Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παραγγελία online: γάλα (βρεφικής ηλικίας) σε σκόνη

Recommended Posts

http://www.medcentrum.com/shop.php?action=expand_product_group&group_id=171

μηπως ξερει καμια κοπελα αν το nutrilon που λεει σ αυτο τ σαιτ ειναι το αντίστοιχο almiron που βρίσκουμε εδω????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες! Αναστασία μου και εμένα ο γίος μυ πίνει το almiron pepti, το οποίο παράγεται στην Ολλανδία και εκεί λέγεται nutrilon.Εγώ έκανα τις παραγγελίες μου από το http://www.onlinesuper.nl ( ακριβά μεταφορικά, αλλά και πάλι με συνέφερε) και από το www. sneldrogist.nl. Επίσης μια άλλη μανούλα μου είχε δώσει και τα εξής sites :http://www.drogisterij.net, http://www.typicaldutchstuff.com , τα οποία όμως δεν τα χρησιμοποιήσα γιατί δεν είχαν το γάλα που ήθελα εγώ. Ελπίζω να σε βοήθησα.

• 3 εβδομάδες μετά...

γεια σας κοριτσια λοιπον δεν ξερω που αλλου να το γραψω και το γραφω εδω.ειχα παραγγειλη 10 κουτια humana ar απο γερμανια λογω αναγωγων και μου εμειναν τα 5 επειδη σταματησε να κανει αναγωγες. πουλαω τα 5 κουτια για 30 ευρω και τα μεταφορικα δικα σας, μενω στην ξανθη αν ενδιαφερεστε επικοινωνιστε μαζι μου 6974463582 η στειλτε μου μηνυμα.

n7l9p3.png

κορίτσια γεια σας, δεν ξερω αν γραφω σωστά, πουλάω γάλα humana 2.Τα είχα παραγγείλει παραγγείλει από γερμάνια. ειναι συσκευασίες του ενός κιλού ( χάρτινο κουτί με 3 σακουλάκια μεσα).τωρα μεγάλωσε ο μικρούλης και μας περίσσεψαν. εχω 6 κουτια διαθεσιμα. τιμή συζητήσιμη. στειλτε μου μηνυμα,

Διαφημίσεις

Εμείς πίναμε το nutriben ac.Εδώ στην Ελλάδα κόστιζαν 11? τα 400γρ. Το παραγγέλναμε απο ένα ισπανικό φαρμακείο (καθώς είναι ισπανικό το γάλα) κ παίρναμε τα 900γρ. 16?!Και μάλιστα η φόρμουλα ήταν πολύ πιο εξελιγμένη από το αντίστοιχο της Ελλάδας το οποίο το κάνουν εισαγωγή από Ολλανδία.Προφανώς έχουν εργοστάσιο κι εκεί.

Θα μπορουσες να μου πεις ποιο ειναι αυτο το φαρμακειο? Εγω το ΑC το επερνα 16? εδω στην Λαρισα. 14? το Νutriben 1 και τωρα ψαχνω για το 2 απο εξω. Παντως δεν το βρηκα στα site που αναφερονται παραπανω :-(. Ευχαριστω!

To Nutriben 2 δεν το χρησιμοποιει κανενας? Δεν το βρηκα πουθενα εκτος απο αυτο εδω το site http://www.generalfarmacia.com/en/854_nutriben αλλα αποτι το ειδα ειναι ακριβο και στα μεταφορικα...

Καποιο αλλο????:confused:

Αποφασισα να του δινω βιολογικο αφου υπαρχει και υποαλλεργικο Η.Α. και παραγγειλα απο babyneo.de 7 κουτια HIPP H.A.2, μου στοιχισαν με τα μεταφορικα 12,49 το κουτι των 500γρ. Καλα ειναι εξοργιστικο οτι ο φορος τους ειναι μολις 7% , τι πληρωνουμε εμεις εδω :mad::-x:-x:-x:-x:-x:?::?::!::!:

Εμεινα ευχαριστημενη απο την συναλλαγη με babyneo.de αν και η παραγγελια ηρθε σε 8 εργασιμες.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

γεια σας κοριτσια ειχα παραγγειλη 10 κουτια humana ar απο γερμανια λογω αναγωγων και μου εμειναν τα 5 επειδη σταματησε να κανει αναγωγες. πουλαω τα 5 κουτια για 30 ευρω και τα μεταφορικα δικα σας,ληγουν τον εκτο μηνα του 2013, μενω στην ξανθη αν ενδιαφερεστε επικοινωνηστε μαζι μου 6974463582 η στειλτε μου μηνυμα.

n7l9p3.png

ρε παιδια υπαρχει κανεισ που να ξερει κανενα σαιτ για να παραγγηλω το γαλα novalac 1 kai to 2?αν εχει παρει κανεισ απο εξω αυτο το γαλα και μπορει ας μου γραψει το σαιτ

ρε παιδια υπαρχει κανεισ που να ξερει κανενα σαιτ για να παραγγηλω το γαλα novalac 1 kai to 2?αν εχει παρει κανεισ απο εξω αυτο το γαλα και μπορει ας μου γραψει το σαιτ

αν διαβασεις κ πιο πανω κοπελες εχουν παραγγειλει απο το apo rot οπου πουλανε το novalac..το πιναμε κ εμεις,ξερω οτι σταματανε να το στελνουν ελλαδα,ρωτα τον παιδιατρο!!!!

Xc60p3.png ghL0p3.png

Διαφημίσεις

Ναι εγώ αγόρασα το Nobalac IT από τη γερμανία. Είναι το διπλάσιο από ότι εδώ και κοστίζει τα μισά λεφτα. Είναι ακριβως τα ίδια. Πρόσεχε όμως με τις ονομασίες. Το Novalac IT στη γερμανία λέγεται Novalac V. Πριν παραγγείλω πήρα και την εταιρεία που τα φέρνει και της είπα ότι δήθεν πάω γερμανία για να μου πει πως λέγονται εκει. Αμέσως μου απάντησαν και από τότε παραγγέλνω συνέχεια από τη Γερμανία πολλά κουτιά μαζι.

το βρεικα και εγω εκει αλλα εδο δεν το εχει ετσι...εκει το εχει σε μοβ με μια γκαμηλα ειναι για την δυσκοιλιοτιτα?μπορεισ να μου γραψεισ το σαιτ απο που το περνεισ?????/

• 2 εβδομάδες μετά...
οσοι δινετε βιολογικο κατσικισιο γαλα φορμουλα-σκονη απο που αγοραζετε?

Ευχαριστω!!!!

δεν ξερω για το Ηοlle αλλα αυτο το γνωριζεις; http://www.vitacare.co.uk/ProductInfo.aspx

εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη, νομιζω εχει και στο αμαζον και στο ebay

δεν ξερω για το Ηοlle αλλα αυτο το γνωριζεις; http://www.vitacare.co.uk/ProductInfo.aspx

εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη, νομιζω εχει και στο αμαζον και στο ebay

αν εχεις καποιο συγκεκριμενο λινκ για να αγορασω, μου το δινεις και επισης πιο ειναι καταλληλο για 7 μηνων....δεν μπορω να το διακρινω απο την συσκευασια και την περιγραφη :oops:.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

Oσες αγοραζετε το γαλα hipp,τωρα που δεν το στελνει πια το αμαζον απο που συμφερει να το παρουμε?εχετε κανει ερευνα?εχω για κανα μηνα ακομα,αλλα.......μετα?

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Oσες αγοραζετε το γαλα hipp,τωρα που δεν το στελνει πια το αμαζον απο που συμφερει να το παρουμε?εχετε κανει ερευνα?εχω για κανα μηνα ακομα,αλλα.......μετα?

τελευταια φορα πηρα απο babyneo.de, 24ευρω μεταφορικα αλλα και παλι συμφερει.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

ποιο hipp περνεις κ δεν βρηκες εμπορευμα?? εγω παρειγγειλα 10 τεμ κ ηρθαν!!!!

το νο 3.τους εστειλα μεηλ και μουπαν να ξαναδοκιμασω τελος βδομαδος.να σε ρωτησω,τι ημερομηνια ληξης ειχαν τα κουτια και ποσο καιρο καναν ναρθουν?θελω να παραγγειλω καμια 20αρια κουτια να ξεμπερδευω γιατι ειναι ικανοι να απαγορευσουν και σε αυτους να στελνουν ελλαδα.η παιδιατρος μας ειπε μεχρι 2 χρονων θα πινει φορμουλα νο3.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

το νο 3.τους εστειλα μεηλ και μουπαν να ξαναδοκιμασω τελος βδομαδος.να σε ρωτησω,τι ημερομηνια ληξης ειχαν τα κουτια και ποσο καιρο καναν ναρθουν?θελω να παραγγειλω καμια 20αρια κουτια να ξεμπερδευω γιατι ειναι ικανοι να απαγορευσουν και σε αυτους να στελνουν ελλαδα.η παιδιατρος μας ειπε μεχρι 2 χρονων θα πινει φορμουλα νο3.

εμενα ηρθαν αμεσως..σε 4 μερες αλλα ετυχε..συνηθως κανουν περιπου 10 μερουλες!! ημερομηνια ειναι μεχρι το 2013 οποτε μπορεις να παραγγειλεις!! απλα να ξερεις οτι παει με τα κιλα τα μεταφορικα..δλδ μεχρι 10 κιλα ειναι 24 ενω μεχρι 20 παει νομιζω στα 30 ευρω!! συμφερει φυσικα τρελλα,κ εγω ετσι εκανα μετα απο το πατατρακ του αμαζον!!!

Xc60p3.png ghL0p3.png

το βρεικα και εγω εκει αλλα εδο δεν το εχει ετσι...εκει το εχει σε μοβ με μια γκαμηλα ειναι για την δυσκοιλιοτιτα?μπορεισ να μου γραψεισ το σαιτ απο που το περνεισ?????/

http://www.apo-rot.de/

Bάλε novalac στην αναζήτηση και θα σου το βγάλει.

αν διαβασεις κ πιο πανω κοπελες εχουν παραγγειλει απο το apo rot οπου πουλανε το novalac..το πιναμε κ εμεις,ξερω οτι σταματανε να το στελνουν ελλαδα,ρωτα τον παιδιατρο!!!!

Εμείς πάντως αυτή τη βδομάδα το παραλάβαμε.

http://www.apo-rot.de/

Bάλε novalac στην αναζήτηση και θα σου το βγάλει.

Εμείς πάντως αυτή τη βδομάδα το παραλάβαμε.

α'εξω ερχονται στην ελλαδα ομως δεν θα υπαρχει σε λιγο καιρο στα φαρμακεια..πουλανε τωρα οτι στοκ υπαρχει κ μετα μονο μεσω του ιντερνετ.. εμεις πινουμε αλλο γαλα τωρα αλλα κ το novalac ειναι καλο

Xc60p3.png ghL0p3.png

• 4 εβδομάδες μετά...
Ευχαριστω,οντως καλες τιμες.στοκ δεν εχει πολυ ομως.ευχαριστω και παλι.

Κορίτσια χίλια ευχαριστώ που συστήσατε το www.babyneo.de

Μόλις παρήγγειλα 6*9 βαζάκια φρούτων αλλά και λαχανικών της HOLLE και φυσικά η τιμή ανά βαζάκι μου ήρθε φτηνότερα από το να πηγαίνω κάθε τόσο στο κατάστημα Kampos BioMarket και να τα αγοράζα (αφήστε τον κόπο να παρκάρω, κουβαλήσω, να βρω το προϊόν που θέλω -γιατί συχνά έχουν έλλειψη, κοκ).

Εμεινα πολύ ευχαριστημένη από την τιμή στα μεταφορικά, η αλήθεια είναι ότι συμφέρει να παίρνεις λίγα-λίγα, λόγω βάρους παρά μία μεγάλη παραγγελία που είναι σαφώς πιο βαριά καθώς η DHL χρεώνει τα μαλλιοκεφαλά της :)

Αλλά και πάλι, είπαμε, είναι τόσο καλές οι τιμές στα προϊόντα που συμφέρει τρελλά!

Καλές διακοπές σας εύχομαι :)

p.s. το γάλα της Frezylac ο γιος μας δεν το αλλάζει με τίποτα οπότε δεν πήρα γάλα όπως οι περισσότερες κοπέλες στο forum. Αντιθέτως, τα βαζάκια μας έχουν βολέψει πολύ μιας και ταξιδεύουμε πολύ συχνά.

• 1 month later...

Μανούλες καλησπέρα, μήπως καμία σας ξέρει πως μπορώ να βρω το Almiron 2 AR ή το Frisomel 2 Comfort σε καλύτερη τιμή; Ετριβα τα μάτια μου με όσα διάβασα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω στα σάϊτ ποιο είναι ποιο, κι επειδή χρειάζομαι αντιαναγωγικό φοβάμαι μήπως κάνω κανένα λάθος..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...