Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ.......

Recommended Posts

Καλημερα μανουλεες . Ειμαι πολυ απελπισμενη. Κατα 98% ειμαι παλι εγκυος. Εχω μια κορουλα 10 μηνων και εχω πολλες ενδειξεις οτι ειμαι παλι εγκυος. Τι θα κανω??? Δεν τολμω να παω σε μικροβιολογικο εργαστηριο για χωριακη ή να αγορασω καποιο τεστ απο φαρμακειο!!!!!!!!!!!!!!!!Ζω μονιμα στις Κυκλαδες και το νοσοκομειο μας εδω δεν ειναι καθολου καλο ( τουλαχιστον το μαιευτικο τμημα )Το πρωτο μας μωρακι για να μπορεσω να γεννησω στο ΜΗΤΕΡΑ καναμε οικονομιες.Τωρα ομως αυτο δεν ειναι δυνατο διοτι εργαζεται μονο ο συζυγος μου και εγω μενω σπιτι με το μωρακι μου.Δεν εχω καποιον να κραταει το παιδι μου ωστε να βρω δουλεια!!! Αν εβρισκα !! Ειναι πολυ περιορισμενα τωρα με την κριση!!! Και παλι αν τελικα το κρατησω και κανω διακανονησμο με το μαιευτηριο ποιος θα κρατησει το μεγαλυτερο μωρο????Και πως θα τα κανω με 2 μωρα και το διακανονησμο????Πως θα εξασφαλισω τη δοση του μαιευτηριου αφου παλι δεν θα εργαζομαι???!Πολυ φοβαμαι πως δεν θα αποφυγω την εκτρωση κατι που δεν θελω να κανω . Οσο σκευτομαι οτι χτυπαει μια μικρουτσικη καρδουλα μεσα μου τρελενομαι.Ομως ειναι πολυ δυσκολες οι συνθηκες. Οικονομικα τουλαχιστον δεν ειμαστε σε καλη κατασταση. Ο αντρας μου το θελει πολυ. Κι εγω αλλα οχι τωρα κι οχι ετσι! Τι θα κανω θεε μου!!! Εχω φτασει σε σημειο να παρακαλω να αποβαλω . Συμβουλεψτε με σας ικετευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαίνω γιατί πανικοβάλλεσαι τόσο. Όσοι έχουν πανω από ένα παιδί είναι πλούσιοι? Γιατί να πας στο μητέρα? Οι άλλες γυναίκες εκεί πού γεννάνε? Δουλειά λίγο δύσκολο το βλέπω να βρεις. Ποιός θα σε προσλάβει τώρα, έγκυο? Νομίζω πως αν ηρεμήσεις θα δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Κανείς δεν ΄χάνεται. Δεν ξέρω τι υποχρεώσεις έχετε αλλά εμείς ζούμε με 1100 ευρώ, 450 ευρώ το ενοίκιο, περιμένουμε το τρίτο παιδί, εγώ έχω ένα μαγαζί που προσπαθώ να το συντηρήσω για 2 μήνες ακόμα χωρίς να μου προσφέρει ούτε 1 ευρώ και μπορεί να μην μπορούμε να κάνουμε όσα πράγματα θέλουμε αλλά δεν πεινάμε. Δεν είναι δίκαιο να κάνεις άσχημες σκέψεις (πχ αποβολή) ούτε για σένα αλλά πολύ περισσότερο για το εμβρυάκι σας. Ελπίζω να πάρεις τη σωστή απόφαση

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

καλησπερα,

πρωτο και κυριο, να μην ξαναπεις πως ευχεσαι να αποβαλλεις, εχω δυο αποβολες και δεν το ευχομαι σε ΚΑΜΙΑ..

απο την αλλη βρε κοριτσακι μου, εισαι σιγουρη?

κανε ενα τεστακι πρωτα να βεβαιωθεις και μετα βλεπεις.

το καταλαβαινω πως ειναι δυσκολα τα οικονομικα αλλα παντα υπαρχει τροπος.

συγνωμη που θα το πω αυτο αλλα αν υπαρχει τοσο μεγαλο οικονομικο θεμα και απο την αλλη δεν μπορεις να αφησεις καπου το μωρακι σου, γιατι βρε κοριτσακι μου δεν προσεχατε?

σου ευχομαι να κανεις το καλυτερο που νομιζεις και να σου πανε ολα καλα!

• Thanks 1
668bab1939.png

συνεφάκι μου γλυκό,να είσαι σίγουρη ότι αυτό που σου συμβαίνει είναι θείο δωρο,για όλα υπάρχει κάποιος λόγος. Είμαι σιγουρότατη ότι η Παναγία θα σε βοηθήσει και εκείνη την ώρα που θα αντιμετωπίσεις προβληματισμούς οικονομικούς,ψυχολογικούς θα είναι εκει πάντα να σε βοηθάει...Κανε μία προσευχή,ηρέμησε,συζήτησε με τον αντρα σου και σου εύχομαι να βρείς την λύση όποια και αν ειναι αυτη.

YiMXp3.png

Συννεφάκι, τώρα μπορεί να μην είσαστε καλά οικονομικά αργότερα όμως και αφού γεννηθεί και το άλλο μωράκι, να βρείς και εσύ μια δουλειά και να είναι καλύτερα τα πράγματα.....δεν είναι ανάγκη να γεννήσεις στο Μητέρα και να δώσεις τόσα χρήματα...θα πας σε ένα δημόσιο μαιευτήριο και τα έξοδα σου θα περιοριστούν στις μετακινήσεις σου και μόνο....

gNrhp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω άποψη για όλα τα υπόλοιπα, αλλά γιατί πρέπει να γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο;...Εντάξει, μην γεννήσεις στο νησί, έλα στην Αθήνα να γεννήσεις, Έλενα, Αττικό, Αλεξάνδρα, Αρεταίειο, επιλογές υπάρχουν και σε πληροφορώ ότι υπάρχουν άνθρωποι, κι εγώ μέσα σ'αυτούς, που τα προτιμούν από άποψη...

Καλή τύχη σου εύχομαι όποια κι αν είναι η αποφαση σου...Είναι τόσο προσωπικό άλλωστε το θέμα που δε θα μπορούσα ποτέ να σε συμβουλέψω!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Δεν υπάρχει λόγος να γεννήσεις σε ιδιωτικό, τα δημόσια νοσοκομεία είναι μια χαρά. Σίγουρα δύσκολα τα οικονομικά, κι εγώ περιμένω το πρώτο μου μωράκι, δεν δουλεύω και όλα εξαρτούνται από την δουλειά του άντρα μου, άσε που δεν έχουμε και δικό μας σπίτι.

Αλλά έχοντας ακούσει τόσα πολλά και έχοντας διαβάσει άλλα τόσα από άλλες κοπέλες εδώ στο φόρουμ, όσο γρήγορα και να μου έρθει το δεύτερο δεν θα πω όχι ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Τα παιδιά χορταίνουν με αγάπη, κι αν το θέλουμε πραγματικά λύσεις βρίσκονται για όλα αργά ή γρήγορα.

Δεν έχω άποψη για όλα τα υπόλοιπα, αλλά γιατί πρέπει να γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο;...Εντάξει, μην γεννήσεις στο νησί, έλα στην Αθήνα να γεννήσεις, Έλενα, Αττικό, Αλεξάνδρα, Αρεταίειο, επιλογές υπάρχουν και σε πληροφορώ ότι υπάρχουν άνθρωποι, κι εγώ μέσα σ'αυτούς, που τα προτιμούν από άποψη...

Καλή τύχη σου εύχομαι όποια κι αν είναι η αποφαση σου...Είναι τόσο προσωπικό άλλωστε το θέμα που δε θα μπορούσα ποτέ να σε συμβουλέψω!

Ακριβώς αυτό...

Δεν έχω ιδέα από μαιευτήρια στην Αττική, αλλα δεν μπορεί να ΜΗΝ υπάρχει ένα ΔΗΜΟΣΙΟ μαιευτήριο να γεννήσεις...

Μην απελπίζεσαι και το δεύτερο δεν θέλει τόσα πολλά πράγματα, έχεις ήδη από το πρώτο...Δεν μπορώ να φανταστώ ότι σκέφτεσαι να αποβάλλεις επειδή δεν εχεις πού να αφήσεις το μωρό για να γεννήσεις το δεύτερο...Αν θέλεις, θα βρεις...Φίλες?Φίλους?Συγγνείς???Δεν έχεις κανένα??Αδέρφια από μέρους σου ή μέρους του άντρα σου???

Νομίζω έχεις πελαγώσει και μέσα στον πανικό, δε σκέφτεσαι καθαρά...Σιγούρεψε το πρώτα (γιατί 98%?) και μετά σκέψου ΨΥΧΡΑΙΜΑ...Γιατί φοβάσαι να κάνεις ένα τεστ, να δεις τι γίνεται, από το να σκέφτεσαι και να αγχώνεσαι υποθετικά (ακόμα και αν το ποσοστό είναι μεγάλο)

Επίσης, συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά σε αυτή την ενότητα, γράφουν όσοι ΘΕΛΟΥΝ να γίνουν γονείς...Μήπως θα ήταν καλύτερα να το έγραφες στην ενότητα "οικογένεια"?

Πολλοί που θα διαβάσουν το θέμα σου, ίσως θυμώσουν, γιατί ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να είναι στη θέση σου???Μέσα σε αυτούς κι εγώ...

Θα συμφωνήσω με όλες τις κοπέλες!!

Συννεφάκι μου σκέψου το πολύ καλά!!

Ο Θεός σου έκανε ένα δώρο δεν είναι κρίμα να το πετάξεις στα σκουπίδια;;

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάρτα αλλαγης... για να πάρεις κάτι αργότερα:-(

Δέξου το με χαρά και ευγνωμοσύνη και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά:):):)

Σκέψου το... Αν τώρα κάνεις έκτρωση και αργότερα τα οικονομικά σας είναι μια χαρά;;; Δε θα το μετανοιώσεις πικρά που δεν κράτησες το μωράκι σου;;

Το μέλλον δε μπορείς να το ξέρεις, έτσι δεν είναι όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Γιατί να σκεφτεσαι τόσο αρνητικά;; Δεν κάνει καλό ούτε σε σένα ούτε στο μωράκι σου!! Να έχεις πίστη και να σκέφτεσαι θετικά και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά και ότι στο τέλος θα κράτησεις το δωράκι και θα λες:"τι χαζή που ήμουνα κ ήθελα να πετάξω τέτοιο δώρο;;;"

Το μαιευτήριο είναι το τελευταίο που θα πρέπει να σκέφτεσαι... δεν γεννάει όλος ο κόσμος στα ιδιωτικά. Πολλές γυναίκες γεννούν στα δημόσια επειδή το επιθυμούν και όχι από ανάγκη.

Εύχομαι να πάρεις την σωστή απόφαση.

8)8):cool::roll:

Σωτήρης, Δημήτρης κ Αθηνά!!:wink:

Συννεφάκι μου εσύ δεν είχες γράψει το πόστ "Σε Ευχαριστω Παναγια μου που με αξιωσες να γινω μανα" ???

Κοριτσάκι μου, πως είναι δυνατόν μετά απο ένα τόσο συγκινητικό μύνημα να μιλάς για αποβολή και άμβλωση???

Μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρεις που θα αφήσεις το άλλο και τέλως πάντων πως θα το μεγαλώσεις??

όπως μεγαλώνεις ήδη το ένα έτσι θα μεγαλώσεις και το άλλο.....

Αχ...ηρέμησε ανασυγκρότησε τις σκέψεις σου και καθάρισε το μυαλό σου και δες με καλύτερα μάτια το θαύμα που έχεις στην κοιλίτσα σου....

Και όπως σε βοήθησε η Παναγία για το πρώτο σου παιδάκι έτσι θα σε βοηθήσει και για το 2ο.....Ξανακάνε την προσευχούλα σου όπως την έκανες τότε και θα δείς που η ΠΑναγία δεν θα σε ξεχάσει!!!

Διαφημίσεις

Εχετε απολυτο δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι πολυ δηλη τελικα! Ειμαι απαραδεκτη! ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΑ! Αντι να κανω το σταυρο μου και να πω δοξα το θεο που ειμαι παλι εγκυος κλαψουριζω σαν βλακας ! Γιατι δεν με χαστουκιζει καποιος να συνελθω???????:mad::mad::mad:

Συγνωμη αλλα πρεπει να με βρισετε! Ειμαι και πολυ μαλ@#$ τελικα!!!!!!!!!!!!!! Παω να παρω τεστ απο το φαρμακειο που ειναι κατω απο το σπιτι μας και ερχομαι με τα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΧ τι καλα που εχω κι εσας!!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !Μολις μου δωσατε ενα καλο μαθημα !!:):lol::wink:

Ξερεις ποσες κοπελες θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου με οποιοδηποτε τιμημα ομως? Ο Θεος σε ευλογησε να γινεις μανα και εχεις τη δυναμη και την υποχρεωση να ανταπεξελθεις! Ολα ειναι στο μυαλο μας και στη θετικη μας διαθεση κατι που σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις συντομα!

Συγνώμη που θα στο πω αλλά αν εισαι εγκυος δεν φταει σε τιποτα αυτη η αθώα ψυχούλα να θες να την σκοτώσεις.Πιστευω εφόσον δεν φυλαγόσασταν ότι ήξερες ότι υπαρχουν πολλές πιθανότητες να μείνεις πάλι εγκυος.Τωρα γιατί πανικοβάλεσαι ετσι?Προσπαθησε να ηρεμήσεις και να δεις τα πραγματα με ψυχραιμία.Ακόμα και αν εισαι παλυ εγκυος αυτο ειναι θείο δώρο που δυστυχως δεν χαρίζεται πάντα εύκολα σε όλες τις γυναίκες.Εύχομαι το καλύτερο για σενα και την οικογενειά σου.

ξερω οτι εχεις πελαγωσει σιγουρα με αυτη την κατασταση. ειναι αμαρτια να λες οτι θα κανεις εκτρωση και οτι ευχεσαι να αποβαλλεις.........διαβασε ιστοριες σε παρακαλω παρα πολυ απο κοπελες στο φορουμ για να δεις και να καταλαβεις τι λες και ευχεσαι. υπαρχει τοσος πονος και τοσα προβληματα.....που ολες μας προσπαθουμε τουλαχιστον να μας δωσει ο θεος ενα παιδι.να ευχαριστεις ΤΟΝ ΘΕΟ που εισαι ευλογημενη που αποκτας τοσο γρηγορα ενα δευτερο παιδακι.σου ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση.

φεβρουαριος 2010 παλλινδρομη κυηση

απριλιος 2010 εξωμητρια κυηση με αφαιρεση αριστερης σαλπιγγας.

Διαφημίσεις

Δεν θα πω ψέματα ότι δεν την καταλαβαίνω. Αν μου τύχαινε αυτή τη στιγμή (γιατί τύχη είναι να σου έρχεται ένα μωρό...) θα πάθαινα πιθανότατα αμοκ καθώς από την αρχή του έτους μπαίνουμε και μέσα οικονομικά, αλλά δε θα σκεφτόμουν ούτε στιγμή να μη γεννήσω αυτό το παιδί... Θα άλλαζα τον γιατρό που τόσο εμπιστεύομαι και θα πήγαινα να γεννήσω σε δημόσιο. Πιθανολογώ πως ο άνδρας μου θα έπιανε δεύτερη και τρίτη δουλειά αν και δεν έχει σταθερό ωράριο.

Ηρέμησε, τραβα κάνε εξέταση και ο Θεός να σε φωτίσει αν και όλοι ξέρουμε τη βούληση Του...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Είναι η πρώτη "κρυάδα"...

Μην αισθάνεσαι άσχημα... :)

Πάντως αν είναι το οικονομικό που σε ανησυχεί..... κατά τη γνώμη μου δεν είναι ικανοποιητικός λόγος για να φτάσεις σε άμβλωση.

Αφού ήρθε "απρόσμενα", θα βρεθεί και λύση. Βλέποντας και κάνοντας. Καμιά φορά δε χρειάζεται και ο "απόλυτος" προγραμματισμός για τέτοια θέματα.

Πιστεύω πως αν υπάρχει καλή διάθεση..... θα βρεθεί τρόπος... χωρίς άγχος... μέρα-μέρα. Υγιές να είναι κι εσείς το ίδιο!! Γιατί τα πραγματικά προβλήματα έρχονται στην έλλειψη υγείας. Τα υπόλοιπα βρίσκονται.

;)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εμείς προσπαθούμε για δεύτερο από τότε που ήταν 9 μηνών η κόρη μου και ακόμα τίποτα. Τα μωρά δεν μας τα στέλνει ο Θεός όποτε το θέλουμε αλλά όποτε εκείνος κρίνει ότι είναι η ώρα. Και τί δεν θαδινα να είχα ένα αδελφάκι της κόρης μου με τόσο μικρή διαφορά. Τώρα πάμε αισίως για τα 3 χρόνια και βλέπουμε γιατί δεν είμαι καν ακόμα έγκυος.

Μακάρι να είναι το αποτέλεσμα όπως το θες και να μην μπεις σε κανένα δίλημμα.

tt1724b1.aspx

:DΑγαπημενες μου φιλες. Το τεστ ειναι θετικο. Ειμαι εγκυος.Θα το κρατησω. Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας. Ευχαριστω απο τα βαθη της καρδουλας μου, σας ευχομαι ο,τι καλυτερο για σας και τα παιδακια σας. Κι οσες δεν εχετε αποκτησει ακομα σας ευχομαι του χρονου τετοια μερα στην αγκαλιτσα σας να βαστατε το μωρακι σας. Ειστε πολυτιμες για μενα! Στις 5:30 εκλεισα ραντεβου στο νοσοκομειο του νησιου να με δει γυναικολογος. Ξερω πως μπορει να εκνευρισα μερικες απο σας και ζητω συγνωμη. Εχετε απολυτο δικιο . Σας παρακαλω να με συγχωρεσετε:oops::oops::oops:. Ισως αν ησασταν κι εσεις στη θεση μου να παθενατε κι εσεις σοκ. Σας ευχαριστω πολυ. Καλη επιτυχια σε οσες προσπαθητε! Συνεχιστε και ολα καλα θα πανε με τη βοηθεια της Παναγιας!!!!!;):-):smile::-):smile::-)

Μπραβο συννεφακι εστω κ μετα απο τοσες σκεψεις που αποφασισες να το κρατησεις κ να μην κανεις καμια βλακεια, θα δεις που ολα θα πανε καλα κ μετα απο καιρο θα διαβαζεις οσα εγραφες παραπανω κ θα αναρωτιεσαι αν ολα αυτα τα εγραφες εσυ η ιδια, ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη εμεις ειμαστε διπλα σου να σε στηριζουμε..

Χαίρομαι που πήρες αυτή την απόφαση.

Ένα παιδί σε μια οικογένεια είναι πάντα ευλογία.

Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα για όσα είπες. Είχες πανικοβληθεί, όλες νομίζω το καταλαβαίνουμε.

Εγώ έμεινα ξανά έγκυος όταν το κοριτσάκι μου ήταν 13 μηνών περίπου. Το θέλαμε, δεν θα πω ψέμματα, αλλά μόλις επιβεβαίωσα την εγκυμοσύνη, έκλαιγα όλη μέρα! Όχι από χαρά, αλλά από αγωνία για το αύριο: τι θα κάνω με τα δύο μαζί, πώς θα μεγαλώσουν, πώς θα τα καταφέρουμε.

Την επομένη μέρα όλα είχαν αλλάξει ως δια μαγείας! Ήμουν τρισευτυχισμένη που -πρώτα ο Θεός- θα φέρουμε στον κόσμο άλλο ένα πλάσμα, ένα αδερφάκι για την κόρη μου, που θα είναι στήριγμα ο ένας για τον άλλον στο μέλλον.

Καλή σου εγκυμοσύνη λοιπόν και με το καλό το μωρό!

Μπράβο κοριτσάκι μου......Καλή ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις...Την προσευχούλα σου πάντα και δεν θα χάσεις.....Φιλάκια σου πολλά

με το καλο κοπελα μου.......να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κι ενα γερο μωρο!!!

Και οταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησεις ..... και δε ξερεις που αφησεις το μωρο σου να μας ξαναστειλεις να δεις που σιγουρα πολλες απο μας θα σου βρουμε μια λυση! Φιλια πολλα!

ΜΠΡΑΒΟ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΑ.....

uMFrp3.png

Το Ταξίδι του Θηλασμού τελείωσε για εμάς, μετά απο 22 υπέροχους μήνες!!!