Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναζήτηση Παιδοφθαλμίατρου-Χαλάζιο


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Η κορούλα μου θα γίνει2 ετών τον Ιανουάριο και ήδη έχουμε κάνει μια επέμβαση για χαλάζιο όταν ήταν μόλις 14 μηνών.Θα ήθελα να πάρω μια 2η γνώμη από κάποιον ειδικευμένο παιδοφθαλμίατρο για το θέμα (την παρακολουθεί ήδη ένας ο οποίος και μας έκανε την επέμβαση).

Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάποιον καλό γιατρό να με βοηθήσει γιατί το παιδί βγάζει κάθε τρεις και λίγο χαλάζια και σκέφτομαι πως μια 2η γνώμη είναι πλέον απαραίτητη.

 

Ευχαριστώ πολύ

Ειρήνη

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Δεν εχω να σου προτεινω παιδοφλαμιατρο, αλλα να σου πω τη δική μου εμπειρία

 

Τώρα ειμαι 30

μεχρι τα τρια εβγαζα και εγώ. Μετα καθόλου. Και 15-17 παρα πολύ συχνά. Επισης πάντα έτριβα τα ματια μου γιατι με φαγουριζαν.

 

Στα 24 αρχισα να μην βλεπω καλά. Διαγνωση κερατοκωνος. Πολυ λεπτος κερατωειδής που κανει σαν κωνο-σπυρί. Εμφανιζεται περιπου στα 17. Το οτι παθαινα λεει τετοιες μολυνσεις επρεπε λεει να βαλει σε υποψιες τον οφθαλμιατρο Κανενας ποτε δεν μου ειχε πει κατι. Αλλες εποχες βεβαια, μεγαλωσα σε επαρχια. Βεβαια ειναι παθηση που δεν μπορεις να κανεις και πολλα για να σταματησεις να επιδινωνεται. Καποιες φορες ειναι και κληρονομική

 

Μπορει η περιπτωση μου να είναι ασχετη αλλα καλά κανεις και ψαχνεσαι. Χρειαζεται συχνος έλεγχος πιστευω και δέτευρη γνώμη πάντα

 

Μπορεί η περιπτωση μου

Link to comment
Share on other sites

έκανε επέμβαση η ανηψιά μου πριν 2 μήνες και έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένοι απο τον γιατρό.είναι στο παίδων αγία σοφία .αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω λεπτομέρειες και να σου πώ.

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

οφθαλμιατρος Βασιλακης

210.9370663

Ελευθεριου Βενιζελου 59-61 Π.Φαληρο

 

Ειναι ο καλυτερος!!!!!

Πηγα τον μικρο μου, ηταν 16 μηνων!!

Ειχε χαλαζιο στην αρχη στο ενα ματι με καποιες σταγονες της παιδιατρου εφυγε! Μετα ομως εβγαλε και το αλλο ματι καναμε την ιδια θεραπεια... τιποτα.

Μας ειπαν οτι ειναι πολυ καλος και πηγαμε!!!! Μας εδωσε μια κρεμα και οδηγιες. Μετα απο αυτο δεν εφυγε μας εδωσε αλλη θεραπεια!!

Τα λογια του ηταν "θα του δωσουμε λιγο χρονο, δεν χρειαζεται να κανουμε επεμβαση, ειναι πολυ μικρο το παιδι, θα δοκιμασουμε κι αλλο τροπο, και αντε παλι λιγο χρονο" κρατησε αρκετους μηνες αυτο....αλλα εφυγε το χαλαζιο

 

Τωρα ειναι 23 μηνων και δεν εχει ξαναπαρουσιαστει........ας τολμησει

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...