Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παραπονα δασκαλας απο την πρωτη μερα στον παιδικο

Recommended Posts

τοτε κανουν την προσαρμογη πιο δυσκολη και χρονοβορα ειναι και δημοτικος ο παιδικος οποτε μαλλον ειναι και ευθυνοφοβοι ολοι εκει.

Και οχι μονο αυτο τους βολευει για να πηγιανουν και στο σπιτακι τους

Δηλαδη στους ιδιωτικους παιδικους σταθμους που τα κρατανε απο την πρωτη μερα

τα πιεζουν εκει τα παιδια ΕΝΩ ΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ειναι ποιο προστατευτικοι

ΑΣ ΟΨΕΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

το ωραριο το κανουν ολοι!ειτε μαζι ειτε χωρια!

γιατι δεν ρωτας εναν σχολικο συμβουλο να οσυ λυσει τις αποριες αφουν δεν πιστευεις εμενα η καποια αλλη που ειναι αυτη η δουλεια της;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 269
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι τετοια επιθεση? δεν το καταλαβαινω! Εγω ειπα τη γνωμη μου οτι το καθε παιδι ειναι διαφορετικο και πρεπει να αντιμετωπιστει διαφορετικα απο τους "ειδικα καταρτισμενους" ακομα κι αν του παρει 3 μηνες να προσαρμοστει. Το να βαλουμε ολα τα παιδια στο ιδιο σακι δεν δειχνει καταρτιση. Ο παιδικος ειναι μεγαλη αλλαγη για τα παιδια ειναι ενα νεο περιβαλλον οπου θα συναναστραφουν με συνομιληκους αλλα και ανθρωπους που θα αναλαβουν να τα φροντισουν αντικαθιστωντας τη φροντιδα της μαμας γιατι η μαμα δουλευει! πρεπει να ο δασκαλος-παιδαγωγος να ερθει "κοντα" με το καθε παιδι να δει τις ιδιαιτερες αναγκες του και αναλογως να του συμπεριφερθει ωστε το παιδι να νιωσει ασφαλεια στον παιδικο και να χαιρεται οταν βρισκεται εκει.

Παραλληλα η μητερα παρακολουθει τη δασκαλα-παιδαγωγο για να δει αν οντως οι πρακτικες της εχουν ευεργετικο οφελος στο παιδι. Το οτι εχουν σπουδασει δεν σημαινει τιποτα το ζητουμενο ειναι αν οντως ειναι ικανες να φροντισουν τα παιδια, να βοηθησουν την αναπτυξη τους, να ενισχυσουν τη φαντασια τους και να τα βοηθησουν να περασουν επικοδομητικα και ευχαριστα την ωρα τους.

σωστα τα λες.αρα για να γινουν ολα αυτα πρεπει να υπαρχει κ ενα περιβαλλονεμπιστοσυνης που δεν δημιουργειται αν καθησουν 6 ωρες τα παιδια απο την πρωτη μερα!

ακομη κοι φανταροιεχουν βδομαδα προσαρμογης..

σωστα τα λες.αρα για να γινουν ολα αυτα πρεπει να υπαρχει κ ενα περιβαλλονεμπιστοσυνης που δεν δημιουργειται αν καθησουν 6 ωρες τα παιδια απο την πρωτη μερα!

ακομη κοι φανταροιεχουν βδομαδα προσαρμογης..

ειπα εγω να καθισει 6 ωρες απο την πρωτη μερα? μηπως δεν διαβασες την εβδομαδα προσπαρμογης που περιεγραψα στο δικο μας παιδικο? Το ιδιο το παιδι σου δειχνει ποσο θελει να κατσει την 1η μερα και τη 2η και την 3η.....

Και οχι μονο αυτο τους βολευει για να πηγιανουν και στο σπιτακι τους

Δηλαδη στους ιδιωτικους παιδικους σταθμους που τα κρατανε απο την πρωτη μερα

τα πιεζουν εκει τα παιδια ΕΝΩ ΣΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ειναι ποιο προστατευτικοι

ΑΣ ΟΨΕΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

γιατι δεν ρωτας εναν σχολικο συμβουλο να οσυ λυσει τις αποριες αφουν δεν πιστευεις εμενα η καποια αλλη που ειναι αυτη η δουλεια της;

απαντηση 1

Πρωτον δεν ξερω τι δουλεια κανεις και ουτε με αφορα ( γιατι δεν αναφερθηκα προσωοικα σε εσενα ) απλα λεω αυτα που βλεπω και δεν μου αρεσουν

απαντηση 2

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι η δασκαλα των παιδιων μου ( που τα διωχνει στις 9 30 το πρωι )

εκεινη ειναι στον παιδικο μεχρι της 4 και οντως ειναι τι κανει ? ( ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ )

ειπα εγω να καθισει 6 ωρες απο την πρωτη μερα? μηπως δεν διαβασες την εβδομαδα προσπαρμογης που περιεγραψα στο δικο μας παιδικο? Το ιδιο το παιδι σου δειχνει ποσο θελει να κατσει την 1η μερα και τη 2η και την 3η.....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ

Διαφημίσεις

Τουλαχιστον τη δευτερη βδομαδα τι σου ειπαν θα τα κρατανε πιο πολυ?

Η προσαρμογη λεει μπορει να παρει και 1 -2 και 3 εβδομαδες και μεχρι τοτε το προγραμμα θα ειναι ετσι 1,5 ωρα

Και εμεις με τιςδουλειες μας τι θα κανουμε ?

απαντηση 1

Πρωτον δεν ξερω τι δουλεια κανεις και ουτε με αφορα ( γιατι δεν αναφερθηκα προσωοικα σε εσενα ) απλα λεω αυτα που βλεπω και δεν μου αρεσουν

απαντηση 2

Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι η δασκαλα των παιδιων μου ( που τα διωχνει στις 9 30 το πρωι )

εκεινη ειναι στον παιδικο μεχρι της 4 και οντως ειναι τι κανει ? ( ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ )

η παροτρυνση για τη συμβουλο ισχυει γιατι οντως θα ενημερωσει για πολλες αποριες

δεν ξερω μεχρι ποια ωρα ειναι το υποχρεωτικο τους ωραριο.

στο δικο μου νηπιαγωγειο την εβδομαδα προσαρμογης καθομαστε απο κοινου απο το πρωι μεχρι το μεσημερι.δεν λειτουργει το ολοημερο τμημα οποτε η μια εκπαιδ ερχεται κ κανει το ωραριο της το πρωι

Η προσαρμογη λεει μπορει να παρει και 1 -2 και 3 εβδομαδες και μεχρι τοτε το προγραμμα θα ειναι ετσι 1,5 ωρα

Και εμεις με τιςδουλειες μας τι θα κανουμε ?

:shock: Μηπως εννοουσαν τη συνολικη προσαρμογη? Μηπως την επομενη εβδομαδα τα κρατανε 3-4 ωρες και μετα την 3η 5-6 ωρες? Γιατι αλλιως ειναι απαραδεχτοι ποιος ο ρολος του παιδικου τοτε? Να πεις οτι ενα παιδακι ειναι πολυ δυσκολο και δεν καθεται με τιποτα ε τοτε να το αφησεις να προσαρμοστει πιο αργα και να παρει το χρονο του αλλα αυτο κατανταει κοροιδια! Ειπαμε να προσφερει κατι το κρατος αλλα να το προσφερει καλα οχι ετσι!

η παροτρυνση για τη συμβουλο ισχυει γιατι οντως θα ενημερωσει για πολλες αποριες

στο δικο μου νηπιαγωγειο την εβδομαδα προσαρμογης καθομαστε απο κοινου απο το πρωι μεχρι το μεσημερι.δεν λειτουργει το ολοημερο τμημα οποτε η μια εκπαιδ ερχεται κ κανει το ωραριο της το πρωι

katerinak και για να βρω τον συμβουλο που μπορω να απευθυνθω

Διαφημίσεις

κοιτα που ανηκει το σχολειο.

ρωτα αν κανει καλο στο παιδι.

οχι αν βολευει το γονιο αν ειναι σωστο η οχι.

ρωτα παιδαγωγικα.αν καταλαβει οτι σ ενδιαφερει το παιδαγωγικο κομματι θα μιλησει ειλικρινα.αν νομιζει οτι απλα θες να διαμαρτυρηθεις,επειδη κ εκεινη υπαλληλος ειναι δε θα παρει παιδαγωγικη θεση αλλα διοικητικη πχ η θεση του υπουργειου για τα νηπιαγωγεια ειναι απο την πρωτη μερα 8ωρο.εγκληματικο δηλ

εχασα λιγο τη μπαλα της συζητησης, αορρυ παιδια...καποιος με ρωτησε, ναι τα παιρνουν και με πανες σ αυτον τον σταθμο, και σκοτωθηκαμε μεχρι να μπουμε καθοτι δημοτικος,αλλα το πηραν το παιδι γιατι εγω εχω σοβαρο προβλημα υγειας (κινητικο) παρολα αυτα τις κοψαμε τις πανες, απλα ειπα τις πρωτες μερες για να μην ξεχαστει και τα κανει ολα λιμπα, επειδη εχει λιγες μερες που τις κοψαμε, να τον αφηνα με πανα...

αυτα τα περι καταρτισης και σπουδων παιδια, αλλου να τα πειτε.... κι εγω της δουλειας ειμαι και ξερω, δεν ειμαι ασχετη.... ο μονος λογος που παμε σε δημοσιο ειναι οτι δε φτανουν τα ρημαδια για ιδιωτικο, αυτο δε σημαινει ομως οτι τα παιδια μας τα εχουμε για πεταμα, ενταξει???

κοιτα που ανηκει το σχολειο.

ρωτα αν κανει καλο στο παιδι.

οχι αν βολευει το γονιο αν ειναι σωστο η οχι.

ρωτα παιδαγωγικα.αν καταλαβει οτι σ ενδιαφερει το παιδαγωγικο κομματι θα μιλησει ειλικρινα.αν νομιζει οτι απλα θες να διαμαρτυρηθεις,επειδη κ εκεινη υπαλληλος ειναι δε θα παρει παιδαγωγικη θεση αλλα διοικητικη πχ η θεση του υπουργειου για τα νηπιαγωγεια ειναι απο την πρωτη μερα 8ωρο.εγκληματικο δηλ

Δεν θα μπορουσα εδω να συμφωνησω πιο πολυ μαζι σου πραγματικα....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

.... ο μονος λογος που παμε σε δημοσιο ειναι οτι δε φτανουν τα ρημαδια για ιδιωτικο, αυτο δε σημαινει ομως οτι τα παιδια μας τα εχουμε για πεταμα, ενταξει???

τι σε κανει να πιστευεις οτι οι δασσκαλες του ιδιωτικου ειναι πιο καταρτισμενες;

Το αντίθετο μάλλον...Αν δεν ήταν υποχρεωμένοι να έχουν ένα τουλάχιστον άτομο από πανεπιστήμιο λόγω νόμου θα λειτουργούσαν μόνο με άτομα από ιεκ καθώς ο μισθός έχει διαφορά. Δεν εννοώ φυσικά πως υστερούν τα άτομα που δεν έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο απλά θέλω να τονίσω πως τους επιχειρηματίες δεν τους νοιάζει η κατάρτιση αρκεί να μην πληρώνουν. Και φυσικά δεν μιλάω για όλους αλλά για μεγάλο μέρος αυτών.

Αλλά ακόμα κ να έχουν άτομα καταρτισμένα κ το εννοώ γενικά δηλ άτομα με γνώση εμπειρία κ σύγχρονες παιδαγωγικές απόψεις, προκειμένου να φανεί στους γονείς ότι κάνουν δουλειά, τις αναγκάζουν πολλές φορές να μη λειτουργούν με βάση τα όσα έμαθαν...και επιβάλλουν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες των νηπίων κ τους στόχους του νηπιαγωγείου.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

να σου απαντησω εγω για τους συμβουλους(δεν ισχυει για ολους,ειναι ομως δεδομενο οτι ισχυει για αρκετους)???

το οτι εχουν κανει σπουδες παραπανω απο εναν απλο εκπαιδευτικο δεν σημαινει οτι ξερουν καλυτερα να δωσουν λυσεις,δεν σημαινει οτι ειναι πιο ευαισθητοι,πολλοι απο αυτους εχουν χρονια να μπουν στην ταξη και μονο στον τιτλο τους εφησυχαζουν.Σπανια κανουν σωστες ενημερωσεις για οσα πρεπει να ξερει κανεις και μην νομιζεις οτι ειναι παντα διπλα στο εκπαιδευτικο ή τον γονιο.

Τελοσπαντων,καλο θα ηταν οι εκπαιδευτικοι ολων των βαθμιδων και ιδιαιτερα οσοι ασχολουνται με μικρα παιδακια να ειμαστε ευαισθητοποιημενοι και γλυκεις κυριως απεναντι στα ζουζουνακια που σιγα-σιγα μαθαινουν τι εστι σχολειο.

Οσο για τις απαντησεις των νηπιαγωγων στις μαμαδες παραπανω???ασχολιαστες τις αφηνω!!!

να σου απαντησω εγω για τους συμβουλους(δεν ισχυει για ολους,ειναι ομως δεδομενο οτι ισχυει για αρκετους)???

το οτι εχουν κανει σπουδες παραπανω απο εναν απλο εκπαιδευτικο δεν σημαινει οτι ξερουν καλυτερα να δωσουν λυσεις,δεν σημαινει οτι ειναι πιο ευαισθητοι,πολλοι απο αυτους εχουν χρονια να μπουν στην ταξη και μονο στον τιτλο τους εφησυχαζουν.QUOTE]

δεν αντιλεγω!αλλα καπου πρεπει να απευθυνθουν αφου η γνωμη των εκπαιδευτικων δεν μετραει για αυτες τις μαμαδες

Τι είναι αυτά που διαβάζω βρε παιδιά? Έχω θυμώσει.

Και εμένα πήγαν σταθμό φέτος, ιδιωτικό αν αυτό έχει να κάνει.

Προσαρμογή κάναμε μόνον τις πρώτες 3 μέρες από τις 9 μέχρι τις 1:30.

Μετά κανονικά. Δεν έχουν κόψει τις πάνες, αλλά μέσα σε 3 μέρες, πλέον δεν φορούν καθόλου στον παιδικό, και άρχισαν και στο σπίτι, σήμερα η υπεύθυνη του σταθμού μου είπε να μην τους φοράω πάνα ούτε το πρωί που τις παίρνουν με το σχολικό (με το που πάνε στο σταθμό τους τις βγάζει).

Και αν συμβεί ατύχημα μέσα στο σχολικό? της λέω.

Ε, και? η απάντηση!:shock:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Δεν έχουν κόψει τις πάνες, αλλά μέσα σε 3 μέρες, πλέον δεν φορούν καθόλου στον παιδικό, και άρχισαν και στο σπίτι, σήμερα η υπεύθυνη του σταθμού μου είπε να μην τους φοράω πάνα ούτε το πρωί που τις παίρνουν με το σχολικό (με το που πάνε στο σταθμό τους τις βγάζει).

:

δεν μπορεις να πιεσεις ενα παιδι να βγαλει την πανα.τι παει να πει μεσα σε 3 μερες;ηταν ετοιμο δηλ κ το εκανε στον παιδικο;δενε ιναι ετσι απλα τα πραγματα για χαρη του εντυπωσιασμου..

Τι είναι αυτά που διαβάζω βρε παιδιά? Έχω θυμώσει.

Και εμένα πήγαν σταθμό φέτος, ιδιωτικό αν αυτό έχει να κάνει.

Προσαρμογή κάναμε μόνον τις πρώτες 3 μέρες από τις 9 μέχρι τις 1:30.

Μετά κανονικά.

Αλλο στο δημοσιο και αλλο στον ιδιωτικο παιδικο σταθμο η μερα με την νυχτα ειναι παιδια και το λεω και λυπαμαι που το λεω γιατι και εγω αναγκαστηκα και τα πηγα στο δημοσιο ( λογω οικονομικων )

Πάντως και εμένα όλα αυτά που γράφεις για το παιδάκι σου μου δίνουν την εικόνα φυσιολογικού παιδιού που απλά ήταν όπως είπες και εσύ πολύ καιρό με μαμά ,γιαγιά παππού κτλ.και τώρα βρέθηκε με παιδάκια και προσπαθεί να προλάβει να τα κάνει ΄ολα.Η μικρή μου ήταν κάπως έτσι όταν πηγε πρώτη φορά παιδικό πέρσι για την ακρίβεια έκανε και κάτι χειρότερο ήταν κολλημένη στην δασκάλα της,κυριολεκτικά ένοιωθε΄ότι της άνηκε και απο φόβο ίσως ήταν συνέχεια μαζι΄της όλη την ωρά μιλούσε κτλ.(και μιλάει ασταμάτητα πίστεψε με)βέβαια ο σταθμός ιδιωτικός δεν μου είπαν να πάω να τηνπάρω αλλά βρήκαν τα κουμπία της και έτσι λύθηκε το πρόβλημα.Φέτος έχει αλλάξει τάξη γιατί μεγάλωσε ε λοιπόν απο ότι μου λεει η καινούρια δασκάλα ζήτημα να κοιμάται το πολύ μια ώρα το μεσημέρι για να προλάβει να παίξει με τα καινούρια παιχνίδια:roll:Πόσο μάλλον ο μικρός σου που βιώνει πρώτη φορά ενα τέτοιο συναίσθημα φυσικό δεν είναι να αποσυντονίζετε ισως του χρειάζεται λίγος χρόνος παραπάνω για να ακολουθήσει κάποιους "κανόνες "σε συγκριση με τα αλλα παιδάκια.

Καλη μου κοπελα δεν ξερω γιατι εισαι τοσο αδικη με τις μαμαδες... δεν ειμαι καθολου περιεργη, ουτε απ αυτες που δεν πειθονται απο τους εκπαιδευτικους, αντιθετα η γνωμη τους με απασχολησε τοσο που πηγα και στον γιατρο μου και σε παιδοψυχολογο και ολοι ειπαν "η περιοδος προσαρμογης ειναι 15-30 μερες!" αν δεν με ενοιαζε η γνωμη των καταρτισμενων δασκαλων, απλα θα τις εγραφα στα παλια μου τα παπουτσια....

τι διαφορα εχει για μενα το δημοσιο???????? εχεις ζησει μηπως στο εξωτερικο???? γιατι εδω ειναι Ε Λ Λ Α Δ Α !!!η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ κοριτσι μου!!! και μονο αυτο....μπορει να σπουδασαν παραπανω, να ξερουν πιο πολλα, αλλα δεν τις κουναει τιποτα...και το ξερουν!!! στον ιδιωτικο αμα παραπονεθουν δυο τρεις γονεις τις πηρε και τις σηκωσε....διαφωνεις?????

Σημερα πηγα το παιδι μου στις 8.30, και με το που ειπε το παιδι ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑ η δευτερη κουβεντα ηταν "ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ" εχεις να μου πεις κατι γι αυτο???? με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ>>ουτε επαιξε, ουτε γκρινιαξε, ουτε πειραξε κανεναν.....με το ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !!!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ????? οταν δε ειπα οτι μιλησα με παιδοψυχολογο και ειπε σιγα σιγα να καθεται οσο και τα αλλα παιδακια η απαντηση ηταν "Ο ΠΑΙΔOΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΔΩ, ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ (ΑΠ ΤΙΣ 2 ) ΗΤΑΝ ΜΕ 30 ΠΑΙΔΑΚΙΑ" Εσυ αυτο το λες καταρτιση???? αφου αυτη με εστειλε σε παιδοψυχολογο!!!!!!!!!!

Δε θα ηθελα με τιποτα να μου χαιδευουν τα αυτια επειδη πληρωνω σε ιδιωτικο αν το θετεις ετσι, αλλα νομιζω οτι εδω τρεχει κατι..... δεν ειναι τυχαιο οτι οι αιτησεις ηταν 350 και πηραν μονο 100...ποιος ξερει ποιον θελουν να χωσουν και με φτανουν στα ορια μου για να φυγω... αλλα δεν καταλαβανε καλα!!!

Δεν ξερω αν εχεις δίκιο σε αυτα που λες, αλλά δυστυχως με τον τρόπο που λειτουργούν ορισμένοι δημ.υπαλληλοι αυτα μας βαζουν σε διαδικασια να υποπτευομαστε!

Ειναι κριμα!Μετα αντε να αφησεις το παιδακι σου και να εισαι σίγουρη...

QqmLp3.png

Δεν γνωρίζω κάτι σε σχέση με όσα περιγράφετε, θα πω μόνο ότι κι εμείς φέτος αρχίζουμε βρεφικό. Σε ιδιωτικό. Η προσαρμογή θα κρατήσει σε χρόνο παραμονής μία εβδομάδα + η επόμενη Δευτέρα. Θα πάει τις 2 πρώτες μέρες από 1-1,5 ώρα κι όχι παραπάνω για να θέλει να ξαναπάει και την επόμενη και μέσα στη βδομάδα θα πιάσει το 8ωρο. Και τις πρώτες μέρες θα ξεκινήσουν από την αυλή, για να μην του φανεί ότι τον φυλακίζουν.

Την επόμενη Δευτέρα θα ξαναγίνει προσαρμογή (γιατί μεσολαβεί Σ/Κ) και θα αρχίσει προσαρμογή για το σχολικό. Αλλά η υπεύθυνη μου είπε ότι ο πρώτος μήνας είναι στην ουσία η προσαρμγή.

Πάντως κι εγώ, αν και δουλεύουμε και οι δύο, θα πάρω αν χρειαστεί και άνευ αποδοχών (αν και δεν μου περισσεύουν) προκειμένου να διαφυλάξω την ψυχούλα του μωρού μου. Όσο πιο ήπια, τόσο το καλύτερο.

Και σε σχέση με το προσωπικό θα είναι για την τάξη του μία νηπιαγωγός και 2 βοηθοί που δεν είναι καν απόφοιτοι, είναι κορίτσια που κάνουν πρακτική...

Καλη μου κοπελα δεν ξερω γιατι εισαι τοσο αδικη με τις μαμαδες... δεν ειμαι καθολου περιεργη, ουτε απ αυτες που δεν πειθονται απο τους εκπαιδευτικους, αντιθετα η γνωμη τους με απασχολησε τοσο που πηγα και στον γιατρο μου και σε παιδοψυχολογο και ολοι ειπαν "η περιοδος προσαρμογης ειναι 15-30 μερες!" αν δεν με ενοιαζε η γνωμη των καταρτισμενων δασκαλων, απλα θα τις εγραφα στα παλια μου τα παπουτσια....

τι διαφορα εχει για μενα το δημοσιο???????? εχεις ζησει μηπως στο εξωτερικο???? γιατι εδω ειναι Ε Λ Λ Α Δ Α !!!η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ κοριτσι μου!!! και μονο αυτο....μπορει να σπουδασαν παραπανω, να ξερουν πιο πολλα, αλλα δεν τις κουναει τιποτα...και το ξερουν!!! στον ιδιωτικο αμα παραπονεθουν δυο τρεις γονεις τις πηρε και τις σηκωσε....διαφωνεις?????

Σημερα πηγα το παιδι μου στις 8.30, και με το που ειπε το παιδι ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑ η δευτερη κουβεντα ηταν "ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ" εχεις να μου πεις κατι γι αυτο???? με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ>>ουτε επαιξε, ουτε γκρινιαξε, ουτε πειραξε κανεναν.....με το ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !!!

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ????? οταν δε ειπα οτι μιλησα με παιδοψυχολογο και ειπε σιγα σιγα να καθεται οσο και τα αλλα παιδακια η απαντηση ηταν "Ο ΠΑΙΔOΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΔΩ, ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ Η ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ (ΑΠ ΤΙΣ 2 ) ΗΤΑΝ ΜΕ 30 ΠΑΙΔΑΚΙΑ" Εσυ αυτο το λες καταρτιση???? αφου αυτη με εστειλε σε παιδοψυχολογο!!!!!!!!!!

Δε θα ηθελα με τιποτα να μου χαιδευουν τα αυτια επειδη πληρωνω σε ιδιωτικο αν το θετεις ετσι, αλλα νομιζω οτι εδω τρεχει κατι..... δεν ειναι τυχαιο οτι οι αιτησεις ηταν 350 και πηραν μονο 100...ποιος ξερει ποιον θελουν να χωσουν και με φτανουν στα ορια μου για να φυγω... αλλα δεν καταλαβανε καλα!!!

Όσο άσχημες κ να είναι οι συνθήκες δουλειάς κ όση πίεση κ αν νιώθεις, η ευγένεια είναι απαραίτητη απέναντι στους γονείς. Θα μπορούσε να σου μιλήσει με πιο όμορφο τρόπο σίγουρα. Ο ψυχολόγος τι είπε σε γενικές γραμμές;

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...