TWINMAMA

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  378
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Περισσότερα για την/τον TWINMAMA

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Κ - Κ

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Κυπάρος δίπλα στην πυροσβεστική!
 2. Δώσε προσοχή και σε αυτό που λέει η papagalia, ο δίδυμος αδελφός του άρχισε και αυτός μετά από λίγο καιρό αλλά καταλάβαινες ότι είναι τελείως ψεύτικο γιατί ήθελε και αυτός την προσοχή που προφανώς κατάλαβε ότι δίναμε στον αδελφό του λόγο προβλήματος.

 3. Διαφημίσεις


 4. Ο μικρός μου ξεκίνησε λίγο πρίν τα 4 και μετά λίγο μετά τα 4. Συνεδρίες δεν έκανε αλλά ακολούθησα τις παρακάτω οδηγίες http://www.travlismos.gr/index.jsp?standalonePageID=32 και δεν χρειάστηκε.Λόγοι υπάρχουν πολλοί http://www.travlismos.gr/index.jsp?categoryID=2 εμάς ήταν κυρίως ψυχολογικοί σύμφωνά με την παιδοψυχολόγο που πήγα.
 5. Είχε συμβεί 2 φορές κάτι παρόμοιο στον ένα μου γιό ( Όχι αυτό με την αναπνοή) και όντως με οδηγίες που πήρα από το travlismos.gr και από παιδοψυχολόγο το παιδί πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και τις 2 φορές η κάθε "κρίση" τραυλισμού είχε διάρκεια περίπου 2 μήνες.
 6. Αυτό που έχω να προσθέσω για όσες σκέφτονται να ταξιδέψουν εξωτερικό με το παιδί αλλά χωρίς τον μπαμπά είναι να πάρουν ένα πιστοποιητικό γεννήσεως ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο που να δηλώνει ότι είστε η μητέρα του παιδίου σας!!! Λίγο έλειψε να χάσω το ταξιδάκι. Εγώ έχω κρατήσει το επιθέτο μου και τα παιδιά έχουν πάρει του συζήγου!Ταξιδεύουμε από 1 μηνών και που έτυχε πρίν λίγες μέρες (4,5 χρονών).
 7. Εγώ έβγαζα γάλα από το στήθος πρίν κάνω κάνω καν παιδιά. Μετά από εξετάσεις αίματος βρέθηκα με πολύ υψηλή προλακτίνη που ήταν και ένας από τους λόγους που δεν έμενα έγκυος και έκανα θεραπεία για να ρυθμιστεί καθώς και μαγνητική που βρέθηκε ότι έχω ένα πολύ μικρο αδένωμα στην υπόφυση. Ακόμα όμως και τώρα που τα παιδιά μου είναι 4 χρονών κατά καιρούς βγάζω ακόμα, ειδικά σε περιόδους πίεσης.Τα παιδιά μου τα θήλασα 4 μήνες και αυτό όχι αποκλειστικά.
 8. θα ήθελα να ρωτήσω εάν καμία από εσας¨"κατάφερε" και "πώς" να κρατήσει τα παιδάκια της σε ανάποδο κάθισμα πάνω από 3 1/ 2 χρόνια. Τα αγοράκια μου αρχίζουν και μου κάνουν νερά, θέλουν να βλέπουν μπροστά λένε όπως όλα τα παιδάκια! Εξηγώ βέβαια αλλά δεν βλέπω να τα καταφέρνω για πολύ ακόμα. Τα κάθίσματα μας έχουν προδιαγραφή έως 5 χρονών.
 9. Πολύ χάρηκα με τα νέα σου.!!!! Ελπίζω να βοηθηθούν και άλλες μαμάδες και να απολαύσουν άλλους 9 μήνες με τα παιδάκια τους!
 10. Εμένα μου είχαν κάνει αυτό και πολύ με βόλεψε http://www.mothercare.com/Mothercare-Duo-Aquapod/219630,default,pd.html
 11. Μία από τυχερές στην ατυχία μου....μία σπερματένχυνση, 2 παιδάκια με τον γιατρό Φασουλιώτη στην κλινική ΙΣΙΣ. Εχω γράψει όλη την ιστορία σε άλλο πόστ εδώ για να μην σας κουράζω. Οτι θέλετε εδώ είμαι!
 12. Και πάλι εάν δεν κάνω λάθος, (ας βοηθήσουν και οι άλλες κοπέλες εάν μπορούν) ότι πρέπει να βρεις έναν δικηγόρο στον τόπο της εργασίας. Εμένα ο τόπος διαμονής και εργασίας ήταν ο ίδιος για αυτό δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.
 13. εγώ εάν θυμάμαι καλά την αίτηση για την άδεια λοχείας την είχα κάνει πριν γεννήσω και είχα μαζί μου το χαρτί του γιατρού που έλεγε πότε θα γεννήσω έτσι ώστε να μην έχω να τρέχω μετά την γέννα. Οταν πας θα σου έλεγα να έχει και αντίγραφο απο το ΦΕΚ που να λέει για τον έξτρα μήνα έτσι ώστε να μην σου κάνουν πρόβλημα. Οσο για δικηγόρο στην Θεσ/νίκη δυστηχώς δεν ξέρω να σου πώ. Εγώ είμαι σε άλλη επαρχεία.
 14. Καταρχην με το καλό!!!Εγώ που είμαι εκπαιδευτικός πήγα δικαστικώς. Δεν έχω ακούσει περίπτωση εκπαιδευτικού που να την έδωσαν αλλιώς, αλλά και πάλι δεν έχεις να χάσεις τίποτα να του πας αποφάσεις και να δεις τί θα γίνει. ΑΑΑ και κάτι άλλο το ξέρεις ότι η άδεια λοχείας είναι ένα μήνα πραπάνω εάν δεν κάνω λάθος για δίδυμα ε?
 15. Η δική μου απόφαση βγήκε σε 3 μήνες ( επαρχεία). Νομίζω ότι θεωρείτε σύντομα και είμαστε από τις τυχερές.
 16. Η διαδικασία θα σου πάει περίπου 1200 - 1500 Ευρω. Οσο για τον χρόνο, πας στον δικηγόρο όλα τα χαρτιά που θα σου πει και μετά αναλαμβάνει ο/ η ίδιος/α. Τώρα για το εάν αξίζει... είναι σχετικό ανάλογα την οικογένεια.