Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παραγγελία online: γάλα (βρεφικής ηλικίας) σε σκόνη

Recommended Posts

Καλησπέρα!Παίρνουμε το Ηumana 1 και κάνει 15€ περίπου και βλεπω πως στο http://www.babymilk.de/catalog/index.php?language=en&ad=go-eu είναι πολύ φθηνότερο!!Το παίρνει καμια κοπέλα από εκεί;Υπάρχει περίπτωση να μην είναι το ίδιο με εδώ;Και βλεπω πως η συσκευασία δεν είναι μεταλλικό κουτί αλλά χάρτινο.Παίζει κανένα ρόλο;Συγγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες αλλα είμαι νεα μαμά αρκετά αγχωμένη!:)

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!Παίρνουμε το Ηumana 1 και κάνει 15? περίπου και βλεπω πως στο http://www.babymilk.de/catalog/index.php?language=en&ad=go-eu είναι πολύ φθηνότερο!!Το παίρνει καμια κοπέλα από εκεί;Υπάρχει περίπτωση να μην είναι το ίδιο με εδώ;Και βλεπω πως η συσκευασία δεν είναι μεταλλικό κουτί αλλά χάρτινο.Παίζει κανένα ρόλο;Συγγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες αλλα είμαι νεα μαμά αρκετά αγχωμένη!:)

καλησπερα δεν εχω ψωνισει ακομα απο κει αλλα αυτο το site δεν στελνει Ελλαδα νομιζω.μολις μαζεψω λεφτα!! θα παρω απο το http://www.apo-rot.de :-P

δεν εχουν καμια διαφορα παρα μονο στην συσκευασια!!!!

κορίτσια εγώ το humana ar το παίρνω απο το apo rot de

5 ευρώ το ένα πακέτο (400γρμ) εδω κάνει 16,5

και έχει 10ευρώ μεταφορικά για όση ποσότητα και αν πάρεις

εγώ παιρνω 15άδες καθε φορά και έρχονται με κούριερ σε 10 μέρες το πολύ στην πόρτα σου!

ξερει καμια σας για το s-26 gold και για pampers?ας μου πει καποια γιατι εχω τρια οχι τριδυμα προ θεου αλλα τρια μικρουλια που πινουν γαλα διαφορετικης ηλικιας 0-2-4.στειλτε και πμ για να το δω.

ευχαριστω μανουλες

ξερει καμια σας για το s-26 gold και για pampers?ας μου πει καποια γιατι εχω τρια οχι τριδυμα προ θεου αλλα τρια μικρουλια που πινουν γαλα διαφορετικης ηλικιας 0-2-4.στειλτε και πμ για να το δω.

ευχαριστω μανουλες

To s26gold δεν υπαρχει καπου εξω απο οτι διαβασα σε αλλο φορουμ γιατι αυτο κ το φρισολακ δε περνουν απο καποιους ελεγχους.

Pampers ομως εγω παιρνω απο το uber-shop.com εχει τις baby-dry Νο3 180tmx 28euro..

το θεμα ειναι πως τα μεταφορικα ειναι 25 ευρω..αν βρεις κ αλλη μαμα να παρει θα μοιραζεστε τα εξοδα.

μπορεις να παρεις μεχρι 6 κουτες!!

εγω πηρα το Humana απο το apo-rot..μου το ηπιε 3 μερες κ τωρα δεν μου πινει οσο γαλα επινε..δεν ξερω αν εφταιξε αυτο η αν απλα ειναι φαση..

Μια θεια μου που το δοκιμασε ειναι πιο γλυκο απ οτι το ελληνικο και θυμιζει περισσοτερο γαλα..ενω το ελληνικο ειναι στυφο..

Διαφημίσεις

kalimera, ego epairna gala humana ar apo to http://www.apo-rot.de, eixe 4.96 to kouti, eperna peripou 10 koutia kai eixe metaforika 10 euro sinolika...alla simera pou dokimasa leei oti den stelnei to sigkekrimeno stin ellada, ksereis kaneis kati>?

οντως, δοκιμασα κι εγω για πρωτη φορα κ δε στελνουν.

παλιοτερα εστελναν, το εξακριβωσα κ απο αλλου.

λετε να φταινε τα γεγονοτα στην χωρα μας?

Εγω χρησιμοποιώ το nativa1 αλλά πουθενά στο ίντερνετ δεν μπορώ να το βρω. Από αυτά έχετε δοκιμάσει κάποιο;

http://www.ubershop.co.uk/babyfood/product.php?code=formula

Εχω ξεκινησει να πινουμε το HIPP πρωτης βρεφικης ηλικιας.το παιρνω προς το παρον απο το φαρμακειο.15 ευρω τα 400γρ.ειναι αρκετα ακριβο.το ακριβοτερο απο τα βιολογικα που κυκλοφορουν στην ελλαδα.η παιδιατρος μουχει πει τα καλυτερα και ειναι πολυ διαδεδομενο στην γερμανια και αγγλια.Eπισης λενε οτι εχει πολυ ωραια σειρα με κρεμες και τρομερη ποικιλια γευματων.τοχω παραγγειλει απο γερμανικο site γιατι εχει φτηνα μεταφορικα,αλλα βλεπω το ubershop τοχει φτηνοτερα.οι συσκευασιες ειναι διαφορετικες απο αυτες της ελλαδος.προς το παρον της μικρης της αρεσει αρκετα και παρατηρησα τα κακα της δεν μυριζουν τοσο χαλια οσο με το FREZYLAC.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

μηπως μπορεις να ξανα γραψεις το link σε παρακαλω?

με ενδιαφερει πολυ για το humana ar, ειναι πανακριβο εδω

και στο apo-rot.de εχουν σταματησει να στελνουν Ελλαδα νομιζω. δε ξερω γιατι. επισης στο babymilk δεν εχουν καν την Ελλαδα στη λιστα.

εσυ πως το προμηθευεσαι?

ευχαριστω για την απαντηση εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

κορίτσια παραγγέλνω τώρα 9 μήνες γάλα απο το apo rot (humana ar) και με μεγάλη μου έκπληξη είδα προχθές ότι δεν μπορώ να παραγγέλω πλέον. τους έστειλε email για να τους ρωτήσω μήπως είναι κάτι προσωρινί ή κατι μόνομο και δεν πήρα καμία απάντηση.

μήπως να δοκημάσουμε να στείλουμε όσες μπορούμε email μπάς και φιλοτημιθούν να κάνουν κάτι?

Για το γάλα HUMANA, επειδή οι σελίδες που μέχρι τώρα παραγγέλναμε, σιγά σιγά και με σταθερά βήματα, μας αποκλείουν, δοκιμάστε το http://www.bebemio.it Ακριβότερα μεταφορικά αλλά και πάλι πιο οικονομικά μας έρχεται. Εγώ πήρα από κει το Σεπτέμβριο και μου ήρθαν κανονικά.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Ναι εγώ αγόρασα το Nobalac IT από τη γερμανία. Είναι το διπλάσιο από ότι εδώ και κοστίζει τα μισά λεφτα. Είναι ακριβως τα ίδια. Πρόσεχε όμως με τις ονομασίες. Το Novalac IT στη γερμανία λέγεται Novalac V. Πριν παραγγείλω πήρα και την εταιρεία που τα φέρνει και της είπα ότι δήθεν πάω γερμανία για να μου πει πως λέγονται εκει. Αμέσως μου απάντησαν και από τότε παραγγέλνω συνέχεια από τη Γερμανία πολλά κουτιά μαζι.

χαρα το novalac it 1 ποιο ειναι?γιατι το ονομαζει σκετο novalac v.το θελω για το γιο μου που ειναι 3,5 μηνων.

zHrbp2.png

Καλησπέρα!Παίρνουμε το Ηumana 1 και κάνει 15? περίπου και βλεπω πως στο http://www.babymilk.de/catalog/index.php?language=en&ad=go-eu είναι πολύ φθηνότερο!!Το παίρνει καμια κοπέλα από εκεί;Υπάρχει περίπτωση να μην είναι το ίδιο με εδώ;Και βλεπω πως η συσκευασία δεν είναι μεταλλικό κουτί αλλά χάρτινο.Παίζει κανένα ρόλο;Συγγνώμη αν ρωτάω χαζομάρες αλλα είμαι νεα μαμά αρκετά αγχωμένη!:)

καλησπερα σε ολες τις μαμαδες !!!!

να κανω μια ερωτηση

φεραμε το humana απο γερμανια μεσο internet στην χαρτινη συσκευασια

το εχεις δωσει καμια σας για αρκτετο καιρο??

γιατι το αρχισα εχτες και μετα απο 4 γευματα το παιδι εκλεγε σαν να πειναει πολυ εντονα σαν να μην το πιανει το γαλα!!!!

δεν ξερω εαν ειναι η ιδεα μου!

υπαρχει περιπτωση να μην ειναι τα ιδιο γαλα με αυτο που πουλανε στην ελληνικη αγορα ???????

το παρειγγειλα απο εδω με 5 ευρω το κουτι (12καδα!!!)

http://www.eu-versandapotheke.com/humana-ar-bei-aufstossen-und-spucken.477631.html

κι εμείς πίναμε στην αρχή Frezylac (πανάκριβο και μυρίζει ψάρι - αλλά του άρεσε!) γιατί δεν ήξερα ότι υπάρχει Hipp kai Holle No 1.Από το Νο 2 αρχισε Holle και για λίγο που μέναμε στη Γερμανία έπινε Hipp. Έβρισκα μια πολύ οικονομική συσκευασία των 900gr με 9 - 10 ευρώ.

Αυτή δεν την έχω βρει πουθενά στο ιντερνετ. Την τελευταία φορά - μετά από υπόδειξη άλλης μαμάς από εδώ - πήρα Holle από το apo-rot. Πολυ πιο οικονομικά! Από που παίρνεις Hipp?

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
κορίτσια εγώ το humana ar το παίρνω απο το apo rot de

5 ευρώ το ένα πακέτο (400γρμ) εδω κάνει 16,5

και έχει 10ευρώ μεταφορικά για όση ποσότητα και αν πάρεις

εγώ παιρνω 15άδες καθε φορά και έρχονται με κούριερ σε 10 μέρες το πολύ στην πόρτα σου![/Q

Γεια σου ΑΜΙ!!!!Είδα ότι έχεις παραγγείλει το HUMANA από το site και θα ήθελα να μου πεις αν ισχύει το ίδιο και για το HUMANA 1 που δείνω εγώ στη μικρή μου!Είσαι ευχαριστημένη?

Να προσθέσω δύο διευθύνσεις για holle, hipp, humana γάλα κ κρέμες αλλά κ πολλά ακόμα προϊόντα. Έχουν βέβαια λίγο ακριβότερα μεταφορικά αλλά κ πάλι σε ποσότητα αξίζει:

biologish24, docsimon, medcentrum (απο το τελευταίο έπαιρνα κ το althera - αντιαλλεργικό μιάς κ το ταμείο μας δεν μας το κάλυπτε)

Πάντως κορίτσια αν χρησιμοποιείτε hipp η holle δείτε και το γερμανικό amazon.de. Πολύ καλές τιμές και μεταφορικά κάτω από 10 ευρώ. :wink::wink:

Νασαι καλα βρε κοριτσι!Με ξεστραβωσες!

δεν φανταζομουν οτι το γερμανικο αμαζον στελνει ελλαδα hipp,γιατι το αγγλικο δυστυχως δεν στελνει!τοχει και σε πολυ καλη τιμη με τα μεταφορικα.βεβαια δουλευω με μεταφραση google γιατι δεν ξερω γερμανικα γρι.

ευτυχως μοιαζει με το αγγλικο στα παντα και εχω ηδη λογαριασμο.

νασαι καλα και παλι!!!!!!!!!!!!!

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Νασαι καλα βρε κοριτσι!Με ξεστραβωσες!

δεν φανταζομουν οτι το γερμανικο αμαζον στελνει ελλαδα hipp,γιατι το αγγλικο δυστυχως δεν στελνει!τοχει και σε πολυ καλη τιμη με τα μεταφορικα.βεβαια δουλευω με μεταφραση google γιατι δεν ξερω γερμανικα γρι.

ευτυχως μοιαζει με το αγγλικο στα παντα και εχω ηδη λογαριασμο.

νασαι καλα και παλι!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ με google ,ετάφραση έκανα τη δουλειά, αλλά δεν ήταν τίποτα τελικά! Πάντως αξίζει τρελά!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ HUMANA KAI ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ HUMANA 1 ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ HUMANA AR 16 TEMAXIA ΤΩΝ 400GR ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟ 2013.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ.ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΜΕΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.(6970486539
αχ εμεισ πινουμε humana ar και εψαχνα να παρω απ το εξωτερικο!!!!ναι μ ενδιαφερει να τα παρω!!!ποσα εδωσεσ??συμφερει??στειλε μου πμ

To humana το παίρνετε κατόπιν υπόδειξης της παιδιάτρου;Εμεις παίρνουμε το nativa1, αλλα από Γενάρη θα αλλάξουμε. Λέω να της προτείνω αυτό αφού μπορώ να το παίρνω πιο φτηνά απ'εξω

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

To humana το παίρνετε κατόπιν υπόδειξης της παιδιάτρου;Εμεις παίρνουμε το nativa1, αλλα από Γενάρη θα αλλάξουμε. Λέω να της προτείνω αυτό αφού μπορώ να το παίρνω πιο φτηνά απ'εξω
εμεισ που πινουμε το humana ar ναι κατοπιν εντολησ παιδιατρου και αφου ειχαμε εξαντλησει τα αντιαναγωγικα γαλατα γιατι το ενα εφερνε διαρροια,το αλλο δυσκοιλιοτητα,το αλλο πιο πολλεσ γουλιεσ...τρελα......ειναι καλο σα γαλα ..οσον αφορα το εξωτερικο κι εγω δεν ηξερα διαβαζοντασ ομωσ εδω θ αρχισω κι εγω να το προμηθευομαι απ εξω..συμφερει και ειναι το ιδιο γαλα....

Tamar κι εγώ με το πρώτο μου παιδάκι έκανα κατά γράμμα ότι έλεγε ο ντόκτορ!

Στο δεύτερο πήρα το κολάι:mrgreen:. Αν το παιδάκι σου δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο θέμα, δοκίμασε να δεις ποιο γάλα θα του κάτσει από τα κανονικά πάντα και παρήγγειλέ το απέξω.

Εγώ έπαιρνα από http://www.apo-rot.de το humana ar γιατί είχαμε αναγωγές, και αργότερα το holle 2!

Πάντα εφόσον δεν παίρνεις γάλα για ειδικές περιπτώσεις, αντιαναγωγικό πχ!

Djccp2.png

67KIp2.png

βοηθηστε με λιγο με την παραγγελια απο την apo-rot σαν νεα πελατισσα πρωτα κανω παραγγελια και μετα περναω στοιχεια??και στο πεδιο χωρα βγαζει αυστρια...κατι δεν κανω καλα??πωσ κανω παραγγελια???και πωσ επιλεγω τροπο πληρωμησ??help!!!!