλα ένα το οποίο δεν σπάει κ δεν φεύγει....ο οφθαλμίατρός μου μου είπε ότι αν δεν με ενοχλεί να μην το πειράξω παρα μόνο αν αρχίσει να μεγαλώνει....χαρακτηριστικά μου είπε αν κάτι δεν είναι πολύ αντιαισθητικό ειδικά στα μάτια καλό είναι να μην το πειράζουμε! :rolleyes:

sjCrp3.png

καλημερα και απο εμενα

εχω ενα αγορακι 28μηνων και στις αρχες του γεναρη εβγαλε στο ματακι του κατι ,πηγαμε στοπαιδιατρο μολις το ειδε μας εδωσε σταγονες δεν ειναι τιποτα θα περασει ειναι επειδη τριβει τα ματια του καποια μολυνση. ,μετα 2 εβδομαδες αυτο ειχε γινει διπλασιο ξαναπηγαμε και τοτε μας ειπε οτι ειναι χαλαζιο και μας εστειλε σε οφθαλμιατρο ο οποιος μολισ το ειδε μας ειπε αμεσως χειρουργιο με ολικη ναρκωση . κατι που δεν δεχτηκα εγω ετσι ευκολα για ενα μωρακι 28 μηνων τρομαξα και μονο στην ιδεα. και αποφασισα να τον παω σε αλλο οφθαλμιατρο την ιδια μερα μας εδωσε 2 αλοιφες σε μορφη τζελ ναβαζουμε την μια το πρωι την αλλη το βραδυ και οτι μπορει να αργησει να φυγει ακομα και με την θεραπεια. αυτη την στιγμη 1μιση μηνα μετα το χαλαζιο εχει φυγει εχει μεινει μονο μια κοκκινιλα και ενω δεν παραπονιοταν ομικρος τωρα μου λεει οτι ποναει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...