Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι Ελληνες ταξιτζήδες!!

Recommended Posts

Οι Έλληνες ταξιτζίδες, είναι καθρέφτης της Ελληνικής κοινωνίας δυστυχώς.

Ειναι αγενείς, όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων.

Είναι βρωμιάρηδες, όπως και η πλειοψηφια των Ελλήνων (δεν εννοώ για μπάνιο, αλλά πετάμε σκουπίδια παντου, όπου μας βολεύει)

Καπνίζουν σε κλειστό χώρο, όπως οι περισσότεροι Ελληνες.

Κοιτάνε να σε πιάσουν κοροιδο όπως οι περισσότεροι Ελληνες.

Δεν κόβουν αποδείξεις, όπως οι περισσότεροι Ελληνες.

Και συμπληρώστε τη λίστα κατά βούληση.

Δεν εχουμε παιδεία ως λαός, είμαστε ευατούληδες και ποσώς ενδιαφερόαστε για το συλλογικό καλό.

Οι νόμοι είναι χρήσιμοι, μόνο όταν μας βολεύουν, αλλιώς, τόσο το χειρότερο για αυτούς...

Με αυτά να διευκρινίσω ότι δεν δικαιολογώ τους ταξιτζίδες. Κάθε άλλο. Εχω να πω ιστορίες για αγρίους για αυτους...

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι βρωμιάρηδες, όπως και η πλειοψηφια των Ελλήνων (δεν εννοώ για μπάνιο, αλλά πετάμε σκουπίδια παντου, όπου μας βολεύει)

Συμφωνω 1000%. Κλασσικη Ελλαντα. Ειπαμε εκει που ειχαμε τον Σωκρατες ειχαν ωμα κρεατα.....δεν βλεπουμε τα χαλια μας λεω γω.......ουνοι.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Δεν εχουμε παιδεία ως λαός, είμαστε ευατούληδες και ποσώς ενδιαφερόαστε για το συλλογικό καλό.

Οι νόμοι είναι χρήσιμοι, μόνο όταν μας βολεύουν, αλλιώς, τόσο το χειρότερο για αυτούς...

Με αυτά να διευκρινίσω ότι δεν δικαιολογώ τους ταξιτζίδες. Κάθε άλλο. Εχω να πω ιστορίες για αγρίους για αυτους...

δεν συμφωνώ, υπάρχουν και σ'αυτό το επάγγελμα κακοί επαγγελματίες...μπορεί να είναι περισσότεροι σε αυτό το επάγγελμα...

για εμένα ας πούμε η πιο "άσχημη φάρα" υπαλλήλων είναι οι πωλητές, είναι οι καλύτεροι ψεύτες σημαίνει κάτι ?

rQGhp3.png

Επειδή έχω στην οικογένεια αρκετούς τους επαγγέλματος να διευκρινήσω ότι απόδειξη πλέον κόβουν. Ακόμα και αν εσύ δεν την πάρεις, η ταμιακή που είναι συνδεδεμένη με το ταξίμετρο καταγραφει το ποσο στην κούρσα. Και το ταξίμετρο δεν δουλεύει αν δεν είναι ανοιχτή η ταμιακή.

Δεν θα σου πω ότι είναι τελειοι, γιατί έχω τσακωθεί με πολλούς ταξιτζίδες όλα αυτά τα χρόνια. Ο πατέρας μου να φανταστείς, ακόμα και αν τον πάει κούρσα στα ΚΤΕΛ για παράδειγμα, σηκώνεται και φέυγει άδειος, γιατί οι γνωστές άγνωστες κλίκες που υπάρχουν εκεί, δεν σε αφήνουν καν να πάρεις κούρσα και επιλέγουν τους πελατες. Και το χειρότερο, το κάνουν με την ανοχή της ασυτνομίας.

Πάντως επιδή εχω ταξιδεψει εξωτερικό και έχω μπει σε ταξί, θελω να πω ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.

Στην Αθήνα υπάρχουν παρα πολλά ταξί, που λειτουργουν επικουρικά με τα ΜΜΜ. Το κομιστρο φυσικά δεν συγκρίνεται. Για πάρε ταξί στο Λονδίνο.

Στην Αθήνα πλέον για να βγάλεις μεροκάματο πρεπει να δουλευεις 12 ώρες την ημέρα.

Οσο λοιπόν καποιοι το κρατάνε έτσι, τίποτα δεν θα αλλάξει.

Θα σας πω εγώ τι έπαθα από Γάλλο ταξιτζή...

Πέρνουμε ταξί για να κάνουμε μία πολύ μικρή απόσταση. Το πήραμε λόγω του ότι είχε πολύ κρύο. Στο πήγαινε το μας πήρε 5€. Και στο γύρνα 35€ ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καταλάβει καλά που του ζητήσαμε να μας πάει και αναγκάστηκε να κάνει τεράστι κύκλο....( παρεπιπτώντος του είχαμε δόσει και κάρτα του ξενοδοχείο με το όνομα και την διευθυνση σε κεντρικότατο δρόμο )

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

δεν συμφωνώ, υπάρχουν και σ'αυτό το επάγγελμα κακοί επαγγελματίες...μπορεί να είναι περισσότεροι σε αυτό το επάγγελμα...

για εμένα ας πούμε η πιο "άσχημη φάρα" υπαλλήλων είναι οι πωλητές, είναι οι καλύτεροι ψεύτες σημαίνει κάτι ?

Ναι, σημαίνει. Πιθανών να έχεις δίκιο, καθώς για να πουλήσει, πρέπει να πει και το ψεμματάκι του, ή την ψεμματαρα του (αυτό εξαρταται από τον άνθρωπο).

Νομίζεις τυχαία έχεις αυτήν την άποψη? Δεν νομίζω.

Επειδή έχω στην οικογένεια αρκετούς τους επαγγέλματος να διευκρινήσω ότι απόδειξη πλέον κόβουν. Ακόμα και αν εσύ δεν την πάρεις, η ταμιακή που είναι συνδεδεμένη με το ταξίμετρο καταγραφει το ποσο στην κούρσα. Και το ταξίμετρο δεν δουλεύει αν δεν είναι ανοιχτή η ταμιακή.

Δεν θα σου πω ότι είναι τελειοι, γιατί έχω τσακωθεί με πολλούς ταξιτζίδες όλα αυτά τα χρόνια. Ο πατέρας μου να φανταστείς, ακόμα και αν τον πάει κούρσα στα ΚΤΕΛ για παράδειγμα, σηκώνεται και φέυγει άδειος, γιατί οι γνωστές άγνωστες κλίκες που υπάρχουν εκεί, δεν σε αφήνουν καν να πάρεις κούρσα και επιλέγουν τους πελατες. Και το χειρότερο, το κάνουν με την ανοχή της ασυτνομίας.

Πάντως επιδή εχω ταξιδεψει εξωτερικό και έχω μπει σε ταξί, θελω να πω ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.

Στην Αθήνα υπάρχουν παρα πολλά ταξί, που λειτουργουν επικουρικά με τα ΜΜΜ. Το κομιστρο φυσικά δεν συγκρίνεται. Για πάρε ταξί στο Λονδίνο.

Στην Αθήνα πλέον για να βγάλεις μεροκάματο πρεπει να δουλευεις 12 ώρες την ημέρα.

Οσο λοιπόν καποιοι το κρατάνε έτσι, τίποτα δεν θα αλλάξει.

Αυτό με την ταμειακή το έχω ακούσει. Εχω ακούσει επίσης, ότι πάντα υπάρχουν τρόποι να παρακάμψεις την διαδικασία...

Τελος πάντων, δεν πιάσατε προφανώς το πνεύμα μου, οπότε ας το διευκρινήσω.

Θεωρώ τη πλειοψηφία των ταξιτζήδων απαράδεκτη. Ξέρω και εγώ αρκετους και σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλοί επαγγελματίες. Κυρίως τα νέα παιδιά.

Αυτό που λέω, είναι πως τα μειονεκτήματα που βρίσκουμε στους ταξιτζήδες, τα βρίσκουμε σε όλους γύρω μας είτε είναι πωλητές, είτε γιατροί, είτε δικηγόροι, είτε οτιδήποτε....

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

.

Αυτό με την ταμειακή το έχω ακούσει. Εχω ακούσει επίσης, ότι πάντα υπάρχουν τρόποι να παρακάμψεις την διαδικασία...

Τελος πάντων, δεν πιάσατε προφανώς το πνεύμα μου, οπότε ας το διευκρινήσω.

Θεωρώ τη πλειοψηφία των ταξιτζήδων απαράδεκτη. Ξέρω και εγώ αρκετους και σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλοί επαγγελματίες. Κυρίως τα νέα παιδιά.

Αυτό που λέω, είναι πως τα μειονεκτήματα που βρίσκουμε στους ταξιτζήδες, τα βρίσκουμε σε όλους γύρω μας είτε είναι πωλητές, είτε γιατροί, είτε δικηγόροι, είτε οτιδήποτε....

Θα συμφωνήσω σε όλα.

Υ.Γ. Το αρχικό μην. το είχα διαβάσει πολύ γρήγορα.

Δυστυχώς κι εγω δεν εχω να πω κατι καλο για τους εν λόγω επαγγελματίες...όπως κ η pashalitsa,τα ιδια και σε μένα,δεν με άφηνε να κατέβω αν δεν του έδινα το τηλ μου και άλλα...όμορρφα.Αυτό βέβαια πριν 10χρόνια...τρομοκρατήθηκα!Επίσης 7μηνών με τον άντρα μου παίρνουμε ταξι για σχετικά κοντινή απόσταση μεταξύ περιοχών κ έτρεχε σαν δαινονισμένος.Εκανα το σταυρό μου!Του είπε ο άντρας μου να παει πιο σιγα φυσικά.

Γενικά,κατανοώ οτι βασικά ζουν μέσα στο ταξί αλλά λίγος σεβασμός για τον πελάτη δεν βλάπτει.Δηλ δεν αντέχω το τέρμα τη μουσική,τρέχω σαν παλαβός,βρίζω για ομάδες,εχω ύφος τα ξερω όλα γιατί εφαγα τη ζωη με το κουτάλι,είμαι Ο Γκόμενος!Κανε τη δουλειά σου χωρίς πολλά πολλά όπως την κάνει όλος ο κόσμος

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Ένα 90% ειναι άνθρωποι αμορφωτοι χωρις παιδεια και τροπους. Εχω τσακωθει απειρες φορες για το τσιγάρο και αλλες τοσες επειδη πεταγανε εξω πραγματα απο το παραθυρο (σκουπιδια, πακετα απο τσιγαρα και πολλα άλλα). Δεν τους χωνευω!!! δεν τους χωνευω!!!! Και ενα νορμαλ ποσοστο να υπαρχει τους παιρνουν στο λαιμο τους το αλλο πολυ μεγαλυτερο ποσοστο. Και μην πω για τον τροπο που οδηγουνε οπου τους καπνισει σταματανε!

Διαφημίσεις

Ένα 90% ειναι άνθρωποι αμορφωτοι χωρις παιδεια και τροπους. Εχω τσακωθει απειρες φορες για το τσιγάρο και αλλες τοσες επειδη πεταγανε εξω πραγματα απο το παραθυρο (σκουπιδια, πακετα απο τσιγαρα και πολλα άλλα). Δεν τους χωνευω!!! δεν τους χωνευω!!!! Και ενα νορμαλ ποσοστο να υπαρχει τους παιρνουν στο λαιμο τους το αλλο πολυ μεγαλυτερο ποσοστο. Και μην πω για τον τροπο που οδηγουνε οπου τους καπνισει σταματανε!

Η Αθήνα μόνο έχει 13,000 ταξί. Δηλαδή εσύ έχεις κάνει γκάλοπ στα περίπου 11.000 χιλιάδες και θεωρείς ότι ολοι είναι αμόρφωτοι και χωρίς παιδία και τρόπους; Καλό θα ήταν να μην γενικεύεις με τετοιο τρόπο. Επίσης άλλο η μόρφωση και άλλο η παιδεία και η τρόποι. Γιατί ναι μεν κάποιος μπορεί να είναι αμόρφωτος (να μην έχει πάει Πανεπιστήμιο ή να μην έχει τελειώσει Δημοτικό ακόμη), αλλά να έχει παιδεία και άψογη συμπεριφορά. Επίσης πολλά άτομα με πτυχία είναι ακοινώνητα.

Επίσης ξέρεις πλέον ποσοι πτυχιούχοι άνεργοι δουλεύουν ταξί (και όχι μόνο) γιατί δεν βρίσκουν δουλειά;

Γιατί ναι μεν κάποιος μπορεί να είναι αμόρφωτος (να μην έχει πάει Πανεπιστήμιο ή να μην έχει τελειώσει Δημοτικό ακόμη), αλλά να έχει παιδεία και άψογη συμπεριφορά. Επίσης πολλά άτομα με πτυχία είναι ακοινώνητα.

Επίσης ξέρεις πλέον ποσοι πτυχιούχοι άνεργοι δουλεύουν ταξί (και όχι μόνο) γιατί δεν βρίσκουν δουλειά;

\Εχεις δικιο,ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι το ιδιο....εγω εμπαινα πολυ σπανια σε ταξι αλλα σαν οδηγος οταν εβλεπα ταξιτζη μπροστα μου παθαινα σοκ....απιστευτοι....φαντασου ειμαστε στα φαναρια ολοι με μια ουρα απο πισω μου απο λεωφοριεα κτελ κλπ κλπ και περιμενουμε να αναψει πρασινο και εκει που αναβει τσουπ βγαινει ο μπροστινος ταξιτζης να τιναξει τα σουσαμια απο το μπλουζακι του και απο το καθισμα:shock::shock:και να τον περιμενουμε ολοι ,να κορναρουν και αυτος εκει αταραχος,μεχρι που τελειωσε το ξεσκονισμα και εφυγε αλλα ειχε ειδη αναψει το κοκκινο και φανταζεσαι τι μπινελικια ακουσε....ενας ακομα ταξιτζης μου ετυχε που εθεσε την ζωη μου σε κινδυνο και καποιων περαστικων οταν ειδε στην απεναντι λωριδα μια να περιμενει για ταξι οπου και εκανε παρανομη αναστροφη και βγκε απο τπ παραθυρο κια φωναζε περιμενετε κυριαααααααααα ....με αποτελεσμα να φρεναρω αποτομα και το ιδιο οσοι ηταν πισω μου ....θυμαμαι ειχα σοκαριστει αλλα ευτυχως ενς οδηγος λεωφορειου πηρε το νουερο της πινακιδας και ειχε πει θα κανει καταγγελια.Ενας θεος ξερει αν την εκανε

Η Αθήνα μόνο έχει 13,000 ταξί. Δηλαδή εσύ έχεις κάνει γκάλοπ στα περίπου 11.000 χιλιάδες και θεωρείς ότι ολοι είναι αμόρφωτοι και χωρίς παιδία και τρόπους; Καλό θα ήταν να μην γενικεύεις με τετοιο τρόπο.

Όταν έχεις μπει για παράδειγμα 100 (ή περισσότερες) φορές σε ταξί και τις 90 (ή οσες είναι αντίστοιχα) σου έχει τύχει ανάγωγος οδηγός τότε μπορείς να γενικεύσεις.

(Ουτε οι εταιρειες δημοσκοπήσεων ρωτάνε το σύνολο των ψηφοφόρων, αλλά ενα δείγμα του εκλογικού σώματος, και παρόλα αυτά βγαζουν σχετικά ακριβη ποσοστα)

Επίσης άλλο η μόρφωση και άλλο η παιδεία και η τρόποι. Γιατί ναι μεν κάποιος μπορεί να είναι αμόρφωτος (να μην έχει πάει Πανεπιστήμιο ή να μην έχει τελειώσει Δημοτικό ακόμη), αλλά να έχει παιδεία και άψογη συμπεριφορά. Επίσης πολλά άτομα με πτυχία είναι ακοινώνητα.

έτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου, αλλά που?????????

rQGhp3.png

Όταν έχεις μπει για παράδειγμα 100 (ή περισσότερες) φορές σε ταξί και τις 90 (ή οσες είναι αντίστοιχα) σου έχει τύχει ανάγωγος οδηγός τότε μπορείς να γενικεύσεις.

(Ουτε οι εταιρειες δημοσκοπήσεων ρωτάνε το σύνολο των ψηφοφόρων, αλλά ενα δείγμα του εκλογικού σώματος, και παρόλα αυτά βγαζουν σχετικά ακριβη ποσοστα)

Οταν κάποιος γενικεύει και λεει ότι το 90% είναι ετσι και έστι και έτσι, θεωρώ ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και εγώ αντίστοιχα παρατραβηγμένα παραδείγματα.

Το θέμα είναι αυτή η τάση, να χαρακτηρίζουμε γενικώς ομάδες με τόση ευκολια. Οι ταξιτζήδες αμόρφωτοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες, οι γιατροί με το φακελάκι στο χέρι κ.λπ.

Διαφημίσεις

Κ γω θα συμφωνήσω ότι η ευγένεια δεν είναι θέμα μόρφωσης... Μπορεί να είσαι αγράμματος, αλλα ταυτόχρονα να είσαι ευγενικοτατος κεξυπηρετικός.πάντως όπως κ να χει - αν κ παίρνω σπάνια ταξί - οι περισσότεροι είναι πολύ αγενής!!! Ήμουν 8 μηνών έγκυος και εκείνος κάπνιζε σαν φουγάρο ( χειμώνας με κλειστά παράθυρα) . Επιπλέον αρκετοί δεν πλένουν τα ταξί τους. Μπαίνεις μέσα κ σιχαινεσαι εντελώς. Γιατί έχει απαιτήσεις για αυξήσεις κτλ όταν δεν σέβεται τους πελάτες του;;; Σπάνια μου έχει τύχει πραγματικος επαγγελματίας κ συνήθως είναι νέος ανθρωπος!!

Ναι έχετε δικιο! δεν εννουσα οτι δεν εχουν πτυχιο - λάθος διατυπωση. Φυσικά και η ευγενεια δεν ειναι θεμα μορφωσης...αλλα μην κολλάτε στο νουμερο! Απλα ηθελα να πω οτι ειναι πολυ μεγάλο το ποσοστο που δεν εχουν τη στοιχειωδη ευγενεια και δεν σεβονται! Γι αυτο και το αυτοκινητακι μου πλεον δεν το αλλάζω με τιποτα!

Α ναι συμφωνώ κ γω!!! Αυτοκίνητο και πάλι αυτοκίνητο... Ακόμα κ σε παρκινκ να χρειαστεί να το βάλεις κ πάλι είναι πιο φτηνά απο το να πάρεις ταξί....

Αααα, μάλλον κάπως έτσι βγαίνει το 15 άρι, την ξέχασα την Αττική Οδό, βέβαια, δε μπορούν να τη χρεωθούν οι άνθρωποι και αυτή...

3,40 + 2,80 + 0,80 για τις βαλίτσες κάνει 7 ευρώ, όχι 15. Απλά οι περισσότεροι ταξιτζήδες προσθέτουν ένα κάτι τις για τον κόπο τους :mad:

Όταν χρησιμοποιούσα πολύ ταξί... παλιά λέμε τώρα...:roll: μου έχουν συμβεί σκηνικά απείρου κάλλους.:mrgreen:

Τα τελευταία χρόνια, είτε επειδή οδηγώ είτε επειδή χρησιμοποιώ το μετρό, σπάνια μπαίνω αλλά οι εντυπώσεις μου είναι σχεδόν άριστες. Έχουν αλλάξει πολύ οι οδηγοί σε όλα τους - προς το καλύτερο.:D

Κι εγώ έχω πολλές ιστορίες απείρου κάλλους με τους συμπαθείς ταξιτζήδες :rolleyes:. Μέχρι που αγόρασα δικό μου αυτοκίνητο και ησύχασα!

Η άποψή μου είναι ότι η αγένειά τους και γενικότερα η απαράδεκτη συμπεριφορά τους δεν έχει να κάνει με έλλειψη πτυχίων. Επίσης, δεν πιστεύω ότι οι ταξιτζήδες είναι γενικότερα λιγότερο καλλιεργημένοι από άλλους κλάδους επαγγελματιών, όπως είναι π.χ. οι γιατροί ή οι δικηγόροι.

Αυτό που τους διαφοροποιεί εντελώς ως κλάδο είναι η έλλειψη σταθερής "πελατείας". Σε άλλους κλάδους η πελατεία που θα έχει κάποιος επαγγελματίες εξαρτάται ΑΜΕΣΑ από την ικανοποίηση των πελατών του. Οπότε ακόμα και ο πιο άξεστος άνθρωπος θα προσποιηθεί τουλάχιστον κάποιους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και εντιμότητας, ώστε να επιβιώσει στην αγορά.

Στα ταξί δυστυχώς δεν βρίσκει εφαρμογή αυτός ο κανόνας, καθώς η πελατεία τους είναι τυχαία και σε καμιά περίπτωση δεν τους επιλέγει. Οπότε ο άξεστος άνθρωπος θα παραμείνει άξεστος γιατί δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει.:roll: Επομένως, ναι, γι' αυτό το λόγο είναι πολύ πιο πιθανό να συναντήσει κάποιος έναν άξεστο ταξιτζή από έναν άξεστο π.χ. καταστηματάρχη.

.....δε νομίζω τάκη....

δυο περιστατικα με εκαναν να φοβηθω ακομα και για την ζωη μου.

1ο: εγινε λιγες μερες μετα το ανοιγμα του μετρο στα σεπολια. επρεπε να παω για δουλεια και πηρα ταξι γιατι εβρεχε. ενω ηξερε και καταλαβε που ηθελα να παω, αυτος εστριψε στην εθνικη και αρχισε να τρεχει στο ρευμα προς λαμια. ειλικρινα δεν μπορειτε να καταλαβετε πως ενιωθα.. για καλη μου τυχη στο υψος της μεταμορφωσης(αν θυμαμαι καλα..)μας επιασε μποτιλιαρισμα λογω βροχης. ανοιξα την πορτα βγηκα εξω και φωναζα βοηθεια. το τι κιγκλιδωματα πηδηξα για να βγω απο την εθνικη δεν λεγεται..δεν ξερω για ποση ωρα ετρεχα. οταν υστερα απο κανα διωρο αρχισα να συνερχομαι πηρα τη δουλεια ειπα τι εγινε και κακην κακως πηγα σπιτι μου..

2ο:δεκεμβριος 2009. περιοχη αιγαλεω, ιερα οδος. μαθητες εχουν κλεισει διασταυρωση θηβων και ιερας οδου. εγω σε ταξι, λιγο πιο μπροστα ενα αυτοκινητο με μια ετοιμογεννη της οποιας ο αντρας της να παρακαλαει μερικα καλοπαιδα να τους αφησουν να περασουν. αυτα να μην τους αφηνουν, να εχουν ξεσηκωθει οι υπολοιποι οδηγοι, να περιμενουν την αστυνομια. λεω και εγω (τι τα θελα..) ντροπη τους, γιατι ταχα μου παλευουν για δικαιωματα και αγνοουν μια ετοιμογενη και το μωρακι της. ε και μαρχιζει ενα βρισιδι ο οδηγος οτι ειμαι φασιστρια, οτι τετοιους σαν εμενα πρεπει να μας σφζουν στα γενογασκια μας και αλλα τετοια.. ανοιξα την πορτα εφυγα τρεχοντας και πηγα στην αστυνομια που ειχε εν τω μεταξυ ερθει. ξεκινησα την διαδικασια για μυνηση, αλλα υστερα απο πολυ τρεξιμο απεδειχθει οτι ηταν μαιμου ταξιτζης. οι πινακιδες πλαστες..

Να πω κι εγω κατι που θυμαμαι κ στεναχωριεμαι οταν το σκεφοτομαι,γιατι πραγματικα ημουν πολυ αθωα:rolleyes:.Στα 17 μου με ετσειλε με λεωφορειο ο πατερας μου καπου που παραθεριζε η μανα μου κ μετα επρεπε να παρω ταξι για να παω σε αλλο κτελ για να συνεχισω.Η αποσταση απο το ενα κτελ στο αλλο (δε ξερω αν ητανε τοσο πραγματικα η αν εκανε γυρες...)ητανε κανενα 20λεπτο.Ο ταξιτζης μεσηλικας οταν φτασαμε εξω απο τη πολη(σαν εθνικη ητανε)με ρωτουσε διαφορα,απαντουσα μονολεκτικα κ καποια στιγμη αρχισα να φοβαμαι γιατι με ρωτουσε π.χ. εχεις αγορι κ.λ.π. κ ετρεμα θυμαμαι...Του ειπα οτι μ με εφερε ο πατερας μου κ οτι εκει που παμε με περιμενει η μανα μου με το αμαξι κ οτι την εχω ειδοποιησει οτι εχω παρει το συγκεκριμενο ταξι κ ετσι εκοψε....Φοβηθηκα τοσο πολυ,δε ξαναμπηκα σε ταξι μεχρι προσφατα,γιατι καταλαβαινα οτι μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ηξερα πολλα...οπως π.χ. οτι υπαρχουνε παιδεραστες κ.λ.π.Φυσικα δε το πα σε κανεναν τοτε κ το κρατησα μεσα μου γιατι αν το ελελγα στους δικους μου μπορει να με σκοτωνανε στο ξυλο γιατι δε θυμομουν τη πινακιδα του:roll:Μοκο!

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Δεν γνωρίζω κανέναν που να μην έχει μία τουλάχιστον πολύ κακή εμπειρία με ταξιτζίδες:rolleyes:

Επίσης πολλοί λίγοι τους συμπαθούν...τυχαίο...δεν νομίζω?

Άλλοτε κάνουν καμάκι περνώντας όλα τα όρια, άλλοτε χρεώνουν ασύστολα όσο γουστάρουν, πάντα είναι αγενής....αρνούνται παράνομα κούρσες και επίσης παράνομα παίρνουν και διπλοκούρσες ή και παραπάνω...δεν κόβουν απόδειξη...:evil:...και άλλα πολλά που δεν ξέρω αν αξίζει να τα γράψω αναλυτικά...:evil:

Μήπως πρέπει επιτέλους να αρχίσει ένας έλεγχος πριν ο οποισδήποτε γουστάρει πιάσει το τιμόνι ενός ταξί?

Μήπως πρέπει να υπάρξουν εξετάσεις και άλλου είδους εκτός από τις ικανότητες στην οδήγηση?

Βέβαια για να είμαι δίκαιη ασκούν ένα επικίνδυνο επάγγελμα που δεν ξέρουν αν ο κάθε ένας που μπαίνει στο αυτοκίνητο είναι πελάτης ή άπλά μπήκε να τους κλέψει ή και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και να τους σκοτώσει...:evil:

Αυτό όμως δεν τους δίνει το δικαίωμα να έχουν αυτήν την συμπεριφορά σε όλον τον κόσμο...και να μας εκθέτουν και ως χώρα τουριστικά...όλοι έχουμε διαβάσει ρεπορτάζ στα οποία τουρίστες διαμαρτύρωνται για τις τρελές χρεώσεις και την κοροϊδία:evil:

επισης απο την αλλη υπαρχουν και πελατες οι οποιοι οταν μπαινουν σε ενα ταξι θεωρουν οτι το ταξι τους ανηκει, ο οδηγος ειναι σκλαβος τους, θεωρουν παντα οτι τους εχει εξαπατησει γιατι αν ειχε παει απο τον αλλο δρομο θα ειχε γραψει 0,20 λεπτα λιγοτερο, κλπ κλπ κλπ

για ποιο λογο να μην παρει δευτερο ατομο μεσα απο την στιγμη που βολευει; σε κανεναν απο εσας δεν εχει τυχει να ειναι αυτος το δευτερο ατομο που εξυπηρετηθηκε "παρανομως" ;

ολες αυτες οι γενικευσεις για καποια επαγγελματα μας κανουν να κοιταμε τους παντες με μισο ματι και να βρισκουμε μονο τα αρνητικα τους και ποτε τα θετικα τους

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...