Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ.......

Recommended Posts

Συννεφάκι πολύ χαίρομαι που αποφάσισες να το κρατήσεις το μωράκι σου..

Είμαστε πολλές κοπέλες εδώ μέσα που έχουμε περάσει πολλά και ειλικρινά σου μιλάω θα δίναμε τα πάντα για να είμαστε στη θέση σου..

Με το καλό λοιπόν να'ρθει και το δεύτερο αγγελάκι σας στην οικογένειά σας και ειλικρινά εύχομαι για όλες μας πολύ σύντομα να μιλάμε κι εμείς για τα δικά μας αγγελάκια!

Διαφημίσεις

Όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και προβλήματα. Τα παιδιά σίγουρα θέλουν ασφάλεια αλλά είναι ψυχούλες και έχουν δικαίωμα στη ζωή. Με πολλή οικονομία και προτεραιότητες θα τα καταφέρετε. Μην απογοητεύεσαι...

Ενοείται ότι δεν ρίχνουμε μωρό γιατί δεν έχουμε λεφτά για το μαιευτήριο... και ενοείται ότι δεν το ενοούσες απλά βρισκόσουν σε πανικό (όπως κάθε γυναίκα με απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη) ...

λοιπόν όπως σου είπαν τα κορίτσια υπάρχουν πολλά μαιευτήρια δημόσια όπως το ΑΤΤΙΚΟ, το ΕΛΕΝΑ, το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ με τεράστια πείρα και καλό προσωπικό

αν θες σόνι και ντε να γεννήσεις σε ιδιωτικό πήγαινε σε κάποιο ιδιωτικό στην εφημερία του και γέννα με τον εφημερεύον ιατρό (δηλαδή δεν θα πας με δικό σου γιατρό και θα πρηρώσεις μόνο το μαιευτήριο το ανώτερο 2000 ευρώ )

όσο για τον μεγάλο υπάρχει γιαγιά? αν όχι με το μπαμπά, στη χειρότερη προσφέρομαι να στο κρατήσω όσο θα σαι στο μαιευτήριο :P

Πολλά συγχαρητήρια για την 2η και καθολα ψύχραιμη επιλογή σου

Ετσι και αλλιώς ειμαστε υπεύθυνοι για τον οικογενειακό προγραμματισμό του σπιτιου μας...

Επιλέγουμε εμεις ποτε θα φερουμε στον κοσμο ενα παιδί-πάντα με την βοήθεια του Θεού- και οχι ενα τυχαιο γεγονός αλλά ακόμη και αν ετσι γινει...καλοδεχουμενο.

Η άμβλωση δεν ειναι λύση

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

μπραβο κοριτσακι μου!!!ολα τελεια θ απανε!!!μον ομ ε αισιοδοξι αν ατα βλεπεις τα πραγματα και ολ αθ αγινουν!να σου ζησει τομωρακι και καλως να δεχτεις το μπεμπακι σου

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

:DΑγαπημενες μου φιλες. Το τεστ ειναι θετικο. Ειμαι εγκυος.Θα το κρατησω. Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας. Ευχαριστω απο τα βαθη της καρδουλας μου, σας ευχομαι ο,τι καλυτερο για σας και τα παιδακια σας. Κι οσες δεν εχετε αποκτησει ακομα σας ευχομαι του χρονου τετοια μερα στην αγκαλιτσα σας να βαστατε το μωρακι σας. Ειστε πολυτιμες για μενα! Στις 5:30 εκλεισα ραντεβου στο νοσοκομειο του νησιου να με δει γυναικολογος. Ξερω πως μπορει να εκνευρισα μερικες απο σας και ζητω συγνωμη. Εχετε απολυτο δικιο . Σας παρακαλω να με συγχωρεσετε:oops::oops::oops:. Ισως αν ησασταν κι εσεις στη θεση μου να παθενατε κι εσεις σοκ. Σας ευχαριστω πολυ. Καλη επιτυχια σε οσες προσπαθητε! Συνεχιστε και ολα καλα θα πανε με τη βοηθεια της Παναγιας!!!!!;):-):smile::-):smile::-)

Μία μη αναμενόμενη εγκυμοσύνη είναι φυσικό να προκαλέσει προβληματισμό ακόμη και πανικό. Σκέψου ότι για πολλές γυναίκες αυτό που σου συμβαίνει το περιμένουν πολλές. Σαφώς και τα πράγματα είναι δύσκολα αναμφίβολα. Αλλά θυμίσου όταν θέλουμε κάτι πραγματικά το σύμπαν συνωμοτεί για αυτό. Υπάρχουν τα δημόσια μαιευτήρια στην Αθήνα και σίγουρα θα σκεφτείς μια καλή φίλη ή ένα συγγενικό πρόσωπο να σου κρατήσει το μεγαλύτερο αγγελούδι σου. Παλιότερα έλεγαν ότι κάθε παιδί είναι τυχερό. Σίγουρα αυτό θα συμβαίνει και με το δικό σου. Να εύχεσαι να είναι καλά και όλα θα γίνουν. Έχε πίστη. Κι εγώ δεν πίστευα ότι θα ξανακάνουμε παιδάκι μετά από 11 χρόνια προσπάθειας μετά από την γέννηση του μεγάλου μου γιου. Σε λίγες βδομάδες όμως θα κρατάμε και μια πριγκιπισούλα . Όλα γίνονται . Μην ανησυχείς.

as1cHpH0g410020MzA5Ynw1MDQ5ODZifCYjOTYzOyYjOTQ5OyAmIzk2MDsmIzk0OTsmIzk2MTs.gif

xldpp3.png

oKjKp3.png

Να σας καμαρώσω, όπως επιθυμείτε...

Πραγματικα συννεφακι ευχομαι τα καλυτερα για εσενα και για την οικογενεια σου.

Είσαι πολυ τυχερη που Θεούλης σου κανει αυτο το δωρο που αλλοι παρακαλουν. Σιγουρα το οικονομικο ειναι ενα ζητημα αλλα ποτε κανεις δε ξερει πως τα φερνει η τυχη.

Και επειδη με αγγιξε το μηνυμα σου θα αναφερθω στον εαυτο μου κατι που δεν το εχω ξανακανει στο φορουμ. Εγω οταν παντρευτηκα ημουν με τον αντρα μου φουλ στα χρεη-εξοδα του γαμου, δανειο σπιτιου, χρεη στα επιπλα κ.λ.π. Λεγαμε να ζησουμε ενα-δυο χρονια ξενοιαστα να ξοφλησουμε καποια πραγματα, να μαζεψουμε λιγα χρηματα και να βαλουμε μπρος για μωρακι.

Αποτελεσμα?

Σε εξι μηνες αρρωστησα, ήμουν σε σταδιο αρχικου καρκινου ,οι γιατροι μας εφαγαν μια περιουσια, δουλευουμε και οι δυο σαν σκλαβοι για να πληρωνουμε και τωρα -μετα απο 7 χρονια- που εχω ηρεμησει , που εχω οικονομικη δυνατοτητα παρακαλαω για ενα παιδι που ισως δεν ερθει ποτε. Συμπερασμα? Οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει.

Η ζωη ειναι απροβλεπτη και τα δωρα της πρεπει να τα χαιρομαστε καθε μερα.

Καποτε μαλωνα με τον αντρα μου τι ονομα θα δωσουμε στο παιδι μας που ακομη δεν ειχαμε κανει. Επειτα τον ακουγα το βραδυ εξω απο το δωματιο του νοσοκομειου να κλαιει.

Αλλου ειναι το νοημα της ζωης και εμεις αναλωνομαστε σε αγχη που αλλοι μας τα εχουν περασει για να μας δημιουργησουν κλιμα ανασφαλειας και κατ'επεκταση υποταγης. Το μονο που εχει σημασια ειναι να'μαστε καλα με την οικογενεια μας και να ζουμε καθε στιγμη ευτυχιας με τους ανθρωπους που αγαπαμε.

οταν η κορη μου ηταν 4 μηνων, ξαναεμεινα εγκυος..

δεν σκεφτηκα να μην το κρατησω, αλλα ψιλοφρικαρα.. το οικονομικο ηταν το κυριως θεμα (ως συνηθως... κωλολεφτα!!!) :evil:

μετα ψιλοσυνηθισα την ιδεα, ελεγα θα ειναι που δυσκολο, αλλα νταξ... θα τα καταφερουμε..

δυστυχως απεβαλα..

θελω να σου πω, πως ειναι νορμαλ να νιωθεις περιεργα.. ανθρωπος εισαι και σε τρομαζει το μελλον.. μακροπροθεσμα ομως, ειναι ενα θετικο γεγονος!!

καλη εγκυμοσυνη, με το καλο ενα υγιεστατο παιδακι και μακαρι να τρεξουν και λεφτακια στο σπιτικο σας, να γινουν πιο ευκολα τα πραγματα! :P

τώρα θα κυνηγήσετε κι εμένα, δεν θα πω βέβαια ότι αν μου τύχαινε θα ευχόμουν να αποβάλω, κι ούτε κι η φίλη μας το εννοούσε, μιλούσε ο πανικός, αυτό είναι σίγουρο, από την άλλη, εμείς με ένα μισθό, νοίκι, και σημαντικότατη βοήθεια από τους γονείς και των 2 και τα βγάζουμε πέρα πολύ δύσκολα, αν ερχόταν κι άλλο τώρα ούτε στο σπίτι δε θα χωράγαμε, οπότε θα έπρεπε να μετακομίσουμε, και λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για ζήτω, τώρα ετοιμάζουμε βάφτιση και περνάμε κάθε μήνα στο τσακ,

πιστεύω δηλ ότι ο οικ. προγραμματισμός είναι πολύ σημαντικός και γι'αυτό προσέχουμε πολύ, καλά καλά δεν ξέρουμε αν και στο μέλλον θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε 2ο παιδί, και δεν πιστεύω ότι όλα γίνονται, πρέπει να σκεφτόμαστε και λογικά

τώρα να πάλι αν τύχει, γιατί άνθρωποι είμαστε, οκ εκει απλά παίρνεις βαθειά ανάσα, βάζεις κάτω τα πράγματα και μετά απλά παραδίνεσαι στο καινούργιο ανθρωπάκι που έρχεται, μην συγχέουμε όμως την πολύ μεγάλη χαρά του να φέρεις έναν άνθρωπο στον κόσμο με τις δυνατότητες, και όχι μόνο οικονομικές που έχει κάθε ζευγάρι και κάθε οικογένεια, και με τις αποφάσεις που καλείται να πάρει για το πόσα παιδιά θα φέρει στον κόσμο και πότε, δεν μου αρέσει να γεννήσω παιδιά και να μην έχω ιδέα για το πώς θα τα μεγαλώσω, και η εποχή των παππούδων μας, όσα έρθουν, νομίζω έχει παρέλθει γιατί καλώς ή κακώς οι συνθήκες και οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής έχουν αλλάξει πολύ

ροζ συννεφάκι, σου εύχομαι να αγκαλιάσεις με το καλό το πλασματάκι που έχεις στην κοιλίτσα σου, και να είναι όλη σου η ζωή ένα ροζ συννεφάκι, και τι να κάνουμε, σκέψου ότι τα λεφτά δε φτάνουν σε κανένα, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, αυτά τα λεφτά μας έχουν τσακίσει!

1FdQp2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! Μαριαλ σε ευχαριστω παρα πολυ που προσφερθηκες να βοηθησεις την κατασταση αλλα δυστηχως δεν θα χρειαστει. Το απογευμα ειχα ραντεβου με γυναικολογο , πηγα στο νοσοκομειο και διαπιστωσαμε πως το μωρακι ειναι (ηταν???) 9 εβδομαδων κατα πασα πιθανοτητα αγορακι πολυ χαμηλα πιασμενο και δυστυχως με πολυ ασταθη και χαμηλο παλμο. Αν το ακουγατε θα καταλαβαινε πως ηταν σχεδον κουρασμενο. Η γιατρος ειναι σχεδον σιγουρη πως δεν θα τα καταφερει.Συγκεκριμενα μας ειπε πως οπως το βλεπει με την εμπειρια της οδευει με μαθηματικη ακριβεια στο τελος. Δυστυχως το γκρινιαξα πολυ και η Παναγια αποφασησε να δωσει αναστολη στο μικρουλι αυτο αγγελακι . Ετσι λοιπον αυριο το πρωι θα παω για επανελεγχο και μαλλον για αποξυση! Νιωθω απιστευτες ενοχες. Θα με κυνηγουν οι ''ερηνιες'' για πολλα χρονια:-(:cry::cry:!!! Εγω φταιω..................

Διαφημίσεις

κριμα..... πολυ κριμα.......

αλλα οκ.... δε φταις εσυ που γκρινιαξες....... οι κολοεποχες που ζουμε και τα γαμωλεφτα που κανονιζουν τις ζωες μας φταινε....

μη στεναχωριεσαι και μη νιωθεις τυψεις..... απλα ετσι επρεπε να γινει.......

μακαρι να αλλαξει κατι μεχρι αυριο κι ολα να πανε καλα........

Μήπως να το κοίταγες και σε άλλο γιατρό;;;

Έχουμε διαβάσει ΠΑΡΑ πολλά εδώ μέσα (στο φόρουμ)... κι έχουμε ακούσει πολλά... Μια δεύτερη γνώμη και χωρίς βιασύνη για οριστικές λύσεις.... ίσως δώσει άλλη προοπτική.

Χοριακή έκανες;;

(Πού διάβαζα εδώ μέσα... για περίπτωση που δεν έβλεπε ούτε σάκο και ετοιμαζόταν για απόξεση.... και τελικά αλλαξε γιατρό και άκουσαν μια χαρά καρδούλα... και τώρα η κοπέλα έχει μωρό στα χέρια... υγιέστατο!)

Μια δεύτερη γνώμη... αφού χειρότερα δε μπορεί να πάει.... ίσως να είναι η καλύτερη επιλογή.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Ασφαλως και ρωτησα να με δει κι αλλος γυναικολογος ............ωστε να εχω και δευτερη γνωμη . Συνολικα στο νησι υπαρχουν 3.

Οι 2 ειναι Αντρες και μια γυναικα που ηρθε πριν λιγους μηνες η οποια και δεχτηκε ευχαριστως να με αναλαβει .Αλλα οταν ακουσαν οι αλλοι 2 γιατροι οτι γεννησα το πρωτο στην Αθηνα με Αθηναιο γυναικολογο μου απαντησαν ειρωνικα πως Δεν μπορει κανεις τους να με αναλαβει κι αυτο διοτι ''λεει'' ειχα γιατρο απο Αθηνα και να παω στον Αθηναιο!!!!! Ποση μαλ@κια χωραει σε αυτο το γαμονοσοκομειο. Τελος παντων .Η επανεξεταση θα γινει σε ιδιωτη ακτινολογο που διαθετει καινουργιο υπερηχο γιατι αυτος του νοσοκομειου ειναι αρκετα παλιος.. . Θα παμε μαζι με τη γυναικολογο. Προσφερθηκε να με συνοδευσει ωστε να δει επιτοπου μηπως και δεν ειναι τελικα τοσο ασχημα και δεχτηκε να μιλησει με τον γυναικολογο μου στο τηλ.. ομως κατι μου λεει πως ολα τελειωσαν.Και το ριμαδι το προαισθημα μου παντα επιβεβαιωνεται. Ευχομαι , ελπιζω , παρακαλω................................ Δεν περναει αποψε η ωρα ....................................................

κουράγιο καλή μου και όχι όχι όχι δεν φταις εσύ. Μην χαλάς την καρδούλα σου με τέτοιες άδικες σκέψεις. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Ίσως έτσι να είναι γραφτό αν και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ευχομαι αυριο να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, αλλά ότι και να γίνει μην χάνεις το κουράγιο σου.

Διαφημίσεις

9η εβδομαδα, και ειδε οτι ειναι αγορακι???

ωραιος δοκτορ... μηπως ειδε και χρωμα μαλλιων??

πηγαινε και σε αλλον κοριτσι μου, αν το εμβρυο εχει καρδιακο παλμο μην σκεφτεσαι αποξεση... και να θυμασαι οτι οι σκεψεις δεν προκαλουν αποβολες!!!! οποτε, οτι και να γινει δεν φταις εσυ..

καλη συνεχεια!

ΡΟΖ ΣΥΝΕΦΑΚΙ, μου καλημερα, οσο καλη μπορει να ειναι για σενα.

δεν μπηκα χτες το απογευμα και σημερα το πρωι χαρηκα τοσο με τα νεα σου..

μετα ομως στενχωρηθηκα..

βρε κοριτσακι μην κατηγορεις τον εαυτο σου, φυσικα και δεν φταις εσυ!!

πηγαινε και σε αλλον γιατρο και πες μας τα νεα.

δεν καταλαβαινω τι σημαινει αδυναμος παλμος, αφου υπαρχει ειναι παλμος αρα το μωρακι υπαρχει.

να σου πανε ολα καλα σου ευχομαι και προσπαθησε να εισαι ηρεμη.

668bab1939.png

Κοριτσάκι μου λίγο κουλά τα ακούω τα λόγια των γιατρών!!!!

Ακούς εκεί να πας στον αθηναίο γιατρό :evil::evil::evil:

Η άλλη είδε και το φύλο του μωρού :shock:

Πάρε οπωσδήποτε και άλλες γνώμες!!!!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!

Ό,τι είναι να είναι για καλό σου και μην αυτοκατηγορείσαι!!!!

Και εμένα η....διάγνωση φύλου στην 9η εβδομάδα με ξένισε αλλά δεν είπα τίποτα... Πήγαινε και αλλού κοπέλα μου. Αθάνατη επαρχία...

Εμενα πηγε καπου το μυαλο μου αλλα δεν θελω να το πω. Μακαρι ναναι καλα το μωρακι σου και να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και γεννα. Και στον τοπο σου.

h0MYp3.png

Ειλικρινά χάρηκα πάρα πολύ με την απόφασή σου!!!

Είναι λογικό μέσα στον πανικό σου να περάσουν διάφορες άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου μην απολογείσαι, είσαι απόλυτα δικαιολογημένη.

Να σκέφτεσαι πάντα θετικά και ο Θεός έχει για όλους!!!

Όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη.

Συγχαρητήρια και με το καλό να δεχτείτε το νέο αγγελούδι!!

Σωτήρης, Δημήτρης κ Αθηνά!!:wink:

ΝΑΙ ΚΑΛΑ.....τι θα πει ειναι χαμηλα πιασμενο???? και εμενα η δικη μου κορη το ιδιο ηταν και φυσικα ειχα δυσκολη εγκυμοσυνη αλλα εχω επισης και μια κορακλα 4 χρονων κουκλα!!!!!!να μην σκεφτεσαι αρνητικα αυτα ειναι αηδιες....ολα καλα θα πανε!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ! Μαριαλ σε ευχαριστω παρα πολυ που προσφερθηκες να βοηθησεις την κατασταση αλλα δυστηχως δεν θα χρειαστει. Το απογευμα ειχα ραντεβου με γυναικολογο , πηγα στο νοσοκομειο και διαπιστωσαμε πως το μωρακι ειναι (ηταν???) 9 εβδομαδων κατα πασα πιθανοτητα αγορακι πολυ χαμηλα πιασμενο και δυστυχως με πολυ ασταθη και χαμηλο παλμο. Αν το ακουγατε θα καταλαβαινε πως ηταν σχεδον κουρασμενο. Η γιατρος ειναι σχεδον σιγουρη πως δεν θα τα καταφερει.Συγκεκριμενα μας ειπε πως οπως το βλεπει με την εμπειρια της οδευει με μαθηματικη ακριβεια στο τελος. Δυστυχως το γκρινιαξα πολυ και η Παναγια αποφασησε να δωσει αναστολη στο μικρουλι αυτο αγγελακι . Ετσι λοιπον αυριο το πρωι θα παω για επανελεγχο και μαλλον για αποξυση! Νιωθω απιστευτες ενοχες. Θα με κυνηγουν οι ''ερηνιες'' για πολλα χρονια:-(:cry::cry:!!! Εγω φταιω..................

ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ είμαι μέλλον ομοιοπαθούσα.

Το Σάββατο ήταν να αδιαθετήσω, όμως είδα λίγο ροζ λίγο καφέ και μετά τίποτα. Επικοινώνησα με το γιατρό. Με είδε την Τρίτη, δεν είδε τίποτα άλλο από μια παχιά μήτρα μου είπε ότι μπορεί να είμαι έγκυος και με έβαλε να κάνω χωριακή. Βγήκε θετική και πολύ υψηλή τιμή. Τρελάθηκα, δεν ήθελα να είμαι έγκυος, έχω δύο παιδιά ήδη και όλα τα προβλήματα που ανέφερες (οικονομικά, άνθρωπο να με βοηθάει) και επιπλέον εργάζομαι, που σημαίνει ότι ο εργοδότης θα πάθει σοκ.

Πάντα όμως λέγαμε με τον άντρα μου ότι αν τύχει τρίτο μωρό, εφόσον δεν χρησιμοποιούμε προφυλακτικό και είναι πιθανά τα ατυχήματα, θα το κρατήσουμε.

Δεν ξέρω πως θα τα βγάλουμε πέρα, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε. Απλά είμαι λίγο χαζομαμά και θα ήθελα στα παιδιά μου να μην λείψει τίποτα! Απ την άλλη έχω 7 αδέρφια και ποτέ δεν μας έλλειψε τίποτα, ζήσαμε καλύτερα και από μοναχοπαίδια.

Το μόνο που εύχομαι το απογεύμα που θα πάω ξανά στο γιατρό, ο οποίος ανησύχησε χωρίς να ξερώ ακριβώς το γιατί, να πάνε όλα καλά.

Καλημερα.Σημερα το πρωι πηγα με τη γυναικολογο του νοσοκομειου στον ιδιωτη ακτινολογο και διαπιστωσαμε οτι Τελειωσε.:cry::cry: Ηταν εξωμητριο κυημα 5 εβδομαδων ΤΕΛΙΚΑ,αλλα χωρις παλμο (ΤΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΜΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΙΚΕ:evil::evil::evil::evil:)και Φυσικα και δεν ηταν ουτε αγορι ουτε κοριτσι:confused::confused::confused:.Ο γυναικολογος μου στην Αθηνα μιλησε με την γυναικολογο του νοσοκομειου και του ανεφερε τις μετρησεις.Η χωριακη που καναμε χθες το απογευμα στο νοσοκομειο εδωσε αποτελεσμα 900!!!!!!Το αποτελεσμα ειναι αρνητικο αφου δεν υπαρχει παλμος και πρεπει να με καθαρισουν. Λογω φορτου εργασιας και προγραματισμενων χειρουργειων το νοσοκομειο εδω θα με καθαρισει αυριο:shock::shock::shock::shock:.Ευχαριστω πολυ ολες σας.Συγνωμη δεν μπορω να συνεχισω να γραφω. Ειμαι πολυ χαλια . Ευχαριστω για την συμπαρασταση . Ευχομαι το δικο μου αγγελακι να ειναι το τελευταιο........

Δεν μπορω να ξερω τι γνωμη εχετε για τα δημοσια νοσοκομεια αλλα εμεις στο νησι μας εχουμε την χειρωτερη. Τουλαχιστον με το μαιευτικο τμημα.Κι αυτο δεν εχει να κανει μονο με την υποδομη(η οποια σε ενα βαθμο υπαρχει ναι μεν αλλα δεν υπαρχουν καταρτησμενοι ωστε να τα χειριζονται )αλλα και με τους μαιευτηρες . Στο μερος μου 3 μωρα σε 2 χρονια πεθαναν κατα την αερομεταφορα τους μετα απο κριση απνυας και προβληματα αναπνευστικου. Θεωρω πως η φραση '' ελα μωρε πως κανεις ετσι , τα ελικοπτερα πετανε καθε μερα. Μπας εισαι και η μονη!!! χα χα χα χα χα !!!!!'' σε καμια υποψηφια μανουλα δεν θα αρεσε να την ακουγεκαι μαλιστα στην πρωτη εγκυμοσυνη ( αυτο ηταν η απαντηση στην ερωτηση που εκανα σε μαιευτηρα αν επιλεξω να γεννησω στο μερος μου κατα ποσο το μαιευτικο ειναι σε θεση να αντιμετωπισει καποιο απροσμενο προβλημα που θα παρουσιαστει.) . Εδω να φανταστειτε οι νοσοκομες που ειναι μεσα στο νοσοκομειο μας πανε Αθηνα να γεννησουν!!!!ΤΥΧΑΙΟ????Ιδιωτικο και παλι Ιδιωτικο. Τα σκας αλλα εισαι και σιγουρη.

Νιωθω πονο χαμηλα και αριστερα και η αποξυση θα γινει αυριο. Εχω πολυ αιμα και δεν μπορουσαν σαν κατι εκτακτο να με παρουν????Μα τι λεμε τωρα ???? Εδω η ηλιθια η γυναικολογος μου ειπε και τι φυλλο ειναι(ηταν το καημενο μου)!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil: . Μου ειπε οτι ειναι 9 εβδομαδων κι ο ακτινολογος τραβουσε τα μαλλια του!!!!Που τα ειδε ολα αυτα μωρε η βλαμενη?????:?::?::?: Ειμαι πολυ θυμωμενη!!!!!!!!!!!!Θελω να τους χαστουκισω ολους μεσα εκει........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...