Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παραπονα δασκαλας απο την πρωτη μερα στον παιδικο

Recommended Posts

ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΤΕ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΜΕΙΝΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΩΡΑΙΑ, ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ΤΙΣ ΑΚΟΥΕΙ....ΚΛΠ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΣΚ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ....

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ 5 ΩΡΕΣ...ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ, ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΠΙΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΝΤΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΘΑ ΔΕΙ DVD, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ (1 ΧΡΟΝΩ) ΒΑΡΙΕΤΑΙ, ΒΡΗΚΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕ...

ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ... ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ 31 ΠΑΙΔΙΑ....(ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ )

ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ........ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΥΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΣΑΙΝΩ, ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ...

ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???? ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Διαφημίσεις

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΤΕ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΕΜΕΙΝΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΩΡΑΙΑ, ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ, ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ΤΙΣ ΑΚΟΥΕΙ....ΚΛΠ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΣΚ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ....

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ 5 ΩΡΕΣ...ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ, ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΠΙΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ...

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΝΤΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΘΑ ΔΕΙ DVD, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ (1 ΧΡΟΝΩ) ΒΑΡΙΕΤΑΙ, ΒΡΗΚΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕ...

ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ... ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ 31 ΠΑΙΔΙΑ....(ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ)

ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ, ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ........ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΥΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΣΑΙΝΩ, ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ...

ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???? ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

Συμφωνώ με τον παιδίατρο :mrgreen:

το πτυχίο τους λείπει!!έπρεπε να δουλεύαν σε ιδιωτικό σταθμό....θα τολμούσαν να πουν κάτι τέτοιο σε μανα-πατέρα "πελάτη"???όχι βέβαια...η σιγουριά του ότι "εμένα δεν με διώχνει κανείς" τους δινει το "δικαίωμα" να γίνονται και παιδίατροι και ψυχολόγοι και οδοντίατροι εάν χρειαστεί!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

έχουμε την ίδια ηλικία με την κόρη μου και εχω να σου πω οτι και η δική μου τα ίδια κάνει ...

οχι στον παιδικό διότι θα ξεκινήσουμε στις επόμενες ημέρες ,

αλλά όπου βρει άπλα το παιδάκι ξεκινάει και τρέχει και γελάει και αρχίζει και ξεσαλώνει ,

παιδάκι είναι αυτά τα έκανα και εγώ που μεγάλωσα στις αλάνες και θυμάμαι τον εαυτό μου να τρέχω ώρες και να παίζω με τα άλλα παιδάκια για ώρες μιλάμε ,

αλλά εγώ μεγάλωσα σε χωριό και όχι περιορισμένη όπως μεγαλώνουν τα σημερινά παιδάκια.

και πως θυμώνω όταν μου λένε οτι το παιδάκι μου είναι υπέρ-κινητικό που το λένε όλοι λες και ξέρουν την έννοια του υπερ-κινητικού παιδιού.

αμέσως εγώ τους διορθώνω είναι απλά ένα παιδάκι γεμάτο με όρεξη για παιχνίδι.

τώρα για να μην τσακωθείς με τις κοπέλες στον σταθμό το μόνο που μπορείς να κάνει είναι να τους πεις ποσο πολύ αρέσει στο παιδάκι σου ο σταθμός και πόσο πολύ συμπαθεί τις ίδιες ...

και οσο για το οτι θα χρειαστεί χρόνο να συνηθίσει διότι έφυγε πρώτη φορά από το σπίτι και δεν μπορεί να μπει εύκολα σε πρόγραμμα .

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου το παιδάκι σου μια χαρά μου φαίνεται. Στο λεει και ο παιδίατρος οπότε τι φοβάσαι;;

Απλούστατα στον παιδικό είναι μόνο 2 κοπέλες για τόσα πολλά παιδιά και προφανώς τα έχουνε παίξει...Κακώς όμως να κάνουν τέτοια παράπονα υπονοώντας ότι το παιδί σου έχει κάποιο προβλημα...δεν θα μου άρεσε καθόλου...

Πες τους τι σου είπε ο παιδίατρος και τέλος...

Τι έγινε οι δασκάλες κουράστηκαν από τις πρώτες μέρες της σχολικής χρονιάς και προσπαθούν να απαλλαγούν από τα πιο ζωηρά παιδάκια;

Αυτό δεν είναι κριτήριο για το πόσες ώρες θα μένουν τα παιδιά στο σχολείο.

O5X4p2.png 

Απαράδεκτο. Ακούς εκεί. Δουλειά τους είναι να το διαπαιδαγωγήσουν. Παιδαγωγοί δεν είναι?

Συγνώμη, 15,5 παιδιά ανά δασκάλα σα πολλά δεν είναι? Επιτρέπεται αυτό? Δεν υπάρχει όριο? 10-12 ανά παιδαγωγό? Ετσι νόμιζα.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

οταν πηγα στο δημοτικο παιδικο σταθμο για να ρωτησω, μου ειπαν οτι περσι ειχαν 30 παιδια στο τμημα με 2 δασκαλες και συμπληρωσαν οτι ειναι "υπερβολικα μεγαλος αριθμος παιδιων" και εκεινες ειχαν εκφρασει αντιρρησεις αλλά η πιεση (απο τα "μεσα") ηταν μεγαλη και δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως. επισης μου ειπαν "δυστυχως ή ευτυχως με τις αρρωστιες δεν ερχονται ολα μαζι". οποτε καταλαβαινω οτι ισως και οι δικες σας θελουν να διωξουν κοσμο, οχι γιατι ειναι τεμπελες, αλλά γιατι τους ειναι πραγματικα δυσκολο να προσεχουν τα παιδια.

Συγνώμη, 15,5 παιδιά ανά δασκάλα σα πολλά δεν είναι? Επιτρέπεται αυτό? Δεν υπάρχει όριο? 10-12 ανά παιδαγωγό? Ετσι νόμιζα.

Θεωρητικά δεν επιτρέπεται. Πρακτικά φέτος με τις περικοπές οι Δήμοι τα έχουν βρει σκούρα αφού και τους δημότες τους πρέπει να εξυπηρετήσουν και έκτακτο προσωπικό (συμβασιούχους) δεν έχουν και πρόωρα συνταξιοδοτήθηκαν αρκετοί. Και αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο στο υπάρχον προσωπικό και στα παιδιά μας.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

μπορεις επισης να πας στο σταθμο αυριο και να πεις:

πηγα στο παιδιτρο και στη παιδοψυχολογο που ειναι συζυγος του παιδιατρου και μετα απο πολυωρη συζητηση το συμπερασμα που εβγαλαν ειναι οτι στο παιδι προκαλειτε εντονο στρες απο το περιβαλλον εδω στο σχολειο γιατι δεν υπαρχει οργανωση , πειθαρχεια και οι δασκαλες δε ξερουν να προσεγγιζουν παιδια με ευγενη αισθηματα και γεματο ψυχικο κοσμο.:shock:

αντε μη χ#σ# μαθανε ολοι να κρινουν απο τη πρωτη μερα ενα παιδακι που βρηκε ευκαιρια για παιχνιδι και ξεσαλωμα.εδω και ο δικος μου που απο 9μηνων ειναι στους παιδικους σταθμους παντα στην αρχη κανει λες και βγηκε απο φυλακη λυσσαει.:lol::wink:

μην πυροβολειτε τις δασκαλες!καταρχην να χαιρεσαι που ειναι 2 για 30 παιδια,εμεις ειμαστε 1 στο νηπιαγωγειο!

εχεις δικιο που ενιωσες ασχημα γιατι ηταν πολλα μαζεμενα κ πολυ νωρις..κ εγω το ιδιο θα ενιωθα..

αλλα..σκεψου οτι για να το ειπαν,κατι ειδαν..ψεμματα δεν λενε.αν το παιδι δεν μπορεσε να κρατησει πχ το ενδιαφερον του σε ενα σημειο για πανω απο 5 λεπτα μαλλον τους ανησυχησε.βεβαια ειναι πολυ πολυ νωρις.μπορει σε ενα μηνα να ειναι αλλιως τα πραγματα.επειδη ομως υπαρχει η εμπειρια κ ειναι πιο ευκολο στο σχολειο να συγκρινουμε λογω των πολλων παιδιων,στη θεση σου θα το σκεφτομουνα αυτο που ακουσα.ειπαμε ομως ,εχεις δικιο γιατι πρωτη μερα σε πιασανε απο το λαιμο.

μην το αγνοησεις ομως..

μπορεις επισης να πας στο σταθμο αυριο και να πεις:

πηγα στο παιδιτρο και στη παιδοψυχολογο που ειναι συζυγος του παιδιατρου και μετα απο πολυωρη συζητηση το συμπερασμα που εβγαλαν ειναι οτι στο παιδι προκαλειτε εντονο στρες απο το περιβαλλον εδω στο σχολειο γιατι δεν υπαρχει οργανωση , πειθαρχεια και οι δασκαλες δε ξερουν να προσεγγιζουν παιδια με ευγενη αισθηματα και γεματο ψυχικο κοσμο.:shock:

αντε μη χ#σ# μαθανε ολοι να κρινουν απο τη πρωτη μερα ενα παιδακι που βρηκε ευκαιρια για παιχνιδι και ξεσαλωμα.εδω και ο δικος μου που απο 9μηνων ειναι στους παιδικους σταθμους παντα στην αρχη κανει λες και βγηκε απο φυλακη λυσσαει.:lol::wink:

δε χριεαζεται αμεσως να βγαζουμε συμπερασμα ουτε οτι το παιδι εχει προβλημα ουτε οτι οι δασκαλες φταινε. πως το ειδες το εντονο στρες;;κ αν ειναι οως τα ειπανε;ειναι καλυτερα να κλεισει τα αφτια;

το πτυχίο τους λείπει!!έπρεπε να δουλεύαν σε ιδιωτικό σταθμό....θα τολμούσαν να πουν κάτι τέτοιο σε μανα-πατέρα "πελάτη"???όχι βέβαια...η σιγουριά του ότι "εμένα δεν με διώχνει κανείς" τους δινει το "δικαίωμα" να γίνονται και παιδίατροι και ψυχολόγοι και οδοντίατροι εάν χρειαστεί!!!

στο ιδιωτικο το παιδι με προβλημα θα το παρουσιασουν σουπερ! εσυ τι θες να ακουσεις;την αληθεια η αυτο που θες;τι κερδος εχουν να πουν κατι που αποκλειεται να ισχυει;κανενα.φυσικα κ ο τροπος εχει σημασια μεγαλη.απο κει κ περα κ το πτυχιο ειναι αρκετα ικανο ,οχι γαι διαγνωση γιατι απαγορευεται αλλα για να δουν τις ενδειξεις

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΕΙΠΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΙΠΕ "ΝΑΙ, ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ" ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΙΟ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΗ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ....Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.... ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ΠΟΣΟ, ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 6 ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ 150, ΑΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 15 ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΗ.... ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ )ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΜΑΛΩΣΑΝΕ, ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΜΑ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟ.... ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Διαφημίσεις

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ, ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ....ΑΝ ΕΓΩ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ 2 ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΜΕ 31??? ΕΝΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ 30 ΠΑΙΔΙΑ....ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ, ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΔΑ 10 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΜΦΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ, "ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ" ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝΕ????

Αχχχχ κ ξανά αχχχχχ κ βαααχ κ πολλά ωωωωχ!ο δικός μου είναι 2 κ ΦETOΣ πάει δεύτερη χρονιά.κ εγώ σε τέτοιες έπεσα κοπέλα μου.κ για να τον έχουν να MHN τρέχει(παράλογο για παιδί τέτοιας ηλικίασ ε; ) τον έδεναν στο καρότσι!AΠOTEΛEΣMA;αυτός να θέλει να κατεβεί,αυτές να MHN του δίνουν ΣHMAΣIA,το παιδί να ουρλιάζει κ να κλαίει κ να με παίρνουν στις 12 τηλ έλα να τον πάρεις κάτι έχει.μόλις πηγαίναμε κ τον παίρναμε το παιδί AΛΛOΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ!

Καλα για ΠEPIOΔO προσαρμογής μια XAPA EIΣTE!

Εμείς πέρισυ την πρώτη EBΔOMAΔA μια ΩPA.την δεύτερη 2 ώρες κ πάει λέγοντας...με λύπη στο ΛEΩ ότι θα έχεις προβλήματα...πέρισυ δεν ήξερα καμία μαμα εκεί κ σ όλη την χρονιά πέτυχα κάποιες ελάχιστες φορές.δεν είχα το θάρρος να πιάσω κάποια να δω αν είναι ευχαριστημένη.το KAΛOKAIPI ΓNΩPIΣA μια αλλά δεν πρόλαβα να ζητήσω το τηλ της.μου είπε κ αυτή πολλά παράπονα.

Σήμερα εμείς ξεκινήσαμε πρώτη μέρα κ ME μεγάλη μου XAPA διαπίστωσα πως στα πρώτακια έφεραν 2 γνωστές μου τα ΠAIΔIA τους.οπότε αν κάνουν πάλι βλακείες θα εχω συμμάχους

καλη μου, το παιδι μου το ξερω, ειναι κοινωνικοτατο, οπου το αφηνεις καθεται, ποτε δεν κλαιει να με ζητησει, ουτε μπαμπα ουτε μαμα ουτε κανεναν, ειναι τοσο ανεξαρτητος που μας πιανει το παραπονο, απ την πρωτη μερα, "αντε γεια , μαμα" και ολα ΟΚ, διδυμακι κανονικο... οσοι τον βλεπουν εχουν να λενε, ευγενικοτατος, μιλαει στον πληθυντικο, ντρεπεται, απλα τι να κανουμε, εκανα τον νεο Μεταξοπουλο, ολη μερα χορευει και κανει οτι κραταει μικροφωνο και δωστου Ρουβας... ε να το σκοτωσω???? ισα ισα, που ο μικρος αδερφος του ( 1 χρονων) ειναι κλαψιαρης και μαμακιας και δεν ξεκολλαει απο πανω μου και λεμε τι καλα να ηταν σαν τον μεγαλο....ελα Θεε μου στα καλα καθουμενα!!

, "ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ" ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝΕ????

δεν επρεπε να το πει ετσι.φνταζομαι οτι θα πελαγωσανε αν η μια ετρεχε με το ενα κ η αλλη ειχε να προσαρμοσει 30 παιδια!

stella, Μη μπαινεις στη διαδικασια να μας απολογηθεις για το παιδακι σου. ειναι γερο, εξυπνο και δραστηριο.. ασφαλως και θα τους βολευε να ειναι κοιμισμενο και να το αποβλακωνουν με dvd.. δεν θεωρω οτι εχουν απολυτη ευθυνη οι δασκαλες.. φαντασου την καθεμια να κυνηγα 30 3χρονα.. ελεος.. αλλα μη ψαχνεις προβλημα στο παιδακι σου.. επειδη, οπως τον περιγραφεις μου μοιαζει με τον δικο μου θεωρω οτι σε καμια βδομαδα ισως του περασει ο πολυς ενθουσιασμος και ηρεμησει. αλλα και παλι εσυ τονισε οτι το παιδι σου ειναι απολυτα φυσιολογικο και να του δωσουν λιγο χρονο να προσαρμοστει..

υ.γ. τι εννοεις θα αποφασισει η δασκαλα ποσες ωρες θα μενει στον παιδικο? δεν το καταλαβα..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

ημουν που ημουν φρικαρισμενη, με αποτελειωσες!

πωπω τραγικο το βρισκω αυτο που επαθες

εγω το μονο περιεργο που ειδα την δευτερη φορα ηταν οτι εφτασε το φορτηγο με το catering και αφησε ορθανοιχτη την τεραστια καγκελοπορτα, σταθηκα λοιπον σε μια ακρη να δω, και δεν ηρθε κανεις να κλεισει ενω εξω ηταν γυρω στα 8 παιδια με πια κοπελα...εκλεισα λοιπον εγω την πορτα του παρκινγκ αναστεναζοντας και με στραβοκοιταξανε κιολας....οσο για το μεσον που λες, δε νομιζω πια....πρεπει να ειναι τερατα για να κοιτανε ενα παιδακι με συμφερον...

Εγώ θα το ρίξω λίγο στη φιλοσοφία... Έβλεπα κάτι αλογάκια που ήταν ήρεμα και υπομονετικά στα ελάχιστα τετραγωνικά που ήταν το χώρισμα του στάβλου τους... Σκέφτηκα: Πώς είναι άραγε αυτά τα άλογα στο φυσικό τους περιβάλλον; Καμία σχέση...

Και όμως, οι άνθρωποι του 21ου αιώνα είμαστε σαν αυτά τα αλογάκια. Μικροί και μεγάλοι. Και για το καλό του ίδιου του παιδιού, πιστεύω ότι καλύτερα νωρίτερα παρά αργότερα, να γίνουν "εξημερωμένα". Είναι χρήσιμο να ακονίζουν το μυαλό και λιγότερο τα πόδια τους...

Το λέω γιατί έχω και εγώ έναν Ταρζάν, έτσι; Για το καλό του, με καλό τρόπο και σταδιακά, να μην νιώθει καταπίεση, στα λίγα τετραγωνικά της τάξης.

Φυσικά, ο τρόπος της δασκάλας ήταν απαράδεκτος. Όπως και το ότι δεν εξηγήθηκε το ότι το παιδί σου ήταν, σύμφωνα με τις δασκάλες, υπόδειγμα τις 2 πρώτες μέρες.

Το καλό είναι ότι έχεις παιδί που καταλαβαίνει αρκετά πράγματα με τα λόγια. Δεν νομίζω όμως ότι θα του κάνει καλό, αν του "περάσεις" ότι η δασκάλα έχει παράλογες απαιτήσεις για την ηλικία του... όπως περίπου γράφεται παραπάνω.