Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

κοριτσια εγω ειμαι αναμεσα σε 2 φωτογραφους ο ενας 400ε και εχει 100 φωτο 15χ20 10 20χ30 1 30χ40 ενα αλμπουμ και 3 dvd και ο αλλος 450ε 100 15χ21 10 20χ30 1 40χ50 ενα αλμπουμ και 3 dvd επισης αν θελω και στο τραπεζι 1 ωρα video 100ε.οι δουλειες και των 2 ειναι καλες νομιζω ομως οτι θα κλεισω με τα 450 γιατι ειναι και πολυ κοντα μου..η κοπελα που ειχα στο γαμο μου μου ζητησε 550 και αυτος που ειχα στη κορη μου ζηταει 750ε ενω τοτε ηταν και ο πιο οικονομικος..

μιλας παντα για αναλογικο αλμπουμ ετσι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αναλογικο αλμπουμ δεν μου αρεσουν τα ψηφιακα μου φαινονται λιγο ξενα και απομακρα οι κλασσικες φωτογραφιες μου δειχνουν πιο ζωντανες και φαινινται και λεπτομερειες

• 1 month later...

για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται έχω να προτείνω τον φωτογράφο που χρησιμοποίησα στην βάφτιση της κόρης μου.Ένα θα σας πω οχι μόνο μου έδωσε τις φωτό σε dvd για να τις εκτυπώσω από όπου θέλω αλλά ήταν και σε υψηλή ανάλυση. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.Έχει πολύ καλές τιμές και πάνω απ'όλα είναι άνθρωπος καιστην δουλειά του άψογος.έβγαλε κάτι φωτογραφίες το κοριτσάκι μου τέλειες..:-P:-P

τα παιδιά μας είναι η ελπίδα μας για ένα πιο όμορφο αύριο..

για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται έχω να προτείνω τον φωτογράφο που χρησιμοποίησα στην βάφτιση της κόρης μου.Ένα θα σας πω οχι μόνο μου έδωσε τις φωτό σε dvd για να τις εκτυπώσω από όπου θέλω αλλά ήταν και σε υψηλή ανάλυση. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.Έχει πολύ καλές τιμές και πάνω απ'όλα είναι άνθρωπος καιστην δουλειά του άψογος.έβγαλε κάτι φωτογραφίες το κοριτσάκι μου τέλειες..:-P:-P

κι εμενα το ιδιο ..πηρα το σιντι και μπορω να εκτυπωσω οπου και οποτε θελω..του ειπα οτι θα παω αργοτερα να φτιαξω ενα αναλογικο αλμπουμ και εχω ολα τα αρχεια σπιτι μου..

κανονικα θα επρεπε ολοι να κανουν το ιδιο και οχι να κρατανε τα αρχεια του γαμου σου ή της βαπτισης του παιδιου σου...:evil:

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Θα μπορούσες να μου δώσεις τηλ. και διεύθηνση του φωτογράφου?Κι αν μπορείς πες μου και τιμές. Βαπτίζω τα παιδιά μου τον Σεπτέμβριο και οι τιμές είναι εξωφρενικές.

Ευχαριστώ.

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

συγνώμη κιόλας αλλά εγώ πλήρωσα για 110 φωτό 230 ευρώ. Και οι φωτό ΑΠΑΙΧΤΕΣ!!! Το dvd τι να το κάνω. Τράβηξε ο αδερφός το μυστήριο το οποίο και επεξεργάστηκε κάπως με ένα πρόγραμμα που κατέβασε από το internet για αρχάριους.

Καλημέρα κι από μένα. Μένω σε κεντρικό σημείο στη Θεσσαλονίκη και επέλεξα φωτογράφο από τη γειτονιά μου για τη βάφτιση του γιου μου το 2009. 600 ευρώ μας πήρε και το πακέτο περιλάμβανε:

-βίντεοσκόπιση και dvd

-φωτογραφίες (δε θυμάμαι πόσες δώρο αλλά αρκετές)

-4 ψηφιακά (1 μεγάλο, 3 μικρά για νονούς και παππούδες)

-φωτογράφιση πριν τη βάφτιση με τα ρουχαλάκια και την ημέρα των λαδοβγαλμάτων.

το σημαντικότερο όμως, δεν ήταν η τιμή αλλά το πόσο καλή δουλειά μας κάνανε και πόσο καλοί άνθρωποι είναι. δε μπορώ να αναφέρω όνομα για αυτονόητους λόγους...

Think Different

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα. Εμεις καναμε τη βαφτιση πριν ενα μηνα και πληρωσα στο φωτογραφο μου 770 ευρω,αλλα πηρα ενα καρο πραγματα.

α)ψηφιακο μεγαλο για εμενα

β)ψηφιακο μικρο για τους κουμπαρους

γ)εξι παραμυθια για τους συγγενεις.Ειναι σαν παραμυθακια με 20 φωτογραφιες μεσα περιπου.

δ)3 dvd πληρως επεξεργασμενα και με τρειλερ.

ε)το υλικο ττων φωτογραφιων σε dvd υψηλης αναλυσης

και βεβαια το μικρο αλμπουμακι με τα δειγματα πολυ περιποιημενο και με εξωφυλλο το μπεμπακο μου.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενη και οποια ενδιαφερεται το ονομα του ειναι Παυλος και το τηλ. του ειναι 2108218757 και 6932001003.Τον συστηνω ανεπιφυλακτα και ειναι και πολυ καλο ατομο.

Να πω επισης οτι τον βρηκα εδω στο parents απο το μελος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΑΣ.

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα κ απο μενα...

χαιρομαι που βοηθησα...

λοιπον εγινε κ ο δικος μας γαμος κ η βαπτιση του μικρου...

τις φωτογραφιες τις ειδα κ ειναι μια χαρα..κ τα χρωματα φωτεινά κ πααααααααααρα πολλες...ειμαι στην αναμονη για το dvd κ μετα θα σας τα πω ολα αναλυτικα..edit admin... κ ξαναλεω για αλλη μια φορα πως μ αρεσει κ το στυλακι του ως ανθρωπος..δεν μας αγχοσε ουτε στιγμη.. γελασαμε παρα πολυ...κ προπαντων μου εκανε η τιμη...μακια σας προς το παρων!!! θα επανελθω :P

καλημερα κ απο μενα...

χαιρομαι που βοηθησα...

λοιπον εγινε κ ο δικος μας γαμος κ η βαπτιση του μικρου...

τις φωτογραφιες τις ειδα κ ειναι μια χαρα..κ τα χρωματα φωτεινά κ πααααααααααρα πολλες...ειμαι στην αναμονη για το dvd κ μετα θα σας τα πω ολα αναλυτικα..edit admin... κ ξαναλεω για αλλη μια φορα πως μ αρεσει κ το στυλακι του ως ανθρωπος..δεν μας αγχοσε ουτε στιγμη.. γελασαμε παρα πολυ...κ προπαντων μου εκανε η τιμη...μακια σας προς το παρων!!! θα επανελθω :P

τετοια θελω να διαβαζω κατερινακι μου τουλαχιστον να εχω αγχος για αλλα πραγματα και οχι για τον φωτογραφο....:wink:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

• 1 month later...

Ετοιμαζομαι κι εγώ να κλεισω φωτογράφο. Εχω την εξής προσφορά:

800 ευρώ που περιλαμβανει τα εξής:

- ψηφιακό άλμπουμ 50 σελιδων (100 φωτογραφίες) 30x40

- ψηφιακο άλμπουμ για τον κουμπαρο 20x25

- 4 DVD με δερματινη θηκη

- 1 DVD με τις φωτο του αλμπουμ σε slideshow

- 1 DVD με το ψηφιακό αρχείο

- βιβλιαρακι με τα δειγματα των φωτογραφιών

- 40 φωτο 13x18 για τους συγγενείς

- 1 φωτό 50x70

- 1 φωτό 20x30 παλαιωμένη σε ξύλο

- φωτογράφιση του παιδιού στο στούντιο

Ο ίδιος φωτογράφος εχει πακέτα με 500 και 600 ευρώ, για απλό άλμπουμ. Μου άρεσε όμως το ψηφιακό πακέτο και σκέφτηκα ότι και μόνη μου να εκτυπώσω άλμπουμ ψηφιακά, στα ίδια χρήματα θα παω τελικά.

Πώς σας φαίνεται η τιμή?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

zoyzoynel αν και εχω 2 χρονια που εκανα βαφτισια νομιζω οτι η τιμη ειναι πολλη καλη. Εμεις τοτε πληρωσαμε 650 ευρω με απλο αλμπουμ (επιλογη μου βεβαια) πολυ προσεγμενο, με αλμπουμ κουμπαρου, 3 dvd , το ξυλινο που αναφερεις, τα δειγματα φωτογραφιων και ολα τα αλλα αν θυμαμαι καλα τα πληρωσα εξτρα. Ισως να μας ειχε δωσει καποιες φωτογραφιες μεσα στο πακετο αλλα σιγουρα οχι αρκετες για συγγενεις. Οποτε μια χαρα το βρισκω και μου αρεσε πολυ οι φωτο του αλμπουμ σε dvd πολυ καλο.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ ΠΕΖΗ

Στον γιο μου ειχα δωσει 1000 ευρώ και η δουλειά ήταν απαράδεκτη, αλλά καναμε τη βαπτιση επαρχία και δεν ειχα πολλές επιλογές, αυτός που πήγα να φανταστείς θεωρείται ο καλύτερος...

Τωρα ειπα να το ψάξω λίγο και ο συγκεκριμένος κάνει καλή δουλειά...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια, εγω στον γάμο μου εδωσα μόλις 300 ευρώ για φωτογράφο και πήρα το πρωτογενές υλικό από τον φωτογράφο (δηλαδή όλες τις ληψεις που τράβιξε). Μου τα έδωσε σε ενα dvd και μετά τις έκανα εγώ ότι ήθελα. Έτσι δεν μπήκα στην διαδικασία του ποιές να διαλέξω και να ζητήσω από τον φωτογράφο. Τις εχω όλες στο χέρι μου και εκτυπώνω ότι θέλω. Το ίδιο σκέφτομαι να κάνω και σε βάφτιση υπολογίζω γυρω στα 200 ευρώ (εκτός και αν βρω και εγώ κανένα φίλο που μπορεί να πάρει κάποιες καλές λήψεις). Όποια είναι της ίδιας φιλοσοφίας ας μου πεί να της προτείνω τον δικό μου που είναι άριστος φωτογράφος.

Να μη σας πω για τον δικό μας φωτογράφο από Φάληρο...

1600? για 2 dvd,ένα ψηφιακό άλμπουμ, ένα μεγάλο χειροποίητο 120φ και τρία μικρά πενηντάρια. Και οι φώτο που ήμασταν έξω από την εκκλησία,ΟΛΕΣ με τα μισά μας προσωπα σκοτεινά γιατί αφού τελείωσαν οι φωτο "πρόσεξαν"πως η εκκλησία είχε εξωτερικό προβολέα στο πλάι στραμμένο πάνω μας.αν θέλετε με πμ σας λέω ποιος είναι για αποφυγή!

ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ?ΘΑ ΚΙΝΟΥΣΑ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ αυτο μην το παρεις σοβαρα

• 3 months later...

Κορίτσια έχω Νυφικό μακιγιάζ μόνο 150 ευρώ!!!!!!!!!!!!!! το πακέτο περιλαμβάνει ένα δοκιμαστικό & μανικούρ πεντικούρ από έμπειρη αισθητικό στον Πειραιά . Μακιγιάζ για βάφτιση & μανικούρ πεντικούρ 60 ευρώ !!!!!!!!!!

Έλενα να τολμήσω να ζητήσω κι εγώ τα στοιχεία του φωτογράφου;

Προσπαθώ να βρω κάποιον (δυτικά προάστια) που να το΄χει κοινώς. Θέλω να είναι καλλιτεχνικές οι φωτογραφίες γιατί αυτό μένει. Καμιά πρόταση;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Θα 'θελα κι εγώ να μου συστήσετε φωτογράφο για βάφτιση - θα δω κι αυτούς που αναφέρονται παραπάνω. Το ζήτημα είναι ότι απεχθάνομαι το σύνηθες 'στημένο' στυλ των φωτογραφιών γάμου - βάφτισης κ.λ.π. Σχεδιάζω τη βάφτισή μας που θα γίνει το καλοκαίρι και θα είναι σε απολύτως λιτό και μποέμ στυλ. Αντίστοιχα θα ήθελα φωτογραφίες αυθόρμητες και κάπως καλλιτεχνικές;). Όποια κοπέλα έχει κάτι υπόψην της θα ήθελα πολύ να μου πει!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εμείς πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

http://www.photoenter.gr

Κάναμε τη βάπτισή μας εκεί. Τρομερές φωτογραφίες.

Να πώ οτι δεν είχαμε βάλει στολισμό και με το περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας (έχει δεντρα και κήπο η εκκλησία) μας έβγαλε τρομερές φωτογραφίες.

Πολύ καλή δουλειά. Και κάνει και τρομερή δουλειά στα άλμπουμ.

Επίσης ήταν πολύ διακριτικός στην εκκλησία. Παίζει σπουδαίο ρόλο, διότι εμάς ήταν λίγο αυστηροί οι παπάδες.

Μας τον σύστησε μια φίλη. Τον είχε στο γάμο της.

Κρίμα που δε τον ξέραμε στο γάμο μας.....

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Θα ήθελα να μου προτείνετε αν γνωρίζετε κάποιο καλό φωτογράφο. βαπτίζω τον μικρό μου τον Μαΐο στα δυτικά προάστεια και θα ήθελα κάποιον που να κάνει καλή δουλειά και σε λογικές τιμές.

Έλενα να τολμήσω να ζητήσω κι εγώ τα στοιχεία του φωτογράφου;

Προσπαθώ να βρω κάποιον (δυτικά προάστια) που να το΄χει κοινώς. Θέλω να είναι καλλιτεχνικές οι φωτογραφίες γιατί αυτό μένει. Καμιά πρόταση;

ξερω καποιον που ειναι στην Αθηνας στον Κορυδαλλο κοντα στο περιβολακι.

εχω δει δουλεια τους και ειναι αρκετα καλοι για το αποτελεσμα , και οικονομικοι !!!:wink:;-)

εγω ομως αυτο που θα σου προτεινα, ειναι http://www.sellinidis.com

εκανα γαμο βαφτιση μαζι βεβαια εγω, ειναι λιγο στιμπημενος σε σχεση με αλλους αλλα..............ειναι πολυ μπροστα!!!:-D:-D

ειναι τα μοναδικα λεφτα που εδωσα και δεν τα εχω μετανιωσει!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...