Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πατερας μετ'εμποδίων....

giannakisk

Recommended Posts

Μηπως τελικα δεν διαβαζεις εσυ?Τα λαθη ανθρωπινα.Τετοιου ειδους παντα!

Αμ δεν το διαβασα η ηλιθια......αν το ειχα διαβασει δεν θα τον ειχα δικαιολογησει........:evil::evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 245
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω που να το δω? Μονος του το ειπε...

Ετσι οπως περιεγραψε την 'σχεση' του εξ αρχης ηταν καμμενο χαρτι.....οταν διαβασα και παρακατω εφαγα τα λογια μου.......:|

ΥΓ¨Και δεν διαφωνω καθολου φυσικα υπαρχουν γυναικες που ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ στα χερια καποιων καθαρματων.......

Δεν παραπονιεμαι καλα να παθω.Ας προσεχα!Απλα το καταθετω.

Δεν παραπονιεμαι καλα να παθω.Ας προσεχα!Απλα το καταθετω.

.....ρε κοπελα μου......:shock::shock:......:cry:.......δεν εχω λογια......

Κι εγώ την πάτησα μάλλον...

Εκτός από την "μεμονωμένη" σφαλιάρα, έγραψε πως η μαμά του παιδιού μπαίνει στο φόρουμ επίσης...

Και μ' αυτά και μ' εκείνα, κάτι δεν πάει καλά...

Διαφημίσεις

ΟΚ,ειπα μηπως.Οποια και να'ναι παντως,ο κυριος μπηκε στο φορουμ προφανως για να μιλησει και να πει το προβλημα του και ενδεχομενως για να στειλει και το μημυμα του στην μητερα.

Καλα εκανε.

Πιστευω παντως πως εαν λεει αληθεια καποια στιγμη που η μητερα ηρεμησει θα κανει ενα διαλογο μαζι του και θα βρεθει μια λυση για το παιδι.

Αλλιως φιλε μου,δικαστηριο.Μην ξεχνας πως εχεις αναγνωρισει το παιδι και εκτος απο την οποια υποχρεωση εχεις και δικαιωματα,ως πατερας.

Αν μη τι αλλο να υπαρχεις στην ζωη του παιδιου σου.Και αυτο θα πρεπει να το επιδιωξεις εχεις δεν εχεις λεφτα.

Για το παιδι σου προκειται θα τα βρεις.Ολοι τα βρισκουμε και καποιοι ακομα τα χρωσταμε.

ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ?

Διαφημίσεις

Καταρχην να διευκρινησω καποια πραγματα:

Δεν ειμαι ουτε "τελειος" ή καταπληκτικος και στο forum δεν καθησα να γραψω το τι εγινε ουτε για να μου χαιδέψει τα αυτια κανεις ουτε να παρηγορηθω.ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ οπου νομικα θα πρεπει να περιμενω μια δικαστικη αποφαση για να εχω την όποια επικοινωνια με το παιδι..Ο βασικος λογος που εγραψα το τι εγινε ειναι για να ακουσω γνωμες ανθρωπων που εχουν παιδια ,εμπειρια και εχουν ζησει καταστασεις.Επειδη κανω μονιμως αυτοκριτικη για το τι δεν εγινε σωστα και εφτασε η κατασταση ,μηπως και δω πραγματα που δεν βλεπω ειτε στον εαυτο μου ειτε στην ιδια την κατασταση και βρω αλλη λυση εκτος των δικηγορων.

Ο λογος που αναφερθηκα στην μητερα μου ειναι οτι η συμπεριφορα της πρωην μου απεναντι της αλλα και στον πατερα μου ηταν ταπεινωτικη και πιο συγκεκριμενα:

Κατα την διαρκεια των 40 ημερων που μας λενε οι γιατροι οτι πρεπει να μην μπαινοβγαινει κοσμος στο σπιτι, εγω τονισα στους δικους που ειχαν την λαχταρα να δουν το μωρο οτι δεν πρεπει να ερχονται παραμονο οταν μπορουμε και μπορει το μωρο,και τηρηθηκε αυτο.Η μητερα της ομως απο 20 ημερων έπαιρνε το μωρο στο σπιτι της για αρκετες ωρες(το πατρικο της ,το οποιο απεχει απο το δικο μου πατρικο 50 μετρα).Αυτο γινοταν καθε μερα και οχι περιστασιακα.Σε εκεινη την φαση λοιπον εγω εξεφρασα την δυσαρεσκεια μου γιατι όποτε τηλεφωνησε η δικη μου μητερα να δει το μωρο ηταν αδυνατο γιατι στο πατρικο της ειχαν παντα καποια δικαιολογια οτι δεν μπορει να το δει ουτε αυτη ουτε κανενας δικος μου.Οταν λοιπον φτασαμε στις 40 μερες οπου συνηθιζεται να πηγαινει το μωρο στα σπιτια των γιαγιαδων,η δικια μου τηλεφωνησε στην μητερα μου και τις ειπε οτι δεν θα το φερει για πολυ ωρα(το πολυ ενα τεταρτο) γιατι το σπιτι ειναι βρομικο επειδη μερικες φορες ερχεται η αδελφη μου με το σκυλακι της,ρωτησαμε όμως τον παιδιατρο και μας ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα.Μαλιστα οταν πηγαμε στης μητερας μου δεν ειχε παρει πανες μαζι .....(ενω γνωριζει οτι λερωνοννται πολυ συχνα)και αναγκαστηκα να παω να αγορασω προκειμενου να καθησουμε λιγο περισσοτερο απο μιση ωρα..

Θελω να πω οτι ενω εγω τηρουσα τη συμφωνια μας να μην ανακατευονται οι γονεις,,,,αυτη θεωρουσε δεδομενο οτι οι γονεις της μπορουν να ερχονται οποτε θελουν και να παιρνουν το μωρο και στο πατρικο της οποτε θελουν γιατι εκεινο το σπιτι ειναι καθαρο!Πολλες φορες μαλιστα,οταν γυριζα το βραδυ εβαζα πλυντηριο και το περιμενα ως αγα γιανα τελειωσει και να το απλωσω ωστε να εχει ανεση την αλλη μερα και να μην εχει και αυτο και να ειναι ανετη χρονικα και να ξεκουραζεται οποτε δεν θηλαζει....

Σε αυτη την φαση ηταν η διαφωνια μας την επομενη μερα που αποφασισε να απομακρυνθει απο εμενα . Ηδικη μου σταση ηταν να μην αφηνουμε τους γονεις να μας κουμανταρουν γιατι βλεποντας απο αλλους φιλους τα προβληματα που δημιουργουνται ηθελα να το αποφυγουμε.

Θεωρω απαραδεκτο απο μεριας μου αυτο με το να σηκωσω χερι και το διερευνώ με ψυχολογο προκειμενου αν χρειαστει να το αντιμετωπισω.Ομως στη ζωη μου δεν εχω ακουμπησει ουτε μυγα και ειμαι ετοιμος να αναλαβω την οποια ευθηνη για αυτο.

Ποτε δεν εξεφρασα την επιθυμια μου για εκτρωση.......

Στο φορουμ γραφτηκα τον Φεβρουαριο προκειμενου να ενημερωθω για τον ερχομο του παιδιου και τι πρεπει να κανουμε για να ειμαστε οσο τον δυνατο πιο προετοιμασμενοι....Μαλιστα δεν το εβρισκε και οτι καλυτερο γιατι θεωρουσε οτι το ενστικτο της ηταν πανω απο καθε πληροφορια που θα διαβαζε και δεν ηθελε να αποπροσανατολιστει...λιγο καιρο αργοτερα γραφτηκε και αυτη αλλα τωρα επειδη εχει αλλαξει e mail(και κινητο για να μην την βρισκω) ισως και να μην μπαινει,δεν το γνωριζω

αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εγραψα τα γεγονοτα για να της στειλω καποιο μηνυμα..ή να τα βρουμε μεσα απο δω...

Παντως οσοι μας γνωρισαν και ζησαν τα γεγονοτα απο κοντα μου συστηνουν να μεινω λιγο καιρο μακρια και να περιμενω ποτε θα της περασει ολο αυτο.Αναφερομαι στο αφεντικο της,τον γυναικολογο της,δυο ξεδελφια της και ενα κοινο φιλικο ζευγαρι,ολοι αυτοι εχουν καταληξει οτι δεν υπαρχει λυση αν δεν ηρεμησει....και αναφερομαι στους γονεις της γιατι ΠΟΤΕ ο πατερας της δεν ηρθε οσες φορες τον καλεσα εγω η ο πατερας μου για να βρουμε λυση, μας παρεπεμψε στα δικαστηρια.Αρα λοιπον το κλιμα ειναι φορτισμενο και οι ανθρωποι που συμβουλευεται δεν την ωθουν στο να βρεθει λυση ουσιστικη,αυτο βλεπω εγω.

Παντως σας ευχαριστω ολους που αφιερωνετε τον χρονο σας και καταθετετε τις γνωμες σας.

Σκέψου ότι:

Κι εκείνη δεν ήταν έτοιμη να γίνει γονιός και να αναλάβει τις ευθύνες του ρόλου της σα μαμά και την ευθύνη ενός σπιτικού με έναν άνθρωπο (που όπως κι εσύ ) δε γνώριζε καλά.

Ανοίξατε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και βάλατε για διαιτητές τους γονείς σας.

Δεν ξέρω τις ηλικίες σας,όμως :

Γιατί πρέπει ο μπαμπάς σου να μιλήσει με το μπαμπά της για ένα θέμα που αφορά εσάς τους δύο και μόνο?

Γιατί δε μιλήσατε οι δυό σας (μόνο ) για το ρόλο που θέλετε να έχουν οι γονείς και των δύο στη δική σας οικογένεια?

Τι δουλειά έχουν οι συγγενείς, φίλοι ,κοινοί γνωστοί ? (Όσο κι αν είναι καλοπροάιρετοι δεν έπρεπε να έχουν λόγο στη δική σας σχέση).

Αυτό που μπορεί να σώσει την όποια κατάσταση είναι να βρείτε τρόπο και χρόνο να λύσετε οτιδήποτε μόνο οι δυο.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Όσο απάνθρωπο είναι το να χρησιμοποιείς βία - έστω και ένα χαστούκι μόνο (ακους φίλε Γιάννη??:wink:) άλλο τόσο είναι και το να στερείς από ένα γονιό το παιδί του....

Ελπίζω πραγματικά να τελειώσουν όλα σύντομα αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς μας από εδώ περισσότερο! Μόνο μέσω της δικαστικής οδού από ότι έχω καταλάβει μπορεί να βρεθεί λύση εκτός και αν η πρώην σύντροφός σου ηρεμήσει και βρείτε μια εξωδικαστική λύση γρηγορότερα.

Όσο για το ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο λίγη σημασία πια έχει....

Πάντα φιλικά!

Σκέψου ότι:

Κι εκείνη δεν ήταν έτοιμη να γίνει γονιός και να αναλάβει τις ευθύνες του ρόλου της σα μαμά και την ευθύνη ενός σπιτικού με έναν άνθρωπο (που όπως κι εσύ ) δε γνώριζε καλά.

Ανοίξατε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και βάλατε για διαιτητές τους γονείς σας.

Δεν ξέρω τις ηλικίες σας,όμως :

Γιατί πρέπει ο μπαμπάς σου να μιλήσει με το μπαμπά της για ένα θέμα που αφορά εσάς τους δύο και μόνο?

Γιατί δε μιλήσατε οι δυό σας (μόνο ) για το ρόλο που θέλετε να έχουν οι γονείς και των δύο στη δική σας οικογένεια?

Τι δουλειά έχουν οι συγγενείς, φίλοι ,κοινοί γνωστοί ? (Όσο κι αν είναι καλοπροάιρετοι δεν έπρεπε να έχουν λόγο στη δική σας σχέση).

Αυτό που μπορεί να σώσει την όποια κατάσταση είναι να βρείτε τρόπο και χρόνο να λύσετε οτιδήποτε μόνο οι δυο.

γιατι οποτε τηλεφωνησα η πηγα εγω δεν απαντησε η δεν ανοιξε κανεις.γιατι ειχε την απαιτηση να μας αγορασουν οι γονεις οτιδηποτε χρειαζομασταν.Φυσικα και μιλησαμε αλλα δεν συμφωνουσαμε σε αυτο, οτι μονοι μας θα ορισουμε την ζωη μας.Π.χ.το τι θα φαμε ας πουμε το τι σεντονια θα εχει το κρεβατι μας κλπ. και οχι η μητερα της..... με την δικαιολογια οτι το σπιτι το εχουν αγορασει οι δικοι της αρα θα κανουμε οτι λενε οι δικοι της!

Εγω ειμαι 38 και αυτη 30.

Διαφημίσεις

η βια δηλαδη ειναι μονο σωματικη?

η αλλη βια η ψυχολογικη και η απαξιωση?

οτι δεν εισαι υπευθηνος και ικανος?

οτι εισαι ανεπαρκης ως πατερας γιατι λειπεις πολυ και αγαπας την δουλεια σου?

η απαξιωση της οικογενειάς σου που επειδη ειναι χωρισμενη ,δεν εχεις οικογενεια?

αυτο δεν ειναι βια?

Κρίμα που όλες γινομαστε δικαστές έτοιμοι να κρίνουμε..κρίμα που κάνουμε σαν υστερικές για μια σφαλιάρα λες και δεν την έχουμε γνωρίσει όλοι μικροι μεγάλοι, άντρες γυναίκες και συνηθως η αιτία είμαστε εμείς. Εν τω μεταξύ εμείς οι γυναίκες έχουμε το άλλο...στον καυγά λεμε-λέμε, τσιγκλάμε, σκουντάμε, γρατσουνάμε , δαγκώνουμε , φέρνουμε τον άλλο στα όριά του και μετά λεμε <<Δεν έχεις δικαίωμα να με αγγίξεις!!!!!!!!!!>> λες και ο άλλος είναι τόσο βλάκας που θα κάτσει να υποστεί τη δική μας υστερία!!!Η μήπως εμείς δεν έχουμε χαστουκίσει άντρα ή ακόμη χειρότερα παιδί;;;;; Μήπως εκείνη την ώρα βιαιοπραγουμε αλλά το περνάμε στο ντουκου;;;

Σας παρακαλώ...ο αναμάρτητος πρώτος το λιθο βαλέτο...ή μήπωςείστε όλες αναμάρτητες;;

Εν τέλει εδώ δεν είναι διακστήριο να ξεκινάμε ερωτήσεις ανακριτικές και να αναλύουμε τόσο τα λεγόμενα κάποιου..εμένα με νοιάζει η ουσια. Το κάθε ζευγάρι μπορεί να έχει του κόσμου τα προβλήματα, καυγάδες,απιστίες δεν ξερωγω τι άλλο..ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερεί απο πατέρα και μητέρα το παιδί του. Ουτε η ίδια η μάνα. Ουτε ο ίδιος ο πατέρας! Είναι δικοι του γονείς και ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τους αγαπά και να τους λατρευει χωρίς κάποιοι να υπονομεύουν τη σχέση αυτή!!! Όποιος υπονομεύει τη σχέση παιδιου -γονέα θα πρέπει να καταδικάζεται!!Απαίσια μάνα αυτή που στερεί τον πατέρα και σωστός πατέρας αυτός που αγαπά και θέλει να βιώνει το κάθε λεπτό με το παιδί του. Τέλος!! Απο κει και πέρα ο καθένας ζει τη δική του ζωή!!!!

φίλε γιάννη γράφεις σε ένα φόρουμ με 95% γυναίκες και λες για σφαλιάρα;;;

τσ τσ τσ κόκκινη κάρτα και αρχείο αμέσως...

θεωρώ πάντως ότι έχεις τα δίκια σου (σημετοχή πεθεράς σου υπερβολική)

αλλά και ότι η γυναίκα σου επείσης (πολλές ώρες δουλειάς θέλουν γερά νεύρα και πολύ αγάπη για να τις αντέξεις)...

θα βρεις άκρη με το μωρό μην ανυσηχείς

Κρίμα που όλες γινομαστε δικαστές έτοιμοι να κρίνουμε.ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερεί απο πατέρα και μητέρα το παιδί του. Ουτε η ίδια η μάνα. Ουτε ο ίδιος ο πατέρας! Είναι δικοι του γονείς και ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τους αγαπά και να τους λατρευει χωρίς κάποιοι να υπονομεύουν τη σχέση αυτή!!! Όποιος υπονομεύει τη σχέση παιδιου -γονέα θα πρέπει να καταδικάζεται!!Απαίσια μάνα αυτή που στερεί τον πατέρα και σωστός πατέρας αυτός που αγαπά και θέλει να βιώνει το κάθε λεπτό με το παιδί του. Τέλος!! Απο κει και πέρα ο καθένας ζει νθω σχετικα αμεσα πν σφαλιαρα αλλα θα απομακρυτη δική του ζωή!!!!

ωραιο το ποστ σου συμφωνω περισοτερο σε αυτο το κομματι που εχω υπογραμισει

τωρα οσο για τη σφαλιαρα ομως ε και αυτος επρεπε να συγκρατηθει γιατι αν μια φορα ανεβασεις το χερι σου στον αλλο μετα ειναι πολυ ευκολο να ανεβει και δευτερη και τριτη......

και μονο και μονο επειδη εχω ενα παιδι δεν θα το περνουσα ουτε εγω στο ντουκου πιστευωοτι ανφτασουμε καποτε μεχρι εκει που μεχρι τωρα αν και δεν διαφαινετε κατι τετοιο θα εφευγα αμεσα και θα απομακρυνομουν

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Κρίμα που όλες γινομαστε δικαστές έτοιμοι να κρίνουμε..κρίμα που κάνουμε σαν υστερικές για μια σφαλιάρα λες και δεν την έχουμε γνωρίσει όλοι μικροι μεγάλοι, άντρες γυναίκες και συνηθως η αιτία είμαστε εμείς. Εν τω μεταξύ εμείς οι γυναίκες έχουμε το άλλο...στον καυγά λεμε-λέμε, τσιγκλάμε, σκουντάμε, γρατσουνάμε , δαγκώνουμε , φέρνουμε τον άλλο στα όριά του και μετά λεμε <<Δεν έχεις δικαίωμα να με αγγίξεις!!!!!!!!!!>> λες και ο άλλος είναι τόσο βλάκας που θα κάτσει να υποστεί τη δική μας υστερία!!!Η μήπως εμείς δεν έχουμε χαστουκίσει άντρα ή ακόμη χειρότερα παιδί;;;;; Μήπως εκείνη την ώρα βιαιοπραγουμε αλλά το περνάμε στο ντουκου;;;

Σας παρακαλώ...ο αναμάρτητος πρώτος το λιθο βαλέτο...ή μήπωςείστε όλες αναμάρτητες;;

Εν τέλει εδώ δεν είναι διακστήριο να ξεκινάμε ερωτήσεις ανακριτικές και να αναλύουμε τόσο τα λεγόμενα κάποιου..εμένα με νοιάζει η ουσια. Το κάθε ζευγάρι μπορεί να έχει του κόσμου τα προβλήματα, καυγάδες,απιστίες δεν ξερωγω τι άλλο..ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερεί απο πατέρα και μητέρα το παιδί του. Ουτε η ίδια η μάνα. Ουτε ο ίδιος ο πατέρας! Είναι δικοι του γονείς και ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τους αγαπά και να τους λατρευει χωρίς κάποιοι να υπονομεύουν τη σχέση αυτή!!! Όποιος υπονομεύει τη σχέση παιδιου -γονέα θα πρέπει να καταδικάζεται!!Απαίσια μάνα αυτή που στερεί τον πατέρα και σωστός πατέρας αυτός που αγαπά και θέλει να βιώνει το κάθε λεπτό με το παιδί του. Τέλος!! Απο κει και πέρα ο καθένας ζει τη δική του ζωή!!!!

:!::!::!::!::!::!::!: Ξέρω ότι κάποιες θα με μισήσουν αλλά ναι... συμφωνώ! :!::!::!::!::!::!::!:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

οχι ,οχι και οχι

Στα υπολοιπα...πασο! :wink:

ΣΥΜΦΩΝΩ κ εγω!!!!!!! κ δεν με νοιαζει για την πλειοψηφια:rolleyes: εξαλλου την γνωμη μας λεμε εδω μεσα, δεν παμε για δημαρχοι!!!;)

Η ζωη μου εχει δειξει οτι αυτοι που βιαζονται να κρινουν, δεν βλεπουν τα δικα τους λαθη σπευδουν να κατακρινουν συμπεριφορες κ πραξεις των αλλων.

οπως ειπες ομως militsa ουδεις αναμαρτητος!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Ράννια αδυνατώ να πιστέψω πως δεν έχεις σηκώσει χέρι σε άντρα :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Κρίμα που όλες γινομαστε δικαστές έτοιμοι να κρίνουμε..κρίμα που κάνουμε σαν υστερικές για μια σφαλιάρα λες και δεν την έχουμε γνωρίσει όλοι μικροι μεγάλοι, άντρες γυναίκες και συνηθως η αιτία είμαστε εμείς.

Θεωρώ τουλάχιστον ατυχές το να υποστηρίζεις ότι όταν κάποιος προκαλεί με τη συμπεριφορά του του αξίζει μια σφαλιάρα...

Επίσης υπάρχουν άνθρωποι που δεν την έχουν γνωρίσει!!

Όσο και να σε βγάλει κάποιος εκτός εαυτού δεν έχεις κανένα δικαίωμα να σηκώσεις το χέρι σου!

Άσε που μου φαίνεται αστείο να γράφω τα αυτονόητα. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να δικαιολογεί εστω και τη σφαλιάρα και δυστυχώς βλέπω ότι υπάρχουν πολλοι:-(:sad:

Τα δίκια όλου του κόσμου να είχε ο φίλος έχασε με το που σήκωσε χέρι...

Τα υπόλοιπα περί παιδιου κτλ νομίζω ότι μας βρίσκουν όλους σύμφωνους.

Εγω παντως αν ο αντρας μου εκανε το αστειο να μου παρει το παιδι και να φυγει δεν ξερω τι θα εκανα και δεν θελω να μαθω τα ορια μου αν συνεβαινε κατι τετοιο!ισως η σφαλιαρα ειναι λιγο!Δενη εχω σηκωσει ποτεχερι σε κανεναν ανθρωπο αλλα δεν λεω οτι δεν θα το κανω κι ολας αν καποιος πειραξει το παιδι μου και το συμφερον του!Και μην μου πειτε αλλο η μανα αλλο ο πατερας...ξερω πολλες μαναδες που τους νοιαζει τι κανει και που ειναι το παιδι τους!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...