Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εμένα οι άχρηστες αγορές ως τώρα ήταν:

οι πρώτες πιπίλες (γιατί πλέον τις παίρνει)

η ενδοεπικοινωνία

Κατά τα άλλα, βλέπω ότι όλα τα άλλα αποδείχθηκαν χρησιμότατα:

- το καθισματάκι αυτοκινήτου το χρησιμοποιούμε συχνότατα (και για μετακινήσεις με το αμάξι, αλλά κι επειδή προσαρμόζεται στο καρότσι).

- το ρηλάξ ήταν δώρο, αλλά ενώ σκεφτόμουν να μην πάρω, τελικά η μπέμπα εκεί έβγαλε το πρώτο εξάμηνο

- ωσαύτως στη (δανεική) καλαθούνα κοιμόταν 4 ολόκληρους μήνες.

Και επίσης το μαξιλάρι θηλασμού το έχω λιώσει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 341
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η πιπιλα θερμομετρο!! κανει 15 ευρω και ειναι αχρηστηηηηηηηηη!!! χαλαει ευκολα, πλενεται δυσκολα, και επειδη δε μπορεις να δεσεις τη γλωσσα του μωρου για να μη την πεταει, ειναι αναξιοπιστη

ενδοεπικοινωνια.... οπου κι αν παω μεσα στο σπιτι παιρνω τη μικρη μαζι μου, αλλα ακομα κι αν ειμαι σε αλλο δωματιο, τις βλεφαριδες της να παιξει, την ακουω!!

οχι στο βραστηρα απλως θα πρεπει να τον καθαριζεις που και που γιατι πιανει αλατα.

ευχαριστώ!!

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Πως τον καθαρίζετε τον βραστήρα;

Εγώ βάζω μέσα στον βραστήρα σκέτο ξύδι τρία δάχτυλα περίπου και το βάζω να βρασει. Άλλοι βάζουν νερό και ξύδι μαζί. Αν το κάνεις συχνά με το πρώτο βράσιμο φεύγουν όλα τα άλατα. Αν έχεις να τον καθαρίσεις καιρό τότε βράσε το ξύδι δύο ή τρείς φορές όσες χρειάζεται για να καθαρίσει. Το ίδιο ξύδι να βράσεις δύο ή τρεις φορές κάνει δουλειά, δεν χρειαζεται κάθε φορά άλλο.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

κανεις μερικα βρασιματα με νερο για να τον ξεπλυνεις και μετα τον χρησιμοποιεις. τον ιδιο καθαρισμο κανεις και στον αποστειρωτηρα και αυτος πιανει αλατα!

ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ :

:arrow: ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CHICCO ( Ουτε μια φορα δεν εκατσε )

Τι εννοείς; Ποτέ δεν κάθισε;

Πως μετακινείστε με το αυτοκινητο και το παιδί;

Σε παρακαλώ μην μου πεις ότι το κρατάς στα χέρια......

40+mama

.pngy3DLp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Για μένα, αυτό που τελικά δεν χρειάστηκε καθόλου, ήταν ο υγραντήρας. Με το που χειμώνιασε και ανάψαμε τα καλοριφέρ, ο μπέμπης πέρασε μάλλον ίωση και κατέβαζε μυξούλες, και εγώ νόμιζα ότι ήταν μπούκωμα από τα καλοριφέρ. Έσπευσα αγόρασα τον υγραντήρα και τον έβαλα σε λειτουργία. Ούτε αποτελέσματα είδα, και τώρα παρατηρώ σημάδια μούχλας σε κάποια σημεία και είμαι σίγουρη ότι είναι απο κει γιατί έβγαζε πολύ ατμό σε σημείο να θολώνουν τα τζάμια και να έχει άπνοια.

.png.png

-Το καθισματακι για το αυτοκινητο....που θα πηγαιναμε με ενα νεογεννητο?

Φυσικα τωρα που ειμαστε σχεδον 6 μηνων και μπορουμε να βγουμε εξω,η

μπεμπα δεν χωραει στο καθισμα!! :?

Τι κάθισμα είναι αυτό που δεν χωράει παιδάκι 6 μηνών;

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

εγώ θα το αλλάξω το θέμα. τι ΜΕ βόλεψε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ:

- το μπανάκι της chicco. αυτό το μπλέ πλαστικό μπανάκι που έχει από πάνω την αιώρα. ΤΕΛΕΙΟ!!!!! από 10 ημερών που έπεσε ο αφαλός ακόμη και τώρα (14 μηνών), απλώς ΤΕΛΕΙΟ. εγώ ήμουν μόνη στο σπίτι, δεν μπορούσα να περιμένω τον άντρα μου να την κάνουμε μπάνιο στις 10 το βράδυ. οπότε με βόλεψε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. και ακόμη; μόνη μου την κάνω μπάνιο. είναι ασφαλές και δεν φοβόμουνα (είανι και ο χαρακτήρας μου τέτοιος).

- το relax!!!! ακόμη πιο τέλειο. από 3 μηνών μέχρι 7-8 καθόταν ώρες ατελείωτες. με βόλεψε και εμένα και τη μαμά μου που την κρατάει.

- μάρσιπος!!!! τέλειος!!!! super market; βόλτες; δύο ελεύθερα χέρια για τα ψώνια και όχι πεζοδρόμια πάνω κάτω ή μες τη μέση του δρόμου γιατί στα πεζοδρόμια είναι παρκαρισμένα μηχανάκια και το καρότσι δεν περνούσε.

γενικά σε όλα όσα διάβασα είναι ανάλογα με τις συνθήκες. δηλαδή; εγώ πήγα στη δουλειά όταν η Ασπασία ήταν 3 μηνών. κάπως έπρεπε να την πάω στη μαμά μου. Ή μάρσιπος ή καθισματάκι αυτοκινήτου.

ο άντρας μου λείπει πολλές ώρες από το σπίτι (οπότε ήταν πολύ χρήσιμο το relax και το μπανάκι) και τα σάββατα (πώς θα πήγαινα super market;).

και μετά τον 7ο μήνα; παρκο, ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ!!!! ώρες ατελείωτες η Ασπασία να παίζει μέσα.

είναι θέμα συνθηκών... άλλες βολέυονται με πράγματα που άλλες δεν βολέυονται.

age.png

Διαφημίσεις

kala h foyska megah patata!telika oles thn patisame e?vlepeis marka chicco les kalo tha einai... :twisted:

Αμ το ψαλιδακι για τα νυχια? Αλλη φολα και αυτη........................... καλα μου εχουν πει οτι η κικο ειναι για τα μπαααααααζαααααααα

kala h foyska megah patata!telika oles thn patisame e?vlepeis marka chicco les kalo tha einai... :twisted:

Γιατί το λες αυτό? Εγώ την μάρκα chicco ποτέ δεν την εμπιστέυτηκα και δεν αγόρασα τίποτα. Δεν είχα ακούσει καλά λόγια και από ότι διαβάζω καλά έκανα.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Αμ το ψαλιδακι για τα νυχια? Αλλη φολα και αυτη........................... καλα μου εχουν πει οτι η κικο ειναι για τα μπαααααααζαααααααα

Τη φούσκα τη χρησιμοποιήσαμε λίγο με επιτυχία αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης, ευτυχώς δεν παιδευτήκαμε πολύ με μύξες.

Ψαλιδάκι ... ναι ... το πρώτο μας ψαλιδάκι κικο ήταν μια χαρά, το χάσαμε πριν από 2-3 μήνες, αγόρασα στο ενδιάμεσο 2 ψαλιδάκια κικο, και τα δυο μασάνε τα νύχια ... χάλια! Ελπίζω να ξαναβρώ το παλιό μας.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Εγω αμερετουλη δεν το χρησιμοποιω καθολου. Μια φορα προσπαθησα και αυτο ακριβως που ειπες μασαει τα νυχια... Τι ναπω, τα περιμενα καπως καλυτερα τα συγκεκριμενα προιοντα.

Εγώ βρε κορίτσια μια χαρά του τα κόβω τα νυχάκια με το ψαλιδάκι κικο. Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο το ότι είμαστε μόνο 2 μηνών και κόβονται εύκολα. Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Μετά τους τα λιμάρουμε τα νυχάκια? Γιατί πάλι γρατζουνάνε λίγο.. Επίσης τα νύχια των ποδιών δε μεγαλώνουν στα μωρά?? Δε βλέπω κάτι για να κόψω..

age.png

Κι εγώ με το ίδιο ψαλιδάκι μια χαρά τα κόβω. Οντως συνεχίζουν να γραντζουνάνε αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνουμε? Για λιμάρισμα ούτε λόγος εμείς γιατι δεν έχουμε τέτοια υπομονή ούτε 'γω ούτε αυτός. Τώρα στα ποδαράκια του κι εμένα μεγαλώνουν πολύ πιο αργά απ' τα χέρια και άργησα κι εγώ να του τα κόψω. Στην αρχή έκοβα λίγο στο μεγάλο το δάχτυλο και τώρα μπορώ να σου πω οτι κόβουμε τα νύχια στα πόδια κάθε δυο βδομάδες κι άν...

kreousa

και εμένα μια χαρά μου φαίνεται το ψαλιδάκι της ανω εταιρείας έχει και την καμάρα που ακολουθεί το σχήμα του νυχιού..μια χαρά! Ένα άλλο ΝUK δεν μου άρεσε γιατί ήταν εντελώς ''ευθείο" αλλά οχι πως δεν έκοβε ψηφίζω το πρώτο ..

Άσχετο, εσείς που πήρατε την φούσκα με ποια λογική την πήρατε?Νόμιζα οτι απο την στιγμή που βγήκε το σωλινάκι που ρουφάει τις μύξες και οχι την σκόνη μόνο αυτό θα "φεύγει'.Επιμύθιο.."Η φούσκα ήταν "φούσκα'!" :lol::lol::lol:

κοριτσια καλημερα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.να σας ρωτησω μιας και το ειδα,το ψαλιδακι που χρησιμοποιειτε για τα νυχια του μωρου η καμπυλη προς τα που ειναι?δηλαδη το ψαλιδακι ερχεται καμπυλωτα προς το νυχι?ή αντιθετα προς τα εξω?Εγω τα κοβω αντιθετα προς τα εξω να ναι γιατι ετσι δε πιανει το δερματακι του μωρου ωστε να υπαρχει φοβος να κοπει.Εσεις πως τα κοβετε?

Kαμπυλωτα προς το νυχι απο τηνάλλη δεν κόβει και καλά , μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να της κόψεις δερματάκι αν κρατάς σταθερά το χεράκι της εξάλλου, πόσο σύριζα θα πάει..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...