Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

αχ κορίτσια τι μου κάνετε!!!! με ξεσηκώσατε και μένα να οργανωθώ! Έχω διαβάσει μέχρι την 9η σελίδα και θέλω να τις τελειώσω όλες! Με πείσατε να πετάξω πράγμα που δε χρειάζομαι κάτι που μου λέει τόσο καιρό ο άντρας μου και δεν τον ακούω! (πάντως όταν κάτι μου φταίει πιο εύκολα πετάω κάτι παρά όταν είμαι στις καλές μου!) :lol::lol:

Σήμερα έβαλα και τάπερ κάτω από το ντουλάπι της κουζίνας και φαίνονται καλύτερα τα σφουγγαράκια. Είδα κι ένα βιντεάκι με ένα δίσκο που γυρίζει κι έχει διάφορα πράγματα και μου άρεσε, δεν έχω κάτι αντίστοιχο αλλά ίσως με βολέψει στρογγυλό ταπεράκι για την ίδια δουλειά. Άστε που ήταν και ταπεράκια που δε χρησιμοποιούσα και πολύ και μου έπιαναν και το χώρο!!! 2 σε 1 λοιπόν!!! :lol:

Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι: έχω πολλά περιοδικά που πιάνουν χώρο και θέλω να κρατήσω κάποια άρθρα από αυτά. Αν τα κόψω πως να τα τοποθετήσω και που; Εχω κάποιες σκέψεις αλλά θα ήθελα να δω μήπως κάνατε κάτι παρόμοιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις συμβουλές σας.

Από τότε που εφάρμοσα το σύστημα με το "κυλιόμενο ωράριο" έχω σωθεί! είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το σπίτι είναι πάντα καθαρό έπαψα να τσακώνομαι με τον άντρα μου έχω ηρεμήσει και ξεαγχωθεί αφάνταστα ..μπορεί να σας φαίνομαι υπερβολική αλλά όταν είσαι νέα και άπειρη στις δουλειές όλα σου φαίνονται βουνό. Μπράβο συνεχίστε να μας δίνετε ωραίες συμβουλές .. Προχτές για παράδειγμα έστρωσα τα χαλιά , ζήτησα από όλους να βγάζουν τα παπούτσια (εκεί να δείτε τσακωμό με το παππού) όταν μπαίνουν σπίτι και έκανα το κόλπο με τη βρεγμένη πετσέτα .ο άντρας μου ενθουσιάστηκε που τα ήξερα όλα αυτά!!Τώρα που θα πάω σπίτι θα φτιάξω το ρυμαδοσύρταρο...

As παραθεση καποια ποιο αναλυτικα το "κυλιομενο ωραριο" σε μενα την ανοικοκυρευτη

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

αχ κορίτσια τι μου κάνετε!!!! με ξεσηκώσατε και μένα να οργανωθώ! Έχω διαβάσει μέχρι την 9η σελίδα και θέλω να τις τελειώσω όλες! Με πείσατε να πετάξω πράγμα που δε χρειάζομαι κάτι που μου λέει τόσο καιρό ο άντρας μου και δεν τον ακούω! (πάντως όταν κάτι μου φταίει πιο εύκολα πετάω κάτι παρά όταν είμαι στις καλές μου!) :lol::lol:

Σήμερα έβαλα και τάπερ κάτω από το ντουλάπι της κουζίνας και φαίνονται καλύτερα τα σφουγγαράκια. Είδα κι ένα βιντεάκι με ένα δίσκο που γυρίζει κι έχει διάφορα πράγματα και μου άρεσε, δεν έχω κάτι αντίστοιχο αλλά ίσως με βολέψει στρογγυλό ταπεράκι για την ίδια δουλειά. Άστε που ήταν και ταπεράκια που δε χρησιμοποιούσα και πολύ και μου έπιαναν και το χώρο!!! 2 σε 1 λοιπόν!!! :lol:

Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι: έχω πολλά περιοδικά που πιάνουν χώρο και θέλω να κρατήσω κάποια άρθρα από αυτά. Αν τα κόψω πως να τα τοποθετήσω και που; Εχω κάποιες σκέψεις αλλά θα ήθελα να δω μήπως κάνατε κάτι παρόμοιο.

Θα πάρεις άλμπουμ με διαφανη σελίδα μπροστά οχι με θήκες κ οτι κόβεις θα το αρχειοθετείς εκεί,για κάτι πιο οικονομικό βαζε τα σε ντοσιέ.

Tα Χριστουγεννιάτικα τα μαζέψατε? Εγώ σήμερα έκανα μια καλή αρχή. Ήρθε η μαμά μου το πρωί και κράτησε το μικρό και κατέβηκα στην αποθήκη και ανέβασα τις κούτες. Μετά όμως είχε μια τόσο ωραία λιακαδίτσα που λυπήθηκα να το κλείσω μέσα το μωρουλίνι μου. Πήγαμε λοιπόν βολτίτσες, μετά στο σπίτι της γιαγιάς και φάγαμε και τώρα κάνει νάνι του κι εγώ βρήκα ιντερνετ που στο σπίτι μου δεν έχω χι χι! Το δεντράκι με περιμένει το βράδυ! Γενικά επειδή το σπίτι που μένουμε είναι καινούργιο σπίτι και είμαστε οι δυό μας (εγώ και το μωρουλίνι), συνήθως καθαρίζω τα καθαρά. Το ΣΚ που μας πέρασε όμως είχα ένα μπαράζ απο επισκέψεις και τώρα σε συνδιασμό με το μάζεμα του δέντρου έχω στ' αλήθεια να καθαρίσω ίσως και για πρώτη φορά τόσο πολύ. Τα μπαλκόνια είναι το χειρότερο μου λυγμ!

ssttaa

Αντιγόνη κάτι σε ντοσιέ σκέφτομαι αλλά δε ξέρω αν πρέπει να κάνω τρύπες ή να τα βάζω σε ζελατίνες και μετά στο ντοσιέ. Ποιο είναι πιο βολικό δηλαδή.

ssttaa το σκ λέμε να ξεστολίσουμε και περιμένω πως και πως την πεθερούλα μου να κρατάει τη μικρή και να κάνω επιτέλους το δωμάτιο της μικρής και να τη μετακομίσω εκεί.

Διαφημίσεις

λοιπόν κορίτσια διάβασα όλες τις σελίδες σας!!! Επιτέλους! Θα ήθελα να πω ότι έχετε δίκιο σε όλα αυτά που γράφετε και θα ήθελα πολύ επιτέλους να οργανώσω τα ντουλάπια, συρτάρια και δωμάτια γενικότερα. Επειδή όμως η μικρή με κυνηγάει συνέχεια είναι δύσκολο να κάνω κάποιες συγκεκριμένες δουλειές. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω και δουλειά και παράλληλα θα ξεκινήσω και την οργάνωση. Θα προσπαθήσω να κάνω τουλάχιστον το παιδικό που αυτή τη στιγμή είναι αποθήκη και να πάρω θάρρος να συνεχίσω. Ελπίζω να τα καταφέρω!

Εμένα αυτά που με βοηθάν λίγο στην ήρεμία είναι τα εξής: μάζεμα των παιχνιδιών και πλύσιμο των πιάτων το βράδυ πριν το μπάνιο της μικρής, τακτοποίηση των άπλυτων για να φαίνονται λιγότερα από τη στοίβα που είναι αρχικά, σιδέρωμα όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθάρισμα με τα υγρά πανάκια της τουαλέτας τις καθημερινές. Επίσης, στο ψυγείο τα φρούτα τα βγάζω από τις σακούλες και τα έχω σε ταπεράκια ανακατεμένα μεταξύ τους πχ μήλα - αχλάδια -ακτινίδια. Καρότα - λεμόνια παραμένουν σε σακούλες στα συρτάρια του ψυγείου.

Και κάτι ιδέες αν σας βοηθήσουν: έχω ένα φάκελο που βάζω μέσα τις αποδείξεις (άκουσα ότι τις θερμικές που ξεθωριάζουν και δε φαίνεται τίποτα καλό είναι να μπαίνουν σε μαύρη σακούλα ή να είναι κάπου σκοτεινά). Επίσης, στη τσάντα μου αποφάσισα να βάζω τις αποδείξεις σε μια συγκεκριμένη θήκη ή όταν έχει κόσμο στο πορτοφόλι με τα ρέστα. Και τέλος στο αυτοκίνητο έχουμε βάλει αυτές τις θήκες που βάζεις μέσα τα κέρματα για να έχουμε πάντα ψιλά στα διόδια.

κουνελίτσα πολυ ωραία αυτά που προτείνεις παραπανω. Θα πέσει μελέτη!!!

Μπορώ να πω πως έχω φτάσει σε ένα καλό επίπεδο! Πλέον καθημερινά περνάω με φτερό swiffer τα έπιπλα, με τη σκούπα swiffer όλο το σπίτι και με τα πανάκια για το μπάνιο, το μπάνιο. Τα παιχνίδια της μικρής τα μαζεύω πριν κοιμηθεί και αμέσως μόλις κοιμηθεί τα καθαρίζω μαζί με το τελευταίο μπουκάλι. Την κουζίνα τη μαζεύω συνεχώς μετά από κάθε γεύμα της μικρής ενώ κάθε άπλυτο δικό μας που παει στο νεροχύτη απευθείας μπαίνει στο πλυντήριο το οποίο βάζω σε λειτουργία κάθε βράδυ λίγο πριν πάμε για ύπνο. Με την τροφοθήκη έχω ένα θέμα, ξαφνικά γέμισε και πρέπει να τακτοποιήσω γιατί είναι σα βομβαρδισμένη. Και τις αποδείξεις (τις κρατούσα πάντα για να μπορώ να ελέγχω χοντρικά πόσα ξοδευουμε) καιρό έχω να της βάλω στο ντοσιέ ενα μήνα. Α...Πρέπει να αλλάξω κ ντοσιέ, άλλαξε ο χρόνος. Εννοείται γενική κάνω μια φορά την εβδομάδα αλλά πλέον όχι στάνταρ μέρα. Όποτε έχει ρεπό ο σύζυγος. Ασιδέρωτα προσπαθώ κάθε πλυντήριο που μαζεύω να το σιδερώνω αλλά πλέον μαζευω και αμέσως απλώνω το επόμενο οπότε ίσως μαζευτούν έως 3 πλυντήρια για σίδερο μονοκοπανιά.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλημέρα σε όλες. Εδώ και κάτι μήνες που διαβάζω το φόρουμ το αγαπημένο μου θέμα είναι αυτό. Οπότε και η πρώτη μου ανάρτηση είναι εδώ.

Εγώ έχω πρόβλημα όχι τόσο με την οργάνωση όσο με τον προγραμματισμό. Δεν τηρώ ποτέ τα προγράμματά μου. :roll: Αυτό που με σώζει βέβαια είναι ότι δεν μου αρέσει η ακαταστασία και η πεθερά μου.:!::!: Όχι βέβαια γιατί κάνει δουλειές στο σπίτι μου (προς Θεού) αλλά γιατί μένουμε στο ίδιο κτίριο. Κοινώς όσο είμαι στη δουλειά μπαινοβγαίνει στο σπίτι μου και δεν θέλω να είναι άνω κάτω και βρώμικο. Γι' αυτό όταν κοιμηθούν τα ζουζούνια μου πάντα συμμαζεύω ότι κακώς κυκλοφορεί δεξιά κι αριστερά και καθαρίζω κουζίνα.

Έτσι πάντα όταν γυρνάω από τη δουλειά δεν βρίσκω ακατάστατο σπίτι. Τα υπόλοιπα (σκούπισμα, σφουγγάρισμα κτλ) τα κάνω συχνά (και γρήγορα ευτυχώς) όποτε μου κατέβει. Είπαμε "απρογραμμάτιστη". Με αυτό που έχω θέμα είναι τα διάφορα χαρτιά του σπιτιού. Δεν ξέρω ποτέ που βρίσκονται. Καθότι δουλειά γραφείου δεν θέλω να ασχολούμαι με χαρτιά στο σπίτι.

Αυτά, γιατί αν αρχίσω να μιλάω για το θέμα σπίτι δεν θα τελειώσω ποτέ :rolleyes:

5160_not-easy-being-a-mother.png

oikat κι εγώ έχω να ετοιμάσω το δωμάτιο της μικρής που είναι σαν αποθήκη και απλώνω εκεί τα ρούχα αφού έξω βρέχονται τώρα. Όμως έχω κάποια θεματάκια που θα ήθελα την βοήθειά σας.

1ον Πρέπει να βρω μια θέση για την ηλεκτρική σκούπα. Το σπίτι δεν έχει κάποια μικρή αποθηκούλα ή εστω μια κρυμμένη γωνίτσα. Εσείς που την βάζετε?

2ον Πρέπει να βρω μια θέση για τα ρούχα που φοράμε μια φορά και ξανά κάποια άλλη στιγμή. Δεν θα ήθελα να τα ξαναβάζω μέσα στην ντουλάπα με τα καθαρά και σιδερωμένα.

Όπως επίσης και τα ρούχα της δουλειάς του συζύγου που τα ξαναφορά την επομένη. Ξανά εσείς τι προτίνετε?

3ον Έχω 3 κάδους για άπλυτα, ένα γενικό, ένα για τα ρούχα της δουλειάς του συζύγου και ένα της μικρής. Που μπορώ καλύτερα να τους βάζω?

Περιττό να σας πω ότι έχω πολλές ελλείψεις σε αποθηκευτικούς χώρους και τώρα θέλω να αγοράσω ένα σωρό κουτιά και ντουλάπες για οργάνωση.

Τα φώτα σας!

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

1) εγώ την βάζω πίσω απο την πόρτα μας στο υπνοδωμάτιο αλλά επειδή έχω λόξα με την σκόνη πάντα μα πάντα επειδή είναι εκεί την καθαρίζω σαν να είναι καινούργιο το πέλμα της

2)εμείς τα βάζουμε πισω απο την πόρτα του υπνοδωματίου μας σε μια κρεμάστρα ξύλινη με μεταλλικούς γάντζους στο τοίχο, τα ρούχα του άντρα μου τα αερίζω όλο το απόγευμα βράδυ στο μπαλκόνι με κρεμάστρες και πριν κοιμηθώ του τα διπλωνω και τα βάζω στη καρέκλα του στο σαλόνι γιατί ντύνεται εκει για να μην μας ξυπνάει

3)τους κάδους απλύτων έχω δυο εναν δικό μας και εναν της μικρης, πηρα από μπαμπού χοντρο με ξυλινο σκελετό μεσα που είναι σκαμπό με υφασμάτινο το πάνω μέρος και λιγο μαξιλαράκι ένα γαλαζιο για εμάς και ενα πορτοκαλί για την μικρή, της μικρής το έχω στο δωμάτιο της και το δικό μας επειδή ταιριάζει στην κουζίνα τον εχω εκει διπλα από μια συρταρίερα αφού και το πλυντήριο μου ειναι στη κουζίνα να μην κάνω δρομολόγια!

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με ό,τι είπε το άπαιχτο καλαμαράκι και να πω και γω

1. είναι βολικό να τη βάζεις πίσω από την πόρτα αν σε βολεύει φυσικά και η διαρρύθμιση. Εγώ έχω χώρο στην κρεβ/ρα. Επίσης μπορεί να μπει εκεί και η σιδερώστρα. Ομως αν δε σε βολεύει μπορείς να κάνεις μια ντουλάπα για το μπαλκόνι όπως έχει φωτό η μάτα παραπάνω.

2. κρεμάστρα που είναι στον τοίχο πίσω από την πόρτα ή κρεμάστρα που μπαίνει πάνω στην πόρτα και επιτρέπει να κλείσει κιόλας. Οσον αφορά τις μπλούζες που δεν κρεμιούνται μπορείς να ορίσεις ένα συρτάρι στην ντουλάπα που θα βάζεις μόνο τα συγκεκριμένα φορεμένα ρούχα ή να ορίσεις έναν άλλο χώρο ή να πάρεις ένα κουτί και να τις βάζεις εκεί ; Επίσης στην κρεβ/ρα έχω μια τροχήλατη κρεμάστρα που βάζει τα ρούχα του ο άντρας μου και στο κάτω μέρος της έχει ένα σα ράφι που θα μπορούσαν να μπουν μπλούζες.

3. 3 καδοι δεν είναι πολλοί; Εγώ 1 'εχω και μόλις συμπληρώνω ρούχα για πλυντήριο το κάνω και έτσι δεν παραγεμίζει. Ακόμη της μικρής χώρια τα πλένω (αλήθεια από πότε τα πλένουμε με τα δικά μας;) Πάντως αν όντως θέλεις να τους κρατήσεις και τους 3 χωράει κανένας μέσα στο μπάνιο; Σε διπλανό δωμάτιο; Αν όχι στη βεράντα;

Και γω θέλω να πάρω κουτιά για οργάνωση αλλά δε θα βιαστώ γιατί μπορεί να το μετανιώσω ως μέγεθος. Θα προσπαθήσω να δω πρώτα τι χρειάζομαι και μετά να ψωνίσω. Πάντως οι ντουλάπες στο σπίτι χρειάζονται και όσες κι αν υπάρχουν πάντα γεμίζουν!

Μελίτα τι εκανες με τα cd τελικά; Τα οργάνωσες; Εγω εχω ενα επιπλο που μπαίνουν οριζόντια αλλά δυστυχως σκονίζονται. Επίσης εχω πολλά παιδικά τραγούδια και dvd από εφημερίδες. Εχω πάρει ενα μπαουλάκι που χωραει 200 αλλά πρεπει να τα βγαλω απο τις θηκες τους. Τι λετε βρε κορίτσια; Να πεταξω τις θηκες ή να κάνω κάτι άλλο;

1.Εγω στην ντουλαπα του παιδικου εχω κανει το ενα φυλλο μονοκοματο και εκει βαζω σκουπα,σιδερωστρα,σιδερα κλπ.

3.Τρεις καδοι για απλυτα μου φαινονται και μενα πολλοι.Εγω εχω δυο ο ενας ειναι μεσα στο ντουλαπι του μπανιου και ο αλλος επισης σε μια γωνια στο μπανιο.

2.Αφησα το δυο επιτηδες τελευταιο γιατι ειναι ο βραχνας μου....αχ στο λαιμο μου καθονται αυτα τα ρουχα :evil::evil: Οπως ειπαν και τα κοριτσια παραπανω εχουμε κι εμεις κρεμαστρα πισω απο την πορτα της κρεβατοκαμαρας αλλα τι να σου κανει μια κρεμαστρα?Δυστυχως δεν εχω χωρο στην ντουλαπα για να κανω αυτο που προτεινει η oikat...οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη.

Επισης τωρα το χειμωνα εχω ενα θεμα και με τα μπουφαν,εσεις που τα κρεματε?

Οπως καταλαβατε δεν μου αρεσει να βλεπω τιποτα εξω πως θα γινοταν να ειναι ολα καπου χωμενα να μην τα βλεπω?:roll::roll:

Επίσης εχω πολλά παιδικά τραγούδια και dvd από εφημερίδες. Εχω πάρει ενα μπαουλάκι που χωραει 200 αλλά πρεπει να τα βγαλω απο τις θηκες τους. Τι λετε βρε κορίτσια; Να πεταξω τις θηκες ή να κάνω κάτι άλλο;

Τα βρισκω πολυ πρακτικα αυτα τα μπαουλακια.Εγω αυτο εχω κανει και τις θηκες τις πεταξα.Τι να τις κανω,μονο χωρο επιαναν!

z1QBp3.png UKB8p3.png

1.Εγω στην ντουλαπα του παιδικου εχω κανει το ενα φυλλο μονοκοματο και εκει βαζω σκουπα,σιδερωστρα,σιδερα κλπ.

αυτό το ειχε κανει και η μαμά μου σε μένα,,,,και η πεθερά μου στον άντρα μου και πόσο σπαζόμουνα όταν έμπαινε καθε λιγο και λιγάκι μέσα η μαμά μου...πω πω!

Κ εγώ τη σκούπα τη βάζω στη ντουλάπα στο παιδικό. Η σιδερώστρα είναι δυστυχώς μονίμως στημένη στην κρεββατοκάμαρα, καλάθια απλύτων έχω κ εγώ 2, ένα μεγάλο για μας και ένα πιο μικρό της μπουμπούς. Υπάρχει κ αυτό το...ιχνος καλαθιού μεσα στο ντουλάπι βέβαια αλλά σα να μην υπάρχει. Και τους 2 μεσα στο μπάνιο τους έχω. Δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν γιατί αν γεμίσουν αυτοί οι 2 σημαίνει ότι κρύβουν τουλάχιστον 3 πλυντήρια και μέχρι να τα πλύνω κ να στεγνώσουν θα χουν μαζευτεί ακόμα 2...

Τη σκούπα πάντως κ η μαμά μου πίσω απ την πόρτα τη βάζει αιώνες τώρα.

Το δικό μου μεγάλο πρόβλημα είναι τα πανωφόρια του άνδρα μου. Μπουφάν για τη μηχανή, μπουφάν για το αυτοκίνητο, fleece για το μπαλκόνι, κανα πουκάμισο που ξεχάστηκε, όοοοολα δίνουν ζεστασιά στις καρέκλες της τραπεζαρίας. Και τρελαίνομαι. Και πάνω στο τραπέζι γυαλιά, κλειδιά, λαπτοπ, τσάντες λάπτοπ, κάρτες μνήμης, κινητά, φορτιστές...Πόσες φορές έχω σκεφτεί να αρχίσω να πετάω απ το μπαλκόνι. Φταίω βεβαια γιατι μου χε πει εξ αρχης να πάρουμε καλόγηρο και δεν τον ηθελα. Τώρα δεν πάει άλλο. Θα πάρω. Κ του χω αδειάσει κ ένα συρτάρι στο μπουφε να βάζει τις βλακειούλες όλες (που πάλι εγώ το κάνω). Και υπόψιν έχει ακόμα ένα μεγάλο συρτάρι στη ντουλάπα. Παιδί μου όταν παντρευεσαι εργένη πρέπει να χεις 2 παιδικά. Ένα για τα παιδιά κ ένα για τον μπαμπά τους...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Το δικό μου μεγάλο πρόβλημα είναι τα πανωφόρια του άνδρα μου. Μπουφάν για τη μηχανή, μπουφάν για το αυτοκίνητο, fleece για το μπαλκόνι, κανα πουκάμισο που ξεχάστηκε, όοοοολα δίνουν ζεστασιά στις καρέκλες της τραπεζαρίας. Και τρελαίνομαι. Και πάνω στο τραπέζι γυαλιά, κλειδιά, λαπτοπ, τσάντες λάπτοπ, κάρτες μνήμης, κινητά, φορτιστές...Πόσες φορές έχω σκεφτεί να αρχίσω να πετάω απ το μπαλκόνι.

Αχ αυτό είναι και το δικό μου τεράστιο ζόρι. 000202F6.gif

Βρε κορίτσια δε μπορώ να καταλάβω. Πως γίνεται τα πράγματά μας να είναι στη θέση τους και οι άντρες μας να έχουν μοιράσει τα πάντα σε όλο το σαλόνι;

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις

Τον ίδιο πόνο έχω και εγώ όολα του τα ρούχα πάνω στις καρέκλες της τραπεζαρίας και τα παπούτσια στην πόρτα ........η κόρη μας σχεδόν 19 μηνών όταν μπαίνει στο σπίτι βγάζει τα παπούτσια και τα βάζει στην αποθήκη για νάνι (αφασία λέμε:mrgreen::mrgreen:) εσύ γιατί δεν μπορείς να το κάνεις ε?? ε??

Σήμερα το πρωί πήγε το παιδί και τα πήρε από την πόρτα και τα έβαλε στην αποθήκη :lol::lol: (είμαι και εγώ αλλά αυτή έχει μοιάσει στην πεθερά μου στην παραξενιά λέμεεεε) :lol::lol:

Το δικό μου μεγάλο πρόβλημα είναι τα πανωφόρια του άνδρα μου. Μπουφάν για τη μηχανή, μπουφάν για το αυτοκίνητο, fleece για το μπαλκόνι, κανα πουκάμισο που ξεχάστηκε, όοοοολα δίνουν ζεστασιά στις καρέκλες της τραπεζαρίας. Και τρελαίνομαι. Φταίω βεβαια γιατι μου χε πει εξ αρχης να πάρουμε καλόγηρο και δεν τον ηθελα. Τώρα δεν πάει άλλο. Θα πάρω.

Δεν θελω να σε απογοητεσω αλλα και καλογερο να παρεις παλι οι καρεκλες σου θα ζεσταινονται....σου μιλαω εκ πειρας.

Δικαιολογιες οσες θες.

1.Δεν χωρανε στον καλογερο....εμ βεβαια τοσα που ειναι πως να χωρεσουν?

2.Αφου θα τα βαλω το πρωι (τα ρουχα της δουλεις εννοει που και αυτα κοσμουν την τραπεζαρια μας)και θα φυγω ποιος θα τα δει? (αυτο συνοδευεται με υφακι τυπου τς τς τς ολο γκρινια εισαι) Τι ποιος θα τα δει Χριστιανε μου εγω τα βλεπω και τρελλαινομαι:twisted:

3.Αυτο το μπουφανακι για το μπαλκονι πρεπει να ειναι εκει γιατι δρομολογια θα κανω? Μην φανταστειτε οτι ζουμε σε καμια επαυλη ενα βημα πιο εκει ειναι ο καλογερος αλλα η τεμπελια τους δεν εχει ορια.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Και οδικός μου τα ίδια!!! Λείπει όλη την βδομαδα (στρατιωτικός υπηρετει Κοζανη), εγω μαζευω όλη τη βδομαδα και τακτοποιώ, έρχεται την Παρασκευή και αφηνει όλα τα πραγματα του στο τραπέζι της κουζίνας. Μα όλα όμως!!!! Μεχρι και το σακ βουαγιαζ αν μπορουσε θα το άφηνε πάνω. Και μοιαζει το σπίτι σαν βομβαρδισμένο. Κλαψ!

Τα γράψω και το ζω ταυτόχρονα! Μολις εφτασε!

margio βρίσκεις εύκολα τα cd που θέλεις ν'ακούσεις από το μπαουλάκι;

Εμείς στο πρηγούμενο σπίτι πίσω από την πόρτα της εισόδου είχαμε βάλει μια κρεμάστρα που βολεύαμε μια χαρά τα μπουφάν. Σ'αυτό το σπίτι τώρα δεν έχουμε δυστυχώς χώρο για κρεμάστρα και πήραμε καλόγερο αλλά ζεσταίνουμε και τις καρέκλες της τραπεζαρίας!! :oops::lol: (μπορεί να κρυώνουν βρε κορίτσια!!! :mrgreen:) Άστε που μια φορά η μικρή πήγε να τραβήξει το μπουφάν μου και παραλίγο να πέσει μαζί με την καρέκλα!!! Από τότε προσέχω να μη το βάζω!

Όσον αφορά τις φορεμένες μπλούζες τι θα λεγατε για το κομοδίνο δίπλα στην κρεβ/ρα; Επίσης για όσες έχουν χώρο στη ντουλάπα υπάρχουν και κάποιες κρεμαστές θήκες που μπαίνουν στο σίδερο που βάζουμε τις κρεμάστρες. Αλλιώς φοράμε τα ίδια ρούχα καθημερινά και δε σκοτιζόμαστε!!:shock::mrgreen: Θα κάτσουμε να σκάσουμε; Θ'αλλάζουμε αξεσουάρ!

μηπως θα μπορουσατε αν γνωριζετε να με βοηθησετε σε κατι?

Ψαχνω μια χαρτοκουτα για να βαλω το δεντρο μου για αποθηκευση.

θελω το μηκος να ειναι περιπου 1.20.

ρωτησα στο σουπερ της γειτονιας αλλα δεν εχουν τοσο μεγαλη.

μηπως γνωριζει καμια απο που μπορω να αγορασω ενα τοσο μεγαλο χαρτοκουτο?

kel μήπως να ρωτούσες στο πλαίσιο; ή και στο πράκτικερ; Δες στο ιντερνετ τηλέφωνα.

κορίτσια επίσης υπάρχουν και κάτι τροχήλατες πλαστικές θήκες που μπαίνουν κάτω από το κρεβάτι. Εκεί θα μπορούσαν άνετα να βολευτούν τα ρούχα που αλλάζουμε. Ακόμη και κάτι μπαουλάκια κομψά ψάθινα σα σκαμπό.

Καμιά λύση οργάνωσης για τις σελίδες από περιοδικά;

μηπως θα μπορουσατε αν γνωριζετε να με βοηθησετε σε κατι?

Ψαχνω μια χαρτοκουτα για να βαλω το δεντρο μου για αποθηκευση.

θελω το μηκος να ειναι περιπου 1.20.

ρωτησα στο σουπερ της γειτονιας αλλα δεν εχουν τοσο μεγαλη.

μηπως γνωριζει καμια απο που μπορω να αγορασω ενα τοσο μεγαλο χαρτοκουτο?

Μηπως σε καταστημα με ειδη συσκευασιας?

Καμιά λύση οργάνωσης για τις σελίδες από περιοδικά;

Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο εκτος απο το να τις βαλεις μια μια σε ζελατινες και μετα σε κλασερ.Ετσι χωρανε πολλα και τα βρισκεις ευκολα.

z1QBp3.png UKB8p3.png

ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες.

στο πλαισιο και στο πρακτικερ ρωτησα αλλα δεν εχουν τοσο μεγαλα. το ιδιο και στα δυο καταστηματα με ειδη συσκευασιας που ρωτησα. Το ναυλον με τις φουσκαλες δεν νομιζω να με βοηθησει γιατι το δεντρο γινεται τρια κομματια. δε ξερω τι να κανω. το'χω χυμα στην αποθηκη και εχω γεμισει πρασινα απο τα φυλλαρακια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...