Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΟΣ! Αναζήτηση καλού γυναικολόγου στην Κύπρο

ellain

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. ;;;

Απλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ ακριβός και ότι ασχολείτε πολύ με το οικονομικό. Φυσικά μου είπαν ότι είναι πόλύ καλός οπότε θα άξιζε τον κόπο νομίζω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ ακριβός και ότι ασχολείτε πολύ με το οικονομικό. Φυσικά μου είπαν ότι είναι πόλύ καλός οπότε θα άξιζε τον κόπο νομίζω.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Χρεώνει όσο και οι υπόλοιποι γιατροί που έχουν δικές τους ιδιωτικές κλινικές. Δουλεύω και κάνω παρέα με άλλα 5 κορίτσια που έχουν όλες γεννήσει τον τελευταίο 1μιση χρόνο και έχουν όλες πληρώσει περίπου τα ίδια που πλήρωσα και γω πριν 3 χρόνια περίπου. Η μία από αυτές γέννησε στο Μαυρίδη.

Αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι οι μέρες που θα μείνει κάποια κοπέλα μέσα και το δωμάτιο που θα επιλέξει (απλό, σουίτα).

Όχι δεν έχω καταφέρει ακόμα να γίνω μανούλα. Έχω κάποια προβλήματα και δυστυχώς με τον αντιεπαγγελματικό τρόπο που συμπεριφέρεται, πολύ φοβάμαι ότι ίσως να μην με αντιμετωπίζει με τη σοβαρότητα που επιβάλλεται...

yiotagr

ne kali mou ego ime apo to allo site, :) ne efige apo ton Agio Georgio ke 2 mines prin gennisi i gineka mou kai pige stin Iasis mazi me tin poli kali pediatro Agni !!! pantos stin Iasis san proti mas epiria pou gennise eki i gineka mou, figame me tis pio kales entiposeis !!!!!! :)

Ζωή μου..Ψυχή μου..Καρδιά μου..Πνοή μου...!!!Όλος μου ο κόσμος εισαι ...ΕΣΥ !!!

Καλησπερα κι απο μενα στην ομορφη Κυπρο απο Ελλαδα. Εμενα Λευκωσια για 2 χρονια και εμεινα εγκυος οσο ημασταν εκει. Επισκεφτηκα τον Αντωνιαδη μετα απο συσταση φιλης και δεν θα τον αλλαζα με τιποτα. Ειναι φοβερος τυπος, επεξηγηματικος, δεν σε ξεπεταει και οσο για τα χρηματα ειναι σε λογικα πλαισια. Βεβαια να σημειωσω οτι δεν γεννησα κοντα του γιατι στο μεταξυ ηρθαμε Ελλαδα και γεννησα εδω. Ομως επειδη το εψαξα πολυ ειναι μελος του FMF (Fetal Medicine Foundation) του δικου σας Κυπρου Νικολαιδη, που σημαινει οτι εχει ειδικευθει στις προγεννητικες εξετασεις (α και β επιπεδου) και οντως ειναι λεπτομερης και τον εμπιστευσαι με κλειστα ματια. Για 40 ευρω που επαιρνε τουλαχιστον περσι επισκεψη, αξιζει να δοκιμασεις.

Προσωπικα θα σου ελεγα να καταληξεις σε 1-2 γιατρους (οχι περισσοτερους!), να τους επισκεφτεις και σε οποιον σε εμπνευσει μενεις.

Για οποια αλλη πληροφορια στην διαθεση σου

LQvip2.png

Διαφημίσεις

Ellain είμαι κ εγώ από Ελλάδα και ζω Κύπρο. Έχω γιατρό τον Αντωνιάδη, είμαι κ εγώ απόλυτα ικανοποιημένη από ενημέρωση-συζήτηση και εξέταση αν και δεν έχω γεννήσει κοντά του ακόμη.

Μου βρήκε σε μια εξέταση ultra sound ασβεστώματα-αποτιτανώσεις στο στήθος και με υποστήριξε πολυ για να τα αφαιρέσω πριν μείνω έγκυος. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την επέμβαση κ παρ'όλο που δεν έκανε εκείνος την επέμβαση, αλλά ο γενικός χειρουργός του νοσοκομείου, ήταν κοντά μου επειδή του ζήτησα για ασφάλεια. Νομίζω ότι δεν το κάνει καθένας αυτό... Η βιοψία έγινε και τα αποτελέσματα είνια ικανοποιητικότατα. Τώρα είμαι καθαρή να μην κινδυνεύω σε περίπτωση εγκυμοσύνης και φυσικά νιώθω πολύ ελεύθερη!

Κορίτσια, εγώ ανησυχώ. Έχω ήδη επισκεφθεί τρείς γυναικολόγους στην Λάρνακα και έχω απογοητευθεί και από τους τρείς. Ο πρώτος ήταν ψυχρός και απρόσιτος και δεν ένιωθα άνετα μαζί του. Ο δεύτερος με έκανε να νιώθω ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι τα λεφτά. Ο τρίτος με έκανε να αισθανθώ άνετα κοντά του και σαν γιατρός είναι καλός και με πολλή πείρα αλλά είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία και φοβάμαι ότι οι μεθόδοι του ίσως να είναι κάπως αναχρονιστικές. Και πέρα απ'αυτό, μερικές φορές η στάση του μπορεί να είναι κάπως αντιεπαγγελματική (π.χ κάπνισμα στο γραφείο του), ενώ πολλές φορές μου προκαλεί την αίσθηση ότι κάποια πράγματα δεν τα παίρνει στα σοβαρά ή δεν τα χειρίζεται με την λεπτότητα που θα έπρεπε. Είναι λες και απ'τα πολλά που έχει δει τόσα χρόνια στο επαγγελμα, έχει χάσει την ανθρωπιά του.

Θέλω να πάω Λευκωσία, εκεί υπάρχουν πολλοί γιατροί αλλά από τη μια αντιδρά ο σύζυγος μου γιατί είναι μακριά λέει, κι από την άλλη φοβάμαι το οικονομικό. Ο γιατρός μου τώρα χρεώνει 1500 τη γέννα και δε μου παίρνει λεφτά για την επίσκεψη. Έχω ακούσει ότι οι γιατροί στη Λευκωσία χρεώνουν και την επίσκεψη και σου παίρνουν και 4 - 5 χιλιάδες στη γέννα. Πολλοί λένε ότι για τέτοια θέματα δεν πρέπει να υπολογίζεις τα λεφτά. Δεν είναι έτσι όμως. Αν θα φέρω στον κόσμο ένα μωρό, θέλω να μπορώ να του προσφέρω. Αν τα δώσω όλα στην κλινική, τί θα απομείνει;

Απολογούμαι για το τεράστιο μήνυμα. ;Eχω απελπιστεί!!!

xxxxx

Rob τα ίδια νιώθω και γω. Τελευταία μάλιστα επισκέφτηκα ένα γιατρό στη Λευκωσία που όλοι έχουν να πούν ότι είναι πάρα πολύ καλός. Απογοητεύτηκα όμως πολύ μαζί του αφου στο τέλος καταλήξαμε να ακούω εγώ τα προσωπικά του, αντί αυτός τα δικά μου!

Eίμαι σε αδιέξοδο. Τί να κάνω; Πού πρέπει να πάω επιτέλους; Σήμερα ενημερώθηκα σε ένα άλλο topic του forum αυτού, για πράγματα που έχουν να κάνουν με την κατάστασή μου, τα οποία ο γιατρός δε μου ανέφερε καν. Και μιλάμε για σοβαρά πράγματα...

κάθε περίπτωση όμως είναι ξεχωριστή και δεν πρέπει να τα ερμηνεύουμε έτσι πιστεύω. Έχω ακούσει καλά λόγια για το γιατρό Μαυρίδη στη κλινική Ίασις Λευκωσία και θα τον επισκεφτώ και γω σύντομα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εγώ ανησυχώ. Έχω ήδη επισκεφθεί τρείς γυναικολόγους στην Λάρνακα και έχω απογοητευθεί και από τους τρείς. Ο πρώτος ήταν ψυχρός και απρόσιτος και δεν ένιωθα άνετα μαζί του. Ο δεύτερος με έκανε να νιώθω ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι τα λεφτά. Ο τρίτος με έκανε να αισθανθώ άνετα κοντά του και σαν γιατρός είναι καλός και με πολλή πείρα αλλά είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία και φοβάμαι ότι οι μεθόδοι του ίσως να είναι κάπως αναχρονιστικές. Και πέρα απ'αυτό, μερικές φορές η στάση του μπορεί να είναι κάπως αντιεπαγγελματική (π.χ κάπνισμα στο γραφείο του), ενώ πολλές φορές μου προκαλεί την αίσθηση ότι κάποια πράγματα δεν τα παίρνει στα σοβαρά ή δεν τα χειρίζεται με την λεπτότητα που θα έπρεπε. Είναι λες και απ'τα πολλά που έχει δει τόσα χρόνια στο επαγγελμα, έχει χάσει την ανθρωπιά του.

Θέλω να πάω Λευκωσία, εκεί υπάρχουν πολλοί γιατροί αλλά από τη μια αντιδρά ο σύζυγος μου γιατί είναι μακριά λέει, κι από την άλλη φοβάμαι το οικονομικό. Ο γιατρός μου τώρα χρεώνει 1500 τη γέννα και δε μου παίρνει λεφτά για την επίσκεψη. Έχω ακούσει ότι οι γιατροί στη Λευκωσία χρεώνουν και την επίσκεψη και σου παίρνουν και 4 - 5 χιλιάδες στη γέννα. Πολλοί λένε ότι για τέτοια θέματα δεν πρέπει να υπολογίζεις τα λεφτά. Δεν είναι έτσι όμως. Αν θα φέρω στον κόσμο ένα μωρό, θέλω να μπορώ να του προσφέρω. Αν τα δώσω όλα στην κλινική, τί θα απομείνει;

xxxxx

Μην απελπιζεσαι πατριωτακι και ολα γινονται

κατ αρχην να σου πω οτι και εγω πηγα σε διαφορους γιατρους και αντιμετωπισα διαφορε ασχημες συμπεριφορες, αλλα τον γιατρο μου που εχω τωρα τα τελευταια 3 χρονια δεν τον αλλαζω με κανενα, σουν τον συστηνω ανεπυφυλαχτα γιατι καταλαβενω την θεση σου και πιστεψε με ξερω ποσο πολυ εχεις ανακγη την συμπαρασταση και την κατανοηση του γιατρου σου, τα περασα για 3 χρονια που προσπαθουσα να κανω παιδακι. Το οναμα του ειναι Κυριακος Κακουλλης , μας κερδισε απο την πρωτη στιγμη και σαν γιατρος και σαν ανθρωπος, ειναι στην Λευκωσια και αν θελεις παραπανω πληροφοριες στειλε μου πμ.

Ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα σε ολες

Πήγαινα τόσο καιρο στην κλινική 'Λήδρα' στη γιατρό Ζωή Ντόντου και γι αυτό ρωτώ μήπως κάποια έχει πάει για να μοιραστούμε εμπειρίες μπας και είμαι υπερβολική. Βασικά είχα μια βιοχημική εγκυμοσύνη και μετά από αυτό μέσα σε 8 μήνες έμεινα έγκυος και κατέληξε σε ανεμβρυακή κύηση. Έκανα απόξεση πριν δυο μήνες. Αυτή η γιατρός αν και ακούω από κάποιους καλά λόγια, δεν έδωσε καμμία μα καμμία σημασία. Μου είπε συμβάίνουν αυτά και πήγαινε σπίτι σου και θα ξαναμείνεις έγκυος. Πόσο επέμενα εγώ να κάνουμε εξετάσεις να δούμε τι συμβαίνει και τελικά δέχτηκε, κοροϊδεύοντας με κιόλας ότι είμαι υπερβολική. Και καλά ρε κυρία μου τι θες να είμαι αφού έχω ήδη δυο αποβολές; Δεν είναι τίποτα μου είπε σιγά το πράγμα, υπάρχουν και χειρότερα. Έτσι κορίτσια τώρα πήγα για άλλη γνώμη στο Φασουλιώτη. Τουλάχιστο αυτός δε με έβγαλε τρελή που ανησυχώ. Τι να κάνω; Πού να καταλήξω; Πείτε μου εσείς που ίσως έχετε εμπειρία είτε με τη μια είτε με τον άλλο....

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά είμαι απελπισμένη...

Τον παν για εμένα είναι να νιώθεις άνετα με τον/ την γιατρό σου και να του 'εχεις εμπιστοσύνη. Αφού με την Ντόντου αυτό δεν το έχεις τότε να πας εκεί που νιωθεις εσύ καλά. Ξέρεις πόσες εξετάσεις έβαλα να μου γράψει εμένα ο Φασουλιώτης? :-P Ποτέ δεν μου έφερε αντιρρηση:lol:

Τον παν για εμένα είναι να νιώθεις άνετα με τον/ την γιατρό σου και να του 'εχεις εμπιστοσύνη. Αφού με την Ντόντου αυτό δεν το έχεις τότε να πας εκεί που νιωθεις εσύ καλά. Ξέρεις πόσες εξετάσεις έβαλα να μου γράψει εμένα ο Φασουλιώτης? :-P Ποτέ δεν μου έφερε αντιρρηση:lol:

Έχεις απόλυτο δίκαιο.

Δε γίνεται τόση αδιαφορία.

Επειδή βλέπω είναι κι εσένα γιατρός σου ο Φασουλιώτης, μπορείς να μου στείλεις αν επιτρέπεται ένα μήνυμα με την εμπειρία σου; Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη φυσικά σε βοήθησε μέσα από δύσκολη κατάσταση;

Ευχαριστώ για την απάντηση σου...

xxxxx

Η συμβουλή μου είναι να βρεις πρώτα το γιατρό που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα και θα κοιτάξει το πρόβλημα σου με συνέπεια και έπειτα αν στη γέννα το αποφασίσεις, γεννάς και στο Μακαρειο νοσοκομείο που έχει μια από τις καλύτερες μονάδες νεογνών. Μπορείς να ζητήσεις από το γιατρό σου να κάνεις τη γέννα εκεί και να είναι ενεργά παρών λόγω οικονομικού.

Διαφημίσεις

κάθε περίπτωση όμως είναι ξεχωριστή και δεν πρέπει να τα ερμηνεύουμε έτσι πιστεύω. Έχω ακούσει καλά λόγια για το γιατρό Μαυρίδη στη κλινική Ίασις Λευκωσία και θα τον επισκεφτώ και γω σύντομα.

Εγώ σ'αυτή την κλινική πάω αλλά στο γιατρό Αναστασίου. Η νύφη μου στο Μαυρίδη και όντως έχω ακούσει τα καλύτερα.

Δεν γίνεσαι καθόλου αδιάκριτη... ούτως ή άλλος αυτό το σκοπό έχει αυτό το φόρουμ, να βοηθάμε η μία την άλλη μέσα από εμπειρίες. Λοιπόν, αφού γύρισα και εγώ 3 γιατρους στην Λευκωσία και είτε με έχαν κάνει πειραματόζωο με το πρόβλημα προλακτίνης που έιχα είτε δεν μου έδειναν σημασία όταν έλεγα για εξετάσεις ( το ξέρω ότι το ζήταγα νωρίς αλλά κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι δεν πήγαινε καλά) κατέληξα στον Φασουλιώτη. Αυτος μου έλύσε αμέσως με την σωστή δόση των φαρμάκων το πρόβλημα προλακτίνης που έιχα, με έβαλε να κάνω σαλπιγγογραφία και είπε στον άντρα μου να κάνει και κάποιες άλλες εξετάσεις σπέρματος που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μας είχε πει. Καταληξη.... μία σάλπιγγα κλειστή και 60% σπερπάτος οχι καλό. Εν συνεχεία μου λέει, ότι θα μείνω έγκυος και με τα υπάρχοντα προβλήματα αλλά δεν ξέρει φυσικά το πότε. Μπορεί να είναι 2 μήνες , 2 χρόνια, 10 χρόνια. Του λέω ΟΚ δεν μπορώ να περιμένω (ηλικία) πάμε για εξωσωματική. Εδώ ηταν η πρώτη του αντίρρηση... μου λέει δεν σου δίνω τόσες ορμόνες από την αρχή... σε συμβουλεύω σπερματένχυση. ΟΧΙ εγώ ( δεν ήθελα να απογοητευτω) όλο το σόι όμως ΝΑΙ! Να μην στα πολυλογώ την έκανα, πέτυχε με την πρώτη και τώρα έχω δύο αγοράκια 2 χρονών:-P. Ενώ θα μπορούσε να μου πάρει 3000 Ευρώ για την εξωσωματική ήταν υπέρ της άλλης μεθόδου που ήταν 270 Ευρώ. Αρα δεν ειναι φιλοχρήματος! ΑΑΑ και μην ξεχάσω..΄πριν ήταν στην Λύδρας και έφυγε μετά από λίγο που ξεκίνησα να τον βλέπω΄. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, θα νιώσεις πολύ άνετα μαζί του και να του λες ότι σε αποσχολεί, το μονο κακό του είναι ότι προσέχει πολύ... ούτε μέχρι την Πάφο δεν με άφηνε να πάω:rolleyes:. Ελπίζω να βοήθησα. Με ρωτάς εάν θέλεις κάτι άλλο.

• 3 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ. ΨΑΧΝΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ. ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡ. ΜΙΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΕΙ Η ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ; ( ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ 2 ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ , ΚΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΑΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ.!!!ΠΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ. ΨΑΧΝΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ. ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡ. ΜΙΤΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΕΙ Η ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ; ( ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ 2 ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ , ΚΑΙ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΑΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ.!!!ΠΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!

Γεια σου Αναμπελ,

και γω Λεμεσο μενω, και το γιατρο μου τον βρηκα μεσω ενος αλλου φορουμ, αλλα μου τον συνεστησαν και μενα

επειδη εγω θα εκανα εξωσωματικη ηθελα να ειναι και γυναικολογος και εξωσωματικος, οχι μονο εξωσωματικος, για να με παρακολουθει γενικως

ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο μου δεν ξερω αν μπορω να πω ονομα...προσπαθω να βρω που ειναι αυτο το πμ να σου στειλω πληροφοριες :?

που ειναι?οεο?

πσ α! και πετυχα με τη 1η μου και ειμαι πολυ χαρουμενη οποτε θα ακουσεις τα καλυτερα απο εμενα :P

οκ τοτε

Ανδρεας Πανταζης

Κλινικη Πανταζη

στο θα τη δεις απο το δρομο που στριβεις για Μεσα γειτονια!

ειναι πολυ νορμαλ και ηρεμος ανθρωπος, παντα μου απανταει στα τηλ μετα απο λιγο, στη γραμματεια οι κοπελες αψογες, και δεν περιμενω και με τις ωρες :)

εγω ειμαι παντως καταευχαριστημενη, αφου παρακαλουσα να πιασει η εξωσωματικη μου γιατι ηθελα αυτον το γιατρο για γυναικολογο μου!

οτι αλλο θες ρωτα ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ; ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΙ ΑΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΡΟ . ΑΛΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕς ΑΛΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΤΥΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ.

ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ . ΚΑΛΗ ΕΚΒΑΣΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΓΙΑ ΠΕΣ....ΠΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡ;

Αναμπελ

Τον γιατρο που ανεφερες δεν τον γνωριζω γιατι οπως σου ειπα δεν εψαχνα καποιον που ειναι μονο γυναικολογος

εγω πηρα τηλ και σε 3 μερες ειχα ραντεβου, και οταν παω ουτε περιμενω πολυ

να φανταστεις μου ειχαν προτεινει και αλλους αλλα ειχαμε πει με τον αντρα μου αν μας κανει κλικ συνεχιζουμε, ε και μας αρεσε που ηταν απλος και προσγειωμενος, δεν μας αρχισε στα θα θα, επειδη εγω ειχα και μεγαλο φακελο με ιστορικο, ειδε ολες τις εξετασεις προσεκτικα, και πολυ απλα μου εξηγησε τι να κανουμε

γενικα επειδη εγω με την θεραπεια μου αντιμετωπισα και προβλημα με φοβο να την διακοψω, μας πηγε προσεχτικα, τον εμπιστευτηκαμε ε και ειχαμε θετικο αποτελεσμα :-D

το παν σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι τι ενεργεια θα σου βγαλει ο αλλος, εσυ μπορει να πας πχ και να μην σου αρεσει, ολα ειναι σχετικα

ευχαριστω για τις ευχες σου:P αντε με το καλο και με 3 μωρακι!

• 4 εβδομάδες μετά...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΔΡ. ΦΑΣΟΥΛΙΩΤΗ. :PΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!:PΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ:confused: ΑΠΟΡΙΕΣ!!!!!! :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...