Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ καλο φωτογραφο-καλλιτεχνη ειχαμε κ εμεις... Οποια κοπελα θελει μπορει να της δωσω ονομα... Φοβερες φωτογραφιες κ πολυ καλο βιντεο κ μας εφτιαξε κ μονος του τα αλμπουμ για εμας κ τη νονα. Κ πολυ καλλιτεχνικες φωτογραφιες, με διαφορες τεχνοτροπιες. Το ειχα ψαξει πολυ γιατι ηθελα κατι διαφο τη βαφτιση της μικρης μου... Κ το πακετο φωτο κ βιντεο κ για το τραπεζι μας πηγε 900ε.

Πολυ καλο φωτογραφο-καλλιτεχνη ειχαμε κ εμεις... Οποια κοπελα θελει μπορει να της δωσω ονομα... Φοβερες φωτογραφιες κ πολυ καλο βιντεο κ μας εφτιαξε κ μονος του τα αλμπουμ για εμας κ τη νονα. Κ πολυ καλλιτεχνικες φωτογραφιες, με διαφορες τεχνοτροπιες. Το ειχα ψαξει πολυ γιατι ηθελα κατι διαφο τη βαφτιση της μικρης μου... Κ το πακετο φωτο κ βιντεο κ για το τραπεζι μας πηγε 900ε.

εγω θα ηθελα, μπορεις να γραψεις το ονομα και την περιοχη; εχει φωτογραφειο να δω δουλεια του;

Ρουβας Δημητρης λεγεται και ειναι στο κεντρο της Αθηνας... Εχει και στο ιντερνετ σαιτ κ μπορεις να δεις εκει τη δουλεια

ευχαριστω πολυ:-D:grin:.

Διαφημίσεις

Εγ'ω βρήκα ένα φωτογράφο με 350? με βιντεο και φωτο και θα μας δώσει και τις φωτο σε CD. Δεν έχει γίνει ακόμα η βάφτιση, αλλά δουλειά του που είδα ήταν καλή.

Διαφημίσεις

Εγ'ω βρήκα ένα φωτογράφο με 350? με βιντεο και φωτο και θα μας δώσει και τις φωτο σε CD. Δεν έχει γίνει ακόμα η βάφτιση, αλλά δουλειά του που είδα ήταν καλή.

Σε cd τις φωτό τις δίνουν σχεδόν όλοι, υποτίθεται για να τις έχεις στο αρχείο σου και να επιλέξεις ποιές θέλεις από εκεί .Μόνο που η ανάλυση είναι πολύ χαμηλή και δεν μπορείς να τις εκτυπώσεις μόνος σου. Διευκρύνισέ το για να μην την πατήσεις.

Σε cd τις φωτό τις δίνουν σχεδόν όλοι, υποτίθεται για να τις έχεις στο αρχείο σου και να επιλέξεις ποιές θέλεις από εκεί .Μόνο που η ανάλυση είναι πολύ χαμηλή και δεν μπορείς να τις εκτυπώσεις μόνος σου. Διευκρύνισέ το για να μην την πατήσεις.

Ναι το ξέρω. Σε υψηλή θα μας τις δώσει για να τις τυπώνουμε εμείς. Κανονικά δηλαδή θα μας δοθούν οι φωτογραφίες και μέχρι 5 DVD σε αυτή την τιμή.

Διαφημίσεις

baby boom μπορείς να στείλεις και σε μένα τα στοιχεία? είμαι καινούρια στο site και δεν έχω καταλάβει τι είναι το πμ που αναφέρετε. πώς θα πάρω τα στοιχεία?

Σχετικα με το DVD της βαφτισης γνωριζω κι εγω καποιον, ο οποιος αναλαμβανει το θεμα του βιντεο παρα πολυ οικονομικα απ΄οσο ξερω. Στη βαφτιση της ανηψιας μου για τη βιντεοσκοπηση στο μυστηριο και το τραπεζι και τη δημιουργια ενος πολυ ωραιου DVD νομιζω ζητησε 300 ευρω. Μπορει να αναλαμβανει και φωτογραφιση, δεν το ξερω ομως γιατι φωτογραφιες τραβουσαμε εμεις, οποτε δε χρειαστηκε να το ρωτησει αυτο. Επισης, απο φιλους που εχουν συνεργαστει μαζι του εμαθα πως αναλαμβανει και γενεθλια, party κτλ. Αν θελετε παντως μπορω να βρω τηλέφωνό του και να το στειλω με πμ σε όποια ενδιαφερεται. Όπως και να' χει παντως, θελει ψαξιμο το θεμα, γιατι απ΄οτι εχω καταλαβει καποιοι εχουν αποθρασσυνθει εντελως με τις τιμες και γνωριζοντας οτι θελουμε το καλυτερο για μια ευτυχισμενη στιγμη με τα παιδια μας και γενικοτερα με την οικογένειά μας, μας εκμεταλλευονται!!!Στην τελικη, εγω προσωπικα, προτιμω να βρω κατι οικονομικοτερο αλλα εξισου καλο και τα παραπανισια λεφτα αντι να τα δωσω στον καθε "αγιογδυτη" να ανοιξω εναν λογαριασμο για το παιδι μου, που λεει ο λογος!!!Γιατι να μου τα "φαει" αυτος δηλαδη????

βρε κοριστι9α να κανω μια ερωτηση?αργα το θυμηθηκα αλλα δεν πειραζει..θα ηθελα τις φωτο της μικρης μου απο την βαφτιση να της περασω στον υπολογιστη μου,αλλα η φωτογραφος δεν μου εδωσε κανενα dvd η κατι αντοιστιχο ωστε να μπορεσω να κανω αυτη την δουλεια..αν παω και της το ζητησω θα υπαρχει λετε?εχει παρει καμια απο εσας κατι παρομοιο?βοηθηστε με σας παρακαλω γιατι δεν της εδωσα και λιγα,κανονικα δεν θα επρεπε να μου το δωσει απο μονη της?το μοναδικο που μου εδωσε ηταν κατι μικρα δειγματακια για να διαλεξω τις φωτο για το αλμπουμ..

Το κακό είναι ότι μερικοί φωτογράφοι θεωρούν ότι οι προσωπικές μας στιγμές που τους αναθέσαμε να φωτογραφίσουν, τους ανήκουν και δεν τις δίνουν ή τις παραχωρούν σε μικρή ανάλυση για να μην τις τυπώσεις μόνος ή σε άλλο φωτογραφείο. Άποψή μου είναι να πας να τις ζητήσεις.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

αν παω και της το ζητησω θα υπαρχει λετε?

κανονικά όλοι οι φωτογράφοι κρατούν αρχείο , καθ'ότι είναι η δουλειά τους.

κανονικα δεν θα επρεπε να μου το δωσει απο μονη της?

Εξαρτάται από τη συμφωνία που έχεις κάνει. Σε μικρή ανάλυση θα έπρεπε να στις έχει δώσει.Σε υψηλή ανάλυση για να τις τυπώσεις και μόνη σου, συνήθως χρεώνουν και κάτι παραπάνω. Υπάρχουν προφανώς και εξαιρέσεις, σαν της babyboom.

• 2 εβδομάδες μετά...

...τωρα θυμηθηκα οτι θα χρειαστω κ φωτογραφο..επειδη την πατησα στο γαμο μου που εγινε μαζι με τη βαφτιση του δημητρη μου,κ τελικα δεν εχω καμμια καλη φωτογραφια που να φαινομαστε κ οι τρεις η εστω οι δυο,θα ηθελα λιγη βοηθεια.αν ξερετε καλο φωτογραφο(μονο φωτο οχι βιντεο) κ σχετικα οικονομικο,στειλτε μου τα στοιχεια του.ευχαριστω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

...τωρα θυμηθηκα οτι θα χρειαστω κ φωτογραφο..επειδη την πατησα στο γαμο μου που εγινε μαζι με τη βαφτιση του δημητρη μου,κ τελικα δεν εχω καμμια καλη φωτογραφια που να φαινομαστε κ οι τρεις η εστω οι δυο,θα ηθελα λιγη βοηθεια.αν ξερετε καλο φωτογραφο(μονο φωτο οχι βιντεο) κ σχετικα οικονομικο,στειλτε μου τα στοιχεια του.ευχαριστω

Καλησπέρα. Είναι η αδελφή μου φωτογράφος & αν & ίσως να μην είναι σωστό να την προτείνω μέσω του φόρουμ ωστόσο είναι πολύ καλή στη δουλειά της οπότε γιατί όχι? Αν σε ενδιαφέρει μπες στο site της edit admin

κοριτσια εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο και σχετικα οικονομικο φωτογραφο που να κανει καλη δουλεια για τη βαφτιση του γιου μου?

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Μπορω αν θελετε να σας στειλω τα στοιχεια του φωτογραφου που κλεισαμε για τη δικη μας βαπτιση.550 ευρω φωτογραφια και video στην εκκλησια,ψηφιακο album kai δωρο ολο το αρχειο.Τα δειγματα που ειδαμε ηταν τελεια,ελπιζουμε και η συνεχεια!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...