Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PARENTS ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ....ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΥΣΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ θα ήθελα να συστήσω ανεπιφύλακτα το COLOR STORIES AND THE KID. Φοβερός επαγγελματισμός, εκπληκτική δουλειά!

βέβαια δεν υπάγεται στις οικονομικές επιλογές αλλά αξίζει τον κόπο αν σας αρέσουν οι "καλές δουλειές".

www.colorstories.gr

Μπορείτε να δείτε δουλειά τους στο site.

Εγώ τους είχα χρησιμοποιήσει στο γάμο μου. Δυστυχώς δεν θα συνεργαστώ μαζί τους για την βάφτιση του γιου μου διότι θα την κάνω στην επαρχία.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ PARENTS ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ....ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ PM ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΧΡΥΣΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...[/quote

Τζίνα καλησπέρα.

Μήπως μπορείς να μου στείλεις κι εμένα πμ για το φωτογράφο που λες γιατι βαφτίζω κι εγω το μωρο μου και ψαχνω για κατι καλο και οικονομικο; :lol:

Διαφημίσεις

Βαπτισα τον μικρό μου τον Σεπτέμβριο. Ο φωτογράφος μου ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!!! Οσοι είδαν το ψηφιακό και το dvd τρελάθηκαν. Μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι κάνει άριστη δουλειά αλλά και οτι είναι πολύ καλό παιδί. Είχαμε πολύ καλη συνεργασία απο την αρχή έως το τέλος.

Οποια κοπέλα θέλει τα στοιχεία του να μου στείλει πμ.

Επίσης να πω οτι συμφωνώ με όσα λέει η mamartista. Στον γάμο μου την πλήρωσα ακριβά απο τις γελιότητες του φωτογράφου. Εκανα ένα γάμο πραγματικό παραμύθι, που όμως δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή για να θυμάμαι. Αντίθετα στη βάπτιση του μικρού μου, είχα κάνει πολύ λιτά πράγματα που ομως αναδείχτηκαν απίστευτα απο την εξαιρετική δουλειά του.

frosobal τελικά ποιον έκλεισες γιατί μπερδέυτηκα στο πμ μου είπες ότι έκλεισες αυτή που σου είπα και στο forum ότι θα κλείσεις ένανα άλλο. Τελικά τι έκανες. Πάντως για το βίντεο εγώ δεν έκανα όπως είχα πει και η συγκεκριμένη βγαζει φωτογραφίες βίντεο τραβάει άλλος συνεργάτης της οπότε δεν ξέρω να πω.

k4xS.jpg

Αν μου επιτρέπετε, θέλω να δώσω μερικές συμβουλές.

1. Τα χρήματα που θα δώσετε σε ένα καλό φωτογράφο, δε θα τα μετανοιώσετε ποτέ!

2. Μην κλείνετε φτηνές δουλειές, γιατί οι στιγμές του γάμου μας και της βάπτισης των παιδιών μας δεν ξαναέρχονται. Αν ο φωτογράφος δεν είναι σωστός επαγγελματίας, τη βάψατε.

3. Επίσης μην κλείνετε φωτογράφους αν δεν έχετε συστάσεις απο δικά σας άτομα που εμπιστεύεστε το γούστο τους. Οταν κανόνισα τον φωτογράφο του γάμου μου, πήγα σε εταιρεία φωτογραφίας, μου έδειξαν τη δουλειά τους και ήταν καταπληκτική. Τους πλήρωσα 2,000 ευρώ πριν 3 1/2 χρόνια (πολλά χρήματα!). Οταν παρέλαβα τις φωτογραφίες, κοκκάλωσα. ΔΡΑΜΑ. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Βασικά δεν περιγράφεται. Μπορείς να φανταστείς φωτο με γαμπρό και νύφη και ο γαμπρός να είναι κομμένος στη μέση????? Μπορείς να φανταστείς να μην έχω ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτογραφία με ζωντανά χρώματα?????? ΟΛΕΣ μαύρες!!!!!! Γρήγορα συνειδητοποίησα οτι η εταιρία αυτή διαθέτει τους καλους φωτογράφους μόνο σε άτομα γνωστά στο ευρύ κοινό (γι' αυτό και τα δικά τους άλμπουμ είναι τα δείγματα που μας δείχνουν) ένω για εμας τους κανονίζουν ολους τους άσχετους. Απλώς θα σας πω οτι η μητέρα μου δεν έχει ούτε μια φωτογραφία του γάμου μου. Δεν ήθελε η γυναίκα. Ούτε στο σπίτι μου έχω φωτογραφίες του γάμου μου.

Σα να μην παντρεύτηκα ποτέ. Το DVD .... σαν να βλέπεις ταινία του 1900!!!! Δ Ρ Α Μ Α.

Ευτυχώς, στη βάφτιση του μικρού μου, ήξερα καλύτερα και δεν την πάτησα.

Τους πλήρωσα 2,000 ευρώ πριν 3 1/2 χρόνια (πολλά χρήματα!). Οταν παρέλαβα τις φωτογραφίες, κοκκάλωσα. ΔΡΑΜΑ. Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Βασικά δεν περιγράφεται. Μπορείς να φανταστείς φωτο με γαμπρό και νύφη και ο γαμπρός να είναι κομμένος στη μέση????? Μπορείς να φανταστείς να μην έχω ΟΥΤΕ ΜΙΑ φωτογραφία με ζωντανά χρώματα?????? ΟΛΕΣ μαύρες!!!!!! Το DVD .... σαν να βλέπεις ταινία του 1900!!!! Δ Ρ Α Μ Α.

Ευτυχώς, στη βάφτιση του μικρού μου, ήξερα καλύτερα και δεν την πάτησα.

Loukomamy δεν επρεπε να τους πληρωσεις!!!Και ασχετοι να ηταν οι φωτογραφοι, με αυτα τα λεφτα μπορουσαν να τις βελτιωσουν στο φοτοσοπ μια προς μια.Αυτοι επρεπε να σε πληρωσουν .Σου κατεστρεψαν καθε αναμνηστικη αποτυπωση της μέρας...Αισχος

Διαφημίσεις

frosobal τελικά ποιον έκλεισες γιατί μπερδέυτηκα στο πμ μου είπες ότι έκλεισες αυτή που σου είπα και στο forum ότι θα κλείσεις ένανα άλλο. Τελικά τι έκανες. Πάντως για το βίντεο εγώ δεν έκανα όπως είχα πει και η συγκεκριμένη βγαζει φωτογραφίες βίντεο τραβάει άλλος συνεργάτης της οπότε δεν ξέρω να πω.

Μελίνα ήταν να κλείσω με τον κύριο αλλά μετά είδα τη Δήμητρα και έκλεισα σε αυτήν ;).

Χωρις να θελω να σε αμφισβητησω και επειδη ειναι η δουλεια μου, αυτη η τιμη δεν γινεται να υπαρχει γιατι τοτε ο ανθρωπος κανει εθελοντισμο. Στειλε μου κιεμενα το τηλεφωνο να δω δουλεια του για συνεργασια !!!

Γραψε με περισσοτερη λεπτομερεια αν μπορεις. Τι εννοεις 5 dvd? Μονταρισμενο επεξεργασμενο βιντεο σε 5 κοπιες?Τι εννοεις ψηφιακο? Μηπως ειναι εκτυπωμενες συνθεσεις δεμενες σε βιβλιο? Η τιμη που γραφεις δεν φτανει ουτε για εκτυπωση 3 αυθεντικων ψηφιακων αλμπουμ . Και εχει σημασια να ειναι πραγματικη η ψηφιακη εκτυπωση γιατι ειναι αθανατη, δε φθιρεται ποτε.

συμφωνω με την mamartista βαπτιζω τον γιο μου 24/4 και οι τιμες που ακουω δεν υπαρχουν.μονο για την βαπτιση για αναλογικο αλμπουμ, βιντεοσκοπηση και 3 dvd ζητανε 600 ευρω οχι για ψηφιακο..μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο.ψαξτο λιγο.

Loukomamy δεν επρεπε να τους πληρωσεις!!!Και ασχετοι να ηταν οι φωτογραφοι, με αυτα τα λεφτα μπορουσαν να τις βελτιωσουν στο φοτοσοπ μια προς μια.Αυτοι επρεπε να σε πληρωσουν .Σου κατεστρεψαν καθε αναμνηστικη αποτυπωση της μέρας...Αισχος

Εχεις δίκιο... Εκανα τη βλακεία να τους πληρώσω κατά την παράδοση της δουλειάς, πριν δηλαδη δω τα χάλια τους.

Φαντάσου, οτι πριν λίγο καιρό τους τηλεφώνησα ξανά και τους είπα να μου δώσουν όλες τις φωτό του γάμου σε υψηλή ανάλυση για να τις δώσω στον καινούργιο φωτογράφο για επεξεργασία. Και φυσικά ο άνθρωπος δε θα μου το κάνει δώρο. Θα τις ξαναπληρώσω... αλλά ρε παιδιά ακόμα με τρωει το γαμώτο που δεν έχω έστω και μια αξιοπρεπή φωτογραφία γάμου.

Εχεις δίκιο... Εκανα τη βλακεία να τους πληρώσω κατά την παράδοση της δουλειάς, πριν δηλαδη δω τα χάλια τους.

Φαντάσου, οτι πριν λίγο καιρό τους τηλεφώνησα ξανά και τους είπα να μου δώσουν όλες τις φωτό του γάμου σε υψηλή ανάλυση για να τις δώσω στον καινούργιο φωτογράφο για επεξεργασία. Και φυσικά ο άνθρωπος δε θα μου το κάνει δώρο. Θα τις ξαναπληρώσω... αλλά ρε παιδιά ακόμα με τρωει το γαμώτο που δεν έχω έστω και μια αξιοπρεπή φωτογραφία γάμου.

Εχουν κρατησει αρχειο??Ευχομαι ναι!

Loukomamy στειλε μου αν θες το σιντι, οταν στις δωσουν, μηπως σου τις δουλεψω λιγο εγω(εννοειται δωρεαν) . Μην πληρωσεις αλλα λεφτα κριμα ειναι.Ειδικα αν σου αρεσει το ασπρομαυρο θα σε εντυπωσιασω. Στειλε πμ

Για όσους- όσες ψάχνουν για φωτογράφο για βάπτιση ή γάμο έχω να σας προτείνω την φωτογράφο που έκανε το γάμο μου, του βάπτιση του γιού μου, άλλά και άλλους γάμους και βαπτίσεις φίλων και συγγενών!

Η κοπέλα έχει μεγάλη εμπειρία ως φωτορεπόρτερ και οι φωτογραφίες έχουν κάτι το διαφορετικό από όσες έχω δει ως τώρα. Έχουν άποψη! Και επιπλέον είναι και οικονομικότατη!

Κατόπιν συνενόησης κάνει και ασπρόμαυρα.

Έμας μας έδωσε τις φωτογραφίες και φτιάξαμε τα αλμπουν μονοι μας, αλλά μπορείτα να της παραγγειλετε και ψηφιακό αλμπουμ. Ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας διαφορποιείται και το κόστος.

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm να στείλω τηλέφωνο!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΝΔΙΑ ΦΕΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ????????

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ, ΦΡΙΚΑΡΑΜΕ!!! ΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ, ΣΤΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ ΚΑΝΑ 500ΑΡΙ, ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΧΕΡΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΓΕΙ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΜΠΙΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....

εγω προσωπικα, επειδη λεφτα γιοκ... (δε παιζουν)... θα παει το θεμα ερασιτεχνικα....

οταν στο γαμο ακουσα τιμη (ειμαι ασχετη εντελως μ' αυτα) ειπα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω τοσα λεφτα... (ημουνα εγκυος τοτε)... τωρα στη βαφτιση τελος του μηνα (παλι ειμαι εγκυος) αρα παλι τα οικονομικα δεν ειναι ανθηρα θα κανω οτι και στο γαμο... ειχα αγορασει μια καλη φωτογραφικη μηχανη (500 ευρω) που θα μου μεινει κιολας για χρονια κι εβαλα μια φιλη μου που της αρεσει γενικα το θεμα με τη φωτογραφια και τραβηξε φωτο. πολυ καλες και με λιγη φαντασια δικη μου εκανα ενα πολυ καλο αλμπουμ.... ειμαι κι εγω λατρης της φωτογραφιας και θεωρω οτι ειναι το μονο που μενει.... αλλα με εκεινα τα λεφτα προτιμω να κανω κατι για την οικογενεια μου.... εξαλλου σε ολα τα θεματα περι βαφτισης, γαμου κτλ βαζω τη φαντασια μου, δημιουργω και τα αποτελεσματα ειναι πολυ ομορφα!!!!!

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΜΠΙΣΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ....

το θεωρω πολυ καλη ιδεα... πολυ ερασιτεχνες που εχουν ορεξη γι αυτο που κανουν και φαντασια βγαζουν εξαιρετικα αποτελεσματα!!!!

Εγώ πάλι θεωρώ ότι τιμές 500 - 600 ?, είναι πολύ χαμηλές! Αν ακούσετε τιμές που παίζουν , θα τραβάτε τα μαλλιά σας!

Εκλεισα φωτογράφο το πακέτο 900 ? με αναλογικό άλμπουμ ή 1400 ? με ψηφιακά (ένα μεγάλο για μας και ένα μικρό για νονά)

Είναι λεφτά που δεν πρόκειταν να τσιγγουνευτώ, γιατί οι φωτό και το βίντεο αυτά, θα αποτελούν τις αναμνήσεις μας από αυτές τις όμορφες στιγμές.

Και οι δικοί μας ΄συγγενείς θα τραβάνε φωτό και βίντεο (από δική τους πρωτοβουλία και κέφι, δε θα τους υποχρέωνα ποτέ) αλλα΄μην γελιόμαστε, δεν έχουν καμία σχέση με τις επαγγελματικές.

Μανούλες ας μη ξεχνάμε πως οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι τα μόνα που θα μείνουν απο εκείνη την ημέρα.... Και ναι, είναι το επάγγελμά μου αυτό και παρόλα αυτά οι τιμές που γράφετε μερικές πράγματι μου φαίνονται υπερβολικές. Γύρω στα 500 με 600 είναι μια καλή τιμή και θα τη βρείτε σε πολλά φωτογραφεία. Δώστε προσοχή στα υπερβολικά φτηνά πακέτα γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνετε χωρίς φωτο ή ακόμα και να τις πάρετε να μη βλέπονται.

Όσον αφορά την πνευματική ιδιοκτησία, ο φωτογράφος είναι σαν τον ζωγράφο. Δεν κάνει απλά ένα χραπ χρούπ με τη μηχανή του. Έναν πίνακα ζωγραφικής απο επαγγελματία ζωγράφο (κι ειδικά επώνυμο) τον πληρώνεις μια περιουσία. Αναρωτιέμαι γιατί τον φωτογράφο θα πρέπει να τον έχουμε τόσο χαμηλά...

Για το ίδιο θέμα πέρα απο τον παραπάνω λόγο, θα σας πω το εξής. Απο τα 500 ευρώ αυτά που μένουν στον φωτογράφο είναι ελάχιστα, τα υπόλοιπα τα παίρνουν τα εργαστήρια και τα υλικά του. Έτσι λοιπόν, ο φωτογράφος περιμένει απο τις επανεκτυπώσεις να βγάλει χρήματα (οκ, μερικοί το παρακάνουν). Άσε που όσο ο κόσμος στρέφεται στους ερασιτέχνες, τόσο θα ανεβαίνουν οι τιμές στους φωτογράφους. Κάπως πρέπει να ζήσουν κι αυτοί...

Θέλει πάντως όντως ψάξιμο ειδικά τώρα γιατί το ότι κρίση δεν περνάνε οι φωτογράφοι είναι μεγάλος μύθος. Σε σχέση με πέρυσι (εγώ που τα υπολογίζω με ποσοστά) υπάρχει 70% μείωση των μυστηρίων. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε δυστυχώς και σκεφτείτε πως οι φωτογράφοι περιμένουν να πληρωθούν τους καλοκαιρινούς μήνες κατα κύριο λόγο και με αυτα τα χρήματα προσπαθούν να βγάλουν όλο το χρόνο.

Όσο για τα ψηφιακά άλμπουμ, μπορείτε να τα κάνετε μόνες σας (οκ όχι στην ίδια ποιότητα) αλλά καλύτερα κάντε ένα κανονικό αλμπουμάκι. Και πολύ πιο φτηνό θα σας έρθει και πιο όμορφο το βρίσκω εγώ...

Φιλικά πάντα...:D

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Εμεις θα σας προτεινουμε να ρωτήσετε και τιμή απο την fotoway.gr και εμείς εκεί κάναμε τις δυο βαπτίσεις μας και οι άνθρωποι τουλάχιστον σου φτίαχνουν πακέτο στα μέτρα σου και στα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις! δεν ειναι κακο! :) :)

Έχω πάει σε 3-4 φωτογράφους να ρωτήσω πόσο χρεώνουν και βλέπω τελικά ότι είναι το μεγαλύτερο έξοδο, πιο πολλά κι από τις μπομπονιέρες με τα γλυκά μαζί.

Έτσι, οι περισσότεροι χρεώνουν 350 με 400 ευρώ το δειγματολόγιο και το αναλογικό άλμπουμ (1) (εάν θελήσω μικρότερο για την νουνά πάει έξτρα 100), ενώ για ψηφιακό άλμπουμ μαζί με ένα μικρότερο δώρο για την νουνά βγαίνει στα 650 ευρώ. Αν βάλεις και τις έξτρα εκτυπώσεις για κανα δυο συγγενείς βγαίνει ο κούκος αηδόνι! Κί όλα αυτά μόνο για την φωτογράφηση εάν προσθέσεις και βίντεο πάει συν 150 ευρώ τουλάχιστον.

Έλεος δηλαδή 550-600 ευρώ τουλάχιστον μόνο για τον φωτογράφο δεν είναι πάρα πολλά.

Πέστε μου σας παρακαλώ εσείς τι κάνατε? πόσο σας στοίχισε?

Εμάς (χωρίς άλμπουμ νονάς) μας ζήτησε 600 (Λάρισα) για: φωτο-συμβατικό άλμπουμ- video σε dvd.

Να ξέρεις όμως ότιείναι το μοναδικό που θα σου μείνει από όλη τη βάφτιση. Θα βλέπεις τις φωτογραφίες και μετά από χρόνια και θα νοσταλγείς. Καλύτερα να πάρει κανείς φτηνότερες μπομπονιέρες αλλά να επιλέξει τον καλύτερο φωτογράφο. Μια φορά βαφτίζεται το παδί μας. Φαντάζεσαι να μην είναι καλός ο φωτογράφος και να κλαις μετά; Και μάλιστα προτείνω να πας σε κάποιον δοκιμασμένο από γνωστούς σου- σε κάποιον που έχεις δει τη δουλειά του και σου άρεσε. Εμείς έτσι θα κάνουμε τέλη Ιουνίου που βαφτίζουμε την μπουμπου μας

.pngy3DLp3.png

Τελικά έκλεισα φωτογράφο με 400 ευρώ, βίντεο με 2 dvd και αναλογικό άλμπουμ με 100 φωτογραφίες. Η τιμή βέβαια χωρίς το άλμπουμ και χωρίς επανεκτυπώσεις. Ξέρετε κανένα καλό σάιτ για άλμπουμ φωτογράφησης?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...