Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σήμερα κατέβηκα με το μπεμπάκο μου και μια φίλεναδούλα μου η οποία είναι έγγυουλα στο Παγκράτι να πάρουμε ρίξουμε μια ματιά στις βιτρίνες.

Είχε φέρει μαζί και το δικό της παιδάκι ένα παλικάρι 4 χρονών!!

Αφού χαζέψαμε λίγη ώρα ειπάμε να γυρίσουμε γιατι αρχισε να την πονάει η μέση της λίγο οπότε σταθήκαμε στην άκρη του δρόμου προς αναζήτηση ταξί!

Είχαμε πάρει βέβαια ενα κιλο ψωμι και δυο γαλατα advance η καθε μια μας.

Η αποσταση που θα διανύαμε ήταν Παγκρατι -Βύρωνας!

5 λεπτά μάξιμουμ απλά το Τζενάκι δεν ήταν για ανηφόρες αλλά ουτε κι εγω με το καρότσι!

Και η περιπέτεια αρχίζει...

1ο ταξί ( ελεύθερο )

που πάτε ? βύρωνα κύριε

μας κοιταει .....σκαναριστηκα και κουναει αρνητικα το κεφάλι..

πρώτη και δρόμο ο κιτρινούλης!

2ο ταξι ( ελεύθερο )

πλησιάζει κατεβάζει τζαμάκι...μας κοιτάει ,δεν σταματαει καν απλα μειωσε ταχύτητα..την οποια στην συνεχεια αυξησε και μας προσπέρασε!

3ο ταξι (ελευθερο)

σταματάει....πάω να ανοίξω την πόρτα και μου τα χώνει

πού πας ρώτησες για να μπείς ...μου λεει...σοκ εγω..

συγνώμη λέω και ξανακλείνω την πόρτα!

"αντε απο εκεί" μας λεει και φεύγει ....

τα μωρα στον ηλιο εν το μεταξύ και η Τζένη τουρλα να έχει βράσει!!!

4ο ταξί (ελευθερο)

η Τζένη παρακαλάει

"εδω πιο πανω παμε κυριε σας παρακαλώ"

η απαντηση άμεση

"σχολαω και παω βουλιαγμενη αμα σου κανει"

η συνεχεια η ιδια πρωτη και δρομο!!!

Η Τζενουλα απελπιζεται τα μωρα κλαινε εγω κραταω μωρο και τσαντες (2)

και εκεινη τηλεφωναει στον συζηγο Αγγελο!

απο θαύμα εκεινη την ωρα μας αναβει καποιος φωτα

5ο ταξι λοιπον

ανοιγω την πορτα του λεω που παμε και μου λεει ναι ενταξει αλλα με τοσα πραγματα θα σε χρωσω φορτιο!!!

Αλλο σοκ!

Τελικα μας πηρε ο Αγγελος!

Αυτη ειναι η Ελλαδα και αυτοι ειναι οι αξιαγάπητοι ταξιτζήδες της!!!

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Διαφημίσεις

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Συγνώμη αλλά δεν μπορούν να σου αρνηθούν κούρσα αν έχουν αναμμένο το "ελεύθερο" είναι παράνομο, καθώς επίσης και δεν μπορούν να σε ρωτήσουν που πας πριν επιβιβαστείς. Κοίτα που φτάσαμε να διαλέγουν και τις κούρσες τους και να κάνουν και επιλογή στους πελάτες (εγκύους ή παιδάκια).

Γιατί άραγε έχουν τόσο κακή φήμη οι ταξιτζήδες ;

Σήμερα κατέβηκα με το μπεμπάκο μου και μια φίλεναδούλα μου η οποία είναι έγγυουλα στο Παγκράτι να πάρουμε ρίξουμε μια ματιά στις βιτρίνες.

Είχε φέρει μαζί και το δικό της παιδάκι ένα παλικάρι 4 χρονών!!

Αφού χαζέψαμε λίγη ώρα ειπάμε να γυρίσουμε γιατι αρχισε να την πονάει η μέση της λίγο οπότε σταθήκαμε στην άκρη του δρόμου προς αναζήτηση ταξί!

Είχαμε πάρει βέβαια ενα κιλο ψωμι και δυο γαλατα advance η καθε μια μας.

Η αποσταση που θα διανύαμε ήταν Παγκρατι -Βύρωνας!

5 λεπτά μάξιμουμ απλά το Τζενάκι δεν ήταν για ανηφόρες αλλά ουτε κι εγω με το καρότσι!

Και η περιπέτεια αρχίζει...

1ο ταξί ( ελεύθερο )

που πάτε ? βύρωνα κύριε

μας κοιταει .....σκαναριστηκα και κουναει αρνητικα το κεφάλι..

πρώτη και δρόμο ο κιτρινούλης!

2ο ταξι ( ελεύθερο )

πλησιάζει κατεβάζει τζαμάκι...μας κοιτάει ,δεν σταματαει καν απλα μειωσε ταχύτητα..την οποια στην συνεχεια αυξησε και μας προσπέρασε!

3ο ταξι (ελευθερο)

σταματάει....πάω να ανοίξω την πόρτα και μου τα χώνει

πού πας ρώτησες για να μπείς ...μου λεει...σοκ εγω..

συγνώμη λέω και ξανακλείνω την πόρτα!

"αντε απο εκεί" μας λεει και φεύγει ....

τα μωρα στον ηλιο εν το μεταξύ και η Τζένη τουρλα να έχει βράσει!!!

4ο ταξί (ελευθερο)

η Τζένη παρακαλάει

"εδω πιο πανω παμε κυριε σας παρακαλώ"

η απαντηση άμεση

"σχολαω και παω βουλιαγμενη αμα σου κανει"

η συνεχεια η ιδια πρωτη και δρομο!!!

Η Τζενουλα απελπιζεται τα μωρα κλαινε εγω κραταω μωρο και τσαντες (2)

και εκεινη τηλεφωναει στον συζηγο Αγγελο!

απο θαύμα εκεινη την ωρα μας αναβει καποιος φωτα

5ο ταξι λοιπον

ανοιγω την πορτα του λεω που παμε και μου λεει ναι ενταξει αλλα με τοσα πραγματα θα σε χρωσω φορτιο!!!

Αλλο σοκ!

Τελικα μας πηρε ο Αγγελος!

Αυτη ειναι η Ελλαδα και αυτοι ειναι οι αξιαγάπητοι ταξιτζήδες της!!!

γαμ... διπλα μένω

αν γνωριζόμασταν θα σας πέταγα εγω σπίτι

τι ανισθησία! είναι γαϊ... παιδί μου οι άνθρωποι. και τωρα, που ο κοσμος ζορίζεται οικονομικά, δεν εχουν δουλειά. και αντι να παρακαλάνε για πελάτες κάνουν του δύσκολους. αει στον κόρακα!!!!!!!!

age.png

Δεν εχω πει ποτε σε ταξιτζη που παω προν μπω μεσα..

Αν εχει ηδη αλλο ατομο κ σταματησει δεν μπαινω (διπλη κουρσα)

Και οταν πλεον μπω κ αφου του πω που θα παω του ανακοινωνω οτι δεν επιθυμω να επιβιβασει κ αλλο ατομο, να μην υπερβει τα ορια ταχυτητα κλπ κλπ.

Στανταρ με βριζουν απο μεσα τους αλλα ετσι ειναι η ζωη...

Κατιανακι για ολα εχεις δικιο... Ομως για το φορτιο αν προσεξεις αυτα που γραφεις αναφερεις οτι ειχες καροτσι..

Οποτε δυο επιλογες υπηρχαν.. Η σου ανοιγει το πορτ παγκαζ κ σε χρεωνει ή το αφηνεις στο πεζοδρομειο.. κανω λαθος??

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μια φορα με ειχε κατεβασει απο το ταξι λεγοντας μου θυμηθηκα οτι εχω μια δουλεια και δεν μπορω να παω τοσο μακρια θα σου βρω συναδελφο να κανεις την δουλεια σου:confused: Αλλα δεν μπορω να πω με βοηθησε με τα παιδια και τα πραγματα για να επιβιβαστω στο αλλο ταξι:D

Αυτό με την επιλογή εγώ το έχω δει μόνον στην Αθήνα βέβαια.

Πάντως, όταν έμενα Αθήνα, αφού την πάτησα μία - δύο - τρείς, όταν ήταν ελεύθερο, έμπαινα μέσα κυρία και μετά έλεγα που πάω. Μερικοί είχαν αντιρρήσεις, έριξα μερικούς ομηρικούς καυγάδες, απείλησα ότι θα καλέσω αστυνομία και λοιπες δημοκρατικές δυναμεις και τελικά με πήγαν στον προορισμό μου. Με το χαμόγελο στο στόμα.:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ετσι!!

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Οι ταξιτζιδες,σε λιγο θα καταντησουν ο φοβος και ο τρομος.

Δεν μπαινεις μεσα αν

1. δεν εχεις ψιλα(που να βρω ρεστα απο 10ευρω κυρια μου?)

2. Δεν τον "βολευει" η διαδρομη κι ας εχει αναμενο το ελευθερο

3. Αν φορας κοντη φουστα ή ντεκολτε (σε σκαναρει απο πανω μεχρι κατω)

4. Τελος, αν ειστε πανω απο 2 ατομα. Δεν μπορει να παρει 2η κουρσα.

Ελεος, δηλαδη!!!!

Dora, έχουμε "δικαίωμα" να πούμε στον ταξιτζή να μην πάρει άλλον πελάτη?

Σαφως.

Και κανονικα, στην 2η κουρσα δεν παιρνει το αντιτιμο της σημαιας. Ασχετως αν εμεις το πληρωνουμε κανονικα!!!!!

Διαφημίσεις

Παραλαμβανω φιλη μου απο το εξωτερικο απο το αεροδρομιο, μπαινουμε στο ταξι και μιλαμε μεταξυ μας αγγλικα. τη ρωταει απο που ειναι, και λεει Καναδα (αν και μενει Ευρωπη αλλα τεσπα).

Φτανουμε Συνταγμα. Το κοντερ γραφει 35 ΕΥΡΩ. Και ο ταξιτζης:

NOW I HAVE SYSTEM, TURNS EUROS INTO DOLLARS!!!!!!!!!

και το κοντερ γραφει......................................

95 !!!!!!!!!!!!!!! (σκετο, αλλα εννοειται, το εκανε δολαρια το συστεμ)

Εσκασα τοσο πολυ στα γελια................................................ακομα κοκκινος θα ειναι ο ταξιτζης.

:evil: :evil:

Καλά είστε απίστευτες έτσι....

Θέλω να μου πέιτε έστω και έναν κλάδο εργασίας που να μην έχει τα γαιδούρια του....

Έναν θέλω, όχι πολλούς....

υ.γ. και να μην αρχίσετε τα χαριτωμένα δεν είμαι σύζηγος ταξιτζή

rQGhp3.png

Είναι ένας κλάδος που πλέον λόγω κρίσης υποφέρει. Τα έσοδα έχουν μειωθεί κάτω από το μισό και τα έξοδα έχουν διπλασιαστεί. Αλλά μυαλό ακόμη να βάλουν. Δεν έχουν συνδέσει ακόμη το κακό σέρβις με τις υψηλές τιμές. Και από την αναλογία αυτή είναι σίγουρο ότι αυτοί θα χάσουν.

Dalia έχεις δίκιο ότι δεν είναι ο μόνος κλάδος. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τη γαϊδουριά. Δικαιούμαι αξιοπρέπεια και την απαιτώ.

Διαφημίσεις

ειχα παρει μια φορα εναν να με παει σε μια ποσταση ελαχιστης διαδρομης,απο τραπεζα στο μαγαζι μου.μπαινοντας στο ταξι ειδα οτι ειχα ξεχασει κατι στην τραπεζα.του λεω ενα λεπτο γυρνα πισω στην τραπεζα,να παρω αυτο που ξεχασα και θα παμε στον προορισμο.εννοειται θα πληρωσω τον ελχιστο χρονο παραμονης μεχρι να μπω-βγω απο την τραπεζα.μου λεει ενταξει.μπαινω στην τραπεζα.κανω εναμιση λεπτο και οταν βγηκα την ειχε κανει!!!!!εψαχνα να βρω αλλο με την κοιλια τουρλα μεσα στον ηλιο!!!!

Πήραμε ταξί από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και επειδή ήμασταν 2 ενήλικες μου,2 παιδάκια κάτω των 4 ετών και ένα βρέφος ,ο ταξιτζης αφού ξεκινήσαμε μας είπε οτι θα μας χρέωνε 1,5 φορές τη διαδρομή λογω του βρέφους...Και το φοβερό ήταν οτι ωρυότανε οτι υπάρχει νόμος που τον αναγκάζει να χρεώσει 1,5 φορές τη διαδρομή.αλλιώς άμα τον έπιαναν θα είχε πρόβλημα...Παίζουν και με τη νοημοσύνη μας

οι ταριφες στην αθηνα ειναι απιστευτα απιστευτοι!οχι οτι και στην σαλονικα πανε πισω αλλα εκει περνετε το 1ο βραβειο!!υπαρχει και ενα τραγουδι γι αυτους αλλα ειναι σοκιν οποια θελει το ακουειhttp://www.youtube.com/watch?v=BWYZqStcYOQ&p=D42B49999A762712&playnext=1&index=31

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Όταν ήμουν έγκυος μέσα στο νταλάκι κατακαλοκαιρο δεν με έπαιρνε κανείς. Μόλις μου έιχαν πάρει πολυ αιμα για εξετάσεις και ενιωθα οτι θα πέσω κάτω.

Με τα πολλά μπαίνω σε ένα ταξι, όπου έιχε ο οδηγός κλειστά τα πίσω παράθυρα και μέσα πρεπει να ειχε 50 βαθμους. Του ζητάω ευγενικα να τ'ανοιξει και μου απανταει οτι δεν ανοιγουν. Ένα δευτερόλεπτο μετα αναβει τσιγάρο. Του ζητάω πάλι ευγενικά εαν γίνετε να το σβήσει γιατι εχει κλειστα και τα παράθυρα και ειμαι εγκυος. Η απαντησή του :

- Εαν δεν γουστάρεις να κατεβείς. Το τσιγάρω δεν το σβήνω. :mad:

Του λέω οτι θα επρεπε να ντρεπεται και ας με κατεβάσει. Και οντως σταματαει στην μεση της λεωφόρου που δεν σταματανε ευκολα ταξι, με βρίζει και μου λέει κατεβα! Εγω φοβηθηκα, ήμουν και στα προθυρα να πέσω κάτω οποτε κατεβαινω. Ακομα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν κρατησα τον αριθμο του στο σοκ μου και να τον καταγγειλω χοντρα.

Εχω και αλλες τετοιες ιστοριες αλλα τι να πρωτο γράψω για αυτους τους "ανθρωπους"?

Έχω να σας πω πολλές ιστορίες με αγενέστατες πωλήτριες/τες και ιδιαίτερα σε πολυκαταστήματα....

Ή μήπως θέλετε με "ταβερνιάρηδες"..

Οπως θελεις, αλλα αυτο θα ηταν νεο θεμα, ετσι δεν ειναι?

οι ταριφες στην αθηνα ειναι απιστευτα απιστευτοι!οχι οτι και στην σαλονικα πανε πισω αλλα εκει περνετε το 1ο βραβειο!!υπαρχει και ενα τραγουδι γι αυτους αλλα ειναι σοκιν οποια θελει το ακουειhttp://www.youtube.com/watch?v=BWYZqStcYOQ&p=D42B49999A762712&playnext=1&index=31

ντροπή...μόνο αυτό έχω να πω...

είναι σαν να κοροϊδεύεις τον σκουπιδιάρη ότι μυρίζει σκουπίδια..

οι άνθρωποι είναι όλη την ημέρα για να βγάλουν το μεροκάματο, μέσα στη ζέστη, στο καυσαέριο ούτε να προλάβουν να πάνε σπίτι τους να φάνε δεν μπορούν γιατί πρέπει να δουλέψουν δωδεκάωρο συνεχόμενο για να βγάλουν τα έξοδα του μαντρά-ιδιοκτήτη,τις ζημιές, τα σέρβις τις ασφάλειες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο;;; Έχω θείους ταξιτζήδες και είχε δουλέψει και ο αντρούλης μου ένα διάστημα και ξέρω τι περνάνε.Οι περισσότεροι παθαίνουν προστάτη από τις πολλές ώρες που είναι στο τιμόνι χωρίς διαθέσιμη τουαλέτα και χίλια δύο άλλα....ντροπή σε όσους έγραψαν αυτό το τραγούδι καθώς επίσης και σε όσους το ακούνε και χαζογελάνε.

έχετε μπερδέψει τους ταξιτζήδες με τους σωφέρ!!!

Μάλλον!!! Μάθετε πρώτα κάτω από ποιες συνθήκες δουλεύουν και μετά

κοροϊδέψτε τους...δεν μιλάω φυσικά για τα στραβά που κάνουν ορισμένοι κακοί επαγγελματίες και δίκιο έχει ο πελάτης και γκρινιάζει αλλά για τα υπολοιπα είναι απαράδεκτο να τους σχολιάζετε έτσι!!!